Viimeiset 100 arvosteluaVeikon Kone Oy
  11.12.2018
Rahat kyllä kelpaa...

Tuotteen toimitusaika maksuhetkellä 1-5 päivää, sen jälkeen korjattu sivulle 8-30 päivää. Asiakaspalvelu yksi suuri vitsi ei vastaa mihinkään. En suosittele kenellekään!


Grillikauppa.com
  10.12.2018
toimitus

Toimitusajat eivät pidä paikkansa,eivätkä vastaa viesteihin.


Multitronic
  10.12.2018
Hyvä

Hyvät nettisivut laajavalikoima ja aika kilpailukykyset hinnat. MINULLA OLI AINAKIN NOPEA TOIMITUS.


CDON.COM
  10.12.2018
Cd/leffat jne ok, osta omalla riskillä

CDON asiakaspalvelu huono. Tilasin tuotteen, jonka halusin lopulta perua vielä käsittelyvaiheen aikana, mutta vasta viikkoa myöhemmin tulee postissa tuote ja vastaus sähköpostiin että emme voi enää peruuttaa tuotetta, sillä se on postitettu. Lähetyslistaa tuotteen mukana ei ollut, joten sitä pitää kysellä. Nyt mennyt viikko ja ei mitään vastausta muuta kuin englanniksi lähetetty kysely "en näe tässä mitään vikaa, miten voisin auttaa?" Tuote tuli litattuna postikuoressa Norjasta ja ei edes toimi kunnolla, paketti myös hieman revennyt. Leffoja olen tilannut ihan fine tältä yritykseltä, mutta en suosittele ostamaan mitään kalliimpaa jos edes vahingossakaan pitää palauttaa tuote. Ja ei vieläkään vastausta yritykseltä.


Verkkokauppa e-ville.com
  09.12.2018
Hyvä kauppa mutta kilpailu kiristyy

E-Villen asiakkaana vuosia olleena, voin suositella kauppaa muillekin. Tilausten toimitusajoissa tai vähintäänkin niiden selkokielisessä ilmottamisessa, on edelleen hiomista. Toimitusaika ei ala tilauksesi tekemisestä vaan siitä kun tilaus on myyjän (kiinalaisen?) toimesta käsitelty. Tuossa saattaa vierähtää päiviä. Mutta! e-Villen asiakaspalvelu kyllä pitää sinut ajan tasalla. Muistaakseni olen joskus saanut muodollisen hyvityksenkin myöhässä olleesta tilauksesta. Asiakaspalvelu saa kiitettävän arvion. Toivottavasti pysytte kilpailukykyisinä.


Louhi Networks
  09.12.2018
Asiakaspalvelun taso surkea

Jätän arvostelun ainoastaan heidän asiakaspalvelun ja teknisen tuen tasosta. Sen perusteella, mitä olen jonkin verran ollut heidän kanssa yhteyksissä ongelmatilanteista jne., niin en todellakaan suosittele kyseistä paikkaa. Yksityiskohtiin menemättä en voinut kuin ihmetellä, miten jollakin yrityksellä asiakaspalvelun taso voi olla niin ala-arvoista ja välinpitämätöntä maksavaa asiakasta kohtaan.


Kampaamo T&M Salon
  07.12.2018
Kampaamoasiakas

Kohtuuhintainen. Leikkaa hyvin naisten hiukset.


Veikon Kone Oy
  06.12.2018
asiakaspalvelu ei vastaa

ostin jenkkikaapin jonka myytin niin että kätisyys on vaihdettavissa. se ei kuitenkaan onnistu ilman pakastelokero peilikuva saranaa. sellaista ei ollut mukana joten kyselin miten saadaan, ei vastausta 2 viikkoon nyt mulla on kaappi millä en tee mitään koska se tulee seinänviereen, eikä sitä mahdu käyttämään ilman kätisyyden vaihtoa. eipä tartte uudestaan täältä mitään tilata...


Halvat Hinnat verkkokauppa
  06.12.2018
Surkea pulju

Tilasin halvat-hinnat verkkokaupasta 5kpl:tta usb-micro kaapeleita. Niistä toimi vain kaksi kaapelia. Asiakaspalvelu oli ala-arvoista!


MinnaLisa
  06.12.2018
Älkää maksako etukäteen

Eivät palauta etukäteen maksettuja rahoja, vaikka tilattu puku ei ole saapunut vielä monen kuukauden odottelun jälkeen.


ITapsa
  06.12.2018
Akunvaihto

Palvelu ripeää ja ystävällistä, mutta varaosat ovat ala-arvoista laatua. Olen vaihtanut puhelimeen (iPhone SE) liikkeessä jo toisen akun, ja molempien kohdalla puhelin käyttökelvoton noin kuukauden päästä vaihdosta. Akku menettää varauksensa todella nopeasti, eikä ole liikkeen myyntilupauksen ("Tuhansien ja taas tuhansien huoltojen myötä olemme valinneet laadukkaat, alkuperäisiä akkuja vastaavat akut.") mukainen. Puhelin on jättänyt pulaan jo kahdesti ja hankaloittanut merkittävästi työntekoa. En voi suositella iTapsan varaosia ainakaan akkujen osalta.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.12.2018
Valvontakamera eye4

Tuotteen kanssa oli alkuvaikeuksia ja jouduin useaan kertaan olemaan s- postilla yhteydessä.tuotekkin palautettiin ja todettiin ehyeksi.ja neuvonta jatkui vielä moneen kertaan.ja lopulta sain tuotteen toimiin.suuri kiitos ammattilaisille.


Verkkokauppa.com
  05.12.2018
Hiiiiidas toimitus

Olen ollut asiakkaana Verkkokaupassa useamman vuoden. Takuuasiat ovat hoituneet huonosti, ja olen usein ollut yhteydessä suoraan maahantuojaan, mutta muuten toimituksen kanssa asiat ovat olleet ok. Myös myymälässä on ollut mukava asioida.

Tällä erää asiakkuuteni Verkkokauppaan päättyi. Olen odottanut tilausta yli kaksi viikkoa, sain kolmesta tuotteesta yhden. Asiakaspalvelun vastaus oli, että heillä on hieman ruuhkaa, työskentelevät 24/7 ja "tilaus tulee kun tulee". Toimittavat loput tavaroista eri varastosta, jonka vuoksi yli kahden viikon toimitusaika on heistä ok. Tämän paketin palautin, jonka vastaanotin ja tulen palauttamaan myös loput tuotteet. Olen tilannut ja osatanut vastaavat tai samat tuotteet jo muualta, sillä tuotteille oli tarve enkä odottanut kolmen päivän toimitusjan venähtävän yli kahteen viikkoon.


Veikon Kone Oy
  05.12.2018
Tuotetta ei tullut

Tilasin hiljattain prosessorin Veikon koneen verkkokaupasta, ja maksoin sen verkkopankin kautta. Varaston saldo näytti tilatessa hyvältä, ja toimitusaikakin luvattiin olevan 1-5 arkipäivää. Tämä oli oikein hyvä, koska asialla oli kiire työn vuoksi.

No, päivät kuluivat ja seurannassa oli vain edelleen status "keräilyssä". Kun n.2 viikkoa oli kulunut, laitoin heidän asiakaspalveluun ihan asiallisen tiedustelun toimitusaikataulusta. Tähän ei reagoitu mitenkään, joten laitoin uuden viestin. Vaan ei johtanut sekään mihinkään. Lähetin heille siis reklamaation (kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeiden mukaan), ja esitin toiveeni kaupan purusta/tilauksen peruuttamisesta. Edes siihen ei ole reagoitu mitenkään. Tilanne on nyt auki, mutta katsotaan mitä tapahtuu.

Kokemuksen hyvät puolet:

-Verkkokauppa oli (melkein, ks.alla*)selkeä

Huonot puolet:

-Toimitusaika ei pitänyt ollenkaan paikkaansa -Tuote ei ole tullut edes perille -Asiakaspalvelu ei reagoi/vastaa viesteihin

*Pienenä kritiikkinä huomioisin vielä että verkkokaupan asiakaspalvelun puhelinnumero on muuten maksullinen. Tieto siitä tosin löytyy kirjaimellisesti "pienellä präntättynä" yhteystietojen alalaidasta: "soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min".

Loppulauselmana... en voi suositella. Annoin 0 tähteä koska en ole saanut tuotetta, enkä edes asiakaspalvelua kiinni.

Mielestäni jokaisen verkkokaupan/kaupan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu toimiva asiakaspalvelu. Mikäli toimitusaikataulu ei pidä, olisi hyvä lähestyä asian tiimoilta asiakasta. Yleensä asiakkaillakin riittää kyllä ymmärrystä, jos heidät vain pidetään ajan tasalla. Se että jätetään tuotteen maksanut asiakas pitkäksi aikaa odottelemaan, ja kaupan päälle vielä ignorataan asiasta tiedustellessa, on sen luokan kardinaalimunaus että luotto menee kyllä kerrasta. Vaan eipä mitään, jatkossa vain asion jossain muualla.


Kauneushoitola Denova
  05.12.2018
KELLUMON KAUHUKABINETTI Hietaniemenkadulla

Menin Kellumoon Hietaniemenkadulle cityshoppari-alennuksen (nyt ymmärrän miksi he vielä 3v.toiminnan jälkeenkin tarvitsevat vetoapua) siivittämänä. Erikoisesti käyttäytyvä nainen möhli hoidon omaa keskittymättömyyttään ym. ongelmistaan johtuen. Vaadin hyvityshoitoa-ja suostui heti,ettei vain omistajalle asti menisi tieto,eikä ensin ollut kirjaamassa korvaavaa aikaa edes kalenteriin. Niin heikoilla tämä yksilö oli,että hänen oma mokansa,josta asiallisesti puhuttiin ja sovittiin korvaava hoito;että käänsi sen päässään NYT MINUA TAAS SYYTETÄÄN JOSTAKIN,OLEN SYYLLINEN-draamaksI. Ja kun uusintayrityksen aika tuli.kuin nappia painamalla,fibat muttuivat jäätävän epämiellyttäviksi. Kuin psyko hän ilmeili kasvoillaan ja kehollaan uhkaavan kieroutuneesti,sama äänensävyssä. Että tällälailla käy,kun mua syytetään... Jääkö epäselväksi?! No,ei.Ei jäänyt. Olipa häkellyttävä-ja erittäin epämiellyttävä kokemus.Eli tämän piti olla se oikeudenmukainen hyvitys,joka mieltä ja pörssiä lämmittää!Joopa joo1 Se oli niin kieroutunutta ja ennen kokematonta,että ei siihen osannut reagoida ajoissa. Sen lisäksi(eipä yllätä) oli tietysti ehtinyt valheillaan pohjustaa asian pomolleen,joka osoittautui friikkisirkuksen kakkosmieheksi.Ei halunnut eikä kyennyt ottamaan palautetta vastaan,edes kuuntelemaan.Piti väkisin puskea,että sain kerrottua alusta loppuun,miten se kauhukokemus OIKEASTI meni. Tuli vahva vaikutelma,että palautetta on tullut ennenkin,eikä aivan vähänkään. Parempi torjua ja yrittää muka pitää omia puoliaan. Pöyristyttävä tapahtumaketju,mutta vetoavut varmaan on tilauksessa koska huonosti menee. Tuon kaiken ohella tilat ovat kalseat,epäviihtyisät,toimimattomat,pienet. Noihin tarkoituksiin.Kalseus käy yksiin hyvin palvelumentaliteetin kanssa.Henkeä ei ole. Perusavaimet on omistajalla hukassa,ja alanen samaa pataa,kuinkas muutenkaan.

Menkääpä ystävät hyvät,jotka rentoutuskelluntaa haluatte KALLIO-FLOATIIN. Koette ja näette,mitä on tavata lämminhenkistä asiakaspalvelua,kokea viihtyisät oleskelutilat ja muut tilat ja palvelut kaikkinensa,laatuteetä nautiskellen kotoisasti loungessa. Eli juuri päinvastaista kaikkinensa mitä tossa jääkellarissa. Float-Kalliossa palikat on kohdillaan,siellä on ymmärretty ja hyvin sisäistetty oleellinen. Että näin se käy,kun sen osaa. Ja kun energiat vetävät samankaltaisuutta puoleensa(niin hyvässä kuin pahassa),niin tulokset ovat mitä ne ovat.


Custom X
  05.12.2018
kurjaa kohtelua

Päätin ottaa tatuointini Custom X:ssä koska sitä paikkaa ja Juhaa oli useampi tuttuni kehunut. Otin asioista etukäteen selvää ja valitsin,sen hetkisen tietoni mukaan, parhaan mahdollisen tatuoijan tatuoimaan sen tyylisen tatskan minkä halusin. Olin valmis jonottamaan ja maksamaan kohtuullisen hinnan saadakseni parhaan mahdollisen lopputuloksen. Minulla ei ollut tuoretta kokemusta siitä miten tatuointi prosessina oikein etenee, mutta oletin, että jonkinlainen suunnittelupalvelu kuuluu työhön. Joten tottakai luotin ammattilaiseen, että hän pitää minut ajan tasalla ja huolehtii siitä että saadaan homma etenemään oikealla tavalla. Olimme sähköpostitse yhteydessä pari kertaa ennen varsinaista tatuointi-aikaa ja ilmeisesti jonkinlainen, molemminpuolinen väärinkäsitys oli tapahtunut suunnitteluvaiheeseen liittyen. Meillä ei siis ollut yhtäkään yhteistä suunnittelu-aikaa ja lisäksi sain sellaisen käsityksen, että tekijä ei kovin mielellään lähde suunnittelemaan mitään, vaan tyyli on ilmeisesti tehdä suoraan se asiakkaan tuoma joku tuherrus. Lopputuloksena oli se että melkein lähdin v###uuntuneena samantien kotiin, ilman tatskaani. Tuli sellainen fiilis että minä olin tehnyt jotain väärin ja jouduin puolustelemaan itseäni; hän sai minut tuntemaan itseni täysin idiootiksi!!! Mutta mistä minä nyt olisin voinut tietää, ilman mitään erillistä infoa, että minkälainen on kyseisen tatuoijan työskentelytapa!?! Ja onko hänellä siltikään oikeus tästä asiasta ärsyyntyneenä kohdella asiakastaan ylimielisesti ja ikävästi? Päätin nyt joka tapauksessa ottaa tatskan, koska olin sitä niin kauan odottanut ja säästänyt sitä varten. Loppujen lopuksi sain itselleni ihan kivan tatskan, mutta kokemuksena se oli ihan hirveä!! Olen työskennellyt palvelu-alalla ja arvostan sitä että asiakasta kohdellaan hyvin.Ei se ole todellakaan ok että ainoastaan työ tehdään hyvin mutta asiakasta saa kohdella huonosti! Mulle jäi hienosta tatskasta huolimatta todella paha mieli koko reissusta, enkä oikein osannut tosta kuvastakaan iloita.


AdLibris
  04.12.2018
Kehnoa

Olen neljä viestiä lähettänyt kahden viikon aikana samasta asiasta saamatta vastausta, Adlibriksen ilausvahvistuksessa ja Klarnan lähettämässä laskussa eri hinnat. Jälkimmäinen tietysti isompi. Ei mitään selitystä kummaltakaan puljulta. Tietysti odotetaan että maksan erääntyvän laskun. Se ei koskaan tule myöhässä, vaikka kirjasta ei olisi näkynyt vilaustakaan. Valittavat ruuhkaa, vaikka black friday on jo monivuotinen käytäntö, johon luulisi osattavan jo varautua.


Veikon Kone Oy
  04.12.2018
Älä tilaa täältä

Tuotetta ei koskaan toimiteta ja asiakaspalvelu on olematon. Puheluita ei oteta ollenkaan vastaan ja sähköposteihin ei vastata. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun erehdyin tilaamaan Veikon Koneelta.


InkClub
  04.12.2018
Huono asiakaspalvelu

Olen vuosia tilannut värilaserkasetteja. Tuote vaihtelee. Yleensä musta kasetti alkaa suttaamaan jo puolessavälissä. Asiakaspalvelu on koko ajan huonontunut. Palautteeseen ei vastata vaikka toistaisi pyynnön. Ei kauppaa näin tehdä. Nyt vaihdoin toiseen yritykseen.


Verkkokauppa e-ville.com
  04.12.2018
Hyvin toimi

Tavara tuli niinku pitiki. Jäi tosin tulliin odottelemaan arvonlisäveronmaksua. Huikean hyvät arvonlisäveronmaksuohjeen vuoksi suht vaivaton setti.


Gigantti
  03.12.2018
Varastosaldot päin prinkkalaa

Halpaa ehkä, mutta voi että nuo varastosaldotiedot ovat pielessä. Tilaamani tietokoneen näyttöä ei ollut tilaushetkellä varastossa vaikka sivu niin väittikin. Toimitusaika venähti reilusti yli viikolla, mutta sain tuotteeni lopulta.

Tilasin myös vähän myöhemmin uuden prosessorin. Miksi? En tiedä itsekään. Hairahdin halpaan hintaan kai... Odotin, odotin ja odotin. Olin tietoinen että prosessoreja ei ollut varastossa, ja kun näin että arvioitu toimitusaika vaihtui kolmeen kertaan, peruin tilaukseni. Se oli onneksi vaivaton toimenpide, sain rahani takaisin tililleni.

Mitä opin tästä? Sen että jos tahdon saada tahtomani tuotteen varmasti ja luotettavasti, maksan siitä mielihyvin hieman enemmän. Tämä Gigantti saa nyt jäädä unholaan.


Muistikauppa.fi
  03.12.2018
Loistava verkkokauppa

Kauppa pelaa hyvin.Takuu toimii. Suosittelen Vuosien kokemuksella!


SantArt
  01.12.2018
Taideta

Sain Santalta käteeni todellisen taideteoksen. Vanha ja uusi kuva yhdistettiin ja loputulos on 10+. Munulla 5 tatuointia, joista Santa on tehnyt 3. Ero tekijöissä on iso. Suosittelen luottamaan taiteilijan näkemykseen ja voin todellakin suositella Santart tatuointi paikkaa.


Care.com
  01.12.2018
Ei alle 18-vuotiaita?!

On vähän epäreilua, että sivustolle ei saa kirjautua alle 18- vuotiaat. Mekin tarvitsemme töitä, että kiitos vaan kun mahdollistatte sen...


Verkkokauppa e-ville.com
  01.12.2018
Hinnat pitäisi olla euroina

Miksi hinnat" SEK", ei euroina ???


Verkkokauppa e-ville.com
  01.12.2018
Kätevästi erikoisempaakin tavaraa

Tilasin väännettävän jatko-osan ruuvinvääntimeen. Hinta oli ihan kohdillaan. Ihan selkeästi ei käynyt tavaran postitusmaa selville tuotteen sivuilla. Sain käsityksen, että tuote tulee Mäntsälästä ja oudoksuin toumitusaikaa. Seurannasta selvisikin, että lähtö olikin Kiinasta. Tuote saapui ja pelaa loistavasti.


Veikon Kone Oy
  30.11.2018
Rahat meni

Ostin kuulokkeet verkkokaupan kautta ja maksoin saman tien. Viikko mennyt eikä kuulokkeita näy. Asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin eikä puhelimeen. Erittäin epäluotettavaa kaupantekoa.


Tyyliluuri.fi
  30.11.2018
panssarilasit

Tilasin 2 eri puhelimeen panssarilasit olen erittäin tyytyväinen toimituksen nopeuteen


Tampereen Puhelin
  29.11.2018
60/30 netin selailuun korkeintaan

Aluksi taloyhtiössä oli 40/20 nopeus, joka pätki ja oli harvinaisen hidas lataamaan ja lähettämään tiedostoja. Päivitin 60/30 nettiin ja sama ongelma. Naapurilla on 100/50 ja toimii kuulemma jotenkin. Netti pätkii ja huoltokatkoja on vaikka naapuri taloyhtiöille jakaa.

Jos tykkäät lukea iltalehteä, facebookkia tai ylipäätänsä jotain yksinkertaista ja pientä nettisivua niin onnistuu.

Todelliset nopeudet tällä 60/30 on jotain 30/15 luokkaa, joka on aivan naurettava. Valokuitu tulee modeemiin josta sitten rj45 cat6 pitkin koneeseen. Netin nopeus on hyvin vaihtelevaa.Tuntuu, että 60/30 nettini on ennemminkin sitä, että saan kerran minuuttiin sen 50/25 piikin sekunniksi ja sitten mennään taas naurettaviin nopeuksiin.

Jos tykkäät maksaa ilmasta niin suosittelen. Eihän tällä lafkalla ole edes omia piuhoja vaan vuokraavat.... voitte päätellä miksi on kilpailutuksissa halvin.


Verkkokauppa e-ville.com
  29.11.2018
REILU VERKKOKAUPPA

Kauppa pelaa hyvin.Takuu toimii.Vuosien kokemuksella!


Vihdin Koirahoitola
  28.11.2018
En suositte

En suosittele. Kolme koiraani olivat viikon hoidossa ja kaikki todella ahdistuneen oloisia kotiin tullessa. Yhdellä koirista molemmissa etutassuissa symmetrisesti 1-2 sentin syvyiset, pyöreät, märkivät haavat. Luultavasti jääneet oven väliin tai portti pudonnut jaloille. Soittaessani paikan omistaja ei ollut "tietoinen" asiasta vaikka haavat ovat selvästi nähtävissä. Eläinlääkärin mukaan tulleet jo viikko sitten eli koira on kärsinyt kivuista koko hoitoajan. Todella surullista-


Multitronic
  28.11.2018
Hidas toimitus

Tilasin tietokoneeseen kirjoittimen 22.11.2018 ja maksoin sen tilatessani. Tilaus sujui yksinkertaisesti verkkokaupasta. Tuotetta piti olla varastossa, toimitusaika arvio 1 - 3 työpäivää. Soitin 28.11.2018 ja kysyin missä kirjoitin viipyy. He kertoivat että eivät ole ehtineet tuotetta lähettää, eikä lähde vielä tänään. Olen pettynyt toimintaan, sillä tarvitsemme todellakin kirjoitinta.


Verkkokauppa e-ville.com
  28.11.2018
suositeltava kiinankauppa

Ostaminen turvallista ja RMA käsittely sujuu esimerkillisesti, voin suositella juurikin siksi että takuuasiat käsitellään suomeksi eikä tarvitse vääntää englanniksi asioista. Turvallinen ostopaikka kiinantavaroille. Suosittelen


FOOTWAY
  27.11.2018
Hyvin toimiva

Tekevät mitä lupaavat. Ainakin tilauksen suhteen. Palautuksista ja vaihdoista ei vielä kokemuksia. Ensimmäinen verkkokauppa joka laittaa postin palautustarran lähetykseen ja tekee mahdolliseksi helpon palautuksen. Kengät jotka tilasin ovat mitä tilasin. Kiitos! Käytän jatkossakin footwayta.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  26.11.2018
Tilattu akku ei tullut

Tilasin akun 2 kk sitten seurantanumeron kanssa josta maksoin erikseen. En saanut seurantanumeroa enkä akkua ja nyt on sitten mennyt sen akunkin rahat kiinaan. Otin yhteyttä "aasiaaksaplvelu" ja vastauksena tuli että me tehtiin virhe mutta sinä tehdä valitus posti. Mihin postiin ja mikä valitus kun en tiedä lähetyksestä mitään sen puuttuvan seurantanumeron vuoksi. No, tein tilauksen peruutuksen ja vaadin rahojani palautettavaksi. Ei voida palauttaa rahoja ennen kuin tuote on tullut. Heh :). Humör ainakin toimii. Ja niille jotka nyt sanovat että putiikki on hyvä ja kaikki toimii niin onneksi olkoon. Omalla kohdalla ei mennyt niinkuin strömsöössä. Ja huomatkaa että tämä virma on hongkongissa eikä mitään tekoa Suomen kanssa. Kaikissa riita-asioissa sovelletaan hongkongin lakeja joten hohhoijjaa. Vien asian eteenpäin vaikka tiedän että se ei johda muuhun kuin tilastomerkinnäksi. Mutta toiveena on että kun niitä merkintöjä tulee lisää niin saataisiin loppumaan tällainen touhu. ÄLKÄÄ MENKÖ SAMAAN ANSAAN!


Mobiilitukku.fi
  26.11.2018
Loistokaupat

Vihjeen sain Elisan myyjältä kun heiltä oli One+ panssarilasit loppu, kertoi itsekin ostavansa nämä tuotteet Mobiilitukusta. Tavaraa löytyy aina ja toimitus on todella nopeaa ja hyvin pakattua. Kun ostin lasin One+ 5:een ja kuoret One+ viisi Teehen niin sieltä soitettiin seuraavana päivänä että tarkoitinko oikeasti näin. Siis myös loistopalvelua!


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  26.11.2018
Asiakaspalvelussa toivomisen varaa

Parikin kertaa lähettänyt jo sähköpostia ja kysellyt tuotteesta / tilauksesta, milloin tulossa lisää varastoon ja milloinka lähetetään. (tilatessa näytti varastossa vielä olevan tuotetta).

Olisi varmaan pitänyt lukea täältä näitä arvosteluita ennen tilausta, sillä nyt jäi hieman epävarma olo milloinkohan tulee tuote ja tuleekohan vastausta ikinä..


MRoom
  24.11.2018
MRoom pilalla, pelkkää paskaa tilalla.

Alunperin huikean potentiaalin omannut konsepti on pilattu ihan täysin. Olin 3 vuoden ajan Gold-jäsen ja ennen sitä Silver ja homma toimi hyvin systeemillä, että parturiin voi astella silloin kun itsestä hyvältä tuntuu. Nyt lähin liikkeeni on lopetettu, käyntimäärä rajoitettu ja muutkin lisäedut on otettu pois. Korttini meni juuri umpeen, enkä sitä enää uusi edellä mainituista syistä ja toivon, että muutkin ymmärtävät äänestää jaloillaan nousevien hintojen ja huonontuvien ehtojen takia.

Itse partureista ei ole mitään pahaa sanottavaa, aina olen saanut tukan leikattua toivottuun malliin ja ikinä ei ole parturi ollut mitään muuta kuin mukava ja ammattitaitoinen. Toivottavasti joku partureista perustaa kilpailevan konseptin samoilla eduilla kuin alunperin MRoom oli!

Ja olen siis itse käynyt aina tukan leikkaamassa tasan 2 viikon välein, en ole ylikäyttänyt etua käymällä esimerkiksi viikon välein ja juomassa ilmaisia limuja ylenpalttisesti. En ikinä ole käyttänyt yhtäkään "bonuskortin" etua ja kesän helteillä ainoastaan olen hyödyntänyt jääkaapin pieniä vichy-pulloja.


Konsolinet
  23.11.2018
Huonosti kasvatettuja nörttipoikia

Huonosti asiakasta palvelevia, töykeitä, huonosti kasvatettuja nörttipoikia tiskin takana. Kommunistia leikkivät pikkupojat pelanneet ilmeisesti liikaa sotapelejä, koska kuitin alaosassa lukee teksti - 9/11 was an inside job - Välttäkää tälläista huonosti kasvatettujen nörttipoikien kauppaa. Antaa heidän leikkiä kommunistia konkurssissa.


Swappie.fi
  22.11.2018
Ostan täältä jatkossa.

Olen yleensä näistä hieman epäileväinen. Uuden olen suosiolla ostanut mutta ajattelin nyt hyvän hinnan ja palautusoikeuden takia kokeilla. No, puhelin saapui seuraavana päivänä ja oli paljon parempi kuin osasin odottaa. Olin myös kuullut kaverilta että homma toimii niin kuin pitää joten miksi ei. Kannattaa fyi ostaa lapsille jatkossa täältä myös, säästää kunnolla jos ostaa kerralla 2. Myin myös vanhat romut, hyvittävät paljon enemmän kuin vaikkapa DNA. Asiakaspalvelu kanssa reipasta. Jäi hyvä mieli.


Nordicfeel
  21.11.2018
Nopea toimitus

Tilasin ensimmäistä kertaa nyt kun verkkokauppa mainostaa olevansa uudistettu. Todella hyvä valikoima hajuvesiä ja meikkejä. Kaikki toimi ongelmitta ja tilaus tuli perille kolmessa päivässä. Aion tilata jatkossakin täältä, koska on niin hyvä valikoima ja hyviä tarjouksia!


Netrauta.fi
  21.11.2018
Älä hyvä ihminen ostaa sieltä

Terve! On minullakin huono kokemus Netrauta.fi:n kanssa. Tämä oli eka kerta että ostin Netrauta.fi:stä. Ostin kivivillaa. Ne 13 pakettia saapuivat ajoissa, mutta kuski käsitteli tavarat niin, että 12:sta muovi oli repinut auki. Satoi räntää kovasti ja villa kastui. Olin halunnut palauttaa tavarat. Mutta en saa, koska palautuksessa tuote pitäisi olla: 'tuotteen olevan virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen'. Voi veljet, mikä firma.. Kirjoitin asiakkaan arvostelun. Ei sitä kelvannut heille. Ei kannata ostaa sieltä!


Clamos.net
  21.11.2018
Luotettava ja nopea

Pitääpä laittaa tänne kerrankin hyvä kokemus suomalaisesta verkkokaupasta. Tilasin eilen Clamos.netin Black Friday alennuksista tuotteita, ja olin enemmän kuin tyytyväinen kaikkeen! Asiakaspalvelu puhelimessa oli ystävällistä ja erittäin asiantuntevaa, tuotteet olivat läpipostissa PÄIVÄSSÄ ja ostotapahtuma oli helppo. Ainut mistä annan risuja, on valikoiman laajuus. Vaatteiden kokoja oli vähän jäljellä ja kosmetiikassa ei ollut kaupassa kaikkia värejä. Siitä vähennän yhden pisteen, mutta itse toimitus ja palvelu ovat ensiluokkaisia. Kaikki tuottet olivat kuten pitikin. Suosittelen tätä!


Kärkkäinen
  20.11.2018
Tyytyväinen

Todella nopea toimitus ja tilaus oli kaikin puolin kunnossa. Suosittelen!


Swappie.fi
  20.11.2018
Kaikki toimi hyvin

Tyttärelle ostin puhelimen. En yleensä ostanuut käytettyjä mutta ajattelin tehdä poikkeuksen. Palvelu toimmi hyvin ja puhelimen kaikki speksit täysin kuvauksen mukaisia. Tämän jälkeen myös päätin itse ostaa ja hyvin toimi, myin samalla vanhan ilman mitään ongelmia. Voin suositella.


Mustekasetti.com
  19.11.2018
Nopea toimitus

Paketti lähetettiin n. tunti tilaukseni jälkeen ja se tuli perille seuraavana päivänä postiin. Eli todella nopea toimitus!


Puhelinfix.fi
  17.11.2018
Puhelinfix.fi

Nopea toimitus ja mieletön asiakaspalvelu toimistoajan ulkopuolellakin! Oli vaikeuksia vaihtaa akku ja saatiin vinkit, jolla saatiin homma hoidettua.


AdLibris
  17.11.2018
Ei syntymäpäivä lahjakirjaa Adlibriksesta

Syntymäpäivälahjaksi tilasin kirjan vaimolleni, eikä se tullut ajoissa, Adlibris katsoo toimitetuksi ja Klarna maksettavaksi kunhan on Turun postin seurantakoodi, mutta Turun posti ei ole saanut kuljetettavaksi! Minne kirja katosi? Asiakaspalvelu sähköposti ei vastaa! Miten EU sallii tälläisen liiketoiminnan ? En tilaa enää! En suosittele!


EasyPark
  16.11.2018
EasyPark_NO!

Älkää edes kokeilko ! Laskutus on mitä saattuu, eivät vastaa sähköposteihin, "asiakaspalvelu" puhelin ei vastaa...


ROOM21
  16.11.2018
Mukava asiakaspalvelu

Tilaisin kesällä sohvan, jonka jalat olivat vaaleaa tammea. Perheemme taapero päätti värittää äidin iloksi sohvan jalan täyteen töherryksiä. Soitin paniikissa aspaan, josko voisin ostaa uuden jalan ettei koko sohva menis 3kk käytön jälkeen pilalle.

Ihana aspa lähetti ilmaiseksi vaihtojalan!! Suosittelen lämpimästi. Ihania tuotteita, joita ei oikein muualta tahdo löytyä.


Kärkkäinen
  15.11.2018
hidasta

vastaukset viipyvät dokumentit puuttuvat sähkö postit hitaita pitkä jonotus puheluihin toimitus luvatussa ajassa


Luurinetti.com
  15.11.2018
niitä kaikista huonolaatuisimpia varaosia

vaikea sanoa mitään hyvää tästä. homma mennyt liian rahanahneeksi. osat huonolaatuisinta kiinakamaa, vaikka suomihinnat kuitenkin vastaa hyvälaatuisia varaosatuotteita. laskutuksessakin käyttävät kuluttajalle kalliita perintatoimistoja. ainut pluss kuin osat tuli alle viikossa


AdLibris
  15.11.2018
Toimitus kestää

Olen odottanut tilausta lähes 3 viikkoa. 2 viikkoa tilauksesta tuli viesti, jossa kiitettiin kärsivällisyydesta, mutta sen jälkeen ei mitään. Asiakaspalvelu ei vastaa sähköposteihin, enkä ole vielä koskaan nähnyt, että se nettisivujen chatti olisi auki vaikka kehottavat ottamaan yhteyttä sen kautta.


Naughtybook.fi
  13.11.2018
Jäsenyys

Samalla kun liittyy jäseneksi hyväksyy automaattista jatkuvaa uusimista. Eli rahaa viedään säännöllisesti. Jäsenyys voidaan irtisanoa sähköpostiosoitteella palvelu@support.naughtybook.fi joka ei toimi. Ainoa keino erota jäsenyydestä on siis pankkikortin sulkeminen.


Swappie.fi
  13.11.2018
Swappie.fi

Lähetin sinne viime viikolla hyvällä kuntoluokituksella olevan asiallisen Iphone 6:n. Hiukan ihmettelin, kun vanhasta iphone 6:sta tarjottiin 100 euroa. Hinta oli mielestäni korkea, jopa liian korkea, kun heillä samaan aikaan oli samoja luureja 160 e kaupan.

Jopa niin paljon epäilytti, että kuvasin luurin ja laitoin heidän ohjeensa mukaisesti puhelimen omaan alkuperäiseen pakkaukseen laitteen. Lähetin heidän postituspalvelun kautta laitteen Helsinkiin.

Enpä yllättynyt, kun eilen laitettiin viestiä, että luuri on taipunut ja näyttö on kiinnityksistään irti. Emme osta luuria, se on korjauskelvoton. Voimme kyllä kierrättää sen puolestasi vieläpä ilmaiseksi. Tai minä voisin maksaa 25 euroa, jotta he lähettävät sen takaisin minulle takaisin rikkinäisenä.

Pari viestiä vaihdettu, mutta ovat erittäin asiakasvastaisia asian korjaamisessa. Emme pääse tästä sopimukseen, joten kuluttajansuojaan minun pitänee olla yhteyksissä.

En pysty suosittelemaan yritystä kenellekään.


Bubble Room
  13.11.2018
Rahastusta

En suosittele, saatika tilaa Bubbleroomilta enää ikinä. Sain pitkän odottelun jälkeen väärän tuotteen ja kun palautin sen selityksen kera, he ilmoittivat, ettei tilaamaani tuotetta ole saatavilla ja tilaus peruutetaan. Rahanpalautuksesta kumminkin vähensivät palautuskulut 3,95e ja lähetyskulut 3,95e. Eli en saanut mitään tuotteita, rahani olivat heillä 6vkoa ja jouduin vielä maksamaan heidän kulut, vaikka itse eivät voineet toimittaa tilaamaani tuotetta.


Mustekasetti.com
  12.11.2018
Mahtava

Todellakin suosittelen, mahtavaa palvelua, vastaus tunnissa ja tuote päivässä perillä!


Mustekasetti.com
  12.11.2018
Toimitus

Olen tilannut tuotteet meni viikko sanoivat että lähetettiinheti kirjeessä postilla kuulemma kestää Illalla tuli kuitenkin vahvistus että on laitettu matkahuollon kautta eli viikon päästä kun oli postiin laitettu kiva nähdä tuleeko ja mitä tulee En suosittele ei mitään nopeaa palvelua vaikka lupaavat


Sumashop.fi
  11.11.2018
Mainostaja

Laittaa myyntiin kirjoja halpaan hintaan, kun ne ostaa välittömästi myyntiinlaiton (parhaimmillaan 2 sek. kuluttua) jälkeen, ilmoittaa, ettei kirjaa ole. Eli laittaa kirjoja halvalla myyntiin, että näyttäisi, kun etsii jotain kirjaa, että on halpa myyjä.


Indecoria
  10.11.2018
Ylihintaisia huonekaluja

Kannattaa välttää kyseistä liikettä, huonekalut täysin ylihintaisia. Samalta tehtaalta tehtyjä huonekaluja voi tilata yli puolet edullisemmin esim. Virosta. Indecorian myyjät ovat täysin epärehellisiä, en suosittele!


Vannetukku.fi
  10.11.2018
Rahoja sai odottaa

Ostin nettikaupasta talvirenkaat. Parin päivän päästä tuli yhteydenotto ettei renkaita olekaan varastossa. Pyysin palauttamaan rahat kortilleni. Toistin pyyntöni viikon päästä. Uskomaton paja kun myy tuotteita mitä ei ole varastossa ja ei palauta rahoja. Katsotaan palautuuko ne vai pitääkö asia viedä eteenpäin.


Taloon.com
  08.11.2018
Ihan kuraa

Toimittaa tavaraa "välittäjänä" originaali toimittaja ei voi auttaa ongelma tilanteissa, koska taloon.com ovat vain välittäjä verkkokauppa. Pitää tehdä palautus ja odottaa rahoja takaisin kuukausi ja tehdä uusi tilaus tai vaihtaa toimittajaa. Asiakaspalvelu ei vastaa puhelimeen ja spostiin noin viikossa koska se on niin ruuhkautunut, no se nyt on arvattavaa. Muualta saa kallimmalla, mutta muualta saa palvelua, pitäkää tunkkinne.


MRoom
  08.11.2018
Hyvän konseptin menetys

Heippa,

Olen viisi vuotta ollut mroomin jäsenenä ja vuosi vuodelta lafkan kehittyessä jäsenyysehdot ovat heikentyneet ja koko ketju on tullut asiakkaalle kannattomattomaksi. Jäsenyystasojen hintatason nousun on alkuaikoina kestänyt, kun parturiin on päässyt suhteellisen rivakasti jonottamatta. Viimeisen kolmen vuoden aikana jäsenmäärän kasvamisen myötä jonostusajat ovat tulleet poskettomiksi samaan aikaan, kun hintataso on noussut merkittävästi.

Uskon mroomin viimeisimmän jäsenyystasojen hinnankorotusten katkaisevan kaulan konseptilta. Harrastamalla yksinkertaista matematiikkaa, voi helposti todeta mroomin olevan nykyisten jäsenyysmuotojen hinnoittelumallilla täysin kannattamaton asiakkaalle. Yksittäisten leikkausten hinta on noussut tavanomaiselle markkinahintatasolle, mutta perinteisiin parturiliikkeisiin nähden mroomissa saat kaupanpäälle jonottaa kaikilla jäsenyystasoilla merkittäviä aikoja. Hyvä konsepti on menetetty ja uskonkin mroomin kasvun elinkaaren hidastuvan oleellisesti ja lopulta koko konsepti näyvettynee ja jopa kaatunee suurien odotustensa alla.

Tänään kortti meni vanhaksi ja siirryn käyttämään mitä tahansa parturia - hintaero on mitätön ja ei tarvitse jonottaa minuuttiakaan.


Planeetta Internet Oy
  08.11.2018
Planeetta Internetiin tyytyväinen

Minulla on Planeetta Internet:stä vain hyvää sanottavaa. Olen tehnyt sovelluksia, jotka pyörivät yrityksen palvelimella. Palvelu on hyvin saatavilla. Löytyy hyvät rajapinnat. Tarvitsemani laajennuksen on asennettu nopeasti. Hinta on kohtuullinen. Palvelu on vastannut kaikin puolin tarvettani.


MyTrendyPhone
  07.11.2018
Puhelinta ei toimitettu, asiakaspalvelu olematonta

Tilasin Mytrendyphonelta puhelimen, jonka lähetys piti tapahtua 10 pv sisällä tilauksesta. Kun tilauksesta oli kulunut 12 pv kysyin milloin puhelin on perillä ja myyjä kertoi, että puhelinta ei ole varastossa. 15 päivää tilauksesta ja myyjä kertoi lähettäneensä puhelimen. 25 päivää tilauksesta, niin kysyin, että miksi toimitus kestää. Myyjä vastasi, että olenko saanut seurantakoodin. Tilausvahvistuksen mukaan minun olisi pitänyt saada käyttäjätunnukset myyjän palveluun, jossa voin seurata tilauksen etenemistä. En ikinä saanut noita tunnuksia. Sain myyjältä seurantakoodin. 32 pv tilauksesta puhelinta ei ollut toimitettu minulle, peruin tilauksen sähköpostilla ja pyysin rahat takaisin. 38 pv tilauksesta pyysin uudelleen rahoja takaisin. Myyjä ei vastannut posteihini mitään. 48 pv tilauksesta soitin myyjälle ja huomautin, että viestiini kaupan peruutuksesta ei ollut tullut mitään vastausta. Myyjä lupasi vastata sähköpostiini. Sainkin myyjältä tässä vaiheessa asiaan kuulumattoman vastauksen, että he selvittävät miksi toimitus kestää näin kauan. Muuta viestiä, tai puhelinta, ei tullut. 62 pv tilauksesta soitin Kuluttajaneuvontaan ja pyysin apua. He laittoivat viestin myyjälle. 66 pv tilauksesta myyjä palautti rahat.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  07.11.2018
Tuote ei tullut perille

Tilasin näytön suojalasin, ei ole tullut perille


Puhtek
  07.11.2018
Sivusto ei toimi

Esimmäisen vuoden sivusto toimi normaalisti. Tässä olikin kaikki hyvät asiat. Toisena vuonna laskun maksun jälkeen sivusto toimi vielä kuukauden jonka jälkeen yhteyttä ei enää saanut sivuihin eikä päässyt kirjautumaan cPaneliin.

Alussa raportoin sivuston toimimattomuuden sivuilla olevan ilmoituslomakkeen kautta. Kun kuukauteen tähän ei tullut mitään vastausta eikä sivusto vieläkään toiminut, lähetin sähköpostia. Nyt ei ole kahteen kuukauteen tullut sähköpostiin vastausta eikä sivusto vieläkään toimi. En maksa tälle firmalle enää yhtään mitään.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  07.11.2018
Wii ohjain

Tarkennan tilanteen edettyä edellistä arvostelua. Nyt olen saanut sähköpostia, rahan palautusta koskien. Eli ainakin rahat saan takaisin, mutta palautuksesta aiheutuvat kulut jouduin maksamaan, vähän reilu 8e, ja se harmittaa, koska tuote oli viallinen, meni epäkuntoon parin päivän käytön jälkeen. Tokihan nämä palutuskulut oli mainittu ehdoissa, joita en niin tarkkaan lukenut, mutta se että itsestäni riippumattomista syistä johtuneesta palautuksestakin joutuu maksamaan kulut. :( Asiakaspalvelu vastasi pääsääntöisesti nopeasti, yhdessä vaiheessa en saanut nopeasti ketään kiinni, niin heräsi epäily, että saanenko rahojani. En kuitenkaan aio toiste tilata.


HBO Nordic
  06.11.2018
Surkein suoratoistopalveluntarjoaja suomessa

- Käyttää vaarallista flash-lisäosaa - Flash on drm-suojattu - Android TV -laitteille ei ole sovellusta - Tuettujen mukana PC, vaikka siellä pitäisi lukea, että Windows (ja ehkä Apple) - Verkkosivu buginen sekä hidas vaikka 1080ti näytönohjain ja 100Mbits/100Mbits - laajakaista Telialta mikä toimii 100% oikein - Asiakaspalvelu surkeinta mitä missään suoratoistopalvelulla - Huono sisältö - Kallis - EI TUE GNU/LINUX -KÄYTTÖJÄRJESTELMIÄ - EI tue HTML5-tekniikkaa edes erittäin vaarallisen flash-lisäosan ohella


Halvat Hinnat verkkokauppa
  05.11.2018
sain lopulta aktivoitua

Microsoft Windows 10 PRO 64BIT Postissa tuli avaamaton/sinetöity alkuperäinen Microsoftin cd -kuori sisältäen aktivointitarran. Ei kuitenkaan huolinut levyn mukana tullutta avainkoodia (väitti, että on jo käytössä)! Microsoftin puhelinpalvelun kautta sain kuitenkin vahvistus ID:n avulla järjestelmän aktivoitua. Siitä yhden tähden tiputus.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  05.11.2018
Peukku

Microsoft Windows 10 PRO OEM (32/64BIT) Suosittelen.asinmukaista palvelua.tuote vastaa mitä tilasinkin.


Cashbuddy
  05.11.2018
ÄLÄ OTA!

Kauheeta huijausta! Maksat hakemasi lainan yli tuplana takaisin. Esim 3000€ lainaa maksetaan yli 6000€. Kuukausimaksusta menee 60% korkoon, tilinhoito ja järjestelymaksuihin, eli 100€ lyhennyksestä mee lyhennykseen vain 40€ ja loput kaikkeen muuhun kustannuksiin ja sama toistuu joka helvetin kuukausi. Jos haluat maksaa lainan kerralla pois tulee siihenkin järjestelymaksuja ja muita yli 200€. HUIJAUSTA ÄLÄ SORRU! Kaikki poistiiviset kommentit tullut varmasti heidän työntekijöiltään.


Golden Store itsenäinen GNLD:n Neolife kauppias
  05.11.2018
GNLDn Neolife edustaja Golden Store

Positiivinen kokemus oli tämä asiointi tämän kauppiaan kanssa.

Tuotteet tulivat nopeasti vaikka asun lapissa ja kauppias siis Espoossa.

Kaikki mitä tilasin + nopeasti.

Suosittelen 5/5

https://goldenstore.weebly.com/puhdistustuotteet.html


Verkkokauppa e-ville.com
  05.11.2018
Palautteeseeni reakoitiin

Ostin e-villeltä tuotteen johon en ollut tyytyväinen, tuote sinäänsä ei ollut rikki mutta sen käytettävyys oli mielestäni huono, laitoin tästä viestiä ja muutaman päivän sain vastauksen. Minulle tarjottiin mahdollisuutta vaihtaa tuote vastaavaan eri valmistajan laitteeseen. Korvaava tuote oli muutaman euron kalliimpi kuin ostamani. Sain vastauksen palautteen/reklamaatioon, nettikaupan olisi tietysti voinnut purkaa, pidin kuitenkin hyvänä vaihtoehtona korvaavan tuotteen vaihtoa.


Pirkan kirpputorikeskus
  04.11.2018
Paras kirpputori Pirkanmaalla!

Kaikista kivoin kirppari Pirkanmaalla. Tarpeeksi iso ja oikeita yksityishenkilöitä pöytämyyjinä, ei paljoa krääsää eikä jälleenmyyjiä. Käyn vakituisesti ja tiedän, mistä kirjoitan.Täydet 5 tähteä annan. Kiitokset omistajalle siitä, että olet tehnyt mielenkiintoisen ja kehittyvän kirpparin!


Zooplus
  03.11.2018
Kokemukseni

Sopuhintaiset tuotteet suht nopealla toimituksella. Kotiinkuljetus tosin on pelkkää sanahelinää. Mitään ilmoitusta ei tule puhelimeen tai sähköpostiin, eikä ovella käydä, vaan paketin joutuu noutaa postista. Tämä on todella ikävää suurien tilausten kohdalla. Muuten voin kyllä suositella etenkin jyrsijä tarvikkeissa.


Pilateskauppa
  03.11.2018
Huono asiakaspalvelu

Lahjakorttia (joka on ihan normaalihinnalla ostettu) ei voi käyttää pienessäkään alennuksessa oleviin tuotteisiin, vaikka yrityshän on saanut täydet rahat jo myydessään lahjakortin! Tässä puodissa asiakas tuntuu aina olevan väärässä. Vältän jatkossa.


Verkkokauppa e-ville.com
  02.11.2018
Hyvät ja selkeät kaupat

Selkeät nettisivut ja nopea toimitus.Tuote oli mitä tilasin ja tuli hyvin paketoituna perille. Tilaan jatkossakin.


Rakennustoimisto Piipponen Oy
  02.11.2018
Puitteet puuttuu

Talopakettia, remonttia tai asunto-osaketta tilatessa kannattaa huomioida urakoitsijan hyvät vakuuttamistaidot ja dokumentoida rakentamisen ym. saneerauksen kulku vaikkapa valokuvapäiväkirja-tyyppisellä ratkaisulla. Ei ole yksi, eikä kaksi kertaa, kun on rakennustoimisto Piipposen halpatyövoima paaluttanut viemärit tukkoon tai viemärit asennettu väärin. Myös lämpöeristeet jää usein asentamatta rakenteiden sisään. Voipi tulla yllätyksenä, että miksi se sähkölasku onkaan niin iso.


Verkkokauppa e-ville.com
  02.11.2018
Halpa ja nopea verkkokauppa

Ostaminen on helppoa ja halpaa. Tuote ostoskoriin ja kassalle. Mahdollisista tullimaksuista on todella kattavat selvitykset ja infot. Tuotteista löytyy myös paljon eri variaatioita. Suomalaisten pyörittämä yritys tuo lisää luotettavuutta ja näin ollen lisää ostohalukkuutta.

Nettisivut myös sellkeät, joista tuotteet löytyvät nopeasti.


ON24 Sisustus Oy
  01.11.2018
ei ongelmia

Niinhän se menee, että huono kello kauas kaikuu.. Mut pitää kerranki antaa myös positiivista palautetta. Tilasin ensimmäistä kertaa ja summaltaan merkittävän sohvan. Olin kaikin puolin tyytyväinen. Toimitus kuukauden etuajassa. Tuote oli tosi hyvä. Ei moitittavaa!


Kuusiston Kruunu Oy
  31.10.2018
Ei vastata puheluihin, ei soiteta takaisin

Ei voi antaa yhtään tähteä jos paikkoja markkinoidaan kaikkialla mutta puhelimeen ei vastata eikä takaisinkaan soiteta. Aivan käsittämätöntä toimintaa, varsinkin kun kyse on premium -tason (ja hintatason) mökeistä.

Kuvattu toimintaa viittaa kahteen vaihtoehtoiseen tilanteeseen: joko menee liian hyvin (ylimielisyys) tai sitten on konkka edessä (välinpitämättömyys).


Aaltovoima henkilöstövuokraus
  30.10.2018
Työsopimus

Joudun taistelemaan lomarahojeni puolesta. Jouduin ottamaan OIKEASTA TYÖPAIKASTA päivän vapaaksi, jotta saan nuo jätteeksi luokiteltavat työvaatteet palautettua Aaltovoimalle Espooseen. Matkatkin menee omasta pussistani. Asun toisella paikkakunnalla. Sopimuksessa on pykälä jonka johdosta lomarahoja ei makseta jos et palauta sinulle annettuja työvaatteita. Olen ottanut videokuvaa osasta vaatteista jotka ovat halpatuotantoa, ei ce hyväksyttyjä. Videosta näkyy minkälaista roskaa joudun toimittamaan heille ja tuhlaamaan työpäiväni roskapussin takia jonka he heittävät menemään muutenkin välittömästi. En voi suositella kyseessä olevaa työnvälittäjää kenellekkään, itseään kunnioittavalle duunarille.


Zooplus
  29.10.2018
zooplussan kuljetus

zooplussan käyttämät kuljetukset ovat perseestä! kestää ja kestää ja tavarat häviää ja esim juuri kuriiri kieltäytyi kuljettamasta kotiin, vaikka siitä olen maksanut. vie tavarat jonnekin vantaalle. tulee 100km hakumatkaa sieltä. kulj sanoi että voivoi, ei voi mitään.

tällaisesta firmasta en osta enää mitään!


Autodoc
  29.10.2018
Välttäkää tätä firmaa

Ostin kyseiseltä firmalta autooni ajovalot, osien yksilöinti tehtiin auton rekisterinumeron perusteella.

Sain valot joista kummatkin olivat viallisia, toisessa ei toiminut manuaali sivuttaissäätö, toisessa ei toiminut sähköinen korkeussäätö. Lähetin vialliset osat takaisin omalla kustannuksellani ja oletin saavani rahani takaisin.

Väärin, alkoi noin kuukauden mittainen sähköpostirumba jossa noin 4-5 eri henkilöä vastaili minulle; pääteemana olivat että olen tilannut väärät osat jotka eivät kuulu autooni, samaan aikaan samat osat tulivat listalle kun tein uudelleen osatiedustelun autoni rekisterinumeron mukaisesti.

Laitoin oheen myös valokuvia ja täyttelin korvaus ja reklamaatiolomakkeita uskollisesti kun niitä yksi ja toinen pyysi. Lopputulos oli se, että en saanut takaisin pennin latia ja valot jäivät firmalla.

Jos satut saamaan ehjät osat voit ehkä olla tyytyväinen, mutta jos osat ovat viallisia, voit samantien heittää hyvästit rahoilesi, et tule saamaan niitä koskaan takaisin.

Nyt hyvää PR-toimintaa oli tekemässä tämän firman Hampurin toimisto, jos tilaat osia sieltä, varaudu tappioihin jos asiat eivät osu kohdilleen, en siis suosittele tätä firmaa edellä mainituista syistä. Positiivista tästä episodista ei juuri löydy, no ehkä opin olemaan käyttämättä kyseistä firmaa enää ikinä.


Verkkokauppa e-ville.com
  29.10.2018
Nopea toimitus, selkeä palvelu

Tilaus saapui erittäin nopeasti ja verkkokaupassa asiointi oli helppoa. Olen tilannut useamman kerran, myös yhteydenottoihin on reagoitu kiitettävän nopealla aikataululla ja kaikki asiat ovat hoituneet hyvin.


Nettikaluste
  25.10.2018
Jokke

Omat kokemukseni Nettikalusteesta on ihan hyvät. Suht nopeat toimitukset ja ihan luotettava putiikki kaikin puolin.


Piippu.com
  25.10.2018
huijausta!!

Tilasin,maksoin koskaan ei tuotteita tullut eikä mitään viestiä toimittajalta eikä myöskään rahoja. Älkää tilatko!!!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  25.10.2018
Wii ohjain

Tilasin Wii ohjaimen. Itse ohjain saapui todella nopeasti, siitä plussaa. Parin päivän käytön jälkeen ohjaimen 2 (kakkosnappi) alkoi jumittua välillä pohjaan. Otin yhteyttä ja sain asiallista palvelua. Sovittiin, että palautan ohjaimen heille ja saan rahat takaisin tai vaihtoehtoisesti olisimme saaneet pitää ohjaimen ja koittaa korjata sen itse, ja saaneet 8 euron lahjakortin seuraavaa ostosta varten. Maanantaina viimeksi olin yhteydessä palautusta varten tarvittavasta RMA koodista tai jostain sellaisesta ja sieltä sanottiin että asian pitäisi selvitä huomenna tiistaina, eli eilen. En ole saanut enää vastauksia sähköposteihini ja tämän lisäksi vielä maanantaina sivuille ilmestynyt chat-ikkuna on kadonnut?. Maanantaina selvisi, että joudun maksamaan lisäksi itse palautuksesta aiheutuvat kulut, noin 8 euroa. (Sivuillaan kyllä lukee, että asiakas maksaa palautuskulut itse, mutta käsittämätöntä minusta se, että näin on myös viallisen tuotteen kanssa??) Totesin, että jatkossa en aio heiltä mitään tilata, koska mielestäni asiakkaana otan suuren riskin siinä, että saan viallisen tuotteen ja lisäksi joudun siitä maksamaan kuitenkin palautuksesta aiheutuvat kulut. Asia on vielä kesken, mutta vähän on epäluottavainen fiilis asian edistymistä kohtaan koska maanantai-illan jälkeen en ole heistä mitään kuullut. Katsotaan miten käy, saanenko rahojani takaisin ja vastausta lähettämiini viesteihin. Sen verran harmittaa, etten tajunnut ottaa selvää kyseisestä toimijasta etukäteen, olisi jäänyt nimittäin ensimmäinenkin tilaus tekemättä.


Verkkokauppa e-ville.com
  23.10.2018
negatiiviset tuotearviot katoaa

Tuotteen toimitus ei vastannut luvattua, annoin negatiivista (sinänsä asiallista) palautetta tuotesivulle. Tämä palaute on sittemin tuotteen kohdalta poistettu.


Skruvat
  23.10.2018
Lähettivät vääriä osia

Asiakaspalvelu todella kehnoa Kun yrittää saada vaihdettua osaa, joka ei todellakaan sovi autooni. Tilasin oikean osan, mutta lähettivätkin aivan toisen ja nyt ei vastata puhelimeen, eikä sähköpostiin. Sen sähköpostin jonka sain, niin siinä pahoitellaan suomenkielisen henkilön sairastumista Olisikohan tutkintapyyntö poliisille tai kuluttaja-asiamiehelle tarpeen EN SUOSITTELE KELLEKKÄÄN


Motonet-verkkokauppa
  22.10.2018
asiakaspalvelu ei vastaa

Verkkokaupan asiakaspalvelunumeroon on vaikeampaa päästä läpi verottajan neuvontaan. Vain automaatti-ilmoitus siitä että jonotus maksaa, on toiminnassa.


Verkkokauppa e-ville.com
  21.10.2018
tuote mitä tilasin

tuote tuli myöhemmin kuin itse lasku,eräpäivä oli ennemmin kuin tuote oli tullut.Mutta laskun läh.sovittu lisä aikaa,hyvä palvelu


Veikon Kone Oy
  19.10.2018
Yritykselle jääkaapin osto jäi yritykseksi

Yritin ostaa jääkaapin asunto- osakeyhtiölle.

Asiakaspalveluun joutui soittamaan 4 kertaa koska jonotus katkesi 5 minuutin jälkeen. "Asiakaspalvelija" ei kuunnellut, ei ollut kiinnostunut asiasta.

Loppujen lopuksi verkkokaupasta tilaamaan tuotetta, laskulle ei saanut koska tuotteen toimitusosoite eri kuin yhtiön virallinen osoite. Jäi sitten yritykseksi jääkaapin osto.


MRoom
  19.10.2018
Pojan hiukset pilalla

Olimme Matinkylän MRoom :ssa ensimmäistä ja luultavimmin viimeistä kertaa. Pojan paksut ihanat luonnontaipuisat hiukset leikattiin ihan pieleen. Pyysimme nimenomaan jättämään hiuksiin volyymia ja pitkät päältä ! Lopputulos täysi fiasko - kauttaaltaan ohennetut ja edestä sekä päältä lyhyet hiukset, joiden malli hmmm ei ole minkään mallinen. Ne voi kammata vain jollain kiinnitysaineella yhteen suuntaan, jotta olisi edes jotenkin siedettävät. Miksi parturi menee pilaamaan nuoren hiukset ?! Korjausehdotus kampaajalta - laitetaan siihen vahaa - haloo ??!!


Verkkokauppa e-ville.com
  19.10.2018
E-ville palvelu ja toimitus

E-Ville asiakaspalvelu erittäin hienoa ja kiva kun vastaukset saa suomenkielellä. Vastaukset tulevat nopeasti. Jos tuotteessa virheitä tai ei toiminut on aina saanut uuden tuotteen tilalle. Mielestäni, e-ville on asiakas läheisin ja ystävällisesti asiakkaaseen suhtautuva. Koskaan en ole kohdannut vääryyttä kaupanteossa. Joskus paketit viipyy, mutta ilmoitetussa aikataulussa aina. Tutteissa, kyllä lukee onko verovapaa vai ei. Neuvot tullaukseen löytyy hyvin. Aina kaikessa verkkokaupan käynnissä voi olla ongelmia.Niistä on aina saanut selvityksen tarvittaessa. Etäisyys Kiinaan pitkä ja ei kannata tilata tuotteita pika tarpeeseen. Kannataa lukea verojen alaisten tuotteiden kulusta ja hinnoista tullin sivuilta, jos epäselvyyksiä. Kaikki kanssa käyminen +++ tämän myyjän kanssa. Tyytyväinen asiaka jo vuosia. Tiikeri2


Ebeling hammaslääkärit
  19.10.2018
Melkein tyytyväinen

Aloitin invisalign oikomishoidon Ebelinissä 1,5-2 vuotta sitten. Valitsin Ebelin hammaslääkärit edullisen hintansa vuoksi. Päätin, että käyn heillä konsultaatiossa ja päätän sen jälkeen teenkö hoidon kyseisellä klinikalla vaiko toisella kalliimmalla esteettiseen hammashoitoon erikoistuvalla klinikalla. Hammaslääkäri Ebelinillä vaikutti todella mukavalta ja asiantuntevalta, joten päätin aloittaa hoidon.

Kaikki käynnit sujuivat hyvin, ja hammaslääkäri oli todella mukava. Asia joka minua kuitenkin vähän häiritsi, oli se kiire joka vallitsi hoitolalla. Sain todella vahvan käsityksen, että hammaslääkäri on TODELLA ylibuukannut asiakkaita, ja näin ollen käynnitkin siellä olivat aina erittäin nopeita. Hammaslääkäri minullekin useamman kerran mainitsi, että uusia asiakkaita aloittanut koko ajan ja että kiirettä pitää. Oli sellainen todellinen ”rahan tekemisen meininki” ja välillä jäi jopa sellainen myyjämäinen olo hammaslääkäristä.

Hoidon loputtua olen suht. tyytyväinen lopputulokseen, mutta edelleen mietin, olisinko saanut juuri täydellisen lopputuloksen toisella klinikalla. Oma hoitoni on tehty vähän ”hutiloiden”, eli ei ole haettu täydellisyyttä vaan sellaista joka näyttää ihan hyvältä. Viimeiset kerrat kun olen käynyt lopputarkastuksissa ja yhdessä mietitty, että tarvitseeko joitain kohtia vielä muokata ym. hammaslääkärini kovasti kehuu ja vakuuttelee, että onpas nyt ihan suorat ja täydellinen rivistö, vaikka selkeästi näkee, että esimerkiksi yksi hammas edelleen edempänä kuin muut. Joka olisi ollut helposti hoidettavissa muutamalla uudella kalvolla.

Vaikka olen itse tuonut asian esille, että tämä kohta hieman vielä häiritsee, on hammaslääkäri hyvin myyjämäisesti aina sivuuttanut homman, että katsotaan seuraavalla kerralla että vieläkö häiritsee ja aina vaan lykännyt hommaa, niin että se loppujen lopuksi ”unohdettu”. Sanoisin että 6/10


Vannetukku.fi
  19.10.2018
autonosturi

Ostin Vannetukusta SteyrTek autonostimen, josta ilmenikin pian, että se on myynti- ja luovutuskiellossa, asiasta KTM:n päätös. Vannetukku tarjosi vain pitkää listaa osia, jotka saisin heiltä puutteiden korjaamiseksi, eli jos nostin romahtaisi päälleni, vastuu olisi siis minun. Yksi auto on pudonnut kyseiseltä nostimelta, tästä saimme myös tietoa. Tapausta on nyt tutkittu pyynnöstämme monelta taholta, mutta esim. kuluttaja-asiamieskään ei saa firman edustajaa kiinni. Asia on vireillä edelleen, mutta Vannetukun edustaja ei ota minkäänlaista yhteyttä eikä vastaa puheluihin. Vaadin kaupan purkua, koska nostin ei ole turvallinen.


Verkkokauppa e-ville.com
  19.10.2018
Alaarvoista toimintaa

Mäntsälän myymälästä tulevat paketit menevät Matkahuoltoon jos et älyä laittaa ruksia oikeaan paikkaan ( jota en minä kyllä löytänyt) ja pakettikorttiin oli laitettu puhelinnumero 050 0000000 arvatkaa vaan tuliko tekstiviesti paketin perille saapumisesta minulle ja kirje ilmoitushan tulisitten postissa reilun viikon päästä se siitä 3 päivän toimitusajasta tavaralla olisi ollut kiire. Kiinasta tulevaan pakettiin oli kanssa sössitty puhelinnumero päin per.... En varmasti tilaa enää mitään, luotin lähetys nopeuteen ,muualta saa samaa jopa parempaa tavaraa halvemmalla ja nopeammin.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  18.10.2018
Huijari yritys

Eivät korvaa vaikka tuotteita ei ikinä tullut postissa. Vittuilevat asiakkaille kun ongelmia. En suosittele missään muodossa. Sentään vastaavat sähköposteihin, mutta vain vittuilu mielessä. Kannattaa karttaa kauppaa.