Veikon Kone Oy arvostelun kommentointi

5.1.2021
Veikon Kone Jämsän liike, pari pitkää miinusta


Saimme maanantaina 4.1.2021 huonoa asiakaspalvelua Veikon Koneen Jämsän liikkeessä. Varasimme liesituulettimen internetistä edellisenä päivänä. Liesituuletin oli tarjouksessa ja sitä ei ollut saatavilla lähimmästä Veikon Koneen Jyväskylän liikkeestä, joten päädyimme ottamaan/varaamaan sen Jämsän liikkeestä.

Asiakaspalvelu oli alusta saakka ylimielistä, ei katsekontaktia juurikaan. Maksun hetkellä alkoi asiakaspalvelun pahin vaihe, hinta ei ollut sitä mitä tilattaessa ja meillä oli todiste hinnasta varaushetkellä. Hinta oli kuulemma vanhentunut, myyjän mukaan tarjoushinta päättyy liikkeen sulkemisaikaan, myös internetissä.

Myyjä käyttäytyi vihamielisesti ja halventavasti meitä asiakkaita kohtaan. Aika moneen kertaan saimme kuulla miten välimuisti tyhjennetään koneesta. Tilanne päätyi pienen sanailun jälkeen sopuun ja myyjä antoi periksi asiassa ja saimme tuotteen tarjoushintaan. Tämä ei ehkä paljoa lohduttanut enää, huono fiilis oli jo saavutettu.

Olin tehnyt hyvät kaupat ja hyvällä asiakaspalvelulla vähää aiemmin ostoksen Jyväskylän Keljonkankaan Veikon Koneessa. Suosittelin miehelleni liesituulettimen ostamista Veikon Koneesta. Sain minäkin pettyä ja olin surullinen suositeltuani liikettä. No, eipä tarvitse ainakaan Jämsän liikkeessä enää asioida.

Sitä paitsi oli outoa, ettei korona-aikana ollut myyjillä mitään suojaimia. Kaikilla sillä hetkellä liikkeessä asioivilla asiakkailla sellaiset oli, me olimme huomioineet tämän, maskit olivat asiakaspalvelijoita varten. He eivät huomioineet meitä asiakkaita vastaavasti. Tästä myös iso miinus.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Veikon Kone Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu