Ovh-Hosting arvostelun kommentointi

20.3.2013
Loistava hinta-/laatusuhde


Itsellä oli monta vuotta fi-domain OVH:lla ja vaikka kaikki toimikin hyvin, niin siirsin sitten vielä halvemman hinnan perässä muualle. Vaikka ei nuo OVH:n hinnatkaan päätä huimaa. Puolen vuoden päästä siirsin palvelut OVH:lle takaisin, kun sähköposti oli ollut vuorokauden alhaalla. OVH:lla tosi hyvä asiakaspalvelu, viesteihin vastataan nopeasti. Edellisellä kerralla asiakaspalvelu vastasi sähköpostiini ja kaveri vielä soitti perään, että tulihan asia varmasti kuntoon!


10 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Sähköjänis
29.4.2013 12:55
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Mielenkiintoista jos webhotelliasiakkaana olet tuollaista palvelua saanut, itse olen virtuaalipalvelimen tilaajana huomannut että sähköpostitse asiakaspalvelu ei vastaa edes viikossa, ja että palvelin toimituksen virheen korjaaminen kestää heillä kuukausikaupalla; ensin eivät tunne omaa tekniikkaansa, sitten joutuvat tilaamaan kaikki toimenpiteet ulkomailta (koska Suomessahan on pelkkä myyntiorganisaatio), ja tämän tyrittyään keskittyvät asiakkaan ongelman ratkaisemisen sijaan vastuun välttelyyn.

Jos olisin tiennyt miten huono palveluasenne ja palvelu tällä firmalla on, olisin itse kiertänyt kaukaa.

Valitettavasti vaan palveluiden siirtäminen ei tapahdu sormia napsauttamalla, joten vaikka yritys aiheuttaa asiakkaallensa tuhansien eurojen välillisiä vahinkoja (ja satojen eurojen välittömiä vahinkoja) vuorokausi ja vittuilee vain päälle, joutuu tätä sietämään kunnes asian saa tavalla tai toisella korjattua..
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ovh-Hosting arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu