Kategoriat / Verkkokaupat / Tekniikka ja elektroniikka


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy

Keskiarvo(0.3):

26 arvostelua.
 "4G-antennit.fi on mobiililaajakaistatarvikkeiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Tuotevalikoimamme avulla voit venyttää verkon kantomatkaa ja parantaa sen luotettavuutta. Valikoimaamme kuuluu myös reitittimiä joiden avulla voit jakaa langattoman laajakaistasi edelleen ilman johtoja kotisi sisällä useamman koneen kesken - todellista langatonta vapautta! Mobiililaajakaistan toimintaperiaate on selvitetty opasosiossamme, sieltä saat myös arvokasta tietoa siihen, mikä olisi juuri omiin tarpeisiisi sopiva ratkaisu."
Adapterit.com

Keskiarvo(0.5):

1 arvostelua.
 "Verkkokauppa joka myy kannettavien akkuja ja latureita."
Adorama

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Adorama is one of the nation's largest photo retail and mail order suppliers. For over 30 years we have been serving professionals as well as amateurs in the photographic, video, digital imaging and telescope fields. We offer the best combination of quality services, vast selection, knowledgeable staff, and competitive pricing."
Akkukauppa.com

Keskiarvo (2.4):

4 arvostelua.
 "Akkukauppa.com:ista löydät akut vertailun kestävin hinnoin laitteeseen kuin laitteeseen. Akkuja on saatavilla: - Matkapuhelimiin
- Kannettaviin tietokoneisiin
- Kameroihin
- Navigaattoreihin
- MP3-soittimiin
- PDA-laitteisiin
- Pelikonsoleihin
Akkula.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomalainen akkukauppa"
Apple Store (Suomi)

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Apple on innovatiivisten tuotteidensa ansiosta yksi maailman jännittävimmistä ja arvostetuimmista brändeistä."
Arlatec Oy

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Maahantuomme ja jälleenmyymme laadukkaat elektroniikkalaitteet. Valikoimastamme löydät erinomaisia ja edullisia vaihtoehtoja kalliille puhelimille, tableteille ja kannettaville." Valikoimastamme löydät Bluboo, Doogee, Zopo, Pipo, Chuwi, Elephone, Onda ja Ulefone laitteet.
ATK- ja Elektroniikka Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme ISO 9001:2000 -laatusertifioitu yritys kaikilta toiminnoiltamme. Päätoimintamme keskittyy graafiseen teollisuuteen, mutta päivä päivältä olemme tulossa myös julkiselle sektorille, tällä hetkellä jakauma on n. 60/40. Pystymme tarjoamaan yrityksille kaiken mitä businessmaailmassa tarvitaan, GSM-puhelimista ja puhelin- ja tietoliikenneliittymistä aina kaiken kattaviin ATK-järjestelmiin."
AudioHead

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "AudioHead on Suomen suurin ja paras kuulokkeisiin erikoistunut liike satojen kuulokkeiden valikoimalla. Tavoitteenamme on tarjota ehdottomasti paras valikoima kuulokkeita parhaimmilta merkeiltä kilpailukykyisin hinnoin. Rakastamme kuulokkeita ja valitsemme vain parhaimmat niistä valikoimiimme."
AXNet

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "AXNet Finland Oy on videovalvontajärjestelmiin erikoistunut maahantuontiyritys. Ensimmäisen verkkokameran yhtiö toimitti jo vuonna 1999, ja nykyään AXNet Finland on keskittynyt täysin IP-pohjaisiin järjestelmiin. AXNet Finland Oy on Suomalainen yritys joka arvostaa laadukkaita tuotteita."
Biisafe.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "BiiSafe tarjoaa mobiilipohjaisia turvallisuusratkaisuja sekä niihin liittyviä lisälaitteita. Toimimme kuluttaja- ja yrityssektoreilla - hyvällä hinta-laatusuhteella."
Blobber

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Blobber on Suomalainen verkkokauppa. Meiltä löydät edullisesti kamerat ja tarvikkeet. Edustamme GoPro, Drift, Contour ja Rollei kameroita. Lisäksi meiltä löydät kattavan valikoiman varusteita. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopeaa."
Bluebiit

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Bluebiit on tyylikkäiden ja laadukkaiden viihde-elektroniikkatuotteiden valmistaja. Päätuotteita ovat laadukkaat kuulokkeet ja handsfreet, jotka soveltuvat vaativalle ja liikkuvalle käyttäjälle."
Boltbox

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Elektroniikan verkkokauppa.
Boltox

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Boltbox.fi on suomalainen uuden ajan verkkokauppa. Tarjoamme asiakkaillemme keskieurooppalaisen hintatason suomalaisella palvelulla. Tilaukset toimitetaan pääasiassa Saksan varastolta. Pystymme tarjoamaan kilpailijoitamme edullisemman hintatason kilpailuttamalla toimittajat kaikkialla Euroopassa sinun puolestasi. Yhdistämällä tähän erittäin matalin kustannuksin toimivan organisaation voimme siirtää säästöt suoraan hintoihin – ja se näkyy."
Boostep.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Elokuvat, Pöytäpelit, Videopelit, Musiikki, Tietokone, Viihde-elektroniikka, Kirjallisuus, Lapset, Pienoismallit ja RC
CableWorld.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Euroopan paras elektroniikkatuotteiden myymälä, joka tarjoaa laajan valikoiman kaapeleita, seinäkiinnikkeitä, HDMI-tarvikkeita, sovittimia, elektroniikkaa ja paljon muuta."
Canal Digital

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Canal Digital on ensisijaisesti sisällön toimittaja ja välittäjä, joka kerää yhteen, paketoi ja välittää television ohjelmasisältöä. Canal Digitalin kanavatarjonta kattaa yli 60 TV-kanavaa josta 10 on teräväpiirtokanavia eli HD. Monipuolisen ohjelmatarjonnan lisäksi Canal Digital on koko toimintahistoriansa ajan panostanut voimakkaasti uusimman ja korkealaatuisimman televisioteknologian tarjoamiseen kuluttajille."
Capi-Online

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Capi International on pienelektroniikan johtavia vähittäiskauppiaita ja erityisesti lentokentillä tapahtuvan viihde-elektroniikan vähittäiskaupan pioneereja ja johtavia yrityksiä Euroopassa. Tällä alueella olemme toimineet vuodesta 1957 lähtien."
Coline Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Senioreille sekä erikoiskäyttöön suunniteltuja GSM-matkapuhelimia, GSM-pöytäpuhelimia, GSM-sovittimia, valvonta- ja hälytyslaitteita sekä huoleton nettipääte esim. hotelleihin, kahviloihin, kirjastoihin ym."
Coolshop

Keskiarvo(0.0):

5 arvostelua.
 "Coolshop.com(FI) tarjoaa sinulle halvimmat hinnat videopeleissä, konsoleissa sekä muissa tuotteissa ilmaisen toimituksen kera."
Crucial.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "The Crucial.com website carries over 250,000 products for more than 50,000 desktops, laptops, servers, and other electronic devices. We manufacture, sell, and support a wide range of award-winning products, including memory (RAM) and solid state storage."
CyberPhoto Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "CyberPhoto on tänä päivänä Skandinavian suurin kuvaustarvikkeiden toimittaja. Tarjoamme nopeita varmoja toimituksia, lisäksi hyvään hintaan."
Data-Systems

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Data-Systems on vuonna 1993 perustettu perheyritys. Alkuvuosina toimintamme oli keskittynyt vahvasti muistituotteisiin ja laajentunut vähitellen lähes kaikille IT-tuotteiden osa-alueille. Tuotevalikoimamme kattaa tällä hetkellä yli 200.000 tuotetta ja on yksi Suomen suurimmista. Edustamme monia Suomessa harvinaisia merkkejä."
dealextreme

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kiinalainen pikkutavaran, erityisesti elektroniikan, kauppapaikka. Ilmaiset postikulut tekevät parin euron roinan ostamisen mahdolliseksi. Erittäin pitkät toimitusajat!"
DealeXtreme

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "DealeXtreme on suuri elektroniikkalaitteiden verkkokauppa. Heidän valikoimissaan on tuhansia eri lisälaitteita, autohifistä kaikkiin kodin, kauneuden, toimiston ja urheilun eri tarvikkeisiin ja välineisiin. Laturista, makuupussiin ja meikeistä autolaturiin."
Digimesta.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Digimesta.com:ista digilaitteet, elektroniikkaa ja paljon muuta kotiin ja vapaa-aikaan."
Digishop

Keskiarvo(0.9):

16 arvostelua.
 "Digishop on kuluttajaelektroniikan verkkokauppa jolla on myös myymälä Espoossa. Tuotevalikoima laidasta laitaan, ei kuitenkaan tietokonekomponentteja."
Digitarvike.fi

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Digitarvike.fi on valokuvaus- ja videokuvaustarvikkeisiin sekä matkapuhelintarvikkeisiin erikoistunut Internet-kauppa. Meiltä löydät esimerkiksi kamera-akut, objektiivit, kaukolaukaisimet sekä muut hieman erikoisemmat tuotteet."
Direct123

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Direct123:sta ostat elektroniikkaa vaivattomasti. Tarjoamme asiakkaille helpoimman ja miellyttävimmän ostotapahtuman, henkilökohtaisen, asiantuntevan asiakaspalvelun sekä nopeat toimitukset. Olemme suurin kodinkoneiden jälleenmyyjä Baltian maissa yli 12 vuoden kokemuksella."
Discoland

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Discoland Oy:stä mm. karaoke -laitteet, mikseri, rummut, kaiutin, DJ laitteet ja hurjasti muutakin. Tule tutustumaan."
Dizer.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Dizer.fi myy puhelimien varaosia Suomessa nopealla ja ilmaisella toimituksella & vuoden takuulla."
Dozbee

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Virolainen elektroniikan verkkokauppa.
Duracelldirect.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "DuracellDirect toimii Duracellin lisenssillä ja on PSA Parts Ltd:n ylläpitämä. PSA Parts Ltd toimittaa akkuja, virtalähteitä sekä latureita Eurooppaan 15 vuoden asiantuntemuksella."
Dustin.fi

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Dustin on Pohjoismaiden johtava IT-tuotteiden ja kodinelektroniikan jälleenmyyjä verkossa. Yritys tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman tuotteita erittäin houkuttelevaan hintaan. Toiminta-ajatuksena on tarjota mahdollisimman kattavasti tuotteita ? nopeammin, fiksummin ja parempaan hintaan!"
Elec.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Elektroniikan, toimistokalusteiden ja ergonomian erikoiskauppa. Eleganttia elektroniikka ja ergonomiaa - Elec.fi"
Electronic-Star

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Viihde-elektroniikkaa edullisesti turvallisesta nettikaupasta. Ilmainen kuljetus ja kolmen vuoden takuu kaikille tuotteille."
Elektroni.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Elektroniikan verkkokauppa, jossa tuotteita neljästä pääryhmästä: Audio/Video, Kuvaus, Mobile ja PC-tuotteet."
Euronics

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Euronics on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kodintekniikkaketju, jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset. Palvelemme Suomessa Euronics ja Tekniset myymälöillä, sekä Euronics.fi verkkokaupalla. Euronics Suomi kuuluu osana Euroopan suurimpaan kodintekniikan ostoryhmittymään. Meiltä voit tehdä ostoksia joko myymälästä tai verkkokaupasta, aivan valintasi mukaan. Käytössäsi on lähes 60 palvelevaa Euronics ja Tekniset liikettä, joista voit myös noutaa tilaamasi tuotteet."
EuroRC

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "EuroRC on radio-ohjattaviin autoihin, helikoptereihin ja multikoptereihin keskittynyt verkkokauppa. Myynnissä olevat tuotteet ovat korkealaatuisia harrastevälineitä, eivät leluja."
Expert

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Expert-myymälöistä lähes 80% on silti itsenäisten ja kotimaisten kauppiaiden omistamia. Expert on monen huippumerkin suurin jälleenmyyjä Pohjolassa ja siksi meillä on markkinoiden kilpailukykyisin tuotevalikoima, sekä edullinen hintataso."
Famiko

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Konepaja Olavi Nieminen Oy on Suomalainen Virttaalla toimiva metallialan alihankinta- ja koneistustöitä suorittava yritys, jonka toisena vahvana osaamisalueena on tietokoneiden myynti ja huolto. Yritys on perustettu v. 1969 ja tällä hetkellä palveluksessamme työskentelee 12 henkilöä. Joista tietokoneiden parissa kaksi henkilöä. ATK-laitteiden ja -tarvikkeiden myynti aloitettiin vuonna 1996 "hiljaa hyväksi" - periaatteella. Osaaminen kattaa ATK-ratkaisut yksityishenkilöistä aina julkishallinnon ja yritysmaailman verkkoratkaisuihin asti. Edustettuna ovat lähes kaikki Suomessa ATK-komponetteja toimittavat tukkurit. Syyskuussa 2005 laajensimme liiketoimintaamme ostamalla Jataku Oy:n verkkokaupan. Aputoiminimi Famiko otettiin myös käyttöön verkkokaupan aloittamisen yhteydessä."
Game House

Keskiarvo (1.0):

6 arvostelua.
 "Luotettavaa pelikauppaa jo vuodesta 1990."
Gamecodes.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Gamecodes.fi on suomalainen verkkokauppayritys, joka tarjoaa digitaalisen toimituksen PC- ja konsolipelaamiseen liittyville tuotteille."
Gameon.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Gameon.fi on 1.5.2010 perustettu videopeleihin erikoistunut verkkokauppa, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaat pelit aina edulliseen hintaan. Toimitamme tuotteet sinulle nopeasti (varastotuotteet 1-4 arkipäivää)."
Gigantti

Keskiarvo(0.6):

37 arvostelua.
 "Gigantin toimiala on kodinelektroniikka, sekä siihen liittyvät tele- ja datatuotteet. Gigantti toimintaperiaatteena on tarjota laaja valikoima tunnettuja merkkejä mahdollisimman edulliseen hintaan."
GSM-Store Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Gsm-Store Oy on kodinelektroniikkaa sekä puhelimia ja operaattorinpalveluja myyvä yksityinen yritys."
Halpis.fi

Keskiarvo (4.1):

20 arvostelua.
 "Käytetyt puhelimet, tabletit & tietokoneet! Halpis.fi verkkokaupasta löydät suuren valikoiman käytettyjä Applen iPhone puhelimia, Android puhelimia, iPad tabletteja sekä MacBook ja Windows kannettavia! Kaikilla käytetyillä laitteilla on aina 12kk takuu!"
Halvat Hinnat verkkokauppa

Keskiarvo (1.6):

104 arvostelua.
 "Naditek Limited on Halvat Hinnat verkkokaupan jatkajayritys. Naditek on Hong Kongiin sijoittuva yritys, jonka päämääränä on tarjota asiakaskunnalleen kattava valikoima erilaisia tietotekniikan tuotteita erittäin kilpailukykyisin hinnoin."
Helmisuojakuoret.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Helmisuojakuoret.fi on suomalainen verkkokauppa, joka lupaa asiakkailleen loistavan asiakaspalvelun sekä nopeat ja luotettavat toimitukset. Vilkaise Helmin valikoimasta itsellesi sopiva suojakuori, suojakalvo tai vaikka lisävaruste puhelimeesi."
Hirvox

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hirvox on suomalainen kodinelektroniikkaan keskittynyt erikoisliike." -wikipedia
Hudomi Shop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hudomi Shop on suomalainen yritys, jolta löytyy todella kattava valikoima suojakuoria, suojakoteloita ja näytönsuojia uusiin älypuhelimiin ja tablet-tietokoneisiin kilpailukykyiseen hintaan. Toimitamme tilauksenne suoraan Varkaudessa sijaitsevasta varastostamme mahdollisimman nopeasti ja ilmaiseksi! Yleensä saat tilauksesi jo heti seuraavana arkipäivänä suoraan kotiisi."
Hyvinkään konemyynti Oy (expertkauppa.fi)

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hyvinkään konemyynti Oy on perustettu vuonna 1978 ja se kuuluu kansainväliseen Expert-ketjuun. Yritys on 100% yksityisessä omistuksessa.

Liikkeitä on tällä hetkellä kaksi; yksi Hyvinkäällä osoitteissa

Torikatu 11 sekä yksi Mäntsälässä osoitteessa Keskustie 3. Yritys on näillä paikkakunnilla markkinajohtaja.
iityyli.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "iityyli.fi myy Applen laitteille (iPad, iPhone) soveltuvia tarvikkeita ja asusteita. iityylin.fi:n valikoimissa mm. suojakuoria, suojakalvoja, pöytätelineitä, takakansia, virtalähteitä, kosketuskyniä jne. Postikulut aina 0 euroa!"
iMall verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "iMall on Apple-tarvikkeiden ja elektroniikkatuotteiden maahantuonti- ja jälleenmyyntiyritys. Toimintamme lähtökohtana ovat edulliset hinnat tarvikkeille ja asiantunteva vuosien mittainen kokemus Applen tuotteista."
InnoCover

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Puhelimien ja tabletien suojakalvojen (myös Tempered Glass) verkkokauppa."
iTapsa

Keskiarvo (1.7):

9 arvostelua.
 "iPhone-huolto Helsingissä, Espoossa ja Turussa. Onko puhelimestasi rikkotunut näyttö tai takalasi? Tuo puhelimesi liikkeeseemme ? saamme sen kuntoon odottaessasi. Voit myös lähettää puhelimen postitse huollettavaksi."
Itek

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vuonna 2009 aloitti internetissä toimiva verkkokauppa Itek-Kodinkoneet. Pitkäaikainen myyntikokemus kodinkoneiden ja tavikkeiden osalta, Suomessa."
Jammaa.com

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Luotettava suomalainen viihde- ja hyötyelekroniikan verkkokauppa Lahdesta. Vuodesta 1999. AAA-luottoluokitus."
JBL

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Jo yli 60 vuotta, JBL® on toimittanut tuotteita, jotka teknologian ja osaamisen kautta saavuttaneet johtavan aseman ammatillisessa äänentoistossa. JBL on synonyymi tarkalle, luonnolliselle äänentoistolle ympäri maailman, klubit, elokuvateatterit, äänitysstudiot ja livemusiikki aina konserttisaleista stadioneille."
Jimm's PC-Store

Keskiarvo (1.3):

18 arvostelua.
 "Jimm's Pc-Store on täyden palvelun ATK-liike yksityisille ja yrityksille. Palvelemme asiakkaitamme verkkokaupan lisäksi myymälöissämme Turussa ja Helsingissä. Web-kaupastamme teet tilauksesi nopeasti ja helposti. Tilatessasi näet reaaliaikaisesti päivittyvien tuotteiden saldot. Olemme erikoistuneet haastavien projektien toteuttamiseen jäähdytyksen, hiljennyksen ja modaamisen alalla. Meiltä löydät myös halutut ja kuumat uutuustuotteet nopeasti oman maahantuonnin ansiosta."
JMD

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Viihde-elektroniikan tukku- ja vähittäismyynti."
JoyActor

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Our job is to find the best partners to work with, then modify the products one by one to best suit our customers and thereby offering our customers the newest and most exciting products now and in the future."
Kaapelikauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Elämäsi kaapelit"
KahviKaveri

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nettikauppa, missä myydään kahvikoneita, kahvikoneiden huoltotarvikkeita, kahvia ja muuta kahvinvalmistukseen liittyvää."
Kauppakanava.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "KauppaKanava.fi myy viihde-elektroniikkaa ja vapaa-ajan tuotteita. Valikoima sisältää ainoastaan tunnettuja laatumerkkejä ja mukana ovat kaikki uusimmat mallit virallisten maahantuojien valikoimista."
KLC.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "KLC Finland on luotettava ja monipuolinen verkkotavaratalo. Tuotevalikoima on ajankohtainen ja laaja, vaikka pääpaino onkin mobiilialan tuotteissa kuten kännyköissä ja niihin soveltuvissa lisälaitteissa. KLC:n valttina ovat nopeat toimitukset Postin ja Matkahuollon välityksellä sekä asiantunteva asiakaspalvelu."
Knaitek

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Elektroonika ja mobiiltelefonide müük"
Komplett.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Komplett Group on Pohjoismaiden suurin verkkokauppatoimija, johon lukeutuu Komplett.fi:n lisäksi 17 verkkokauppaa. Komplett.fi myy tietokoneen komponentteja, tietokoneita, kodinelektroniikkaa ja vastaavia tuotteita asiakkaillemme ja jälleenmyyjille."
Konebox

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Koneboxin tuotevalikoima tarjoaa kattavasti kodintekniikan laatutuotteita hintatietoisille asiakkaille.

Tuotevalikoimassamme on tarkkaan rajatusti tietotekniikkaa, matkapuhelimia, viihde-elektroniikkaa ja kodinkoneita sekä niiden tarvikkeita. Tuotevalikoimamme uudistuu ja tulee laajenemaan nopeasti uusiin tuotteisiin ja tuoteryhmiin."
Konsolinet

Keskiarvo (1.0):

11 arvostelua.
 "Konsolinet on Kampin Keskuksessa sijaitseva uuden sukupolven konsoli- ja PC-pelien ja tarvikkeiden erikoisliike. Konsolinetin liiketoiminta perustuu laajaan alan asiantuntemukseen, kehittyneisiin logistisiin malleihin ja mittavaan verkostoon. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huippuedulliset hinnat ja nopean palvelun. Tämän ovat havainneet myös kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme."
Koodinvuoksi.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokauppa jolla myös noutopiste Helsingissä. PC-laitteistoja, HTPC-laitteistoja, mini-PC-laitteistoja ja muita mini-itx-ratkaisuja. Olohuone-PC -ratkaisuja. Päivityskomponentteja vanhempiin koneisiin. Hiljaisia ja jopa äänettömiä ratkaisuja."
Kuva-Järvinen

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Valokuvausalan erikoisliikkeen verkkokauppa.
Laatuantenni

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laatuantennin verkkokaupasta asiakkaiden on helppoa ja edullista ostaa digiboksit, kortinlukijat ja tarvikkeet suoraan maahantuojalta. "
LapTech

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kannettavien asiantuntija verkossa. Uutiset, artikkelit, keskustelut ja todella laaja valikoima kannettavia jokaisen tarpeisiin. Tuotteet on arvosteltu eri käyttötarkoituksiin ja siksi oikean kannettavan löytäminen on helppoa."
LEDsale.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 LEDsale.fi verkkokaupasta LED valot ja tarvikkeet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löytyy: -LED Loisteputket -LED Nauhat -LED Lamput -LED Spotit -LED Valonheittimet -LED Erikoistuotteet -LED Akvaariovalot -LED Kasvatusvalot -LED Lisätarvikkeet
Lenovo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokauppa.com on Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä."
Luurinetti.com

Keskiarvo (4.3):

6 arvostelua.
 "Luurinetin juuret ovat vuodessa 1998. Nykyisessä muodossa toiminta on aloitettu vuonna 2005. Henkilökuntamme kokemus kaupan alalta on vuosikymmenten mittainen. Olemme luoneet toimivat suhteet suomalaisiin matkapuhelinten maahantuojiin ja kaikki puhelimemme ovat heiltä peräisin, joten mukana ovat suomenkieliset käyttöohjeet ja puhelimista löytyvät suomenkieliset valikot. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme sopivat hinnat, ripeä toimitus ja toimiva asiakaspalvelu sähköpostitse."
Luuritarvike.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu matkapuhelintarvikkeet esim. kuoret, kotelot, kalvot, johdot yms."
Lux-Case

Keskiarvo (2.0):

2 arvostelua.
 "Lux-case.fi myy mobiilitarvikkeita aina suojakuorista kosketusnäyttökyniin, latureihin ja muihin härpäkkeisiin kuten radio-ohjattaviin autoihin."
MacPiste

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Macpiste on Apple tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Suosituimmat tarvikkeet iPhone, iPod ja Mac käyttäjille."
Magnet

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Magnet on suomalainen viihde-elektroniikan jälleenmyyjä. Nettikaupastamme saat vaivattomasti laitteet sekä kotiin että toimistoon. Myymme mm. mobiililaitteita, kodinkoneita, pelejä, kameroita ja äänentoistolaitteita. Toimitukset koko Suomeen."
Maitolaituri TV

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Maitolaituri TV on vuonna 2003 perustettu vakavarainen valokuvaus-, video- ja kaitafilmivälineiden erikoisliike. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman kattava valikoima alan tuotteita samasta paikasta. Pyrimme etsimään maailmalta juuri ne tarvikkeet ja lisävarusteet, joita tarvitset kuvausharrastuksen tueksi."
Marinea

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MARINEA on Suomen vanhin erityisesti navigointiin, vene-elektroniikkaan ja teknisempiin venetarvikkeisiin erikoistunut erikoisliike joka on toiminut jo vuodesta 1991. Verkkokaupastamme löytyy vain pieni murto-osa maan kattavimmasta tuotevalikoimastamme, joten pyydä tarjous tuotteista mitä et sieltä löydä."
Mediaplazashop.com

Keskiarvo (4.0):

1 arvostelua.
 "Antennitarvikkeiden ja satelliittituotteiden erikoiskauppa! Verkkokauppa ja nopeita toimituksia omasta varastosta jo vuodesta 2002."
Microsoft Store

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Microsoft Store: Myymälä kaikkiin tietokonetarpeisiin Olitpa kotona, toimistossa tai liikkeessä, elämä ei koskaan pysähdy. Microsoft-tuotteet tarjoavat asiakkaillesi älykkäitä, helppoja ja aikaa säästäviä työkaluja. Pelivalikoiman lisäksi myös ohjelmistoja voi ladata sähköisesti."
MiGame

Keskiarvo(0.7):

7 arvostelua.
 "MiGame on täyden palvelun pelien ja pelitarvikkeiden maahantuonti- ja jälleenmyyntiyritys. Tuotteiden toimitusketjussa painotetaan tarpeettomien välikäsien poistamista, tavoitteina ja toiminnan lähtökohtina edulliset asiakashinnat sekä vahva asiakastyytyväisyys."
Mikkelin Valokuvausliike Oy

Keskiarvo (2.5):

2 arvostelua.
 "Mikkelin Valokuvausliike on alunperin 1923 perustettu valokuvaamisen erikoisliike. Yritys on paikkakunnan johtava fotoliike, jonka valikoimaan kuuluu kaikki kuvaukseen tarvittava."
Mindfactory

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Saksalainen verkkokauppa, jonka erikoisalaa on tietokoneen komponentit. Toimittaa Suomeen."
MiPhone

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MiPhone on puhelin- ja tablettitarvikkeiden sekä elektroniikkatuotteiden maahantuoja ja MiGame Oy:n puhelin- ja tablettitarvikkeiden välittämiseen erikoistunut sivuliike. MiPhone jatkaa iMall verkkokaupan toimintaa samassa osoitteessa. Päätoimipaikka & postiosoite MiPhone verkkokauppa Toukolankatu 17 D 62 00560 Helsinki Y-tunnus: 2254874-7"
Mobiilitukku.fi

Keskiarvo (4.9):

7 arvostelua.
 "Mobiilitukku.fi on 100 %:sti suomalainen mobiililaitteille suoja-, yksilöllistämis- ja lisätarvikkeita tarjoava verkkokauppa. Mobiilitukku.fi -verkkokauppa on perustettu vuonna 2012 ja sen taustalla toimii kolmen yrittäjän Antti Uotilan, Heikki Tiilikaisen ja Kare Nupposen Three Empty Cases Oy. Yrittäjien koulutustausta koostuu kauppatieteistä. Haluamme, että pystyt yhdistämään yrittäjiemme kasvot verkkokauppaamme, jotta emme olisi vain yksi kasvoton yritys muiden joukossa. Tervetuloa!"
MR Hifi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hifialan ensimmäinen verkkokauppa luo joustavat puitteet 'oikean hifikaupan' asiantunteviin palveluihin myös niillä paikkakunnilla, joilta ei hifikauppaa löydy. Monipuoliset toimitus- ja maksuvaihtoehtomme mahdollistavat helpot hifiostokset välimatkoista ja tilipäivistä välittämättä. Saat verkkokaupan tuotteet kotiovellesi veloituksetta maksaessasi ostoksesi luottokorteilla tai pankkien verkkomaksuilla. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksemme saat lisäksi tuntuvan hintaedun kaikista verkko-ostoistasi."
muistikauppa.fi

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Tietokonemuistit, muistikortit, matkapuhelintarvikkeet ja paljon muuta. Edullisesti ja nopeasti, kotimaisesta verkkokaupasta!"
Multitronic

Keskiarvo (2.1):

16 arvostelua.
 "Multitronic Oy on vakiintunut suomalainen yritys joka on perustettu 1995. Multitronic Oy toimii Suomen lakien alla. Multitronic on useiden vuosien aikana saanut hyvän yleiskuvan sähköisestä kaupankäynnistä ja on muodostunut yhdeksi johtavista verkkokaupoista Suomessa."
Musta Pörssi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Musta Pörssi on vuonna 1979 perustettu, Keskon elektroniikkaan ja muuhun kodintekniikkaan keskittynyt suomalainen kauppaketju." -wikipedia
Mustapekka.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mustapekka.fi on tietotekniikkaan ja kulutuselektroniikkaan erikoistunut verkkokauppa. Kaupassa on yli 120 000 tuotetta. Pääpainopiste on Apple-tuotteissa ja musiikkilaitteistoissa."
MyTrendyPhone

Keskiarvo (4.2):

149 arvostelua.
 "MyTrendyPhone myy laadukkaita lisävarusteita matkapuhelimiin, iPodeihin, valokuva- ja videokamereoihin, tietokoneisiin ja kannettaviin, iPadiin, pelikonsoleihin, muistikortteihin, mustekasetteihin ja Bluetooth-laitteisiin."
Mökille.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mökille.fi tarjoaa monipuolisen ja laajan valikoiman tuotteista mitä mökilläsi tarvitset. Sivustoltamme löydät kaikki kodin mukavuudet kesämökille mm. aurinkopaneelit, kaasugrillit, käymälät ja mökkilämmitykset."
Nettikama.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Valikoimista löytyy Elektroniikkaa, matkapuhelin tarvikkeita ja LED-valaistus ratkaisuja."
Nettimania

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tuomme itse suurimman osan tuotteista maahan tai ostamme ne edullisesti suoraan maahantuojilta / valmistajilta ja tukkureilta. Nettimanian tarkoitus on tarjota huippumerkkejä verratusti edullisempaan tai ainakin erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Internetissä toimivat hintaseurannat vahvistavat tämän."
Nexcomp

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Elektroniikan verkkokauppa"
Nierle.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Levyjä. CD/DVD/RW. DVD/CD Koteloita.
Säilytystarvikkeita.
USB tarvikkeita.
Tallennustarvikkeita.
Tulostustarvikkeita."
nunuco.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hyvästit tylsille suojakuorille! Nunuco.fi tarjoaa sellaisia kuoria, joita ei muualta Suomesta saa. Löydät nunuco.fistä myös suojakalvot, kosketusnäyttökynät sekä älylaitteiden muut lisätarvikkeet."
Omakone.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Juuri sen oikean tietokoneen löytäminen on usein vaikeaa. Kaupassa on valittavia tuhansia erilaisia malleja, joten usein kotiin lähtee tietokone, jossa on tarvittavia ohjelmia ja ominaisuuksia tarpeisiin nähden joko liikaa tai liian vähän. Tähän ratkaisun tarjoaa Omakone.fi. Saatavilla on neljä eri tarpeisiin sopivaa konepakettia: peruskone, hyötykone, pelikone ja tehokone. Paketteja päivitetään jatkuvasti, jotta tekniikka pysyy ajan tasalla. Valikoimissa olevat paketit ovat tarkkaan mietittyjä, joten ne sisältävät kaiken tarpeellisen muttei mitään turhaa."
Omppulogo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Omppulogo.com myy Applen laitteille soveltuvia lisävarusteita ja tarvikkeita. Valikoimasta löytyy esim. suojakuoria ja -kalvoja, latureita, kuullokkeita jne. Kilpailukykyisten hintojen ja nopean toimituksen lisäksi verkkokaupan toimituskulut on aina 1?, tilauksen koosta riippumatta."
Onin Webstore

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tietotekniikan ja informaatiotekniikan erikoistarvikkeiden verkkokauppa."
ONOFF

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "ONOFF on yritys, joka tarjoaa tekniikkaa nykyelämään – uutta tekniikkaa, joka tekee meidän kaikkien arjesta helpomman ja hauskemman. Me ONOFFilla emme lainkaan vierasta uutta tekniikkaa. Niinpä seuraamme teknistä kehitystä innokkaasti ja pysyttelemme jatkuvasti selvillä siitä, mitkä ovat markkinoiden parhaat ja edullisimmat tuotteet."
Origin

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "EA Store -palvelun avulla käyttäjä voi ladata koko joukon PC-pelejä suoraan tietokoneelleen."
OutletPutiikki

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "OutletPutiikki on KorhoneCom-verkkokauppoihin kuuluva oman varaston verkkokauppa."
Paratronic Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Paratronic Oy on Kuortaneella, Etelä-Pohjanmaalla toimiva yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Päätuotteitamme ovat radiolaitteisiin liittyvät kaapelit liittimineen, erilaiset mittalaitteet, sääasemat, tuulimittarit, radiolaitteet ja kevytilmailutarvikkeet."
Paysafekauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kotimainen verkkokauppa josta voi tilata elektroniikkaa nopeasti ja kätevästi aina ilmaisella kotiinkuljetuksella. Paysfekauppa käyttää maksutapana vain paysafecardeja, joten pankki- tai luottokortti tietoja sivustolle ei syötetä. Tämä takaa maksimaalisen turvallisuuden asiakkaalle. Paysafecardeja asiakas voi ostaa kätevästi lähimmältä r-kioskilta. Tuotteet toimitetaan kuljetukseen heti seuraavana arkipäivänä."
Pelaajanvalinta.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pelaajanvalinta.fi on pelaamiseen erikoistunt verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2006. Pelaajanvalinta tarjoaa kaikki pelaamiseen liityvät pelit (Xbox, PS2, PS3, PS4, Gameboy, Nintendo) ja lisälaitteet."
Pelaamaan.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pelaamaan.com on uusi täyden palvelun pelinettikauppa. Vahvuuksiamme ovat erittäin laaja valikoima, edulliset hinnat sekä nopea palvelu. Varastossamme on yli 3000 erilaista tuotetta ja lisää on tulossa! Ja mikä parasta, meiltä saat kaikki tuotteet ilman toimituskuluja."
Pelikauppa Pelitalo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "- Uudet ja käytetyt pelit, koneet ja tarvikkeet alle markettihintojen
- Korjaamme pelikoneita ja ohjaimia - ilmainen tarkastus
- Ostamme / otamme vaihdossa pelikoneita ja pelejä
- Hyvitämme reilummin tuomistasi vaihtopeleistä.
- Nettikaupan hinnat voimassa myös myymälässämme"
Pelivarikko.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "PC- ja konsolipelien verkkokauppa"
Pixmania

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pixmanialla on nykyään yli 10 000 huokeahintaista tuoteviitettä mukaan lukien digitaaliset kamerat ja videokamerat, TV/videotarvikkeet, audiolaitteet, langattomat tuotteet, kännykät ja uusimpana tulokkaana IT-tarvikkeet."
Polarpanda.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Polarpanda.com on perustettu vuonna 2002 yhtenä Suomen ensimmäisistä täysin verkkopohjaisista tietokone-, konsoli- ja muiden elektroniikkatuotteiden nettikaupoista. Henkilökuntamme on sekä kokenutta että hyvin motivoitunutta ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme."
Polkumyynti.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yritys myy netissä matkapuhelinten varaosia ja erilaisia tarvikkeita 'tee se itse miehelle taikka naiselle'."
Pondwell

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Digikamerat, videokamerat, objektiivit"
Power

Keskiarvo(0.6):

11 arvostelua.
 "Power-elektroniikkajätin tavoitteena on olla markkinoiden halvin kodintekniikkaketju: Power seuraa aktiivisesti kilpailijoiden hintoja netissä ja pyrkii siihen, että Power.fi-verkkokaupassa on halvempi hinta. Tämä sama halpa hinta päivitetään myymälöiden avaintuotteissa oleviin sähköisiin hintalappuihin vähintään neljä kertaa päivässä."
Puhelimen Kuoret

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Puhelimenkuoret.fi on puhelimien ja muiden laitteiden suojatarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa."
Puhelimenkuoret.fi

Keskiarvo (4.5):

11 arvostelua.
 "Puhelimenkuoret.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy laadukkaita puhelimen suojakuoria, suojakoteloita, näytön suojakalvoja ja muita tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan. Puhelimenkuoret.fi verkkokauppa toimittaa kaikki tilaukset Suomeen 1-2 arkipäivässä."
Puhelinfix.fi

Keskiarvo (1.7):

27 arvostelua.
 "Mobiililaitteiden varaosat ja korjaukset netissä. Parhaimmat hinnat + työkalut kaupan päälle. Tietenkin myös ilmainen toimitus. Käykääs kurkkaa!"
Puhelinosat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Varaosia puhelimiin, näyttöjen vaihtoja"
Puhelintarvike.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Puhelintarvike.com on Teenuksen verkkokauppa pelkästään puhelintarvikkeille. Oman maahantuonnin ansiosta hinnat pysyvät edullisina!"
Puhelintarviketukku.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Puhelintarviketukku on suomalainen puhelimen suojaamiseen erikoistunut verkkokauppa."
Puolenkuun Pelit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pitkän linjan peliliike lahdesta."
QuietComp

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Quietcomp on suomalainen perheyritys, luotettava, laadukas, nopea ja edullinen yritys. Suomesta saatavia tuotteita myynnissä. We serve also in English."
rde.fi

Keskiarvo(0.2):

2 arvostelua.
 "Virolainen verkkokauppa joka lähinnä keskittyy elektroniikkaan. Toimittaa Suomeen."
Reaxon

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme Plustek-, Praktica-, Noise Ninja-, Aiptek- ja Solid- tuotteiden virallinen maahantuoja. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi huolto- ja takuuasiat sujuvat kanssamme ongelmitta. Pienet huoltotoimet, kuten esim. skannereiden lampun vaihdot, pystymme tekemään Suomessa. Meillä on tietenkin virallisena maahantuojana päämiehiemme koko organisaatio käytettävissämme, mikäli vaikkapa virheen selvitys sitä edellyttää. Meiltä voitte ostaa muitakin valokuvausalan tuotteita, niitäkin, joita ette näe sivuillamme. Kannattaa siis kysyä."
Scandinavian Photo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan."
Serofi - Webshop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Serofi - Webshop tarjoaa tietotekniikkaa edulliseen hintaan."
SmartIT

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "SmartIT Finland Oy on johtava tietotekniikan laitteiden ja -tarvikkeiden vähittäiskauppaa verkossa harjoittava yhtiö. SmartIT.fi:n toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen laadukkaita tietotekniikkatuotteita markkinoiden parhaimpaan hintaan luotettavasti, vaivattomasti ja nopeasti."
Sony

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tutustu Sonyn laajaan tuotevalikoimaan, jossa valinnanvaraa on enemmän kuin missään muussa kaupassa. Valikoimaan kuuluvat muun muassa TV:t ja kotiteatterit, kamerat ja videokamerat, VAIO- ja muut tietokoneet, Reader-lukulaitteet, kodin äänentoisto, Playstation®, lisävarusteet ja paljon muuta."
Sumashop.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Sumashop.fi tarjoaa laajan valikoiman viihdettä uutena sekä käytettynä. Verkkokaupastamme saat dvd- ja blu-ray-leffat, konsolipelit, cd-levyt sekä peliaiheiset oheistuotteet. Yli 12 000 tuotteen valikoima, joka kehittyy jatkuvasti. Kaikki yli 60 euron tilaukset aina ilman toimituskuluja."
Suojaapuhelin.fi

Keskiarvo (3.9):

4 arvostelua.
 "Olen Fanni Ranua Suojaapuhelin.fi verkkokaupan yrittäjä. Haluan toimia asiakkaiden parissa ja tarjota asiakkaille laadukasta ja ystävällistä asiakaspalvelua. Haluan myös tuoda markkinoille enemmän naisille sopivia ja trendikkäitä suojakuoria. Toivottavasti voin palvella myös sinua!"
Suojakalvotukku.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suojakalvotukku.fi on älypuhelimien suojakalvoihin erikoistunut verkkokauppa. Suojakalvotukusta saat suojakalvot edullisesti useimpiin älypuhelimiin ja vieläpä ilman postikuluja suoraan postilaatikkoosi."
Supermania

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Supermania on monipuoliseen valikoimaan erikoistunut yritys joka tarjoaa asiakkaillensa tuotteita joita ei välttämättä kaupoista löydy. (Kuten erikoiset kaapelit ja adapterit) Jatkuvasti laajenevaan valikoimaamme tulee vyörymäisesti uusia tuotteita ja supermaniaan keskittäminen on selvästi kannattavaa. Supermaniassa heti ensimmäisen ostoksen jälkeen asiakkaasta tulee kanta-asiakas. Kanta-asiakkaat saavat seuraavissa ostoissa aina (kamppanja aikoina) ilmaisia tuotteita kaupanpäälle."
Swappie.fi

Keskiarvo (2.8):

4 arvostelua.
 "Tervetuloa uudenajan älypuhelinten kauppapaikkaan, jossa on yhdistetty nettikirpputorien ja verkkokauppojen parhaat puolet. Voit sanoa hyvästit huijareille, manuaaliselle myymiselle, tuotekuville, myyntipaikan sopimiselle, soittelulle ja ties mille! Swappie.fi on turvallinen käytettyjen älypuhelinten kauppa netissä, josta voit tilata vähän käytettyjä, edullisia, uusimmalla teknologialla tarkastettuja ja huollettuja älypuhelimia suoraan verkkokaupastamme. Tarkan laadunvalvonnan vuoksi voimme tarjota kaikkiin puhelimiin 6kk Swappie Käyttöturvan. Voit myös myydä meille puhelimen postitse 24h maksuajalla."
SystemaStore Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "SystemaStore Oy on täyden palvelun ATK-liike yksityisille ja yrityksille. Palvelemme asiakkaitamme verkkokaupan lisäksi kahdessa eri myymälässä jotka sijaitsevat Oulussa Limingantullissa ja Kemissä tavaratalo Kemin Akselissa."
Sähkötuote.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sähkötarvikkeita netin kautta jakeleva yritys jonka erikoisalueena on laaja tuotevalikoima joka kattaa käytännössä kaikki sähkönumerot.fi rekisteröimät sähkötarvikkeet. Nopeat toimitusajat perustarvikkeissa ja hyvät kontaktit erikoistilaustuotteiden hankintaan."
T&T Store

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kotimainen puhelimen ja tabletin tarvikkeet verkkokauppa. Edullinen, nopea ja luotettava palvelu."
Tarvikekauppa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Tarvikekauppa.com on 2004 perustettu verkkokauppa, jonka tärkeimmät tuotteet koostuvat tietokone- ja AV-tarvikkeista. Yrityspalvelumme myy tietokoneita ja komponentteja myös hinnaston ulkopuolelta."
Teenus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Teenus on Kodintekniikan myynti- ja huoltoliike Lapualla. Huollamme kaiken kodintekniikan, puhelimet, tietokoneet ja televisiot. Ostitpa laitteet mistä vain, asennuksen ja palvelut löydät meiltä. Laite kuin laite, asennamme laitteen toimintakuntoon puolestasi."
TekniikkaCenter Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tekniikka Center Oy tarjoaa tuotteita ja palveluita vaativaan teollisuustuotantoon. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella Tekniikka Center tunnetaan laadukkaana erikoisliikkeenä. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan palvelun, laajan tuotevalikoiman ja keskittämisetuja."
Tekniikkakauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tekniikkakauppa.fi on taatusti suomalainen, monipuolinen elektroniikan ja teknisten tuotteiden verkkokauppa. Tuotevalikoima ulottuu akuista ja 3G-antenneista aina murtohälyttimiin ja taskulamppuihin! Myymme pelkästään laatutuotteita ja toimitukset ovat nopeita, hyvää asiakaspalvelua unohtamatta."
Teknikmagasinet

Keskiarvo (1.2):

2 arvostelua.
 "Markkinoiden parhaat elektroniikkatuotteet ja vekottimet"
Thomann

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Soittimet, studiotarvikkeet, valo- ja PA-järjestelmät - meiltä löydät ne kaikki! Laajan tuotevalikoiman ja hyvien hintojen lisäksi tarjoamme myös ehkä markkinoiden thomann kilpailukykyisimmät myynti- ja takuuehdot."
Tietoarmada

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tietoarmada on uuden ajan atk-verkkokauppa, jonka perusajatuksena on tarjota hyvää asiakaspalvelua."
Tietofriikki

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tietofriikki on tietokoneiden, kameroiden, ohjelmistojen sekä niihin liittyvien oheislaitteiden verkkokauppa, niin yksityisille kun yrityksillekin. Tietokonepaketit saa räätalöitynä juuri asiakkaan toivomuksen mukaisesti. Tilaukset toimitamme nopeasti ja varmasti koko Suomen alueelle. Toimitamme myös hinnaston ulkopuolisia tuotteita."
Tracker Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Paikannukseen ja telemetrialaitteisiin erikoistunut Tracker Oy perustettiin 1977. Tracker keskittyy GPS- ja radiopaikantimien tekemiseen eläimille ja erityisesti metsästyskoirille, joiden osalta Tracker on markkinajohtaja maailmalla. Tracker on myös johtavia matkapuhelimessa toimivien ulkoilusovellusten kehittäjiä ja myyjiä."
TT-Kauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tilaa puhelimen kuoret ja suojakotelo ILMAINEN toimituksella! Kaikki suojakuoret lähetetään nopeasti perille Riihimäellä sijaitsevasta varastostamme."
Turvahuone

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Turvahuone on Tamperelainen turvallisuusalan yritys, joka on perustettu 2010 loppupuolella. Toimitamme yrityksille ja yksityishenkilöille turvallisuusratkaisuja huomioiden kohteen tarpeen ja vaativuustason. Palvelumme alkaa jo suunnitteluvaiheesta, oli se sitten uudisrakennus tai jo olemassa olevan kohteen suojaamista. Pyrimme olemaan aina asiakaspalveluhenkisiä ja teemme sen minkä lupaamme. Ammattitaitomme turvallisuustekniikkaan perustuu yli kymmenen vuoden kokemukseen."
Tyyliluuri.fi

Keskiarvo (4.6):

32 arvostelua.
 "Puhelintarvikkeiden nettikauppa, joka on erikoistunut puhelinten suojakuoriin."
Uudenmaan Tietotiimi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme nopea ja edullinen tietokonetukea tarjoava yritys. Saat apua ongelmiisi vaivattomasti ja apu on lähempänä kuin uskotkaan!"
Varimport Oy

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Varimport Oy tunnetaan parhaiten erityisesti graafisen alan kokonaisratkaisuja toimittavana yrityksenä ja yhtenä Suomen suurimmista Apple-tuotteiden jälleenmyyjistä. Varimport Oy:n toiminta-alue on kuitenkin tätä mielikuvaa suurempi, sillä hallitsemme myös sekaympäristöt, Windows-käyttöjärjestelmät ja tietysti Mac-puolella tavanomaisemmatkin sovellukset kuten toimisto-ohjelmat, sähköpostit ja niin edelleen. Erityisesti olemme panostaneet Mac OS X:n hallintaan ja yhtenä ensimmäisistä järjestelmätoimittajista kykenemme toimittamaan myös Mac OS X:ään perustuvia kokonaisuuksia."
Veikon Kone Oy

Keskiarvo(0.6):

31 arvostelua.
 "Veikon Kone Oy on vuonna 1962 perustettu valtakunnallinen kodintekniikkaketju. Toimimme Suomessa 17 paikkakunnalla, joissa noin 200 alan ammattilaista palvelee asiakkaitamme päivittäin. Olemme osa TeliaSonera-konsernia."
Verkkokauppa e-ville.com

Keskiarvo (3.9):

266 arvostelua.
 "e-ville.com on kiinalaisia tuotteita Suomeen toimittava suomalaisten verkkokauppa. Valikoimissa mm. älypuhelimia, muuta elektroniikkaa, pelituoleja sekä tuotteita autoileville ja retkeilystä pitäville. Tuhansia, tuotepäällliköiden testaamia tuotteita! Nopea toimitus Suomi-varastoltamme!"
Verkkokauppa.com

Keskiarvo(0.8):

32 arvostelua.
 "Verkkokauppa.com on Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä."
VERTICAL Hobby

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Radio-ohjattavien helikoptereiden, lennokkien ja multikoptereiden verkkokauppa. Maahantuojan edulliset hinnat ja asiantuntevat myyjät. Nopeat toimitukset ja myös nouto espoon varastolta."
Viihdemaa

Keskiarvo(0.5):

1 arvostelua.
 "Viihdemaa on MiGame Oy:n vuonna 2011 aloittanut, viihdetuotteiden välittäjäksi erikoistunut sivuliike. Tuotteille taataan keskittämisen ansiosta markkinoita edullisemmat hinnat, ja toimitukset toimitetaan laajasta katalogista & ripeillä toimitusajoilla asiakkaiden käyttöön."
VPD

Keskiarvo (1.3):

9 arvostelua.
 "VPD on Suomalaisen pelialan pioneeri ja omistuspohjamme perustuu perinteiseen yksityisyritttäjyyteen. VPD on uusien video- ja PC-pelien sekä tarvikkeiden myyntiin erikoistunut liike. Valikoimamme kattaa vakuuttavan valikoiman pelejä eri alustoille. Erinomaiset toimittajasuhteemme takaavat asiakkaillemme laadukkaan valikoiman yleisistä suosikeista aina mitä erikoisempiin peleihin asti. Omistajien vaihduttua, olemme uudistaneet liikettämme valtavasti."
Vuosaaren ATK

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "atk-laitteiden toimitus, tekniset ratkaisut, korjaus ja huolto, www-teknologiat"
Webhallen

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ruotsin suosituimpia verkkokauppoja, laajensi toimintaansa Suomeen."
Wicked Lasers

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Wicked Lasers is the world's #1 best-selling brand of high powered lasers and laser pointers. Our unique lasers provide the highest standard of diode technology and have even been recognized by the Guinness Book of World Records for producing the world's most powerful hand held green laser pointer."
Winno.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Winno on toimivia ja tyylikkäitä tuotteita myyvä verkkokauppa. Tällä hetkellä valikoimassa on Applen tuotteille lisävarusteita, sekä myös muutamalle muulle merkille. Tuotteet ovat huippulaadukkaista materiaaliesta valmistettuja, ja osa käsintehtyjä. Materiaaleja ovat mm. aito nahka, villa puu jne."