Travellink arvostelun kommentointi

9.7.2017
Travellinkin lentolippujen hintatiedot


Travellink,kuten myös varmaan muutkin lentolippuja virtuaalisesti myyvät, rikkoo kuluttajasuojalakia kaikessa muodossa.

Travellink ilmoittaessaan lentolippujen hinnoista ei kerro mihin todelliseen kategoriaan lippu kuuluu. Esim. Finnair jaottelee lippujen hinnat tapaan: Campaign, Value, Light, Pro. Näissä kategorioissa lippujen hinnat vaihtelevat. Ainoa luokitus mitä Travellink käyttää on Economy, mutta tämä ei kerro onko todellinen lippu kategoriassa Campaign, Light vai Value. Näissä kategoroissa mm. pisteiden kerääminen on erilaista ja kahdessa (Value,Pro) kuuluu lipun hintaan myös yksi laukku ruumassa.

Travellink mahdollistaa ruumaan menevän laukun erikseen lisäämisen hintaan (29€/kpl), joka on mm. Finnairin ruumaan menevän laukun hintaa huomattavasti korkeampi (Finnair 20€).

Travellink ei kerro missään erilllisessä tekstissä sitä, että lipun hinta ei sisällä istuinpaikkaa eikä ruumaan menevää laukkua. Ei kerro sitäkään, että lentoyhtiöltä voi ostaa molemmat - palveluina - erikseen.

Travellinkillä ei ole edes chat-palvelua, josta puuttuvia tietoja voisi kysyä. Palvelu on erittäin huonoa ja vaikuttaa siltä,että palvelua ei ole oikeastaan kukaan inhmillinen henkilö antamassa.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu