CDON.COM arvostelun kommentointi

31.10.2013
voiton maksimointia, asiakkaalla ei niin väliä


Mun asia on vanha, mutta muista kommenteista päätellen firma ei ole toimintatapaansa muuttanut.

Tilailin muutama vuosi sitten CDonista CD-levyjä, ehkä kymmenisen lähetystä, koska lähtöhinnat oli edullisia, eikä 2,90 € toimituskulutkaan haitanneet kun tilasi muutaman levyn kerrallaan. Meininki oli aina sama. Levyt tuli mutta pakkaaminen oli ala-arvoista. Tulivat jossain löysässä kuplapussissa, jossa pyörivät kuin pesukoneessa. Eihän CD-kotelo sellaista kestä. Joka toinen CD-kotelo oli rikki ja usein myös sisukset oli jonkin verran kärsineet rytäkässä.

Standardimenettely CDonilla oli, että lähettävät uuden kotelon tilalle. No onhan se ihan kiva, mutta jotenkin älytöntä touhua, kun joka marketista saa noita tyhjiä itsekin ostaa. CD:t joissa kannetkin olivat kärsineet, lähetin takaisin, ilmaiseksi, joten sen suhteen ei valittamista. Muutaman kerran tuli tällainen uusi kappalekin yhtä palasina perille kuin ensimmäinenkin... No, tätä jatkui. Lähettelin emailia, että homma ei toimi eikä varmaan heillekään pidemmän päälle kannata, koska en varmaan ole ainoa, joka saa rikkinäistä tavaraa. Moni ei kuitenkaan jaksa lähettää takaisin, vaan vaihtaa firmaa - eli CDon menettää asiakkaita. Ehdotin myös, että voisivat ottaa käyttöön lisämaksullisen "särkyvää"-pakkauksen. Minä ainakin maksaisin vaikka euron lisää ihan mielelläni.

No, eihän tällainen rakentava palaute mihinkään johtanut. CDon vain yrittää tehdä helpolla voittoa, toimii minimikuluilla jne. Osaltani homma loppui siihen kun yhden palautuksen jälkeen sain CDonilta mailin, että heidän mukaansa olen palauttanut yli 50% tilauksistani ja he eivät enää myy minulle. Tyhmänä lähetin vielä mailin, että syyhän ei ole minun, jos eivät viitsi pakata - mutta eihän tässä tietenkään kyse ollut siitä kuka on oikeassa!

Fiksu firma olisi ottanut ohjeistani onkeensa ja ehkä pyydellyt anteeksi. Tai sitten jossain "kehityskeskustelussa" tapaukseni olisi otettu esille ja mietitty miten voisivat toimia paremmin.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu