Kauneushoitola Denova arvostelun kommentointi

26.2.2014
En voi suositella


Ostin facediilistä lahjakortin raitoihin ja hiustenleikkaukseen (sis pesun ja muotoilun) Denovaan.

Varatessani aikaa minulta kysyttiin minkäväriset raidat haluan, pyysin tavallisia vaaleita. Mennessäni paikalle, ei varaustani ollut ollenkaan varauskirjassa ja kampaaja oli lähtenyt. Paikan remontoiduksi mainostettu ulkoasukin vähän hämmästytti, liikehuoneistossa oli pari kyhättyä koppia ilmeisesti hierojille, "kampaamon" puolella ei ollut oikeita kampaamotuoleja.

Varasin kuitenkin uuden ajan. Seuraavalla kerralla paikalla oli nuori, huonosti suomea ja englantia puhuva tyttö. Hän sanoi, ettei hänellä ole hiuksiin sopivaa raitaväriä ja että hiukseni ovat niin vaaleat, ettei niitä voi raidoittaa tai edes värjätä(minulla oli todella paha juurikasvu). Hän vain tasoitti hiuksia todella epävarmasti n. kolme minuuttia, kun pyysin kerrostettua leikkausta, joka pitenee eteenpäin. Ei pesua, ei muotoilua.

Sanoin hänelle, ettei lopputulos todellakaan ollut sitä, mitä pyysin, mutta hän ei ihan ymmärtänyt. Lähdinkin väriaineen ostoon ja korjailin hätäpäissäni leikkausta kotona itse.

Olin yhteydessä facediiliin ja sain onneksi rahat takaisin. Olen käynyt useamman kerran diileillä värjäämässä ja leikkaamassa hiukset ja ollut aina tyytyväinen lopputulokseen, mutta tässä paikassa ne pahimmat pelkoni toteutuivat, vaikka olin ihan avoimin mielin liikkeellä.


11 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


kirvesmies
27.5.2015 19:53
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
ihme valittajia, nää ei tosiaan ole terveitä ihmisiä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kauneushoitola Denova arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu