Jimm\'s PC-Store arvostelun kommentointi

23.6.2014
Palvelu muuttunut tylyksi ja asiakasta kyykyttäväksi


Tilasin uuden koneen osat 2.6.2014 toimitusajaksi luvattiin 5-10pv. 8.6 kyselin missä tavarat viipyvät, sähköpostitse vastasivat jonkun tuotteen saantivaikeuksiin ja kehottivat vaihtamaan sen toiseen eivät kuitenkaan kertoneet mihin. 23.6 Kyselin taas lähetyksen perään (21 päivää tilauksesta) tähän ei ole saatu mitään vastausta....

Hyvää asiakaspalvelua minusta olisi rehellinen aikataulujen kertominen, tavaroiden lähettäminen heti ja jos jotain uupuu sen lähettäminen jämärinä ja ilmoitus kun on lähetetty.

Tässä kyykytetään maksanutta asiakasta aivan tahallaan, tämä oli viimeinen kerta kun tilaan mitään pc-tavaraa suomesta, ulkomailta tavara tulee 3-5pv kotiovelle ilman jatkuvaa hoputusta.

Ei näin Jimms-pc store, tällä tyylillä karkoitatte asiakkaat ja yllätys yllätys ilman asiakkaita voitte laittaa lapun luukulle.


13 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


rs
18.8.2014 10:18
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Aivan käsittämätön pulju.Poika tilasi sieltä osia koneeseensa ja kävi niin että tilattu virtalähde hajoitti niin tilatut osat+ne jotka koneessa jo oli.Tilaus oli 4.7-14 ja homma kestänyt nyt pitkälle toista kuukautta ei vieläkään selvyyttä asiaan.Ilmoittivat kyllä etteivät korvaa niitä osia mitkä koneessa jo oli vaan ilmoittivat että kotivakuutus pitäisi olla joka ne korvaa.Hienoa touhua!Jos tuolta mitään tilaatte otatte kyllä jonkun sortin riskin mikäli teillä ei ole kotivakuutusta joka sitten korvaisi ne jos sattuu tulemaan epäkuranttia kamaa,Jimms ei niitä korvaa.Ja reklamaatiot sitten kestää ikuisuuden,heillä ei tunnu olevan mitään kiirettä asian hoitamisen suhteen.Eipä ole enää koskaan tarvetta tilata heiltä yhtään mitään.
ugb
15.10.2014 14:55
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Samanlaisia kokemuksia, ei olisi pitänyt luottaa tähän kauppaan. Muiden kanssa kaikki on toiminut muttei Jimmsin.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Jimm\'s PC-Store arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu