CDON.COM arvostelun kommentointi

17.4.2023
Kaksi kokemusta CDON:sta, molemmat huonoja


Olen käyttänyt kaksi kertaa CDON:nin palveluja. Kaksi vuotta sitten tilasin lämpöpatterin suojia. Postnord,

toinen huonon palvelun firma, ei toimittanut kaikkia osia. Jouduin käymään pitkän taistelun tanskalaisen valmistajan kanssa saadakseni korvauksen. MIkään muu kieli ei käynyt kuin tanska.CDON vetäytyi täysion vastuusta, kuten myös Postnord. Viime keväänä palautin CDON:lta tilaamani uima-allaspumpun Postnordin kautta.

Myönnnän, että tein virheitä tavarantilauksen palauttamisessa.En älynnyt täyttää palautuslomakkeita.Kuitenkaan Postnord ei valittanut minulle palautuksesta., eikä vaatinut dokumenttejaEn saanut Postnordilta mitän kuittia palutuksesta, enkä tietoa siitä, mikä firma hoiti tavaran noutamisen. Minua on nyt uhkailtu vuosi siitä, etten ole maksanut tilaamaani tavaraa. Olen soitellut Ruotsiin, laitellut tiedot tuotteen palautukseta, mikään ei auta. Olen pakkotettu maksamaan tuplalaskun tavarasta, jota en ole ottanut käyttööni. En ole uskaltanut jättää maksua maksamatta ulosoton uhalla.

Postia aina moititaan, mutta siellä on sentään saatavilla suomenkielistä palvelua. Pois ∑uomesta tällaiset firmat kuin CDON ja Postnord.


5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu