Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

30.6.2019
Vantaan noutovarasto hiukan tökki.


Olen aiemmin tilannut Verkkokaupasta erinäisiä tuotteita postitse ja ollut tyytyväinen niin toimintaan kuin tuotteisiinkin. Tällä kertaa tuote oli senverran iso (polkupyörä) että päätin hakea sen itse suoraan Vantaan noutovarastolta kun asiaa oli sinnepäin muutenkin.

Jonotus kesti kohtuullisen vartin verran mutta kun pääsin luukulle ja annoin tilausnumeron asiakaspalvelija syötti sen koneeseen, ihmetteli hetken aikaa ja mutisi hiukan huonolla suomella jotain epäselvää tyyliin että "katson tään kohta kun kaveri tulee, odota tossa". No, minä jäin sitten seisoskelemaan ja asiakaspalvelija otti jonossa seuraavan joka sai tuotteensa, niinikään seuraava jne. minun odotellessani. Varmaan puoli tusinaa minun jälkeeni saapunutta asikasta sai pakettinsa ja lähti ja minä vain odotin.

N. puolen tunnin-kolmen vartin seisoskelun jälkeen sain katsekontaktin asiakaspalvelijaan joka siinä vaiheessa muisti minut ja pyysi uudelleen luukulle, kysyi uudestaan tilausnumeron ja soitti jollekulle. Sitten kului taas jonkin aikaa ja minut kutsuttiin kolmannen kerran luukulle ja sain vihdoin lapun kuitattavakseni, sekä selityksen että "tänään on ollut paljon näitä tilauksia jotka näyttää nollaa" tms. ja pakettini. Koko noutoon kului n. tunti.

Eli jos tilaatte tavaraa noutovarastolta niin kannattaa varata noutoon reilusti aikaa.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu