Vähänkäytetty.fi arvostelun kommentointi

8.4.2024
Teoriassa hyvä palvelu, käytännössä parannettavaa.


Kirppismestareiden osaamisessa on aivan älyttömästi vaihtelua. Joillain on tietoa, sanastoa, googlauskykyä, silmää hyville kuville ja halu kirjoittaa lisätietoja tuotteista. Jotkut toiset sitten ottaa näitä kuvia puhelimella, pimeässä komerossa ja hengarissa riiputetuista vaatteista (siis aivan ala- arvoista). Luokittelevat tuotteet väärin eivätkä lisää mitään lisätietoja. Kaverilleni kävi hyvin, oli hyvät kuvat, reilut hinnat (pääsääntöisesti reilu myyntihinta upouudesta tuotteesta on 50-70% ostohinnasta, käytetystä vähemmän!), itselleni sitten kävi paljon keljummin. Mitenköhän Vähänkäytetty perustelee itselleen näiden surkeiden kirppismestareiden pitämisen palkkalistoillaan?

Hinnat nousee kaikkialla, miksei myös nettikirppiksillä? Vähänkäytetyn 2.99-4- 99e osuus voi tuntua suurelta jos aikoo myydä pikamuotimerkin t-paitaa joka oli jo uutena arvoltaan 5e. Nettikirppareiden ei kannata myydä halpaa kertakäyttövaatetta. Minusta tuntuu että jos myyn 50e laukkua, niin hinta 4.99 on aika pieni kun ottaa huomioon että joku toinen puolestani varastoi laukkua (jopa useamman kuukauden), pakkaa ja postittaa sen ostajalle ja mahdollisesti vielä ottaa vastaan palautuksen ja lähettää sen vielä uudestaankin. Hintojen nousu v*tuttaa ihan kaikkia, mutta jotain järkeä tähänkin.

Myyntituottojen tilityksessä on tosiaan kohta varmaan vuoden ollut jotain häikkää. Odotan itse tälläkin hetkellä rahojani ja aikaa on kulunut 30vrk sijasta 50vrk.

Vähänkäytetty on hyvä konsepti joka toimii joissain kohdin ja joissain kohdin ei lainkaan. Toivon hartaasti että haluavat ja kykenevät korjaamaan tuon tilityspuolen etunenässä ja seuraavaksi katsomaan mitä kirppismestareiden heikoimmalle ainekselle voisi tehdä. Kouluttaa, karsia?

Hyvää kevättä kaikille!


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Vähänkäytetty.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu