Opiskelijamuutot arvostelun kommentointi

1.12.2021
Opiskelijamuutot


Käytin opiskelijamuuttofirmaa muutossani Joensuusta Helsinkiin. Muuttoauton piti tulla klo 14, mutta kun soitin kuskille, joka ei osannut suomea hän ei osannut vastata muuta kuin että on 2-3h myöhässä. Soitin asiakaspalveluun ja minulle luvattiin tästä korvaukset. Kuskin vihdoin saavuttua ja matkan alettua jouduimme pysähtymään esim. sen takia että kuskin sytkäri hävisi. Hän poltti myös koko matkan ajan tupakkaa ja minulla on paha astma. Helsinkiin saavuttuamme kuski kantoi 3 kassiani kaikista tavaroistani vaikka olin maksanut erikseen kantoavusta. Sen jälkeen kun apulaiseni olivat saaneet kaikki tavarani ulos autosta kuski häipyi sillä sekunnilla. Laitoin valitusviestin, johon ei koskaan vastattu. Muuton hinta-arvioksi oli annettu max 850€ huomioon että siitä pitäisi ottaa 2,5h myöhästyminen vähintään pois. Noh lasku saapuikin tänään ja hinta oli sen sijaan 910€ joten suosittelen lämpimästi harkitsemaan ennenkuin ostatte tältä firmalta mitään palveluita.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Joku Vittuuntunut
13.12.2021 11:03
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Mulla porukka oli myöhässä 6 tuntia ja hinta-arvio oli 390e. Luvattiin hyvittää laskulla myöhästyminen, mutta hyvitys ilmeisesti tarkoittaa hinnan nostamista 540 euroon asti, sillä sen suuruinen lasku tuli koska muutossa kesti 1 tunti arviota pidempään. Myöhästyminen oli myös muuttolaatikoiden toimituksessa ja noutamisessa merkittävä. Laatikot saapuivat illalla n. klo 22. Noudettiin klo 17 vaikka, sovittu oli klo14.

Tuo 6h myöhästyminen onnistui myös siitä huolimatta, että olin 3 kertaa varmistanut (puhelimitse kahdesti ja kerran sähköpostilla) tuon muuttoajan etukäteen ja viimeinen varmistus tapahtui edellisenä iltana koska olin epäileväinen muuttolaatikoiden myöhästymisen vuoksi.

En voi suositella tilaamaan täältä yhtään mitään. Asiakaspalvelu myös lähes mahdotonta saada kiinni silloin kun tarvitsee.
Matias
22.12.2021 5:28
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Mulla kans aivan luokaton kokemus hiljattain, päivällä venyi muutos aloitus, no ei siinä, luvattiin hinnan alennus.
- esineitä rikki, luvattiin korvaus
kohta pari kuukautta soitellut sinne viikottain ja luvataan että ihan kohta toimitusjohtaja hyväksyy hyvitykset ja korvaukset.
EN SUOSITTELE!!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Opiskelijamuutot arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu