Jimm\'s PC-Store arvostelun kommentointi

11.2.2014
Kyselemättä vaihdettu tuote selvästi huonompaan


Hyvin asiallisesti sovittiin koneen osista. Asiantuntevaa palvelua.

Kaupan tapahduttua kävi ilmi, että toimitus kestää yli neljä viikkoa. Tämä selvisi kun erikseen aloin kyselemään.

Maksamalla 100e lisähintaa olisi voinut ohittaa jonon. Taktinen jono? Tällainen ei siis tullut kysymykseen vaan sovittiin, että kasaan koneen itse. Osat oli jo varattu koneeseen ja he lupasivat toimittaa ne välittömästi.

Lähetys tuli hyvin reippaasti perille, mutta toimituksessa oli vaihdettu kovalevy WD Caviar Black (n. 80-90euroa, takuu 5v) selvästi huonompaan Seagate Barracudaan (n. 60 euroa, takuu 2v). Hinnan alennusta ei oltu tehty. Muutoksesta ei oltu kyselty tai sovittu mitään. Puhelulla selvisi, että juuri sillä koodilla tuotetta ei ollutkaan saatavilla ja muutos oli tehty siksi. Jotain selitystä varastosaldoista. Verkosta kuitenkin kävi ilmi, että Samaa WD:n levyä oli Jimmssin verkkokaupassa reilusti tarjolla, vain koodi oli vain hieman muuttunut. Samat speksit. Miksi siihen ei oltu vaihdettu?

Voiko tällaista toimintaa suositella? Ensivaikutelman perusteella kyllä, mutta lopusta tuli niin farssi, että arvelisin sen kielivän jostain periaatteellisesta toimintaohjeistuksesta. Vahingosta ei voi olla kyse.

Lupasivat kuitenkin selvittää asian asiaa hoitaneen kanssa. Eivät kuitenkaan voineet lähettää uutta levyä välittömästi päikseen, vaan ensin minun on lähetettävä väärä levy takaisin kaikkine RMA-byrokratioineen ja postisäätöineen. Sen jälkeen reklamaation käsittely ja lopulta uusi levy takaisin, jos hyvin käy. Ja tämän ajan koneen kokoaminen joutuu odottamaan.


11 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Jimm\'s PC-Store arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu