idealfit arvostelun kommentointi

26.5.2014
Asiakaspalvelun/myyjien työmoraali nolla!


Haluan kertoa ikävät kokemukseni salin henkilökunnan menettelytavoista. Liityin 02/14 Idealfit Eiraan ja sopimuksen tekohetkellä sovin myyjän kanssa että saan irtisanoa sopimukseni milloin vaan koska tulossa putkiremontti asuntooni jolloin joudun ehkä muuttamaan. Varmistin että onhan tämä ok ja ettei irtisanoessani tule mitään sanktioita. Hän vakuutti ettei tule kun nyt näin sovitaan. Sopimukseen sisältyi yhden kerran ilmainen pt kerta jonka nyt otin kun sanoivat olevan ilmainen.

Nyt kun ilmoitin heille että irtisanon sopimukseno 07/14 eteenpäin soitettiin ja sanottiin että tämä tällä selvä mutta lähettävät 50e laskun pt:stä, koska se olisi ollut ilmainen JOS en olisi irtisanonut alle 12kk!Sopimusehdoissa kohdassa 3 kuulemma tämä sanktio lukee. Niin varmasti lukee mutta kyse onkin siitä että keskusteltaessa tämä jätetään tahallaan mainitsematta vaikka yhdessä tärkeämmät kohdat sopimusehdoista käytiin läpi. Tai siis hän kävi ne minulle.

Myönnän että minun oma vikahan tämä on kun en pikkutarkkaan lukenut sopimusehtojen jokaista kohtaa.mutta hyvän työmoraalin omaavan henkilökunman olisi tullut mainita tästä asiakkaalle. Varsinkin kun monta kertaa kysyin että eihän ennenaikaisesta irtisanomisesta tulee minkäänlaista ylimääräistä laskua.

Olkaa siis vähemmän naiiveja kuin minä ja elkää luottako heidän myyjiinsä vaan lukekaa ehtojen pienimmätki printit ja kohdat läpi.


7 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki idealfit arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu