MiGame arvostelun kommentointi

5.6.2017
Viihdemaa


Tilasin yhden DVD:n ja odotellut sitä jo useamman viikon. Verrattuna muihin paikkoihin kummastuttaa, että mikä maksaa. Yleensä tilaukset tulee parissa päivässä niin viihdemaalle ei riitä edes pari viikkoa. En suosittele. Myös tekstitysten osalta johdetaan harhaan luultavasti ihan tarkoituksella.

Sivulla mainitaan tekstityksistä näin:

Verkkokaupassamme on saatavilla myös tuotteita, joiden tekstityksiä ei ole pystytty varmistamaan valmistajalta tai ne vaihtelevat tuote-eristä riippuen. Olemme merkinneet nämä tuotteet tekstillä: "Tuotteissa useimmiten suomenkielinen tekstitys." Tuotteen kohdalla tekstitystietoja ei ole pystytty erikseen varmistamaan, koska tuote on harvemmin saatavilla Suomen sisältä. Tekstitykset voi tarkistaa tilauksen jälkeen tuotteen takakannesta, sekä tuotteen palauttaminen on täysin mahdollista avaamattomana, jos se ei sisällä suomenkielisiä tekstityksiä.

Tarjoavat sentään palautus mahdollisuutta, mutta luultavasti tietävät että suurin osa ei jaksa ruveta niitä enään palauttelemaan ellei ole kalliimpi DVD kyseessä. Tämän takia tulee fiilis, että tuotteissa useimmiten suomenkielinen teksitys kommentti on laitettu vain ostajia ostamaan siinä luotossa, että siinä nyt olisi ne suomenkieliset tekstit. Toki he sentään mainitsevat myös, että asia ei ole varma joten ehkä pitäisi tämän asian suhteen itse todeta lopputulos ennen kuin tilaa mitään.

Hidas toimitus on kuitenkin paikan isoin ongelma. Jos ulkomailta tulee tavaraa nopeammin kuin heiltä, niin jossain on vika ja luultavasti ongelma on, että kyseistä kauppaa ei vaan kiinnosta ja tuotteet laitetaan tuleen sitten kun sattuu huvittamaan. Suomalaisia nettikauppoja elokuville ja peleille löytyy paljon jotka hoitaa asiat paremmin, joten älkää tunkeko rahoja kyseiseen kauppaan.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MiGame arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu