Kategoriat / Verkkokaupat / Koti ja sisustus


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Zoco Home

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Zocohome.fi verkkokaupassa myydään pääasiassa marokkolaisia sisutustuotteita. Valikoimaan kuuluu esim. pouf-raheja, vintage tarjottimia, Beni Ourain mattoja, keramiikkaa, valaisimia, piensisustusta, koruja ja laukkuja."
Bellaluna

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Bella Luna Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys. Toimimme huonekalujen valmistuttajana, maahantuojana ja tukkuliikkeenä. Palvelemme vähittäiskauppaa koko Suomen alueella, ja tuotteitamme menee myös vientiin. Toiminta-ajatuksemme on valmistuttaa sekä moderneja, että perinteisiä kalustesarjoja ja yksittäisiä kalusteita. Tuotteitamme myydään hyvinvarustetuissa huonekaluliikkeissä kautta Suomen."
Bellus Vesta Web Market

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Bellus Vesta on vuonna 2008 perustettu etä- ja verkkokauppaan erikoistunut sisustustarvikkeiden jälleenmyyntiyritys. Etä- ja verkkokaupan lisäksi yritys kiertää messuja, järjestää myyntinäyttelyitä ja omalta osaltaan tekee tunnetuksi hormittomien tulisijojen toimintaa. Yrityksellä on toimisto Vantaalla, mutta tuotteiden esittely tapahtuu pääsääntöisesti maahantuojan, Tipicon, tiloissa Helsingin Sörnäisissä."
Casalight verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "valaisimet nettikaupasta"
Chez Marius

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Chez Marius on Jonna Dammert-Saikun ja Marius Saikun vuonna 1997 perustama perheyritys ja sen ideana on tuoda ammattilaisten käyttämät keittiövälineet myös kotikokkien ulottuville."
Design Your Home

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Design Your Home (Suunnittele kotisi) on innoittava markkinapaikka design-huonekaluille vakiintuneilta, innovatiivisilta ja ympäristöystävällisesti eettisiltä tuotemerkeiltä Euroopasta. Vuonna 2014 perustettu DYH.comin yksilöllinen huonekalukokoelma noudattaa esteettisen mutta toimivan suunnittelun arvojamme ja tarjoaa tyyliä ja korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan."
DesignWest

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "DesignWest on sisustusverkkokauppa josta löydät kotiisi iloisen värikkäitä astioita ja keittiötekstiilejä, valaisimia ja pallovaloja. Valikoimaan kuuluu myös laadukkaita tuoksukynttilöitä ja marokkolaista keramiikkaa. Edustettuja brändeja ovat mm. GreenGate, Tine K Home, Voluspa ja Irislights."
Dr. Decor

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Laaja valikoima sisustustarroja, seinätarroja, ikkunatarroja ym. tarroja. Tarroja voi tilata myös omasta kuvasta tai tekstistä.
Eurokangas

Keskiarvo(0.5):

2 arvostelua.
 "Eurokangas on kankaita ja ompelutarvikkeita myyvä ketju, jolla useita liikkeitä ympäri Suomen."
Eurokymppi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laatat verkosta, maahantuojan omasta kattavasta valikoimasta. Valikoimasta löytyy laattoja joka tarpeeseen: kylpyhuonelaatat, keittiölaatat, asuintilan lattialaatat, laatat ulkokäyttöön..." Tilaa suoraan kotiin, laatat lähetetään kaikkialle Suomeen.
Eurokymppi Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Eurokymppi on Suomen johtavia laattojen maahantuojia. Verkkokaupan valikoimasta löydät kauniit seinälaatat, lattialaatat, tehostelaatat ja erikoislaatat kaikkiin kodin tiloihin. Kattava valikoima, yli 2000 eri tuotetta."
Finnish Design Shop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "FinnishDesignShop on maailman kattavin suomalaisia designtuotteita myyvä verkkokauppa. Valikoimamme käsittää niin suomalaisen muotoilun klassikot kuin tämän hetken kiinnostavimmat nimet. Kaikki myymämme tuotteet ovat korkealaatuisia, uusia ja valtuutettujen valmistajien valmistamia."
Green1.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Green1.fi on sisustamisen monipuolinen verkkotavaratalo. Tuotteiden hintataso on edullinen ja käynnissä on jatkuvasti myös erikoistarjouksia ja kampanjoita. Tuotteet toimitetaan kotiin ja niissä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi kaikissa huonekaluissa on vähintään vuoden takuu."
HJ Visions

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sähkötarvikkeet ja LVI-Tuotteet Edullisesti - HJ Visions - Ei tarjouksia, aina edullisesti!

Verkkokauppamme valikoimista löydät kustannustehokkaita ja laadukkaita sähkötarvikkeita, varavoimalaitteistoja sekä LVI-tuotteita. Valikoimista löydät myös esteetöntä liikkumista auttavia tuotteita."
Huonekalutnetista.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Valkea Villa Oy on huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokauppaan erikoistunut yritys."
Huonekalutukku

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Huonekalutukku myy erilaisia huonekaluja sekä koti- että toimistokäyttöön. Tämän lisäksi asiakkailla on mahdollista myydä antikkiset huonekalut Huonekalutukun kautta."
Hyttysverkko.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kauppa keskittyy myymään hyttysverkkoja oviin ja ikkunoihin."
Hyvän Tuulen Puoti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hyvän Tuulen Puoti on sisustustuotteiden verkkokauppa sekä myymälä Porissa. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia sisustustuotteita."
Ideatuloste.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ideatuloste.fi on vuonna 2012 perustettu personoituja sisustustuotteita myyvä verkkokauppa. Sen valikoimiin kuuluvat sisustustekstit, canvastaulut sekä sisustustapetit. Ideatulosteen konsepti perustuu palvelun helppokäyttöisyyteen sekä kilpailukykyisiin hintoihin. Palvelun ostoprosessista on myös pyritty tekemään mahdollisimman lyhyt ja suoraviivainen."
Iittala

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Iittalan verkkokaupasta löydät Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin kodintuotteiden laajan ja monipuolisen valikoiman sekä valikoidut sarjat ruotsalaisen Rörstrandin astioista. Fiskars Homen tavoitteena on olla skandinaavista muotoilua edustavien kuluttajatuotteiden johtava valmistaja. Tuotteet tunnetaan brändistä, ja kuluttajat voivat luottaa siihen, että tuotteen laatu ja erinomainen käyttökokemus säilyvät kerta toisensa jälkeen."
Ikea

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Jos et pääse IKEA-tavarataloon ostoksille, me tulemme luoksesi. Tilaaminen on helppoa, ja tuotteet toimitetaan kotiovellesi."
Inessa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Inessa tarjoaa asiakkailleen suomalaiseen makuun sopivia laadukkaita sisustus- ja design-esineitä yli sadan tuotemerkin voimalla. Valikoimiimme kuuluvat niin Iittalan, Arabian, Finlaysonin ja Hackmanin tuotteet kuin myös Harri Koskisen, Timo Sarpanevan, Eero Aarnion, Tapio Wirkkalan sekä Andy Warholin klassikot. Me Inessassa arvostamme sisustamisessa esteettisyyttä ja yksilöllisyyttä sekä tietysti laadukasta muotoilua."
INFURN

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "INFURN tuottaa vuosien 1900?1986 välillä suunniteltuja kuuluisia design-huonekaluja, jotka ovat saavuttaneet tunnustetun ja legendaarisen aseman. Nämä ajattomat ja ainutlaatuiset klassikot ovat yhtiömme inspiraatio. Nämä pysäyttävät kalusteet ovat paljon enemmän kuin pelkkiä huonekaluja. Ne ovat taideteoksia, jotka INFURN valmistaa täsmälleen sellaisiksi, kuin kuuluisat suunnittelijat ne vuosia sitten suunnittelivat."
Jysk

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "JYSK on kansainvälinen jälleenmyyntiketju, joka myy 'kaikkea kotiin'. Ketjun omistaa sen alkuperäinen omistaja Lars Larsen."
Kaiverrus.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kaiverrus.com myy laattoja, nimikylttejä, palkintoja, ovikylttejä, ja kaikkea mahdollista, johon voit tarvita kaiverruksen. Tuotteista erityisesti nimineulat, lahjat kaiverruksilla ja peruskyltit toimivat hyvin."
Kalustekauppa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kalustekauppa.com on suomalainen huonekalukauppa netissä. Tuotteemme on valikoitu 15 vuoden huonekalualan kokemuksella. Suurin osa tuotteistamme on kotimaisia, koska arvostamme tuotteiden kotimaista laatua ja kotimaisuuden tuomaa valikoimaa värien ja materiaalien osalta. Suomalaiset valmistajat vastaavat tuotteistaan ja varaosien tai saman sarjan muiden tuotteiden saaminen vielä vuosien päästä on enemmän kuin todennäköistä."
Kehrä-Kaluste

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kalustealan yritys"
Kodin1

Keskiarvo(0.6):

8 arvostelua.
 "Valikoimaan kuuluu lähes kaikkea, mikä liittyy sisustamiseen, remontointiin, asumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Tarjoamme laatua järkevään hintaan."
Kodinterra

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kodinterra on S-Ryhmän rautakauppa. Netistä on kätevää tilata suoraan kotiin toimitettuna esim. polttopuut, puutarhatuotteet ja kivimurska pihalle."
Kokkiveitset.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kokkiveitset.fi on verkkokauppa joka myy kokkiveitsiä ja siihen soveltuvia tarvikkeita."
Laatuvalaisin.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Laatuvalaisin.fi on nimensä mukaisesti laadukkaiden valaisimien myymiseen keskittynyt yritys. Valaisinvalikoimaltaan Laatuvalaisin.fi on yksi Euroopan suurimpia. Valikoimista löytyvät sekä Suomen tunnetuimpien suunnittelijoiden ajattomat klassikot että modernit 2000-luvun uutuudet kirkasvalolampuista laadukkaisiin koti- ja toimistovalaisimiin."
Lasitusliike.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Meiltä saat yksilöllisen, kustannustehokkaan, laadukkaan ja aikataulussa pysyvän toimituksen kaikista lasialan töistä. Suoritamme niin pienet kuin suuretkin lasityöt ammattitaidolla. Meiltä myös asennuspalvelut. Toiminta Alueenamme on pääkaupunkiseutu. (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Järvenpää, Kerava)"
Ledtukku.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Varsinais-Suomen Led-tukku Oy myy ja toimittaa LED-lamppuja yksityisille ja yrityksille, jotka haluavat säästää sähkönkulutuksessa ja parantaa hyvinvointia."
LumenLux Store

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme kotimainen, laadukkaisiin kodin led-valaisimiin erikoistunut valaisinkauppa. Valikoimistamme löytyvät tunnettujen laatumerkkien mielenkiintoisimmat valaisimet, erittäin edulliseen hintaan."
Lumore

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lumore on kodin ja sisustamisen tehtaanmyymälä netissä. Kauppa myy kotimaisia tunnettuja brändejä, kuten esimerkiksi Vallilan, Finlaysonin, Aarikan, Jokipiin Pellavan, Iittalan ja Nanson tuotteita. Valikoimassa on pääosin edellisen kauden tuotteita, minkä takia hinnat ovat tehtaanmyymälätapaan alhaisempia."
Mattomaailma

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mattojen tukku ja vähittäismyynti, korjaus ja ompelu"
Mattotukku

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Matto on tärkeä kodin sisustuselementti. Laadukkaat matot ovat kuitenkin arvokkaita ostoksia. Me Mattotukussa olemme tekemässä osamme sille, että asiakkaamme saavat aina laatumattoja erinomaisella hinta - laatusuhteella. Myymme samoja mattoja joita löydät hyvin varustetuista mattokaupoista."
mojala, koristetyynyt.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yksilölliset brodeeratut koristetyynyt omilla toiveillasi. Yksilöllinen lahja. Lahja ideoita."
Netrauta.fi

Keskiarvo(0.7):

53 arvostelua.
 "Netrauta on Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa. Netrauta.fi tarjoaa kodinrakennuksen merkkituotteita aina edulliseen Netraudan hintaan. Ostaminen on helppoa, hauskaa ja vaivatonta - olemme avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa - ja useimmat tuotteet saa halutessaan kotiin kannettuna. Suojatut maksuyhteydet varmistavat, että ostokset voi varmasti tehdä turvallisin mielin!"
Nettikaluste

Keskiarvo (3.6):

8 arvostelua.
 "Rekisteröitymällä Nettikalusteen asiakasrekisteriin osoitteessa http://www.nettikaluste.fi/, voit tilata helposti ja turvallisesti huonekaluja sekä koti- että toimistokäyttöön. Maksaminen tapahtuu Suomen verkkomaksut Oy:n kautta. Tilauksesta tulee osapuolia sitova, kun Nettikaluste on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostitse asiakkaalle."
Nettipuoti Sateenkaarentaa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "NETTIPUOTI www.sateenkaarentaa.fi , rappioromantiikkaa, vaaleaa kulunutta ja kaunista."
Nettisohva.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nettisohva.fi on laadukkaiden sohvien, sänkyjen ja tuolien verkkokauppa. Nettisohvasta on helppoa ja turvallista tilata huonekaluja sekä koti- että toimistokäyttöön. Maksaminen tapahtuu Suomen verkkomaksut Oy:n kautta. Nettisohva tarjoaa myös edullisen kotiinkuljetuksen hintaan 20-49 euroa."
Nordic Nest

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nordic Nest on yksi mailman suurimmista Skandinaaviseen sisustukseen ja -muotoiluun erikoistuneista verkkokaupoista."
ON24 Sisustus Oy

Keskiarvo(0.7):

15 arvostelua.
 "ON24 Sisustus Oy on suomalainen huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokauppa. ON24 Sisustus Oy:n ylivoimainen tuotevalikoima, edullinen kotiinkuljetus ja ystävällinen asiakaspalvelu muodostavat ON24:n toiminnan perustan."
Outlet-X

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kodin tarvikkeet, sisustus, elektroniikka, mobiilituotteet, autotarvikkeet edullisesti ja luotettavasti verkkokaupastamme."
Paloranta Online

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Paloranta.org tarjoaa designsisustustuotteita seuraavista tuoteryhmistä:
- Huonekalut
- Kellot
- Lapsille
- Tekstiilit
- Valaisimet
Pintanikkarit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pintanikkarit on entisöijien, rakentajien, remontoijien, sisustajien sekä kotinikkareiden kohtaamispaikka netissä. Olemme keränneet tänne paljon tietoa erilaisiin aiheisiin liittyen. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta saat tilattua kaiken tarvitsemasi helposti ja vaivattomasti. Löydät siis kaiken tiedosta tuotteisiin ja vieläpä edullisesti!"
Piskuinen

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kangaskauppa Piskuinen on internetissä toimiva ompelutarvike- ja kangaskauppa. Kaupan valikoimasta löydät ajankohtaisia kankaita, mm. Tilda, puuvilla ja samettikankaita sekä ompelutarvikkeita kotiompelijan tarpeisiin. Piipahda myös blogin puolelle poimimaan helppoja ompeluideoita."
PosterPlease

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "PosterPleasen palvelussa teetät helposti hienot sisustustuotteet omista valokuvistasi tai valitset valmiit sisustustuotteet korkealaatuisista kokoelmista."
Q-tamolla

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Q-tamolla sisustustuotteiden verkkokauppa on keskittynyt vahvoihin ja näyttäviin tuotteisiin, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Valikoimassa on paljon tummanpuhuvia, miehekkäitä tuotteita, kuten kalloja, mustia astioita tai nostalgisia keittiöpyyhkeitä. "
Ratiashop.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ratiashop.com on Ristomatti Ratia -tuotteiden verkkokauppa, uniikki konsepti verkossa. Kauppa kokoaa laaja-alaisesti yhteen Ratian vuosien varrella suunnittelemat tuotteet; vaatteet ja asusteet, sisustustuotteet - ja tekstiilit sekä kalusteet. Verkkokaupassa on ilmainen lahjapaketointipalvelu ja kuluttajat ovat käyttäneet kauppaa enenevässä määrin lahjojen tilaamiseen. Kysyntää on myös erityisesti Ristomatti Ratian sisustustuotteille, joita muualta ei enää saa."
Rautaverkko.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rautaverkko.fi on uusi, kotimainen verkkorautakauppa, joka palvelee Suomessa asuvia asiakkaita kellon ympäri, seitsemänä päivänä viikossa. Rautaverkko tarjoaa sisustamisen, remontoinnin sekä rakentamisen materiaalit ja työvälineet sopivaan hintaan, helposti ja nopeasti ilman jonotusta. Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista merkkituotteista, joita toimitamme nopeasti vaikka kotiovelle."
RipausUnelmia.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "RipausUnelmia.fi on maalaisromanttinen sisustukseen keskittyvä nettikauppa. Kivoja sisutusideoita mm. Ihastuttavia kelloja, nauhoja eri teksteillä, pitsiä, nupit ja vetimet, valokuvakehykset, ihastuttavat kannut, purnukat, kynttilöitä, puulelut, sisustuspeilejä, ompelijan tuotteita, ja vanhoja huonekaluja. Tilaaminen nettikaupasta on turvallista ja helppoa."
ROOM21

Keskiarvo (1.7):

3 arvostelua.
 "ROOM21 on vuosien varrella kasvanut tasaisesti ja se on tänään yksi Ruotsin johtavista kalusteita ja kodinsisustustuotteita myyvistä verkkokaupoista. Toimintaidea on myydä korkealaatuisia kalusteita sekä sisustustuotteita yksityisihmisille ja yrityksille. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta laatua, henkilökohtaista palvelua ja neuvoja."
SanSan.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "SanSan.fi on Suomen markkinoiden uusin ja nykyaikaisin rakennus- ja saniteettitekniikan tuotteita myyvä verkkokauppa."
Seinatarrat.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Seinätarrojen ja sisustustarrojen verkkokauppa. Verkkokaupasta löytyy seinätarroja niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön kuin lastenhuoneeseenkin."
Sisustuskauppa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sisustusliike netissä ja Tuusulassa. Suomen suurin valikoima Yankee Candle -tuoksutuotteita."
Sisustustalo Sherwood

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sisustustalo Sherwood on sisustusalan erikoisliike. Perinteisimpien sisustus-tuotteiden ja huonekalujen lisäksi olemme erikoistuneet erilaisiin sisustusteemoihin Esim. Egypti, Fantasia, Intiaani tai musiikki aiheiset teemat."
Styledesign.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Styledesignin verkkokaupasta ostat kätevästi varaosat ja tarvikkeet kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Styledesign toimittaa tilaukset 5 päivän sisällä."
Sunwind verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tuotteitamme on mm. aurinkopaneelit ja käymälät mökeille. Lisäksi energiatuotteita asuntoautoihin ja veneisiin. Webkaupan lisäksi myymälät Espoossa ja Kaarinassa."
Tipico

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tipico on helsinkiläinen, vuonna 2006 perustettu sisustustuotteiden maahantuontiyritys. Toimintaamme leimaa voimakkaasti yrityksemme slogan ?Tyyliä ja oivalluksia?. Tuotevalikoimamme tuotteet ovat sellaisia, joihin ei aiemmin ole Suomessa törmätty. Monessa tuotteessa on yleensä jokin oivallus; tekninen erikoisuus, muotoilu tai ominaisuus."
Tretti Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ruotsalainen CDON Groupiin kuuluva pääosin kodinkoneita myyvä verkkokauppa. Ei noutopistettä Suomessa, mutta sivusto ja asiakaspalvelu on suomen kielellä."
Tulikulma.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tulikulman valikoimista löytyvät tuotteet kotiin, mökille kuin vapaa-aikaankin. Espoossa palvelee myymälä nouto-asiakkaita, ja verkkokauppa mahdollistaa tuotteidemme hankinnan helposti, nopeasti ja vaivattomasti koko maahan."
Tuppu-Kaluste

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima huonekaluja ja mattoja edullisin hinnoin. Nopeat toimitukset! Kotiinkuljetus ja osamaksu."
Uniikit putiikit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uniikit putiikit on yksilöllisen sisustustaiteen verkkokauppa. Kaupassa on kattava valikoima erilaisia taiteellisia koriste-esineitä kodin sisustamiseen tai lahjaksi."
uuttakotiin.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tervetuloa ihanaan sisutusmaailmaan uuttakotiin.fi saamaan ideoita joka kodin sisustamiseen! Sivuillamme laaja valikoiva erityisesti huonekaluja, peilejä ja valaisimia. Lipastot, senkit, kaapit, tuolit, pöydät, valaisimet, peilit ja monet muut..... Olemme erikoistuneet valkoisiin huonekaluihin, mutta saatavana myös paljon muuta. Tyytyväisiä asiakkaita joka päivä. Tervetuloa ostoksille!"
Valaisin Center

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Valaisin Center on valaisinten erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat laadukkaiden sisävalaisimiemme lisäksi suuri määrä ulkovalaisimia sekä vapaa-ajan ja toimistojen valaisimia. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaat valaisimet ja edulliset hinnat."
Vallilan Rauta Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vallilan Rauta Oy on brändi-nimeltään yksi Helsingin vanhimpia rautakauppoja. Vallilan Rauta on alunperin perustettu jo 1938. Nyt 2012 Vallilanrauta on täysin uusittu ja se toimii nykyaikaisesti verkkokauppana osoitteessa vallilanrauta.fi. Vallilanrauta.fi -verkkokaupan toimialue käsittää koko Suomen ja asennuspalvelut PK-alueen."
Valopallot.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Käsintehdyt ja puuvillasta valmistetut sisustusvalopallot luovat tunnelmaa kotiin tai vaikkapa toimistoon. Ne ovat hyvin kestäviä ja voidaan painaa lyttyyn ja palauttaa muotoonsa. Valonlähteenä energiaystävällinen LED."
Valotehdas

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Valotehdas on LumiComp Oy:n LED-verkkokauppa, josta löydät laajan valikoiman tuotteita LED-valaistukseen nopealla toimituksella."
Vanhatkuvat.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nostalgisia sisustustauluja n.100 vuotta vanhoista valokuvista"
Veken Kaluste

Keskiarvo (2.5):

2 arvostelua.
 "Veken Kaluste on monipuolinen ja edullinen huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokauppa, joka on auki 24/7. Veken Kalusteen kaikki tyylikkäät huonekalut on suunniteltu ja valmistettu kestämään normaalia käyttöä. Laajasta tuotemallistosta löytyy mm. uskomattoman laaja valikoima erilaisia sohvia ja sänkypaketteja, ruokailuryhmiä ja lastenkalusteita."
Vepsäläinen

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vepsäläinen on merkkikalusteiden erikoisliike, joka palvelee asiakkaitaan tarjoamalla heille johtavien koti- ja ulkomaisten valmistajien tuotteita."
Werannas.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Werannas.com myy sisustusesineitä, tekstiileitä ja pieniä kodin kaunistajia netissä. Werannas.com kampanjassa on houkutteleva komissio ja valikoima herättelee esteetikkojen sisustusintoa. Valikoima kattaa koko kodin sisustustarpeet suosituista Washi-teipeistä, tekstiileihin, kylpylätarvikkeisiin ja mattoihin."