Puskaradion 100 viimeistintä arvostelua

Viimeiset 100 arvosteluaHalvat Hinnat verkkokauppa
  18.08.2018
Huijarifirma

Halvat Hinnat on epärehellinen yritys. Viimeksi tilasin Samsung S9+ puhelimeeni lasisen suojakalvon, ja muutakin. Paketti oli ulkoa päin ok kunnossa ja sisällä kovamuovikotelossa oleva suojalasi oli rikki. Kotelo siis täysin ehjä! Lähetin valokuvan rikkinäisestä lasista ja pyysin rahojen palautusta, koska selvästi lasi oli jo lähetettäessä ollut rikki. Lupasivat hyvittää, mikäli palauttaisin omalla kustannuksellani Kiinaan tuotteen! Palautuskulut ovat jo isommat, kuin tuotteen hinta. Tämä liike toimii omilla kauppatavoillaan! Esim. Ebay, Aliexpress ja Amazon myyjät ovat palauttaneet rahat saatuaan kuvan viallisesta tuotteesta. Mutta tämä huiojarifirma toimii omilla pelisäännöillään. Varokaa ostamasta mitään heiltä, kertovat toimivansa Hong Kongin lain mukaan...


Foodora
  17.08.2018
Ei näin Foodora

Tilasin ja maksoin perhepizzan, meille toimitettiin pieni pizza. Ja siitäkös seurasi opettavainen kokemus, jonkn seurauksena en tule enää koskaan asioimaan Foodoran kanssa. ASiakaspalvelu toimii nykyisin chatilla jos toimii, yhteys nimittäin pätki oikein kunnolla. Kun sitten vihdoin sain jonkun chatin päähän tunnustivat virheen tapahtuneen lupasivat hyvittää pienen pizzan ja perhepizzan välisen erotuksen. Ja kehottivat tekemään uuden tilauksenh, pieni pizza kun ei riitä meidän perheelle jaettavaksi. Siis mitä? Joudun maksamaan kahdesta pizzasta enkä yhdestä pizzasta, jonka tarvitsemme. Asiakkaan vika kun tuli toimitettua väärä tuote? Vain Suomessa asiakaspalvelu on tätä tasoa. Näin virittäydytään viikonlopun tunnelmaan nälkäisinä ja vihaisina. En voi suositella tämän yrityksen palvelun puutetta kenellekkään.


MRoom
  17.08.2018
1 tähti

En suosittele. Koko jäsenyyshomma lähtenyt ihan täysin lapasista. Saa nykyään jäsenetkin jo odottaa yli tunnin vuoroaan. Ajan saatossa kuitenkin leikkaajien määrä ei ole kasvanut vaan päinvastoin vähentynyt. Terveisin liikkeestä, jossa kaksi leikkaajaa, viisi leikkaustuolia ja viisi asiakasta jonossa.


AdLibris
  17.08.2018
toimitus viipyy ja viipyy ja viipyy

Tilasin ja maksoin kaksi kirjaa AdLibrikselta 26.7. Toimitusaika piti olla 1-2 päivää. Kun kirjat eivät tulleet luvattuun aikaan, soitin ja kysyin missä vika, luvattiin että viimeistään 6.8. ne saapuvat. Kirjoitin 9.8. ja kysyin missä viipyvät, sain vastaukseksi "ticketnumeron" jota minun tulee käyttää kun haluan tietoa asiasta. Soitin 17.8. ( pitkät jonotusajat ) ja sain tiedon että kustantaja ei voi toimittaa, ja ihmeteltiin miksi minä en ole saanut mitään tietoa asiasta, yleensä kyllä... En tilaa toista kertaa enkä suosittele.


Salon REZA
  17.08.2018
Kädenjalki ihan hyvä.

Kävin walk in asiakkaana mallinmuutosleikkauksessa. Hiuksista tuli jonkin verran lyhyemmät kuin piti (näytin kuvan) eli nyt on pitkälti long Bob kerrostuettujen hiusten sijaan. Hiukset näyttävät siitä huolimatta hyvältä ja asiakaspalvelukin ok. Hinnat ehdottomasti hyvät.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  16.08.2018
Tuote ei ole tullut

Tilasin suojakuoret puhelimeen ja kahdet panssarilasit. Ei ole tulleet. Sähköpostiini vastaaminen kesti. Vastattiin kuitenkin: toimituksessa on viiveitä.


Nettikaluste
  16.08.2018
Pöytä ei pysynyt pystyssä

Tilaus sujui hyvin. Toimitusaikataulu piti kutinsa.Raha siirtyi toiselle niinkuin piti. Posti ei kuitenkaan ollut saanut puhelinnumeroani, joten siitä syntyi pieni viive. Saapunut paketti sisälsi pöydän ,joka ei pysynyt pystyssä.Tämä yllätyspaketti ei ollut mieleinen, joten palautamme sen.
Koirahoitola Amor
  15.08.2018
Toimii nykyään nimellä Koirahoitola Amor! Kamala paikka!

Sukulaiseni koira oli täällä hoidossa. Kun koiraa mentiin hakemaan alkuiltapäivästä, piha oli lumessa eikä jäljen jälkeä missään. Koirat haukkuivat pihalla lukitussa parakissa. Kun paikan omistaja viimein ilmestyi pihalle, selitteli jotain epämääräistä kuinka koirat on ulkoilutettu äsken yms. Sukulaisen koira oli aivan hysteerinen, ilmeisesti pidetty nälässä ja ulkona ei ollut päässyt käymään hajusta päätellen. Koira piti pestä kahteen kertaan, haisi virtsalle ja ulosteelle voimakkaasti. Aivan järkyttävä paikka. Toimii näköjään nykyään nimellä Koirahoitola Amor, ilmeisesti alkanut liikaa löytyä negatiivisia kommentteja Koirahoitola Rixun nimellä niin pitänyt vaihtaa nimi jotta asiakkaita vielä tulisi.


Ellos
  14.08.2018
Todellakin paskaa touhua

Joo siis, kävi niin että tilasin vaatteita, maksoin kortilla. Mutta seuraavana päivänä oli statuksessa "peruutettu". Oikeesti mitä v*ttua??


Puhelinfix.fi
  14.08.2018
Voihan Puhelinfix

Puhelimen näyttö itse vaihdettuna, helppo homma. Itse tilaus tuli muutamassa päivässä ja kaikki mukana mitä piti olla. Kaksi viikkoa toimi, sitten pimeni, ei mitään valoa. Yhteys asiakaspalveluun josta kerrotaan ensimmäisenä "Selvästi puhelin pudotettu ja itse rikottu, emme korvaa". Pitkä viestisota, ei tulosta, ei korvausta, vain heikkoa asiakaspalvelun sönkötystä, joskaan edes siihen mitä kysytään. Ei voi suositella tällä kokemuksella, kannattaapi turvautua kotimaan puolelle esim www.tokoitech.fi. onnistunein kokemuksin.


JA-KI Oy
  13.08.2018
Kaikki sujui hyvin

Ainut hyvä muutossa oli muuttofirma joka hoiti kaikki hienosti ja tsemppasi vielä muuttajaakin. Paluu muuttoa odotellen.


MRoom
  12.08.2018
Pyramidihuijaus

Lienee itsestään selvää että tällainen pyramidihuijaus tulee lopulta tiensä päähän kun palvelun taso vääjäämättä laskee korttitasojen inflaation edetessä. Hintoja ja leikkaajien määrää kun voi nostaa vain tiettyyn rajaan, eikä leikkaajia näytä olevan kuin puolet kapasiteetista. Mitä seuraavaksi - Platina Plus -taso tammenlehvin ja miekoin ja vain 1000e? Jo nyt näyttää siltä että kulta on uusi hopea. Kävin kahdesti enkä sitä jonottamiseen haaskattuja aikaa saa enää takaisin. Kiitti mulle riitti.


Mania33-Verkkokauppa
  11.08.2018
Asiakasta loukkaavaa kohtelua

Tilasin keväällä 2018 ko. verkkokaupasta uuden tuotteen, joka osoittautui useiden yritysten jälkeen toimimattomaksi. Asia oli päivänselvä, tuote toimimaton ja kysyin ohjeet palautusta varten. Vastaukset jota ko. verkkokaupan myyjän toimesta tuli, olivat asiakasta loukkaavia, suorastaan nöyryyttäviä. En ole sellaiseen törkeyteen törmännyt aiemmin vaikka kaikkea on tullut nähtyä. Sanomattakin on varmaan selvää että myyjä ei suostunut vaihtamaan saati palauttamaan rahoja virheellsestä tuotteesta. Tunsin tulleeni huijatuksi ja kehotankin varovaisuuten kyseisestä verkkokaupasta ostettaessa. Itse välttäisin sitä tyystin.


Eurorent
  11.08.2018
Pettynyt kuluttaja

Eurorent vuokraa rikkinäisiä autoja ja pakuja, joista on veloittanut asiakasta ja omaa vakuutusyhtiötään, mutta ei kuitenkaan korjannut vikoja.

Ylimielinen asiakaspalvelu, yrittää huijata joka välistä.

Tämä ei ole kotimainen yhtiö.


AdLibris
  10.08.2018
Surkea kauppa

Toimituksessa kestää uskomattoman kauan, tilausta ei juuri koskaan ole saatu lähtemään luvatun ajan puitteissa. Asiakaspalvelu jättää vastaamatta sähköposteihin. Toisinaan sähköpostiin lähetetään toimitusilmoitus/seurantakoodi ja toisinaan taas ei, eli tilauksen tila jää arvailun varaan. Kerran lähetetty väärät kirjat, lisäksi osa tilatuista kirjoista on puuttunut paketista.


Puhelimenkuoret.fi
  09.08.2018
Lompakkokotelo

Puhelimenkuoret.fi Kaikki toimi niikuin pitikin nopea toimitus


Kärkkäinen
  09.08.2018
Halpaa

Hienoa toimintää Kärkkäiseltä. Tilasin Airoh Terminator kypärän ja maksoi vaan 89€ kun taas 24MX oli 250€!


Vvebhotellit.com
  09.08.2018
Palvelu muuttunut sadasta nollaan

Olen ollut vuosia asiakkaana vvebhotelleilla. Aina vastasivat mukavasti tukipyyntöihin ja hommat toimi tarpeeksi hyvin. Olin WHM-tilin omistaja jonka alla minulla oli noin 10 asiakkaan sivustoa. Välillä oli kaikki sivut alhaalla, mutta sen jälkeen kun olin pari kertaa heille SIITÄ huomattanut niin siirsivät sivuni jollekkin "uudelle serverille" ja sen jälkeen ne ongelmat pienenivät huomattavasti.

2017 LOPUSSA tai 2018 alussa heidän servereille hyökättiin. Olin jo tässä vaiheessa ryhtynyt siirtelemään domainejani ja sivustojani muualle kun olin huomannut että heiltä puuttuu kokonaan SSL-suojaukset palvelimilta.

Noh, hyökkäyksen jälkeen asiat ryhtyivät sitten kunnolla menemään pieleen. Olin saanut kaikki muut sivustoni siirrettyä pois paitsi 2 asiakkaan sivustoa. Minulle tuli uusi WHM- lasku tulevalle vuodelle ja lähetin tukipyynnön että onko heidän mahdollista eriyttää kaksi asiakkaan tiliä erikseen WHM-tilistäni jotta voin lopettaa WHM tilini. Eivät vastanneet tukipyyntöön kahteen kuukauteen vaikka noin 2-3 viikon välein kävin samaan tukipyyntöön kirjoittamaan että "voisitteko vastata".

Nyt sitten sulkivat root-tunnuksilla toisen asiakkaan sivuston kokonaan. JA TÄMÄ OLTAISI KOKONAAN VOITUA VÄLTTÄÄ SILLÄ ETTÄ OLISIVAT VASTANNEET TUKIPYYNTÖÖNI ALUNPERINKIN! Vaikka vaan "Ei voi eriyttää" olisi antanut minulle tarpeeksi tietoa käsiini että olisin voinut ryhtyä toimenpiteisiin asiakkaiden puolesta että ryhdyn itse siirtämään sivuja toiselle palveluntarjojalle. Noh, nyt olen viimeisen viikon lähettänyt heille uuden tukipyynnön joka päivä jossa pyydän heitä vastaamaan aikaisempiin tukipyyntöihini ja pyydän vastaamaan miksi asiakkaani sivut suljettiin. Mihinkään ei olla ainakaan vielä vastattu. Myös pääsy WHM-tililleni että asiakkaiden cpaneleihin ja FTP:lle on evätty. Joten mitä tässä nyt voi enää tehdä? Oikeestaan muuta voi enää koittaa kuin maksaa se helvetin 60€ WHM-palvelun uusimisesta ja toivoa että antavat oikeudet takaisin jotta pääsen loputkin sitten siirtämään pois.

PIIIIKKKUSEN k****pii.


Rajala Pro Shop
  08.08.2018
Hieman hukassa

Yrityksellä on myös ruotsalainen, ruotsinkielinen verkkokauppa, jossa on eri alennukset ja eri valuutat. Ostin keväällä ruotsalaisen verkkokaupan hyvästä alennuksesta linssin, joka hävisi postiin - pakettia ei löytynyt Postnordilta eikä Postilta, kumpikin väitti että paketti on siinä toisessa maassa. Pakettia ei pitkän jäljittämisen jälkeen lopultakaan löytynyt mistään, ja loppujen lopuksi asiakaspalvelu lupasi että linssin voi noutaa sovitusta liikkeestä kuittitietoja vastaan. Se siitä postipalvelusta sitten.

Yritin antaa liikkeelle toisen mahdollisuuden ja tilata sieltä kuvakirjan alennuksesta. No eihän sekään toiminut - kirjaa tuntikausia tusattuani yritin siirtää sen ostoskoriin, ja järjestelmä siirsikin sen roskakoriin. Kirjaa ei löytynyt, ennen kuin kolmas asiakaspalvelija neljäntenä päivänä neuvoi mihin se on heidän järjestelmässään ehkä tallenenttu. Tällöin alennusperiodi oli tietenkin jo ohi.

Saa nähdä missä vaiheessa uskallan kokeilla liikkeen palveluja kolmannen kerran.


Nebula
  08.08.2018
Asiakasta ei arvosteta tässä yrityksessä

Älä erehdy tähän yritykseen, paljon ongelmia tiedossa. Saimme laskun tekemättömästä työstä. Reklamaatioon vastaaminen heikkoa ja ylimielistä. Onneksi on parempia vaihtoehtoja, hirveä kokemus =(


GoMobile Prepaid
  06.08.2018
Paras Prepaid-liittymä

Minulla on monta vuotta GoMobilen Prepaid kortti. Koskaan en muista mitään vikaa,ainakaan suurempaa tulleen. T.Teo Kosunen


Gigantti
  06.08.2018
Huonoa laatua

Ostin gigantin verkkaupasta yli tonnin tietokoneen: HP Envy 13-ad180no 13,3" kannettava (kulta). Yli kuukauden käytön jälkeen ensiksi tietokoneen kaiutin/mikrofoni alkoi särisemään. Myöhemmin yli viikon kuluttua näyttö pimeni ja tietokoneessa oli musta näyttö aina salasanan jälkeen ja vain hiiri toimi. Edes tietokone ei suostunut sammumaan. Vein huoltoon ja korjasivat vain sen että näyttö nyt ei enää ole mustana.

Todella huonoa laatua jos menee yli tonnin tietokone rikki kuukauden käytön jälkeen. Olin vielä käyttänyt tietokonetta harvasti kun vain työtietokoneena. Kirjoitin arvosteluihin heti kaiuttimen/mikrofonin särinästä ja että pitää viedä huoltoon. Harmi vain että arvostelusta jäi laittamatta myöhempi tietokoneen rikkoutuminen.

Loppupäätelmä: vältän verkkokauppaa ja kauppaa kun tulee tuotteita jotka rikkoutuvat heti


Power
  06.08.2018
Toimi kuten pitää

Tilasin tuotteen maanantaina ja perjantaina se oli haettavissa postista. Ei valitettavaa.


Ink Pistols
  05.08.2018
Omalaatuinen tatuoija

Toni on todella omalaatuinen mies, mutta ei missään tapauksessa pahaa tarkoittava. Itse kävin juuri ottamassa tatuoinnin, ja palvelu oli omalaatuista ja mielenkiintoista, mutta pidin kokemuksesta kuitenkin. Paikka ei ehkä sovi noille 18 vee pikkuprinsessoille tai kukkahattutädeille, mutta rennommat ja varsinkin vaihtoehtoihmiset, en voi muuta kuin suositella!


Verkkokauppa e-ville.com
  04.08.2018
luotettavasti kiinasta!

Tilaan kiinasta säännöllisesti tavaraa ja nyt kokeilin e-villeä. Tavara tuli nopeasti ja edullisesti. Lisäksi käsitys että mahdollisissa ongelmatilanteissa e-villen kanssa on helpompi asioida kuin muiden kiinan toimijoiden.


Petäys Resort
  04.08.2018
Karaoke Petäyksessä

Tänään karaoke Petäyksessä. Juontaja arvostelee laulajaa ja tulee kertomaan miten pitää laulaa. Vaihtakaa heti karaokejuontaja 04.08 illasta. Täysin ammattitaidoton ja vielä öykkärimäinen. Terveisin hotellissa yöpynyt ja karaokesta nauttiva.


La Chica
  04.08.2018
La Chica Iso Omena

Kävin eilen La Chicassa laittamassa itselleni uudet rakennekynnet, sillä vakkari kynsien huoltajani eri paikassa oli kipeänä huoltopäivänä. No, päätin sitten mennä Ison Omenan La Chicaan kynsihuoltoon ja Kadun äärettömästi sitä, että menin. Nainen, joka laittoi kynteni, ei todellakaan ollut ammattitaitoinen. Kynteni ovat nyt muhkuraiset geelistä ja epätasaiset. Yksi kynsi melkein irronnut kokonaan 1 päivässä?! Tältä kynsien ei todellakaan pitäisi näyttää, ja en ole edes mikään pikkutarkka. Eikä varsinkaan tällaisen kynnen pitäisi irrota päivän jälkeen, edes ollenkaan irrota. Olen käynyt jo melkein vuoden ajan laittamassa geelistä tehdyt rakennekynnet joten tiedän kyllä, millaiset ovat ammattilaisen laittamat. Tällaisessa työssä pitäisi olla TODELLA tarkka ja kriittinen, että varmasti asiakkaalle tulee hyvä lopputulos. Valitettavasti näin ei käynyt. Joudun nyt mennä korjaamaan 5- 6 kynttä vain yksi päivä myöhemmin uudestaan samaan paikkaan. Jos eivät suostu korjaamaan ilmaiseksi, niin pyydn rahat takaisin. Näin huonosta jäljestä kehtasi pyytää vielä 83€. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!! Lisäksi, nainen osasi niin huonosti suomea, että hyvä kun ymmärsi edes sitä, mitä pyysin. Varmaa on se, että tämän ’korjauksen’ jälkeen en enää koskaan mene kyseiseen paikkaan. EN SUOSITTELE.


Rentalcars.com
  03.08.2018
Vakuutus

Varasin auton rentalcomin kautta. Itse varaus sujui helposti ja auto vastasi erinomaisesti varausta. Sixt- autovuokraamon palvelu oli ensisijaista. Sen sijaan tulin huiputetuksi vakuutuksen osalta. Rentalin tarjous ja ehdot vaikuttivat hyviltä. Totuus oli toinen. Autoa noutaessani minulle kerrottiin, että ottamani vakuutus ei korvaa vahinkoja välittömästi, vaan minun tulisi maksaa kulut ensivaiheessa itse. Myöhemmin minulla olisi mahdollisuus hakea vakuutuskorvauksia. Siis mahdollisimman hankalaa ja kallista! Otin toisen vakuutuksen vuokraajalta ja ajattelin perua ensimmäisen. Se ei kuitenkaan rentalin nettisivujen mukaan ollut enää auton haettuani mahdollista. Olin siis ottanut ja joudun nyt maksamaan kaksi vakuutusta. Rental ei ole myöskään vastannut yhteydenottoihini! En missään tapauksessa suosittele vakuutusten ottamista heidän kauttaan!


ITapsa
  03.08.2018
Treen iTapsa rikkoi loputkin iPhonesta

Vein joku aika sitten poikani iPhonen korjattavaksi. Virtakytkin rikki sekä akku vaihtokunnossa. Sain parin päivän jälkeen soiton että kännykästä on rikki myös mikrofoni, kuulokeliitäntä ja taisi olla jotain muutakin. Eikä puhelinta siis voisi käyttää.

Puhelin oli kuitenkin kunnossa noilta osin vietäessä huoltoon. Väittivät toista. Sanoivat diagnosoivansa puhelimet ennen huoltoa. Silti olivat vaihtaneet akun?? Melko tyhmää toimintaa.

Homma näytti kaatuvat kokonaan omaan piikkiin, kunnes uhkasin kuluttaja-asiamiehellä ja tein reklamaatiopaperit valmiiksi. Kun nämä löin pöytään niin palauttivat vanhan akun ja perimänsä kulut. Vein puhelimen suoraan viralliseen Apple-huoltoon, jossa laite korjattiin.

En suosittele kenellekään iTapsaa Tampereella. Viekää Applen vermeet viralliseen huoltoon. Ei kannata antaa amatöörien sössiä kalliita laitteita.


Verkkokauppa e-ville.com
  02.08.2018
Fatbiken toimitus

Tilasin fatbiken koska se oli tarjouksessa. Pyörä oli edullinen joten en asettanut suuri odotuksia laadulle. Pyörä tulikin nopeasti ja puolen tunnin kasaamisen jälkeen pääsin testaamaan.

Tilaus oli helppoa ja toimitus nopeaa. Parannettavaa olisi parempi valikoima pyöräilyn lisätarvikkeisiin sekä selkeämmät sivut.

Suosittelisin e-villeä kaverille, koska tuotteet tulivat nopeasti ja asiakaspalvelu toimii hyvin.


Matkavaruste.fi
  02.08.2018
Hyvää palvelua

Tilasin varavirtalähteen. Se toimitettiin kuten oli luvattu. Mukana tullut usb-johto ei toiminut. Otettuani yhteyttä sähköpostilla toimittajaan minulle lähetettiin uusi toimiva johto tilalle. Palvelu oli todella hyvää.


Verkkokauppa e-ville.com
  02.08.2018
Kiinan tilaukset nopeammin

Olen ostanut e-villestä useamman tuotteen, yleensä hinnan vuoksi. Pelituoli oli huomattavasti halvempi, kuin kilpailijoilla ja se toimitettiin suoraan Suomen varastosta, joten mitään ylimääräisiä verojakaan ei tullut ja toimitus oli ripeä. Kiinan varastolta tilatut tuotteet ovat tulleet muutamassa viikossa. Tässä kannattaa huomioida, että moni tuotteista voi löytyä halvemmallakin, mutta jos haluaa kommunikoida ongelmatilanteissa suomeksi, on muutaman lisäeuron maksaminen vaivan väärtti. Muuten antaisin viisi tähteä, mutta joskus harmillisesti jokin tuote Suomivarastossa on vasta matkalla sinne tai päässyt loppumaan ja sitten tilaus jääkin tekemättä.


Fiorellashop.com
  01.08.2018
Wish/eBay/ali/fiorella same same but different

Samaa kamaa mitä saat tilattua kiinankaupoista, mutta n. nelinkertainen hinta. Nettikaupan kuvat ei kyllä näytä vaatteiden todellista laatua. Ihan kuin olisi tehty verhojen ylijäämäkankaasta, eikä ompelulankojakaan ole viitsitty siistiä. Normi kaupassa tän laatuinen kama lähetettäisiin takaisin toimittajalle viallisina.


The Flower Shop
  01.08.2018
5 tähden korkealaatuinen putiikki

Erinomaista palvelua ja korkealaatuista tatuointijälkeä! Sain juuri sen mitä halusin ja vähän lisää päälle. Palvelu on ystävällistä ja ottaa asiakkaan huomioon. Tatuointien laatu on erittäin korkeatasoista. Täältä hankkimani tatuoinnit ovat keränneet kehuja ulkomaan matkoillakin.

Liike on kaunis ja seesteinen. Yrittäjä selvästi rakastaa yritystään, asiakkaitaan ja tatuointialaa. Asiakkaana tuli olo, että minulla on väliä. Netissä oleva varausjärjestelmä on mainio ja helppo käyttää.

Firma ei peri (tällä hetkellä) varausmaksuja, joka oli minulle positiivinen asia. Helpotti ajanvarausta!

Tatuointini ovat myös parantuneet paremmin kuin muissa liikkeissä ottamani kuvat.

Suosittelen erityisesti Leenaa ja Mitjaa, olitpa ottamassa ensimmäistä tai kolmattakymmenettä kuvaa.


Golden Store itsenäinen GNLD:n Neolife kauppias
  01.08.2018
Nopeat toimitukset ja huikeat tuotteet

Yrityksellä nopeat toimitukset luotettava asiakaspalvelu sekä upeat tuotteet.

Voin suositella!


Kodin1
  01.08.2018
Huomioikaa että kodin1 ei toimita tuotetta kotiin asti!!

Eli älkää tehkö samaa virhettä kuin minä, että oletatte kotiin kuljetuksen olevan itsestäänselvyys.

Tilasin sohvan ja tosiaan vasta hakoselta(jonka toiminnassa ei mitään valittamista) saamassani viestissä luki, että tuote toimitetaan kadunvarteen. Vaikka raavas mies olenkin, niin oli melkoinen urakka saada sohva yksin kerrostaloasuntoon...

Mielestäni Kodin1 ei ilmoita tarpeeksi selkeästi vajavaisesta "toimituksestaan"


Rentalcars.com
  31.07.2018
Kusetus

Rentental kusetti tupla laskuttamalla vakuutukset. Ei kannata ottaa heiltä. Paras on paikanpäältä tai autovuokraamoilta suoraan niin säästytte tupla vakuutukset. Näillä se rental elättää itseään


Verkkokauppa e-ville.com
  31.07.2018
Viallisen tavaran vaihto onnistui kitkatta.

Ostin E-Villestä tablettitietokoneen joka tuli postissa heti kolmen päivän päästä, koska tilasin sen E-Villen suomen varastosta. Toimitus oli siis erittäin nopea. Surukseni tämä laiteyksilö oli kuitenkin viallinen, sammuskeli itseskeen ja teki itsekseen muutakin omia temppujaan. Ilmoitin asiasta E-Villeen heidän nettisivuillaan olevalla linkillä ja heti seuraavana päivänä sain vastauksen, jonka ohjeiden mukaan palautin laitteen heidän Suomen toimipisteeseensä. Noin viikon päästä sain heiltä uuden sähköpostin, jossa kerrottiin että laite korvataan uudella. Uusi laite tosin tuli kiinasta, joten jouduin sitä odottamaan sen nelisen viikkkoa mitä tavaroiden tulemien sieltä kestää. Mutta myös toimituksen aikana yhteydenottoihini vastattiin heti seuraavana päivänä, mistä jäi hyvä mieli siitä että asiakkaasta välitetään.


Jimm's PC-Store
  30.07.2018
Tosi huono kauppa!

En voi palauttaa rikkonut kone. Olen syyllinen kaikkeen mitä ihmismieli voi keksiä.


Opiskelijamuutot
  28.07.2018
5 / 5

Olen muuttanut Niemen ja Reen Oy:n kautta aikaisemmin, mutta tällä kertaa päätin käyttää opiskelijamuuttoja hinnan perusteella. Pakko sanoa, että paras ja edullisin muuttofirma. Kiitos naiselle ja miehelle jotka olivat meitä muuttaa!

Yst terv. Vantaa-sipoo 18.7 :)


Jimm's PC-Store
  25.07.2018
Paska kauppa!

Helppo ostaa, mutta jos jotain meni pieleen takuupalautus ei pelaa! Olen lähettänyt takaisin viallinen virtälähde. Kolmen päivän jälkeen sain sama viallinen virtälähde takaisin ja lasku 49,85e. Aiheeton takuupalautus - ma olen vahingossa laittanut postipakettiin yksi kaapeli toisesta koneesta. Kiitos!


Verkkokauppa.com
  25.07.2018
Verkkokauppa.comiin pettynyt

Minusta tuli juuri myös hiljattain Verkkokauppa.comin ex-asiakas. Ostin kyseiseltä lafkalta edullisen Lenovon läppärin, jolta en paljoa odottanut, mutta mitään en myös saanutkaan. Laite hajosi ensimmäisen kuukauden aikana, kun sitä oli pariin kertaan testattu. Vein härvelin takaisin Verkkokaupan huoltopisteen sedälle, joka kertoi lähettävänsä laitteen korjattavaksi ja niissä saattaa kestää 10-20 päivää. Kerroin huoltokaverille, että laite oli ostettu lasten iloksi tulevalle lomamatkalle ja sitä todella tarvittaisiin jo ensi viikolla, johon kaveri totesi ettei voi tehdä mitään, mutta kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluun. Sen tein ja vastaukseksi sain, että voi voi, ei voida tehdä mitään ja takuukäytännöt ovat mitä ovat. Olen aiemmin tainnut tottua liian hyvään palveluun, koska muissa vastaavan tyyppisissä tapauksissa myyjäliike on ottanut vastuun myymästään heikkolaatuisesta tuotteesta. Varsinkin kun laitetta ei oltu juurikaan edes käytetty.

Nyt laite on ollut kohta kuukauden korjattavana ja Verkkokauppa.comin asiakaspalvelu nostelee vaan käsiään, että kyllä nämä korjaukset vaan tuppaa kestämään. Saa nähdä tuleeko laite joskus takaisin ja jos tulee, niin onko se kunnossa. Ja saapi nähdä, olen nyt kolmannen kerran kirjoittanut negatiivisen arvostelun koneesta kaupan sivuille ja molemmat aiemmat arvostelut ovat poistettu sivuilta. En siis ihan kauhean paljon luottaisi tuotekokemuksiin kyseisen kaupan sivuilla.


StudentWork
  24.07.2018
Hatun nosto!

Hain töitä Studentworkille Account Manageriksi, pääsin viimeiseen vaiheeseen kunnes valitettavasti en saanut paikkaa. Jollain tavalla henkilöt kenen kanssa olin jo face 2 face haastatteluja pitänyt, pitivät minusta niin, että eivät halunneet luovuttaa kohdallani. Sain kuin sainkin sitten rekrytoija trainee position yhdellä face to face haastattelulla ja olen super innoissani! Rekrytointi molempiin positioihin sujui mielestäni loistavasti. Porukka, vaikuttaa juuri sellaiselta, jossa haluan työskennellä ja en malta odottaa uusien haasteiden alkua!

Suosittelen :)


Stuntman Oy
  24.07.2018
Rahojen palautus kestää, viesteihin ei vastata

Tilaus saapui n. viikossa ja muutaman päivän päästä nakkasin paluupostiin ne vaatteet, jotka eivät olleet sopivia. Aloin odottaa viestiä palautuksesta. Odottaa.. Ja odottaa.. Kun palautuksen lähettämisestä oli kulunut likemmäs kuukausi, lähetin sähköpostilla postin palautuskuitin ja kerroin kaipaavani paitarahoja takaisin. Ei vastausta (ei, ei ollut livahtanut roskapostin sekaankaan). Noin viikon päästä kirjoitin Stuntmanin sivujen kautta palautelomakkeeseen, että odotan vastausta vielä vuorokauden, ennen kuin alan periä rahoja muuta kautta. Mitään ei vastattu edelleenkään, mutta rahat olivat lopulta ilmestyneet tililleni siihen mennessä, kun todella aloin ottaa asiakseni kuluttajariitalautakuntaan soittamisen. Odottamani summa oli kokonaiset 42 euroa. Onneksi en tehnyt Stuntmanilta niin isoa tilausta kuin alunperin suunnittelin, - olisi ollut huomattavasti pitempi kuukausi, jos olisin joutunut palauttamaan isomman rahan edestä. En voi suositella näin hidasta firmaa, joka ei edes vastaa viesteihin. Heille on täysin yhdentekevää, ettei asiakas tiedä, missä mennään. Vaatteiden tilaus sovittamista varten kannattaa unohtaa ilman muuta, pitää olla täysin varma, että haluaa tältä firmalta tilaamansa tuotteen.


Verkkokauppa e-ville.com
  24.07.2018
Luotettava kiinankauppa

Kun ostin ekakerran, niin olin vähän epäileiväinen mutta epäilyni osottautui turhaksi, arvostan suomenkielistä asiakaspalvelua ja takuuasioiden hoitamista suomessa, vaikka tavara olisi tilattu kiinasta. Suosittelen lämpimästi, asakaspalvelu toimii joustavasti. Huonona puolena pidän pitkiä toimitusaikoja kiinasta tilattaessa, mutta sehän onkin kiinni posteista ja lentorahtisäännöistä, liikehä ei näille mitään voi.


Game House
  24.07.2018
Törkeä asiakaspalvelu

Tilasimme ja maksoimme ennakkoon pelikoneen (nes mini). Ensimmäisen kerran kun soitin ja kysyin miksei kone ole saapunut sovittuun aikaan mennessä minulle ilmoitettiin melko tylyyn sävyyn että ensimmäinen erä myöhästyi ja saapuu noin kuukauden päästä. Sitten kun soitin uudestaan sanottiin että eka erä menee joillekin muille eli ei riittänyt meille vaikka olimme maksaneet. Kolmannella kerralla saimme sentään sähköpostia missä sanottiin että siirtyy jälleen pari kuukautta eteenpäin vaikka niitä on ihan kaupan hyllyilläkin tällä hetkellä! Soitimme jälleen ja halusimme rahat takaisin. Saimme vastaukseksi "HAISTA PASKA". Että sellaista asiakaspalvelua. En todellakaan suosittele ainakaan maksamaan etukäteen yhtään mitään tai muutenkaan ostamaan mitään täältä. Minusta todella hävytöntä käytöstä.


Rentalcars.com
  24.07.2018
Huono maku jäi hommasta

Varasimme kaksi autoa Rentalcarsin kautta Budgetilta Venetsian lentokentältä Italiasta kesäkuussa 2018. Kumpaakaan autoa ei ollut saatavilla ja meille tarjottu vuokrausta "vastaava" auto oli Rentalcarsin pienemmästä ja halvemmasta luokasta, kuin mistä olimme maksaneet. Yställisestä keskustelusta huolimatta seuraavan kokoluokan auto olisi vaati reilua lisämaksua. Budget:in virkailijoita ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, mitä olimme Rentalcarsin kanssa sopineet. Tämä tuli selväksi myös vakuutuksista puhuttaessa. Olimme ottaneet Rentalcarsin kautta täyden vakuutuksen, mutta Budget yritti silti myydä omaansa ja puhuivat tyyliin että Rentalcarsin vakuutukseen ei voi luottaa. Budgetin virkailijat sanoivat suoraan, että heillä ei ole mitään tekemistä Rentalcarsin kanssa, vaikka sieltähän heille rahat tulevat.

Kritiikkiä siis Rentalcarsin ja heidän kumppaniensa yhteistyöstä, joka ei selvästikään ole toimivaa, vaan kuluttajan kannalta varsin sekavaa.


Piercing.fi
  24.07.2018
ÄLÄ tilaa piercing.fi

Tilasin piercing.fi korvakorut. Tilauksessa luki "pikatilaus 1-2 päivää". Maksoin tuotteen heti ja viikon ajan tuli silti maksuvaatimuksia vaikka tililtä oli mennyt maksu. Laitoin sähköpostia asiasta ja siihen ei koskaan vastattu. No, korut tulivat 2,5 viikon päästä tilauksesta ja menivät rikki 2 viikon normaalin käytön jälkeen. Laitoin sinne sähköpostia mutta eivät vastanneet. Joten en todellakaan suosittele firmaa.


Veikon Kone Oy
  24.07.2018
Asiakaspalvelu ei pelaa

Lehtimainonnan houkuttelemana ostettiin pakastinkaappi liikkeestä. Maksu saman tien ja toimitus sovittiin kotiin. Siihen se sitten loppui. Kuukausi meni, useita tuloksettomia soittoyrityksiä. Lupasivat selvittää asiaa ja soittaa takaisin. Ei koskaan tullut soittoa. Taitaa mennä kauppa purkuun. Eipä enää asioida Veikon Koneessa.


Jokelan Koiraparkki
  23.07.2018
Ala-arvoista hoitoa

Taitaa olla jo lappu luukulla, mikä todella hieno asia. Koirat pikkuhäkeissään, ei liikuntaa, ei seurustelua. Rahat pois-paikka.


Halpis.fi
  23.07.2018
Ostokokemus

Todella nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu :). Ystävällinen kans. Tuote tuli todella nopeasti postiin :)!


Verkkokauppa e-ville.com
  22.07.2018
Hyvää toimintaa!

Elikkä Luotettava verkkokauppa, josta tilannut tuotteita noin puolen puolen vuoden ajan. Toimitukset tulleet ilmoitetun ajan sisällä ja tuotteet ovat olleet niitä, mitä olen tilannut. Edulliset hinnat, kunhan osaa itse tehdä hintavertailua ja hyödyntää kampanjatarjouksia ja tarjouksia muutenkin.


VPD
  20.07.2018
Huonoa palvelua alusta loppuun

Hyvät puolet: -kohtuu halvat hinnat

Huonot puolet: -Erittäin hidas ja huono asiakaspalvelu


Suomi24.fi Posti
  19.07.2018
salasanan vaihto yhtä kikkailua ei onnistunut ääkkösellinen

salasana muttei valitakaan, tilasin uuden ja taas ongelma ei muka nykyinen kelpaa


La Chica
  19.07.2018
Rakenne kynnet la chica Myyrmanni oppilastyö

Kävin Myyrmannissa oppilastyönä laittamassa rakenne kynnet ensimmäistä kertaa. Kynsistä tuli aivan liian paksut ja todella huonosti tehdyt. Kävin huollattamassa kynnet muualla, sillä viikon päästö kynsien laitosta kynsinauhat/ vallit kipeytyivät liiikaa. Uusi kynsien laittajani oli todella pöyristynyt siitä minkäänlaiset ne olivat ja kuinka ärtyneen näköiset kynsivallini olivat ja uskoi että ne ovat kipeät! En aio enää ikinä mennä sinne laittamaan kynsiäni.


NordCredit
  19.07.2018
Ei paha

Ihan jees lainapalvelu. Halpaa puuhaa tää ei oo, mut minkäs teet... Kalliita kaikki vastaavat, mut tää oli ainakin nopea!


Vida Loca Tattoo
  18.07.2018
Ei mitään rispektiä

Kyseisen liikkeen tekemien tatuointien laatu on aina ollut vähän siinä ja siinä. Mutta nyt he ovat palkanneet riveihinsä tatuoija Silas Järvisen, jota ei kukaan muu liike ole suostunut palkkaamaan tämän raiskattua edellisen tatuoijaksi pyrkivän harjoittelijansa. Jännä että Vida Loca Tattoo:ta ei tämä seikka tunnu kiinnostavan. Kaverin työnjälki on muutenkin huonoa. En pysty suosittelemaan kyseistä liikettä kenellekkään, välttäkää kuin ruttoa.


ITapsa
  17.07.2018
Ripeää ja ystävällistä palvelua

Murheenani oli Xiaomin tippumisesta johtunut volyyminapin vääntymä, joka uudelleenkäynnistäessä vei Androidin Fastboot-tilaan. Puhuttuani puhelimessa heidän kanssaan vein luurin näytille Tikkurilaan. Tunnin sisään he olivat avanneet sen, suoristaneet kolhiintuneen napin ja saaneet puhelimen pelittämään. Varaosan tilaaminen olisi kestänyt väh. viikon.

Mukavasta ja ripeästä palvelusta maksoin ilomielin 19 euroa. Edessä olisi muuten ollut viikkoja ilman omaa puhelinta.

Suosittelen ja tulen käyttämään uudelleen itsekin!


Nebula
  17.07.2018
Välttäkää viimeiseen asti

Luokattoman huonoa asiakaspalvelua, vastauksen saaminen kestää viikkoja ja vastaukset ovat lopulta aivan epämääräisiä. Markkinoilta löytyy laadukkaampia ja halvempiakin.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.07.2018
Hidas toimitus ja kallista

Jotkut tuottee, hyvin harvat on sopu hintaisia, mutta toimitus kestää ja kestää. Useat tuottee ovat turhaakin turhempia ja monet tuotteet ovat kalliita! En suosittele.


PowerPark
  12.07.2018
Laaja ja siisti huvipuisto, jokaiselle jotakin

Siisti ja pinta-alaltaan + tarjonnaltaan ihastuttavan laaja puisto. Runsas valikoima erilaisia laitteita isoille ja pienille + Rölli-puisto. Hyvät parkkipaikat, mielenkiintoinen miljöö ja useita ruokapaikkoja. Itse kävimme thai-ruokapaikassa ja voin myös sitä suositella. Ala-asteikäiset tykkäsivät kovasti, aikuisille oli kaikenlaista pällisteltävää ja riittävästi penkkejä. Ihan pienille lapsille en ehkä suosittele, osuu paremmin juurikin ala- ja yläasteikäisten makuun.

Ensi kesänä uudelleen!


Petäys Resort
  11.07.2018
Rantaravintola Kaisa kiinni

Rantaravintola kaisa kiinni. Ei saa ollenkaan rannasta juotavaa eikä syötävää. Entistä huonommaksi siis mennyt edellis vuosiin verrattuna. HÖH


JA-KI Oy
  10.07.2018
Epäammattimainen ja huono muuttofirma

Valitettavasti en voi suositella Ja-ki muuttofirmaa. Yksiön muutto kesti 3,5h ja lasku yli 600€. Muuttomiehet kokemattomia ja selittelyn makua koko touhussa. Tavaroita vahingoittui muutossa ja reklamaatio oli heillä hyvin vaikea ottaa vastaan. Pyydettiin odottamaan yli viikko, kunnes toimitusjohtaja palaisi lomalta. Näin oli sitten mennyt umpeen heidän reklamaatio aikansa (5päivää) ja heitä ei enää kiinnostanut muutossa kolhiintuneet tavarat vaan syyllisti näistä minua. Uskomatonta touhua koko heidän palvelunsa. Ei auta kun olla kuluttajaneuvontaan yhteydessä. Jos he kertoisi kyseiselle firmalle miten rehdisti toimitaan. Tämä näytti olevan tuttua toimintaa kyseiselle firmalle, kun lueskelin muitakin palstoja.


Koirahoitola Fallen Haus
  10.07.2018
Never ever..

Saksanpaimeneni oli ruotsin risteilyn ajan hoidossa. Hakiessa koira oli mudan ja ulosteen peitossa ja hajuinen. Olivat kuulemma kyllä yrittäneet sitä puutarhaletkulla pestä. Koira oli selvästi apaattinen ja ruokahaluton muutaman päivän kotiinpalun jälkeen. Lisäksi kirsu oli kuiva ja verinen, aivan kuin se olisi koittanut kuonollaan kaivaa jotakin ja kovasti.


Verkkokauppa e-ville.com
  09.07.2018
Suosittelen

Ostin riippumaton hyttysverkolla sekä tarpin. Erinomainen ostos. Toimitusaika ja laatu oli sitä mitä oli luvattu


Verkkokauppa e-ville.com
  09.07.2018
Loistava palvelu

Toimitus oli nopea ja hinnat olivat paljon alhaisempia, kuin tavallisessa kaupassa. Tuote oli luvatun oloinen. Voisin ehdottomasti suositella, koska halvemmat hinnat ja toimitus kotiovelle asti, ei moitteita.


ON24 Sisustus Oy
  08.07.2018
Huono kokemus

Tilasin tv-tason ja muutaman päivän päästä sain viestin, että tilaus on noudettavissa matkahuollosta. Matkahuollossa kuitenkin sanottiin, että tilaus tulee neljän päivän sisällä. Pian sen jälkeen sain ON24:lta sähköpostiin viestin, että joudun odottamaan useamman kuukauden ennen kuin tuote edes luovutetaan matkahuollolle. Tilauksen peruuttaminen ei netin kautta onnistunut ja puhelimessa asiakaspalvelu oli töykeää.


Parturi-kampaamo Tixi
  08.07.2018
Volyymiripset

Ammattitaitoinen ripsiteknikko, todella siistit ja kestävät ripset. Suosittelen!


Rentalcars.com
  08.07.2018
Vältä välittäjiä, asioi aina suoraan vuokraamon kanssa

Olen käyttänyt Rentalcars.com välittäjää useita kertoja muutaman viime vuoden aikana ja hommat sujuneet aikaisemmin kohtalaisesti. Lisäkuluista on aina säätämistä, mutta se on pientä kun selvisi heidän business-mallinsa. Nyt oli varattuna ja 3kk ennakkoon maksettuna kaksi autoa Rooman AVISille: toinen 7h tila-auto ja toinen isomman luokan henkilöauto. Lento oli myöhässä, laukut kesti ja Avisin tiskille tunnin jonottamisen jälkeen olimme yli 3h pyydetyn ajan jälkeen vihdoin tiskillä ja meille ilmoitettiin, että autot on annettu pois ja muitakaan autoja ei ole saatavilla. Ennakkomaksusta ei ollut mitään hyötyä, vuokraamo ei sitä saa. Vuokraamo saa vain varauksen, kellonajan ja AVISilla on kuullemma 60 min jälkeen oikeus antaa autot muille. Lennon numeron ilmoittamisesta ei ollut mitään hyötyä. AVISia ei olisi voinut vähempää meidän ongelma kiinnostaa, pyysivät vain olemaan yhteydessä Rentalcars.comiin ja menemään muualle. Joten kiitos myös AVIS.

Rooman kentällä on kesäaikaan todella ruuhkaista ja autoista on pulaa. Vuokraamoilla oli vapaana ainostaan Fiat Panda tai 500 tyyppisiä pikkuautoja, ei edes normikokoisia henkilöautoja, joten olimme 8 henkilön ja matkatavaroiden kanssa pulassa. Onnistuimme lopulta huonosti nukutun hotelliyön jälkeen löytämään yhdestä palvelualttiista pikkuvuokraamosta seuraavana päivänä 2 kpl toiseksi pienimmmän luokan autoja. Kustannus oli kolminkertainen alkuperäiseen varaukseen nähden ja autot siis huomattavasti pienempiä, mutta onnistuimme sentään pakkautumaan niihin. Lisäksi päälle tuli tietenkin vielä ylimääräisiä taksi- ja hotellikuluja.

Rentalcars.com hyvitti ainoastaan alkuperäisen varauksen summan vähennettynä 50 euron käsittelykuluilla. Mitään muita kuluja ei kompensoitu. Suosittelen vahvasti asioimista vuokraamoiden kanssa suoraan, etenkin jos haluaa varmistaa varauksen voimassaolon. Ongelmatilanteissa ei törmää sitten myöskään tällaiseen vastuun pakoiluun.


Artwork Tattoo
  07.07.2018
Suosittelen!

Juuri äsken kävin Artwork Tattoossa ottamassa vesiväriperhosen käsivarteen. Rakastan sitä! Kirill oli hienosti saanut kiinni ajatuksestani kuvaukseni ja liitteenä olleiden kuvien perusteella, ja paikan päällä tehtiin vain pieniä korjauksia. Tatuointi on todella kaunis, ja sain hyvät jatko-hoito ohjeet mukaan. Suosittelen lämpimästi.


Verkkokauppa e-ville.com
  07.07.2018
Ostin USB lampun

Olen muutamien vuosien ajan tilannut useita tavaroita e-Villen verkkokaupasta. Pääsääntöisesti kaikki on sujunut hyvin. Toimitusaikojen ilmoittamisessa on vieläkin petraamista. Sen sijaan asiakaspalvelu toimii moitteettomasti. Vastaa nopeasti, perustelut on joskus hieman ”kiinalaisia” mutta olen ne hyväksynyt . Siitäkin syystä että tavaroiden hinta/laatu -suhde on (useimmiten) kohdallaan. Ja asiointi on toki helpompaa verrattuna kansainvälisiin kauppoihin: Ebay, Amazon, etc..


Verkkokauppa e-ville.com
  06.07.2018
Ihan jees paikka

Kaikki sujui ihan hyvin kauppiaan puolesta


Tattoo Studio Black Arts
  05.07.2018
Epäilyttävää

Epäilyttävää että täydet tähdet antaneet ovat epäilyttävän usein "hyvällä tuulella" ja heidän nimimerkinsä usein liittyvät ammattiin. hmmm... saattaisiko olla sama kirjoittaja kukakohan mahtaa olla :D


Tattoo Studio Sacred Oy
  05.07.2018
Ei enään ikinä

Otin kyseisessä mestassa peitetatuoinnin vanhan pieleen menneen päälle alaselkään ja tää peitetatuointi meni pieleen totaalisesti. Värit kamalat ja vinossa tatuointi. Tatuointi on myös epäsymmetrinen ja viivat eivät ole suoria. Tatuoija ei myöskään kuunnellut toiveitani yhtään! Värit eivät edes täsmänneet niihin mitä itse halusin, halusin mm. pinkkiä ja lilaa väriä liukuvärinä tatuointiin (en nähnyt tosiaan mitä värejä tatuoija käytti alaselkääni tatuoidessa). En saanut kumpaakaan väriä, enkä edes lähellekkään noita sävyjä. Ja myös kyseisen mestan "sihteeri" oli töykeä ja uhkas laittaa jonkun kiristäjän/hakkaajan perään jos en maksaisi, kun kysyin että voiko maksaa osamaksulla tatuoinnin. Aloin itkemään.. Olimme sopineet tosiaan tatuoinnin hinnan suullisesti ennen tatuointi aikaani, mutta tatuoinnin hinta muuttuikin yllättäen kaksinkertaiseksi hinnaksi.... Järkytyin loppu summasta, enkä ollut varautunut yhtään siihen hintaan. No menin lopulta itku kurkussa nostamaan rahaa. Nii ja sanoin että haluan omaperäisen tatuoinnin, tatuoijan itse suunnitteleman ja netistä varmaan sen koko sketchin pölli.... Huomasin juuri etten kuittia myöskään saanu, kun en pyytänyt. Maksoin käteisellä, kun ei kortti toimi siellä.... En oo vähään aikaan ottamassa tatuointia kun menee 2 kertaa peräkkäin pieleen. Meinasin muutenkin pistää pelin poikki kun sattui niin järkyttävästi koko leiman ottaminen, ihan kun olisi puukolla viiltänyt mua se tatuoija. Varmaan liian syvälle teki myöskin tatuoinnin... 8-9h meni... Yhtä kauhua koko aika! Ei enään ikinä tänne.


Akkukauppa.com
  04.07.2018
Tilaus

Tuote saapui yhdessä päivässä ja on täysin toimiva ja oikeanlainen


Loviisan eläinhoitola
  04.07.2018
Eivät vastaa

Eivät vastaa


Lämpö ja Kylmäasennus Välimäki Oy
  04.07.2018
Hyvä työnjälki kohtuuhintaan

Mikko hoiti maalämpöpumpun asennuksen sovitussa ajassa ja kilpailykykyiseen hintaan. Ei voi valittaa, suosittelen!


Mobiilitukku.fi
  02.07.2018
Nopea toimitus

Olipa hyvä löytö tämä Mobiilitukku. Tästä lähtien katson aina ensin täältä. Nopea palvelu, asiakas pidettiin ajan tasalla lähetyksestä ja tuote oli pakattu laadukkaasti. Suosittelen!


Gigantti
  02.07.2018
Huonoa palvelua

Äärimmäisen epäluotettava ja virheellistä tietoa antava liike. Tuote piti olla myymälässä ei ollut ja luvattiin postittaa ja toimitettiin myymälään. Asiakaspalvelu oli täysin pihalla ja samoin henkilökunta myymälässä. Ammattitaidotonta ja epäluotettavaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  02.07.2018
Hyvä

Hyvä asiakaspalvelu ja nopea toiminta.


Veikon Kone Oy
  02.07.2018
asiakaspalvelu

Asikaspalvelu vastasi puhelinsoittoon vasta kolmantena päivänä, sähköpostiin ei vastattu ollenkaan, tilaus näyttää pelkästään että keräilyssä , ei arviota toimitusajasta.


Verkkokauppa e-ville.com
  02.07.2018
Onneton verkkokauppa!

Ostin autoni naarmujen korjaamiseen kiinalaisen tussin, mutta siinä oli vaan 2 tippaa nestettä.

Miks helvetissä onnettoman verkkokaupan pitää HUIJATA noinkin mitättömässä kaupassa???


Camo Tattoo
  29.06.2018
Loistava taiteilija!

Perheellä yhteensä 9 Camotattoon tatuointia. Kaikki loistavia ja vielä parempia kuin itse olimme hahmotelleet. Taiteilijalle kannattaa antaa vaan pääosat ja antaa hänen tehdä suunnittelutyö ja näin saat loistavan ja yksilöllisen tatuoinnin. Enemmän kuin tyytyväinen!!!!!!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  29.06.2018
En saanut tuotetta

Tuote ei tullut perille ja ei vastaa viestiehin.


Suncomet
  27.06.2018
Asiakaspalvelu surkeaa

En muista olisinko koskaan saanut näin huonoa asiakaspalvelua, kuin mitä Suncometilla. Asiakkaasta ei selvästikään välitetä pätkääkään. Välttäkää!


Mister Spex
  27.06.2018
Misterspex - tilaus jäi saamatta

Tilasin Misterspexistä ray-ban aurinkolasit. Aloin ihmetellä kun pariin viikkoon ei kuulunut mitään. Yritys ei ollut lähettänyt tilausvahvistusta sähköpostiini, mutta rahat olivat menneet. Yritin soittaa nettisivuilta löytyviin palvelunumeroihin. Toinen ei ollu käytössä ja toiseen vastasi nauhoite ”emme voi ottaa vastaan puheluasi”. Tämän jälkeen vein asian korttiyhtiön selvitettäväksi. Todella epäilyttävää.


AdLibris
  27.06.2018
Todella huonoa asiakapalvelua

Nyt jo kahdesti käynyt niin, että tilauksesta ei kuulu mitään yli viikkoon ja sitten tulee sähköpostin ilmoitus, että osa tilaamastasi tuotteista onkin loppunut ja se toimitetaan myöhemmin. Ei edes pahoitteluja, vain ilmoitus!

Samassa sähköpostissa ilmaistiin surkuhupaisalla tavalla, että otamme nyt tilauksesi käsittelyyn ja USKOMME VOIVAMME lähettää nämä loput tuotteet (jotka eivät olleet loppuneet tavarantoimittajalta) normaalin toimitusajan puitteissa. Eli 8 päivää sitten tekemäni tilaus otettiin nyt vasta käsittelyyn, kun ensin on odotettu yli viikko, että saataisiin tuotteet tavarantoimittajalta!

Nettisivuilla luvataan kaikkien tavaroiden löytävän tiensä asiakkaalle max 5 päivän kuluessa. Miten he voivat sanoa, että tuotteet tulevat normaalin toimitusajan puittessa, kun tilauksesta on kulunut 8 päivää ennen kuin sitä aletaan edes pakkamaan! Viimeinen kerta kun tilaan täältä mitään!


Keltainen Ruusu
  24.06.2018


Huono asiakaspalvelu verkkokaupassa. Kysymyksiin ei vastata vaikka myyjä on paikalla. Juuri kun olin kirjoittanut kysymyksen, myyjä meni offline- tilaan. Ei sitten. Jäi 89e tuote ostamatta, hankin sen muualta. Yhden tähden suoritus. Ei hyvä. Annoin myös spostin johon ei myöskään vastata.


Verkkokauppa.com
  23.06.2018
Verkkokauppa.com, kannattaa välttää

Verkkokauppa.comia kannattaa todellakin välttää. Ostin HP-tietokoneen kyseisen kaupan kivijalkamyymälästä. Laitteessa ilmeni vika, kun aloin sitä pikkuhiljaa ottaa normaaliin käyttöön. Laite ilmoitti yhteensopivaisuusongelmasta, jonka mukaan se täytyy käynnistää uudelleen. Uudelleen käynnistyminen ei onnistunut, kone ilmoitti, että käyttöjärjestelmää/kovalevyä ei löydy. Sammutus virtakytkimestä, ja laite taas toimi. Vika toistui aina 1,5-3 tunnin välein. Siis useita kertoja päivässä. Ehdotin koneen vaihtamista/rahan palautusta, johon ei suostuttu. Vaadittiin takuukorjauksen tekemistä. Näitä tehtiin kahdesti. Joka kerta raportoitiin ihan kirjallisesti, että vika korjattu. Mutta vika oli ennallaan.Tämähän kertoo siitä, että vikaa ei edes haettu huollossa esille, eikä tietenkään niinmuodoin testattu vian häviämistä korjauksen jälkeen. Korjausyritelmät olivat naurettavaa hakuammuntaa, kun luki korjausraportit. Ne kyllä annettiin, kun niitä kysyi. Naapurin teini olisi heti ollut jäljillä siitä, mistä on kyse, mutta takuun vuoksi ei voinut antaa hänelle. Vaadin tässä vaiheessa taas koneen vaihtoa. Verkkokauppacom ei suostunut, kehottivat vetoamaan Kuluttajariitalautakuntaan (KRIL). Oletin, että takuukorjauksia jatketaan, mutta firman tj ilmoitti, että he eivät tee mitään, koska asia on KRILissä. Kertoin, että toimivat KRILin päätöksen jälkeen, joka vie 1-2 vuotta. Kehotin lukuisia kertoja toimiin myydyn takuulupauksen perusteella tuloksetta. Ei mitään vastausta heiltä. Otin asian pois KRIListä, ilmoitin siitä kirjallisesti, mutta tähänkään ei mitään reaktiota. Vein koneen sitten itse HP:n huoltoon, jossa konetta alettiin korjailla. Nuo Verkkokaupan "korjaukset" mukaanluettuna korjauskertoja oli kaikkiaan 5, jolloin kone sitten alkoi toimia normaalisti. Aikaa ostoajankohdasta kului n. 10 kk. Vika oli SSD:levyssä. Se vaihdettiin, ja vielä yksi huoltokeikka tarvittiin, kun BIOSin asetuksia ei oltu osattu panna kohdaleen. Verkkokaupan törkeä suhtautuminen on merkille pantavaa. Toki sitten HP:n huoltokin oli uskomattoman amatöörimäista. Jatkossa en koskaan osta mitään Verkkokauppacomista, ja todennäköiseti vältän myös HP:n tuotteita. Havainnot kertovat, että Verkkokauppacom ei osaa vähittäiskaupan normeja vaan toimii aivan omilla pelisäännöilllään, jotka ovat kuluttajalle äärimmäisen epäedullisia.


Verkkokauppa e-ville.com
  22.06.2018
Verkkokauppa e-villen toiminta

Tuotteet ovat pääasiassa hinta/laatusuhteltaan edullisia. Yksi lähetys oli "kadonnut" matkalla. Lähetin viestiä ongelmasta. Pian selvisi että lähetys oli palautunut Kiinan postista. Lähettivät uudelleen, toivottavasti nyt tulevat perille. Sain pienen korvauksen toimituksen pitkittymisestä asiakasrahana.

Joistakin tuotteista toivoisin hieman laajemman selvityksen ominaisuuksista.

Voin suositella e-villen verkkokauppaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  22.06.2018
Erinomainen ja vastuuta ottava palvelu

Tilasin tuotteen joka oli puutteellinen. Asia korjattiin mallikkaasti. Ilman mitään ongelmia tai mutinoita sain uuden tuotteen. Olen todella tyytyväinen palveluun


Kärkkäinen
  22.06.2018
Ei yhtään ongelmaa toistaiseksi

Olen jo useamman kerran tilannut Tampereelle ja kertaakaan ei ole ollut ongelmia, kerran tuli sama tuote jopa kahteen kertaan:) palautin ylimääräisen ihan siksi koska kaikki on toiminut niin hyvin. Ainakin omalla kohdallani siis toiminut erittäin nopeasti ja on usein se edullisin paikka. Kokemusteni mukaan jos tuote ei saavu luvatussa ajassa, syy on useimmiten kuljetuspalvelussa, eli tämän voi laittaa myyjälle tiedoksi ja antaa se katkera palaute kuljetukseen...


Clamos.net
  20.06.2018
Hyvä kauppa

Olen tilannut alusta asti heiltä ja oon tosi tyytyväinen koska nykyisin tuotteet tulevat 1 päivässä. Aiemmin meni ehkä parista päivästä viikkoon. Ainut miinus on, ettei muutamaa suosikkisarjaa ole valikoimassa. :(


Taloon.com
  20.06.2018
Paikkansa pitämätön toimitusaika

Siis aivan huono kauppa. Tilasin hiekkapumpun uima-altaaseen 11.5.2018 ja nyt 20.6.2018 tuote ei ole vieläkään tullut, peruin kaupat. Toukokuun upeat ilmat meni katsellessa tyhjää allasta, (haettiin honkkarista sitten 50€ hintainen väliaikainen suodatin). Toimitusaika pumpulle oli 5-10 arkipäivää, 14 päivän jälkeen lähetin s-postilla kyselyä että koskahan se tulee, sanoivat selvittävänsä pikaisesti ja ilmoittavansa sitten. No viikon päästä soitin ja kyselin että miten on asian laita, he selvittävät sitä edelleen. Sitten tuli viesti 3 päivän päästä, että kyseinen pumppu onkin loppuun myyty, tarjosivat toista tilalle ja hyväkyin, ei ole tullut sekään. Toimitus- sekä asiakaspalvelu ovat aivan ala-arvoisia. en suosittele kenellekään. Olisi pitänyt käydä ensin heidän omalla palaute sivulla, siellä on satoja asiakkaita jotka ovat olleet sitä mieltä että toimitusajat eivät pidä paikkaansa vaan kaikki myöhästelee ja osa on saanut aivan väärän tuotteen joka piti olla.


Tukkatalo
  19.06.2018
Mikä kumman laatu Tukkatalossa maksaa?

Mikä kumman laatu Tukkatalossa maksaa? Sitä sieltä on turha odottaa.


Ilolashes
  19.06.2018
Laadukasta ja huolellista jälkeä

Kävin ensin ottamassa ripsenpidennykset toisessa liikkeessä. Ne kuitenkin kirvelivät ja tuntuivat epämiellyttäviltä. Olin kuullut tutulta Ilolashesista ja sain samalle viikolle vielä peruutusajan jossa Ilona tarkasti ripseni ja huomasi laitossa pahoja puutteita. Aluksi arvelin vähän koska Ilolashes ei toiminut salongissa ja paikka vaikutti aluksi epämääräiseltä. Varasin kuitenkin ajan ja päädyttiin laittamaan ripset kokonaan uudestaan seuraavalla viikolla jotta ripset ehtisivät vähän kasvaa takaisin. Todella mukava ja ammattitaitoinen tekijä. Uusista volyymiripsistäni tuli aivan ihanan luonnolliset ja kevyet vaikka ovatkin juuri sopivan näyttävät. Uusi luottopaikka, suosittelen erittäin lämpimästi!


Spizy Co.
  18.06.2018
Paras ravintola

Jumalauta helvetin hyvät pastat. Soosia riittämiin. saatana


Kärkkäinen
  18.06.2018
Hidas toimitus

Toimitusajaksi laitettu 2-4 päivää ei pitänyt paikkaansa. Nopean toimituksen takia tuotteen juuri heiltä tilasin. Viikon verran ollut nyt matkalla, saa nähdä milloin saapuu. En voi suositella jos suht pikaisen toimituksen haluaa. Jatkossa tilaan muualta ainakin isommat paketit.


CDON.COM
  18.06.2018
Ala-arvoinen asikaskokemus

Tilasin pelin (download versio) ja minulle toimitettiin koodi, jonka piti toimia Steam:ssä (tästä Steam kuviosta ei tosin tilattaessa ollut mitään mainintaa). Pelin viallisuudesta olen ollut yhteydessä CDON.com, ilman vastausta. Steam:n asiakaspalvelija sentään vastasi, mutta englanniksi ja neuvoi olemaan yhteydessä suoraan pelinkehittäjään tai etsimään vastausta erinäisistä keskustelupalstoilta. Hei haloo, minulle on myyty rikkinäinen tuote, josta olen maksanut käyvän hinnan! Käytännössä tämä on näppärä tapa ulkoistaa asiakaspalvelu.

Kiteytettynä, CDON.com toimii tässä vain viallisen tuotteen välittäjänä ja kieltäytyy ottamasta sille kuuluvaa vastuuta tavaran toimittajana. Palautus/reklamaatio ei onnistu, koska 1.reklamaatio/palautus "kaavake" edellyttää tilausnumeroa, jota "download" peleissä ei näyttäisi olevan, 2.CDON.com:n oma asiakaspalvelu ei vastaa, eikä sinne löydy edes puhelinnumeroa johon voisi soittaa, 3.toimitusehdoissa on pienellä präntillä maininta, ettei palauttaminen ole mahdollista softatuotteissa.

Itse ainakin aion jatkossa kiertää kaukaa CDON.com:n ja suosittelen samaa myös muille. Lisäksi suosittelen suhtautumaan suurella varauksella myös Steam:iin. Ainakaan sieltä on turha odottaa mitään kovin korkeatasoista asiakaspalvelua ongelmatilanteissa.


Puhelinfix.fi
  13.06.2018
Heikko aspa, huono tuote

Toimitus oli nopea, mutta luvattua työkalusarjaa ei tullut. Lisäksi sivuilla ei ollut luvattuja asennusohjeita. Tuote ei toiminut luvatusti. Tähän kaikkeen sain vastaukseksi tehdä kuten olin jo tehnyt (puhdistaa pinta ennen asennusta huolellisesti) ja ostaa uusi tuote, jolla ongelma korjaantuisi. Aspa ohjasi ottamaan kuluttaja-asiamieheen yhteyttä, sillä hän oli varma siitä ettei tuotteessa voinut olla vikaa. Näin teinkin, ja jatkossa ostan tarvittavat tuotteet muilta toimijoilta.