Viimeiset 100 arvosteluaDigishop
  26.02.2021
Myynnin sähköposteihin ei vastata

Soitin Espoon Sellon myymälään, että työntekijä toisi koneen huoltoon, että kuinka saadaan maksu firmalle. Ohjattiin laittamaan sähköpostia myynti@digishop.fi. No, laitoin. Ei vastausta. Nyt kolmas päivä menossa ja kolme viestiä olen laittanut. Luotto meni koko korjaamiseen. Enpä tule jatkossa käyttämään kyseistä paikkaa. Sitä paitsi yrityksen tietoja ja päättäviä henkilöitä lähes mahdoton löytää Finderista. Epäilyttää koko pulju.


Vähänkäytetty.fi
  25.02.2021
Hidasta

Myyntiin laittaminen on hidasta, vaikka lupaavat, että tuotteet julkaistaan myyntiin 10 arkipäivän kuluessa paketin jättämisestä kuljetukseen, niin laittavat vasta 20 päivän jälkeen, sitten kun vihdoin ja viimein saa aikaiseksi julkaistua myyntiin, niin osa tavaroista onkin kadonnut, että muka (odottaa vielä tuotetta varastolle) vaikka kaikki tuotteet on lähetetty samassa lähetyksessä. Ilmeisesti joku tarvitsee itselleen ilmaiseksi tavaraa, kun häviävät sen jälkeen kun on lähetetty. Tai sitten hylkäävät tuotteita muuten vain, että saavat laitettua muka hyvätekeväisyyteen. Asiakaspalvelusta jos jotain erehtyy kysymään, niin aina saa odottaa pitkään vastausta ja vastaukset ovat aina jotenkin negatiiviseen sävyyn asiakkaalle. Asiakaspalvelussa olisi paljon korjattavaa.


MyTrendyPhone
  25.02.2021
Dellin akku

Ostin läppäriini akun edulliseen hintaan ja se toimitettiin nopeasti. Osoittautui että se ei ollut yhteensopiva ja palautus hoitui mallikkaasti. Yhteydenpito oli nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Rahat palautui tilille ajallaan, ei muuta kuin hyvää sanottavaa kaupasta ja asiakaspalvelusta mikä on tänä päivänä harvinaista.

Suosittelen kaikille MyTrendyPhone kauppaa.


Tyyliluuri.fi
  22.02.2021
Tyytyväinen asiakas

Tilasin jokin aika sitten suojakuoren kännykkääni.Oli nopea toimitus ja asiallinen palvelu.Tuotekin miellyttää, kiitos❣️


Audiokit
  21.02.2021
Erinomaisen osaava palvelu

Asioin auton äänentoistoon liittyen Audiokitin kanssa, enkä "amatöörinä" oikein osannut kertoa, mitä olin hakemassa. Liikkeen kaveri ymmärsi nopeasti, mistä on kyse ja osasi neuvoa, miten tässä kannattaa menetellä. Minulla oli ennakko-oletus, että parantaakseni BMW X3:n äänentoistoa, pitäisi asentaa uudet kaiuttimet. Asiantuntija kuitenkin tunnisti, että autossani on ns. hifi-varustus, jolloin kannattaisikin lähteä liikkeelle asentamalla uusi vahvistin, joka suoraan istuu vanhan tilalle. Asennus hoitui nopeasti ja siististi, minkä jälkeen asetukset vielä säädettiin kohdilleen. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja lopputulokseen. Suosittelen mielelläni Audiokitiä, mikäli etsit ratkaisua autosoittimen äänen laadun parantamiseksi.


MyTrendyPhone
  19.02.2021
Hyvää Pukkaa.

MyTrendyPhone on tutustumisen arvoinen. Hyvät ja laadukkaat tuotteet, homma toimii ja pelittää. Vahva suositus.


MyTrendyPhone
  19.02.2021
Hyvä kauppa

Laaja ja laadukas valikoima, edulliset hinnat, nopea toimitus.


MyTrendyPhone
  18.02.2021
Luotettavaa kaupankäyntiä

Olen tilannut useita kertoja MyTrendyPhonen kautta edullisia matkapuhelintarvikkeita. Toimitus on ollut joka kerta todella nopeaa ja tuotteet parempia kuin edes osasin aluksi odottaa. Nyt jo toki tiedänkin, että tuotteet ovat laadukkaita edullisuudestaan huolimatta. Voin suositella!


MyTrendyPhone
  18.02.2021
Hyvä toimitus ja palautus/vaihto

Tuotteiden toimitus nopeaa ja tullut sitä mitä tilattu. Väärän tuotteen tilauksen vaihto ollut nopea.


Multitronic
  17.02.2021
Halpaa, mutta järkyttävän hidasta!

Olen tässä nyt muutaman tilauksen tehnyt Multitronicista halvan hinnan takia, mutta kolmessa tilauksessa neljästä toimitusaika viivästyy luvatusta reippaasti.

Jos siis tilaat Multitronicista, niin varaudu siihen, että 10 päivää menee helposti, vaikka tavaraa olisi "varastossa". Aivan sama otatko postitoimituksena kotiin vai noudon myymälästä.

Kilpailee Aliexpressin kanssa samassa sarjassa toimitusajoissa!
Tyyliluuri.fi
  15.02.2021
Homma toimi

Tilasin ja tuote tuli nopeasti, ei moitittavaa. Kiitos!


Verkkokauppa e-ville.com
  13.02.2021
Otsalamppu

Tilaus tuli nopeasti, lamppu on toiminut moitteettomasti ollut ahkerassa käytössä koiraa ulkoilutettaessa.


Veken Kaluste
  11.02.2021
Huonohko kalusteiden ostopaikka

Muutamia tuotteita ostaneena voin todeta, että laatu ei ole missään nimessä sieltä parhaasta päästä. Myydään halvinta mahdollista tavaraa samaan hintaan, kun muut kaupat myyvät kestäviä tuotteita. Hyvänä puolena valikoima on tietty laaja. Tuotteista ehkä voisi saada kuvaa niistä kirjoitetuista arvosteluista, mutta ainoa huono puoli arvosteluissa on se, että ne ovat tekaistuja. Veke ei juurikaan julkaise itse asiakkaiden antamia negatiivisia arvosteluja tuotteistaan, vain positiiviset tai puolipositiiviset kommentit julkaistaan. Toimitusajat ovat myös erittäin pitkät. Jos ei muualta saa ja hinta on paljon halvempi kuin muualla, niin silloin ehkä kannattaa Vekeä harkita ostopaikkana, muussa tapauksessa kannattaa suosiolla kiertää ja kaukaa.


AdLibris
  10.02.2021
Toimituksesta puuttui yksi kirja

Ei sen kummempaa, että toimituksesta puutui yksi kirja. Toivottavasti lähettävät, kun ilmoitettiin asiasta sähköisen kanavan kautta.


MyTrendyPhone
  09.02.2021
Erittäin tyytyväinen ostokseeni

Hyvin tyytyväinen ostokseeni, säilytän tämän myyjän tiedot, jotta voin tilata myöhemmin uudelleen.


Hobby Hall
  08.02.2021
Kusetus firma!

Tilattiin jenkkisänky noin puolivuotta sitten. Ja tilauksesta ei ole muuta kuin huonoja kokemuksia. Ostimme sängyn osamaksulla.

Ensinnäkin toimituskulut maksoivat n. 60e ja sänky tuli 3kk myöhässä. Eikä sitä edes kannettu sisälle asti.

Ja nyt huomasimme että sängystä on vielä melkein saman verran maksamatta kuin lähtiessä.

Sänky maksoi 599e ja toimituskulut n. 60e eli yht. 660e. Kun olimme maksaneet n. 170e jäljellä oli vielä 591e. Eli 70e vähentynyt laskun hinnasta.. Eli korkoihin mennyt ilmeisesti kolminkertainen määrä.

Joka kuukausi hintaan on tullut 8e korko ja 3e tilinkäsittelymaksu.

Soitimme hobby hallille ja sieltä vastasi huonosti suomea puhuva nainen (oletettavasti venäläinen). Kerroimme asian ja hän vastasi vain tylysti että itse olette hyväksyneet meidän maksuehdot ja että lueppa ne uudelleen. Sitten kun pyysin selittämään tämän ihmeellisen asian että miten korkoihin menee enemmän rahaa kuin itse sänkyyn hän selitti epämääräisesti vaikka mistä korosta. Mainitsi normikoron ja kuukausittaisen koron ja todellisen vuosikoron ja tilinkäsittelymaksut. Ja puhui 15%:sta vaikka meidän sopimuksessa lukee vain 1,25% koroista. Missään ei oltu mainittu monista eri koroista eikä varsinkaan 15% korosta. Ja sitä paitsi näyttäisi siltä että korot ovat yli 200% koska 170e maksusta vähenee vain 70e sängyn hinnasta. Ja nainen yritti koko ajan siirtää taakkaansa ja käski minua soittamaan laskutusyhtiölle. Vaikka eihän ne siitä tiedä muuta kuin sen mitä olemme maksaneet ja mitä maksamatta ja ne me nähtiinkin jo itse netistä joltain sivulta.

EN IKINÄ OSTA TÄÄLTÄ ENÄÄ MITÄÄN ENKÄ SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN.


Louhi Networks
  08.02.2021
Ei asiakaspalvelua

Tällä yrityksellä ei tunnu olevan asiakaspalvelua lainkaan. Asiakkaan sivut tällä kyseisen toimijan palvelimella ja nyt olen viikon odottanut ratkaisua ongelmiin - joita tuntuu riittävän.

Yllättäen, ei vastausta.

Tulen suosittelemaan asiakkaalle toista palveluntarjoajaa.


Supersaver.fi
  08.02.2021
Voit menettää rahasi ostamalla "vähän halvemmalla" Supersave

Mikäli lentoyhtiö peruu lennon ja olet ostanut sen Supersaverin kautta, et saa rahojasi takaisin.

Puoli vuotta sitten ostimme Supersaverin kautta Turkish Airlinesin lennot, jotka maksoivat lähes 2000 euroa. Turkish Airlines perui lentomme, eikä tarjonnut mitään tilalle, koska heillä ei ollut lähipäiville lentoja Malediiveille. Lentoyhtiö kertoi palauttaneensa rahat Supersaverille, mutta Supersaver ei ole palauttanut meille rahoja.

Asiakaspalvelua Supersaverilta saa 45 minuutin jonotuksella Intiasta vain englanniksi. Hyvälläkään englannin taidolla siitä "laulavasta" englannista, ei aina saa selvää. Asiakaspalveja vastaa, että ei voi auttaa. Kirjallisiin yhteydenottoisi ei vastata.

En voi ymmärtää miten Supersaverin annetaan jatkaa toimintaansa. Emme lukeneet näitä palstoja ennen varaamista. Kumpa olisimme lukeneet ja ymmärtäneet olla varaamatta Supersaverin kautta. Moni netin kirjoitusten perusteella vielä odottaa vuosi sitten Supersaverille maksamiaan rahoja.


Adapterit.com
  07.02.2021
VÄLTTÄKÄÄ Adapterit.com

VÄLTTÄKÄÄ! Sivusto on naamioitunut monessa maassa paikalliseksi toimijaksi. Tilaukset ohjautuvat Kiinaan. Tilattuja tuotteita tai rahojen palautusta on vaikeaa ellei mahdotonta saada. Hakusanalla "Power Source Technology Co., Ltd." löytyy lisää Adapterit.com kaltaisia kokemuksia.


MyTrendyPhone
  05.02.2021
Mahtava

Ostot ja palautukset ovat toimineet moitteetta =) Suosittelen


Muuttotalo Tmi
  05.02.2021
susoit

voin suositella täyden kympin suoritus omassa muutossan ja mukavat muuttokaverit! oli selkeästi edullisempi kuin isoimmat firmat mistä kyselin.


Mustekasetti.com
  05.02.2021
Huonoa asiakaspalvelua - luvattu takuu ei oikeuta mihinkään

Ostamamme tuote lopetti toimintansa. Olemme olleet yhteydessä asiakaspalveluun, joka ei auta. Myöskään laitetoimittaja ei auta. Heidän suuresti mainostamansa takuu on voimassa mutta ei sillä mitään tee, kun vian ilmentyessä sanotaan vain "Voi Voi", ostakaa uusi. Täältä en koskaan osta enää mitään.


Finink.com
  03.02.2021
Rahat meni mutta mitään ei tullut

Tilasin viikko sitten lasertulostimen värikasetin ja maksoin sen samalla kertaa. Sen jälkeen tuli imoitus, että tilaus on lähetetty pakattavaksi Kuljetuksen pitäisi tapahtua Matkahuollon kautta, mutta Matkahuollon seurannassa näkyy ilmoitus, että odotamme lähetystä kuljetettavaksi. Minkäänlaista yhteyttä ei Finink Oy yritykseen saa eikä heidän myyntiinsä lähettämääni sähköpostiviestiin ole vastattu. Tuntuu varsin epäluotettavalta yritykseltä.


Telia Inmics-Nebula
  03.02.2021
Hukkasivat palvelimen ja backupit

Ollaan maksettu aika kovaa hintaa fyysisestä palvelimesta ja erikseen turvakopioinnista. Nyt on jokin levyjärjestelmä hajonnut 19.1. ja lähestyvät sitten reilun parin viikon kuluttua sähköpostissa että korjaukset jatkuvat ja eivät pysty palauttamaan tietoja.

Schrödingerin turvakopiot ovat siis olemassa kun lähetetään laskuja, mutta ei silloin kun niitä olisi tarvittu.


Muuttotalo Tmi
  02.02.2021
Erinomainen

Täältä iso käsi Muuttotalolle. Kaksion muutto onnistui uskomattoman hyvin viime viikolla Helsingistä Ouluun. Kuljettaja pakkas tavarat ammattitaitoisesti ja turvallisesti Lämmin kiitos vielä kuljettajalle! Lupasin suositella!


Tyyliluuri.fi
  01.02.2021
Onnistunut ostos

Tuote oli hieno sekä lähetys nopea, suosittelen ++++++++


Puhelinfix.fi
  01.02.2021
Moitteetonta palvelua

Käyttänyt kyseistä firmaa jo vuosia ja ikinä mitään ongelmaa ole löytynyt. Palvelun ja asiakaspalvelun saa suomeksi. Monet puhelimet saanut pilkkahinnalla kuntoon. Opetusvideot toimivat. Meisseleistä ei tietoa kun käytän itse omia, näitähän myydään ihan rautakaupoissa ja varmasti nykyjään jo Prismassakin.


Verkkokauppa e-ville.com
  30.01.2021
E-Willen laatu

Palautteena haluan kehua e-willen tuotteiden laatua ja ennen kaikkea sitä miten laatu on parantunut tässä vuosien varrella. Olen ollut e-willen asiakas jo useita vuosia.


AdLibris
  28.01.2021
Maksu meni, kirja ei saapunut

Maksu kirjasta meni tililtä heti. Maksoin jopa nopeammasta toimituksesta, jotta tuote varmasti saapuisi ajallaan viikon sisällä. Myöhemmin tilauksen seurannasta selvisi kuitenkin, ettei kirjaa ole varastossa Adlibriksellä ja täytyy odottaa sen saapumista valmistajalta. Kirja ei ole äskettäin julkaistu eikä ennen maksua missään mainittu, ettei sitä voida lähettää vielä. Arvioitu saapumisaika oli ihan väärä. Peruin tilauksen, mutta rahoja ei olla vieläkään palautettu takaisin.


ON24 Sisustus Oy
  27.01.2021
ei mennyt kuten piti

Jokin vuosi sitten tilasin sängyn, jonka keskijalka hajosi parin viikon käytön jälkeen - aivan tavallisen nukkumisen jäljiltä. Eivät meinanneet uskoa, vaikka kuvat laitoin. Väittivät että olen niin painava että hajosi sen vuoksi ;D Normaalipainoinen nainen. Otin yhteyttä kuluttajansuojaan ja sitä kautta asia lopulta järjestyi. Hirvee rumba kylläkin. Tosi törkeitä viestejä tuli liikkeestä. Onneksi sain rahat takas ja hakivat rikkinäisen tuotteen pois, vaikkei ollutkaan enää alkuperäistä pakettia tallessa (no eikai kukaan niitä säilö). Hyvät puolet oli se, että ystävällisesti palauttivat rahat kun kuluttajansuojamies oli yhteydessä!


MyTrendyPhone
  27.01.2021
Uudet suojakalvot puhelimiin

Tilasin pari kalvoa puhelimiin.

Kaikki sujui hienosti tilattaessakin, ei mitään takkuilua ja tavara löysi alle viikossa tiensä minulle, loistavaa touhua!


Hot Lips
  26.01.2021
huijaavat

Tilasin kyseisestä liikkeestä tuotteita.Lähettivät tavarat,mutta eri sähköposti osoitteella ja puhelin numerolla(puhelin numeron tilalle oli laitettu postinumero.Tämän vuoksi postista ei koskaan lähetetty minulle paketin saapumis ilmoitusta ja siten paketti palautui lähettäjälle.hot lips ei myönnä virhettään eikä myöskään palauta rahoja.Minun mielestä tämä on petos.


Dustin.fi
  26.01.2021
Hyvä kauppa

Olen muutaman kerran tilannut ja tavarat ovat tulleet ajallaan ja ilman moitteita.

Kerran tilasin vahingossa väärän mallin kuoret puhelimeen. Olin yhteydessä asiakaspalveluun palautuksen osalta. Asiakaspalvelija ilmoitti, että ei tarvitse palauttaa ja rahat saa takaisin. 5/5 tästä.


Tyyliluuri.fi
  24.01.2021
Kuoret.

Tuote oli laadukas ja tuli nopeasti.


Verkkokauppa e-ville.com
  24.01.2021
Arvosteluni verkkokaupasta

Olen todella tyytyväinen verkkokauppaan ja muutenkin palveluun ja tuotteisiin. Toimitusajat ovat kohtuullisia ja lupausten mukaisia. Jatkan asiointia verkkokaupassa jatkossakin. Suosittelen muillekkin kyseistä vwrkkokauppaa.


Kärkkäinen
  24.01.2021
Hidas asiakaspalvelu ja tuotearvostelu hylätään

Kirjoitin asiallisen palautteen Kärkkäisen verkkokaupasta tilaamaani "Einhell Classic TC-ID 1000 E" iskuporakoneen ongelmista, laadusta ja myös sen hyvistä puolista. Koko tuotearvostelu hylättiin vaikka käsittelin siinä tasapuolisesti sen hyviä ja huonoja puolia.

Kun ensin otin yhteyttä Kärkkäisen asiakaspalveluun, kesti melkein viikon ennen kun tuli lopullinen vastaus mitä tekisin tuotteessa olevan sähköturvallisuuteen liittyvän virheen kanssa.

Vastasivat että voin palauttaa sen sinne, mutta ei minulla ole aikaa alkaa postittamaan takaisin kun ei ole takeita olisiko vaihtolaite ollut silti sen parempi. Jos senkin joutuisi palauttamaan, ehtisi 30 päivän verkkokaupan palautusoikeus loppua minkä Kärkkäinen myöntää.

Asiakaspalvelun toisinaan käsittämättömän hitauden takia en välttämättä uskalla suositella Kärkkäisen verkkokauppaa sillä jos tulee ongelmia, ei ole sanottua että ongelmia saadaan ratkottua määräajassa. Parempi on asioida suoraan myymälässä jos mahdollista.

Tuotearvostelun hylkääminen vailla selitystä miksi se hylätään kun siihen on kerran mahdollisuus on erikoista. Jos tuotearvosteluiksi hyväksytään vain myönteisiä asioita sisältäviä tekstejä, ei niillä ole mitään arvoa jos huonoja asioita ei saa tuoda julki.

Tuotearvosteluita tulee voida antaa myös siksi, että tiedot mahdollisista ongelmista tavoittaisivat ostajat ja että myös valmistaja saisi tiedon siitä ja alkaisi satsata laadunvalvontaan.


MyTrendyPhone
  23.01.2021
Hyvä asiakaspalvelu

Tilasin reitittimeen alkuperäisen akun. Asiakaspalvelu vastasi nopeasti kysymyksiini. Tuote tuli sovitusti.


Muuttotalo Tmi
  21.01.2021
Huonoin muuttofirma

Pysykää kaukana tästä firmasta. Muuttokokemus kesältä 2019. Muuttajat eivät tervehtineet lainkaan kun tulivat paikalle, katselivat vain ympärilleen. Muuttajat pitivät tupakkataukoja, eikä heillä ole kiire siirtää tavaroita asunnosta muuttoautoon. Itse jouduin soittamaan jatkuvien taukojen takia firmaan ja ilmoittamaan etten todellakaan maksa koko summaa! Saimme neuvoteltua alennusta hinnasta. Muuttomatka oli vain muutama km, jonka aikana yksi muuttajista matkusti kuorma- auton takatilassa tavaroiden seassa, kun hänelle ei ollut muuttoauton hytissä tilaa. Pummasivat meiltä ensin kyytiä, mutta meidän auto oli täynnä tavaraa, itse kun joduimme lopulta kantamaan hyvin paljon. Surkein muuttofirma ikinä!


Urakkamaailma.fi
  21.01.2021
Urakkamaailma, ei jatkoon

Urakkamaailma.fi on ajatuksena hyvä, aivan loistava! Siihen se ikävä kyllä jääkin. Olemme olleet urakoitsijana heidän asiakkainaan jo useamman vuoden ajan eikä tämän hankalampaa yhteistyö voisi olla. Puhelinnumeroa ei löydy helpolla ja jos löytyy, ei puheluihin vastata eikä myöskään sähköpostiviesteihin vastata. Kun urakat on ilmoitettu, ei niistä jää mitään jälkeä rekisteriin. Mikäli kyseessä on puolivuotta kestävä urakka, jonka kesto ja mahdollinen hinta lisätöiden myötä muuttuu, syyttävät he ilmoituksen laiminlyönnistä. Tämän seurauksena tili jäädytetään eikä selvityspyyntöön tässäkään tapauksessa vastata - paitsi viikon, kahden kuluttua. Varmasti huijareita löytyy, jotka eivät urakoitaan ilmoita, mutta tätäkin konseptia pystyisi muokkaamaan käytännöllisemmäksi urakoitsijoiden näkökulmasta. Kodinplaza on tästä hyvä esimerkki. Kirjautumisen jälkeen etusivulle tulee selvittämättömät urakat, jotka on käsiteltävä ennen kuin pääsee tarkastelemaan uusia tarjouspyyntöjä. Toimivaa, vai mitä? Urakkamaailman väki syyllistyy myös epäammattimaiseen, jopa törkeään syyttelyyn ja vainoamiseen, mikäli pitkään aikaan ei ole ilmoitettuja urakoita. Tähänkään ei riitä selvitykseksi se, että asiakaskontaktit tulevat yritykseen usean kanavan kautta. Ja taas lisätyötä sen takia, että jokaisesta Urakkamaailmassa lähetetystä viestistä pitää lähettää kuvakaappaus. Toiminta on jopa lainoppineiden mukaan kyseenalaista, moneltakin osaa. Useat urakoitsijat ovat yhtyneet samaan "tarinaan". Ryhmäkannetta odotellessa..

Toivoisin, että viesti tavoittaisi Urakkamaailman väen, jotta alusta saataisiin muokattua kaikille toimivaksi. Tällä tavalla ei tule kuin pitkä liuta tyytymättömiä asiakkaita. Onneksi yhteistyö muiden palveluntarjoajien kanssa toimii, kiitos siitä heille!


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  21.01.2021
Huono vakutuus yhtiö

Ei sositelle.


MyTrendyPhone
  21.01.2021
Yhteydenotot täysin mahdottomia

Odotan edelleen tabletin koteloa my trendyphone- yrityksestä. Maksanut olen. Tilausvahvistus tuli heti. Olen sen jälkeen yrittänyt yhteyttä chatin kautta, mutta se ei todellakaan onnistu. Vsstausaika chattiin ilmoitetaan alle 5 minuuttia, mutta useista yli puolen tunnin yrityksistäni chattiin ei vastataAsiakaspalvelusta ei saa apua. Vastaavat mitä vastaavat, mutta eivät vastaa kysymyksiin. Puhelinyhteydet ovat maksullisia. Rekisteröityminen sivuille ei tuo tulosta. Ei anna luotettavaa kuvaa yrityksestä.


Konsolinet
  20.01.2021
5/5 Maistuu salami

Ei ongelmia Tilasin Ohjain Lisävarusteen ja tuote tuli perille 2 päivässä, Pakkaaminen Oli Hyvä. Tuotteessa ei ollut Vahinkoja. Suosittelen


Tyyliluuri.fi
  19.01.2021
Kännykotelo

Hyvänlaatuinen tuote ja nopea toimitus. Suosittelen!!


Vähänkäytetty.fi
  18.01.2021
Kolme tähteä

Vuosi sitten olisin antanut vielä viisi tähteä, mutta en enää. Asiakaspalvelu on todella töykeää ja muutokset palvelussa ovat myyjän kannalta todella huonoja.Ja ilman meitä myyjiä ei kauppaa edes olisi. Vaatteita myyviä nettikauppoja on vaikka kuinka, mutta ei niitä mistä yksillä postikuluilla voi ostaa myös verhoja, pyyhkeitä, koristeita yms. Tämä myyjä on jättänyt palvelun ja antaa jatkossa tuotteet ja vaatteet hyväntekeväisyyteen.


AdLibris
  18.01.2021
Pettynyt

Olen aikaisemmin tilannut kirjan täältä koska suht edullinen ja kaikki meni ok. Nyt kuitenkin joulukuussa tilasin kalenterin, joka luvattiin toimittaa 31.12.2020. Myöhemmin ilmoitettiin pahoiteltiin myöhästynyttä toimitusta ja luvattiin lähettää kalenteri 31.12.2020. Viikko tämän jälkeen otin yhteyttä aspaan kun mitään ei kuulunut. He sanoivat, että kalenterit olivat loppuneet, eikä ole tietoa milloin niitä saa lisää. Samaan aikaan verkkosivuilla luki saman kalenterin kohdalla lupaus, että tilaus lähetettäisiin viimeistään seuraavana päivänä.

Viikko tästä otin taas yhteyttä, ja edelleenkään ei tiedä milloin kalentereja tulee lisää varastoon. Pyysin jonkinlaista hyvitystä, sillä kohta ensimmäinen kuukausi kalenterista olisi jo mennyt hukkaan. Mitään hyvitystä ei tipu, voin joko odottaa tai perua. Asiakaspalvelu ei juuri palvele asiakasta. Eivät osanneet edes arvoida kauanko joutuisin vielä odottamaan. Pahoitteluilla ja edes lievällä alennuksella olisin voinut vielä odottaa, mutta nyt peruin tilaukseni enkä enää asioi kyseisessä kaupassa.


Tyyliluuri.fi
  18.01.2021
Onnistunut puhelinkotelo

Hankin Tyyliluurin kotelon puhelimeeni viime viikolla. Toimitus tapahtui yllättävän nopeasti vailla mitään ongelmia. Olen tyytyväinen toimitukseen.


Netrauta.fi
  18.01.2021
Varastotiedot eivät pidä paikkaansa

Tilasin työkaluja, joiden kohdalla luki toimitusaika 2-5 päivää. Maksoin tilauksen ja sain vahvistuksen, mutta pari päivää myöhemmin tuli viesti, että tuotetta ei olekaan enää edes valikoimassa. Toivottavasti lupaus palauttaa rahat pitää.

Kyllähän tämän kokoisen firman kannattaisi laittaa varastotietojärjestelmänsä kuntoon. Eihän firman pyörittäminen muuten onnistu.


Mobiilitukku.fi
  18.01.2021
Vain hyvää sanottavaa.

Tosi nopea toimitus. Sitten se mikä sai suorastaan hyvälle mielelle. Ensinnäkin sähköpostiin tuli viesti "täältä tullaan". Nyt kun kirjekuori tuli, niin kuoressa tekstit "Huh, mikä matka! Mahtavaa olla vihdoinkin kotona. Tuli tunne, että Mobiilitukussa tehdään työt ammattitaitoisesti hyvällä asenteella ja pilke silmäkulmassa.


CDON.COM
  16.01.2021
Vältä

Olisin antanut miinus tähtiä, jos olisi onnistunut. Takana kolme tilausta, joista olen tehnyt kaksi palautusta. Muistakaa, kun tilaatte, että joudutte maksamaan itse palautusten kulut virheellisissä tuotteissa tai mikäli haluatte vain tehdä palautuksen Ksl 14 pv:n sisällä.

1. palautus oli toimimaton tuote ja palautin maksaen itse postimaksun. Palautin kirjeenä, kun seurantakoodilla olisi maksanut noin 22€. Kirjetoimitus oli 5,50 ja sain palautukseni, mutten kuluja. Kyseessä oli viallinen toimimaton tuote ja lopputulemana siis maksoin 5,50 tästä toteamasta.

2. palautus oli väärä tuote (puhelimen suojakuoret Samsung S20, oli eksynyt U loppuun ja tuossa puhelimessa on erilainen kameralinssi) ja maksoin saman palautuksen kirjemaksun. Tein palautuksen saamieni kirjallisten ohjeiden mukaan. Palautin kirjeenä, kun seurantakoodilla olisi maksanut noin 22€. Nyt myyjä ei palauta rahoja, kun ei ole voinut todentaa palautusta, kun lähetin ilman seurantakoodia (tulostin kaikki sähköpostit, yhteystiedot ja tilausnumeron lähetyksen pakkaukseen ohjeiden mukaan). Eli mitään alle 22€ arvoista ei kannata tilata taikka palauttaa- menetät rahasi, jos tuote on rikki tai väärä. CDON menee niin mustalle listalle maailmassani, että maksan lapsenlapsillenikin vielä tulevaisuudessa bonuksia, jos tilaavat muualta.


AdLibris
  16.01.2021
Toimitus hidas ja muuta huonoa

Toimitus luvattua hitaampaa, tuotteen palauttaminen naurettavan kallista. 23 euroa maksoin, koska jouduin palauttamaan tuotteet, jotka luvattiin nopeampaa, mitä todellisuudessa kesti.


CDON.COM
  16.01.2021
Toimitukset pitkiä (INF)

CDON alustalla toimii monia eri myyjiä. Näyttää siltä että monet myyvät kiinatavaraa (wish/aliexpress) lupaavat toimitusajaksi 2-4 päivää, kun oikea toimitusaika voi olla jopa luokkaa 2-4 viikkoa.

Tämä koskee CDON alustalla myyjää INF Company: Itse tilasin 5.1. ja luvattu toimitusaika oli 2-4 arkipäivää, nyt on 16.1. eikä tilausta ole toimitettu, selitykset vaihtuvat koko ajan kun yritän kysyä koska toimitetaan.

11.1 on heidän mukaansa lähetetty, sähköpostiin tuli kuitti jossa lukee 12.1.

Lupaavat lähettää uudelleen jollei tule, niinhän ne kiinakaupat yleensä toimivat.

VAROKAA AINAKIN TÄTÄ INF Company -myyjää

Jos katsoo INF omaa eu kauppaa, näyttää liian hyvältä ollakseen totta, halvat hiinnat, ilmainen toimitus, ja lupaavat SalamanNopeat toimitukset...

Hyvää halvalla, ilmaiseksi toimitettuna ja salamannopeasti (Hyvin markkinoitu), taitavat myydä vain läpi suoraan kiinasta...


CDON.COM
  15.01.2021
SABOTAASIA!!!

VAROKAA TÄTÄ VERKKOKAUPPAA!

Tilasin soundbarin ja palautin sen palautusoikeuden ajassa ohjeiden mukaisesti ja moitteettomassa kunnossa. Parin viikon kuluttua tulee viesti, jossa ilmoitus että arvonalennus 100% ja tuote palautetaan minulle koska eivät voi jälleenmyydä. Syy paljon sormenjälkiä, pieni naarmu ja maa-ainesta kaukosäädin pussissa. Lähettivät kuvia ja ovat itse kaataneet pussiin multaa, josta ovat kuvia ottaneet!!! Kuluttajasuojaa minulla ei ole koska yrityksen nimissä ostin tuotteen.

Kun palautatte jotain niin videokuvatkaa ja valokuvatkaa tuote, jotta eivät voi vastaavaa sabotaasia muille tehdä!!!!

En osta mitään tuosta puljusta enää ikinä!!!


Gazoz.fi
  14.01.2021
Gazoz

Näyttäviä vaatteita, mutta laatu huonontunut. Saumat aukeavat itsestään jo yhden kahden pesun jälkeen.


MyTrendyPhone
  13.01.2021
Hankin videoprojektorin

Hintoja vertaillessa täältä löytyi mielestäni paras hinta-laatusuhde. tilauksen käsittely ja toimitus olivat nopeat, vaikka toimitus osuikin joulunalusruuhkaan.(siis postin ruuhkaan) Kaiken kaikkiaan helppo, halpa ja joustava kokemus kaupanteosta.


Sexpartner.fi
  13.01.2021
Sexpartner sivusto

Sexpartner laskutus toimii vastoin hyviä tapoja. En voi suositella sivustoa Yritetään perintätoimiston kautta periä sellaista mitä ei pitäsi


MyTrendyPhone
  13.01.2021
Harvinaisen sujuvaa !

Ja tuote tuli nopeammin kuin luvattiin. Kiitos ! :)


MyTrendyPhone
  13.01.2021
SamMan

Delivery, support and product met my expectations. I will continue to use MyTrendyPhone services as needed. Recommended !;))


MyTrendyPhone
  13.01.2021
Kannettavan netin akku

Tilaus toimitettiin ajallaan, ja tuote vastasi odotuksia.


Puhelinfix.fi
  11.01.2021
Viallinen y-meisseli, ja asiakasta halveksuttiin

Tilasin iPhone 7 näytön ja näytön vaihtamiseen kuuluvat tarvikkeet (30e). Avattuani näytön huomasin ettei mikään meisseleistä sovi ruuveihin. Katsoin youtube videosta ohjeet, koska ei tullut liikkestä ohjeita vaikka lupasivat.katsoin videosta minkä meisselin tarvitsee siihen ruuviin ja käytin ihan oikeaa mutta meisseli ei pyörittänyt ruuveija mitenkään. Laitoin aspaan viestiä siitä, mutta sanottiin että kannattaa ostaa heiltä uusi pro y meisseli... miksi minun pitäisi OSTAA uusi koska paketissa taattiin olevan kaikki tarvittavat asiat, mutta ne oli viallisia. Sanoin sitten että lähettää minulle sellaisen, mutta sitten vain syyttelivät että muka käytin meisseliä väärin, vaikka osaan ruuvit kyllä ruuvata pois:D ja aspa lähetti sitten linkin että mikä meisseli pitäisi ostaa ja katsoin sitä sitten, mutta linkissä ollut meisseli oli erikokoinen, kuin se mikä minulla tuli paketissa?!? Ei suostu siis lähettämään uutta vaan syyttelevät vain minua että tein itse väärin. No en nyt voi jatkaa puhelimen näytön vaihtoa koska ruuveja ei saa auki. Myöstään muut meisselit eivät kovin hyvin ruuveihin sopinut ja joutui aika monta kertaa yrittää ja pyöritellä että sai ruuvin irti. Katsotaan nyt miten tämä etenee. Puolikas tähti nopeasta aspasta, mutta muuten yhtä sotimista... EN SUOSITTELE! Toimitus oli 1vk


Vähänkäytetty.fi
  11.01.2021
Edelleen niin hidasta

Olen käyttänyt aiemmin perinteistä myyntitapaa, eli hinnoittelin ja kuvasin vaatteet itse. Ihan mukavasti meni myös kaupaksi, tosin hinnoittelin tarkoituksella alakanttiin, koska tärkeintä on että saan kaupaksi. Viimeksi käytin helppo myyntiä, ja se on ollutkin taas ihan uskomattoman hidasta. Vaatteet hyväksytty myyntiin jo marraskuun lopulla, minkä jälkeen lähetetty kirppismestarille. Siellä edelleen ilmeisesti? Toivottavasti jossain vaiheessa ilmestyvät myyntiin asti. Yrityksen kannattaa kouluttaa nämä ”mestarit” vähän paremmin, että homma hoituu vähän nopeammin..

Miinusta ostajan kannalta siitä, että usein ostetut tuotteet eivät vastaa lähellekään kuntoluokitustaan. Ja palautus tehty niin hankalaksi ja kalliiksi, että moni ei varmaan vain viitsi vaivautua. Ehkä siinä juuri se syy?


Supersaver.fi
  10.01.2021
suppsavver

Näköjään Supersaverilla on aikaa kirjotella ja kehua itseänsä näillä sivuilla, mutta kun pitäisi lentolippuihin saada muutosta, niin sieltä ei vastata..täysin passiivista ja asikkaita loukkaavaa touhua. Kun lukee arvosteluja mitä Trustpilotissa kirjoitetaan Supersaverista, niin siellä on heti seuraava kirjoitus vastaan: "Meillä on nopea paveluu ja annatte, 5 tähteä" yhtä lässynlässyn paskaa. Teillä on varmaan joku palkattu joka ihan on sitä varten vastailemassa ja seuraamassa mitä meidän Supersaverista kiroitetaan ja tykätään. Joku joka keskittyy mainostamaan ja heti vastaileen negatiiviseen palautteeseen. Älkää käyttäkö tätä Supersaveria , paljolta vaivalta säästyy ja rahat myös. Kumma kun teillä on aikaa vastailla ihmisten arvosteluihin, mutta varsinaiseen palveluun on hälläväliä meininki.


Puhelimenkuoret.fi
  09.01.2021
Kuukausi mennyt,eikä mitään kuulu.Palautteisiin ei vastata.

Kuukausi mennyt.Tuote ei tullut.Yhteydenottoihin ei vastata.Sinne meni rahat.


Foodora
  09.01.2021
Iso EI foodoralle!

Ruoan tilaaminen onnistui. Noin tunti tilausen jälkeen lähetti soitti puhuen todella huonoa englantia ja lopulta sain selville että lähetti oli mennyt aivan väärään osoitteeseen. Lopulta sain annettua osoitteemmee uudelleen ja lähetti sanoi että joku toinen lähetti toimittaa ruoan perille. Tästä puhelusta on kulunut noin 30min ja soitan lähetille että tietääkö hän missä ruokani menee, lähetti sanoi ei ja ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakas palveluun sain lopulta yhteyden chatin kautta ja englanniksi piti sielläkin keskustella ja sanoivat että kokeile tilata uudelleen. No tilasin uudelleen. Taaskaan ei lähetistä kuulu mitään. Asiakas palvelusta sanottiin sitten että ota yhteyttä sähköpostilla. Noh... lähetin sähköpostia ja vastaukseksi tuli että käsittelemme vietin 24 tunnin sisällä. Eli 2 kertaa maksoin ja tilasin ruoan ja nyt viikko kulunut ja ei ole tullut vastausta mistään mihinkään kyselyyn. Tämä alkaa kuulostamaan jo huijaukselta kun ottavat rahat kyllä vastaan mutta eivät toimita tilausta ja rahoja ei saa takaisin mitenkään. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET KÄYTTÄKÖ FOODORAA!!!


Veikon Kone Oy
  08.01.2021
Tiskaria odotellaan..

Tiskari tilattu 26.12. Veikon koneen verkkokaupasta. Viime viikolla sain kysyessä tiedon, että kone toimitetaan tällä viikolla. Tällä viikolla kerrottiin, että kone toimitetaan ensi viikolla. Ja joka kerta se on menossa jonnekin jakeluvarastoon Vantaalle tms. Vastaavat kyllä soittoihin, mutta antavat katteettomia lupauksia valitettavasti.


FOOTWAY
  08.01.2021
Ei palvelua, ei tähteä...

Tein tilauksen verkkokaupasta ja sain sähköpostiini viestin: Kiitos! Mahtavaa, että päädyit tekemään ostoksia yhdessä verkkokaupoistamme – tässä on hieman tietoa ostoksestasi. Ilmoitamme sinulle, kun olemme lähettäneet tuotteesi. Onko sinulla kysyttävää? Ilahdumme, jos otat meihin yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen me@footway.fi tai puhelimitse numeroon 0800 100 500. Pakettisi saapuu perille tuossa tuokiossa. Haleja, Footwayltä Tämän jälkeen olen saanut vain mainospostia, enkä mitään tietoa tilauksestani. Olen lähettänyt asiaskaspalveluun 2 sähköpostia, sekä suomeksi että englanniksi, mutta en ole saanut minkäänlaista vastausta. Olisin tarvinnut tilaamani tuotteet mahd.pian tai edes tiedon milloin ne saan.


Ebeling hammaslääkärit
  06.01.2021
Hienot hampulit

Sain uuden kauniin hymyn keraamisilla cerec-kuorilla kahdessa päivässä. Palvelu oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Lopputulokseen olen ollut erittäin tyytyväinen.


Supersaver.fi
  05.01.2021
Karmee pulju

Aivan ala-arvosta toimintaa..ihme et Supersaveri saa edes toimia, niin monelta tää on rahat vieny. Kyllä normaalissa elämässä joka tekee vastaavaa jollekkin ihmiselle, niin sopii arvata miten siinä käy. Ei tästä kasakka-firmasta voi muuta sanoa. Tiedän et on paljon pettyneitä ihmisiä kun eivät saa asioitaan hoidettua. Kasakkapulju ei vastaa puheluihin eikä s.postiin, siellä vaan viilataan kynsiä jalat pöydällä ja anetaan puhelimen päristä vieressä.


Veikon Kone Oy
  05.01.2021
Veikon Kone Jämsän liike, pari pitkää miinusta

Saimme maanantaina 4.1.2021 huonoa asiakaspalvelua Veikon Koneen Jämsän liikkeessä. Varasimme liesituulettimen internetistä edellisenä päivänä. Liesituuletin oli tarjouksessa ja sitä ei ollut saatavilla lähimmästä Veikon Koneen Jyväskylän liikkeestä, joten päädyimme ottamaan/varaamaan sen Jämsän liikkeestä.

Asiakaspalvelu oli alusta saakka ylimielistä, ei katsekontaktia juurikaan. Maksun hetkellä alkoi asiakaspalvelun pahin vaihe, hinta ei ollut sitä mitä tilattaessa ja meillä oli todiste hinnasta varaushetkellä. Hinta oli kuulemma vanhentunut, myyjän mukaan tarjoushinta päättyy liikkeen sulkemisaikaan, myös internetissä.

Myyjä käyttäytyi vihamielisesti ja halventavasti meitä asiakkaita kohtaan. Aika moneen kertaan saimme kuulla miten välimuisti tyhjennetään koneesta. Tilanne päätyi pienen sanailun jälkeen sopuun ja myyjä antoi periksi asiassa ja saimme tuotteen tarjoushintaan. Tämä ei ehkä paljoa lohduttanut enää, huono fiilis oli jo saavutettu.

Olin tehnyt hyvät kaupat ja hyvällä asiakaspalvelulla vähää aiemmin ostoksen Jyväskylän Keljonkankaan Veikon Koneessa. Suosittelin miehelleni liesituulettimen ostamista Veikon Koneesta. Sain minäkin pettyä ja olin surullinen suositeltuani liikettä. No, eipä tarvitse ainakaan Jämsän liikkeessä enää asioida.

Sitä paitsi oli outoa, ettei korona-aikana ollut myyjillä mitään suojaimia. Kaikilla sillä hetkellä liikkeessä asioivilla asiakkailla sellaiset oli, me olimme huomioineet tämän, maskit olivat asiakaspalvelijoita varten. He eivät huomioineet meitä asiakkaita vastaavasti. Tästä myös iso miinus.


Leeloo.fi
  05.01.2021
En voi suositella

En voi suositella tätä kauppaa/yritystä kenellekään enkä aio kyllä milloinkaan itse asioida tämän kaupan kanssa enää.

Kylmä asiakaspalvelu eikä mitään inhimillisyyttä löydy.

Olin maksanut tuotteet mutta palautinkin ne. Ei kuulunut rahoja takaisin moneen kuukauteen mutta ei myöskään tullut mitään yhteydenottoa heidän puoleltaan.

Lopulta kun itse otin yhteyttä niin vastasivat näsäviisastellen että tuotteita ei olisi saanutkaan palauttaa sillä niillä ei ole palautusoikeutta ja minun olisi pitänyt tämä hoksata lukea itse jostain tuotteen tiedoista!

Mutta kaupan osalta aikoivat siis vain pitää palauttamani tuotteet sekä minun rahani, ellen olisi ottanut yhteyttä? Loistavaa kaupankäyntiä. Ei voi kuin ihmetellä. Huomaa että kyse on jostain pienen piirin firmasta jossa uupuu kokemus totaalisesti.


CDON.COM
  03.01.2021
Tuote ei lähde varastolta

Tilasin tuotteen jossa luvattiin että postitus kestäisi 1-3 päivää, tuotetta ei ole vielä neljän arki päivän jälkeen edes lähetetty, ja se on yhä käsittelyssä.


Jimm's PC-Store
  02.01.2021
VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS

Viallisen tuotteen palautus ei näytä onnistuvan. Valokuvia kyllä pyydellään tasaisella väliajalla - mutta mitään ei tapahdu. Ketään ei saa kiinni, kukaan ei vastaa puheluihin. Sähköpostia tulee hitaasti ja aina liikkeen sulkeutumisajan jälkeen - ja taas ei saa ketään kiinni.


Ihanaiset.fi verkkokauppa
  01.01.2021
Hyvä

Tilaus tuli perille ja oli nopea toimitus. Tuote sellainen kuin piti. Olen tilannut vain kerran.


Gigantti
  31.12.2020
EI minkäänlaista palvelua!

Ostin Gigantista tuotteen joululahjaksi ja menin vielä maksamaan sen tilattaessa marraskuun lopussa. Nouto oli toimitustapana ja tilausvahvistuksessa lukee, että tuote on varastossa. Ilmoitusta, että voi tuotteen noutaa ei ole vieläkään tullut. Tätä tuotetta on meilitse mainospostina kaupattu useaan otteeseen. Olen jonottanut puhelinpalveluun kuukauden aikana useita kertoja ja siihen chattiin (= päättyy joka ikinen kerta samaan viestiin, että joudumme sulkemaan palvelun kun jonoa on liikaa). Nyt yritin varata Live myyjän palvelun => tuli ilmoitus: Varaus poistettu. Että sellaista palvelua! En voi suositella.


VPD
  29.12.2020
Tilausta ei tullut

En suosittele, lasku tulee mutta ei tilaus.


Telia Inmics-Nebula
  29.12.2020
Kohtaa ongelmia

Yritykseni teki sopimuksen Telia yrityspalvelun kanssa ohjelmistoista ja hankinta laitteista. Tuolloin yritys oli Telia datainfo. Yhteistyössä on ollut suuria ongelmia. Epämiellyttävin tapaus on, että hankinta sopimuksen mukainen tietoturva lakkasi toimimasta kevät- talvella. Asiakaspalvelusta ei ole saanut apua ei Telia datainfo tai Telia inmics- nebula puolelta. Yritetty on soittamalla ja sähköpostilla. Jonotusaika on todella pitkä ja jonotus katkeaa yllättäen. Vihdoin selvisi, että yritykseni tietoturvasopimus oli muutettu tilapäiseksi ilmaisohjelmaksi, jonka aika loppui. Yritystäni on laskutettu kokoajan alkuperäisen sopimuksen mukaan. Nyt tietoturva on palautunut toimintaan, mutta en pääse tarkastamaan tilaa, koska palvelulaitteiden toimintaa "ei tarvitse tarkastaa, riittää että laitteella näkyy tietoturvan logo jota klikkaamalla saa tiedon että on suojattu". Saa nähdä miten Telia inmics-nebula aikoo kompensoida aiheutuneet haitat. Tällä hetkellä ehdotus on ala-arvoinen.

En voi suositella heitä oman kokemukseni perusteella.


Zooplus
  27.12.2020
Joulun ruuat kateissa

Pari tilausta ok.. Nyt jouluksi sitten suurin osa puuttui ja sähköpostitse ilmoittelin puuttuvat.. no 1 pluspisteillä saatu herkkupussi hyvitettiin ja se oli siinä Nyt toinen kierros ja alkaa perkeleitä tulemaan jos ei tajuta kuvakaapausta ym et sanotaan et tyhmempipkin tajuaa. Suomeksi palvellaan ja joko kiire tai laiskuus.. Pistän kyllä palautetta vielä.. Kissa ilman ruokaansa kohta jos ei ruokaa aleta lähettämään heti joulun jälkeen. Ihmeen tumpeloa keäilijiää ziimplussalla. Joulu voi olla syy eli kiire.. mut kyllä silti pitäis lähetys osata kerätä oikein.. selkeesti huolimattomia työntekiöitä Outoa oli että jso osa puuttuu tuleeko loput eripaketilla myöhemmin siitä ei mainintaa odottelin paripäivää ja sitten yhteyksiä onneksi otin.. Joku mokahyvitys saisi olla tässä hommassa kun ei osata lähetyksiä sit lähettää kerralla mitä puuttuu.. Zoomiinus ps Tilasin ajoissa 13.12 jouluksi ettei ole viimetinkaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.12.2020
Huippupalvelua

Olen monesti tilannut e-villestä ja aina on tilausprosessi toiminut loistavasti. Ja tuotteet kun olleet mitä on luvattu. Myös tuotetuki on pelannut tarvittaessa.


Eläinlääkäriasema Kirsu
  27.12.2020
Vakavaa vaivaa ei tunnistettu, aikaa tuhlaantui turhaan

Vein ruokahalunsa äkillisesti menettäneen kissan Vantaan Korsossa sijaitsevaan Eläinlääkäriasema Kirsuun. Syömättömyyden syytä ei veri- ja virtsanäytteistä löytynyt, joten arviona oli ohimenevä infektio ja kotihoito. Tosiasiassa myöhemmin selvisi, että kissan tila oli huomattavasti tätä vakavampi. Olisinpa vienyt sen tutkittavaksi jonnekin muualle.

Käynnillä ei ollenkaan kerrottu, mitä muuta oireilun taustalla voisi olla eikä siitä, mitä lisätutkimuksia nyt tai tilanteen edetessä olisi vaihtoehtona. Ainoa ehdotus jatkotoimista oli ruokahalua lisäävä lääkitys, jota kenties kokeiltaisiin seuraavaksi.

Minua pyydettiin jättämään seuraavana päivänä soittopyyntö jos ruoka ei vieläkään maittaisi. Jäin odottamaan soittoa. Vasta puhelussa Kirsusta ehdotettiin ultraäänitutkimusta, jota varten täytyisi mennä paremmin varustellulle klinikalle. Miksei tästä alustavasti mainittu jo käynnin yhteydessä, jotta olisin voinut varautua viemään kissan nopeammin tarkempiin tutkimuksiin?

Asiat olisivat edenneet huomattavasti sujuvammin mikäli olisin ollut jatkokysymyksistä suoraan yhteydessä toiseen klinikkaan eikä olisi tarvinnut odotella yhteyden saamista Kirsuun. Harmittaa, että kokonaiskuva tilanteesta ja käsillä olevista mahdollisuuksista jäi hyvin epäselväksi, ja sen takia luotin liikaa kotihoitoneuvoihin kun en muusta tiennyt. Aikaa tuhlaantui aivan turhaan. Tulee vaikutelma, että asiakkaat yritetään pitää liiankin pitkään Kirsun varassa vaikka olisi syytä ohjata potilas muualle.


Seat24
  25.12.2020
Epärehellinen firma

Varasin lentoliput 2020 helmikuussa, maksoin maaliskuussa. Huhtikuussa firma ilmoitti, että SAS perui lennon. SAS ilmoitti minulle samantien, että olen oikeutettu rahojen palautukseen. Koska Covid. Seat24 ehdotti lippujen vaihtoa ja kun en suostunut vaan halusin rahat takaisin, niin firma lopetti syyskuussa yhteydenpidon eikä vastannut spostiin tai puhelimeen. En usko ollenkaan, että ko firma olisi palauttanut rahat. Nyt ne sain takaisin luottokunnalta. En varmasti suositte tätä firmaa ja kerron muillekin tästä rosvousyrityksestä.


MiGame
  21.12.2020
Huijaus firma

Tilasin tuotteen alku syksystä 2020, mutta tuotteesta ei tullut luvattua seurantakoodia. Kyseltyäni syytä tähän, selvisi, että tuotetta ei saada enää. Tähän meni 1,5 kuukautta, kun odottelin tilanteen etenemistä.

Peruin kaupat ja lupasivat palauttaa rahat. Rahoja ei kuulunut yli kuukauteen ja otin kuluttajalautakuntaan yhteyttä. Nyt olen odotellut rahojani jo 3kk:tta... eikä niitä näy. Taisin menettää ne taivaan tuuliin. Ei naurata, sillä kyseessä oli melko iso summa.

En suosittele kauppaa kenellekkään. Rahat menee, mutta tuotetta ei tule, eikä rahanpalautus toimi.


Travellink
  17.12.2020
En voi suositella valitettavasti

Pyöreät nolla tähteä, koska vähempää ei pystynyt antamaan. Odotimme 8kk rahoja perutuista lennoista, asiakaspalvelu väitti että rahat oli jo palautettu kesällä, mutta eivät ainakaan meidän tilillemme olleet tulleet, minne lie menneet, vai pelatiinko tällä vain aikaa? Asiakaspalvelua ei saa suomeksi ja soittelimme ystäväni kanssa vuorotellen asiakas"palveluun" kuitenkaan saamatta vastausta ongelmaamme. Lopulta, monen yrityksen jälkeen saimme tietää että Travellink oli hävittänyt tilinumeron mihin palautus olisi pitänyt maksaa. Onneksi yksi työntekijä sitten lopulta teki jotain ja saimme palautuksen. En voi suositella kyseistä matkatoimistoa.


Puhelinfix.fi
  17.12.2020
Viallinen y-meisseli, ja asiakasta halveksuttiin

Tilasin iPhone 7 näytön ja näytön vaihtamiseen kuuluvat tarvikkeet (30e). Avattuani näytön huomasin ettei mikään meisseleistä sovi ruuveihin. Katsoin youtube videosta ohjeet, koska ei tullut liikkestä ohjeita vaikka lupasivat.katsoin videosta minkä meisselin tarvitsee siihen ruuviin ja käytin ihan oikeaa mutta meisseli ei pyörittänyt ruuveija mitenkään. Laitoin aspaan viestiä siitä, mutta sanottiin että kannattaa ostaa heiltä uusi pro y meisseli... miksi minun pitäisi OSTAA uusi koska paketissa taattiin olevan kaikki tarvittavat asiat, mutta ne oli viallisia. Sanoin sitten että lähettää minulle sellaisen, mutta sitten vain syyttelivät että muka käytin meisseliä väärin, vaikka osaan ruuvit kyllä ruuvata pois:D ja aspa lähetti sitten linkin että mikä meisseli pitäisi ostaa ja katsoin sitä sitten, mutta linkissä ollut meisseli oli erikokoinen, kuin se mikä minulla tuli paketissa?!? Ei suostu siis lähettämään uutta vaan syyttelevät vain minua että tein itse väärin. No en nyt voi jatkaa puhelimen näytön vaihtoa koska ruuveja ei saa auki. Myöstään muut meisselit eivät kovin hyvin ruuveihin sopinut ja joutui aika monta kertaa yrittää ja pyöritellä että sai ruuvin irti. Katsotaan nyt miten tämä etenee. Puolikas tähti nopeasta aspasta, mutta muuten yhtä sotimista... EN SUOSITTELE! Toimitus oli 1vk


Tyyliluuri.fi
  16.12.2020
Erinomainen

Tosi helppo ja nopea.


Tyyliluuri.fi
  16.12.2020
Nopea toimitus

Selkeä verkkokauppa ja nopea toimitus


Vistaprint
  16.12.2020
Vistaprint

Tuotteiden printtilaatu oli hyvää ja toimituskin oli nopea. Jokainen tuote oli pakattu omaan pahvikuoreensa. Muistaa vain laittaa tarpeeksi hyvälaatuisen kuvan.


Digishop
  15.12.2020
Digishop Arabiasta hyvää palvelua

Ostin nettikaupan kautta iPhone akun ja näytön. Seuraavana päivänä tuli sähköpostilla ilmoitus tuotteen olevan noudettavissa. Kysyin myös ohjeita asennukseen ja sain niitä suoraan puhelinten huoltoja tekevältä nuorelta mieheltä. Jäi hyvä maku suuhun palvelusta.


ITapsa
  14.12.2020
Rikkoivat lasin

Vein ehjän kaksivuotiaan Samsung S9 edgen akun vaihtoon. Katseli vielä ennen vaihtoa, että ehjä lasi on sekä etu- että takapuolella. Kun hain parin tunnin päästä pois niin valitteli, että nyt kävi näin. Rikkoivat takakannen lasin. Pyysi vielä 50 euroa, että olisivat laittaneet uuden lasin. En suosittele kenellekkään.


Muovaamo
  13.12.2020
Uusi upea Muovaamo

Harvoin jaksaa palautetta kirjoittaa, mutta nyt on pakko. Museokadulle Töölöön muuttanut Parturi- Kampaamo Muovaamo oli jotain niin ainutlaatuista, että tätä kokonaisvaltaista hemmottelukokemusta on pakko vähän mainostaa. Aikaisemmin jo käynyt Kampin liikkeessä, jossa Minna laittanut hiukset jo vuosia. Nyt Muovaamo 2.0, loksahti suu auki uusissa tiloissa niin hyvä tunnelma. Taitavat tekijät aina voi luottaa, että lopputulos on paras ja aina ehdotetaan uutta ja tyyliin sopivaa kampausta. Värjäykset onnistuu myös aina. Tänne tulen edelleen asiakkaaksi vaikka työn perässä muutin Itä-Suomeen, kokemus on on aina enemmän kuin pelkkä hiustenleikkuu tai värjäys.


Staffpoint
  13.12.2020
Ammattitaidoton haastattelija

Haastattelijaa ei selkeästi kiinnostanut haastateltava eikä hän tuntunut tietävän itse työstä ja työnantajasta mitään. On surullista, että yritykset ovat ulkoistaneet työnhaastattelut ulkopuoliselle yritykselle, jossa nuoret naiset hoitavat esikarsinnan. Uskon, että niin paljon puhuttu työvoimapula ja ikisyrjintä johtuu näistä yrityksistä, kun haastattelevat nuoret pitävät jo 70-luvulla syntyneitä vanhuksina


Kärkkäinen
  13.12.2020
Paras

Kaikki löytyy mitä tarvitsee.


Tyyliluuri.fi
  11.12.2020
Tyyliluuri

Todella nopea toimitus ja asiointi helppoa!


Entertom
  10.12.2020
Kotiverkossa IP-ristiriita

Kotiverkon IP-ristiriita oli vaivannut kauan ja kiristänyt hermoja. Netistä löytyi Entertom, saapui paikalle nopeasti ja korjasi vian vielä nopeammin oikein kohtuuhintaan. Suosittelen


Taloon.com
  09.12.2020
Toimitusajat eivät pidä paikkaansa

Toimitusaika 4-7 vrk, nyt mennyt yli kaksi viikkoa ja mitään ei ole kuulunut. Ei edes sähköpostiin vastausta. Tuotteet oli edullisia ja tilaus on myös jo maksettu, niin mitäpä intressiä sitä enää olisi lähettääkään... Olisi pitänyt olla fiksumpi ja tutkia asiaa etukäteen, mutta mielikuvissani pidin taloon.comia luotettavana toimijana. Nyt tiedän paremmin.


Supersaver.fi
  09.12.2020
Uskomatonta touhua

Tilattiin myös lentoliput huhtikuun alkuun maaliskuun puolessa välissä. Lennot oli SASilta.

Ja koko hommassa on erikoista, että vaikka olimme Supersaverin asiakkaita ja itse kuitenkin hoidimme asiat suoraan lentoyhtiön kanssa.

Kun koronatilanne alkoi pahentua, niin lentoyhtiö alkoi peruuttaa/muuttaa lentoja (alunperin suoralento muuttui kahdeksi välilaskuksi) ja loppujen lopuksi SAS nosti kädet pystyyn ja sanoi, että he peruuttavat nämä meidän lennot.

Ja kertoivat, että tieto tästä menee samantien Supersaverille tiedoksi, niin he voivat palauttaa meille maksut.

Kun ilmoitin tämän Supersaveriin, niin virkailija ilmoitti mulle pokkana, että koronatilanne oli meillä selvillä matkaa tilatessa ja heidän ohjeiden mukaan siinä tapauksessa maksuja ei palauteta ollenkaan.

Seuraavat kuukaudet, kun sain silloin tällöin Supersaveriin yhteyttä tuntien puhelinjonotuksen kautta, niin aina syynä oli se, että odottavat palautuksia SASilta.

Siirsin loppujen lopuksi asian hoidon luottokorttiyhtiöön.
Vähänkäytetty.fi
  09.12.2020
Huonoa palvelua

Valitettavasti en voi suositella palvelua oman, ensimmäisen kokemukseni perusteella. Ajattelin kokeilla palvelua ensimmäistä kertaa ja laitoin Helposti - palvelun myyntiin ison määrän vaatteita.

Tuotteet ovat sellaisia, jotka normaalisti muualla menevät nopeastikin kaupaksi, mutta täällä eivät näytä menevän ja syynä on mielestäni liian korkea hinta. Myyjälle ei jää itselle Vähänkäytetty.fin palkkioiden jälkeen juuri mitään tuotteesta käteen ja helposti jää miinukselle kun pitää vielä minimaalisista myyntituotoista maksaa toimituskulut (6,90 euroa).

Asiakaspalvelulla kesti lähemmäs 3 viikkoa vastata yksinkertaiseen kysymykseen ja vastauskin oli valitettavasti mielestäni töykeä. Toiste en enää tätä palvelua käytä.


Veken Kaluste
  08.12.2020
Toimitusaika

Muuten kaikki kunnossa mutta: alkusyksystä tilasin maton minkä toimitusajaksi ilmoitettiin kaksi viikkoa, tuli viiden viikon kuluttua, ei mitään väliaikatietoja, eikä pahoitteluja. Tilatessa tuotetta oli kuitenkin varastossa ja varastotuotteet luvataan lähettää 2- 4 arkipäivässä. Nyt tilasin naulakon, varastossa oli kun tilasin, usean päivän kuluttua tilauksesta tuli sähköposti missä ilmoitettiin toimitusajaksi 1-2 viikkoa, no nyt tuli kolmen viikon kuluttua. Toimitusaikoihin siis ei voi luottaa. Asuinpaikkani on Vantaa, ei kuitenkaan mikään ihan korvessa oleva kohde.


Shopping4net
  08.12.2020
Ok.

Tilasin Fiskarsin kerroskattilan pojalle joululahjaksi. Kyseistä kattilaa ei löytynyt liikkeistä omalta paikkakunnalta, eikä pidemmälle koronankaan vuoksi huvittanut lähteä. Kattila tuli viikossa, avasin paketin postissa, lasku oli laatikon päällä ja laatikko oli ko. kattilan. Lähetin kattilan edelleen pojalle. Laskun maksoin heti. Täytyy sanoa, että hirvitti lukea arviointeja, jotka luin tilauksen tekemisen jälkeen. Kaikki sujui kuitenkin hyvin. Tilaan jatkossakin.


Tyyliluuri.fi
  07.12.2020
Puhelimen kannet

Sain hienot kannet helposti, joustavasti ja nopeasti. Olen oikein tyytyväinen uusiin Samsung -kansiini.


Clamos.net
  07.12.2020
Toimii normaalisti

Tilasin Joe Blasco meikkivoiteen tällä viikolla ja toimi moitteettomasti. Tuote tuli 3 päivän sisällä postiluukusta ja oli hyvin pakattu joten annan 5 tähteä. Jos olisin lukenut ennen tilausta näitä palautteita, en ehkä olisi tilannut, mutta nyt uskaltaudun kyllä tilaamaan uudestaankin, koska on halvempi kuin muilla.


Verkkokauppa.com
  05.12.2020
...modefinds.com

Miksi epäluotettavista verkkokaupoista ei kukaan uskalla puhua? Itse etsin näennäisen hyvälaatuiset sivut omaavasta modefinds.com kaupasta edes jotain tietoa,Modefinds.com EI OlE luotettava verkkokauppa. Tilasin n.130€ arvosta vaatteita, sivusto vaikuttaa saksalaiselta, rahat meni puolaan ja kahden kuukauden kuluttua ilmestyi yksi kolmevuotiaan kiinalaisen lakanasta käsin ompelema t-paita. En saa yhteyttä sen enempää myyjään kuin rahankerääjään tai paidan toimittajaankaan. En osaa kaunistella, kokemus oli erittäin huono.