Veikon Kone Oy arvostelun kommentointi

27.11.2017
kaksi kertaa tilannut ja molemmat kokemukset negatiivisia


Ensimmäisellä kerralla tilasin 55" television, joita oli erä tarjoushintaan. Kun tv saapui, huomasin heti paketin avattuani että se oli asiakaspalautus. Laatikko ei ollut tehtaan jäljiltä, styroksit oli kappaleina ja laatikon pohjalle laitettu pitkä lauta tukemaan että loota pysyy kasassa. Laite itsessään oli muuten toimiva, mutta cloudingia oli todella runsaasti, joka lienee myös syy miksi joku palauttanut tuotteen. Itselläni ei ollut mahdollisuutta sitä kuljettaa postiin eikä laatikkokaan olisi enää kasassa kestänyt niin hiukan vasten tahtoani pidin tuotteen. Luotto paikkaan meni kun myydään asiakaspalautuksia uusina kertomatta sitä asiakkaalle, enkä pahemmin ole sen jälkeen heidän kanssaan asioinut.

Nyt sitten kuitenkin annoin uuden mahdollisuuden ja tilasin tarjouksessa olevan ipod soittimen. Viikon kuluttua tilauksesta tuote oli yhä keräilyssä niin aloin kysellä että milloin lähettävät sen. Vastaukseksi sain että tuotetta ei heillä ole, eikä sitä enää valmisteta, joten palauttavat maksuni. Tilatessa sitä oli olevinaan varastossa.

Enää en täältä aio tilata mitään ja muillekin suosittelen esim. Giganttia, Poweria yms. joissa homma toimii ja asiakkaalle kerrotaan rehellisesti jos joku tuote on asiakaspalautus.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Veikon Kone Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu