Viimeksi lisätyt arvostelukohteet

Katso myös viimeiset 100 arvostelua.

Nimike   Kuvaus
Teipataan
Keskiarvo
(0.0):
  "Teipataan.fi tarjoaa kaikenlaiset mainosteippaus- ja tarrapalvelut kuluttajille sekä yrityksille. Kauttamme saat niin autoteippaukset kuin ikkunateippauksetkin sekä tarjoamme myös tarroista aina opasteisiin ja suurkuvatulosteiden suunnitteluista teippien asentamiseen asti. Käytämme pelkästään laadukaitta materiaaleija töissämme sekä annamme aina asianmukaiset takuut."

Unika Hairstyle
Keskiarvo
(0.0):
  "Oppilaiden työsuunnitelmat tarkastavat aina ennen aloitusta vahvan ammattitaidon omaavat opettajamme. He varmistavat myös lopputarkastuksessa, että työt ovat huolella tehty.

Unikan ammattilaispuolelta löytyy monipuolisen koulutuksen ja vuosien kokemuksen omaavia tekijöitä, sekä lahjakkaita nuorempia parturi-kampaajia. Toteutamme kaikki työt vaativista värjäysprojekteista hiustenpidennyksiin, kampauksista meikkauksiin."

Vauvavaruste.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vauvavaruste on kestovaippoja ja vauvatarvikkeita myyvä verkkokauppa. Meiltä laadukkaat kestovaipat edullisesti!"

Otoplug Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Otoplug on 1983 perustettu tamperelainen yritys, erikoisalanaan korkealaatuiset korva-, nenä-, ja kurkkutautien tuotteet. Edustamme tunnettuja valmistajia, jotka takaavat luotettavuuden, viimeisimmät uutuudet sekä nopeat toimitukset. Asiakkaitamme ovat mm. sairaalat, terveys-, ja lääkärikeskukset sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset. Otoplugilla on myös kuluttajille erillinen verkkokauppa."

Lainamarkkina.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "LainaMarkkina.fi on 100% kotimainen palvelu, josta saat yhdellä hakemuksella edullisimman lainatarjouksen jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken kilpailutettuna. Hakemus on nopea ja helppo tehdä, ei maksa eikä sido mihinkään. Saat heti useita lainatarjouksia henkilökohtaisella korkotasolla!"

Rush Trampoliinipuisto
Keskiarvo
(0.0):
  "Rush Helsinki avattiin huhtikuussa 2016 pohjoismaiden ensimmäisenä trampoliinipuistona. Puistosta löydät monipuolisia aktiviteettipisteitä ajanviettoon, hurvitteluun sekä tavoitteelliseen harjoitteluun. Puisto koostuu lähes sadasta trampoliinista, mukaan lukien myös hurja vapaapudotushyppy viidestä metristä alas pehmeälle laskeutumispatjalle."

Vertaa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vertaa.fi on Suomen suurin hintavertailusivusto ja osa Compare Groupia. Vertaa.fi tarjoaa helpon ja ilmaisen tavan verrata tuotteita, palveluja, hintoja, toimitusmaksuja ja toimitusaikoja, minkä jälkeen kävijä voi valita parhaan toimittajan. Vertaa.fi ei itse myy mitään tuotteita. Sitä varten sinut ohjataan sinulle parhaiten sopivalle tarjouksentekijälle."

Polttoaine.net
Keskiarvo
(0.0):
  "Polttoaine.net on riippumaton polttoaineiden hintaseurantasivusto, joka auttaa autoilijoita löytämään edullisimman bensiini ja diesel -jakeluaseman. Polttoaine.netin hintatiedot päivitetään autoilijoiden ja muiden asiasta kiinnostuneiden ilmoittamien tietojen perusteella. Hintatiedot pysyvät näkyvillä 5 vuorokautta ilman uutta päivitystä."

Hintaseuranta.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vertaa ja löydä edullisin hinta! Hintaseuranta.fi on Suomen suurin hintavertailupalvelu, jonka yli miljoonan tuotteen vertailuvalikoiman avulla löydät helposti edullisimmat hinnat, nopeimmat toimittajat ja luotettavimmat kauppiaat. Olipa ostoslistallasi mitä tahansa elektroniikasta vaatteisiin, autotarvikkeista lomalentoihin tai leluista luottoihin, olet oikeassa paikassa – vertaa ensin ja osta vasta sitten!"

Hintaopas
Keskiarvo
(0.0):
  "Jotta voit tehdä onnistuneen päätöksen, sinun täytyy tietää kaikki olennainen. Hintaopas on yksi maailman parhaita hinta- ja tuotevertailusivustoja, ja sillä on yksi tavoite: auttaa kuluttajia tekemään viisaampia ostopäätöksiä."

Sähkövertailu.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Sähkövertailu.fi on riippumaton verkkopalvelu, joka tarjoaa helpoimman ja kattavimman tavan vertailla ja ostaa sähköä koko Suomessa. Sähkövertailu.fi:ssä on kaikkien Suomen sähköntoimittajien tarjonta selkeästi esitettynä, ja löydät palvelusta myös lukuisia sähkönmyyjien kampanjatuotteita, joita et voi vertailla muualla."

Sähkönhinta.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Sähkön hintavertailu -palvelu tarjoaa kuluttajille tietoa sähkön myyntituotteista ja niiden hinnoista. Palvelussa voit vertailla sähkön myyntituotteita käyttöpaikkasi postinumeron perusteella. Sähkön hintavertailu -palvelu on puolueeton ja se sisältää kaikkien sähkönmyyjien yleisesti tarjolla olevat tuotteet. Sähkönmyyjät ilmoittavat tuotetiedot palveluun itse ja vastaavat tietojen oikeellisuudesta. Palvelua ylläpitää Energiavirasto."

Sähkömittari
Keskiarvo
(0.0):
  "Löydä paras sähkösopimus ilmaiseksi. Etsimme sinulle parhaan sähkösopimuksen useiden tarjoajien joukosta. Meiltä saat sähkösopimuksen melkein aina edullisemmin ja vähintään samaan hintaan kuin suoraan sähköyhtiöltä. Sopimus solmitaan aina sähköyhtiön kanssa täyttämällä lomake palvelussamme."

Lainahakemus.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainahakemus.fi palvelun kautta käyttäjä voi kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella."

VertaaLainaa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "VertaaLainaa.fi on maksuton palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainan yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken vain yhdellä ainoalla hakemuksella."

Tarjoushaukka
Keskiarvo
(0.0):
  "Tarjoushaukka on 100% Suomalainen sivusto joka ylläpitää Suomalaisten verkkokauppojen alennuskoodien tietokantaa. Sivustolta löytyy sadoittain alekoodeja ja niiden avulla verkko-ostajat voivat säästää / haukkaa siivun pois tilaamistaan tuotteita eri verkkokaupoista. Sivustolle voi rekisteröityneet käyttäjät lisätä koodeja myös itse mikäli ne puuttuu, tai ilmoittaa jos jokin koodi on jo päässyt vanhentumaan. Sivusto ylläpitää myös listaa suosituimmista tarjouksista viikkotasolla."

Lainaanyt.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainaanyt.fi on lainavertailuihin erikoistunut sivusto. Löydät sivustolta myös runsaasti muuta infoa oman talouden hoitoon liittyen."

Kilpailutalainasi.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla."

Lainalaskuri.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainalaskuri.com auttaa sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan lainat. Palvelumme tavoitteena on auttaa sinua kuluttajana säästämään rahaa lainakustannuksissa."

Eurokymppi
Keskiarvo
(0.0):
  "Laatat verkosta, maahantuojan omasta kattavasta valikoimasta. Valikoimasta löytyy laattoja joka tarpeeseen: kylpyhuonelaatat, keittiölaatat, asuintilan lattialaatat, laatat ulkokäyttöön..." Tilaa suoraan kotiin, laatat lähetetään kaikkialle Suomeen.

Lainaa-helposti.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainaa Helposti on netissä toimiva lainavertailupalvelu, joka on suunniteltu suomalaisia kuluttajia silmällä pitäen. Lainavertailun käyttö on 100% ilmaista, etkä sitoudu mihinkään."

Sortter
Keskiarvo
(0.0):
  "Sortter on Suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden kilpailutuspalvelu, jossa lainojen vertailu on helppoa ja lainaehdotukset aina reiluja. Mikä parasta – hyvän lainatarjouksen vuoksi ei tarvitse nähdä vaivaa, lainojen vertailu onnistuu helposti kotisohvalta käsin. Työskentelemme vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, joiden valikoimasta kilpailutamme sinulle reiluimmat lainatarjoukset ja näytämme niiden erot selkeästi euroina – sinä päätät, minkä lainan valitset."

Steely Pop!
Keskiarvo
(0.0):
  "Korunosien ja korutarvikkeiden verkkokauppa."

Vertaaliittymä.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vertaa puhelinliittymien ja mobiililaajakaistojen hinnat. Vertaaliittymä.fi löytää sinulle sopivimmat liittymätarjoukset valitsemillasi ehdoilla. Lähetä liittymähakemus minuuteissa."

Puuilo
Keskiarvo
(0.0):
  "Puuilo Oy on vuonna 1982 perustettu tarjoustavarataloketju. Tuotevalikoima kattaa mm. rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruuat ja -tarvikkeet sekä valikoiman taloustavaroita."

Talouteni.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Talouteni.fi on riippumaton rahoitustuotteiden vertailusivusto. Talouteni.fi pyrkii vertaamaan laajasti erilaisia rahoitustuotteita, jotta asiakkaat löytävät itselleen parhaat lainat."

Morebanker.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Sivusto vertailee nettilainat kuluttajien puolesta. Löydät paljon hyödyllistä tietoa lainanhausta ja tämän hetkisistä lainamarkkinoista. Käyttö on täysin ilmaista ja todella helppoa!"

Luontaistuotteet.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Luontaistuotteet.com tuo yhteen lukuisia yrittäjiä ja nettikauppoja, jotka erikoistuvat orgnaanisiin tuotteisiin, lisäravinteisiin ja kosmetiikkaan."

Punttis.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Punttis.com on ilmainen nettipalvelu kuntosaliharjoittelun tueksi. Punttis.comista löydät ilmaiseksi saliohjelmia eri tarpeisiin ja ohjeet treeniliikkeiden tekemiseksi oikealla tekniikalla ja turvallisesti. Tarjolla saliohjelmat niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin kehonrakentajille."

Scandinavian Photo
Keskiarvo
(0.0):
  "Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan."

Oidom kotisivukone
Keskiarvo
(0.0):
  "Oidom on uusi tapa tehdä nettisivut. Oidom kotisivukoneella pääset luomaan itsellesi sivuston jota on helppo käyttää ja päivittää. Valmiiksi suunnitelluilla sivupohjilla saat rakennettua nopeasti sivuston, jota on helppo käyttää ja joka näyttää hyvältä."

24Rent
Keskiarvo
(0.0):
  "Haluamme helpottaa liikkumistasi riippumatta siitä onko arki tai pyhä. Lisäksi teemme kaikkemme, jotta voit valita nykyaikaisen auton juuri kulloiseenkin tarpeeseesi – kaupungissa arkikäytössä näppärällä kaupunkiautolla, mökkimatkalla nelivedolla ja sisustustöitä hoitaessa pienellä pakulla. Kun valitset meidän automme, valitset Suomessa kehitetyn ja pyöritetyn palvelun etkä ulkomaista korporaatioketjua. Sama luotettava yritys helpottaa kulkuasi jo 30 kaupungissa ja yli 300 noutopisteessä."

OutletPutiikki
Keskiarvo
(0.0):
  "OutletPutiikki on KorhoneCom-verkkokauppoihin kuuluva oman varaston verkkokauppa."

Eurokymppi Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Eurokymppi on Suomen johtavia laattojen maahantuojia. Verkkokaupan valikoimasta löydät kauniit seinälaatat, lattialaatat, tehostelaatat ja erikoislaatat kaikkiin kodin tiloihin. Kattava valikoima, yli 2000 eri tuotetta."

Rakennusliike Pekkala Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Rakennusliike Pekkala suunnittelee ja toteuttaa terassit ja muut ulkorakennelmat. Olemme toteuttaneet lukuisia terassirakennelmia esimerkiksi omakotitalojen ja rivitalojen yhteyteen. Teemme myös terassien huoltoja – esimerkiksi keväthuoltoja pesuineen."

Azure Accounting Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Azure Accounting on asiakkaidensa asioista huolehtiva tilitoimisto ja taloushallinnon asiantuntijayritys. Meiltä saat modernit taloushallinnon työkalut ja henkilökohtaista palvelua kaikissa yrityksesi tarvitsemissa kirjanpitoasioissa."

Uniikit putiikit
Keskiarvo
(0.0):
  "Uniikit putiikit on yksilöllisen sisustustaiteen verkkokauppa. Kaupassa on kattava valikoima erilaisia taiteellisia koriste-esineitä kodin sisustamiseen tai lahjaksi."

Valotehdas
Keskiarvo
(0.0):
  "Valotehdas on LumiComp Oy:n LED-verkkokauppa, josta löydät laajan valikoiman tuotteita LED-valaistukseen nopealla toimituksella."

Adapterit.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Verkkokauppa joka myy kannettavien akkuja ja latureita."

RaamiDaamit Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Korkealaatuista kehystystä ihanassa miljöössä. Galleria- Kehystämö RaamiDaamit Oy sijaitsee viehättävällä Verkatehtaan alueella Hämeenlinnassa osoitteessa Viipurintie 4. Kehystämme mitä tahansa, joten poikkea! Galleriassa vaihtuvat näyttelyt ja myymälän puolella lisää ihailtavaa."

Preeco.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Halpa sekatavarakauppa netissä. Sijaitsee Lahdessa. Liikevaihtoa yli 6 miljoonaa vuodessa."

Doggo.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Koiratarvikkeiden erikoiskauppa. Meiltä löytyvät laadukkaat koiranruoat, makupalat, valjaat ja taluttimet, koiranpennun tarvikkeet sekä Nose Work tuotteet."

ACON
Keskiarvo
(5.0):
  "ACON tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia, toimintaan aktivoivia vapaa-ajantuotteita. Laatutuotteiden lisäksi menestyksemme perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka tuntee valikoiman ja taitaa sujuvan asiakaspalvelun."

kisakone.com
Keskiarvo
(4.5):
  "Moottoripyörien ja kelkkojen osien jälleenmyyjä ja purkaamo"

SEOptimointi Oy
Keskiarvo
(0.0):
  SEOptimointi on digitoimisto helsingissä, joka palvelee kaiken kokosia yrityksiä ympäri Suomea. Digimarkkinoinnin palveluihimme kuuluvat mm. Google Ads, hakukoneoptimointi, kotisivut sekä laskeutumissivut. Autamme yrityksiä saavuttamaan parempia tuloksia verkossa ja varsinkin hakukoneissa. Haluamme palveluillamme saattaa asiakkaamme ja kuluttajat yhteen mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Nettitakomo
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomalainen hosting-palveluja tarjoava yritys. Kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa. Hosting palveluihin sisältyy ilmainen SSL sertifikaatti. Palvelimillamme on moninkertainen varmuuskopiointi (RAID + pilvi). C-Paneelin kautta voit asentaa ohjelmistot softaculous asentajalla nopeasti ja laittaa automaattiset päivitykset päälle. Nettitakomo sijoittui ensimmäiseksi Traficom:in välittäjävertailussa vuonna 2019. Nettitakomon kautta voit myös kokeilla täysin ilmaiseksi Weebly-kotisivukonetta."

Webbituote
Keskiarvo
(0.0):
  "Autamme yrityksiä parantamaan näkyvyyttä ja tuloksia verkon välityksellä. Toteutamme kotisivut ja verkkokaupat WordPressillä."

The HairLust
Keskiarvo
(0.0):
  "HairLust tarjoaa elintärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintoaineita hiuksille ja hiusten karvatupille ravintolisien ja hiustenhoitotuotteiden muodossa. HairLust on Pohjoismaalainen tuotemerkki, jonka missiona on edistää ja ylläpitää luonnollista kauneutta. Fokuksena on luoda luonnollisia hiustenhoitotuotteita niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin hiustenhoitoon. HairLust taistelee myös hiustenlähtöön liittyviä tabuja vastaan."

Panssari.fi
Keskiarvo
(5.0):
  "Panssari.fi on suomalainen verkossa operoiva vähittäiskauppa, joka myy yksityis- ja yrittäjäasiakkaille suojatarvikkeita mobiililaitteisiin."

Lemmikkihotelli Rubiinitassut
Keskiarvo
(0.0):
  Maalahdentie 11, 04600 Mäntsälä

"Olemme Mäntsälässä toimiva pieni häkitön lemmikkihoitola jossa lemmikkisi saa parhaan mahdollisen loman. Meille ovat tervetulleita koirat, kissat, jyrsijät, fretit sekä matelijat."

Kouruset Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Kouruset Oy on vuonna 1993 perustettu kotimainen perheyritys, joka keskittyy sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin. Kuluttaja-asiakkaille ja pienrakentajille tarjoamme alan laajimman tuotevalikoiman kilpailukykyisin hinnoin verkkokaupassamme."

Hygga
Keskiarvo
(0.0):
  "Hygga on mukava hammasklinikka Helsingin Kampissa."

Kassavirtanen Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Kassavirtanen on palvelu, joka mahdollistaa laskuttamisen edullisesti ja helposti ilman omaa yritystä. Kassavirtasen avulla nostat palkkaa, mutta toimit kuten itsenäinen yrittäjä, ilman byrokratian aiheuttamia huolia. Laskutus on helppoa, säästää aikaasi eikä sido sinua mihinkään. Kassavirtasen palvelumaksu on 3-4%, eikä sinun tarvitse maksaa tapaturmavakuutuksesta jollet sitä tarvitse, joka säästää sinulle 0,8-2.9% moneen muuhun verrattuna!"

Salaovi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vertailemme alueesi kiinteistönvälitysyritykset ja löydät parhaat välittäjät kilpailemaan kohteestasi. Täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia!"

Lankamaailma
Keskiarvo
(0.0):
  "Lankoja ja käsityötarvikkeita myyvä kivijalkamyymälä ja verkkokauppa."

Vanteet24.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tarjoamme yli 17 000 tuotteen valikoimaa monissa kategorioissa. Kauttamme löydät vanteet autoon, renkaat autoon, LED-lisävalot ja niiden tarvikkeet moneen automalliin. Nopeat toimitukset ja joustavat maksutavat."

Graafinen Suunnittelu Emma Selkama
Keskiarvo
(0.0):
  "Yritys tarjoaa graafisen suunnittelun palveluita, kuten logojen, yrityksen visuaalisen ilmeen, käyntikorttien sekä esitteiden ja julisteiden suunnittelua sekä nettisivuja, bannereita, tuotepakkauksia ja erilaisia markkinointimateriaaleja sosiaaliseen mediaan."

The Modest Online
Keskiarvo
(0.0):
  "Netissä toimiva naistenvaateliike"

Tuonetti
Keskiarvo
(0.0):
  "Tuonetti tarjoaa moderneja kotisivu- ja webhosting -palveluita. Tuonetti:n palveluihin kuuluu myös suomalaiset .fi -verkkotunnukset ja eri palvelinratkaisut."

Hammaslääkäriasema Kastellin Kruunu
Keskiarvo
(0.0):
  "Hammaslääkäriasema Kastellin Kruunusta saat hyvää hammaslääkärin palvelua sinulle sopivana ajankohtana. Perushammashoidon lisäksi tarjoamme protetiikan, suukirurgian ja esteettisen hammaslääkärin palvelut. Kastellin Kruunu on aito ja alkuperäinen oululainen hammaslääkäriasema keskellä Kastellin kaupunginosaa. Meille on kätevät kulkuyhteydet, ilmainen autoparkki ja esteetön sisääntulo – olemme lähellä sinua!"

Taigakoru
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomalainen korupaja ja -kauppa, jolla on sekä kivijalkamyymälä että nettikauppa."

Talola Design Oy
Keskiarvo
(0.7):
  "Talola Design on kaikenlaisten saneerausten ammattimainen osaaja, mutta olemme erikoistuneet varsinkin keittiö- sekä kylpyhuoneremontteihin. Talola palvelee sekä kuluttajia että yrityksiä Jyväskylässä sekä Tampereella."

Kirvesmiehet.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Kattavat uudisrakentamisen ja remontoinnin palvelut Uudenmaan alueella. Kaikki työt alusta loppuun saman katon alta."

Mádara Cosmetics
Keskiarvo
(0.0):
  "MADARACOSMETICS.COM on määränpääsi, kun etsit puhdasta, eettistä ja ekologista kosmetiikkaa. MÁDARAlla on laaja valikoima luonnonkosmetiikkasertifioituja tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille."

Popupkortit.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Verkkokaupassa myydään paperista valmistettuja kolmiulotteisia onnittelukortteja."

Muuttotalo Tmi
Keskiarvo
(5.0):
  "Ammattitaitoiset muutot Helsingissä ja pääkaupukinkiseudulla. Hoidamme myös muuttokuljetukset pääkaupunkiseudulta koko Suomen alueelle, sekä muualta Suomesta pääkaupunkiseudulle. Tilaa kauttamme muuttomiehet, muuttokuljetus, muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet! Kauttamme saat muuttopalvelut joustavasti kulloiseenkin tilanteeseen."

Seksilelut24.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Seksilelut24.fi on aikuisten oma erotiikkakauppa, josta löydät kaikki seksiin tarvittavat aikuisten lelut ja välineet jatkuvasti laajentuvasta valikoimastamme."

Korhone.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Korhone.com on yli 50000 tuotteen verkkokauppa!"

Hostaan Oy
Keskiarvo
(4.9):
  "Etsitkö kotisivuillesi palveluntarjoajaa, joka yksinkertaisesti toimii kaikilla osa-alueilla? Lopeta etsiminen, sillä se on tässä. Hostaan Oy on erinomaisella asiakaspalvelulla varustettu, nykyaikaisia pilvipohjaisia webhotellipalveluita tarjoava yritys. Käytämme palveluidemme tuottamiseen kotimaista UpCloudin maailman nopeinta High Availability -pilvialustaa. Erityisesti WordPress-sivustot saadaan avautumaan palvelimiltamme NginX-palvelinvälimuistia hyödyntäen kilpailijoita nopeammin, jopa vain 0,3 sekunnissa. Kun haluat toimintavarman, supernopean palvelintilan WordPress-sivuillesi tai WooCommerce-verkkokaupallesi - ja erinomaista kotimaista asiakastukea puhelimitse, sähköpostilla kuin chatissakin, valintasi on Hostaan. Osoituksena suomalaisesta työstä, meille on myös myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu."

Tikaskauppa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tikaskauppa.fi on kattopeltien, kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien verkkokauppa."

Priimatyö Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Priimatyö toteuttaa kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Oulun ja Tampereen talousalueilla. Hallitsemme myös muut kodin remontit, kuten mikrosementoinnit ja sisustusremontit. Lisäksi toteutamme urakkaan liittyvät LVI- ja sähkötyöt. Hallitsemme myös rakenteiden kuivatuksen sekä vahinkosaneerauksen. Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka hallitsevat kokonaisvaltaisen ja laadukkaan työn, on kyseessä sitten remontointi tai uudisrakentaminen."

EasyDNA Finland
Keskiarvo
(0.0):
  "DNA-testien myyjä Suomessa. Isyystestit ja muut sukututkimukseen liittyvät testit, sekä sairausriskin geenitestit."

Lemmikkihoitola ja Ompelimo HoiDokit
Keskiarvo
(0.0):
  "Lemmikkien hoitoa pienessä rauhallisessa hoitolassa luonnon keskellä. Hoidamme koirat, kissat, kanit, jyrsijät ja muut lemmikit asiantuntevasti puhtaissa, kodikkaissa tiloissa."

Eläinlääkäripalvelu Valo
Keskiarvo
(5.0):
  "Eläinlääkäripalvelu Valo on vuodesta 2016 toiminut kahden eläinlääkärin vastaanotto. Keskitymme tarjoamaan laadukasta ja kiireetöntä terveydenhuoltoa ja perustason sairaudenhoitoa lemmikeille. Meillä eläinlääkäri on läsnä jokaisella käynnillä alusta loppuun asti. Lisäksi vastaamme itse puhelimeen, joten soittaessasi meille saat puhua suoraan eläinlääkärin kanssa."

Cutters
Keskiarvo
(0.0):
  "Cutters on uusi ja ainutlaatuinen drop-in konsepti, joka perustuu kolmeen tekijään: tehokkuuteen, laatuun ja hintaan. Tehokkaat 15 minuuttia ja olet valmis, laadun takaavat maan parhaat parturi-kampaajat ja hinta on aina sama, 24,99€ - riippumatta asiakkaan sukupuolesta tai hiustenleikkuun tyylistä. Tietenkin joissain tapauksissa hiustenleikkuu voi kestää hieman kauemmin, mutta maksat silti aina saman hinnan. Emme tarjoa palveluita kuten hiustenpesua, päähierontaa, hiustenvärjäystä tai raitoja vaan keskitymme siihen missä olemme parhaita: hiustenleikkuuseen ja tyylikkääseen muotoiluun. Meillä tiedät aina mitä saat ja mistä maksat."

Jysk
Keskiarvo
(0.0):
  "JYSK on kansainvälinen jälleenmyyntiketju, joka myy 'kaikkea kotiin'. Ketjun omistaa sen alkuperäinen omistaja Lars Larsen."

Kantamo Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Päihdehoitokeskus Kantamo Kärkölässä."

Archi Tattoo
Keskiarvo
(0.0):
  Hämeentie 23
00500 Helsinki

"Teemme tatuointeja/lävistyksiä. Tervetuloa käymään !"

Koomeri Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Koomeri toimiii nykyisin Ulvilassa samoissa tiloissa kuin Mainos Herkules aiemmin. Meiltä löytyy nykyaikainen 9-värinen silkkipainolaitteisto automaattikarusellilla sekä käsikarusellit. Tarjoamme isotkin painatuserät edullisesti ja taatusti hyvällä painatuslaadulla kilpailukykyisin hinnoin, myös rahtipainatuksena. Meillä toiminta on joustavaa, joten myös nopeat toimitukset ovat mahdollisia!"

Webhotellit.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Webhotellit.com on kotimainen hyvä ja halpa webhotelli. Ilmainen SSL-salaus ja cPanel-hallinta. Ota vaikka kuukaudeksi kerrallaan tai säästä pidemmillä kausilla. Nopea domain rekisteröinti 24/7. Palveluiden perustaminen tai päättäminen mutkattomasti suoraan hallintapaneelista."

Lemmikkihoitola Toinen Koti
Keskiarvo
(0.0):
  Myllylammentie 1
91310 Oulu

"Lemmikkihoitola Toinen Koti hoitaa koiraystäväsi lomasi tai työpäiväsi ajan. Rauhallinen ympäristö maaseudulla ja uudet tilat. Tervetuloa!"

Rengas365
Keskiarvo
(0.5):
  "RENGAS365:ltä löydät aina halpoja renkaita ja vanteita jotka käyvät autoosi. Meillä on laaja valikoima kohtuuhintaisia kesä-ja talvirenkaita suurimmilta rengasvalmistajilta. Jos etsit nasta- tai kitkarenkaita löydät meiltä suuren tarjonnan sopivia renkaita meidän pohjoismaiseen ilmastoomme."

Lippu.fi
Keskiarvo
(0.5):
  "Lippupiste Oy aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1996. Nykyisin meidät tunnetaan nimellä Lippu.fi ja olemme osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan."

Riisula Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Riisula Oy on kiinteistönvälitykseen/asuntokauppaan erikoistunut perheyritys Tuusulassa. Riisula on rakennuttanut kymmeniä kotoja Tuusulan seudulla, korostaen asunnoissa modernisuutta ja kotoisuutta."

Rimita Green Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Rimita on luonnonkosmetiikan verkkokauppa."

Riskigeeni.net
Keskiarvo
(0.0):
  "Geenitesti palveluita tarjoava yritys. Testit sisältävät erilaisia alttiuksia sairauksille, sekä elimistön ominaisuuksille. Lisäksi tarjolla myös lääkeaineisiin liittyviä geenitestejä."

Autokorjaamo Vepsäläinen
Keskiarvo
(0.0):
  "Autokorjaamo Vepsäläinen tarjoaa laadukkaampaa autohuoltoa Oulussa kaikille automerkeille."

Red Hot Chili Devils Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Taivumme toimeksiantoihin Antaudumme aikatauluihin Innostumme numeroista" Tilitoimistopalvelut, erikoisosaaminen Mara-alalta sekä talonyhtiöistä, mutta palvelemme kaikkia toimialoja.

Suomen Seniorihoiva Oy
Keskiarvo
(5.0):
  "Suomen Seniorihoiva tuottaa ikäihmisten koteihin kiireettömiä avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä."

Nostamo Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Nostamo on Google-mainontaan erikoistunut digitoimisto Tampereelta."

KidsBrandStore
Keskiarvo
(0.0):
  "Olemme Pohjoismaiden suurin lapsille ja nuorille laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvä verkkokauppa. Asiakkaamme rakastavat muotia ja arvostavat laatua. Tarjoamme ainutlaatuisen, muodikkaan valikoiman. Meiltä ostat viimeisimmän muodin mukaiset merkkivaatteet netistä. Tarjoamme myös nopean ja turvallisen 1-3 päivän toimitusajan."

Soft Protector
Keskiarvo
(0.0):
  "Soft Protector Oy on yksityinen, vuonna 1991 perustettu Espoossa toimiva perheyritys. Päätoimiala on teknokemian tuotteet."

Apu Ahonen
Keskiarvo
(0.2):
  "Kotiapu, siivous, pihatyöt, henkilökohtainen avustus"

Electrofix Vihti
Keskiarvo
(0.0):
  "Tietokone, puhelin ja tablet huolto Vihdissä"

Black Lily
Keskiarvo
(0.0):
  Palokunnankatu 12, 13100 Hämeenlinna

"Tatuointiliike Hämeenlinnan keskustassa.
Tatuointeja vuodesta 2013 by Nina Silavuori."

Fiksaa.fi
Keskiarvo
(3.0):
  "Fiksaa.fi on suomalainen melkein perheyritys. Pyrimme tuomaan parasta palvelua asiakkaillemme ja toivomme olevamme Suomen laajin pienkonevaraosien verkkokauppa tulevaisuudessa. Meiltä löytyy varaosat tunnettuihin tuotemerkkeihin kategorioissa puutarha, veneily, moottorikelkka, mönkijä, vesijetti ja mopot."

Tuppu-Kaluste
Keskiarvo
(0.0):
  "Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima huonekaluja ja mattoja edullisin hinnoin. Nopeat toimitukset! Kotiinkuljetus ja osamaksu."

ProAccounting
Keskiarvo
(0.0):
  "Laadukasta palvelua ja vuosien tuomaa asiantuntemusta myös kansainvälisesti. Tarjoamme kattavasti taloushallinnonpalveluita pienille sekä suurille yrityksille Suomessa ja Virossa."

Talotarvike.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Talotarvike.com - Sinun rautakauppasi netissä jo vuodesta 2005! Talotarvike.comin tavoitteena on tarjota laaja valikoima kodinrakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen merkkituotteita verkossa kilpailukykyisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Olemme toimineet sähköisen rautakaupan alalla jo vuodesta 2005. Asiakkaamme arvostavat omaa aikaansa ja pitävät meistä erityisesti nopeiden toimituksiemme (usein omasta varastosta), laajan valikoiman ja edullisten hintojemme takia. Meillä ei tarvitse jonottaa ja ostokset voi tehdä vaikka mobiilisti suoraan työmaalta käsin! Meillä onkin jo kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita."

Teipataan.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Teipataan.fi tarjoaa kaikenlaiset mainosteippaus- ja tarrapalvelut kuluttajille sekä yrityksille. Kauttamme saat niin autoteippaukset kuin ikkunateippauksetkin sekä tarjoamme myös tarroista aina opasteisiin ja suurkuvatulosteiden suunnitteluista teippien asentamiseen asti. Käytämme pelkästään laadukaitta materiaaleija töissämme sekä annamme aina asianmukaiset takuut."

« 123 »