idealfit arvostelun kommentointi

19.9.2013
Surkea asiakaspalvelu ja rajoitetut aukioloajat


Salilla käy päivisin ja aamuisin vähän ihmisiä, jolloin ei tarvitse jonotella vuoroaan laitteisiin. Hakaniemen salilla on laitteet suhteellisen hyvässä kunnossa, vaikka hieman normaalia kulumaa on nähtävissä. Huom, salilla vain yksi kyykky/maastavetopaikka, joka iltaisin muodostuu pullonkaulaksi. Itse vältän käymistä salilla klo 17-19.

Salin suurin miinus on aukioloajat, jotka etenkin viikonloppuisin ovat paljon suppeammat kuin kilpailijoilla (aukeaa myöhemmin ja menee kiinni aiemmin). Tämä johtuu samassa yhteydessä toimivasta toriparkista, jonka aukioloaikoja kuntosalikin noudattaa.

Asiakaspalvelu on aikaisempien kommenttien kanssa yhtenevää, se on surkeaa. Palautteita ei huomata ja henkilöstö, silloin kun on paikalla keskittyy soittelemaan kopeistaan uusille asiakkaille ja nykyiset asiakkaat saavat norkoilla oman onnensa nojassa. Tämän lisäksi kannattaa ehdottomasti ottaa lasku suoraveloituksella, sillä he lisäävät paperilaskuun melkein vitosen lisäkulun (ja näin perivät vuodessa lähes yhden ylimääräisen kk-maksun)


9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Hanna Matti,a
5.2.2014 18:13
  (IP-lokaatio: Raisio, Finland)
Hymm! Mielenkiintoista ! Onko espanjalainen tyyli parempi, jossa asiakas kätellään, halataan salille tullessa, eikä saa rauhassa treenata, kun hlö kuta on kokoajana iholla ?
Matias
23.7.2014 16:57
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Hei Hanna Matti (eli mitä ilmeisimmin henkilökunnan representatiivi töykeydestäsi päätellen)

Olisiko mielestäsi olemassa minkäänlaista välimuotoa espanjalaisen tyylin sekä suomalaisen totaali-ignorauksen välissä? Esimerkiksi _normaali_ asiakaspalvelutaso? :)

Jos kuitenkin kiukuspäissäsi haluat kärjistää asian noin mustavalkoiseksi, niin kyllä, mielestäni espanjalainen tyyli olisi parempi - halaus salille tultaessa lämmittäisi edes vähän eikä kuluttajalautakunnan suositusten vastaiset laskutuslisänne kirvelisi niin pahasti.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki idealfit arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu