Viimeksi lisätyt arvostelukohteet

Katso myös viimeiset 100 arvostelua.

Nimike   Kuvaus
Preeco.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Halpa sekatavarakauppa netissä. Sijaitsee Lahdessa. Liikevaihtoa yli 6 miljoonaa vuodessa."

Doggo.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Koiratarvikkeiden erikoiskauppa. Meiltä löytyvät laadukkaat koiranruoat, makupalat, valjaat ja taluttimet, koiranpennun tarvikkeet sekä Nose Work tuotteet."

ACON
Keskiarvo
(5.0):
  "ACON tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia, toimintaan aktivoivia vapaa-ajantuotteita. Laatutuotteiden lisäksi menestyksemme perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka tuntee valikoiman ja taitaa sujuvan asiakaspalvelun."

kisakone.com
Keskiarvo
(4.5):
  "Moottoripyörien ja kelkkojen osien jälleenmyyjä ja purkaamo"

SEOptimointi Oy
Keskiarvo
(0.0):
  SEOptimointi on digitoimisto helsingissä, joka palvelee kaiken kokosia yrityksiä ympäri Suomea. Digimarkkinoinnin palveluihimme kuuluvat mm. Google Ads, hakukoneoptimointi, kotisivut sekä laskeutumissivut. Autamme yrityksiä saavuttamaan parempia tuloksia verkossa ja varsinkin hakukoneissa. Haluamme palveluillamme saattaa asiakkaamme ja kuluttajat yhteen mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Nettitakomo
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomalainen hosting-palveluja tarjoava yritys. Kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa. Hosting palveluihin sisältyy ilmainen SSL sertifikaatti. Palvelimillamme on moninkertainen varmuuskopiointi (RAID + pilvi). C-Paneelin kautta voit asentaa ohjelmistot softaculous asentajalla nopeasti ja laittaa automaattiset päivitykset päälle. Nettitakomo sijoittui ensimmäiseksi Traficom:in välittäjävertailussa vuonna 2019. Nettitakomon kautta voit myös kokeilla täysin ilmaiseksi Weebly-kotisivukonetta."

Webbituote
Keskiarvo
(0.0):
  "Autamme yrityksiä parantamaan näkyvyyttä ja tuloksia verkon välityksellä. Toteutamme kotisivut ja verkkokaupat WordPressillä."

The HairLust
Keskiarvo
(0.0):
  "HairLust tarjoaa elintärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintoaineita hiuksille ja hiusten karvatupille ravintolisien ja hiustenhoitotuotteiden muodossa. HairLust on Pohjoismaalainen tuotemerkki, jonka missiona on edistää ja ylläpitää luonnollista kauneutta. Fokuksena on luoda luonnollisia hiustenhoitotuotteita niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin hiustenhoitoon. HairLust taistelee myös hiustenlähtöön liittyviä tabuja vastaan."

Panssari.fi
Keskiarvo
(5.0):
  "Panssari.fi on suomalainen verkossa operoiva vähittäiskauppa, joka myy yksityis- ja yrittäjäasiakkaille suojatarvikkeita mobiililaitteisiin."

Lemmikkihotelli Rubiinitassut
Keskiarvo
(0.0):
  Maalahdentie 11, 04600 Mäntsälä

"Olemme Mäntsälässä toimiva pieni häkitön lemmikkihoitola jossa lemmikkisi saa parhaan mahdollisen loman. Meille ovat tervetulleita koirat, kissat, jyrsijät, fretit sekä matelijat."

Kouruset Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Kouruset Oy on vuonna 1993 perustettu kotimainen perheyritys, joka keskittyy sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin. Kuluttaja-asiakkaille ja pienrakentajille tarjoamme alan laajimman tuotevalikoiman kilpailukykyisin hinnoin verkkokaupassamme."

Hygga
Keskiarvo
(0.0):
  "Hygga on mukava hammasklinikka Helsingin Kampissa."

Kassavirtanen Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Kassavirtanen on palvelu, joka mahdollistaa laskuttamisen edullisesti ja helposti ilman omaa yritystä. Kassavirtasen avulla nostat palkkaa, mutta toimit kuten itsenäinen yrittäjä, ilman byrokratian aiheuttamia huolia. Laskutus on helppoa, säästää aikaasi eikä sido sinua mihinkään. Kassavirtasen palvelumaksu on 3-4%, eikä sinun tarvitse maksaa tapaturmavakuutuksesta jollet sitä tarvitse, joka säästää sinulle 0,8-2.9% moneen muuhun verrattuna!"

Salaovi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vertailemme alueesi kiinteistönvälitysyritykset ja löydät parhaat välittäjät kilpailemaan kohteestasi. Täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia!"

Lankamaailma
Keskiarvo
(0.0):
  "Lankoja ja käsityötarvikkeita myyvä kivijalkamyymälä ja verkkokauppa."

Vanteet24.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tarjoamme yli 17 000 tuotteen valikoimaa monissa kategorioissa. Kauttamme löydät vanteet autoon, renkaat autoon, LED-lisävalot ja niiden tarvikkeet moneen automalliin. Nopeat toimitukset ja joustavat maksutavat."

Graafinen Suunnittelu Emma Selkama
Keskiarvo
(0.0):
  "Yritys tarjoaa graafisen suunnittelun palveluita, kuten logojen, yrityksen visuaalisen ilmeen, käyntikorttien sekä esitteiden ja julisteiden suunnittelua sekä nettisivuja, bannereita, tuotepakkauksia ja erilaisia markkinointimateriaaleja sosiaaliseen mediaan."

The Modest Online
Keskiarvo
(0.0):
  "Netissä toimiva naistenvaateliike"

Tuonetti
Keskiarvo
(0.0):
  "Tuonetti tarjoaa moderneja kotisivu- ja webhosting -palveluita. Tuonetti:n palveluihin kuuluu myös suomalaiset .fi -verkkotunnukset ja eri palvelinratkaisut."

Hammaslääkäriasema Kastellin Kruunu
Keskiarvo
(0.0):
  "Hammaslääkäriasema Kastellin Kruunusta saat hyvää hammaslääkärin palvelua sinulle sopivana ajankohtana. Perushammashoidon lisäksi tarjoamme protetiikan, suukirurgian ja esteettisen hammaslääkärin palvelut. Kastellin Kruunu on aito ja alkuperäinen oululainen hammaslääkäriasema keskellä Kastellin kaupunginosaa. Meille on kätevät kulkuyhteydet, ilmainen autoparkki ja esteetön sisääntulo – olemme lähellä sinua!"

Taigakoru
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomalainen korupaja ja -kauppa, jolla on sekä kivijalkamyymälä että nettikauppa."

Talola Design Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Talola Design on kaikenlaisten saneerausten ammattimainen osaaja, mutta olemme erikoistuneet varsinkin keittiö- sekä kylpyhuoneremontteihin. Talola palvelee sekä kuluttajia että yrityksiä Jyväskylässä sekä Tampereella."

Kirvesmiehet.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Kattavat uudisrakentamisen ja remontoinnin palvelut Uudenmaan alueella. Kaikki työt alusta loppuun saman katon alta."

Mádara Cosmetics
Keskiarvo
(0.0):
  "MADARACOSMETICS.COM on määränpääsi, kun etsit puhdasta, eettistä ja ekologista kosmetiikkaa. MÁDARAlla on laaja valikoima luonnonkosmetiikkasertifioituja tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille."

Popupkortit.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Verkkokaupassa myydään paperista valmistettuja kolmiulotteisia onnittelukortteja."

Muuttotalo Tmi
Keskiarvo
(5.0):
  "Ammattitaitoiset muutot Helsingissä ja pääkaupukinkiseudulla. Hoidamme myös muuttokuljetukset pääkaupunkiseudulta koko Suomen alueelle, sekä muualta Suomesta pääkaupunkiseudulle. Tilaa kauttamme muuttomiehet, muuttokuljetus, muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet! Kauttamme saat muuttopalvelut joustavasti kulloiseenkin tilanteeseen."

Seksilelut24.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Seksilelut24.fi on aikuisten oma erotiikkakauppa, josta löydät kaikki seksiin tarvittavat aikuisten lelut ja välineet jatkuvasti laajentuvasta valikoimastamme."

Korhone.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Korhone.com on yli 50000 tuotteen verkkokauppa!"

Hostaan Oy
Keskiarvo
(4.9):
  "Hostaan Oy on uusi kotimainen webhotellimarkkinoiden hintahaastaja, joka tarjoaa toimintavarmoja ja luotettavia kotisivutila- ja verkkotunnuspalveluita lyömättömän edullisesti. Palvelumme on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti (alk. 0,99€/kk). Palvelinalustamme on toteutettu maailman nopeimmaksi tutkittua kotimaista pilvipalvelua käyttäen, jolloin kotisivusi avautuvat aina ripeästi ja luotettavasti Helsingissä sijaitsevilta palvelimiltamme. Asiakaspalvelumme palvelee niin puhelimitse (ark 9-15, ppm/pvm), sähköpostitse kuin chatissakin. Osoituksena suomalaisesta työstä, meille on myös myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Valitessasi meidät webhotellipalveluntarjoajaksesi valitset luotettavan, edullisen ja varmatoimisen kumppanin hostaamaan kotisivujasi ja sähköpostejasi."

Tikaskauppa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tikaskauppa.fi on kattopeltien, kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien verkkokauppa."

Priimatyö Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Priimatyö toteuttaa kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Oulun ja Tampereen talousalueilla. Hallitsemme myös muut kodin remontit, kuten mikrosementoinnit ja sisustusremontit. Lisäksi toteutamme urakkaan liittyvät LVI- ja sähkötyöt. Hallitsemme myös rakenteiden kuivatuksen sekä vahinkosaneerauksen. Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka hallitsevat kokonaisvaltaisen ja laadukkaan työn, on kyseessä sitten remontointi tai uudisrakentaminen."

EasyDNA Finland
Keskiarvo
(0.0):
  "DNA-testien myyjä Suomessa. Isyystestit ja muut sukututkimukseen liittyvät testit, sekä sairausriskin geenitestit."

Lemmikkihoitola ja Ompelimo HoiDokit
Keskiarvo
(0.0):
  "Lemmikkien hoitoa pienessä rauhallisessa hoitolassa luonnon keskellä. Hoidamme koirat, kissat, kanit, jyrsijät ja muut lemmikit asiantuntevasti puhtaissa, kodikkaissa tiloissa."

Eläinlääkäripalvelu Valo
Keskiarvo
(5.0):
  "Eläinlääkäripalvelu Valo on vuodesta 2016 toiminut kahden eläinlääkärin vastaanotto. Keskitymme tarjoamaan laadukasta ja kiireetöntä terveydenhuoltoa ja perustason sairaudenhoitoa lemmikeille. Meillä eläinlääkäri on läsnä jokaisella käynnillä alusta loppuun asti. Lisäksi vastaamme itse puhelimeen, joten soittaessasi meille saat puhua suoraan eläinlääkärin kanssa."

Cutters
Keskiarvo
(0.0):
  "Cutters on uusi ja ainutlaatuinen drop-in konsepti, joka perustuu kolmeen tekijään: tehokkuuteen, laatuun ja hintaan. Tehokkaat 15 minuuttia ja olet valmis, laadun takaavat maan parhaat parturi-kampaajat ja hinta on aina sama, 24,99€ - riippumatta asiakkaan sukupuolesta tai hiustenleikkuun tyylistä. Tietenkin joissain tapauksissa hiustenleikkuu voi kestää hieman kauemmin, mutta maksat silti aina saman hinnan. Emme tarjoa palveluita kuten hiustenpesua, päähierontaa, hiustenvärjäystä tai raitoja vaan keskitymme siihen missä olemme parhaita: hiustenleikkuuseen ja tyylikkääseen muotoiluun. Meillä tiedät aina mitä saat ja mistä maksat."

Jysk
Keskiarvo
(0.0):
  "JYSK on kansainvälinen jälleenmyyntiketju, joka myy 'kaikkea kotiin'. Ketjun omistaa sen alkuperäinen omistaja Lars Larsen."

Kantamo Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Päihdehoitokeskus Kantamo Kärkölässä."

Archi Tattoo
Keskiarvo
(0.0):
  Hämeentie 23
00500 Helsinki

"Teemme tatuointeja/lävistyksiä. Tervetuloa käymään !"

Koomeri Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Koomeri toimiii nykyisin Ulvilassa samoissa tiloissa kuin Mainos Herkules aiemmin. Meiltä löytyy nykyaikainen 9-värinen silkkipainolaitteisto automaattikarusellilla sekä käsikarusellit. Tarjoamme isotkin painatuserät edullisesti ja taatusti hyvällä painatuslaadulla kilpailukykyisin hinnoin, myös rahtipainatuksena. Meillä toiminta on joustavaa, joten myös nopeat toimitukset ovat mahdollisia!"

Webhotellit.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Webhotellit.com on kotimainen hyvä ja halpa webhotelli. Ilmainen SSL-salaus ja cPanel-hallinta. Ota vaikka kuukaudeksi kerrallaan tai säästä pidemmillä kausilla. Nopea domain rekisteröinti 24/7. Palveluiden perustaminen tai päättäminen mutkattomasti suoraan hallintapaneelista."

Lemmikkihoitola Toinen Koti
Keskiarvo
(0.0):
  Myllylammentie 1
91310 Oulu

"Lemmikkihoitola Toinen Koti hoitaa koiraystäväsi lomasi tai työpäiväsi ajan. Rauhallinen ympäristö maaseudulla ja uudet tilat. Tervetuloa!"

Rengas365
Keskiarvo
(0.5):
  "RENGAS365:ltä löydät aina halpoja renkaita ja vanteita jotka käyvät autoosi. Meillä on laaja valikoima kohtuuhintaisia kesä-ja talvirenkaita suurimmilta rengasvalmistajilta. Jos etsit nasta- tai kitkarenkaita löydät meiltä suuren tarjonnan sopivia renkaita meidän pohjoismaiseen ilmastoomme."

Lippu.fi
Keskiarvo
(0.5):
  "Lippupiste Oy aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1996. Nykyisin meidät tunnetaan nimellä Lippu.fi ja olemme osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan."

Riisula Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Riisula Oy on kiinteistönvälitykseen/asuntokauppaan erikoistunut perheyritys Tuusulassa. Riisula on rakennuttanut kymmeniä kotoja Tuusulan seudulla, korostaen asunnoissa modernisuutta ja kotoisuutta."

Rimita Green Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Rimita on luonnonkosmetiikan verkkokauppa."

Riskigeeni.net
Keskiarvo
(0.0):
  "Geenitesti palveluita tarjoava yritys. Testit sisältävät erilaisia alttiuksia sairauksille, sekä elimistön ominaisuuksille. Lisäksi tarjolla myös lääkeaineisiin liittyviä geenitestejä."

Autokorjaamo Vepsäläinen
Keskiarvo
(0.0):
  "Autokorjaamo Vepsäläinen tarjoaa laadukkaampaa autohuoltoa Oulussa kaikille automerkeille."

Red Hot Chili Devils Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Taivumme toimeksiantoihin Antaudumme aikatauluihin Innostumme numeroista" Tilitoimistopalvelut, erikoisosaaminen Mara-alalta sekä talonyhtiöistä, mutta palvelemme kaikkia toimialoja.

Suomen Seniorihoiva Oy
Keskiarvo
(5.0):
  "Suomen Seniorihoiva tuottaa ikäihmisten koteihin kiireettömiä avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä."

Nostamo Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Nostamo on Google-mainontaan erikoistunut digitoimisto Tampereelta."

KidsBrandStore
Keskiarvo
(0.0):
  "Olemme Pohjoismaiden suurin lapsille ja nuorille laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvä verkkokauppa. Asiakkaamme rakastavat muotia ja arvostavat laatua. Tarjoamme ainutlaatuisen, muodikkaan valikoiman. Meiltä ostat viimeisimmän muodin mukaiset merkkivaatteet netistä. Tarjoamme myös nopean ja turvallisen 1-3 päivän toimitusajan."

Vertaanyt.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vertaanyt.fi on Suomen monipuolisin liittymien, lainojen sekä sähkön hintavertailusivusto. Vertaanyt.fi lainavertailun avulla selvität mm. luotonantajien tarjoamien lainojen ja pikavippien kuukausierät, kokonaiskulut sekä ikärajan. Vertaanyt.fi – Vertaamalla säästät!"

Soft Protector
Keskiarvo
(0.0):
  "Soft Protector Oy on yksityinen, vuonna 1991 perustettu Espoossa toimiva perheyritys. Päätoimiala on teknokemian tuotteet."

Apu Ahonen
Keskiarvo
(0.2):
  "Kotiapu, siivous, pihatyöt, henkilökohtainen avustus"

Electrofix Vihti
Keskiarvo
(0.0):
  "Tietokone, puhelin ja tablet huolto Vihdissä"

Black Lily
Keskiarvo
(0.0):
  Palokunnankatu 12, 13100 Hämeenlinna

"Tatuointiliike Hämeenlinnan keskustassa.
Tatuointeja vuodesta 2013 by Nina Silavuori."

Fiksaa.fi
Keskiarvo
(3.4):
  "Fiksaa.fi on suomalainen melkein perheyritys. Pyrimme tuomaan parasta palvelua asiakkaillemme ja toivomme olevamme Suomen laajin pienkonevaraosien verkkokauppa tulevaisuudessa. Meiltä löytyy varaosat tunnettuihin tuotemerkkeihin kategorioissa puutarha, veneily, moottorikelkka, mönkijä, vesijetti ja mopot."

Tuppu-Kaluste
Keskiarvo
(0.0):
  "Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima huonekaluja ja mattoja edullisin hinnoin. Nopeat toimitukset! Kotiinkuljetus ja osamaksu."

ProAccounting
Keskiarvo
(0.0):
  "Laadukasta palvelua ja vuosien tuomaa asiantuntemusta myös kansainvälisesti. Tarjoamme kattavasti taloushallinnonpalveluita pienille sekä suurille yrityksille Suomessa ja Virossa."

Talotarvike.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Talotarvike.com - Sinun rautakauppasi netissä jo vuodesta 2005! Talotarvike.comin tavoitteena on tarjota laaja valikoima kodinrakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen merkkituotteita verkossa kilpailukykyisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Olemme toimineet sähköisen rautakaupan alalla jo vuodesta 2005. Asiakkaamme arvostavat omaa aikaansa ja pitävät meistä erityisesti nopeiden toimituksiemme (usein omasta varastosta), laajan valikoiman ja edullisten hintojemme takia. Meillä ei tarvitse jonottaa ja ostokset voi tehdä vaikka mobiilisti suoraan työmaalta käsin! Meillä onkin jo kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita."

Teipataan.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Teipataan.fi tarjoaa kaikenlaiset mainosteippaus- ja tarrapalvelut kuluttajille sekä yrityksille. Kauttamme saat niin autoteippaukset kuin ikkunateippauksetkin sekä tarjoamme myös tarroista aina opasteisiin ja suurkuvatulosteiden suunnitteluista teippien asentamiseen asti. Käytämme pelkästään laadukaitta materiaaleija töissämme sekä annamme aina asianmukaiset takuut."

Naamiojänis.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Naamiojänis.fi on kotimainen naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden myyntiin erikoistunut nettikauppa."

Kassavirtanen Oy
Keskiarvo
(5.0):
  "Kassavirtanen on palvelu, joka mahdollistaa laskuttamisen edullisesti ja helposti ilman omaa yritystä. Kassavirtasen avulla nostat palkkaa, mutta toimit kuten itsenäinen yrittäjä, ilman byrokratian aiheuttamia huolia. Laskutus on helppoa, säästää aikaasi eikä sido sinua mihinkään."

Sappee
Keskiarvo
(0.0):
  "Sappee sijaitsee Pälkäneellä Sydän-Hämeessä, eteläisen Suomen laajimma metsäalueen Laipanmaan kupeessa. Keskellä metsää, mutta kuitenkin lähellä isoja asutuskeskuksia. Sappee on tunnettu tasoikkaista rinnepalveluista talvisin ja kesäisin. Alueelta löytyy monta ravintolaa ja eritasoisia majoituskohteita jokaiseen makuun."

TP Art & Nails Geelikynnet
Keskiarvo
(0.0):
  "Geelikynnet, oman kynnen geelaus, geelilakkaus ja Ibx-hoito"

Hyvinvointivalmentaja Heidi Alamikkelä
Keskiarvo
(0.0):
  "Olen hyvinvointivalmentaja, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä ja organisaatiota löytämään oman menestyksensä avaintekijät. Ohjaan ihmisiä asettamaan itsellensä lyhyen sekä pitkän aikavälin tavoitteita, joilla he pääsevät urallaan ja elämässään enemmän siihen suuntaan mihin haluaisivat."

OK Money
Keskiarvo
(0.0):
  "OK Limiitti -laina on tätä päivää. OK Limiitti on 2100 euron limiittilaina, jossa ei ole lainkaan nostokuluja ja on yksi markkinoiden ainoista tasaerissä lyhennettävistä limiittilainoista. Useissa limiittilainoissa takaisinmaksuohjelma on jokin tietty prosentti käytetystä limiittilainasta. Kuuntelimme asiakkaitamme ja selkeytimme takaisinmaksua, jotta asiakkaamme tietävät tasan tarkkaan mitä ja miten maksavat lainaansa pois. Siksi OK Limiitin takaisinmaksuerä on aina 130 € kuukaudessa - ei enää arvailuja siitä, kuinka paljon pitää kuukausittain maksaa takaisin."

TMDHosting
Keskiarvo
(0.0):
  "Fully Managed Hosting, Cutting Edge Technology"

NordName
Keskiarvo
(0.0):
  "NordNamen webhotelli on täydellinen ratkaisu kaiken kokoisille verkkosivustoille. Kauppaamme nopeutta ja sitä sinä kyllä saat. Useimpaan pakettiin sisältyy myös ilmainen verkkotunnus ja 99.9% saatavuustakuu."

Dplay
Keskiarvo
(0.4):
  "Discovery Networks Finlandin suoratoistopalvelu Dplayn myötä Discoveryn kanavien runsas ohjelmisto on entistä helpommin saatavilla – juuri silloin kuin katsojalle parhaiten sopii. Ohjelmakirjasto sisältää tuhansia tunteja laadukasta ja inspiroivaa viihdettä Discoveryn kanavilta TV5, Kutonen, Frii, TLC, Discovery Channel ja Animal Planet."

Polarn O. Pyret
Keskiarvo
(0.0):
  "Polarn O. Pyret on johtava ruotsalainen lastenvaatebrändi, joka on valmistanut laadukkaita ja kestäviä lastenvaatteita yli 40 vuoden ajan. Polarn O. Pyret tunnetaan korkeasta laadusta, toiminnallisista yksityiskohdista ja skandinaavisesta designista. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistetut vaatteet kestävät aikaa ja useita käyttäjiä."

Select Financial Services
Keskiarvo
(0.0):
  "Select Financial Services on Helsinkiläinen Tilitoimisto, mutta toimii koko Suomen alueella. Erikoisuutenamme toimii taloushallinnon ulkoistaminen ja digitalisointi."

Remonttipalvelu Pentti Kujala
Keskiarvo
(1.0):
  "Remonttipalvelut Kujala Pentti toimii Tampereella ja lähikunnissa yli 20 vuoden monipuolisella kokemuksella. Olipa kyseessä sitten minkälainen remontti tahansa, hoidamme kaikenlaiset kohteet aina asiantuntemuksella ja molempia osapuolia varmasti tyydyttävällä työnjäljellä!"

Ebeling hammaslääkärit
Keskiarvo
(3.8):
  "Ebeling Hammaslääkärit ovat perheyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla Helsingissä merkittävän kokonaishammashuollon tarjoajana. Moderni hammasklinikkamme sijaitsee Ruoholahdessa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tavoitteenamme on olla nykyaikainen, kotimainen, sekä kestävään kehitykseen panostava hammasterveydenhuollon palveluiden tuottaja ja edelläkävijä."

Kuljetuspolar
Keskiarvo
(0.0):
  "Vuonna 1964 perustettu Kuljetuspolar Oy on kokenut ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani maarakennuksen ja tavaraliikenteen toimialoilla."

Dizer.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Dizer.fi myy puhelimien varaosia Suomessa nopealla ja ilmaisella toimituksella & vuoden takuulla."

Kelloni.fi
Keskiarvo
(5.0):
  "Kotimainen miesten rannekellojen verkkokauppa."

X-Globe
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomalainen, vuonna 1995 perustettu muodin palveleva vaateverkkokauppa. Meillä on laaja vaatevalikoima kaiken ikäisille naisille ja miehille. Valikoimamme sisältää muodikkaita vapaa-ajan vaatteita kuin myös trendikkäitä juhlavaatteita. Myymälämme sijaitsevat Ylivieskassa ja Raahessa."

Lainake
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainakkeen kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 60.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia."

OmaLaina.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "OmaLainan kautta voit hakea jopa 50 000 euroa vakuudetonta lainaa 1-10 vuodeksi. Saat alustavan lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti."

Elisa Kirja
Keskiarvo
(0.0):
  "Elisa Kirjan avulla viet lukemisen uudelle tasolle. Sovelluksen avulla voit vaivattomasti lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja. Valtavasta kirjavalikoimasta löydät niin dekkarit, kaunokirjallisuuden, sarjakuvat ja esimerkiksi myös monet oppikirjat. Löydät sovelluksesta myös uusimmat teokset ja klassikot menneiltä vuosilta. Elisa Kirjaan rekisteröityminen on helppoa, ilmaista eikä velvoita sinua mitenkään. Sinun ei tarvitse olla Elisan asiakas. Tutustumista varten löydät palvelusta satoja ilmaisia klassikoita e-kirjoina sekä muutaman ilmaisen äänikirjaklassikon."

BYGGmax
Keskiarvo
(0.0):
  "BYGGmax on rakennustarvikkeita markkinoiva kauppaketju, joka on perustettu vuonna 1993. Alusta alkaen yrityksen liikeidea on perustunut tavoitteeseen olla paras ja edullisin vaihtoehto kuluttajille, jotka ostavat korkeimman laatuluokan rakennustarvikkeita. Koska myymälät tekevät sisäänostonsa yhteisostoina pystyy BYGGmax tarjoamaan tuotteet asiakkailleen erittäin kilpailukykyisin hinnoin."

Vakuudetonlaina.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Uusi suomalainen palvelu Vakuudetonlaina.com kilpailuttaa vakuudettomat lainat jopa 50 000 asti. Hae itsellesi sopivinta 500e - 50 000e lainasummaa 1 - 15 vuoden laina-ajalla."

Trodo
Keskiarvo
(0.0):
  "Me Trodolla haluamme että autonomistajat ja -harrastajat löytävät parhaimmat ja laadukkaimmat uudet osat autoonsa. Uskomme että olemme oikea valinta sinulle, joka haluat löytää oikeat osat edullisesti ja nopeasti. Tiedämme että monet autonomistja ja -harrastajat tuntevat autonsa hyvin ja haluavat pitää siitä huolta. Kun autonne tarvitsee varaosia – olemme palveluksessanne."

Bitdefender Antivirus Free Edition
Keskiarvo
(0.0):
  "Award-winning protection against existing or new e-threats. Quick to install and light on computer resources. The only free antivirus that you’ll ever need."

Yandex Mail
Keskiarvo
(0.0):
  "Selkeä ja helppokäyttöinen Gmail toimii useilla laitteilla"

ProtonMail
Keskiarvo
(0.0):
  "ProtonMail is a Swiss-based secure email service, brought to you by CERN and MIT scientists. We provide free and easy-to-use encrypted email."

Outlook Mail
Keskiarvo
(0.0):
  "Whether it's staying on top of your inbox or scheduling the next big thing, Outlook makes it easy to be your most productive, organised and connected self – at home, at work and everywhere in between."

Sector Alarm
Keskiarvo
(0.0):
  "Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmä suojaa kotisi ja valvoo puolestasi. Hälytyskeskuksemme ja asiakaspalvelumme takaavat, että saat henkilökohtaista palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä."

Verisure
Keskiarvo
(0.0):
  "Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu."

Securitas 24Koti
Keskiarvo
(0.0):
  "Securitas 24Koti-tuoteperhe on kattava turvallisuusratkaisu, johon sisältyvät hälytysjärjestelmän lisäksi myös huoltokäynnit sekä laitteiston tiedonsiirtokustannukset."

Spot-a-Shop
Keskiarvo
(0.0):
  "Spot-a-Shop on suomalainen verkkosivusto joka kerää yhteen verkosta alennetut vaatteet yhteen paikkaan. Kaikki Spot-a-Shopissa olevat tuotteet ovat aina alennetuin hinnoin ja sivuston käyttäjä voi hakea tuotteita kymmenistä eri verkkokaupoista ja sadoista eri brändeistä. Spot-a-Shop on siis käytännössä alennettujen muotivaatteiden hakukone."

Bondora
Keskiarvo
(2.0):
  "Pankeilla on yleensä tiukat ehdot lainojensa suhteen ja heidän lainanhakuprosessi vie paljon aikaa. Myös meidän velvollisuutenamme on varmistaa, että olet oikeutettu hakemaan lainaa, mutta teknologiamme ansiosta pystymme tarjoamaan hetkessä juuri sinulle sopivaa lainaa. Kuten pankeilla, myös meillä on edulliset korot ja henkilökohtaiset lainatarjoukset."

OP Vakuutus
Keskiarvo
(0.0):
  "Vakuutus on turvasi vahingon varalle. Tältä sivulta löydät kaikki tarjoamamme henkilöasiakkaiden vakuutukset - olipa kyseessä sitten kodin, veneen tai vaikkapa koiran vakuutus. Voit tutustua vakuutuksiin, laskea ja vertailla eri vakuutusten hintoja ja ostaa haluamasi vakuutuksen helposti netistä. Voit myös kilpailuttaa kaikki vakuutukset ja pyytää tarjouksen useammasta vakuutuksesta kätevästi verkossa."

Komplett.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Komplett Group on Pohjoismaiden suurin verkkokauppatoimija, johon lukeutuu Komplett.fi:n lisäksi 17 verkkokauppaa. Komplett.fi myy tietokoneen komponentteja, tietokoneita, kodinelektroniikkaa ja vastaavia tuotteita asiakkaillemme ja jälleenmyyjille."

Viherlandia
Keskiarvo
(0.0):
  "Viherlandia on yli 30-vuotias puutarhakeskus ja puutarha-alan asiantuntijatalo, jossa teet monipuolisia viherostoksia kotiin, pihaan ja puutarhaan. Meiltä saat myös puutarha-ammattilaisten vinkkit ja ideat mukaasi sekä perinteiset kukkakaupan palvelut ympäri vuoden."

Boltbox
Keskiarvo
(0.0):
  Elektroniikan verkkokauppa.

Euronics
Keskiarvo
(0.0):
  "Euronics on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kodintekniikkaketju, jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset. Palvelemme Suomessa Euronics ja Tekniset myymälöillä, sekä Euronics.fi verkkokaupalla. Euronics Suomi kuuluu osana Euroopan suurimpaan kodintekniikan ostoryhmittymään. Meiltä voit tehdä ostoksia joko myymälästä tai verkkokaupasta, aivan valintasi mukaan. Käytössäsi on lähes 60 palvelevaa Euronics ja Tekniset liikettä, joista voit myös noutaa tilaamasi tuotteet."

Itek
Keskiarvo
(0.0):
  "Vuonna 2009 aloitti internetissä toimiva verkkokauppa Itek-Kodinkoneet. Pitkäaikainen myyntikokemus kodinkoneiden ja tavikkeiden osalta, Suomessa."

Dozbee
Keskiarvo
(0.0):
  Virolainen elektroniikan verkkokauppa.

« 123 »