Matkavaruste.fi arvostelun kommentointi

15.10.2017
Myyvät ei-oota


Kolmatta viikkoo odottelen termosmukia. Ensimmäisen viikon jälkeen piti itse tiedustella, kun toimituksessa ei tapahdu edistystä. Tilaamaani tuotetta ei ollutkaan myynnissä, "tilaus päässyt vahingossa läpi".

Vaihdoin sitten saman hintaiseen mukiin ja pyysin palauttamaan rahat, jos kyseistä mukia ei ole varastossa. Vaihto kuulemma ok. Viikko kuluu taas ja ei taaskaan kuulu mitään, joten piti taas kysellä tilannetta. Vastaus: "tilaamasi muki tulee ensi viikolla varastoomme ja lähetämme sen sitten."

Tämän jälkeen piti jo pistää vähä äkäsempää palautetta. Niin vastauksena tulee, että "haluatteko vielä, että palautamme rahanne tilille vai lähetämmekö mukin ensiviiikolla?"

0,5 pst. JOS muki tulee vielä joskus perille. Suosittelen välttämään kyseisestä verkkokauppaa.

Vastine Matkavaruste.fi:ltä:

Hei!

Kiitos palautteesta. Pahoittelen vielä tapahtunutta.

Palautteesi oli myös facebookissa, joten laitan tämän saman vastauksen myös tänne puskaradioon.

Meillä on varsin kattava varasto itsellämme, koska osa myynnissä olevista tuotteista tulee Euroopasta ja toimitusajat voivat olla pitkiä.

Ison osan tuotteistamme ostamme myös suomalaisilta tukkureilta ja nopeiden toimitusaikojen ansioista emme kaikkia näitä tuotteita itse varastoi. Tässä tapauksessa virhe sattui meillä siinä, että tukkurilta poistunut tuote oli jäänyt meillä vahingossa myyntiin. Korvaavan tuotteen toimitusaika oli valitettavasti noin 2 viikkoa, koska tuote tilattiin eurooppalaiselta tukkurilta.

Minulla itsellä tapahtui lisäksi tilauksen käsittelyssä virhe, enkä muistanut mainita korvaavan tuotteen toimitusaikaa, jolloin sinulle jäi varmasti käsitys, että tuote lähtee meiltä heti.

Kuten aikaisemmissa palautteissa olemme todenneetkin, saamme negatiivista palautetta tällä hetkellä vain toimitusajoista ja varastonhallinnan kehittäminen on tällä hetkellä pääprioriteettimme. Haluamme toimittaa tilaukset asiakkaillemme aina luvatussa aikataulussa.

Pahoittelen vielä tapahtunutta. Toimitamme tilauksesi tässä tapauksessa toimituskuluitta.

Hyvää syksyä!

Ystävällisin terveisin, matkavaruste/ Tiina


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Matkavaruste.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu