Suncomet arvostelun kommentointi

24.8.2017
Todellakin samat kokemukset, kuin monella muullakin. Aluksi


Todellakin samat kokemukset, kuin monella muullakin. Valitettavasti. Aluksi toimi (alkusäätöjen jälkeen) aika hyvin useammankin vuoden (vähän väliä oli kyllä toimintakatkoksia ja sähköpostiongelmia, jotka saatiin korjailtua), mutta nyt on alkanut tökkimään jatkuvasti ja eilen lakkasi kotisivu toimimasta kokonaan. Ei vielä vastausta asiakaspalvelusta, ehkä se tulee joskus. Tai sitten ei. Surkeaa asiakaspalvelua, ei edes numeroa mistä saisi heti apua ja posteihinkin vastaavat vain, jos erikseen anoo.

Sähköpostit takkuavat koko ajan, viimeinen niitti alkaa olemaan se että palvelin on jollain mustalla listalla ja sen vuoksi eivät postit mene perille. Siitä ei tietystikään aina tule edes ilmoitusta, että ihan kiva lähetellä asiakkaille tarjouksia ja menettää töitä sen vuoksi, kun hommat ei toimi!

Eri paikkaan siirtyy nyt nämä hommelit, tämä on joidenkin harrastelijoiden virittämä systeemi, ei sovellu mihinkään tärkeään käyttöön. Edullinen hintakaan ei pelasta, toimimattomalla systeemillä ei vaan tee mitään muuta kuin vahinkoa.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Suncomet arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu