Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

16.5.2017
Loistava ja edullinen!


Olen hyvin lukuisia kertoja e-villeltä tuotteita tilannut ja jokainen kerta kokemukseeni ollut tyytyväinen! Alkuun pakko sanoa, että ainoa minuakin harmittanut asia on pitkä (mutta ymmärrettävä) toimitusaika Kiinasta saakka. Usein, kun itseä kiinnostavan gadgetin ja tuotteen löytää, haluaisi sen kouraan ja käyttöön heti, mutta Kiinasta tilatessa täytyy odottaa. Hinta kompensoi kuitenkin niin hyvin, että odotus kannattaa!

Reilun parinkympin tuotteista täytyy maksaa alv ja tullata tuote itse. Se onnistuu helposti Tullin nettisivuilla ja e-villen asiakaspalvelijat auttavat ilmeisesti tässä(kin), jos ongelmia on!

Pari kertaa on tullut tuote rikkinäisenä perille, palautus on onnistunut helposti ilmaiseksi, odotusaika alkaa vain alusta, kun korvaava tuote lähtee toiselta puolen maailmaa matkaan.

Asiakaspalvelu e-villellä on laadukasta ja ystävällistä, yhteydenottopyyntöön saa vastauksen nopeasti ja asiakkaasta selkeästi välitetään ja kokemuksestasi halutaan tehdä mahdollisimman laadukas.

Valikoima ja hintataso ovat varmasti Suomen verkkokaupoista laadukkaimmat! Uutena hyvin positiivisena ratkaisuna e-villellä on Suomi-varasto Mäntsälässä, josta olen myös tilannut ja käynyt jopa noutamassa muutaman tuotteen. Näissä on alvit jo maksettuna ja hinta hitusen korkeampi, mutta tuotteen saat usein ja parhaimmillaan päivässä kotiisi.

Tykännyt olen kaikin puolin. Vaihtoehtoratkaisuja on varmasti jokaiselle, mutta mielelläni tuen asiakaspalveluun ja kokemuselämykseen panostavaa yrittäjää. Verkkokaupassa hintataso on kilpailukykyinen, mutta valikoima myös sellainen, että muualta vastaavia tuotteita vaikea löytää - suosittelen siis vahvasti! :)


0 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu