Matkavaruste.fi arvostelun kommentointi

21.3.2017
Vältä! Asiakaspalvelu pelaa aikaa.


1 tähti koska valikoima ja hinnat ovat hyviä.

Mutta tässä se juju onkin: myynnissä on tuoteita, joita Matkavaruste.fi ei itse varastoi, vaan niitä hankitaan tilausten perusteella. Saatavuutta et tiedä kun tilaat ja tilaus roikkuu avoimena, vaikka luulit jo odottavasti pakettia postiisi.

Asiakaspalvelu kyllä kohteliaasti ilmoitti ja tarjosi vaihtoa kun tiettyä tuotetta ei ole enää (toimittajalla) ja vastaa kyselyihin (tästä 0,5 tähteä), mutta tavara vaan ei liiku.

Vastine Matkavaruste.fi:ltä:

Hei,

Pahoittelen, että tilauksesi suhteen on ollut ongelmia ja kokemuksesi negatiivinen. Johtuen suuresta valikoimasta, valitettavasti välillä jokin tuote voi päästä meiltä tilapäisesti loppumaan. Valikoimasta paljon tuotteita tilataan kotimaisten maahantuojien lisäksi myös joko suoraan valmistajilta tai eurooppalaisilta tukkureilta. Tällöin virhe meidän varastonhallinnassa tarkoittaa valitettavasti sitä, että tuotteen toimitusaika saattaa mennä jopa yli kahteen viikkoon. Varastonhallinnan ja sen taustajärjestelmien kehittäminen on tällä hetkellä yksi pääprioriteeteistamme, jotta tälläistä ei sattuisi.

Haluaisin kuitenkin korjata väitteesi varastostamme. Meillä on varsin kattava varasto itsellä johon pääsee tutustumaan noutomyymälämme aukioloaikojen puitteissa.

Pahoittelemme vielä tapahtunutta ja kehitämme toimintaamme edelleen tämän perusteella. Jos haluat laitatko vielä yhteystietosi osoitteeseen info@matkavaruste.fi niin katsotaan sopiva hyvitys tapahtuneesta.

Ystävällisin terveisin
matkavaruste.fi / Tiina Weckman


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Matkavaruste.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu