Opiskelijamuutot arvostelun kommentointi

12.3.2024
Opiskelijamuutot.fi


Moi,

nyt joutuu antamaan negatiivista palautetta tämän yrityksen myyntipalvelusta. Juuri muutto alla ja Opiskelijamuuttojen eräs myyjä antoi antamani speksien perusteella puhelimitse "realistisen arvion" muuton kestosta joka meni sitten lopulta yli 3,5 tuntia ja kyseisessä arviossa myös muuttomiehitys oli täysin alimitoitettu. Näkemystäni komppasivat varsinaisena muuttopäivänä myös yrityksen omat muuttomiehet, jotka taas osuutensa hoitivat varsin mallikkaasti, heistä ei mitään pahaa sanottavaa. He ihmettelivät myös suuresti myyjän "realistista arviota."

Varsinaisesta paperilla olleesta tarjouksesta (annetusta aikahaarukasta) mentiin yli vähemmän, mutta perustin tarjouksen hyväksymiseni myyjän puhelimessa antamaan "realistiseen arvioon." Olin kuitenkin kilpailuttanut eri muuttofirmoja ja saanut hyvänkuuloisia tarjouksia muualtakin. Tämän takia tuli kyllä todella harhaan johdettu olo, ja haiskahtaa vahvasti siltä, että keikka on haluttu saada vain myytyä asiakkaalle "edullisen kuuloisesti", vaikka lopulta lisätunneista asiakas saakin maksaa itsensä kipeäksi kun kuten esim. tässä tapauksessa, puhutusta realistisesta arviosta mennään 3,5 tuntia yli eli yrityksen arvio on mennyt räikeästi pieleen.

Yritys ei ollut valmis kattavista perusteluistani huolimatta tulemaan lisämaksussa vastaan ollenkaan, vaikka asiallisesti yritin toistuvasti tästä neuvotella. Yrityksen vastaus reklamaatiooni oli toistuvasti tylysti vain tyyliin että "muuttokeikka on sujunut täysin tarjouksen mukaisesti." Että sillä lailla.

Tästä johtuen en voi valitettavasti suositella kenellekään tämän yrityksen palveluita vaikka tarjous kuinka kuulostaisi houkuttelevalta, ja vaikka itse muuttomiehet muuttopäivänä hoitivatkin osuutensa mallikkaasti. Kun taas yrityksen myyntipuoli näin asiakkaan näkökulmasta toimi kuluttajaa harhaanjohtavasti.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


H.m
30.3.2024 9:33
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)

Minulla oli joulukuussa 2023 aivan samanlainen tilanne tämän yrityksen kanssa. Alimitoitettu miehistö, vaikka tarjouspyyntö oli kattava, miehistön kanssa muuton aluksi tehty tarkastus, aika-arvio ylittyi ja kesken muuton vain pyynto, että maksa lisälasku niin jatkamme muuttoa. 400€ lasku olikin yhtäkkiä 700€. Ja reklamaatioon vastattiin, että hinta on tarjouksen mukainen.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Opiskelijamuutot arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu