MiGame arvostelun kommentointi

12.2.2014
Toimitus ja asiakaspalvelu tökkivät


Minulla on tällä hetkellä erittäin negatiivinen kuva kyseisestä yrityksestä.

Tilasin Nintendo 3ds pelin (hyvän hinnan vuoksi) 14.1 ja toimitusajaksi oli ilmoitettu n. 3-9 arkipäivää. Mitään ei kuitenkaan kuulunut, ja kun 9 päivää tuli täyteen laitoin yritykselle viestiä. Kahden päivän kuluttua tuli vastaus jossa pahoiteltiin viivästystä ja sanottiin että tuote toimitetaan heti alkuviikosta. Kyseinen viesti saapui siis sunnuntaina.

Odottelin sitten koko viikon ja perjantaina (30.1) otin uudelleen yhteyttä ja kyselin että missä mahtaa mättää. Tähän viestiin ei vieläkään ole vastattu, mutta samana iltana hieman ennen keskiyötä tuli ilmoitus että peli on toimitettu. Pelin luvattiin saapuvan minulle 2-5 arkipäivässä. Tänään tuli 8. arkipäivä siitä kun tuote "toimitettiin" eikä mitään ole kuulunut. Jouduin jo siirtämään laskun eräpäivää, koska se olisi ollut huomenna. Tuote on siis nyt lähes 3 viikkoa myöhässä, ja tilauksesta tulee pian kuukausi. Mikä tässä eniten ärsyttää on se, että minuun ei ole otettu kertaakaan yhteyttä, vaan olen itse joutunut kyselemään tuotteen perään. Mielestäni yrityksen tulisi ilmoittaa jos tuotteen toimitus viivästyy tai ilmenee muita ongelmia. En suosittele MiGamea, koska tämä ensimmäinen (ja viimeinen) kokemukseni kyseisestä yrityksestä on erittäin huono. Asiakaspalvelu on olematonta ja toimitus uskomattoman hidasta.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


MiGame
9.3.2014 21:04
  (IP-lokaatio: Nurmijärvi, Finland)
Vastaajana MiGame:

Hei S. R.,

Oletan löytäneeni viittaamasi tilauksen konsolialusta-, paikkakunta ja ajankohtatietoja yhdistelemällä. Tilauksesi näyttää tosiaan päässeen alkujaan toimitukseen hieman tuotteelle arvioidusta toimitusajasta myöhässä, minkä jälkeen olet ilmoittanut, ettei toimitettu tuote koskaan saapunut perille käyttöösi. Suomen posti (Itella) on pääsääntöisesti hyvin luotettava toimitustensa kanssa, mutta ajoittain ikäväsi myös heillä hukkuu lähetyksiä, mitkä olemme osaltamme aina valmiit hyvittämään asiakkaille toimittamissamme tilauksissa.

Sinulle näytämme tarjonneen hyvitystä ja uuden tuotteen toimitusta, minkä sijaan olet päätynyt perumaan tilauksen sen kadottua postissa. Tilauksen lasku on tämän myötä peruttu, ja pahoittelemme edelleen tapahtunutta - toki on ollut tarkoituksenmukaista ja olisi ollut kaikkien etu, kun käyttöösi toimitettu tuote olisi löytänyt perille asti.

Tarkistin vielä tilauksen yhteydessä käydyn kirjeenvaihdon, ja mainitsemastasi poiketen näytämme sekä lähestyneen suuntaasi oma-aloitteisesti, kun tilatun tuotteen toimitus on päässyt viivästymään, ja myös kaikkiin suunnaltasi saapuneisiin yhteydenottoihin oli vastattu. Löytyisiköhän jotkin näistä viesteistämme mahdollisesti sähköpostisi roskapostikansiosta, mihin jotkin palveluntarjoajat ovat viime aikoina tuntuneet viestejämme siirtävän ilmeisesti huomattavasti kasvaneen tilausviestiliikenteen myötä?

Olemme avanneet asiakaspalvelutarpeen tueksi myös 24/7 asiakaspalvelunumeron, mistä kaikkiin tilauksiin liittyviin kysymyksiin saa vastauksen aina heti, ettei minkäänlaista epäselvyyttä pääsisi muodostumaan. Asiakaspalvelumme saa aina saman tien kiinni pirauttamalla asiakaspalvelunumeroomme 0600-302 302, mikä on auki nykyisin kellon ympäri 24/7-periaatteella.

Vielä kerran, suurimmat pahoittelut negatiivisesta asiakaskokemuksestasi ja pahoittelut, että tilaus on lopulta päätynyt peruutetuksi kadonneen toimituksen myötä!

Ystävällisin terveisin,

MiGame Asiakaspalvelu
Puh. 0600-302302 (24/7)
E-mail: asiakaspalvelu@migame.fi
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MiGame arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu