Matkavaruste.fi arvostelun kommentointi

26.8.2017
Halpa ja huono. En suosittele.


Viikon odottelun jälkeen, vasta kysymällä selvisi että yksi tilatuista tuotteista on loppu. Ainut tähti tulee siitä että asiasta tiedustellessa matkavaruste.fi ehdotti itse että puuttuva tuote tulee jälkitoimituksena. Tuotteet luvattiin lähettää seuraavana päivänä, mutta oikeasti seurtantatietojen mukaan meni kolme päivää. Toisena päivänä lähetys oli rekisteröity järjestelmään, mutta vasta kolmantena päivänä tuote oli saatu fyysisesti postiin.. Eihän tässäkään ole mitään mutta kun tuotteet tilattiin lähi R-kioskiin 20 m päähän. Ei lähipostiin 1500 m päähän. Tästäkään muutoksesta ei tullut mitään infoa.

+Verkkokaupassa on laaja valikoima

+Hinnat ovat edulliset

-Tuotteiden saatavuustiedot eivät pidä paikkansa

-Omatoimista asiakas palvelua ei ole, vain erikseen kysymällä saa tiedon jos joitan tuotetta ei ole

-Toimitustavat vaihtuvat

-Antaa virheellisiä tietoja lähetyksistä

-...

En voi suositella. Oma johtopäätelmä on että kannattaa maksaa vähän enemmän toiseen paikkaan, niin saa nopeammin ja varmemmin.

Vastine Matkavaruste.fi:ltä:

Hei!

Kiitos palautteesta.

Pahoittelen, että tilauksesi kanssa oli ongelmia ja palvelustamme jäi sinulle huono kokemus.

Tilauksesi kanssa oli nyt erityisen paljon epäonnnea matkassa ja tilauksesi hoito epäonnistui meiltä täydellisesti.

Lyhykäisyydessään ongelman aiheutti se, että sesongin loppupuolella tilaamasi tuotteet olivat meiltä tilapäisesti loppuneet ja täydennyskuorman osalta saimme maahantuojalta ensin yhden lähetyksen väärää tavaraa ja seuraava korvaava lähetys katosi matkalle. Tämän lisäksi alunperin jälkitoimitukseen jäänyt tuote saapuikin meille etuajassa ja taas vastaavasti luvatut tuotteet olivat noissa epäonnen toimituksissa. Koska alunperin kaikki näytti siltä, että toimituksesi saadaan luvatussa maksimi 14 päivän toimitusajassa perille, emme tehneet ilmoitusta sinulle poikkeavasta toimitusajasta.

Tilauksen toimitustapa vaihdettiin meiltä tarkoituksella, koska tilauksesi lähti meiltä perjantaina ja R-kioskin paketit noudetaan vasta maanantaina. Tällöin toimitukseen olisi tullut pahimmillaan jopa 3-5 päivän lisäviive. Tätä kirjoittaessani olemme juuri luopuneet R-kioski toimituksista meidän mielestämme liian pitkien toimitusaikojen vuoksi. Tästä toimitustapa vaihdoksesta olisi pitänyt tulla sinulle ilmoitus, mutta tilauksen hoidossa tapahtui myös tämän osalta meillä virhe.

Eli lyhykäisyydessään tilauksesi kohdalla lähes kaikki mikä voi epäonnistua, myös epäonnistui ja pahoittelemme vielä tätä.

Yleisellä tasolla arvostelumme jakautuvat tällä hetkellä kahtia ja negatiivinen puoli koskee pidempiä toimitusaikoja, mutta taas toisaalta positiivisen puolen parhaimmat pisteet tulevat erittäin nopeista toimituksista. Kuten aikaisimmassa vastauksissa olenkin todennut, meillä on tällä hetkellä pääprioriteetti saada toimitusvarmuutta kokonaisuudessaan kehitettyä. Tilanne on jo tällä hetkellä huomattavasti aiempaa parempi ja suurin osa toimituksista saadaan tälläkin hetkellä jo 1-3 päivässä matkaan. Johtuen kuitenkin laajasta valikoimastamme poikkeukset ovat valitettavasti vielä mahdollisia. Näissä tilanteissa pyrimme informoimaan asiakasta kuitenkin mahdollisimman pian. Lisäksi olemme laskeneet toimitusaikalupauksen toistaiseksi 1-7 päivästä 1-14 päivään jotta turhilta pettymyksiltä vältyttäisiin. Todellisuudessa kuitenkin, kuten äsken mainitsinkin, suurin osa paketeista lähtee meiltä matkaan 1-3 päivässä.

Pahoittelen vielä tapahtunutta ja olen varma, että jos päätät kokeilla palveluamme vielä uudestaan, pystymme palvelemaan sinua seuraavalla kerralla huomattavasti paremmin. Jos haluat, voit olla yhteydessä minuun vielä tästä, niin katsotaan sopiva hyvitys tapahtuneesta.

Hyvää syksyä!

Ystävällisin terveisin, matkavaruste / Tiina Weckman


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Matkavaruste.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu