Digishop arvostelun kommentointi

30.6.2021
Rikkinäinen näyttö


Ostin tietokoneeseeni kyseisestä yrityksestä uuden takuun alaisen näytön. Toimitus oli nopea ja tuote tuli perille muutamassa päivässä.

Tähän loppuivatkin positiiviset asiat kyseisestä yrityksestä.

Näyttö ei toiminut joten palautin näytön heille takaisin heti ensimmäisenä arkipäivänä heidän Tampereen myymälään. Yritys kertoi tuotteen tarkistettuaan, että näyttö ei toiminut eli oli rikki, minkä jo olin heille kertonutkin.

Nyt on kestänyt s-postiteskustelua yrityksen ja minun välillä yli 6kk ja asia ei ole edennyt yrityksessä ollenkaan. Kertovat viimeisessä s-postissaan minkä ovat lähettäneet -> pitää olla nyt vain kärsivällinen ja odottaa, kertoivat että odottavat edelleen vastausta takuu-asiaan näytön toimittajalta (lausunnon antohetkellä, näytön palautushetkestä, oli silloin kulunut n.5kk).

Olivat antaneet kuluttajaneuvonnan ymmärtää, että olivat tarkastaneet näytön ennen lähetystä. Se ei kuitenkaan voinut pitää paikkaansa, sillä näytön kaikki ”sinetit” olivat ehjiä. Kun kysyin tätä kommenttia heiltä, myönsivät he, että eivät olleet tarkastaneet näyttöä ennen lähetystä vaan tarkoittivat toimittajan/lähettäjän tekemää tarkastusta.

Heidän verkkokaupassaan kaikki vastaavat näytöt jotka olivat varastossa hävisivät myynnistä nopeasti.

Nyt surullisin tarina yrityksestä mitä ovat muutkin kertoneet, lakkasi yritys nyt vastaamasta enää kyselyihini, eli en enää saa mitään vastausta kyselyihini miten asiani hoitaminen yrityksessä etenee. Asia ei ole minulle vähäpätöinen, maksoihan näyttö 449e.

Olen antanut useaan otteeseen yritykselle aikaa hoitaa tämä asia tyylikkäästi maaliin, joko toimittamalla ehjän näytön tai palauttamalla maksamani summan kokonaisuudessaan, mutta tuloksetta. Nyt ostohetkestä on kulunut n.7kk.

Kirjoitan tämän siksi, että muutkin saavat ennakkokäsityksen miten yritys suhtautuu asiakkaisiin mahdollisissa ongelmatilanteissa.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Digishop arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu