Kategoriat / Pikalainat


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Aasa Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainaa ilman vakuuksia 2000-5000 euroa. Mikäli olet vähintään 20 vuotias luotto­kelpoinen Suomessa asuva henkilö ja tarvitset lainaa, Aasa -laina palvelee sinua."
Ainalaina.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Ainalainan luottoraja venyy aina 1000 euroon asti edullisin kuluin!"
Arcadia Rahoitus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "LAINAA 500 - 50 000 EUROA ILMAN VAKUUKSIA TAI TAKAAJIA
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta. Palvelu on maksuton!"
Autostarahaa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Autostarahaa.fi on SAV-Rahoituksen lainapalvelu, jossa voi saada lainaa omistamaansa ajoneuvoa vastaan. Palvelua käytetään hyväksi erityisesti käytettyjen ajoneuvojen ostoa varten, mutta myös muissa rahoitustarpeissa. Lainaa voi saada omistamaansa autoa tai moottoripyörää vastaan jopa 6000 euroa - kuitenkin korkeintaan 50 % ajoneuvon markkina-arvosta."
Bigbank

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Täytä tähän hakemasi lainan määrä 2000 ? 10 000 euroa ja aika kuukausissa. Kun haet yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, voit hakea jopa 30 000 euroa ja valita laina-ajaksi myös yli 72 kuukautta."
Blue Finance

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Avaamme sinulle 2000 euron suuruisen luottolimiitin josta voit nostaa lainaa niin paljon kuin tarvitset. Voit aluksi nostaa esimerkiksi 300 euroa ja tiedät, että sinulla on vielä jäljellä 1700 euron reservi seuraavaa nostoa varten. Seuraava nosto on helppo tehdä, koska lainahakemusta ei tarvitse enää täyttää uudelleen."
Bondora

Keskiarvo (2.0):

1 arvostelua.
 "Pankeilla on yleensä tiukat ehdot lainojensa suhteen ja heidän lainanhakuprosessi vie paljon aikaa. Myös meidän velvollisuutenamme on varmistaa, että olet oikeutettu hakemaan lainaa, mutta teknologiamme ansiosta pystymme tarjoamaan hetkessä juuri sinulle sopivaa lainaa. Kuten pankeilla, myös meillä on edulliset korot ja henkilökohtaiset lainatarjoukset."
Businesscredit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "BusinessCredit tarjoaa lainaa 1 000-100 000 euroa tarpeesi mukaan 1-12 kuukauden maksuajalla. Palvelumme sopii erinomaisesti pienyrityksille, jotka tarvitsevat joustoa yrityksen muuttuvissa taloudellisissa haasteissa, tai esimerkiksi hyvän liikeidean nopeaan rahoittamiseen."
Cashbuddy

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Cashbuddy tarjoaa lainaa nopeasti ja helposti 3000 euroon asti. Lainahakemus on lyhyt ja helppo täyttää sekä lainapäätöksen saat heti! Cashbuddy lainahakemus on tehty puhelimella helposti täytettäväksi joten pikainen lainatarve hoidetaan Cashbuddyn lainan avulla."
Credigo.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Credigo on Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, jolla se tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja Suomessa. Visiona on tarjota selkeitä, läpinäkyviä ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja kuluttaja-asiakkaille ja olla yksi alan johtavia toimijoita myös Suomessa.Credigo.fi on Suomeen 2015 rantautunut rahoituspalvelu. Credigo.fi tarjoaa lainoja 100-2500 euron väliltä 6-60 kuukauden maksuajalla. Lainamme ovat kertaluonteisia summia eikä tililuottoja, joka tekee lainan hakemisesta ja kulujen ymmärtämisestä helpompaa."
Credit24

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta."
Creditguru.ch

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Creditguru.ch - Nopea, reilu ja ystävällinen vertaislaina. Vertaislaina on yksityishenkilöiden välinen lainasopimus, jossa lainantajina ja -ottajina toimivat yksityishenkilöt."
Ege

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "EGE laina on jokaiselle vähintään 20-70 vuotiaalle, luottokelpoiselle ja hyvin raha-asiansa hoitaneelle henkilölle. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, mutta edellytämme, että asiakkaillamme on säännöllisiä tuloja."
Ekstraluotto.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tarjoamme Sinulle kätevän ratkaisun pidempiaikaisiin rahoitustarpeisiin. Laina on 2100 euron tililuotto. Lainapalvelun ikäraja on 21 vuotta."
Ellos Yksityislaina

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainaa vaikkka mihin" 100 - 3000 euroa.
etua.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Etua.fi tarjoaa kuluttajille ainutlaatuista palvelua, jossa on mahdollista hakea yhdellä hakemuksella tarjoukset usealta palveluntarjoajalta. Lainaa on mahdollista hakea 500-50 000€. Hakemuksen voi tehdä yksin tai yhdessä puolison kanssa."
euro24.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nosta helposti ja nopeasti 2000 euroa rahaa tilillesi heti, ilman vakuuksia ja takaajia!"
Eurolimiitti.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Saat heti 3000 euron limiitin käyttöösi, jota nostat vaikka 10 euroa kerrallaan! Uutena asiakkaana saat ensinoston täysin kuluitta jopa 500 euroon asti, kun maksat takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Saat myös mahdollisuuden nostaa limiitin 4000 euroon, kun olet saavuttanut Eurolimiitin VIP asiakkuuden. VIP asiakkuus myönnetään, kun olet hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan. Mikäli tarvitset joustoa takaisinmaksuun, tarjoamme jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa helpottamaan arjen muuttuvia tilanteita! Eurolimiitillä on myös markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10% avoimesta lainasaldosta kuukaudessa!"
Euroloan

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Euroloan on kuluttajille rahoituspalveluita tarjoava suomalainen yritys. Yritys tarjoaa pikavippiejä ja pienlainoja 50 - 1000 euron hintahaarukassa."
Eurovippi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Eurovippi on luotettava ja nopea vippi. Laina 20 – 2250 e tilillesi ilman takaajia tai vakuuksia. Eurovippi sopii kaikkeen – odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustukseen, harrastuksiin tai muihin tarpeisiin."
Everyday.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Everyday joustoluotto tarjoaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Voit nostaa rahaa tilillesi tarvitsemasi summan luottorajasi puitteissa, joko kerralla tai pienemmissä erissä. Luottosopimus on ilmainen ja maksat vain luoton käytöstä."
Fellow Finance

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Voit lainata 500-15.000e sinulle sopivin lainaehdoin."
Ferratum

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ferratum Joustava on 2000 euron luottotili, jolta teet haluamasi suuruisia nostoja silloin, kun sitä tarvitset. Ensimmäinen nosto maksetaan tilillesi myönteisen luottopäätöksen jälkeen hetkessä klo 7-23 välisenä aikana, ja jatkossa tehdyt nostot saat tilillesi muutamissa minuuteissa vuorokauden ympäri."
Ferratum Business

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ferratum Business toimii Helsingissä ja Tukholmassa. Keskitymme 100-prosenttisesti auttamaan pienyrityksiä niiden rahoitustarpeissa. Ymmärrämme, että liiketoimintasi kehittyy nopeasti ja perinteinen pankkirahoitus ei ole aina ulottuvillasi tai vastaa tarpeisiisi riittävän nopeasti. Loimme Ferratum Busineksen tarjotaksemme pienyrityksille käyttöpääomaa silloin, kun tarve on suurimmillaan. Käyttämällä huipputeknologiaa ja korkeakoulutettuja laina-asiantuntijoita, voimme hyväksyä yrityslainoja nopeammin ja useammin - ilman vakuuksia, haastatteluja tai paperitöitä."
FIN Yritysrahoitus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "FIN Yritysrahoitus myöntää yrityksille 2.000 - 5.000 euron lainoja joustavalla 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa on helppo hakea verkkohakemuksella, sillä hakemiseen ei edellytä tilinpäätöksen tai muiden liitteiden toimittamista."
Finncredit

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Saat nopeasti 20 ? 2250 e lainan suoraan tilillesi. Finncredit pikalaina sopii odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustamiseen, harrastuksiin tai mihin tahansa tarpeisiin, joissa tarvitset nopeaa lainaa. Lisäksi lainakulut ovat edulliset."
Fixura

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Fixuran palvelu eroaa muista lainapalveluista siten, että saat itse valita lainan koron. Siksi lainat ovat usein muita lainapalveluita halvempia. Kilpailuta laina ja säästä kuluissa. Kun jätät hakemuksen meidän kauttamme, voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen ja päättää, hyväksytkö lainan vai et."
Flexiluotto.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Fleksiluotto-tilisi ansiosta voit käyttää varojasi juuri niin usein kuin haluat. Fleksiluotto.fi tarjoaa asiakkailleen virtuaalisen luottotilin aina 2100 euroon saakka. Rahaa on saatavilla, kun tarvitset sitä: hemmotteluun, nopeaan rahantarpeeseen - helposti ja joustavasti. Siirrä helposti rahaa pankkitilillesi milloin haluat ja maksa joustavasti haluamissasi kuukausierissä."
Get Capital

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Joustoluotto 100 - 2000 euroa, Sinulle."
Haenyt.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Palvelumme avulla lainanhaku onnistuu entistä helpommin. Voit nyt kilpailuttaa lainasi yhdessä paikassa ja saada lainatarjouksen yli 20 eri luotonmyöntäjältä. Täytät vain oheisen lomakkeen ja saat lainatarjoukset sähköpostiisi! Palvelu on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun tarvitse hyväksyä saamiasi lainatarjouksia."
Halino

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 - lainaa 100 - 3000 e
- yhteishakijan kanssa 6000 euroon asti
- maksuaikaa jopa 5 vuotta
- ei avaus- tai kuukausimaksuja
- lainapäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä
- luotettava rahoittaja yli 25 vuoden kokemuksella
Herttavippi.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Valitse sinulle sopiva lainasumma! Laina ilman takausta, takaisinmaksu kuudessa erässä"
Joustoluotto.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Joustoluotto.com -palvelu auttaa sinua löytämään edullisimman joustoluoton pienimmällä korolla. Yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa joustolainat 50 000€ asti."
KOMPAR

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Autamme KOMPARissa pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) vertailemaan yrityslainoja. Täytä hakemus ja vastaanota tarjouksia useilta lainanantajilta, täysin ilmaiseksi! Jos sinulla on kysyttävää, neuvonantajamme auttavat sinua mielellään sähköpostitse tai puhelimitse."
Laina.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Käyttölaina on fiksu ja joustava lainaratkaisu. Saat käyttöösi 2500 euron Käyttölainan - nostat kuukausittain vain minkä tarvitset. Ja maksat vain siitä mitä käytät."
Lainaa24.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Meiltä lainaa 500 eurosta aina 50 000 euroon asti"
Lainaamo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hae lainaa 500 eurosta 15 000 euroon. Täytä Lainaamon ilmainen lainahakemus netissä ja saat alustavan lainapäätöksen heti."
Lainake

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainakkeen kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 60.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia."
Lainalaitos.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainalaitos.fi on luotettava suomalainen luotonvälittäjä. Lainalaitos.fi palvelun kautta voi hakea kulutusluottoa 2000 - 20.000 euroon. Välitämme lainahakemuksesi useille luottoa myöntäville yrityksille, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan lainan."
Lainasto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainasto Oy on luotettava, suomalainen yritys, joka on tarjonnut vaivattomia rahoitusratkaisuja jo vuodesta 2011."
Lainoittaja.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainoittaja.fi -palvelun kautta saat parhaat lainatarjoukset 50e - 30 000e lainasummille."
Lendo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lendo on lainojen vertaussivusto, joka kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 20 eri pankilla sinun puolestasi. Hae lainaa 50 000 e asti ja valitse sinulle sopivin laina."
Limiitti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Avaa itsellesi lainalimiitti hyvän päivän varalle. Saat käyttöösi 2000e tai 3000e lainatilin, jolta voit nostaa rahaa aina silloin kun tarvitset - ja juuri sen verran kuin haluat."
LuottoRaha

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hae LuottoRahan 2000 euron jatkuva luotto. Hakeminen on ilmaista. Luottopäätös heti!"
Nanolaina

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laina voidaan myöntää portaittain seuraavasti: Ensilaina 100 e, toinen laina 200 e, kolmas laina 300 e, neljäs laina 400 e, viides laina 500 e."
Nettilaina24

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "NettiLaina24 vertailee Suomen parhaimmat pikalainat ja pikavipit."
Nettirahoitus.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nettirahoitus.fi on uusi lainapalvelu, jonka kautta kuluttaja voi saada yhden lainahakemuksen kautta useita eri tarjouksia pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilla."
Nopsalaina

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusi NopsaLaina! Jopa 6000 EUR, nopea lainapäätös. Nopsalainalta saat lainapäätöksen jopa 15 minuutissa! Allekirjoita lainasopimuksesi suoraan netissä."
NordCredit

Keskiarvo (4.5):

1 arvostelua.
 "NordCredit Joustoluotossa saat käyttöösi oman, jopa 3000 euron luottorajan, josta voit tehdä nostoja omaan tahtiisi. Voit nostaa kerralla vain 100 euroa, tai jopa 3000 euroa. Sinä ja tarpeesi teette päätöksen!"
OK Money

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "OK Limiitti -laina on tätä päivää. OK Limiitti on 2100 euron limiittilaina, jossa ei ole lainkaan nostokuluja ja on yksi markkinoiden ainoista tasaerissä lyhennettävistä limiittilainoista. Useissa limiittilainoissa takaisinmaksuohjelma on jokin tietty prosentti käytetystä limiittilainasta. Kuuntelimme asiakkaitamme ja selkeytimme takaisinmaksua, jotta asiakkaamme tietävät tasan tarkkaan mitä ja miten maksavat lainaansa pois. Siksi OK Limiitin takaisinmaksuerä on aina 130 € kuukaudessa - ei enää arvailuja siitä, kuinka paljon pitää kuukausittain maksaa takaisin."
Omalaina.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti. Hae lainaa jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia"
OmaLaina.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "OmaLainan kautta voit hakea jopa 50 000 euroa vakuudetonta lainaa 1-10 vuodeksi. Saat alustavan lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti."
Onnen.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "2000-3000 euroa 12-24 kk:n maksuajalla."
Ostosraha

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ostoraha.fi kulutusluotto tarjoaa 400-3000e lainan, ilman vakuuksia, 12-60 kuukauden maksuajalla. Lähetä verkkohakemus, saat lainapäätöksen ja rahat tilille alle 15 minuutissa."
PikaVippi.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pikavippi on nopea 100e, 200e ja 300e:n kertaluotto, jonka lainanhakija saa heti tililleen ja maksaa takaisin 6kk maksuajalla. Pienlainan hakeminen käy helposti verkkohakemuksella. Vanha asiakas voi hakea pienlainaa myös tekstiviestillä. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia, eikä tarvitse pienen lainan takia varata aikaa pankissa jonottamiseen."
Rahahana

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rahahana on 50-250€ pienlainoja myöntävä uusi yritys."
Rahalaitos

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rahalaitos.fi tarjoaa laajan valikoiman laina-, sijoittamisen sekä säästämisen palveluita. Täysin kotimaisen Rahalaitos.fi:n toimintaperiaatteena on kilpailuttaa asiakkaan puolesta yhdellä hakemuksella useiden palvelutarjoajien palveluista kullekin asiakkaalle parhaiten sopiva sekä kilpailukykyisin laina-, sijoitus- tai säästämistarjous."
Rahoitus24.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rahoitus24 on lainapalvelu, jonka kautta kuluttaja saa käyttöönsä lainanvälittäjän joka etsii lainanhakijalle sopivimman rahoituksen ilman sitoutumista mihinkään. Kuluttaja voi vapaasti hyväksyä tai olla hyväksymättä saamansa lainatarjoukset."
Reissuluotto.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mistä sinä unelmoit? Toteuta haaveesi Reissuluotolla. Saat lainaa jopa 5000€ asti."
Remonttilainaa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Remonttilainaa.com -sivuston kautta voi kilpailuttaa 500 - 50 000 euron remonttilainan."
Risicum Oyj

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Risicumin Joustolaina ja Kulutusluotto paikkaavat arkielämän rahoitustarpeita silloin, kun tarve on akuutti."
Saldo.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Saldo-lainapalvelusta voit hakea 2000 euron jatkuvaluonteista Saldo-lainaa, jolta voit tehdä nostoja aina tarpeesi mukaan. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on maksutonta ja helppoa. Itse lainahakemus on lyhyt ja erillistä tulo- tai palkkaselvitystä ei tarvitse toimittaa. Ja mikä parasta lainapäätöksen saa välittömästi!"
Santander

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hae Santander-lainaa 2 000-50 000 euroa!"
Satavippi.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Oletko hakemassa lainaa? Myönnämme lainaa yli 21-vuotiaille Suomen kansalaisille. Ensimmäisen lainan maksimimäärä on 125 e. Toisena lainana voit hakea 250 e. Haettava laina on kertaluotto."
SAV-Rahoitus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "SAV-Rahoitus on rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yksityisille kuluttajille rahoitusta käytettyjen autojen ostoa varten. SAV-Rahoitus toimii yhteistyössä käytettyjä autoja myyvien liikkeiden kanssa - yhteistyöautoliikkeitä on jo 550 eri puolilla Suomea. Lainaa voi saada jopa 6000?!"
Siimpl.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Siimpl.fi on uusi lainanvälityspalvelu, joka tarjoaa mutkattomia ja selkeitä lainaratkaisuja yksityishenkilöille jopa 50.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia."
Simplia.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Simplia.fi on lainavertailusivusto, joka helpottaa kuluttajalainojen vertailua ja hakemista. Simplia.fi –sivuston kautta lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kuluttaja saa yhdellä hakemuksella kaikkien pankkien lainatarjoukset sähköpostiinsa ja niiden vertaileminen on helppoa. Kohderyhmänä aikuiset suomessa asuvat henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti."
Suomen tililuotto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Tililuotto tarjoaa heti vapaaseen käyttöösi 2000 euron jatkuvan limiitin ilman avausmaksua, kuukausimaksua tai vuosimaksua. Sopimuksen tekeminen on ilmaista ja maksat ainoastaan luoton käytöstä. Rahaa nostat oman tarpeesi mukaan joka päivä."
Suomilimiitti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Haluamme tarjota sinulle kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi jopa 2000 euroa luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia."
SveaDirekt

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainaamme 20 000 e ilman vakuuksia. Lainaa haet vaivattomasti täyttämällä lainahakemuksen verkossa. Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa kahdessa päivässä."
Vakuudetonlaina.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusi suomalainen palvelu Vakuudetonlaina.com kilpailuttaa vakuudettomat lainat jopa 50 000 asti. Hae itsellesi sopivinta 500e - 50 000e lainasummaa 1 - 15 vuoden laina-ajalla."
Viikinkilaina.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Viikinkilaina on laina, joka antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan, ilman kiinteää vuosimaksua."
Vippi.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "2000 euron Vippilimiitti on vapaasti käytettävissäsi ja teet nostoja kun haluat. Maksat siitä mitä käytät, yhdessä erässä tai sinulle sopivissa erissä. Nyt uusille asiakkaille ensimmäinen, jopa 500 euron nosto ilman kuluja ja korkoja!"
Vippiraha.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:
Olet vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen
Olet hoitanut raha-asiasi hyvin
Sinulla on puhelinliittymä joka ei ole prepaid-liitymä
Liittymäsi numero ei ole salainen"
Vippivertailu.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen kattavin ja ehdottomasti puolueeton pikavippi- ja pikalainavertailu. Sivustolta löytyy myös uusimmat uutiset pikavippien maailmasta ja hyödyllistä tietoa pikavipin hakemista harkitsevalle."
Vivus.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vivus.fi tarjoaa asiakkaillensa pienet pikavipit 10 eurosta 2010 euroon asti. Pikavippimme tarjoaa yhden joustavan ratkaisun nykypäivän ihmisten pikaiseen ja tilapäiseen rahan tarpeeseen. Olemme kaikki erilaisia ja meillä on erilaiset rahantarpeet. Vivus.fi palvelee ihmisiä, jotka arvostavat rahansiirron helppoutta, kätevyyttä ja läpinäkyvyyttä. Siksi tarjoamamme pikavippi on helppo, nopea ja luotettava. Voit valita itse laina-ajan, nostettavan lainamäärän ja saat vipin tilillesi jopa 15 minuutissa."
Vivusjousto.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Jatkuva luotto aina käytössäsi. Tänäänkin. Nostokulu 0 euroa. Maksat vain nostamastasi luotosta. Maksat takaisin kuukausittain. Luottoraja 2000 tai 3000 euroa."
Yhteislaina.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa kannattaa – lainan saa varmemmin. Yhteislainaa saat 6000 euroon saakka ja sillä rahoitat vaivattomasti arjen yllätykset sekä juhlahetket."
Yleislaina.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yleislaina on 2000-5000 euron kertalaina, jota on helppo hakea lainahakemuksella. Hakemuksen jätettyäsi toimitamme sinulle lainasopimuksen sähköpostiisi, jonka hyväksyttyäsi TUPAS tunnuksilla toimitamme nopeasti rahat tilillesi."
Zmarta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Zmarta kilpailuttaa, vertailee ja etsii puolestasi lainatarjouksia useilta eri luotonmyöntäjiltä. Zmartan kautta voit hakea lainatarjouksia vakuudettomille lainoille 40 000 euroon asti. Zmartan avulla varmistut, että saat rahoillesi ja valinnoillesi vastinetta."