Viimeiset 100 arvosteluaPuhelinfix.fi
  27.05.2020
hyvin hoidettu

Tilaus 3 päivässä perille ja tuotteet ensinäkemällä laadukkaita ja edullisia. Suosittelen muillekkin!


Rakennusliike Pekkala Oy
  27.05.2020
Ikävää kielenkäyttöä sähköposteissa

Disclaimer: En ole aiemmin netissä kirjoitellut arvosteluja saamastani palvelusta tai ostamistani tuotteista. Nyt kyllä koen sen aiheelliseksi. En ole aikaisemmin koskaan kohdannut vastaavaa käytöstä muilta. Olen ollut yrittäjän viesteistä yllättynyt, hämmentynyt ja järkyttynyt, koska aiemmin kasvotusten hän käyttäytyi ystävällisesti ja asiallisesti. Jos hän olisi pahoitellut käytöstään, en julkaisisi tätä arvostelua. Minulla on kaikki sähköpostit vielä tallella ja alla on katkelmia niistä. Kaikkea en viitsi julkaista. Sitaatit ovat kuitenkin sanasta sanaan.

Kyseessä oli parvekkeen huolto, mikä sujui hyvin ja työn jälki oli hyvää. Kiistaa tuli laskusta, kun tiedustelin sähköpostitse laskun saatuani, onkohan laskussa virhe tuntien osalta (virheitähän sattuu itse kullekin). Yrittäjä oli laskuttanut minua kaksinkertaisista tunneista. Yrittäjän sähköpostivastauksessa luki mm. ”pyydän ystävällisesti kertomaan mihin pyrit tällä vedätyksellä."

Siihen vastasin mm. että maksan ainoastaan tosiasiallisesti toteutuneista tunneista. Ilmoitin myös, että jos en saa korjattua laskua, otan yhteyttä Kilpailu- ja kuluttajavirastoon ja juristituttaviini, joista yhden kanssa olen jo keskustellut.

Yrittäjä lähetti minulle vastauksena hyvityslaskun edelliseen sekä korjatun laskun. Sähköpostissa luki mm. "Pikkuneiti rupesi ampumaan kovilla" ja "Toivottavasti olet hyvin tyytyväinen itseesi. Onnea ja menestystä tulevaan. Olen varma, että kohtaat siellä karman lain."

Vastasin siihen kiittämällä korjatusta laskusta ja sanomalla, että työn jälki oli hyvää. Sanoin myös, että on todella ikävää, miten yrittäjä on kirjoitellut minulle epäasiallisesti eikä minulle valitettavasti jäänyt hyvä kuva hänestä eikä hänen yrityksestään.

Yrittäjä sanoi seuraavassa vastauksessaan, että ”rehellisen selkeästi olet kusettanut tällaista pienyrittäjää" ja ”minä olen se rehellinen yrittäjä, joka tuntee vedätyksesi suoraan lompakossaan. Siksi en koe tarvetta kaunistella asioita sinulle." Myös: ”Tämä vedätys tapahtui sinulta niin suunnitelmallisesti, että olet varmaan tehnyt näin useasti ennekin.” Lopussa oli vielä: "Jos olet ajatellut jatkaa valitsemallasi tiellä, kannattaa sinun muistaa olla varuillaan. Suututtaessasi äärimmäisen tiukalle vedetyn (taloudellisesti tai henkisesti) henkilön voit saada välitöntäkin palautetta. Minä nukun yöni hyvin. Minun ei tarvitse ulkona liikkuessani tarkkailla selustaani."

Tämän jälkeen en vastannut enää hänelle. Oman henkilökohtaisen kokemukseni perusteella en voi suositella yritystä, vaikka työ itsessään oli ok.


Grillikauppa.com
  26.05.2020
paska firma

Paska firma eivastaa puhelimeen eikäsähköpostiin pettynyt ja suuttunut


Muuttopalvelu Niemi Oy
  25.05.2020
Muuttopalvelu Niemi OY

Hyvin on hommat hoituneet Niemen muutoissa. 2 muuttoa olen tehnyt.Molemmat viimeisenpäälle. Muuttomiehet ammattitaitoista palvelualtista porukkaa. Muuttolaatikot ehjiä ja puhtaita. Kaikinpuolin onnistuneet muutot.


Halpis.fi
  25.05.2020
Suosittelen

Nopea toimitus. Asiakaspalvelu toimiva ja nopea.


Finink.com
  24.05.2020
tyhjä patruuna

tilasin canonin mustepatruunat ja värikasetilla sain tulostettua kymmenisen sivua ennenkuin tietokone ilmoitti värin olevan lopussa. muistinkin ettei tämä ollut ensimmäinen kerta, mutta aiemmin olen epäillyt tulostuspäiden olevan tukossa ja ostanut uuden tulostimen. nyt ei siitä ole kysymys, vaan kasetissa ei kertakaikkiaan ole mustetta. olen lähettänyt sähköpostia fin ink toimittajalle. saa nähdä vastaako. puhelinnumeroa kyseiseen firmaan en ole löytänyt. voi olla että menen käymään.


Grillikauppa.com
  24.05.2020
Toimitusajat mitä sattuu

Firman toimitusajat eivät pidä paikkaansa ja yhteydenottoihin ei välttämättä vastata lainkaan, ellei ala oikein kovistella.


Muuttopalvelu Niemi Oy
  24.05.2020
Voi pojat

Helsinki - Lappeenranta.. Ei muutto voisi mennä paremmin.. Niemen pojat osaa.. Perjantaina pakkasivat mun pienen kaksion ja lauantaina oli itse muutto. Kaverit ei myöhästynyt sekunttiaakaan. Ystävällistä,tarmokasta väkeä. Aivan mahtavaa olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen.


CDON.COM
  23.05.2020
Epäilyttävää toimintaa

CDON toimita pitäisi kieltää ainakin Suomessa. Tämä ruotsalainen verkkokauppa myy olematonta tavaraa anonyymiltä kauppiailta. Omat kokemukset ovat ikäviä, yhteyttä "kauppiaiseen" ei saa toimitusajan selvittämiseksi. Muutaman päivän toimitusaika ei ole toteutunut vielä kahteen viikkoon. Luulen että menetän rahani! Välttäkää tätä verkkokauppaa, rehellisiäkin verkkkokauppoja on olemassa.


MyTrendyPhone
  22.05.2020
Hinnat kohillaan

Verkkosivut ovat selkeitä, joten hakusessa olevat tuotteet löytyvät helposti. Tuotteet ovat myös juuri sellaisia, jollaisiksi ne kuvataan kuvissa ja selosteissa. Hinta/laatusuhde on kohdillaan. Hinnat ovat vertailukelpoisia muiden samankaltaisia tuotteita myyvien kanssa. Ja iso plussa siitä, että löytyy myös tuotteita, jotka poikkeavat ulkonäkönsä puolesta muista, kuten kännykkäkoteloiden kuvitus.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  21.05.2020
Täysin ala-arvoista basaari-toimintaa

Joskus aikoinaan täältä firmalta sai jotain tilattua ja tuotteet tulivat perille. Ei enää, eli kaveri trokaa tuotteensa asiakkaille siitä kertomatta Hongkongista, jolloin asiakkaalle jää ALV+tulli+käsittelymaksut maksettavaksi.

Tilasin maaliskuun alussa tuotteita, 6.3. tuli toimitusilmoitus. Nyt mennyt 2,5kk eikä tuotteet ole Hongkongista mihinkään vielä liikahtaneet. Oli kyllä ehdottamasti viimeinen kerta kun täältä mitään uskaltaa tilata, asiakaspalvelu täysin olematonta. Täysin valheellista dataa toimituksesta ja sitten kun lähettää selvityspyyntöä, tulee koottuja meriselityksiä. Ihmettelen, miten Klarna haluaa toimia tällaisen huijarityypin kanssa.

ÄLÄ OSTA!


Motonet-verkkokauppa
  21.05.2020
Motonet Porvoo

Tänään kävin Porvoon Motonetissä aikomuksena ostaa OTSO 16pro asekaappi. Myyjä sanoikin että 1 esittelykappale olisi saatavissa. Kerroin että maksan täyden hinnan esittelykappaleesta (599e) kunhan saan samalle päivälle kotiinkuljetuksen...eipä onnistunut enää kivijalkaliikkeessä noin vaikea homma vaan minun olisi pitänyt tilata se sama tavara netin kautta(puhelimella siinä myyjän edessä) että olisivat lähteneet tilausta käsittelemään ja todennäköisesti joskus muutaman viikonpäästä joku olisi sen sitten tuonut kotiovelleni(olisin tod.näköisesti ollut juuri silloin töissä). Ei edes näin korona aikana eräille kelpaa köyhän rahat koska ilmeisesti menee liian hyvin. Puolikas tähti siitä että minulle liikkeessä vaivauduttiin sentään juttelemaan.

-Mikko


MyTrendyPhone
  21.05.2020
Nopea toimitus

Selkeät sivut hyvin löytyy etsimät tuoteet. Nopea toimitus ja palautuskin onnistuu.


MyTrendyPhone
  21.05.2020
TilaikdenToimitttaminen

Sain mitä tilasin, hyvin olin perillä tilaukseni tilanteesta ja kuljetuksesta, se oli myös ihailtavaa, etyä tilaamsno tuote sopi ja pelaa moiitteettomasti


MyTrendyPhone
  21.05.2020
Sitä saa mitä tilaa!

Tilaus toimitettiin kuten luvattiin ja nopealla toimitusajalla. Useamman kerran tilannut ja aina on homma toiminut niin kuin pitääkin.


Varusteleka
  19.05.2020
Ennen kaikki oli paremmin!

Muistan vielä ajan jolloin leka oli ensimmäinen liike josta tarkistaa löytyykö jotain ylijäämää, joka voisi korvata heikomman siviili kaman. Nykyään on saatavilla vaikka ja mitä jos sillä hetkellä rahaa sattuu olemaan, jos ei ole jää nuolemaan näppejä sillä tavara katoaa yleensä muutamissa päivissä ja seuraavan kerran tavaraa on saatavilla puolen vuoden päästä jos lainkaa. Lisäksi viime vuonna bw teltan, jonka toinen kangas oli rikki yritin ottaa yhteyttä spostilla, mutta turhaan sillä siihen ei vastata päädyin siis tilaamaan toisen kankaan muualta. Lisäksi on varmaankin turha laittaa lisätopiveita tilaukseen, sillä todennäköisesti niitä ei toteuteta. Onhan se kiva että suomalainen yritys menestyy globaalisti, mutta jälleen kerran hintana on se että palvelu kärsii. :(


Verkkokauppa e-ville.com
  19.05.2020
Helppo

Helppo tilata ja hinta kohdallaan, mutta sattuneesta syystä tilaus viivästyi.


MyTrendyPhone
  19.05.2020
Upea iPhone 11 kotelo

Ostin kotelon uudelle iPhone 11:lle mytrendyphonesta ja se sopii täydellisesti. Kotelo on sekä joustava että tukeva, mutta tuntuu pehmeältä eikä liukuu käsissä. Siinä on myös puskurin suojuksia nurkissa estämään vaurioita, jos pudotat puhelimesi vahingossa. Reuna on kohotettu näytön ja kamera linssin suojaamiseksi. Tulen tilaamaan täältä uudelleen.


Opiskelijamuutot
  18.05.2020
Hienosti sujui.

Ystävien ja sukulaisten hyvien kokemusten perusteella valitsin Opiskelijamuutot-firman. Hienosti siirtyivät mummelin mööpelit ja aikataulussa, vaikka muuton kohde oli hankalassa rakennuksessa ja osa huonekaluista isokokoista antiikkitavaraa. Reippaita ja kohteliaita nuoria miehiä.


InkClub
  18.05.2020
Toimitus

Tänän yrityksen toimitukset kestävät tolkuttoman kauan. Vetoavat nyt kotonaan mutta tuskin siitä on kysymys Olen nyt odottanut mustekasettia kohta 2-viikkoa Missähän lienee Viimeinen ostos tästä verkkokaupasta.


Turun Paja
  18.05.2020
Kauheaa jälkeä

Menin halvan hinnan perässä, ja virhehän se oli. Työn jälki on suttuista ja ääriviivat osittain pahasti levinneet. Tatuoija/omistaja haukkui kuvan teon ajan muita paikallisia tatuointiliikkeitä, ehtipä edelliset asiakkaatkin vielä haukkumaan ja oli muutenkin hirveän negatiivisen oloinen. Kokemus kaikenkaikkiaan todella huono!


Tyyliluuri.fi
  18.05.2020
Panssarilasi

Tuote tuli nopeasti myös kysymyksiin sain hyvin vastaukset.

Mika H


Verkkokauppa e-ville.com
  18.05.2020
ihan hyvin hoitu kaupat

tosi hyvin onnistu kaupat ja saa nopeasti asikas viestiikin vastauksen kun kysyy elo on hyvä netti kauppa


Dplay
  17.05.2020
Paska mikä paska, pätkii !?...

Pätkii !?....v*tuttaa,aivan hukkaan meni maksu tähän paskaan !


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  16.05.2020
Työpaikkailmoitus

Mielestäni nykyaika luottotiedot eivä saa ratkaista Työhön hakemista ja työhön palkkaamista!!!


MyTrendyPhone
  16.05.2020
Tää on hyvä!

Useamman kerran tilannut tavaroita. Aina ollut tavarat sitä mitä luvattu. Ei kertaakaan mitään valittamista mistään. Hinta ja laatukin on kohdallaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.05.2020
Huolto

Huollon palvelu erinomaista. Rikkoutunut tuote korvattiin nopeasti. Kiitos.


MyTrendyPhone
  15.05.2020
Hyvä meininki!

Asiallinen, monipuolinen valikoima ja kohtuullinen hintataso! Kaikki puhelimen tarvikkeet hommannut sieltä ja olen tyytyväinen!


MyTrendyPhone
  15.05.2020
OnePlus 8 pro

Tilaus toimitettiin kuten luvattiin.Olen erittäin tyytyväinen


MyTrendyPhone
  15.05.2020
Älykellot / rannekkeet

Vahvan suosittelun arvoinen ostospaikka. Hinta / laatusuhde todellakin kohdallaan ja toimitus nopeaa, tilaus kivutonta, mitään muuta ei voi toivoa. Nyt tuotteet kovassa käytössä ja tarpeen tullessa paikka josta tuotteita tulen tilaamaan on todellakin tämä :)


Halvat Hinnat verkkokauppa
  14.05.2020
0-5

Ostin kaksikin tuotetta eri paketeissa tammikuussa. Toinen pari kuukautta myöhässä luvatusta ja toista ei ole kuulunut, seurannan mukaan ehkä jo ulkomaan terminaalissa, mutta posti eikä firma eikä Klarnaa tunnu ketään kantavan vastuuta. Eli ostajalle jättää tämä firma riskin. Maksu pitäisi tapahtua aina paypalilla tai mastercard/ visalla, mutta eipä tainneet maksuvaihtoehtoina olla, joten jäi viimeiseksi kaupaksi tämän firman kanssa.


MyTrendyPhone
  14.05.2020
Tilauksen toimitus nopeata

Ensimmäinen tilaus tästä verkkokaupasta, ja oli hieman ennakkoluuloja miten tässä käy. Mutta tilaamani tuote oli sitä mitä tilasinkin ja mikä parasta nopeasti tuli paketti perille :)


MyTrendyPhone
  14.05.2020
MyTrendyPhone

EDULLINEN,HYVÄ VALIKOIMA JA NOPEA TOIMITUS.


MyTrendyPhone
  14.05.2020
Mahtavan hienoa palvelua

Olipas helppoa tilata kännykän kuoret ja näytön suojat. Tosi edulliset ja toimitus tuli muutamassa päivässä kotiin.


CDON.COM
  14.05.2020
Huijari firma

Jos tavara ei tule, menetät rahasi! Ei kannata tuolta ostaa mitään ellet ole ihan 100% varma, että tuote on saatavilla!


MyTrendyPhone
  14.05.2020
MyTrendyPhone.fi

Minulla oli erittäin hyvä kokemus. En yleensä tilaa internetistä, koska minusta tuntuu turvallisempaa käydä itse kaupassa, nähdä ja ostaa tarvitsemani, mutta puhelimelleni ei ole paljon suojavarusteita tarjolla, joten tämä verkkosivusto on todella kätevä. Helppo navigoida ja tilata, juuri se, mitä tarvitsin.


Hostaan Oy
  14.05.2020
Erinomainen hinta/laatu-suhde, bonuksena apua ja palvelua

Tein perusteellisen kartoituksen pienelle, WordPress/WooCommerce-pohjaiselle verkkokaupalle sopivista webhotellipalveluista, joissa yhdistyisi edullinen hinta, nopeat palvelimet, itselleni turhasta web-bling-blingistä riisuttu tarkoituksenmukaisuus, korkea tietoturva ja ajanmukainen ote mm. sähköntuotantoon ja yrityskulttuuriin.

Päädyin pitkän harkinnan jälkeen Hostaan ja olen erittäin tyytyväinen päätökseeni. Käyttöönotto sujui rivakasti ja uusi käyttöliittymäympäristö on selkeä ja helppokäyttöinen. Mikä parasta, sain nopeaa ja henkilökohtaista apua sivustoni siirtoon. Se kun ei vanhalle palvelimelle kertyneistä, kummallisista haamutiedostoista johtuen sujunutkaan omatoimisesti. Nyt entistä nopeampi verkkokauppani pelittää kuten pitääkin. Suosittelen lämpimästi!


Nebula
  13.05.2020
En suosittele Nebulaa yhdellekään nettisivulle

Teen kotisivuja ja verkkokauppoja työkseni.

Harvoin kirjoittelen tällaisia arvosteluita, mutta nyt on pakko. Kahdella asiakkaallani on Nebula/Telia Inmics webhotellina koska heillä on muitakin Nebulan palveluita.

Itse kohtaamiani ongelmia:

- Tukipyyntöihin vastaaminen on hidasta (3-4 päivää)

- Lukuisia eri hallintapaneeleja joista on vaikea ottaa selvää että mistä mitäkin saa tehtyä

- Ei Cpaneelia

- SSL-lisenssi maksaa yli 10€ kuussa!

- Palvelinten PHP:tä tai tietokantoja ei saa kuulemma päivitettyä uudempiin eli nopeampiin ja turvallisempiin versioihin.

- Palvelimet ja tietokantapalvelimet ovat alitehoisia ja kaatuvat välillä

- Palvelimen asetuksia pitää säätää INI-tiedostoilla koska kunnon hallintapaneelia ei ole

- Asiakaspalvelijat eivät tunne omia palveluitaan: Asiakaspalvelu oli inttänyt yhdelle asiakkaalleni että SSL-lisenssiä voi hallita itse, mutta oli myöhemmin pyörtänyt sanansa ja tähän tuli hukattua monta päivää

Ylipäänsä tuntuu että koko Nebulan/Telia Inmicsin organisaatio on yhdistymisen jälkeen vieläkin aivan levällään. On erilaisia hallintapaneeleja ja puolionnistuneita yrityksiä tuoda kaikki Telia Inmics brändin alle. Hostaus on kilpailijoita kalliimpaa ja palvelu huonompaa. Lisäksi kehtaavat laskuttaa SSL-lisenssistä erikseen yli 10€ kuussa. En suosittele Nebulaa webhotelliksi kenellekään ennen kuin he saavat ongelmansa hoidettua.


Akkukauppa.com
  12.05.2020
EiI KOMMUNIKOINTIA

Akkukauppa.com ei tosiaankaan vastaa sähköposteihin ja se tuntuu tosi tylyltä. Odotin omaa tilaustani melkein 2 kuukautta. 5 viikon kohdalla kyselin tilanteesta mutta ei mitään vastausta. Lopulta peruutin tilauksen ennen kuin unohdan sen kokonaan. Paypal maksu niin saa ainakin rahansa takaisin.

En voi suositella!


Viherpeukalot.fi
  12.05.2020
Heikot, huonolaatuiset taimet

Sama teksti jonka laitoin viherpeukalot.fi:n facebook sivuille:

Tein ja maksoin tilauksen ti 28.4. Tilausvahvistus saapui sähköpostiin heti.

Kun Viherpeukaloista seuraavan viikon perjantaihin 8.5. mennessä ei ollut kuulunut pihaustakaan, laitoin aamulla sähköpostia. Kun siihen ei vastattu, yritin soittaa klo 15. Puhelimeen vastasi nauhoitus että palvelevat klo 14 asti. Pe iltana sain yllättäen tekstiviestin että lähetys on luovutettu postille. Muistettiinko se viedä postiin vasta kun 1,5 viikon jälkeen aloin kysellä perään?

Minun kokemukseni tämän puljun asiakaspalvelusta on yllä kuvatun menettelytavan huomioonottaen surkea.

Kokemus huononi entisestään kun tavaran huono laatu paljastui. Tilaukseni sisälsi 3 rirarinkannuksen taimea ja 6 varjoliljan sipulia. Sipulit ovat kai ok, niiden kai voi olettaa olevan hieman näivettyneitä kun ovat olleet maasta pois. Mutta ne taimet!!! Etioloituneita, surkeita yksilöitä. Heikkoja, harvoja, honteloita, liian vähällä valolla kasvaneen näköisiä. Ja kaiken kukkuraksi taimet olivat rutikuivissa ruukuissa ja alkaneet jo kuihtua kun sunnuntaina hain ne pakettiautomaatista. Siis pe lähetetty ja su rutikuivia ja kuihtuneita!?

Olisiko maksanut ekstraa kastella taimet ennen lähetystä?

Ymmärrän että koronakevät on ruuhkauttanut puutarhamyymälät, mutta luokattoman huonolaatuisen tavaran lähettämistä asiakkaalle se ei selitä.

Ensimmäinen ja viimeinen tilaus Viherpeukalot.fi:stä.


Netrauta.fi
  11.05.2020
sähkökiuas

Tilasin Netraudasta ns laadukkaan sähkökiukaan. Kun lähetys sitten saapui kuski totesi heti, että huonoja uutisia. Koko toimituslava oli kolhittu tai pudotettu terminaalissa ja aluslavan yksi kulma oli pahasti lytyssä. Samoin oli kivilaatikot. Kiukaassa ei näkynyt ensi silmäyksellä ulkoisia vaurioita. Mutta... mitenkähän ovat kärsineet vastukset ja niiden kiinnitykset ja varsinkin elektroniikka. Tämä selvinnee asennuksessa tai vasta käytössä, mikä on tietenkin huonoin vaihtoehto. En ole olenkaan tyytyväinen teidän toimintaan. Tilaus tehty 19.4 eli kolme viikkoa sitten ja ostohetkellä sanottiin, että tuote heti saatavilla. Arvosana on 4. En voi suositella kenellekään Netrautaa.


Tyyliluuri.fi
  11.05.2020
Hyvä ja nopea palvelu ja toimitus

Palvelu oli hyvää ja toimitus nopeaa ja tuote oli oikea ja hyvin pakattu.


Fitnesstukku
  11.05.2020
Piittaamaton yritys

Tilasin pakettina tuotteita firman verkkokaupasta. Tuotteet tuli ok ajassa perille, 5 pvää kesti. Tilauksesta puuttui kuitenkin yksi tuote sillä se oli ilmeisesti loppunut varastosta, vaikka verkkokauppa toista kertoi. No eipä tämä mitään kun maksunpalautus luvattiin 3-5 päivän kuluessa. 10 päiväå kului eikä palautusta näkynyt. Kyselin postilla sen perään ja sanoivat toteuttavansa maksunpalautuksen oitis manuaalisesti. Nyt 10 päivää myöhemmin selaillessani tiliäni ei palautusta näy vieläkään. Ikävää rahojen takaisin karhuamista, kun näin yksinkertaisten asioiden pitäisi tapahtua vaikeuksitta. Ei jatkoon


Dplay
  10.05.2020
Ei toimi

Google chromella tökkii.

Firefoxilla ihme surina pätkimistä jos koskee video playeriin.

Microsoft Edgellä toimi vähän aikaa, mutta nyt ilmoittaa virhettä eikä lähde toistamaan.

Vaikka vaihtaisi kuvan tarkkuutta, mikään ei muutu. Sen on pakko johtua tuosta video playeristä, koska netflixillä tai vastaavilla kyseistä ongelmaa ei ole millään selaimella. Ei varmaankaan mahdotonta korjata?. Palvelussa itsessään löytyy mielenkiintoista ohjelmaa, kuten Top Gear jota ei mistään muusta palvelusta nyt nää.


Vannetukku.fi
  10.05.2020
Vannetukku väittää ettei alalla ole työehtosopimusta

Vannetukku väittää työntekijöilleen ettei alalla ole työehtosopimusta. Tämä ei todellakaan pidä paikkaansa. Vannetukun työntekijät työnjohtoa myöten tietävät, että todellisuudessa alalla on työehtosopimus ja tästä myöskin keskustellaan firmassa. Vannetukku hankkii kilpailuetua työehtosopimusta noudattaviin rehellisiin kilpailijoihinsa nähden kuten esimerkiksi Nokian renkaisiin koska vannetukku jättää yleiskorotukset maksamatta ja myöskään lakkoja ei synny koska työntekijät eivät tiedä minkä alan työehtosopimuksen piiriin firma kuuluu.


Puhelinfix.fi
  09.05.2020
puhelinfix asiakaspalvelu ja tuotteet alaarvoisia

ostimme corillalaseja kolmeen eri kännykkään. Aino hyvä oli tavarantoimitus ja loppu onkin pelkkää skeidaa. Suojakuoret ei pysyneet kunnolla kiinni ja lähtivät irtoilemaan asennuspäivästä alkaen. Pari viikkoa niin suojakuori ei edes pysy kiinni. Kun kysyimme että onko takuuta niin tyly vastaus takaisin että olette asentaneet ne väärin ja meidän suojakotelo mukamas puristaa ne ylös... Kummia on kun tämän firman tuotteet vain ovat käyttäytyneet noin. Muualta on pysyneet kiinni ja kosketus näyttö on toiminut hyvin.

Täyttä paskaa kuten asiakaspalvelukin on puhelinfixillä


Tyyliluuri.fi
  08.05.2020
Nettikaupan toiminta

Nopea toimitus yllätti minut positiivisesti. Erittäin helppoa tehdä tilaus jopa mobiililla.


Hostaan Oy
  07.05.2020
Nopea ja ystävällinen

Erittäin nopea ja ystävällinen palvelu. Kaikki hoitui luotettavasti. Edullinen.


Mobiilitukku.fi
  07.05.2020
Sujuvaa kaupankäyntiä

Tilasin suojakotelon ja suojalasin Samsung Galaxy S 10 Liteen Valikoima oli hyvä ja mieluiset tuotteet löytyi nopeasti, ko. tuotteista oli yhteistarjous. Ostostapahtuma verkkopankin kautta sujui ongelmitta. Toimitus oli nopeaa ja sain oikeat tuotteet.

Suojakotelo oli laadukas, odotusten mukainen. Suojalasi puolestaan ei ollut likimainkaan näyttöön sopiva, sekä korkeutta että leveyttä puuttui häiritsevän paljon. S10 Liten etukamera on upotettuna näytössä ja lasi peitti kameran. Tuote oli selvästi halpis "one size fits all" vaikka se nimenomaan tämän mallin tarvikkeena myytiin. Tämä jäi vähän kaihertamaan, mutta tyydyin kohtalooni. En informoinut kauppaa tuotteen puutteista, joten en tiedä miten sujuvaa reklamaatioprosessi olisi.


Tyyliluuri.fi
  07.05.2020
Tyyliluuri

Enpäs löydä hakemallakaan mitään negatiivistä koko kaupanteko prosessissa.


Verkkokauppa e-ville.com
  07.05.2020
Kasvosuojat ja hengitys suojaimet

Kiitän laadusta ja hyvästä palvelusta.Yhteydenpito on ollut loistavaa.Suosittelen.


Netrauta.fi
  07.05.2020
Hyvää ja nopeaa palvelua

Kaikki sujui mallikkaasti, suosittelen. Tilasin 2.5. kylpyhuoneeseen tarvikkeita ja ne saapuivat jo 6.5. kotiovelle. Yhtä tuotetta en saanut kun ei ollut enää saatavilla, mutta siitä tuli asiakaspalvelusta viestiä 5.5. ja sen osalta rahat palautuivat tilille 7.5. Ei siis mitään negatiivistä sanottavaa tästä kaupasta.


MyTrendyPhone
  07.05.2020
Arvostelu

Olin hieman skeptinen online tilauksista, mutta tämän verkkosivuston kanssa kaikki sujui hyvin. Toimitus oli erittäin nopea ja tilaamani tuote oli tarkalleen kuin kuvauksessa.


Hobby Hall
  06.05.2020
Hukkaan heitettyä aikaa.

Tilasin 26.3.2020 neljä eri tuotetta. Arvioitu toimitusaika kuukausi. Laitoin sähköpostia arvioidun toimitusajan jälkeen. Vastauksessa pahoiteltiin myöhästymisiä ja kerrottiin tuotteiden olevan kuukauden myöhässä. Tästä viikon päästä tuli uusi ilmoitus, jossa tuotteiden toimitusaika olikin kaksi kuukautta myöhässä. Tilauksessa oli neljä eri tuotetta ja ne kaikki siis myöhässä kaksi kuukautta. Verkkokaupan tuotteiden saatavuus tiedot ei taida perustua mihinkään. Peruutin tilaukseni viikko sitten. Viimeinen kerta kun asioin jo putiikin kanssa.


Mustekasetti.com
  06.05.2020
En ole tyytyväinen, yhteensopivuus ongelmia

Viime syksynä vielä homma toimi paremmin, nyt on kyllä mennyt taso alas. Ei vastata kysymyksiin / oteta tosissaan jos on ongelma heidän maahatuomaansa tarviketuotteen kanssa.


ITapsa
  06.05.2020
Nopea palvelu mutta huonolaatuinen näyttö heti rikki

Korjasin iPhone SE hajonneen näytön Espoonlahden iTapsassa. Näytön vaihto tapahtui nopeasti kauppakäynnin aikana ja näytti hyvältä. Taskussa ollessa näyttö meni 2 viikon sisällä kuitenkin uudelleen rikki kun keppejä ja risuja nostelin ja hiemsn painetta vsin näyttöön tuli. Mitään iskua ei tullut eikä puhelin pudonnut. Aiemmat puhelimet kestäneet vastaavan. En saanut takuuseen uutta näyttöä koska arvioitiin iskun aiheuttamaksi.


Game House
  06.05.2020
Kusetuskauppa; välttäkää

Ostos maksettiin, mutta sitä ei koskaan lähetetty. Asiakaspalvelu ei vastaa


Vannetukku.fi
  06.05.2020
Renkaat tukusta

Älkää ostako, nimittäin jos satut saamaan selkäheittoiset renkaat, niinkuin minä sain, et takuulla saa uusia... ajelet sitten uusilla renkailla niin että tärisee!

Aivan järjetöntä ostaa kalliita renkaita ilman minkäänlaista takuuta!

Reklamaatio palvelusta vastataan jos huvittaa, harvemmin.

Kierrä kaukaa!


Nettikulta
  05.05.2020
Suosittelen lämpimästi

Olin erittäin tyytyväinen Nettikullan asiakaspalveluun ja toimintaan, sekä maksettuun hintaan. Kaikki toimi loistavasti.


Hostaan Oy
  05.05.2020
Hyvää palvelua

Siirsimme pienyrityksen nettisivujen hosting-palvelut Hostaan Oy:lle tavoitteena aiempaa edullisemmat kustannukset ja parempi tekninen tuki. Palveluiden tilaus onnistui yrityksen nettisivujen kautta helposti ja tilausvahvistus tuli nopeasti. Nettisivujen siirto sujui myös hyvin ja muutamaan teknisempään asiaan saatiin Hostaalta nopeaa ja asiantuntevaa apua. Näillä perusteilla voin suositella Hostaan palveluita.


Netrauta.fi
  05.05.2020
Todella surkeaa

Eihän täältä pysty ostamaan mitään, kun luvattua tarjousta ei kuulu, eikä soittopyyntöihin vastata, vaikka luvataan. Minä kyllä muistan kaikki lupaukseni - myös rikkomani, mutta mutta - Netrauta ei muista edes rikkomiaan.


Motonet-verkkokauppa
  04.05.2020
Surkea asiakaspalvelu

Surkea asiakaspalvelu, sähköposteihin ei vastata ja puhelinpalveluun saa soittaa kymmeniä kertoja ilman vastausta. Etukäteen maksettu lähetys ollut kuukauden matkalla, nettiseurannan mukaan koko ajan "pakkauksessa". Todellisuudessa mennyt toiselle puolelle suomea väärään osoitteeseen, josta vastaanottaja soitti minulle. Puhelinasiakaspalvelussa kauhisteltiin asiaa ja luvattiin selvittää, mutta pariin viikkoon ei ole kuulunut mitään. Sähköposteihin ei ole tullut kuukauden aikana vastausta kertaakaan.

Virheitä toki sattuu ja paketit saattavat joskus lähteä väärään osoitteeseen, mutta se yhdistettynä olemattomaan asiakaspalveluun jättää hieman kusetetun maun. Jatkossa tilaan suosiolla Saksasta (puoleen hintaan).


Multitronic
  04.05.2020
MTronic

Erittäin huonoa palvelua. Kasattu tietokonepaketti ei toiminut ja ihan hirveää säätämistä. Vältellään asioita ja kukaan ei tiedä yhtään mitään. Sua pompotellaan sinne sun tänne ja maksetusta tuotteesta joutuu sen lisäksi soitteleen ja selvittään itse. Ei enää ikinä!


ON24 Sisustus Oy
  04.05.2020
Huonoa muovi rihkamaa, tuolin pyörät hajoaa.

Ostin heinäkuussa vuonna 2019, 2 kpl arvokasta konttorituoli pyörä hajosi,takuu on hankala suuret kustannukset, kun hajonnut pöyrä pitää kuvata ja lähettää,on parempi kuin hankkii kunnon pyörät tuoliin, pitää arvioita seuraavan ostopaikan kalusteille. en suosittele tuotteiden ostoa on 24 yrityksestä.

Pettynut ostokseen hakinta arvo oli 2 tuolia 1099,30 euroa

4.5.2020 Asiakas.


Taloon.com
  02.05.2020
Reklamaatio ,tuotteen palautus, erikoista toimintaa

Alla vastauksia s.postista joita olen saanut kun minulle tuli viallinen tuote jonka yrittäisin palauttaa rahojen takaisin saamiseksi..tuote käyttämätön.

-valitettavasti en ole saanut vielä toimittajalta ohjeita kuinka reklamaation kanssa edetään. Pahoittelen. Olen heihin uudelleen yhteydessä ja palaan sinulle uudestaan asiaan heti kun he ovat käsitelleet tämän ja lähettäneet lisätietoa.

-kiitos viestistäsi ja pahoittelut tapahtuneesta. Lähden selvittämään tätä ja palaan sinulle uudestaan asiaan kun saan lisätietoa kuinka toimimme.

Ja taaskaan ei sitten asiasta kuulu mitään ja joudun pitämään rikkinäisiä tuotetta itselläni ja tarvitsisin remonttiin toimivan tuotteen...tämähän on epätodellista menettelyä. Lähetänkö viallisen tuotteen vain heille ja odottelen saanko rahani joskus takaisin ???? Kyse sähkötyökalusta jossa oli vika....ei käytetty vaan pakattu takaisin alkuperäislaatikkoon.

Enpä suosittele tämän kaupan palvelua ...tulee turhaa stressiä ,menee aikaa ja varmaan tuotteen rahatkin pysyvät viikkotolkulla väärissä käsissä ... Olen vuosia ostanut verkkokaupoista tuotteita ja koskaan en ole tälläiseen menettelyyn törmännyt reklamaatiotapauksissa...
Hostaan Oy
  02.05.2020
Ensiluokkaista palvelua!

Avattiin webhotelli projektillemme vailla aiempaa kokemusta palveluntarjoajasta. Kaikki toiminut todella sujuvasti ja nopeasti.

Selkeät ohjeet kaikkeen. Hinnoiltaan ja nopeuksiltaan kärkitasoa.

Asiakaspalvelu kaikessa suhteessa parasta johon olen törmännyt. Sähköposteihin vastattu jopa aikoina jolloin ei kaiken järjen mukaan edes tarvitsisi vastata. Pieniin omiin kömmähdyksiin tarjottu loistavat ratkaisut ja ne hoidettu nopeammkn kuin olisi osattu odottaa.

Suosittelen lämpimästi.


Ellos
  02.05.2020
Ellos huijaa asiakkaita

Tilasin Ellokselta ja palautin tuotteet. Palautuksesta huolimatta Ellos laskutti minua palautetuista tuotteista lopulta lähettäen karhukirjeitä. Maksoin laskun ja reklamoin palautuksesta ja hyvitettävästä laskusta Elloksen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelusta ei kuitenkaan ikinä vastattu. Lopulta olin yhteydessä kuluttaja- asiamieheen ja kuluttaja-asiamiehen yhteydenoton jälkeen Ellos palautti vihdoin liikasuorituksen Ellos- tililleni. Luonnollisesti olisin halunnut palautuksen rahana, koska en aio ikinä enää ostaa Ellokselta yhtään mitään menettäen rahaa ja tukemalla kuluttajia huijaavaa yritystä. Elloksen laskutus huijaa myös kuluttajaa. Jos maksutavaksi valitsee laskun, ei Ellokselta saa heti laskua, jolla maksaa koko summa ja sitten rahastavat osamaksuilla.en voi suositella Ellosta kenellekään, vältä siis yritystä ja osta luotettavilta verkkokaupoilta.


MyTrendyPhone
  02.05.2020
My trendy phone

Tuote jonka tilasin tuli moitteettomasti pakattuna. Ainut miinus oli että tuotteen tuloon meni paljon kauemmin kun oli verkkosivuilla luvattu, otin yhteyttä asiakaspalveluun josta ystävällisesti vastattiin että viivästys johtuu koronasta.


Coolshop
  01.05.2020
En suosittele

21 päivää tilauksesta ja postin seurannassa vain maininta "olemme saaneet lähettäjältä ainoastaan sähköisen ennakkoilmoituksen lähetyksestä". Asiakaspalvelussa ei tiedetä missä paketti on, mutta on heidän mukaan postitettu ja syynä viivästymiseen korona. Tilasin toisesta verkkokaupasta Saksasta samana päivänä ja tilaus tuli 7 päivässä. Lisäksi Chat ei toimi ja puhelimeen ei vastata.


Salon REZA
  30.04.2020
Minä pidin käynnistäni aivan kympillä!

Minusta työn jälki oli erinomainen, palvelu todella ystävällisesti ja parturin kanssa oli todella mukava rupatella. Suosittelen!


MyTrendyPhone
  30.04.2020
kasvomaski

Tilasin kasvomaskeja 2kpl, toimitus oli nopea ja tuote vastasi netin ilmoittamaa. suosittelen. Toiveena hinta edullisempaa näille, koska tarve suuri korona aikana. kiitos.


Ruka
  30.04.2020
Rukan matkaaja

Rukalla on parhaat laskettelurinteet ja hyvät hiihtomahdollisuudet. Luonto on erittäin kaunis talvella ja kesällä. Joka vuosi käydään ja majoitus vuorataan https://www.rukamokit.fi.


Game House
  30.04.2020
Asiakaspalveluun ei saa mitenkään yhteyttä

Kukaan ei vastaa viesteihin eikä myöskään puhelimella saa yhteyttä. Peli on maksettu. Menivätkö rahat kankkulan kaivoon?


Netrauta.fi
  29.04.2020
Kakkoslaadun tavaraa

Netrauta myi meille kakkoslaadun parkettia, jota ei pitäisi olla valmistajan valikoiman mukaan edes markkinoilla. Laatupoikkeamaa ei tietenkään mainittu verkkokaupan tuotekuvauksessa ja Netraudan myymälässä oli esillä tietenkin vain normaalia valmistajan vakioparkettia. Remonttifirma ehti asentamaan parketin lattiaan, ennen kuin materiaalin poikkeava laatu havaittiin ja tässä sitä nyt sitten ihmetellään. Asiakaspalvelu yrittää vain pestä kätensä tapauksesta esittämällä virheellisiä faktoja, ja ohittaa vaikeat kysymykset. En voi suositella Netrautaa kenellekään.


Taloon.com
  29.04.2020
Reklamaatio ,tuotteen palautus, erikoista toimintaa

Alla vastauksia s.postista joita olen saanut kun minulle tuli viallinen tuote jonka yrittäisin palauttaa rahojen takaisin saamiseksi..tuote käyttämätön.

-valitettavasti en ole saanut vielä toimittajalta ohjeita kuinka reklamaation kanssa edetään. Pahoittelen. Olen heihin uudelleen yhteydessä ja palaan sinulle uudestaan asiaan heti kun he ovat käsitelleet tämän ja lähettäneet lisätietoa.

-kiitos viestistäsi ja pahoittelut tapahtuneesta. Lähden selvittämään tätä ja palaan sinulle uudestaan asiaan kun saan lisätietoa kuinka toimimme.

Ja taaskaan ei sitten asiasta kuulu mitään ja joudun pitämään rikkinäisiä tuotetta itselläni ja tarvitsisin remonttiin toimivan tuotteen...tämähän on epätodellista menettelyä. Lähetänkö viallisen tuotteen vain heille ja odottelen saanko rahani joskus takaisin ???? Kyse sähkötyökalusta jossa oli vika....ei käytetty vaan pakattu takaisin alkuperäislaatikkoon.

Enpä suosittele tämän kaupan palvelua ...tulee turhaa stressiä ,menee aikaa ja varmaan tuotteen rahatkin pysyvät viikkotolkulla väärissä käsissä ... Olen vuosia ostanut verkkokaupoista tuotteita ja koskaan en ole tälläiseen menettelyyn törmännyt reklamaatiotapauksissa...
4x4 SHOP
  29.04.2020
Hidas ja huono kauppa.

Erittäin huono kokemus jäi. Viikkoja kestävä toimitus ja nuiva vastaus asiakaspalvelusta, kun tavaraa kyseli. Totta kai vielä venytti r lähetystä, jolloin pakettia ei saanut viikonlopuksi, vaan jäi pyhiksi vielä terminaaliin.

On verkkokauppoja, missä homma toimii, mutta tämä on semmonen pulju, mikä ei toimi. Jatkossa tilaan kumimattoni ulkomailta, jossa ymmärretään asiakaspalvelu. Enkä tue ainakaan tätä pientä kotimaista yrittäjää, jolle asiakkaat ei tunnu olevan millään lailla tärkeä.


ACON
  27.04.2020
Trampoliinit

Tilattiin pari pienempää tarmpoliinia. Ne saapuivat muutamassa päivässä kotipihalle ja ovat laadukkaita.


Ironfit oy
  27.04.2020
Nopea toimitus

Toimitus tuli ajallaan perille 3 päivässä, nopea palvelu.


MyTrendyPhone
  27.04.2020
Hyvä verkkosivusto

Olen tilannut mytrendistä noin kymmenen kertaa, useimmiten se oli hyvä kokemus, muutaman kerran toimitus kesti hieman odotettua kauemmin ja kerran piti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun vaurioituneen tuotteen takia, mutta he lähettivät uuden sen tilalle. Joten kaiken kaikkiaan, jos et välitä, että joskus pitää odottaa vähän kauemmin, suosittelen sitä.


Panssari.fi
  26.04.2020
Panssarilasi puhelimeen nopsaan

Törmäsin panssari.fi verkkokauppaan kun etsin suojalasia Samsungiini. Verkkokaupasta oli helppo tilata kun sivut olivat selkeät. Tilaus saapui kotiin parissa päivässä ja lasi istui hyvin puhelimeen. Parin viikon kuluttua lasi kuitenkin hajosi pudotettuani puhelimen laatoitukselle. Asiakaspalvelu vastasi viestiini lauantaina ja sain uuden panssarilasin takuun piikkiin. Erittäin miellyttävä kokemus ja suosittelen lämpimästi. Valikoima voisi olla laajempi.


Hobby Hall
  26.04.2020
Vanhan Hobby Hallin irvikuva?

Minun 10 kuukautta sitten peruuntunut kauppatapahtuma ei olisi yksinään ongelma. Mutta koska tuote on edelleen myynnissä, niin haluan kirjoittaa tänne viestiä varoitukseksi.

Tilasin kesäkuussa 2019 kyseisestä nettikaupasta Miele STB305-3 turbosuulakkeen imuriin, koska hinta oli hyvä. Toimitusajaksi ilmoitettiin NOIN VIIKKO ja maksoin tilauksen välittömästi maksupalvelun kautta. Kuitenkin sain sähköpostitse 6 VRK KULUTTUA ilmoituksen "Valitettavasti tilaamasi tuote on loppunut valikoimista", jonka jälkeen pyysin rahat välittömästi takaisin. Maksu palautettiin melko pian kokonaisuudessaan. Mutta jälkeenpäin havaitsin tuotteen olevan edelleen myynnissä verkkosivuilla SAMALLA HINNALLA JA TOIMITUSAJALLA. Asia ei jäänyt kuitenkaan vaivaamaan silloin ja unohtui.

Nyt asia muistui uudelleen, kun kuulin ongelmista saman myyjän kanssa toisella henkilöllä. ONGELMANA on ettei minulle tapahtunut näyttäisi olevan ihan vahinko. Tuote on edelleen lähes vuoden kuluttua myynnissä samalla toimitusajalla ja hintaa on nostettu 69,90->79,90 eli kympillä.

Ennen ko. myyjällä oli myymälöitäkin Suomessa ja verkkokauppakin toimi hyvin. Viime vuosina tapahtuneet muutokset omistussuhteissa löytyvät kyllä netistä.


Netrauta.fi
  23.04.2020
Perutut kaupat

Tilasin kasvihuoneen heiltä, joka oli mainoksen mukaan viimeistä päivää tarjouksessa tai niin kauan, kuin tavaraa riittää. Tarjous jatkui vielä monta päivä. Tuotteen piti tulla kotiin toimitettuna 2-5 arkipäivässä. Kun lähetystä ei kuulunut, lähetin heille sähköpostia ja kävi ilmi, että tuotetta ei ole edes lähetetty. Muutaman päivän viestittelyn jälkeen selvisi, että saisin kasvihuoneen reilun kuukauden päästä. Olin jo tehnyt pohjatyöt ja valanut pilarit kasvihuoneen mukana tulevan sokkelin mukaan. Ei auttanut, kuin perua kaupat. Onneksi sama kasvihuone oli muuallakin samalla hinnalla ja käyn sen tänään hakemassa.

Todella surkeaa palvelua, ettei mitään ilmoiteta, jos tuotetta ei tulekaan sovitussa ajassa. Lisäksi on mielestäni väärin jatkaa tarjousta, jos sanotaan että on viimeistä päivää tarjouksessa, eikä tuotetta selvästikään ole varastossa.

Yhden tähden annan kuitenkin asiakaspalvelusta, joka toimi ripeästi ja asiallisesti, vaikka itse olin melko vihainen viesteissäni.

En tilaa täältä enää koskaan, enkä tietenkään suosittele sitä muillekaan.


MyTrendyPhone
  23.04.2020
Kätevä verkkosivusto

Sivusto on helppo selata, heillä on paljon tuotteita, vaikka jotkut eivät ole varastossa. Hinnat ovat ok, toivon vain, että toimitus olisi nopeampaa.


Kisakone.com
  23.04.2020
Tavarat tuli perille ja nopeasti. Eivät lue aina sposteja.

Pistin sähköpostilla muutoksen tilaukseen mutta ehtivät lähettää ennen postin lukemista. Hyvin kuitenkin hoiti tilanteen kun soitin ja vastasi jopa puhelimeen. Suosittelen.


Gigantti
  21.04.2020
Gigantin asiakaspalvelu ala-arvoista

Myynti- ja maksutapahtuma kyllä toimii tässä kioskissa kohtuullisen hyvin, mutta annappa olla jos tuotteessa on joku poikkeama. Sen jälkeen ei sitten toimikaan yhtään mitään. Mainostavat kyllä kaikenlaista palautusoikeutta, mutta kun ei edes lakisääteinen takuukäsittely toimi. Asiakaspalvelu on täysin ala-arvoinen ja ilmeisesti se on ihan tarkoituksella. Kontaktitietoja ei ole - muita kuin maksullinen palvelunumero. Kaksi viimeisintä ostostani olivat pohjanoteerauksia. Eivät yksinkertaisesti meinanneet käsitellä viallista laitetta takuuna ennen kuin riittävän painokkaasti kerroin seuraavan keinon olevan viranomaistaho. Sitten asia ratkesikin parissa tunnissa - heti kahden kuukauden selittelyjen jälkeen. Missähän 70-luvun neuvostoliitossa tämän yrityksen arvot oikein seilaavat. Eihän kuluttajalaitteiden vakiotakuun pitäisi olla mitään muuta kuin rutiinitoimenpide tällaiselle lafkalle. Suosittelen kaikkia hankkimaan laitteenne jostain, missä ensinnäkin asiakaspalvelun saa kiinni ja toiseksi edes ihan lakisääteiset velvoitteet toimivat. Tämän yrityksen brändi-markkinointi poikkeaa reaalimaailmasta kuin yö päivästä.

Nimimerkillä; entinen asiakas


Netrauta.fi
  21.04.2020
Kotiinkuljetus

Tilasin, ja maksoin heti kotiinkuljetuksen tuotteille. Kolme eri autoa käynyt pihassa, ja nyt lopuista tuli ilmo että matkalla. Myöhemmin ilmoitetaan mistä voit ne noutaa luki viestissä. Siis miksi olisin maksanut kuljetuksen kotiin jos haluasin ne noutaa? Ei ikinä täältä enää!


CDON.COM
  21.04.2020
Tuotetta vaan ei kuulu....

CDON.com on täysin edesvastuuton ja löysä online-firma, joka ei edes itse vastaa asiakkaan kyselyihin, vaan lyöttäytyy syrjään koko ostosta. CDON-sivuilla informaatio nolla, etkä pääse sitten minnekään saamaan minkäänlaista vastausta; minun tapauksessani koko tilaus tulematta ja jo neljä viikkoa olen odotellut. Ihan turha heille enää kuudetta meiliäkään lähettää - UMPIKUJAKAUPPA.


Taloon.com
  19.04.2020
Helppo tilata

Tuli vaan ihan eri tuotteet mitä tilasin. Sähköpostivastauksissa kestää...olisko samoja työntekijöitä kuin postissa.


Rajala Pro Shop
  17.04.2020
Reklamaatio ei toimi eikä palautusoikeutta ja hidas reagoima

Erittäin pettynyt Rajalan toimintaan. Toimittivat meille viallisen kiinalaisen Kimbaalin FeiyuTech G6 Gimbal

Tämä rupesi kuumumaan ensimmäisellä latauksella ja oli kohta mökin polttaa. No, ajattelin että paska yksilö, niinkuin olikin. Mutta tuotereklamaatio onkin sitten kinkkisempi.

Ensinnäkään reklamaatioon ei vastattu useampaan päivään, vasta sitten kun facebookiin laitoin viestiä että miksi ette reklamaatioon vastaa.

Sen jälkeen ei onnistunutkaan että lähettävät meille uuden, vaan ensinnä pitää vanha palauttaa ja pariviikkoa tai kuukautta odottaa että he ehtivät sen tutkia.

No tilasin sitten toisen ja ajattelin että he hyvittävät tilauksen sitten kun toteavat että laite on todellakin rikki. Mutta ei, eihän se niin mene. Ei voi palauttaa.

Eivät myöskään ymmärtäneet sitä, että meillä kuvaussessiot kärsivät, se on meidän oma ongelma ei heidän. No toki näinkin, mutta selkeästi liikkeen politiikka on suututtaa asiakkaat.

Lisäksi palautuskulut pitää itse maksaa (no uusi verkkokauppalakihan tämän sallii, se ihan ok, mutta asiakkaita arvostavat liikkeet ei lähde tuohon)

Harmittaa etten lukenut näitä Rajalan negatiivisia kokemuksia ennen kaupantekoa, sillä Gigantissa oli vastaava setuppi suunnilleen samalla hinnalla, mutta ajattelin periaatteessa pienempiä yrityksiä suosia kuin isoja ketjuja. Ei olisi kannattanut.

Uskomatonta kuinka surkea asiakaspalvelu ja ennen kaikkea reklamaatioiden hoito liikkeessä on. Oli kyllä viimeinen kerta kun kyseisestä puljusta mitään ostaa.

Varoitus muillekin, jos tulee kameroiden tai muiden Rajalasta hankittujen tuotteiden kanssa ongelmia, niin näyttää vahvasti siltä, että jää kuluttajan tappioksi, niillä ei ole pienintäkään aikomusta ilman oikeusteitä tehdä asian eteen mitään.

Harmi että suomalainen firma käyttäytyy kuin kiinan alibaba lafkat. Tosin kiinaromuahan ne myyvät, varmaan takuuehdotkin kopioitu kiinasta.


Lomarengas.fi
  17.04.2020
Joustamattomuus poikkeusoloissa

Katsoimme oikeaksi ja välttämättömäksi peruuttaa varauksen koronatilanteessa, kun hallitus yksiselitteisesti ohjeisti, ettei mökille saisi nyt mennä. Lomarengas ei tule yhtään vastaan tilanteessa vaan pitää itsellään koko ennakkomaksun. He eivät edes jousta, vaikka toinen meistä on hoitaja, jolle ei poikkeustilanteessa myönnetäkään vuosilomaa. Asiakaspalvelu oli puhelimessa ynseää ja tympääntyneen/välinpitämättömän kuuloista. Mökin ajankohdan siirtämisestä he olisivat veloittaneet vielä lisämaksua. Ja jos tämäkin ajankohta olisi mennyt pieleen poikkeusolojen vuoksi, olisimme maksaneet tyhjästä vielä enemmän.


Travellink
  17.04.2020
Vältä kuin ruttoa

KLM perui lennot. Jonotin puhelimessa "asiakaspalveluun" yhteensä noin viisi tuntia. Kahtena kertana noin puolen tunnin jonotuksen jälkeen siirrettiin eteenpäin, uuteen jonoon. Kun vihdoin pääsin läpi, saksalla aloittanut puolalainen(?) toisteli opeteltua rimpsua kuinka rahoja ei voi antaa takaisin, koska lentoyhtiö ei salli, mutta saisin kyllä lennosta voucherin jonka voi käyttää uudelleen samalle reitille. Käskivät ottaa yhteyttä lentoyhtiöön, joka taas ilmoittaa että matkatoimistoista ostetuille lennoille he eivät voi tehdä mitään vaan on otettava yhteyttä matkatoimistoon.

Kuluttajaviraston mukaan kun lentoyhtiö peruu lennon, asiakas voi myös valita rahojen palautuksen ja rahat pitää saada takaisin tilille 7 päivässä. Tässä on mennyt jo useampi viikko tapellessa, ja nähtävästi asiakaspalvelujonossa istumisesta tuli parin kymmenen euron lisälasku puhelinyhtiöltä. Yritän saada rahat takaisin pankin kautta, onneksi maksoin luottokortilla...


MyTrendyPhone
  17.04.2020
Merkkikohtaiset kotelot

Nopea toimitus. Laatu vastaa esitettä. Koteloiden sopivuus 100%. Suosittelen kaikille.


MyTrendyPhone
  16.04.2020
Galaxy s10 spigen case

The delivery was really fast even with virus problems The case as always very good Costumer service also was fast at Answering I recommend the mytrendyphone.fi also I recommend the case it fits the phone perfectly


Gigantti
  15.04.2020
Gigantti

Gigantin palvelu ystävällistä myynti-/kaupantekotilanteessa, luvattiin hintatakuu. Kun seuraavana päivänä sain asiakaspalvelun chatissä kiinni tunnin jonotuksen jälkeen...selvisi, ettei hintatakuuta enää ole ollut moneen vuoteen.Olivat kuitenkin yhteydessä myyjään, joka soittikin ja kertoi, että pyrkivät olemaan kilpailukykyisiä Suomessa olevien kivijalkamyymälöiden kanssa. Siis hävisin yli 200 euroa 800 euton ostoksessa, että se siitä edullisuudesta.


MyTrendyPhone
  15.04.2020
rakastan sitä!

Kaksi tilaamani kuorta ja näytönsuoja samsung s20 -laitteelleni olivat jopa parempia elämässä kuin kuvassa. Hinta oli myös melko edullinen, joten minulla ei ole valituksia.


Mustekasetti.com
  14.04.2020
Edelleen odotan tilausta

Jep!! tilasin noin 3viikkoa sitten mustetta, ja maksoin sen seuraavana päivä ja olen laittanut sposti viestiä ja kukaan ei oo ottanut sieltä yhteyttä:( vieläkään ei oo tullut, "todellakin nopea toimitus" ;)

En suosittele :(


MyTrendyPhone
  13.04.2020
Suosittelen väkevästi

Yleensä olen hieman skeptinen tilatessani tuotteita yritksestä, joka ei ole "main stream" eikä muutenkaan tuttu, olen myös polttanut näppini useasti sillä monesti tilattu tavara on lähetetty Kiinasta (toimistusaika 8viikkoa), se ei ole ollut mitä luvattu ja kaiken lisäksi asiakaspavelu ei vastaa eikä hyvitystä näy.

MyTrendyPhone vastasi tuotenkyselyyni erittäin nopeasti ja kaukosäätimeen tilattu akku tuli parissa päivässä ja toisin kuin edellisen kappaleen tapauksessa se jopa toimi luvatulla tavalla. Voin suositella!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  13.04.2020
Hintamanipulaatio

Tuotteet ovat tarjouksessa silloin, kun ne ovat outofstock.

Samalla hetkellä, kun C270-kameraa alkoi saada, sen hinta pomppasi 32 eurosta viiteen kymppiin!

Sekin on merkattu muka tarjoushinnaksi, normaalihinnan ollessa naurettava 60 euroa, ja sillä 32 eurolla eivät varmasti ole koskaan sitä myyneet!


Alennuskoodeja
  12.04.2020
Koodit eivät toimi

Tämän sivuston alennuskoodit ovat lähes poikkeuksetta vanhentuneita. En ymmärrä mitä järkeä on ylläpitää sivua jossa on läjä alekoodeja jotka eivät toimi? Olen saanut ehkä 1 koodin kymmenestä toimimaan. Tämän lisäksi kaikki sivuilla olevat "alennuskoodit" eivät ole edes koodeja, vaan ne ovat vain normaaleja linkkejä tarjouksiin. Suosittelen ennemminkin vaikka https://www.tarjoushaukka.fi sivustoa jossa vanhentuneet koodit menevät automaatisestit pois sivustolta eivätkä jää sinne pyörimään. Ihan hieman ärsyttävää kokeilla tuhansittain eri koodeja jotka eivät toimi!! Oppikaa päivittämään sivustonne alennuskoodit niin nostan ehkä arvosanaa tulevaisuudessa.


Ironfit oy
  11.04.2020
toimitus myöhässä

4 viikkoa tilauksesta ja yhä odotetaan toimitusta. Jatkossa jostain muualta.