Kategoriat / Verkkokaupat / Eko, luomu ja reilu kauppa


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Ekokauppa Ekolo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ekokauppa Ekolo on yksityisten ihmisten, järjestöjen ja yritysten omistama, keväällä 2004 perustettu osakeyhtiö, jonka toiminnan tavoitteena on edistää kestävää kulutusta ja tuotantoa. Ympäristön kuormitusta vähentävien ekotuotteiden lisäksi Ekolo tarjoaa asiakkailleen tietoa kestävien kulutuspäätösten pohjaksi. Kahvilan kirjastosta löytyy ekokulutukseen liittyvää informaatiota. Ekokahvilassa järjestetään keskustelutilaisuuksia, tuottajien vierailuja ja muita tapahtumia."
Ekotukku.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ekotukku.fi on makrobioottisten luontaistuotteiden jälleenmyyjä. Luomu- ja terveystuotteet, kuten viljat, jyvät, pavut, misot, merilevät, kotimaiset marjat ja soijatuotteet, sekä useat gluteenittomaan ruokavalioon soveltuvat-, sekä erilaiset allergiatuotteet, luonnolliset pesu- ja puhdistusaineet, shampoot ja saippuat muodostavat ekotukku.fi :n kattavan, yli 800 tuotteen valikoiman."
FitnessFirst Online

Keskiarvo (3.0):

1 arvostelua.
 "FitnessFirst Online (FF Online) on luomuruokien ja superfoodien sekä ravintolisien verkkokauppa. FitnessFirst -tuotesarjan tuotteet ovat suoraan maahantuojan varastolta ilman kaupan välikäsiä. FF Online toimii Foodinin tehtaanmyymälänä verkossa. FF Online ja Foodin ovat osakeyhtiön Rawmance Oy aputoiminimiä."
Hurraw.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hurraw.fi:n verkkokaupassa löydät täydellisen valikoiman Hurraw!-huulivoiteita. Kaikki Hurrawin tuotteet ovat täysin luonnollisia, vegaanisia ja valmistettu korkealuokkaisista kypsentämättömistä, luonnonmukaisesti viljellyistä ja Reilun Kaupan kriteerit täyttävistä raaka-aineista. Hurraw tuotteet ovat gluteenittomia, säilöntäainettomia, kylmäpuristetuista luomuöljyistä valmistettuja ja kaikki värit ja maut ovat täysin luonnollisia."
Kangaskassit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yritys myy luontoystävällisisä kassseja kuten kangaskasseja, paperikasseja ja messukasseja jne."
Kheiron Luontaistuote

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kheiron Luontaistuotteet Tervetuloa!"
Luomutar

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Luomutar on terveystuotealaan sekä luonnonmukaisiin, hyvinvointia edistäviin tuotteisiin erikoistunut täyden palvelun verkkokauppa. Laajasta valikoimasta löydät helposti luonnonmukaisesti valmistettuja elintarvikkeita, luomutuotteita, lisäravinteita sekä superfoodeja."
Luontaistuotemarket

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Luontaistuotemarket.fi -verkkokauppa. Luontaistuotteet (esim. vitamiinit ja hivenaineet) edullisesti ja nopeasti kotiin toimitettuna."
Luontokauppa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ostamalla luontokaupasta tuet suomalaisen luonnon hyvinvointia."
Naturpost

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ravintolisät nautitaan usein sisäisesti, siksi on tärkeää että ostat tuotteet ainoastaan vakavaraisilta valmistajilta, jotka panostavat korkeaan laatuun. Naturpost on ollut alalla kauan ja on yksi suurimmista markkinoilla olevista etämyyntiyrityksistä. Saat turvallisia tuotteita Naturpostin asiakkaana."
Onnikas

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kestovaippoja- ja siteitä verkkokaupassa myyvä yritys."
Rimita Green Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rimita on luonnonkosmetiikan verkkokauppa."
Ruohonjuuri

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju, jolla on verkkokaupan lisäksi Suomessa 16 myymälää."
Wiljamin Puoti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Luomuelintarvikkeita ja ekologisia pesuaineita, tekstiilejä sekä valikoituja luontaistuotteita (mm. kukkauutteet, eteeriset öljyt) myyvä erikoisliike. Postitoimituksena tuotteita on saatavana koko Suomeen."