Tokmanni arvostelun kommentointi

11.10.2019
Alennustuotteesta normaalihinta


Ostin 25 % alennuksella olevan tuotteen Tokmannista. Tarkastin kuitin ja sanoin siitä kassalle. Käski mennä osastolle valittamaan. Osaston myyjä katsoi laitteestaan, että tarjous ei koske kuin paria ko. tuoteryhmän tuotetta, vaikka hyllyssä olleesta hintalapusta sai sen käsityksen, että koskee kaikkia.

Valitin asiasta Tokmannin asiakaspalveluun sähköpostilla. Sieltä selvisi, että tarjouksen olisi pitänyt koskea myös ostamaani tuotetta, mutta alennus oli jäänyt syöttämättä järjestelmään. Asiakaspalvelu lupasi lähettää hintaerotuksen arvoisen lahjakortin ja hyvityksenä makeisia. Ehdotin, että liikaa peritty hinta ja hyvitys tulisi lahjakorttina, mutta se ei sopinut Tokmannille.

Tokmannilta tuli sitten kirje ja siinä oli liikaa perityn rahasumman suuruinen Tokmannin lahjakortti ja ruhtinaallinen hyvitys kaikesta vaivannäöstäni. Hyvitys oli 1,10 € Tokmannilla maksava pieni karkkipussi. Varmaankin aika moni tässä Tokmannin valtakunnallisessa huijauksessa maksoi ko. tuotteista normaalihinnan, Tokmanni sai paljon ylimääräistä rahaa ja kuittasi sen pienellä karkkipussilla. Koska alennusten unohtuminen järjestelmästä tuntuu olevan Tokmannin toimintatapa, eikä siitä kannata valittaa, niin tähän loppui minun asiointi Tokmannilla.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Tokmanni arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu