Viimeiset 100 arvosteluaGrillikauppa.com
  13.08.2020
Tore

Pieni varoituksen sana!!!!

Yleensä asiakas on oikeassa...vaan ei heidän tapauksessa. Valitin tuotteesta, että ei toimi kuten esittelytekstissä oli kehuttu...maasta taivaiseen...

Kivenkovaa väittävät että en osaa käyttää tuotetta ja heidän testissä tuote toimii!!!

Ei pahoitteluja ei mitään ja yhteydenottoon vastaavat vain kun kovistelee... Arvostelin asiallisesti ja totuudenmukaisesti ostamani tuotteen heidän tuotearvosteluun.....yllätys eivät julkaisseet...eli jos arvostelua ei ole, niin tuote heillä lähtökohtaisesti saattaa olla ihan p.....stä! Kannattaa ostaa muualta jossa näkee totuudenmukaiset arvostelut tuotteesta!!!!


MyTrendyPhone
  13.08.2020
Tilaus helppo

Tilaus helppo, hinta kohdillaan ja toimitus ajallaan. Tuotteen laatu ensi vaikutelmaltaan hyvä ja tukeva.


Trivago
  13.08.2020
Matka Saarenmaalle / Hotel Arensburg

Matkustusmahdollisuuksien ollessa tällä hetkellä rajalliset niin halusin matkustaa jonnekin missä pääsee rentoutumaan ja missä tuntee olevansa turvassa. Valintani oli Saaremaa, jossa on kaunis luonto, paljon aktiviteetteja ja mahdollisuus hemmotteluhoitoihin. Valitsin hotelliksi Arensburg nimisen kylpylähotellin, joka sijaitsee keskustassa ja jossa on maksuton pysäköinti. Hotellissa on myös ravintola ja ulkoterassi, joten saman katon alta löytyi oikeastaan kaikki. Huoneessa oli ilmastointi ja ravintolan yhteydessä oli lapsille leikkihuone, mikä oli kiva juttu taaperon kanssa reissatessa. Käväisin myös rentouttavassa hieronnassa. Sekä kohde, että hotelli olivat mieluisia ja voisin kuvitella meneväni uudestaan ja pidemmäksi aikaa.


Travellink
  13.08.2020
Travellink huijaa, otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.

Peruutin kahden hengen Pariisin lennot (17-29.3.) 9.3. koronan vuoksi. Oletin saavani sopimuksen mukaisen 80 % palautuksen. Soitin lukuisia kertoja kesän aikana, kunnes 29.7. minulle väitettiin että palautus on maksettu jo 9.3. Kävin pankissa tarkistamassa asian, no, rahoja ei ollut tullut. Soitin pankin ohjeistuksen mukaan uudestaan, jolloin väitettiin että maksu on suoritettu 20.7. Soitin tänään kolme kertaa, odotin yli puoli tuntia, sitten virkailija (joka kerta eri) pyysi odottamaan sen ajan kun asia tarkistetaan, mutta koskaan hän ei palannut linjalle. Taitaa tulla iso puh.lasku turhasta toivosta. Nyt otan yhteyttä viranomaisiin, koska Travellinkillä on edelleen sivusto josta voi tulla huijatuksi.


MyTrendyPhone
  13.08.2020
Laadukkaita ja edullisia

Puhelin tarvikkeita. Nopea toimitus ja asiakaspalvelu toimii. Ei yhtikäs mitään moitittavaa


Luurinetti.com
  12.08.2020
Todella nopea toimitus

Tilaamani tuotteet olivat haettavissa Postin automaatista n. 26 tuntia tilauksen tekemisen jälkeen :)


Netrauta.fi
  12.08.2020
Huono kokemus kaikin puolin

Tilasin netraudasta vetimiä joissa oli toimitusaika todella pitkä. Kolme viikkoa myöhemmin sainkin nuppeja jotka eivät olleet tilaamani tuotteet. Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja sanoin että haluan tilaamani tuotteet sekä hyvitystä. En kuitenkaan saanut hyvitystä vaikka uusien kahvojen tulossa menisi uudet 3 viikkoa. Tämän lisäksi minun käskettiin palauttamaan väärät nupit takaisin jotta saan rahani takaisin. Tässä oli siis pelkästään huonoja puolia. Todella pitkät toimitusajat ja todella surkea asiakaspalvelu. En siis suosittele kyseistä puljua kenellekkään


Vähänkäytetty.fi
  11.08.2020
Huono asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on hidasta, tai sitten välttämättä ei vastata ollenkaan. Sitten jos kerennyt tehdä tilauksen, ja heti tilauksen teon jälkeen yrittää peruuttaa tilauksen esim jos haluaisi vielä samaan tilaukseen lisätä/poistaa jotain, niin ei enää onnistu. Ja palauttaessa tuotteita on käynyt niin, että klarnalle ei tehty ollenkaan palautus ilmoitusta, jolloin klarnalta tuli muistutus lasku ettei laskua ole maksettu, vaikka tuotteet oli palautettu jo ajat sitten. Vaatteet ollut useimmiten ihan hyviä, mutta on ollut myös huonoja, rikkinäisiä/likaisa.


Puhelinfix.fi
  11.08.2020
Laaja valikoima

Hyvä valikoima varaosia sekä suht nopea toimitus. Uusi näyttö ja panssarilasi pelaa moitteettomasti.


Puhelinfix.fi
  11.08.2020
Huono maku jäi

Ostin tuotteen näyttö samsung a71. Ja kun tilauksesta ei kuulunut väliaika tietoja ja ei mitään kuulunut. 4päivää kesti.siispä.. kun tiedustelin tuotteesta, ilmeni että eihän sitä edes ole. Lupasivat tilata heti. Varastosaldo ei kuulemma toimi, ja se on koronan syytä.oli kyllä varastossa ollut kun tilasin ja näytti vihreätä. Rahat kyllä heti oli kelvannut.0tähteä antaisin muuten, puolikas tähti tulee siitä kun sain peruttua kaupat. Jatkossa suosin muita kauppoja.


Grillikauppa.com
  11.08.2020
Grillikauppa.com

Tuotteen markkinointi teksti oli harhaanjohtava. Tuotteen palautus tarkoittaa käytännössä sitä että maksat puolet laitteesta vaikka palautat sen myyntikuntoisena. Tätä ei mainittu myöskään viilentävän tuulettimen kohdalla. Asiakkaan mielipiteellä ei väliä vaikka tuote olisi ala arvoinen. Vetoavat omiin testeihin....


Verkkokauppa e-ville.com
  09.08.2020
Blackview 7000 pro

Puhelin on täysi paska. Antenni on täyttä paskaa. (Tehty vissiin joillekkin vitun kiinan markkinoille) Netti ei toimi ollenkaan sisällä eikä ulkona. 250eurolla täyttä paskaa.


Gigantti
  08.08.2020
Myyjät valehtelevat yrittäessään myydä kalliimpia tuotteita

Olen huomannut että aina kun olen valinnut Gigantin nettisivuilta tuotteen ja menen ostamaan sitä myymälästä niin AINA yrittävät myydä kalliimpaa tuotetta valitsemani sijaan. Haukkuvat valitsemaani tuotetta huonoksi ja kertovat että sitä ei kannata kenenkään ostaa. Kysyin että miksi myytte niin huonoja tuotteita? Ei järkevää vastausta vaan aletaan vaan saarnaamaan kalliimman laitteen puolesta ja moititaan valittua tuotetta jopa valehtelemalla sen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista.

Paras oli kun kysyin pesukoneelle kotiinkuljetusta ja kantamista ihan perille asti. Myyjä kysyi että eikö sinulla ole kavereita? Vastasin vain että ei ja kysyin perille kantamisesta uudelleen. Sanoi että no voin itse tulla avuksi kantamaan viidellä kympillä. Tilasin koneen toisesta nettikaupasta perille kannettuna.

Asioin kyllä varmaan Gigantissa (verkossa) jatkossakin, mutta myymälään en mene jos ei ole aivan pakko. Suosittelen tätä ostotapaa myös muille jotka haluavat valitsemansa tuotteen ilman turhaa vääntöä.


Finink.com
  07.08.2020
Canon mustekasetit

Olen tilannut mustekasetit monta kertaa Fininkistä. Aikaisemmin ei valittamista. Tällä kertaa tilasin kaksi kasettia. Eka kasetti toimi melko hyvin mutta loppui väri ihan yllättäen. Laitoin toisen kasetin PG-512 jossa viimeinen käyttöpäivä oli 2020.06. Ei lähtenyt käyntiin ollenkaan. Onko tämä ihan normaalia näille kaseteille ? Jos näin on niin siirryn käyttämään alkuperäisiä kasetteja. Tulee ehkä halvemmaksi. Toivon vastausta, kiitoksia ennakkoon.


CDON.COM
  07.08.2020
CDON:nin kellovälitys-"huijaus"

CDON välittää Italialaisen Ciao Watch:in kelloja. ÄLKÄÄ TILATKO Kello ja lasku tulee kyllä nopeasti mutta jos kello ei olekkaan sitä mitä halusi tai valmiiksi rikki (kuten itsellä) niin palauttaminen onkin asiakkaan vastuulla, kuten myyntisivulla pikkupräntillä todetaan. Palautuspaketti Italiaan maksaa Postilla alk. 23 € ja DHL (millä paketti tuli) 52 € Firman "asiaspalvelusivulta" voi ilmoittaa tuotteen palautettvaksi ja saa vastauksena osoitteen mihin paketin (saa omalla kustannuksella) lähettää, mitään muuta "apua" ei sivustolla ole tarjolla. Kiertäkää kaukka kyseinen lafka, silkkaa "huijausta" kyseinen eikä mielestäni täytä etämyynnin sääntöjä


Verkkokauppa e-ville.com
  07.08.2020
Homma toimii

Hei, homma on toiminut ihan mukavasti useamman vuoden ajan, sitä saa mitä tilaa. Eli tuotteet on toimitettu ainakin minulle, ei ole senn takia tarvinnut metsästää uusintoja. Takuuhuoltokin pelasi tai siis uusi tuli nopeasti kotiin toimitettuna lyhyen njoo yhdem yhteydenoton johdosta. Eli kyllä homma pelaa.


MyTrendyPhone
  06.08.2020
MyTrendyPhone

Sain erittäin hyvää ja nopeaa palvelua MyTrendyPhonelta!


MyTrendyPhone
  06.08.2020
Epämääräinen yritys

Missään vaiheessa ei tullut tilausvahvistusta tai tietoa tilauksen edistymisestä. Tuote viipyi matkalla yli viikon, joten todennäköisesti firma toimii Euroopassa. Kun paketti viimein saapui, pakkauksessa ei ollut pakkauskuittia tai muutakaan kuittia takuusta tai takuuehdoista. Eli jos tuote hajoaa sillä ei ole takuukuittia missään. Toimiston osoite on piilokonttori Helsingissä.


MyTrendyPhone
  06.08.2020
toimii!

Useisiin puhelimiin on tilattu kuoria, näytönsuojia ja tarvikkeita MyTrendyPhonen kautta. Kaikki on poikeuksetta toiminut juuri kuten pitääkin, toimitusajat pitää ja tuotteet on kuvauksen mukaisia. Suosittelen!


MyTrendyPhone
  06.08.2020
MyTrendyPhone toimitus

Mytrendyphonen tilauksen saapumisen kesto oli kohtalaisen pitkä. Mutta he hoitivat asiaa tosi mallikkaaksi siitä informoiden. Ei tullut lainkaan huono mieli asiasta! Kiitokset heille!


MyTrendyPhone
  06.08.2020
Nopea

Nopea ja ystävällinen palvelu. Hyvät ohjeet. Edulliset hinnat.


MyTrendyPhone
  06.08.2020
Nopea, luotettava

Hyvät nettisivut josta voi valita puhelinmallin ja kuoret/suojalasin yms. Nopea toimitus ja kaikki tuotteet tulleet perille


Puhelinfix.fi
  05.08.2020
Tuote viallinen ja asiakasta vähättelevä asiakaspalvelu

Olimme yhteydessä asiakaspalveluun saatuamme tuotteen, joka oli selvästi viallinen. Asiakaspalvelussa ei uskottu tuotteen olevan viallinen, vaan syy vieritettiin asiakkaan niskoille. Emme ole tavanneet aikaisemmin missään muualla tällaista asiakkaan halveksuntaa. Luettuani muitakin arvosteluja vaikuttaa siltä, että myyjä tietää tuotteensa olevan laadultaan huono, mutta ei halua myöntää sitä. En voi suositella asiointia tässä liikkeessä kenellekään.


Urumi
  04.08.2020
Nopea toimitus

Tavarat tuli parissapäivässä


Veikon Kone Oy
  04.08.2020
Kalliit hinnat, olematon asiakaspalvelu

Tuote maksoi 25 % enemmän (399e) kuin vastaava kilpailijoilla (299e) vaikka se oli muka tarjouksessa. Harmi että menin lankaan enkä tarkistanut hintoja ennen ostosta.

Myöhemmin olisin tarvinnut tuotteeseen pientä lisäosaa, Veikon koneen hinta 39e kun kilpailijoiden hinta 9e , uskomatonta rahastusta.

Älä osta veikolta jos et halua maksaa älyttömiä ylihintoja.

Asiakaspalvelussa paikan päällä asiakkaalle suurinpiirtein nauretaan ja osoitetaan ovea.

0/5 , miinustähtiä kun ei voi antaa Kyseessä pääkaupunkiseudulla toimiva veikko, muilla paikkakunnilla tai netissä palvelu voi olla parempaa, en tiedä


Netrauta.fi
  04.08.2020
Lukekaa näitä arvosteluja ennen kuin harkitsette Netrautaa!

Olisi pitänyt uskoa tätä internetin ihmeellistä maailmaa.

Netistä kun tilaatte, niin osaattekin varmasti lukea, että kuinka on monella käynyt. Myös täällä! Viikkojen viiveellä tuli paketti perille.

Kaupalla ei ole minkäänlaista asiakaspalvelua. He myyvät kyllä tuotteen myyntipalvelun puhelinnumerossa tai, jos ostat kaupasta tuotteesi suoraan, mutta jos sen kanssa tulee ongelmia, niin olet todella pulassa. Minulla esim. puuttui paketista tavaraa.

Netraudalla on ainoastaan puhelinnumero myyntipalveluun. He eivät siis auta missään ongelmissa, eikä voi edes yhdistää, tai antaa puhelinnumeroa suoraan kauppaan, tai jollekkin, joka voisi asiassa auttaa, vaan kehottavat täyttämään jonkun hemmetin lomakkeen netin kautta. Sitten saat odotella taas ties kuinka kauan kunnes, joku ottaa yhteyttä. Sitten puuttuvaa osaa saat odotella taas viikkoja. Asiakaspalvelu on aivan siis alkeellisella tasolla. Valheita valheiden perään.

Hyvityksiä luvattu ongelmasta, mutta niitäkään ei ole näkynyt. Tämä ei ole ensimmäinen vale tosiaan minkä kaupan henkilöstöstä joku syöttää. Ei voi kerta kaikkiaan uskoa sanaakaa mitä henkilökunta suustansa päästää.

Uskomaton putiikki ja on ihme, että tälläinen yritys on vielä pystyssä.

Välttäkää, jos pystytte!


Netrauta.fi
  04.08.2020
Netrauta ei toimita tuotteita

Älkää tilatko Netraudasta. Firma ottaa tilauksen ja rahat vastaan, mutta ei koskaan toimita tuotetta. Itselleni ei ilmoitettu, että tilaamaani ja maksamaani tuotetta ei ole saapunut varastoon. Vasta kolme kuukautta myöhemmin sain itse asian selville, kun sain vihdoin yhteyden asiakaspalveluun. Netrauta palautti rahat, mutta tätä ei olisi tapahtunut, jollen olisi itse sitä vaatinut.


TuningStudio.fi
  03.08.2020
Asiallista asiakaspalvelua

Tuli muutama vuosi sitten tilattua tiukempi alusta vanhempaan mitsubishiin. Jo silloin huomasin tuningstudion jätkien uskomattoman kyvyn vastata tyhmimpiikin kysymyksiin niin isolla tiedolla autojen virityksestä ja rasauksesta että itse voi vain unelmoida.Eikä siinä vielä kaikki. Onnistuttuani kadottamaan tüv laput osasivat he vielä kahden vuoden takaiseen tilaukseen kaivella muutoskatsastukseen tarvittavat tiedot esiin ilman isompia vaivoja. Tälläistä kykyä ja halua tuoda suomalaista moottoriurheilukulttuuria ja autoiluun liittyvää tietotaitoa eteenpäin ei voi muuta kuin ihailla. Hatun nosto tuningstudion jäbille


Mustekasetti.com
  03.08.2020
Huonoa tavaraa!

Ostin Mustekasetti.comista vuonna 2017 yhden HP 49X (uudelleentäytetyn) -kasetin. Sillä tulostelen vieläkin. Mutta heti alusta lähtien "väri" oli laihaa; Vaikka väri oli olevinaan "mustaa", niin ei siitä mustaa saanut ulos kirveelläkään, ja teksti niin vaaleanharmaata, että huonompaa lienee vaikeata löytää. Tällä voi tulostella vedoksia, mutta mitään kunnollisia asiakkaille lähetettäviä asiakirjoja tällä ei kehtaa tulostaa. Jos trikundalaatu kelpaa, niin näillä hinnoilla sitä todellakin Mustekasetti.comista saa. Kunnon laatu maksaakin sitten jo monta kertaa enemmän. Nyt on hankintaan menossa alkuperäinen HP-kasetti.


Vähänkäytetty.fi
  02.08.2020
Älkää tilatko!

Tilaaminen sujui ongelmitta siihen saakka kunnes piti olla yhteydessä tämän puljun "asiakaspalveluun". En ole milloinkaan missään törmännyt yhtä onnettoman palveluun kuin nyt. Vuöryttää vian asiakkan niskaan eikä osata myöntää omia virheitä, saatika pyytää anteeksi. Tehdään omia toimia kysymättä asiakkaalta ensin. Sitten tarjoavat hyvitykseksi vain viallisia ja täysin käyttökelvottomia alekoodeja. Tulee tunne että reklamoiva asiakas on heille pelkkä vitsi, jota ei tarvitse ottaa tosissaan.. lisäksi myynnissä aivan ylihinnoiteltuja, likaisia ja lähes käyttökelvottomia tuotteita. Ei näin, ei todellaakaa! Loppu tämän palvelun käyttö.


Luurinetti.com
  01.08.2020
Nopea asiakaspalvelu ja toimitus

Sain erittäin nopeasti vastauksen lähettämääni sähköpostiin. Puhutaan minuuteista. Harvinaista herkkua nettikaupoissa.

Toimitus oli myös yksi nopeimmista ellei nopein, mitä olen nettikaupoista saanut. Aamulla tilatut tuotteet olivat seuraavana aamuna klo 9.30 noudettavissa R- kioskista Helsingissä.

Tavarat olivat tilauksen mukaiset.

Kiitos nopeasta toiminnasta!


Netrauta.fi
  31.07.2020
Paska

Huonot on kokemukset. Tilasin heinäkuun puolivälissä hellan jonka tarjous oli heinäkuun loppuun. Ennen sitä tilasin uutiskirjeen, mikä ” takasi 10 €alennuksen” No tilauksen maksettua tuli tämä alennus... Tilaus piti toimittaa 4-7 arkipäivän sisällä. Neljännen arkipäivän lopussa sähköposti ettei tavaraa ole ja toimitus siirtyy aikaisintaan syyskuulle. No soitin eivät asioi puhelimessa, vain sähköpostitse. No peruin tilauksen vastaus menee 1-2 viikkoon... lopulta alkoivat perumaan kahden viikon jälkeen. Tällöin tilasin verkkokauppa.comista hellan, joka tuli parissa päivässä. Kuin ihmeen kaupalla netraut palautti rahat pari päivää hellan asennuksen jälkeen. Tuohon meni siis kolmisen viikkoa. Mahtoiko niillä olla ko. Liesiä yhtään?


Verkkokauppa e-ville.com
  31.07.2020
Ensi tilaus-Ensivaikutelma

Hej.Tilasin paripakettia AMMATTIKÄYTTÖÖN henkilökasvosuojaimia.K- Rauta.Bauhaus,Tokman RTV:EI OTTA.Täältä sain VIHJEEN perusteella (Suomen suurinman maalaus/rappaus liikeen)otin yhteyttä ja vips 2pv.ja hain Mäntsälästä.Kun asun nvieressä.Vaivatonta ja sain mitä halusinNyt tilaamassa vähän muutakin.Katsotaan miten menee.Palvelu puhelimen kautta vaivatonta ja TODELLA mukava ja avulias friidu vastailee. Nimimerkki:Lönkan Kundi


Digishop
  29.07.2020
En suosittele

Tilattua tuotetta ei koskaan toimitettu.


MyTrendyPhone
  28.07.2020
Hyvin toimii

Olen tilannut useita tuotteita. Kaikki on toiminut loistavasti.


Fiorellashop.com
  28.07.2020
Kaikki meni pieleen

Ostin 100€ lahjakortin ja maksoin sen verkkomaksulla heti. En saanut muuta tilausvahvistusta kuin paytrailin kuitin. Kuvauksessa luki että lahjakortti toimitetaan s.postilla ja toimitusaika 1-4pvä, joten oletin saavani sen nopeasti. Viikon jälkeen huomasin, että siitä on rekisteröity paketti postille, mikä ei ole puolessatoista viikossa kuitenkaan edennyt. En pysty noutamaan pakettia vaikka se lähtisikin, joten peruin tilauksen viikon jälkeen. Kahdessa arkipäivässä ei ainakaan ole tullut vastausta rahojen palautuksesta..


Fiksaa.fi
  28.07.2020
Mahtava palvelu

Aina saanut mahtavaa palvelua. Täydet viiisi tähteä!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  26.07.2020
Huijarifirma

Tilasin digiboksin (k2 DVB t2 mini): - Toimitusaika älytön (yli 1kk) - Laite eri kuin ilmoituksessa (ei vastaa kuvausta, on joku vanha versio samasta laitteesta) ja laite toimii vain osittain suomessa

Firman asiakaspalvelu lähinnä v**Lee. Firma siis näyttää tilaavan jotain vähän vastaavaa asiakkailleen HK:sta. Antaa kyllä palautusmahdollisuuden, mutta ei korvaa postikuluja vaikka tuote olisi väärä.

Täyttä huijausta, jos haluaa tilata Kiinasta, esim. aliexpressistä saa halvemmalla samoilla toimitusajoilla ( ja luultavimmin oikeita tuotteita )


MyTrendyPhone
  25.07.2020
Toimii!

Sain mitä tilasin. Tilauksen vaiheista tiedotettiin asianmukaisesti ja tuotteet olivat pakattu hyvin. Toimitusaika oli sivustolla ilmoitetun muutaman arkipäivän sijaan reilu viikko, tästä pieni miinus.


Verkkokauppa e-ville.com
  25.07.2020
Kiitettävää toimintaa

Tuotteet ovat sitä mitä tuotekuvauksessa luvataan. Ne tulevat aikataulussa.


AdLibris
  24.07.2020
Naurettavat palautuskustannukset

20e kirjan olisin palauttanut. Palautuskustannukset on 9,9e koska pitää lähettää postin tiskiltä. Netpostin 4,9e postikulut eivät onnistu adlibrikselle. Kiitos ja näkemiin.


MyTrendyPhone
  23.07.2020
Syöpä firma

Aivan kuraa asiakaspalvelu ja itse firma. tilasin heiltä puhelimeeni akun. noh ensinnäki sain eka odottaa 4 päivää että he edes lähettäisi akun ja lopulta taisin akun saada 1.5 viikon päästä ja sitten kävi viellä ilmi että sivuston tuotetietoihin oli merkattu väärin ja akku olikin väärä. sitten lähetin paketin takaisin ja paketti saapui heille 2-3 päivän päästä ja sitten sain viellä odottaa 3.5 viikkoa että sain tililleni rahat takaisin. valehtelivat ettei paketti ole saapunut varastoon. kun olin pelleily firman kanssa kuukauden jo rupesin uhkaileen heitä kun heillä ei ole oikeutta yli 2 viikon venyttämiseen ja sanoin että haluavatko he alkaa maksaa viivästyskorkoa nii oho kummasti tuli heti seuraavana päivänä kaikki rahat tilille. kusetus firma. ilmeisesti konkurssiin menossa kun yrittävät varastaa rahat.


Travellink
  21.07.2020
Huijarifirma

Lentoyhtiö on kuulema palauttanut rahat Travellinkille, mutta Travellink edelleen muka odottelee rahoja. Aspaan ei saa yhteyttä. Käsittämätöntä ihmisten pilkkana pitoa.


Halpis.fi
  21.07.2020
hyvä paikka

Tilasin alkuvuodesta uuden puhelimen itelleni, se oli sitä mitä piti ja toiminut moitteettomasti. jälkeen päin vielä huomasin että facebook sivuilla on mainos kaupanpäälle tulevasta ilmaisesta panssarilasista jos sen mainitsee tilauksessa, vaikka tieto oli ilmeisesti jo vanhentunut he laittoivat sen koska se luki siellä ja se lähetettiin minulle (iso plussa siitä), eli kaikki hyvin ei mitään ongelmia. tulevaisuudessaki aijon ostaa puhelimen sieltä kun tuosta aika joskus jättää. paljon parempi ostaa vähän käytetty kuin täysin uusi säästää kuitenkin tosi paljon rahaa. miusta tää on toimiva juttu ! suosittelen.


Hiusmekka
  21.07.2020
Hiusmekka,Vallila.

Mulla oli 20v.Vierähtänyt kampaamo käynneistä mutta ajattelin että nyt on monivärjätylle tukalle tehtävä jotakin kun hautajaiset tulossa.4ja puol tuntia myöhemmin astelin kampaamosta ulos ihan uutena,kauniina ihmisenä,työ oli ammattitaidolla tehty ja paikka oli tosi siisti,ihan ajan kanssa tämä nainen teki monia pesuja,liukuvärjäyksen luonnollisempaa väriin,muotoon leikkauksen,kiilto huuhtelun ja ties vaikka mitä poppakonsteja ja tulos oli viimeisen päälle huippu.Suosittelen.Ja kaiken kukkuraksi hinta oli TOSI edullinen.


Game House
  21.07.2020
Harmittaa

Päätin ostaa ensimmäisen kerran tuotteen suomalaisesta pelikaupasta. Ei olisi pitänyt. Maksoin ostoksen luottokortilla. Tuotetta ei ollutkaan saatavilla, mutta rahanpalautus on käsittelyssä, minulle kerrottiin kun kysyin asiasta reilun kuukauden päästä. Aikaa on kulunut kohta neljä kuukautta eikä rahoja ole vieläkään palautettu. Kannattaa välttää!


Verkkokauppa e-ville.com
  21.07.2020
tilaukseni

olen nyt 3kk odotellut pakettiani,,sain vihdosta viimen viestin että olisi matkalla postissa luokseni,tuostakin on n yt 2 viikkoa,eli logistiikka tökkii uskomattoman huonosti,ei pysyne pulju kovin kauaa pystyssä noin toimien,,parantamisen varaa reilusti taikka potkut tilauksista huolehtijalle . en suosittele kenenkään tilaavan täältä.


Ebeling hammaslääkärit
  20.07.2020
Hampaan valkaisu

Etuhampaani oli mustunut. Mietin jo pinnoitetta koska näytti siltä että valkaisu ei olisi auttanut riittävästi.

Ebeling huomasi että hampaan takana oleva paikka oli tummunut ja kuulsi läpi. Hän uusi sen sekä paikkasi hampaan kärkeä ja suoritti kyseisen hampaan valkaisun. Toimenpide oli suht edullinen ja lopputulos oikein hyvä!


Rajala Pro Shop
  18.07.2020
Ostamisen sietämättömästä vaikeudesta

Ylimielinen asenne tuntuu tulevan vastaan ainakin Turun Rajala Oy kameraliikkeessä, jossa ei ihmeekseni millään meinaa saada asiallista palvelua - ilmeisesti pitkälläkään asiakassuhteella ei näytä olevan enää merkitystä. Esim.kyseisestä Rajala Oy:n kameraliikkestä on nyt jo kolmas kauppa peräkkäin vuoden sisällä jäänyt toteutumatta, kun myyjä onkin myynyt yllättäen oston kohteena olevan tuotteen toiselle kesken kaupanteon. Ehtipä verkkokaupan myyjä tätä edellisellä kerralla myydä ostokohteen pois vielä senkin jälkeen, kun sovittu vaihtolaite oli jo saapunut perille liikkeeseensä. Asiakkaan tiedusteluihin ei vastata. Onneksi ilmoitettiin sentään kesken kaupanteon, että laite onkin jo myyty, ja että vaihtolaitteeni palautettiin kohtuuajassa koronan keskellä, joista molemmista positiiviset maininnat. Tämä asennemuutos asiakaspalvelussa on tapahtunut vain muutaman viime vuoden aikana. Onneksi sain tavoittelemani tuotteet hankittua muualta ongelmitta ja vieläpä halvemmalla. Kukin voi halutessaan todeta, ettei yritys julkaise arviontisivustollaan kriittisia arviointeja,joten muuta feedback-kanavaa kuin ostoboikotti ei valitettavasti näytä jäävän jäljelle...
Varuste.net
  18.07.2020
Pyöreä nolla

Surkeaa toimintaa kerrrassaan huvittavaa.tilatessa hyllyssä on tavaraa no yllättävää tässä on se että kaksi viikkoa myöhemmin nämä tavarat on kadonnut taivaan tuuliin? Eli ihmisille uskotellaan että tavaraa on ja sitten ruvetaan tilailemaan .


Digishop
  18.07.2020
postimyynti

Noh, tilasin pari panssarilasia, toimittivat vain yhden ja sekin väärää kokoa sitten vielä, puuttuva luvattiin toimittaa mutta väärä koko reklamaatioon eivät enää vastanneet, eli roskafirma tämäkin näyttää olevan, en tule tuon palveluita enää tarviimaan....noh, toimitus oli nopea, jotta jotain hyvääkin olisi tässä ;)


Travellink
  17.07.2020
Epäluotettava, rahoja ei saa takaisin

Ikävä kyllä ostin 4000 euron liput heiltä käteisellä ja rahat taitaa jäädä heille. Älkää koskaan ostako heiltä mitään. Asiakaspalvelu lähettää kokoajan travel vouchereita, rahoja ei tule sitkeästä yrittämisestä huolimatta.

The company will not give you your money back. Avoid at all cost. I lost 4000 euros because of cancelled flights because of covid19 and most likely I will not get my money back. They force people to accept travel vouchers. No money refunds.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  17.07.2020
huijaeripulju

pitkät toimitusajat.tulevia kuluja ei ilmoiteta.Huijausta


MyTrendyPhone
  17.07.2020
Kaikki toimii

Tilausta ja toimitusta koskevat tiedotukset asiallisia. Tuote (tuotteet) hyvin pakattu ja virheettöminä perille. Ei moitteen sijaa.


Gigantti
  17.07.2020
Kotiakuljetus ja asennus surkeaa

Ostettiin Espoon gigantista jääkaappi pakastin ja uuni..myyjä ok mutta kotiinkuljetus ja asennus (josta maksoimme) elämämme surkeinta. Uunin laittoivat kiinni meidän vanhalla johdolla kuulemma tekevät aina näin. Lisäksi kylmälaitteet olivat olleet säilytyksessä ulkona ja tulikuumia eivät kuulemma voi laittaa päälle...tiivisteet repsottaa ja sisältä piti itse ottaa muovit ja pehmusteet irti..parketti oli suojattu mutta onnistuivat senkin naarmuttanaan...todella surkeaa palvelua.


MyTrendyPhone
  16.07.2020
Mytrendyphone tilauskokemus

Haluamani tuote oli helppo löytää sekä tilata, se saapui myös hyvin pakattuna. Lisäksi asiakaspalvelusta sai nopeasti vastauksen kysymykseen.

Kaiken kaikkiaan hyvä kauppa,palvelu sekä tuotteiden laatu 5/5


MyTrendyPhone
  16.07.2020
Upeat tuotteet

Upean näköinen verkkokauppa, mahtavat hinnat ja toimitus ajallaan. Pidin siitä, että ne ovat hyvin organisoituja, tämä saattaa olla elektroniikan go-to-sivustoni.


Taloon.com
  16.07.2020
Robottiruohonleikkuri

Ostin taloon.comista robottiruohonleikkurin,mikä meni rikki muutaman käyttökerran jälkeen. Taloon.com ei vastannut useista yhteydenotoista huolimatta asiaan mitään. Viikkojen jälkeen vaadimme palautusoikeutta ja kun se saatiin niin palautimme laitteen kaapeleineen. Firman asiakaspalvelu on ilmeisti niin ulkoistettu etteivät tiedä tuotteista mitään.


Netrauta.fi
  16.07.2020
Netrautaan ei saa mitään yhteyttä

Ensimmäistä kertaa tilasin rakennustarvikkeita Netraudasta. Pääsin siis tutustumaan yrityksen "palvelukonseptiin".

Puhelinpalvelu ottaa vastaan uusia tilauksia, mutta sen jälkeen ei ole mitään mahdollisuutta tavoittaa ketään. Puhelimeen ei vastata, jos se koskee mitä tahansa asiaa jo tehdystä tilauksesta. Piste. Asioida voi ainoastaan sähköpostilla, johon saadussa automaattisessa vastauksessa lukee, että vastauksessa tulee kestämään ainakin 1-2 viikkoa.

Yritin varmistua, missä mennään, ehtivätkö rakennustarvikkeet saapua ennen kuin työt alkavat. Minua palvellut myyjä pesi tyystin kätensä asiasta. Hän sanoi, ettei pysty mitenkään näkemään mitään tietoja tilauksestani (jonka hän oli itse näpytellyt järjestelmään?!). Koska asialle ei saatu mitään varmuutta, sanoin haluavani perua tilauksen ja hankkia tuotteet muualta.

Myyjä kertoi, että ei pysty mitenkään auttamaan tilauksen peruuttamisessa. Ainut vaihtoehto on ottaa yhteyttä suoraan "asiakaspalveluun", joka kuitenkaan ei vastaa lainkaan puhelimeen, ja sähköpostille vastaus tulee kuulemma hyvässä lykyssä 2 viikon sisään. Tämä tarkoittaa tietysti käytännössä sitä, että peruutetutkin tuotteet toimitetaan joka tapauksessa väkisin, ja itse saan maksaa tästä huomattavat kuljetusmaksut, vaikka itse olisinkin ajoissa peruuttanut tilauksen.

Otin yhteyttä suoraan valmistajaan, ja pyysin, etteivät lähetä tuotteita. Netraudasta en ole kuullut yhtään mitään asian suhteen.

Eli summa summarum, jos tarvitset tuotteet oikeasti, älä tilaa täältä. Mene jonnekin, jossa voit tavata myyjän tai jossa joku edes vastaa puhelimeen. Tämä firma ei toimi.
Kypsääseuraa
  15.07.2020
Kypsääseuraa Surkea sivusto

Raha kyllä kelpasi kun vip asiakkaaksi liityin, mutta kun ottaa yhteyttä sivustolla oleviin, niin eipä sieltä kukaan vastaa, sekä kuvien puolesta näyttäisi, että kuvat ovat otettu ulkomailla, joten tokkopa ihmisetkään ovat paikkakunnalta mistä ilmoitetaan


Dplay
  13.07.2020
rahastusta

Joku kysyi miksi pitää päivittää? Se tarkoittaa että pitää maksaa se kuukausimaksu. Muuten et näe. Minulla piti olla kaksiviikkoa ilmaista ja sitten se maksua alkaa mennä. Maksu alkoi mennä heti eikä mitää kahdenviikon ilmaista ollut. Tykkään yhdestä sarjasta ja kun se on katsottu, lopetan. Irtisanominen.


MyTrendyPhone
  13.07.2020
Laaja valikoima ja kilpailukykyiset hinnat

Olen ostanut monia tuotteita MyTrendyPhonesta ja ei ole ollut valittamista. Pari kertaa on tilaus viivästynyt tuotteen loputtua varastosta, mutta muuten kaikki sujunut hienosti. Asiakaspalvelu pelaa ja tilauksista tulee hienosti informaatiota sähköpostiin. MyTrendyPhonesta löytyy paljon sellaisia tuotteita mitä ei Suomesta saa. Esimerkiksi sellaisia puhelinmalleja joita ei tule Suomen markkinoille. Olen ostanut usean puhelimen MyTrendyPhonesta juuri siksi. Jos etsii jotain mallia mitä ei Suomessa myydä, niin kannattaa katsoa tuolta. Suosittelen ehdottomasti MyTrendyPhonea.


Gigantti
  13.07.2020
Liittymäkauppa

Jos haluat ostaa elektroniikkaa, mene muualle. Jos haluat liittymät kilpailuttaa, niin kannattaa käydä


MyTrendyPhone
  13.07.2020
Ostokokemus

Ostin autolaturin My Trendi Phone sivustolta ja kokemukseni oli kaikin puolin hyvä. Tuote vastasi toiveitani ja sivusto toimi. Kaikkiaan kokemus oli hyvä.


MyTrendyPhone
  13.07.2020
Paras

Aina saanut mitä on tilannut ja ajallaan. Asiakaspalvelu on loistotasoa. Valikoimaa löytyy laajalti.


Varuste.net
  13.07.2020
Varastosaldot sekaisin ja palveluasenne täysin hukassa

Tilasin kyseisen liikkeen verkkokaupasta pari viikkoa sitten 4 tuotetta, jotka kaikki piti löytyä suoraan varastosta. 8vrk tilauksen tekemisen jälkeen tuli automaattiviesti tilauksen tilanteesta, ja siinä kolme tuotetta oli tilassa "valmis lähtettäväksi", mutta yksi tuote olikin siirtynyt merkinnälle "odotetaan saapuvaksi". 10vrk kohdalla kysyin asiakaspalvelusta miksi näin ja onko arviota milloin tuo tuote mahtaisi olla saapumassa, johon vastauksena kuulin että toinenkin tuote on varastosta loppu, ja kahta tuotetta odotetaan saapuvaksi! Eli tilattaessa, ja vielä 8vrk kohdallakin varastossa ollut tuote olikin sitten yhtäkkiä siirtynyt odotustilaan. Kyseisen tuotteen sivuilla luki nyt "Tilapäisesti loppu", ja arvioksi saatavuudesta oli merkitty syyskuu 2020 (eli yli 1,5kk päästä).

Minkäänlaista uskottavaa arviota tuotteiden saatavuudesta ei esitetty, mitään selitystä virheellisestä/harhaanjohtavasta varastosaldon esittämisestä ei kerrottu, ei esitetty vaihtoehtoa saada ne kenties vielä silloin toimitettavissa olevat kaksi tuotetta lähetettyä asiakkaalle ilman sitä ehkä viikkokausien odotusta, mitään yritystäkään kääntää asiakkuuskokemus positiiviseksi ei ollut havaittavissa. Eli kokonaisuutena tästä jäi se maku, että tilauksia kalastellaan lupailemalla nopeaa toimitusta, ja sen jälkeen sitten toivotaan että riittävän moni kiltisti odottaa perumatta tilausta. Kolmannella yhteydenottokerrallani minulle esitettiin vaihtoehto peruuttaa tilaus kokonaan (ja palauttaa rahat verkkomaksusta). Kaksi viikkoa täysin turhaa odottelua perusteettomien/täysin sekaisin olevien varastotilannetietojen takia saa ainakin minut kyllä kiertämään kyseisen kaupan kaukaa jatkossa.

Huonon palvelunkin pystyy vielä pitkälti paikkaamaan asiakaspalvelun oikealla asenteella, mutta tässä tapauksessa siitä ei kyllä ollut tietoakaan.


Fiksaa.fi
  13.07.2020
Stiga varaosat

Kesä menee ruohonleikkurin osia ei näy eikä kuulu, rahasumma ei ollut montaakaan kymppiä hitsi vie


Multitronic
  12.07.2020
Reilun kolmen viikon päästä naarmuinen laite

Luvattiin (tottakai uusi) laite 2-5 päivässä. Kesti 22 päivää ja saapui naarmuinen laite täynnä sormenjälkiä ja uudelleen päälle liimattu ryppyinen suojamuovi. Pettymys.


Gigantti
  12.07.2020
Tuote myytiin valheellisin tiedoin.

En tunne puhelimia. Siksi halusin mennä myymälään ja saada neuvoja. Minulle myytiin Foorumin gigantissa älypuhelin, josta seuraavana päivänä ilmeni, ettei siihen voi ladata tarvitsemiani applikaatioita (mm HSL). Palasin vaihtamaan sitä kahden päivän päästä, mutta sitä ei haluttu vaihtaa toiseen vastaavaan. Sanottiin vain, että "puhelimilla ei ole vaihto-oikeutta".


Power
  12.07.2020
Samsung puhelin

Halusin ostaa puhelimen mutta haluamaani puhelinta ei löytynyt varastosta. Myyjä sanoi, että niitä on tulossa heti seuraavan viikon alussa. Ostin myös muuta samalla kertaa ja kun maksoin muita ostoksia niin myyjä oli lisännyt puhelimen hinnan laskuun. Kysyin asiasta, että miksi maksan puhelimen nyt, kun tuote ei ole toimitettu. Myyjä selitti, että maksamalla sen nyt, varmistan että saan puhelimen heti seuraavan viikon alussa. Ok, asia selvä. Seuraavan viikon lopulla menin hakemaan puhelinta. Ei löytynyt. Myyjä pahoitteli tilannetta ja sanoi, että ottaa selvää missä puhelin on ja milloin se on noudettavissa. Myyjä sanoi ottavansa yhteyttä seuraavalla viikolla. En suostunut, sanoin, että joko hän kertoo minulle heti milloin voin noutaa puhelimen tai kaupat perutaan. Myyjä alkoi selvittää asiaa ja noin tunnin odottelun jälkeen myyjä kertoi, että puhelin olisi liikkeessä heti seuraavalla viikolla. Ei ollut. Sain puhelimen 4 viikkoa sen ostamisen jälkeen. Mitään informaatiota ei lähetetty toimituksen viivästymisestä. Asiaa ei selitetty tai kommentoitu mitenkään. Annoin palautetta suoraan myyjälle hakiessani puhelimen. Hänen kommentti oli ”Tällaista tämä välillä on.” En aio käyttää Poweria enää koskaan. Jos ja kun ostan jotain elektroniikkaa seuraavan kerran, maksan vasta kun olen saanut tuotteen.


Verkkokauppa e-ville.com
  11.07.2020
Kasvosuojat

Hei,kiitos viestistäsi,olen tyytyväinen kasvomaskeihin jotka tilasin,ja syy että ne voi pestä,löysin firmasi ihan yllättäin kun etsin kasvomaskeja.


MyTrendyPhone
  11.07.2020
Ei ole luotettava

Itse tilasin mytrendphone sta puhelimeen kuoret tuli väärät, n 3 viikkoa tilauksesta. Vaikka piti kestää 1-3 päivää toimitus. Tein reklamaation sen jälkeen kestänyt jo kuukauden ei suostu palauttamaan rahoja. Kannattaa tehdä firmasta rikosilmoitus sanoo kuluttajasuoja taho. Rahat saa kyllä jos maksanut visalla,


Supersaver.fi
  11.07.2020
Ei matkaa tai rahoja takaisin

En saanut rahoja takaisin kun lennot peruuttiin tai edes uusia lentoja


MyTrendyPhone
  10.07.2020
Positiivinen kokemus

Olen todella iloinen koko kokemuksestani, varaamisen helppoudesta, tuotteiden laatuun yhdistettynä erinomaiseen palveluun...Nopea toimitus vaikka yksi esine vaurioitui todennäköisesti lähetyksen aikana, he korvasivat viallisen tuotteen 5 työpäivän sisällä.


Parturi-kampaamo Tixi
  10.07.2020
Kaikki saman katon alta!

Olen käynyt Tixissä laittamassa Simply Natural hiustenpidennykset, volyymiripset sekä lash lift silloin kun jätin volyymiripset hetkeksi tauolle. Kaikkiin palveluihin olin todella tyytyväinen. Hiustenpidennykset pysyivät hyvinä useamman kuukauden, volyymiripset olivat tuuheat ja pysyivät aina todella hyvin. Suosittelen!


Motonet-verkkokauppa
  09.07.2020
Motonet verkkokauppa

Valitettavasti tilauksen toimitus ei onnista ,maksu mennyr heti ja jo 12 pv odoteltu,asiakaspalveluun soitettu 25 min jonotus,yrittävät kiirehtiä,mutteivät voi taata milloin tavara tulee,samaa tavaraa liikkeet täynnä ,mut sieltäei saa kuulemma hakea jos on maksanut verkkokaupan kautta,voishan ton perua mut tuote nyt 50€ kalliimpi liikkeessä.sikäli jännä toi tavaran saatavuus täppä ,ilmeisesti paikantaa koneesi ja muuttuu punaiseksi?????. Jatkossa emme enää asioi motonetissä,verkkokauppatilaus toisaalla toimii hyvin,ei viitti täältä syrjäkyliltä ajella 200 km mutkaa motonettiin, kun ei ole varmuutta onko tavaraa,siks päädytty tilaamaan verkkokaupan kautta,mut sehän ei toimi ollenkaan,marjanpoiminta alkaa ja pitäs saada virtaa asuntoautoon 2 kk ajaks.en suosittele jos tarttet tuotteen 2 viikon sisällä


Navimare Oy
  08.07.2020
Ei vastaa viesteihin eikä puheluihin

Olen useita kertoja soittanut ja lähettänyt viestiä tilauksesta, joka on tehty yli kuukausi sitten. Yritykseen ei saa yhteyttä. Tein tilauksen peruutuksen enkä ole myöskään siihen saanut vastausta enkä palautusta maksetuista tuotteista. Toimintatavan ollessa tälläinen niin ei voi suositella.


Netrauta.fi
  03.07.2020
Saunanvalo ja trampoliini

Mökille rakensin pihasaunaa ja löysin Netraudasta haluamani valaisimen löylyhuoneeseen. Tilasin tuotteen ja toimituksessa meni viikon yli luvatun toimitusajan sekä puinen etusäleikkö oli halki, asiasta reklamoin sähköpostilla kuvien kera ja luvattiin lähettää uusi tilalle, viikon päästä sain paketin ja vein sen mökille 350km päähän. Jätin paketin valmiiksi sähkömiehelle, joka seuraavalla viikolla ilmoitti paketissa olevan valaisimen lasinen kupu..no eihän siinä auttanu muuta kuin puuliimalla korjata ja vahaa päälle alkuperäiselle säleikölle...ei menny ensi kosketus ihan putkeen kyseisen pajan kanssa.

Muutama viikko sitten tilattiin pojalle syntymäpäivälahjaksi samaisesta paikasta trampoliini, mitään seurantalinkkiä toimituksesta ei saatu ja useiden kyselyjen jälkeen ei selvinnyt saadaanko tuote toimitusajan puitteissa kotiin, tänään soittamalla myyntipalveluun selvisi että asiakaspalvelu on laittanut puhelimen kiinni suuren soittomäärän vuoksi (mitä?). Nyt joudumme 5-vuotiaalle antamaan syntymäpäivälahjaksi kuvan trampoliinista, jota hän on jo vuoden kovasti toivonut.

Ymmärrän, että monesti ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita mutta täysi välinpitämättömyys asiakkaita kohtaan on tarpeetonta ja tulen pitämään huolen, ettei kukaan sosiaalisessa verkostossani tule ikinä tilaamaan kyseiseltä yritykseltä mitään, maksan heille erotuksen mikäli jokin tuote on muualla kalliimpi.


Puhelinfix.fi
  03.07.2020
Takavalo takuu

Suojalasit irtoavat heti pinnasta.. Erittäin huonolaatuisia ja takuuta et saa kun syytetään muuta akna

En suosittele


Netrauta.fi
  02.07.2020
Palautettu tuote

Olen palauttanut tuotteen, mutta rahoja en ole saanut takaisin.


MyTrendyPhone
  02.07.2020
Nopeaa roimintaa

Kaupat sujui todella hienosti ja nopeasti. Yhteydenotto oli helppoa ja tiedot toimituksen vaiheista oli hyvä.


E-kontakti.fi
  02.07.2020
Kumppani löytyi tätä kautta

Laadukkaasti toteutettu palvelu ja niin sanotusti hyvä tarjonta oli ainakin itse etsin kumppania. 1,5 kk käytön ja viiden treffin jälkeen tärppäsi, nyt onnellisesti seurusteluvaiheessa.

Lisäkiitos myös tälle sivulle (https://nettideitti.net/e-kontakti/), jota kautta löysin alennuksen E-kontaktiin ja sitä kautta myös osa kiitoksista kuuluu heille.


MyTrendyPhone
  02.07.2020
Joustava toimitus.

Tilasin tuotteen, puhelimessa erityisen miellyttävä palvelu. Tuotteeni tuli kolmessa vuorokaudessa. Olin yllättynyt positiivisesti, koska tarve tuotteeseen oli "hätäinen". Kiitän vielä.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  01.07.2020
Huono palvelu ja toimitus

Toimitus kesti 10 viikkoa, sähköpostiin vaan vastattiin, että toimituksissa on ruuhkaa. Tilasin kaksi tuotetta, joista kumpikin oli väärän malliseen puhelimeen. Ei tule enää toista tilausta varmasti täältä tehtyä.


MyTrendyPhone
  01.07.2020
Lenovon akku

Täytyy sanoa että homma hoitui todella helposti ja ennen kaikkea nopeasti. Tilattu tavara oli juuri mitä piti ja edullinenkin vielä. Koko ajan olin tietoinen mitä tapahtuu ja missä mennään. Erittäin vahva suositus minulta. Aurinkoista kesän jatkoa.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  01.07.2020
Huijarifirma

Tuotteiden väitetään toimitettavan 5-20pv sisällä. Tämä ei pidä paikkaansa, tilaus on nyt viipynyt 9 viikkoa matkalla Kiinasta Suomeen. Asiakaspalvelu väittää sen olevan tulossa/matkalla, tuossa tilassa se on ollut koko ajan. Ensimmäinen ja viimeinen tilaus tuosta firmasta. Nyt pyysin palauttamaan luottokortilla maksetun summan takaisin, eivät vastaa viesteihin enään lainkaan. ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ TILATKO TÄÄLTÄ MITÄÄN, VAIKKA KUINKA HALPA HINTA HOUKUTTAISI. MENETÄTTE VAIN RAHANNE.


Tuiskun rakkaat lemmikit
  01.07.2020
Luotettavaa, täsmällistä ja ammattitaitoista hoitoa koirille

Tuiskulaan voin viedä koirani hoitoon hyvillä ja rauhallisin mielin, kun tiedän, että heillä on siellä oikein hyvät oltavat.

Olen myös saanut Tuiskulasta apua koirieni ongelmakäyttäytymisiin, niin että arkemme toimii.

Suosittelen!


Kärkkäinen
  30.06.2020
En suosittele

Tilasin kasvituen ja kahden viikon jälkeen kyselin perään missä toimitus viipyy, oli kuulemma palautunut kauppaan enkä ollut saanut minkäänlaista ilmoitusta että tuote olisi noudettavissa. Rahojakaan en ole saanut vielä takaisin eivätkä suostu lähettämään uudelleen jo maksamaani tuotetta. Joten en suosittele.


MyTrendyPhone
  30.06.2020
Hyvää palvelua

Tilasin kuoret Samsung A71 puhelimeeni. Firman palvelu oli erittäin nopeaa ja asiallista. Suosittelen!


ElämysLahjat.fi
  30.06.2020
Aina tyytyväinen

Olen käyttänyt kyseistä palvelua useaan otteeseen, ja aina ollut tyytyväinen. Asiakaspalvelu vastaa puheluihin/viesteihin nopeasti ja ystävällisesti, ja lahjakorttien ongelmat on saatu aina selvitettyä. Pisteiltä ostetut lahjakortit ja lisätuotteet ovat kauniita, ja valikoimaa on paljon.

Sain itse myös tuon Malmin lentokentän Lamborghini-ajelun lahjaksi viime vuonna, ja pakko olla kyllä eri mieltä kuin aiempi arvioija. Elämyslahjojen sivuillahan lukee täysin selvästi, että kyseessä on ajo kiitoradalla. Eihän kiitorata ole mikään ajorata? :D Vaan yksi pitkä suora.


Grillikauppa.com
  30.06.2020
Grilikauppa.comiin pettynyt asiakas

Tilasin grillikauppa.comista pariviikkoa ennen juhannusta pihagrillin, toimituksen piti tulla 3-6 päivässä , no 8 pv meni, sen nyt vielä hyväksyn. Mutta sitten kun pihagrilli tuli, avasin paketin ja huomasin että yksi alaosan kulma on saanut osumaa ja murtunut, otin siitä valokuvat ja tein reklamaation, kaksi päivää odottelin vastausta. Sen jälkeen huomasin että osa osista ei sovi tähän pihagrilliin, vaan johonkin toiseen , otin taas valokuvat ja tein reklamaation, parin päivän päästä tuli vastaus että ovat lähettäneet molemmat kuvat maahantuojalle. Nyt siitä on kaksi viikkoa eikä kukaan ole sieltä vastannut. Grilli seisoo edelleen pihassa paketissa. tilaukseni peruin kokonaan jo heti alkupäivinä. Eivät hoida asioita kuin sähköpostilla ,aina parin päivän viiveellä jos silloinkaan. Onneksi en maksanut grilliä vaan otin laskulla. Jota en tietenkään maksa. Kenellekkään en suosittele grillikauppa.comia. Ei voi yritys enään paskemmin toimia.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  29.06.2020
Eivät toimita tavaraa tai vastaa yhteydenottoihin.

3 kertaa kysyin tavaroiden perään, ei vastausta. Onneksi maksoin Paypalilla, niin sain rahat takas.

Ensin odotin reilu 2 viikkoa, sitten avasin valitusprosessin (Dispute) Paypalin kautta, tällöin myyjä sai tietää että oon avannut valituksen. reilu 2 viikkoa lisää piti odottaa tai oikeastaan suositeltiin odottamaan myyjän vastausta, sitä ei tullu.

No painoin sitten sitä Escalate to PayPal -nappia, jonka jälkeen Paypal otti asian hoitoon, ruudussa luki että max 30 päivää lisää kestäisi, kun haluavat kuulla myyjää.

Rahat tuli tilille seuraavana arkipäivänä. Ehkä tämä puskaradion sivu auttoi siihen, annoin tämän linkin siinä valituksessa.

Reilu kuukausi kesti saada rahat takas. olisi voinnu kestää kauemminkin tai jäädä saamatta, jos myyjä ois heränny kun paypal otti yhteyttä.


Hobby Hall
  28.06.2020
Amatööri toimintaa... :(

Surkeaa ja epäilyttävää toimintaa! Tilattiin 2 puhelinta n. 200€ kpl hintaan, eli n. 400€ tilaus. Tilaus meni norm. läpi. Vajaan viikon päästä tuli viesti että kyseinen tuote on loppu, mutta saavat lisää n. 3 vko:n kuluttua ja toimittavat sitten meille.

Odotimme tuon ajan ja sitten heiltä tulikin viesti että eivät valitettavasti saa tuotetta myytäväksi. Koko tämän prosessin ajan heillä oli sama tuote myynnissä 1 viikon toimitusajalla, mutta n. 250€:n hinnalla???

Miten on mahdollista että 2020- luvulla yksikään nettikauppa saa myydä tuotetta, jota heillä ei oikeasti ole. Eikä varmaa tietoa saatavuudesta, mutta silti myyvät nopeahkolla toimitusajalla?

Ja sitten vielä kehtaavat myydä täsmälleen samaa tuotetta (siis myös saman värisenä), kalliimmalla ja lyhyemmällä toimitusajalla.

Tämän jälkeen tilasimmekin samat tuotteet eräästä toisesta firmasta, kun huomasimme tuotteen hinnan tippuneen heilläkin tuohon n. 200€:n. Tuotteet tulivat n. viikossa kuten lupasivat. Eli tuotetta oli kuitenkin markkinoilla ja tuohon samaan hintaa.

Ja nyt ottaa periaatteen vuoksi päähän se, että kun luen iltapäivälehtiä netissä, niin heidän mainoksensa pyörii edelleen jatkuvasti näytölläni.


Verkkokauppa e-ville.com
  28.06.2020
Hieman parantamisen varaa...

Vuosia e-villeltä tilannut. Monet asiat parantuneet: tuotteiden kuvasto nettisivuilla, tuotteiden laatu, etc. Vielä kun saisi varmempaa tai luotetettavampaa tietoa toimitusajoista. Mielummin hyväksyn pidemmän toimitusajan kuin lyhyemmän, jota ei pystytä toteuttamaan. Yhtä asiaa ei tarvitse parantaa: asiakaspalvelu on aina ollut todella hyvää!


Konsolinet
  26.06.2020
Ei vastausta

Joo mäkin sinne vähä sähköpostia lähetin ja olisin pelistä ja ohjaimesta kysellyt ennen tilaamista mut ei vastattu mitään että joo tämä riittää kiitos. :D en voi suositella valitettavasti


Verkkokauppa e-ville.com
  26.06.2020
e-ville raspberrypie 3b ja 7” näyttö

Tuotteet tulivat nopeasti ja ovat sellaisia kuin lupaavat.


Beauty Studio Phoenix
  26.06.2020
Pitkäaikaisen asiakassuhteen päättyminen

Olen ollut Phoenixi asikas yli 10 vuotta. Kävin Mariamilla niin pitkään, kuin hän oli Suomessa. Olen sairastellut vuodesta 2008 asti ja Mariam oli valmis tulemaan leikkaamaan minun hiukseni myös Meilahteen. - Yrityksen siirryttyä Hannelle, siirryin hänen asiakkaakseen. Olen tykännyt käydä siellä. Erityisen hyvää on ollut se, että pääsen hissillä autoparkista suoraan kampaamoon ja paikkoja on aina. Ympäristö on ollut viihtyisä ja siisti, henkilökunta ystävällistä ja palveluhenkistä. Näin olin kokenut.

Eilen 25.6.20, hellepäivänä, sain kuitenkin jääkalikoita niskaani!!!! En kerro tässä tarkemmin omista sairauksistani,mutta Hanne tietää ne ja tietää, että tilanteeni on mennyt huonompaan suuntaa.

Kävin viimeksi Hannella helmikuussa ennen kuin tuli yli 70 vuotiaiden "ulkonaliikkumiskielto". Nythän se on kumottu, mutta oma tilanteeni ei enää salli juuri liikkumista kodin ulkopuolella. En ole ollut kuitenkaan huolissani, koska minulla on noin pitkä asiakassuhde KAMPAAJAANI. Niinpä sitten eilen soitin Hannelle ja sanoin, että pyytäisin häneltä palvelusta: voisiko hän tulla meille kotiin ja leikata minun hiukseni ja laittaa raidat, itse voisin sitten pestä hiukseni ja föönata. Sain häneltä reippaan ja kipakan vastauksen: MINÄ EN TEE KOTIKÄYNTEJÄ. Yritin sanoa hänelle, että maksan kyllä myös tuntipalkan, ettei hän häviä rahallisesti. Hanne myös tietää, että asun aika lähellä ja kotini ei ole murju ja ehdotukseeni sisältyi vielä, että voisimme tavata puutarhassa. Vastaus oli edelleen sama. Enkä voinut sitten muuta kuin kiittää ja toivotaa hyvää jatkoa!

Olin aika järkyttynyt kuinka joku yrittäjä voi noin kylmän rauhallisesti päättää pitkäaikaisen asiakassuhteen, joka mielestäni oli hyvässä kunnossa. Pitäisikö tässä nyt sitten todeta, että onhan se mukava, että joillakin yrittäjillä menee niin hyvin koronakevään jälkeenkin, ettei asiakkaan etua ja asiakassuhteen säilymistä kannata edes harkita.


Grillikauppa.com
  26.06.2020
Vaihtoivat tuoteen ja lähettivät peruutuksesta huolimatta

Toimitusaika ei pitänyt paikkaansa, varastosaldo ei pitänyt paikkaansa.

Ostin ja maksoin tuotteen verkkokaupan kautta sain tilausvahvistuksen ja maksuvahvistuksen.

5 päivää tilauksen jälkeen sain ilmoituksen, että tilaamaani ja jo maksamaani tuotetta ei olekkaan varastossa, ja lähettävät toisen samankaltaisen tuotteen, josta ei kuitenkaan löydy mitään tietoa heidän verkkosivuilta.

Googlaamalla selvisi että tämä vaihtotuote on edullisempi kuin aiemmin jo maksamani tuote. Vastasin (noin. 20 minuuttia viestin saamisen jälkeen) että haluan perua tilauksen ja rahat takaisin. Seuraava viesti olikin noin 2 tuntia peruutuspyynnön jälkeen, että tämä vaihdokkituote on nyt lähetetty.

Olen ollut yrittänyt olla yhteyksissä useiden eri kanavien kautta mutta en ole onnistunut saamaan mitään vastausta.

Vähintääkin arvelutavaa, mutta joka tapauksessa todella välinpitämätöntä toimintaa.


MyTrendyPhone
  26.06.2020
Olen tyytyväinen

Minulla oli epäilyksiä, koska en tilaa niin paljon verkosta, mutta tämä osoittautui hyväksi kokemukseksi. Tilasin kaksi koteloa ja kolme näytönsuojaa, tuotteet toimitettiin kahdessa päivässä ja hyvässä kunnossa. Suosittelen tätä verkkokauppaa.


Tokmanni
  26.06.2020
Luvattu ilmainen kuljetus ei yleensä toteudu

Harhaanjohtavasti Tokmanni lupaa ilmaista kotiinkuljetusta yli 100 e tilauksille. Ensimmäisellä kerralla homma onnistui jotenkuten tuotteita sumplien. Toisella yrittämällä ei. Tein jopa kokeita. Rakensin hieman alle 100 euron koetilauksen siten että postimaksu oli 9,90. Kun lisäsin purukumin ja ylitin 100 e, olisi postimaksun pitänyt muutua 0:ksi. Tilalle tuli 49 euron rahtimaksu. Tein vielä toisen kokeen. Kokeilen täsmälleen ensimmäisen todellisen tilaukseni kaltaista tilausta. Nyt tuli 49 euron rahtimaksu, vaikka aikaisemmin kotiinkuljetus oli ollut ilmainen.