Kategoriat / Digitaaliset järjestelmäkamerat


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Canon EOS 30D

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "EOS 30D täyttää kuvaajan kaikki toiveet. Nopeassa ja tarkassa kamerassa on magnesiumseosrunko, ja rajattoman luovan vapauden takaavat yli 60 EF-objektiivia ja kattava EOS-lisävarustevalikoima."
Canon EOS 400D

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Canon EOS 400D -järjestelmäkamerassa on 10,1 megapikselin CMOS-kenno, uusi sisäänrakennettu puhdistusjärjestelmä, suuri ja kirkas 2,5 tuuman nestekidenäyttö ja 9 pisteen automaattitarkennus. Canon on ainoa digitaalisten järjestelmäkameroiden valmistaja, joka valmistaa itse myös kennot, prosessorit ja objektiivit."
Konica Minolta Dynax 5D

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusi monipuolinen ja tehokas Dynax 5D-digijärjestelmäkamera on varustettu "Anti-Shake"-järjestelmällä (Konica Minoltan ainutlaatuinen tekniikka = kuvanvakaaja kennossa) ja 6 miljoonan pikselin APS-C.-kokoisella kennolla. Dynax 5D sisältää myös uuden digitaalisen melunvähentäjä-järjestelmän ja 6,35 cm:n (2,5 tuuman) leveän LCD-näytön, joka helpottaa valokuvien rajausta, visualisointia ja hallintaa."
Nikon D200

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nikonin uusi digitaalinen järjestelmäkamera kuroo umpeen harrastelija- ja ammattilaiskameroiden välistä kuilua. D200 tarjoaa ennennäkemätöntä ammattilaiskuvien laatua, tinkimättä helppokäyttöisyydestä, tarkkuudesta sekä täydellisestä manuaalisesta kameran hallinnasta. D200 on täydellinen kamera puoliammattilaisille ja freelancer kuvaajille, jotka haluavat edullisen SLR kameran, joka lähentelee laadullisesti Nikonin ammattimaisia huippumalleja."
Nikon D70s

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "D70s on testivoittaja D70 mallin seuraaja. Se perii edeltäjänsä kuvanlaadun, huippuluokan suorituskyvyn ja käyttöystävällisyyden. Siinä on myös parannuksia jotka tekevät kuvaamisesta entistäkin miellyttävämpää. D70s paketti pitää sisällään AF-S DX Zoom-Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G IF-ED objektiivin. Vastaa suhteessa 27-105mm kinofilmikameroissa."
Olympus E-330

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "E-330 on ensimmäinen* digitaalinen järjestelmäkamera, joka tarjoaa jatkuvan elävän kuvan LCD-näytöllä. Tämä mullistava innovaatio mahdollistaa kuvien rajaamisen etsimen läpi katsomatta. Kääntyvä, laajan katselukulman tarjoava 6,4 cm LCD-näyttöruutu laajentaa Olympus E-330:n monipuolisuutta entisestään."
Olympus E-500

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olympus E-500 laajentaa Olympuksen digitaalisten järjestelmäkameroiden E-System-mallistoa puoliammattilaisille ja kunnianhimoisille valokuvauksen harrastajille. He voivat todella luottaa tähän kameraan – myös vaikeissa ja pölyisissä olosuhteissa."
Pentax *ist DL

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "PENTAX *ist DL on pienikokoinen ja sen runko on kevyttä metallia - se on markkinoiden pienin ja kevyin SLR-kamera. *ist DL on toimintavalmis hetkessä, tarkka kuva otetaan optisen etsimen kautta, ja se tarjoaa useita ohjelmatoimintoja valmiista ohjelmista täysiin käsisäätöihin. Valmiin kuvan voit tarkistaa suurelta ja tarkalta 2,5 tuuman 210.00 pikselin LCD-näytöltä."
Samsung Pro 815

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "28mm wide-angle and 15X ultra high zoom capability (35mm film equivalent f = 28-420mm) The Pro815 is equipped with a 15X optical zoom with a focal length of 28- 420mm(35mm equivalent), this means you can shoot from wide angle to telephoto with one lens."
Sony DSLR-A100

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusi ALFA100 digitaalijärjestelmäkamera. 10 megapikselin CCD-kenno, sisäänrakennettu epätarkkuutta ehkäisevä Super SteadyShot -kuvanvakain ja kehittynyt CCD-kennon pölynsuojaus takaavat kirkkaan, selkeän ja terävän tuloksen jokaisella kuvauskerralla."