Supersaver.fi arvostelun kommentointi

15.10.2017
Varokaa SUPERSAVERIA


Ostimme mieheni kanssa viime viikolla edulliset suoranlennon lentoliput supersaverin kautta Singaporeen tammikuussa 2018. Huomasin muutaman päivän päästä,että vaikka varaus vaiheessa tarkistin nimet monta kertaa ja kaikki oli oikein jostain syystä maksettuani lentoliput ja saatuani varausvahvistuksen mieheni sukunimi ja etunimi olivat menneet väärinpäin lentolipussa??!Yritin laittaa heti sähköpostia SS:lle ,no heillä ei ole sähköpostia käytössä, soitin hädissäni SSn asiakaspalveluun siellä vastasi puhelimeen joku nainen joka puhui ainoastaan englantia. Pyysin häntä korjaamaan nimet,mutta hän sanoi että heillä ei ole oikeuksia ja sanoivat että lentoyhtiö jonka kautta lennämme ei anna heille lupaa korjata nimiä. Otin välittömästi yhteyttä siihen lentoyhtiöön. Soitettuani lentoyhtiölle minulle kerrottiin että nimen korjaaminen on mahdollista mutta supersaverin pitäisi korjata nimet jos ne ovat väärin koska tämä kyseinen lentoyhtiö ei pysty tekemään niitä korjauksia kun liput on ostettu supersaverin kautta. Puhelun aikana tuli myös ilmi että etunimen ja sukunimen korjaus soittoja on tullut kyseiselle lentoyhtiölle valitettavan paljon ja liput ovat yleensä ostettu SUPERSAVERILTA. Lentoyhtiön virkailija kertoi myös,että supersaverilla on suora puhelinlinja lentoyhtiölle mihin supersaverin asiakaspalvelijat voivat soittaa jotta nämä nimet voidaan korjata,koska näitä tapauksia on paljon!! Mutta jostain syystä supersaver ei suostu näitä korjauksia tekemään..he myös sanoivat että lippua ei voi peruuttaa,elikkä periaatteessa emme myöskään saa rahoja takaisin. haluan kertoa tämän esimerkin sen takia ,että itsekin menin valitsemaan tälläisen halvan välitysfirman ja nyt mahdollisesti joudun ostamaan kokonaan uuden lentolipun. Loppujen lopuksi lipun hinta ei olekaan niin halpa. Elikkä kaikki sujuu niin kauan hyvin kun kaikki on hyvin,mutta kun tulee yksikin pieni virhe tai ongelma asiakas on aina yksin. Supersaverin asiakaspalvelu on alhaisella tasolla ja SUOSITTELEN TARKKAAN HARKITSEMAAN SUPERSAVERIN KÄYTTÖÄ!!!! Varoitan kaikkia jotka varaavat lentojaan sieltä,että lukeekaa ensin muiden ihmisten kokemuksia ja arvosteluja ennen kuin valitsette SUPERSAVERIN. TARKISTAKAA MyÖS hyvin tarkkaan kaikki etunimet ja sukunimet ottakaa kuvakaappaukset kaikista varausvaiheista ja lukekaa kaikki erityisehdot tarkkaan.

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Merja Hippeläinen
14.5.2018 10:52
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
EN OSTA ENÄÄ IKINÄ SUPERSAVERILTA!
Ostin lokakuussa lennot Supersaverilta Firenzeen itselleni ja miehelleni.Tehtyäni varauksen huomasin pienen kirjoitusvirheen vahvistuksessa, josta olin välittömästi yhteydessä Supersaveriin ja pyysin heitä korjaamaan asian. No, tämä ei tietenkään onnistunut, vaan minun oli peruttava mieheni lento 24 tunnin kuluessa veloituksetta ja varattava uusi. Näin ollen päädyimme tietysti eri varausnumerolle, mutta sain hänen uudet lennot samalla hinnalla ja kaikki sujui vielä ihan ok. Menolennon Online check in Lufthansan lennolle sujui myös ok, jonka jälkeen ongelmat sitten alkoivatkin. Lähtöpäivänä, lennettyämme Firenzeen Supersaver oli ilmoittanut, että minun osalta paluulento on peruttu ja minulle tarjottiin paluulentoa puolentoista vuorokauden päähän. Sähköpostiviestin lopussa oli, että vastaa tähän sähköpostiin heti. No, itse en ole tottunut siihen, että käytän koko lomani sähköpostin kyttäämiseen, vaan luottanut siihen, että varausvahvistuksessa olevat lennot tehdään tai sitten sinut reititetään uudestaan.
24 tuntia ennen paluulentoa, kun rupesimme tekemää lähtöselvitystä, järjestelmä ilmoitti, että minun lento on peruttu ja pyydettiin ottamaan yhteyttä Supersaveriin. Soitto sinne, josta virkailija vastasi, että ei voi tehdä asialle mitään, koska se on Lentoyhtiön asia. Sen jälkeen soitto paikallisen lentoyhtiön eli tässä tapauksessa Firenzen Lufthansan pisteeseen, jossa virkailija rupesi selvittämään asiaa.
Hän sai sitten laitettua meidät samalle lennolle ja kahden tunnin kuluessa sain, kun sainkin tsekattua itseni sisään lennolle.
Seuraava ongelma olikin vastassa lentokentällä.
Supersaverin varausvahvistuksessa lukee, että matkatavarat 23kg/ henkilö sisältyvät hintaan. Esitimme ko. dokumentin myös lähtöselvityksen virkailijalle, mutta hän peri meiltä kuitenkin 40 euron lisämaksun laukuista. Mitä tästä opimme? Mikäli haluat välttää lomastressiä:
1. ÄLÄ OSTA MATKAASI SUPERSAVERILTA
(He eivät palvele, eivätkä vastaa
mistään)
2. JOS SINULLE TULEE ONGELMIA LENTOJEN
SUHTEEN, OLE SUORAAN YHTEYDESSÄ
LENTOYHTIÖN PAIKALLISTOIMISTOON,SE ON AINUT
PAIKKA, JOKA VOI AUTTAA.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Supersaver.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu