Kategoriat / Hyväntekeväisyys


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Amnesty International

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Amnesty International on maailman suurin ihmisoikeusjärjestö, jonka toiminta perustuu yksittäisten ihmisten jäsenyydelle. Amnestylla on yli 2,2 miljoonaa jäsentä ja tukijaa yli 150 maassa eri puolilla maailmaa."
Animalia

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Animalian tavoitteena on eläinten oikeuksien tunnustaminen sekä eläinten aseman ja hyvinvoinnin parantaminen yhteiskunnassamme. Animalia vastustaa sellaista eläinten kohtelua, kasvatusta ja käyttöä, joka aiheuttaa eläimille kärsimystä tai estää niitä toteuttamasta luontaista käyttäytymistään. Kärsimyksellä tarkoitetaan kipua, tuskaa, stressiä, pelkoa, psyykkistä tai fyysistä pahaa oloa, vammaa tai sairautta."
Brother Christmas

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Minäkin olen työssä käyvä perheen isä, mutta halusin toimia jatkuvan puhumisen sijaan. Haluan toimia kanavana vähäosaisempien äänelle, kertoa että jo jokaisen meidän naapurissa asuu joku, joka tarvitsee apua. Minä haluan tuoda apua tarvitseville ja ottaa mukaan apuun myös yrityksiä, jotta voimme tehdä enemmän. Yhdessä voimme tehdä enemmän."
Espanjan Koirat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Espanjan Koirat -yhdistys on perustettu kodittomien koirien auttamiseksi. Espanjassa toimintamme keskittyy Aurinkorannikon alueelle, missä hylättyjä ja kodittomia koiria on tuhansia. Tavoitteemme on auttaa koiria ja löytää kodittomille koirille uusia pysyviä koteja myös Suomesta. Mahdollisuuksien mukaan autamme myös paikallisia yhdistyksiä, kroonisesta varojen puutteesta kärsiviä koiratarhoja lahjoituksin. Haluamme tiedottaa ja valistaa ihmisiä koirien tilanteesta ja osaltamme näin edistää eläinten hyvinvointia."
Greenpeace

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Greenpeace on kansainvälinen ympäristöjärjestö, joka tekee sanoista tekoja vastustaakseen ympäristön tuhoamista maailmanlaajuisesti ja tuodakseen esiin ratkaisuja rauhan ja ekologisen tasapainon saavuttamiseksi maailmassa."
Joulupata

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ympäri Suomea pystytetyt perinteiset padat ja internet-keräys tuovat yhdessä joulun kymmenille tuhansille suomalaisille joka vuosi. Joulupadan varoilla hankitaan ruokaa ja tarpeita varattomien lapsiperheiden ja muiden vähäosaisten joulupöytään."
Kirkon Ulkomaanapu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kirkon Ulkomaanapu toimittaa hätäapua luonnon ja ihmisten aiheuttamien katastrofien uhreille. Apua toimitetaan sekä pahimman hädän aikana että kriisin jälkeen toipumiseen ja jälleenrakennukseen."
Kiva

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lenders like you browse profiles of entrepreneurs in need, and choose someone to lend to. When they lend, using PayPal or their credit cards, Kiva collects the funds and then passes them along to one of our microfinance partners worldwide."
Lastenklinikoiden Kummit ry

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden."
Pelastakaa Lapset

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Järjestö tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia kotimaassa ja maailmalla.

Yhteisenä tavoitteenamme on lisätä lasten hyvinvoinnin edellytyksiä ja mahdollisuuksia kohti parempaa aikuisuutta."
Plan Suomi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Plan on kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö, joka parantaa kehitysmaiden lasten elinoloja pysyvästi. Teemme työtä lasten oikeuksien toteutumiseksi tavalla, joka yhdistää ihmisiä yli kulttuurirajojen."
Suomen Pakolaisapu ry

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Pakolaisapu on kansainvälisen pakolaistyön asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on edistää pakolaisten ja paluumuuttajien perusoikeuksia. Se on maamme ainoa kansainvälisiin pakolaiskysymyksiin erikoistunut järjestö."
Suomen Punainen Risti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Punainen Risti toimii yli 90 000 jäsenen ja noin 45 000 aktiivisen vapaaehtoisen voimin. Olemme yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä.

Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoistyö keskittyy kotimaahan, jossa tehtäväkenttä on monipuolinen: ensiapukoulutus, ystävä- ja tukihenkilötoiminta, nuorten auttamiseen keskittynyt työ, vanhustoiminta jne."
UNICEF

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "UNICEF on maailman suurin lastenjärjestö. Teemme työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kaikkialla maailmassa."
Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Järjestö aloitti toimintansa 1960-luvulla ja sen perusti sosiaalineuvos Veikko Hursti. Laupeudentyö ry:n toimintaa johtaa nykyisin Veikon poika Heikki Hursti. Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia, joista näkyvimmiksi ovat muodostuneet vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnatut perinteiset juhlat Köyhien Linnanjuhla Hakaniemen torilla itsenäisyyspäivänä sekä Joulujuhla Helsingin messukeskuksessa jouluaattona."
World Vision

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sadassa maassa toimiva World Vision on kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja maailman suurin kummilapsijärjestö. Sen avun piirissä on yli 100 miljoonaa ihmistä, joista kummilapsia on 3,4 miljoonaa. Vuonna 1983 perustettu Suomen World Vision on ulkoministeriön kumppanuusjärjestö ja Vastuullinen lahjoittaminen ry:n jäsen."
WWF

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kun luonto voi hyvin, ihminenkin voi hyvin. Kummius on säännöllistä WWF:n työn tukemista, sillä maailmaa ei paranneta hetkessä. Voit valita mieluisan suomalaisen tai kansainvälisen luonnonsuojelukohteen tai ryhtyä WWF-kummiksi, jolloin tuet kaikkea ympäristön hyväksi tekemää työtämme."
Yhteisvastuu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yhteisvastuukeräys on Suomen suurin vuosittain järjestettävä kansalaiskeräys. Sillä autetaan heikoimmassa asemassa olevia kotimaassa ja ulkomailla.

Yhteisvastuukeräystä toteuttaa 40 000 vapaaehtoista kerääjää ja talkoolaista ympäri Suomen ja siihen osallistuvat kaikki Suomen seurakunnat. Ensimmäisen kerran keräys järjestettiin vuonna 1950."