Wepardi arvostelun kommentointi

28.4.2018
Yrityksen tunnusluvut


En voi sanoa yhtään positiivista asiaa kyseisestä yrityksestä. Yritykseni menetti aikoinaan huomattavan summan tuloja, koska sivut olivat jatkuvasti poissa käytöstä. Syy oli tietenkin aina asiakkaan päässä..tai auringon pilkuissa..tai vuoroveden pintajännityksessä tai aivan-kaikessa- muussa paitsi heissä.

Ennen palveluntarjoajan valintaa kannattaa perusteellisesti tutustua asiakaspalautteen lisäksi yrityksen tunnuslukuihin. Tässä yrityksessä yksinkertaisesti kaikki on retuperällä.

Jo pelkästään Retardin omat sivut antavat erittäin kyseenalaisia mainospuheita/tunnuslukuja:

- 13000 asiakasta…eli vuotuinen liikevaihto on siis jopa 70 euroa asiakasta kohden. Olisi kiinnostavaa tietää perintäkulujen osuus tästä.

- 100% suomalainen..eli 100% virolaisomisteinen yritys (omistajatiedot).

- 15 vuoden kokemus..eli yritys on oikeasti perustettu vuonna 2007 (kaupparekisteri). Ilmeisesti kaikki ”laskentaosaaminen” menee perintäkulujen helmitaulupähkinään.

- Asiakaspalvelu sinua varten..eli tarkoittaa varmaan kirjaimellisesti Sinua-nimistä henkilöä, joita ei suomessa asu. Me muut emme saa mitään palvelua.

- Turvallinen valinta. Palvelinkeskuksessamme on ajantasaiset turvatoimet, jotta kutsumattomat vieraat pysyvät ulkosalla. Päivitämme järjestelmäämme säännöllisin väliajoin ja reagoimme mahdollisiin ulkoisiin uhkiin nopeasti. Todellisuudessa yrityksellä ei ole omia palvelintiloja ja tuolla liikevaihdolla onnistunee (rimaa hipoen) alkeellinen datanomitason freeware- haittasuojaus. Turvalliset palvelintilat tulisi varmaan esitellä edes jotenkin ja tuoda esille mahdolliset sertifikaatit..

- Pohjolan kokenein..NO COMMENTS!

- Safarin nopein..tämä on oikeastaan erittäin hyvä mainoslause ja pitää jopa paikkaansa. Perintäkirjeet tulevat todella nopeasti.

Sokerina pohjalla Retardin referenssiasiakkaana mainitaan ensimmäisenä koiranruokien verkkomyyntiyritys, joka sekin on nykyään entinen asiakas (lähde: yrityksen omat sivut ja lähdekoodi).


66 / 67 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Wepardi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu