Oulanka Network Corporation arvostelun kommentointi

12.9.2018
Palvelin lakkasi toimimasta


Asiakaspalvelu on luokatonta

Suunnittelin Domain-palvelimen siirtoa suomalaiselle palvelimelle ja kysyin vaihtoavainta - maksetun ajan jälkeen. Mainitsin samalla noista edellä olevista ongelmista SLL-salauksen osalta Outlookissa.

No Risto sai herneen nenäänsä ja katkaisi palvelimen käytön kesken sopimuskauden. Sähköposti ei sitten toiminut ennen kuin sain siirrettyä suomalaiselle palelimelle- ja nyt alkaa tulla firmalle maksukehotuksia? Kun harjoitan asianajotoimintaa, katkaisu voi aiheuttaa todella suuria vahinkoja. Kysyin yhteystietoja mihin laitan reklamaatiota ja korvausvaatimuksia. Risto vastasi että oikeus ratkaisee eikä ilmoittanut yhteystietoja ja lopetti kommunikaation (kuin lapsi).

Harkitsen oikeustoimia. Kun Oulanka corp. on Yhdysvalloissa, en viitsisi muutaman dollarin takia yksin nostaa kannetta. Jos joku muukin haluaisi riidellä asiasta ja on kattava oikeusturvavakuutus, olisin halukas neuvottelemaan Oulangan kanssa, jos sen yhteystiedot saadaan jostain.

Asiakaspalvelu on alta arvosteluasteikon. Palvelin toimi muuten hyvin, mutta SLL- salaus aiheutti jostain syystä ongelman, että joka sähköpostissa piti erikseen hyväksyä salausongelma.

En suosittele, paitsi varauksin jos asiakaspalvelija Risto ei ole enää vastuussa Suomen toiminnasta (palvelin toimi pääosin hyvin).

Timo Martikainen Varatuomari Lakiasiaintoimisto Timo Martikainen VT@timomartikainen.fi


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Oulanka Network Corporation arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu