CDON.COM arvostelun kommentointi

26.9.2022
Epäonnistunut tilaus ja peruttu tilaus.


Yritin tilata tältä "yritykseltä" jääkiekkokassin, pelisukat, lapateippiä jne. Koskaan en saanut tilauksesta tilausvahvistusta ja ostin tuotteet muualta. Sitten pari viikkoa sitten tuli kuitenkin tekstiviesti jossa sanottiin, että olet saanut laskun cdonilta. Otin samantien aspaan yhteyttä ja sieltä vakuuteltiin että, ei ole avoimia tilauksia. Samoin se laskuttaja qliro sanoi. Nyt tänään sain samalla päivällä postista paketin, jossa yksi teippirulla ja sen kuskaamissesta 4,95€ postikuluja! Ja minulle sanottiin että tilausta ei ole, samoin itse näen sen cdon palvelusta. Ei avoimia tilauksia. En siis voi sitä kautta palauttaa, perua, reklamoida jne!!!

Tämäm jälkeen hoidan asiaa ainoastaan kuluttaja-asiamiehen avustuksella. Qliroon soitin, ja eräpäivä on siirretty, mutta maksua ei peruta ennenkuin he cdonilla ilmoittavat heille.

EN ole maksamassa tuotteen palautuskuluja 4,90e kun en a: ole saanut tilausvahvistusta b:olen yrittänyt kaikin keinoin selvittää onko minulla joku tilaus sisässä c:minulla on kaikki kirjeenvaihto tallessa missä olen yrittänyt estää turhat toimitukset, kun sain laskuttajalta TEKSTIVIESTIN jossa kerrottiin, että olet saanut laskun.

Miten vielä tänä päivänä voi olla jollain näin systeemit sekaisin että, nimelläni, sotullani, osoitteellani, puhelinnumerollani, ei löydy tilausta, mutta sellainen tupsahtaa kuitenkin postiin ja lasku samana päivänä!!!



-Aki


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu