Supersaver.fi arvostelun kommentointi

25.5.2017
Vanhentunut asiakaspalvelun sähköpostiosoite


Yritin tiedostella paljonko varaamani matkan paluulennon muuttaminen maksaisi, mutta asiakaspalveluun lähettämääni sähköpostiin vastattiin että käyttämäni sähköposti osite ei ole enää voimassa. Yritin etsiä sivuilta palaute osiota, mutta en löytänyt sitä, minkä jälkeen turvauduin googleen ja totesin että muillakin on ollut sama ongelma.

Super Saverin kokoisella firmalla väärän sähköpostiosoitteen pitämistä etusivulla ja piilossa olevan palautelaatikon täytyy olla joko täysin käsittämätöntä epäpätevyyttä ( joka ei luo luottamusta siihen että he pystyisivät hoitamaan matkasi järjestelyt) tai tahallista.

Onneksi olkoon Super Saver säästätte asiakaspalvelukuluissa, sillä luettuani arvostelut joihin törmäsin googlettaessani teidän asiakaspalveluanne en aiokaan muuttaa varaustani, jotta minulla olisi edes jonkinlainen mahdollisuus päästä kotiin matkaltani. En tosin aio enää koskaan tilata mitään Super Saverin kautta :)

Lieventävänä asianhaarana mainittakoon että muistaakseni olen joskus aiemmin onnistuneesti matkustanut kohteeseen ja takaisin Supersaverin kautta varatuilla lennoilla, joten ilmeisesti sekin on mahdollista tällä yhtiöllä kunhan asiakaspalvelua ei tarvi. Asiakaspalvelusähköpostin jemmaaminen on kuitenkinn niin ikävä tempaus että yksi tähti.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Supersaver.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu