CDON.COM arvostelun kommentointi

24.8.2021
Ei mennyt tilaus aivan putkeen CDON:lle


Tilasin Coleman Kobuk Valley 4 Plus teltan noin 140 euron hintaan CDON.fi -palveluntarjoajalta. CDON toimitti väärän tuotteen (Coleman Kobuk Valley 3 Plus teltan).

Tilausvahvistuksella oli mainittu oikea tilaamani teltta. Sen sijaan kaikissa myöhemmin saapuneissa "vahvistuksissa" tuote oli ilman hyväksyntääni muutettu vääräksi (Kobuk Valley 3 Plus).

Olin yhteydessä CDON:in asiakaspalveluun, josta asiakaspalvelu kertoi, että heillä ei ole tarjolla tilaamaani tuotetta. Olin vaatinut oikeaa tilaamaani tuotetta. Jos hyväksyisin väärän teltan, CDON tarjoaisi siihen (muistaakseni) 20 % alennuksen. Muussa tapauksessa voisin palauttaa tuotteen maksutta.

Noin viikko ensimmäisen yhteydenottoni jälkeen löysin tilaamani tuotteen CDON:n sivuilta n. 190 euron hintaan. CDON:han oli kertonut, ettei heillä ollut valikoimissaan kyseistä tuotetta. Alkuperäinen hankintahintakaan ei antanut mitään aihetta epäillä, että tilaamani teltta olisi ollut poikkeuksellisen alhainen hinnaltaan ja siten hinnaltaan virheellinen. Palveluntarjoajalla on vastuu tietää oma valikoimansa. Voitaneen siis epäillä, että CDON on tahallisesti valehdellut.

Lähetin kuvakaappauksen CDON:lle, mutta tähän "uuteen tietoon" CDON ei ottanut mitään kantaa, toistivat vain alkuperäiset ehdotuksensa.

En jaksanut enempää vääntää asiasta, kuten monet kuluttajat, vaan päätin lähettää tuotteen takaisin CDON:lle.

En kuitenkaan todellakaan ole tyytyväinen CDON:in palveluun, koska 1) tilasin tarvitsemani tuotteen, 2) CDON muutti myöhemmät "tilausvahvistukset" yksipuolisesti vääriksi tuotenimikkeeltään, 3) vähintään törkeällä huolimattomuudella ilmaisi, ettei heillä ole tarjolla tilaamaani tuotetta, 4) Löydettyäni tilaamani tuotteen CDON:in sivuilta kuvakaappauksella, ei ottanut mitään kantaa antamiinsa vääriin tietoihin.

No, palautin teltan CDON:lle... ja löysin tilaamani teltan toisaalta edullisemmalla hinnalla kuin alunperin tilaamani teltta CDON:lta. Se teltta toimitettiin täysin oikeana ja hinnaltaan halvempana.

Suosittelen, että kaikki äänestävät jaloillaan ja tilaavat tarvitsemansa hyödykkeet muualta kuin CDON:lta. Heidän bisnesmallinsa vaikuttaa empiirisen kokemuksen perusteella hyväksyvän kuluttajille valehtelun. Itse vedän rajan valehteluun, minä taikka perheeni ei missään olosuhteissa enää käytä CDON:n palveluita.


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jee Jee
25.8.2021 15:25
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
CDON.COM kuuluu johonkin yritysryppääseen.
Siinä on satoja nettifirmoja samassa nipussa.Tilatut tuotteet voivat tulla ihan mistä tahansa.Jos yleensä on tullakseen.

Rahat kyllä kelpaa firmalle.
Takuuasiat ovat mitä sattuu.

En ole enään moneen vuoteen tilannut tuolta yhtään mitään,enkä aijo tilatakkaan.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu