INT2000 arvostelun kommentointi

8.8.2013
Mainettaan parempi


Aikaisempia palautteita lukiessa saisi sen käsityksen, että mikään ei toimi ikinä. Toisin on käytännössä, mutta totuuden nimessä mainittakoon, että oma käyttöasteeni palvelimilla on melkoisen pieni (ei yritys vaan omat harrastesivut).

Aloin asiakkaaksi 2004 Fun-paketilla, joka oli todella edullinen palvelun laajuuteen nähden (36e/vuosi sis. .net-domainin, muistaakseni). 2011 otin käyttöön Ultimate Light -palvelun, joka mahdollisti cpanel-ylläpidon ja samat palvelut noin pääperiaatteissa (mysql + muut) hinnan noustessa maltillisesti 45 euroon/vuosi.

Isompia katkoksia muistan pari kappaletta, mutta yhtään toiselle vuorokaudelle menevää katkosta en muista. Enkä sitä, että dataa olisi kadonnut. Tosin itse en luottaisi muutenkaan palveluntarjoajan varmuuskopioihin automaattisesti, vaan teen itse varmuuskopioinnin. Asiakaspalveluun olen ottanut pari kertaa sähköpostitse yhteyden ja vuorokauden sisään olen saanut asiallisen vastauksen.

Vuodenvaihteessa 2012-2013 hinta pompsahti (domainmaksu 12e/vuosi + webhotel 9e/kk eli yhteensä 120e/v, jolloin kokonaiskorotus oli ruhtinaalliset +167%), joten päädyin siirtämään sivut toisaalle. Siirto-operaatio on mennyt jouhevasti, domainin siirto-avain tuli viikon sisällä irtisanomisesta irtisanomisvahvistuksen kera. Palvelun toimivuuden takia en olisi lähtenyt, mutta tällä kertaa lompsa puhui. Kiitos ja kumarrus!


5 / 24 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Totaalisesti kusetettu asiakas
25.2.2014 8:23
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
Taitaa nämä positiiviset tarinat olla INT2000 Oy:n toimitusjohtajan itsensä kirjoittamia, paistaa kyllä sen verran hyvin läpi...

Itse INT2000 Oy:n toimitusjohtaja aikoinaan vakuutti, että yritykseni sähköpostit ja tietokannat ovat varmasti tallessa sekä varmuuskopiotu.

No, tuli kevät 2012 ja yhtäkkiä asiakkaani saati itse en enää päässyt yritykseni sivuille. Asiakaspalvelu ei vastannut. Facebook-sivutkin suljettiin vähin äänin. Ei mitään tiedottamista, minne sivuni yhtäkkiä olivat kadonneet. Vasta yli kuukauden katkon (!!!) jälkeen sain lyhyen tiedotteen että sivuni oli tietämättäni siirretty USA:laiselle palvelimelle ja että kaikki datani (email, tietokannat, sivut) oli menetetty. Mitään ei INT2000 OY koskaan minulle korvannut.

En voi suositella kenellekään!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki INT2000 arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu