Remontti Idea arvostelun kommentointi

31.7.2017
En suosittele Remontti Ideaa


Kaksi kertaa olen pyytänyt oululaiselta Remontti Idealta tarjousta remontista. Tuoreempi kokemus on tältä kesältä(2017): Remontti Idean henkilö soitti vastauksena sähköiseen tarjouspyyntööni. Oli oikein miellyttävä ja asiallinen. Hän pyysi työhön liittyviä suunnitelmia ja lupasi tulla tekemään arvion parin päivän päästä. Toimitin pyydetyt suunnitelmat. Mitään ei kuulunut. Soittelin noin viikon päästä muutaman kerran perään - ei vastausta. Viimein sain kaverin vähän toista kautta kiinni, ja ilmeni, ettei asia ollut muiden työkiireiden takia edennyt ja se oli siirtynyt kollegalle, jonka pitäisi ottaa yhteyttä. Mitään ei ole kuulunut. Laitoin vielä noin kuukauden päästä sähköpostiviestin, johon ei ole vastattu.

Toinen kokemus on noin kolmen vuoden takaa. Silloin henkilö kävi paikalla ja antoi kohteesta suullisen, kovin summittaisen arvion. Sen jälkeen ei kuulunut mitään.

Itselläni on siis ollut pelkkää ajantuhlausta kyseisen firman kanssa puljaaminen. Yrityshän mainostaa paljon ja antaa itsestään osaavan ja pätevän kuvan. Itse en ole kuitenkaan päässyt tuota osaamista ja pätevyyttä testauttamaan.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Remontti Idea arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu