Viimeiset 100 arvosteluaVaruste.net
  03.04.2020
Hyvä valikoima mutta hidas toimitus

Kolme tilausta takana ja varastosta löytyvien tuotteiden lähettäminen tuntuu joka kerta vain kestävän. Hieman koomista, että samasta kaupungista tilattaessa joutuu kuitenkin odottamaan pidempään kuin ulkomailta tilattaessa.

Valikoimat on hyvät mutta jotta pulju voisi perustella hintansa niin tavara pitäisi kyllä saada liikkeelle vähän nopeammin. Noh, aina voi tietty asioida suoraan liikkeessä mutta mieluummin tietysti käyttäisi aikansa muuhun.


Travellink
  03.04.2020
Minne tehdään reklamaatio ?

Minulla oli peruttu lento Manila-Bangkok 26.3. Pyysin Visa-korttiyhtiön kautta rahanpalautusta.

Yritin ensin soittaa Travellinkille... nauhoituksen loputtua... tuut...tuut...tuut... ja sen jälkeen otin yhteyttä Visa-korttiyhtiöön.

Visa-yhtiö vastasi seuraavaa... Mikäli et saa hyvitystä myyjäliikkeeltä (OPODO-TRAVELLINK) kohtuullisessa ajassa (noin kuukausi) niin otathan uudestaan yhteyttä. Siinä tapauksessa tarvitsemme selvityksenä alla olevat asiat:

- Sinun tulee pyytää myyjäliikkeeltä (OPODO-TRAVVELLINK) kirjallisesti kaupan peruutusta tai rahojen palautusta. - Mikäli myyjäliike ei suostu palauttamaan rahoja sinulle tai he eivät vastaa viestiisi, tarvitsemme kopiot keskustelustasi myyjäliikkeen kanssa (vähintään sinun lähettämäsi viestit myyjäliikkeelle, jos he eivät vastaa viestiisi). Voit ottaa esimerkiksi kuvakaappaukset sähköpostikeskustelusta ja liittää kuvatiedoston reklamaatiosi liitteeksi. - Varausvahvistus, josta käy ilmi lennon/lentojen päivämäärät. - Tarvitsemme myös kirjallisen todisteen siitä, korvaako matkavakuutuksesi tilanteessasi. (JA VIELÄ TÄMÄKIN)

Eiköhän kääritä hihat aleta hommiin. Mikä on paras sähköpostiosoite OPODOLLE/TREVELLINKILLE jonne korvaushakemuksen voi laatia ja lähettää.

Zemppiä ja C-vitamiinia kaikille


Verkkokauppa e-ville.com
  03.04.2020
Todella hyvä palvelu

Hyvä ja nope palvelu. Suosittelen!


Digishop
  02.04.2020
Huonoa asiakaspalvelua ja harhaanjohtamista

Tilasin akun läppäriin täältä noudolla ja sain vahvistuksen sähköpostissa että akku on tänään noudettavissa myymälästä. Menin paikan päälle ja selvisi että se oltiikin kuljetettu väärään myymälään joka ei ollut enään sinä päivänä auki. Vaadin 50€ hyvitystä tästä koska eräs tärkeä projekti meni puihin tämän Digishopin/akkukauppa.fi töppäyksen takia. Eivät suostuneet, vaan tämän sijaan sain vain kettuilua ja asian tärkeyden vähättelyä heiltä ja ehdotuksen että saisin 7€ polttoainehyvitystä matkoista kun jouduin ajamaan kahdesti toiselta puolelta kaupunkia tähän myymälään ja takaisin. Luonollisesti 7€ ei riitä edes kattamaan matkoista aiheutuneita polttoainekuluja.

Oisin ostanut akun muualta jos sivuilla ei olisi lukenut että sitä ei saa samalle päivälle.

Asiakaspalvelu oli röyhkeää eikä yrityksen esimies suostunut ottamaan minuun suoraan yhteyttä.

En voi suositella kellekkään kyseisen yrityksen palveluita.


TuningStudio.fi
  01.04.2020
Haasteellinen moottori löytyi!

Autoomme vaihdettiin eräässä tunnetussa korjaamossa laturinhihna(strets), ilmeisesti "väkityökalua" käyttäen sillä seurauksella, että moottorin alakerta tuhoutui. Moottoria ei pystynyt korjaamaan ja uutta alettiin etsimään. Automme, Hyundai i 20 vm.-13 oli sarjaa,johon sopivan moottorin löytyminen oli tosi haasteellista, ei edes tehdasuutta ollut saatavilla. Netistä löytyi TuningStudio, joka lopulta löysi Ruotsista moottorin autoomme. Moottori tuli nopeasti ja oli vain 18 th km ajettu. Täällä Vantaalla Espoon Automaalaamo asensi sen asiantuntevasti paikalleen ja nyt auto on kuin uusi. Suosittelemme TuningStudiota, ilman sitä automme olisi edelleen ilman moottoria!


Puhelimenkuoret.fi
  01.04.2020
Huippukauppa

Todella nopea toimitus. Vaihto ja palautus mutkatonta ja helppoa. Jos ei kerkeä vastaamaan soittaa takaisin. SUOSITTELEN


Supersaver.fi
  01.04.2020
0

Ihme et tällainen firma saa toimia..täys PASKA!!!


ON24 Sisustus Oy
  30.03.2020
Toimituskulut pilvissä

Tilasin viime vuoden loppupuolella nojatuolin, joka ei vastannut tuotekuvausta oli heppanen kapistus, joka liukuu lattialla pienimmästäkin kosketuksesta. Tuote tuli, mutta rahdin määräytymisperusteet tuntuivat varsin arveluttavilta.Postista ilmoitettiin minulle tulevan lähetyksen painoksi 270 kg, ihmettelin että onpa painava nojatuoli. Sittemmin painoksi ilmoitettiin 40 kg, mutta todellisuudssa tuoli painoi 20 kg. Rahtia perittiin yli 130 € ja väitettiin hinnan perustuvan postin hinnoitteluun, vaikka todellisuudessa postin rahdin hinta oli alle 40 €. Asiakaspalvelu oli tylyintä, mitä olen koskaan kokenut ja ilmoittivat ettei rahoja palauteta, oiskohan aika jonkin tahon puuttua tämänlaatuiseen toimintaan?


Gigantti
  30.03.2020
Kauppana ok mutta

Asiakaspalvelu on näin vuonna 2020 aika ala-arvoista. Siinä missä muissa liikkeissä on esimerkiksi sähköposti ja Facebook yksityisviestiyhteydenotto, Gigantilta puuttuu kummatkin. Vaihtoehtona on siis joko nettisivun chat tai kallis puhelu jossa jonotuskin maksaa. Chat olisi muuten loistava mutta se on käytännössä aina tukossa ja vastassa on "Botti" eikä omaa kysymystä voi jättää sen kautta asiakaspalvelijoille jos palvelussa on ruuhkaa.


Moppi.com
  30.03.2020
Siivooja tuhosi imurin eikä osannut siivota

Pari kertaa asioinut tämän kioskin kanssa, eikä enää ikinä. Yksi siivooja tuhosi imurini eikä osannut siivota. Toinen tuli myöhässä ja lähti etuajassa, mutta veloitti kuitenkin koko ajasta, vaikka ei osannutkaan siivota.
Vähänkäytetty.fi
  30.03.2020
Kiva idea

Oma kokemukseni kyseisestä nettisivusta on huono. Sivusto pyörii erittäin hitaasti ja ainakaan nuorten aikuiste ja pienikokoisten (xs-s) vaatteet eivät liiku, vaikka olisi pistänyt edullisetkin hinnat ja vaatteet olisivat siistejä.


Konsolinet
  27.03.2020
Ennakkotilaus epäonnistui

Tämä tapahtui maaliskuussa 2020. Tilasimme ennakkotilaustuotteen Klarna Laskulla. Halusimme tilata tuotteen ennakkoon, jotta saisimme tuotteen varmasti, sillä sille oli paljon kysyntää ja oli epävarmaa, riittääkö tuotetta jälkeenpäin, mutta otimme Klarna Laskun maksujoustavuuden vuoksi. Kuvauksessa luki, että tuote luvataan postittaa julkaisupäiväksi.

Pari päivää ennen julkaisupäivää useat peliliikkeet julkaisivat kuvia tuotteesta sosiaalisessa mediassa, eli tuotetta oli saapunut Suomeen. Jäimme odottamaan tuotteen saapumista. Tuotteen julkaisupäivänä tuli sähköpostiviesti, jossa ilmoitettiin, että Klarna-lasku oli epäonnistunut (mitä meille ei ole koskaan ennen käynyt) ja Konsolinet oli omatoimisesti vaihtanut maksutavaksi Ennakkomaksun, ja kysyi nyt maksammeko tuotteen vai perummeko tilauksen.

Konsolinetillä oli mahdollisuus ottaa yhteyttä ennen julkaisupäivää, jotta tuote varmasti saapuisi ajallaan. Nyt Konsolinet oli viivästyttänyt tilannetta julkaisupäivään ja omatoimisesti muuttanut maksutavan kysymättä asiasta, ja vaati joko välitöntä maksua tai tilauksen perumista. Päätimme perua tilauksen ja käydä hakemassa tuotteen välittömästi muualta, jotta saisimme tuotteen julkaisupäiväksi käyttöön.

Tämä oli ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen kokemukseni Konsolinetin kanssa.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.03.2020
Asiakaspalvelu

Kyllä on e-villessä erittäin hyvä asiakaspalvelu. Erittäin nopeaa ja ystävällistä palvelua ja sähköposteihin vastataan todella nopeasti. Takuuasiat hoidetaan esimerkillisesti. Siinä olisi monella muulla firmalla opettelemista.


Verkkokauppa.com
  27.03.2020
Verkkokauppa.comissa asiakas on aina kerjäläinen...

vaatiessaan oikeuksiaan. Asiakas on kuningas astuessaan paraatiovesta sisään mutta heti kun transaktio kassalla on tapahtunut hänestä tulee piikki takapuoleen ("pain in the ass" on hyvä englanninkielinen kielikuva joka täsmällisesti kuvaa kyseisen kaupan asennetta asiakkaaseen kaupanteon jälkeen - varsinkin jos asiakas alkaa penätä juridisia oikeuksiaan). Kuluttajansuojalaki ei ole henkilökunnan hanskassa miltään osin. Asikasta pallotellaan takuuasioissa maahantuojan ja myymälän välillä (kyseisen pallottelupolitiikan voi suoraan lukea kaupan nettisivulta!) eikä vastuuta oteta mistään. Vastuun pakoilu ja vetoaminen siihen että takuuasioissa viallinen laite täytyy toimittaa maahantuojalle tai käsitellä reklamaatio sen kanssa on kuluttajasuojalain vastainen. Lain mukaan MYYJÄ ON AINA VASTUUSSA VIALLISESTA TUOTTEESTA eikä Verkkokauppa.com ole tietääkseni saanut erivapautta kuluttajansuojalaista?

Lukuisat kommentit täällä todistavat että homma ei toimi. He eivät myöskään ota opikseen tai reagoi kielteiseen palautteeseen. Ja miksi pitäisikään kun kansa ostaa halpaa krääsää aina sieltä mistä sen halvimmalla saa. Jos krääsä hajoaa kesken kaiken ei hätää, aina saa uutta krääsää tilalle ja takuukuitit roskikseen. Mutta jos ihan periaatteesta ja ekologisestakin syystä haluaa että tavara kestäisi edes sen arvioidun käyttöiän niin Verkkokauppa.com ei ole valveutuneen kuluttajan ensimmäinen pyhiinvaelluskohde.
Akkukauppa.com
  26.03.2020
Tilaaminen varauksella omalla vastuulla

Tilasin nappiparistoja. Verkkokauppa väitti että pitää maksaa paketti, vaikka tiesin että mahtuu kirjeenä, kuten tilausehdoissa oli. Lopulta sain tilauksen tehtyä kirjeen toimitushinnalla. Nyt mennyt reilu viikko, ei ole tullut eikä asiakaspalvelu ole vielä vastannut. Koronaviruskriisi päällä mutta sivuilla ei lue että olisi vaikutusta heillä.


Miss Hosting
  26.03.2020
Yksi

Lupaan paljon rahan palautus todella vaikeaa. Ei vastaa s.postiin kannattaa miettiä.mihin rahat laittaa kyselevä henkilötietoja ym...


MRoom
  23.03.2020
konkurssiaaltoa odotellessa

M Roomin korttilainen - oletko tullut ajatelleeksi, että tuskin tulet saamaan minkäänlaista korvausta M Roomilta, jos alueesi yrittäjä tekee konkurssin ja paikkakuntasi liikkeet suljetaan? Voit nimittäin edelleen käyttää korttiasi muissa Suomen liikkeissä. :) Emoyhtiö, joka on jo lomauttanut suurimman osan henkilöstöstään, ei varmaankaan tule jatkamaan toimintoja konkkaan menneissä paikoissa. Rahat taitaa olla vähissä eikä business tuota kuin tappiota. Kannattaa siis puntaroida todennäköisyyksiä korttia ostaessa / uusiessa.


Synttärikuningas.fi
  23.03.2020
Viallisia tuotteita

Viallisista tuotteita ja reklamointi haastavaa tälläisissä tapauksissa. En suosittele kyseistä firmaa


Nebula
  23.03.2020
Hidasta

Yritystuki on huonointa mitä olen nähnyt. Heillä kestää keskimäärin vastata 2vko-1kk yhteen tukipyyntöön. Puhelintuki on järjettömän kallis ja vaikuttavat siltä että yrittävät väkisin vitkutella puhelimessa, jotta puhelinlasku tulee mahdollimman isoksi. Järkyttävää.

Irtisanoiduin sähköpostitse 1kk sitten, vieläkään en ole saanut vahvistusta irtisanomisesta.


Muuttotalo Tmi
  22.03.2020
Tyytyväinen asiakas

Muuttotalo hoiti muuttomme vauhdikkaasti ja hienosti Helsingissä. Olen tyytyväinen ja voin suositella Muuttotalon palvelu.


Ainalaina.fi
  19.03.2020
Ala-arvoinen

Tilinhoitomaksun 5 eur myöhästyminen 15 päivää aiheutti 20 euron kulut. Ihan p:stä koko firma.


Multitronic
  19.03.2020
Nopea toimitus ja hyvät alennukset!

Tilasin multitronicilta uuden Ak racingin pelituolin, tuoli tuli toimitusajan sisällä (2-4päivää). Tosiaan tilattiin postin kotiinkuljetuksella ja ei mennyt kuin 2 päivää ja tuoli saapui. 5/5


Data-Systems
  19.03.2020
Nopea

Näyttö saapui pakettiautomaattiin haettavaksi tilausta seuraavana päivänä. Kaikki sujui hyvin, ei mitään huonoa sanottavaa.


Suomen Seniorihoiva Oy
  18.03.2020
Tyytyväinen omainen

Meillä on myös hyviä kokemuksia. Suomen Seniorihoivalla on mahtavat hoitajat, ainakin ne mitä meillä on ollut. Äitini on saanut viikoittain apuja kotiinsa ja me omaiset voimme olla huoletta.


Clamos.net
  17.03.2020
Toimiiko vielä yritys?

Koska näyttäisi että on poistunut myös alv-rekisteröinnistä. Vai katsoinko väärin Finder sivustosta ja ytj palvelusta?


GoFitness
  17.03.2020
Maksetun tuotteen toimitus kestää 2 kuukautta

Tilasin tammikuussa yritykselta tuotteita,ja maksoin ne tilauksen yhteydessä. Yrityksestä ei otettu yhteyttä ennenkuin itse kyselin, milloin tuotteet mahdettaisiin toimittaa. Luokatonta toimintaa. Vieläkään en ole tuotteita saanut. Saa nähdä, toimitetaanko ne ylipäätään ollenkaan.


Foodora
  14.03.2020
Kylmää ruokaa,myöhässä,väärään paikkaan toimitus

Tilasin burgerkingistä aterian ja hommat ok. Sitten soittaa kuski joka ei puhu sanaakaan suomea kun ei löydä perille. Luski pistää juoksuttamaan ympäri lähiötä ja ja sitten kun ruuan saan se on jo kylmää. En ikinä enään tilaa tästä ruokakuljetuspalvelusta joka on enemmänkin surkea vitsi.


MyTrendyPhone
  12.03.2020
Nokia handfree kuulokkeet

Todella hyvät alkuperäiset Nokian handsfree kuulokkeet, mistään ei muualta näitä enää saa. Täältä liikkeestä sain edulliseen hintaan sekä kätevästi. Suosittelen ja ostan täältä kaikki tavarat, tulee paljon nopeammin mitä kiinasta.


MyTrendyPhone
  12.03.2020
Erittäin hyvä

Hyvä palvelu, hinta- laatusuhde on hyvä, nopea toimitus. Kaikki hyvin :)


Finink.com
  12.03.2020
Ilmaistuote in my @....

Tutustumistarjous uudelle asiakkaalle.

Jatkuvan mainos syötteen herättämänä menin viimein finninkin sivulle ja tutustuin uuden asiakkaan ilmaiseksi tilattavaan muste/väripaukkutarjoukseen. Kuulosti kivalta tervetuliais toivotukselta joten eteenpäin valitsemaan omaan tulostimeeni sopivaa ilmaistarjousta. Hämmästys oli kohtuullinen kun värien sijasta uutikselle tarjotaan mikrokuituliinaa tervetuliaistarjouksena. Siispä en tarttunut tällä kertaa kauppiaan koukkuun, mutta jos jatkossa sais vaikkapa jotain tulostimeen liittyvää kamaa niin katsotaan sitten.


Varuste.net
  11.03.2020
Säälipisteet nämäkin

Tilasin tuotteen ja maksoin heti. Nyt 8 vrk kulunut ja tila seuraava:

"On valmiina pakattavaksi

Kaikki tilaamasi tuotteet on valmiit toimitettavaksi. Lähetämme ne sinulle pian."

Huom. kyseisiä tuotteita oli kaupan mukaan hyllyssä. Ei tuollaiset toimitusajat paljon vakuuta, ollaan kuitenkin samassa valtiossa. Ulkomailta tulee helposti normitoimituksena ainakin tuossa ajassa, joskus nopeamminkin.

En suosittele kenellekään tätä kauppaa.


La Chica
  10.03.2020
Erinomaista palvelua ja ammattitaitoa Tapiolan La Chicassa

Hei! Haluan antaa palautetta Tapiolan La Chica kauneushoitolasta. Olen ollut siellä asiakkaana jo usean vuoden ajan ja ollut aina erittäin tyytyväinen huolella, ammattitaidolla ja sydämellä tehtyihin hoitoihin ja erinomaiseen asiakaspalveluun. Kosmetologi Ruusu omaa rautaisen ammattitaidon ja laajan osaamiseen ja osaa aina ottaa myös asiakkaan toiveet hyvin huomioon. Kasvohoidot, ripsienpidennykset, rakennekynnet ja jalkahoidot ovat aina tehty erittäin huolellisesti ja hyvin. Loistava ammattitaito ja miellyttävä ja asiakasta huomioiva palvelu tekevät aina vaikutuksen. Suosittelen lämpimästi La Chica Tapiolaa!


Synttärikuningas.fi
  10.03.2020
Never again

Tilasin yritykseltä helium pullon poikani nimiäisiin ja pullo toimitettiin asian mukaisesti minulle. En avannut pakkausta vasta kun nimiäispäivänä, jolloin aloimme koristelemaan juhlatilaa. Avasimme pakkauksen, katsoimme käyttöohjeet ja yritimme saada pulloa toimimaan, mutta pullosta ei tullut pihaustakaan heliumia. Heti seuraavana päivänä otin yhteyttä sähköpostitse yrityksen asiakaspalveluun, jonka kanssa aloitin yli kaksi viikkoa kestävän sähköpostin vaihdon tuotteesta ja he ilmoittivat että eivät aio reklamoida tuotetta, koska pullo toimii mutta helium on päässyt pois. Mielestäni minulla on oikeus reklamoida tuote, jos odotan sen sisältävän heliumia ja siellä ei sitä olekkaan. Nyt odotan että asian etenemistä kuluttajaneuvoja n avulla. Asiakaspalvelun vastaaminen sähköpostiviesteihin on kestänyt erittäin kauan joka hidastaa asian etenemistä. En siis suosittele yritystä.


Rde.fi
  09.03.2020
En oikein voi suositella

Ala-arvoista palvelua: koko firma häipyy viikoksi lomalle, muttei kerro siitä mitään verkkosivuillaan, sähköpostin automaattivastauksessaaen eikä puhelinvastaajassa, jossa luvataan ottaa yhteyttä. Firma myös huijaa esittämällä myyvänsä 30-40 % muita halvemmalla tuotteitaan. Sitten kun yrittää tilata, kertovatkin, että "Hetkellä ei ole tilattavissa." Eivät osaa puhua eivätkä kirjoittaa suomea kunnolla.


Ink Pistols
  09.03.2020
Ink Pistols Toni Lapinlampi tatuoi pedofiilejä linnassa.

Ukko on mulle 1000€ velkaa sutaamisistaan.Kannattaisi maksaa.


Raven Tattoo
  09.03.2020
10/10

Olen käynyt Leolla jo useampaan otteeseen tatuoitavana ja aina olen ollut tyytyväinen työnjälkeen. Leo on myös tyyppinä erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Hänellä aion käydä jatkossakin. Vahva suositus!


Louhi Networks
  07.03.2020
Epäselvyyksiä palvelun toiminnassa

Meillä on ollut louhen kanssa ongelmia. Miten on muilla?

Aiemmin on ollut katkoksia liikenteessä mut nytten maksettu palvelu on kokonaan pois käytöstä. Maksettu domaini ei lataudu lainkaan. Rahat lähtee tililtä mutta webbihotelli ei toimi ikinä. Kai tässä pitäisi jokin rahat takaiin takuu olla voimassa?


Indecoria
  06.03.2020
Väärät tuotteet ja rikkoutuminen

2015 ostettu sohva hajosi 2019 joka istuinosan sauma revennyt "eco nahka" jota mainostivat.. tuli tilattaessa väärän kätisenä divaani muutenkin oli toimitus myöhässä. Yöpöytää ei voinut kasata kun tuli väärillä osilla tilaus päivästä 1 vuosi meni reklamaatioita käsitellessä. Hohoijaa mikä liike mitkä tuotteet. Kaunista mutta ei kestä.


Travellink
  06.03.2020
Täyttä huijausta! VARO!

Mitään "peruuta mistä syystä tahansa -takuuta" ei käytännössä ole. Maksat turhasta,jos tuollaisen otat. Venäläisellä aksentilla muija vaan selittää force majeuria Italiassa. Roskaa sanon minä. Helvetti, takuusta on maksettu 64,00 ekstraa eikä se olekaan voimassa! Paskaa! Tulen kyllä vaatimaan kuluttaja-asiamiehen kautta rahat takaisin. VAROKAA tätä yritystä TRAVVELLINK!!!!! Jos joku menee pieleen, kukaan ei sinulle vastaa mistään.


Digishop
  05.03.2020
Oneplus 5

Ostin Oneplussaani uuden virtanapin, joka oli halvempi kuin kilpailijansa muutamalla eurolla. Kirjeenä tilattuna toimitusaika neljä työpäivää. Kirjeessä ei ollut kuitenkaan virtanappia vaan 4kpl jonkin sortin nappeja(?)

Otettu yhteyttä sähköpostilla - vielä ei ainakaan vastausta ole kuulunut.


MyTrendyPhone
  05.03.2020
iPad suoja

Nopea toimitus. Mukavaa että suoja tuli kotiin toimitettuna normi postin mukana.


MyTrendyPhone
  05.03.2020
Suojakuori

Tilasin uuteen puhelimeeni punaisen suojakotelon. Kotelon pinta on kohokuvioinen, jonka vuoksi puhelinta on hyvä käsitellä,ei putoa käsistä ja kotelo on tukeva ja hintakin oli edellinen.


MyTrendyPhone
  05.03.2020
Huawei tabletinkuoret

Hyvä tuote .Nopea toimitus


Travellink
  05.03.2020
Huiputus

Ostettuna oli peruutusturva Korean ja Japanin lennoille,50 euroa.Piti voida perua matkat ilman syytä.Kieltäytyivät vedoten coronan aiheuttamaan Force majeure-syyhyn.Vetoaminen ettei ole mitään viranomaisten antamaa matkustus kieltoa tai suositusta ko. syyn takia,ei auttanut.Tämä oli firman oma force majeure keksintö.Käskivät itse hoitaa asian lentoyhtiöiden kanssa.Väittivät kovin ettei heillä ole pääsyä lipputietoihin,joten eivät pysty tekemään mitään.Tämä oli tietysti vale...Myöhemmin myönsivät että muuten kyllä pystyisivät peruutuksen tekemään,mutta nyt eivät tee sitä.Vetosivat yhtiön politiikkaan.


InkClub
  05.03.2020
Huono palvelu

Huonoa tuuria? Ensin tilaamani värikasetti ei saanut yhteyttä tulostimeen. Toinen sai yhteyden, mutta ei antanut mustetta. Inkclubin asiakaspalvelun mukaan kaseteissa ei voi olla vikaa. Tilasin kilpailijalta puolta halvemman kasetin ja hyvin toimii eli vika ei ole koneessa. Inkclub menetti asiakkaan enkä suosittele muillekkaan.


Taloon.com
  04.03.2020
Taloon.com

Helppoa tilata, kyllä. Kaikki muu sitten menikin toisin kuin luvattu.Toimitusaika luvattu 2-3vk,kesti kuitenkin 6-7vk. Ei mitään järkevää selitystä saatu, eikä myöskään hyvitystä. Ilmoitus tekstiviestillä tavaran lähdöstä tehtaalta 21.2, toimitus vasta 5.3. Aika pitkään senkki teki matkaa??? Toimitus kadun varteen, mistä ei tilatessa mainittu mitään. Jos tuote ostettavissa muualta, suosittelen lämpimästi välttämään tätä kauppaa.


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  04.03.2020
Todella hidasta

Asiointi on hankalaa, pitkään saa odotella että pääsee läpi puhelimella. Aina asiaa hoitaa uusi henkilö joka vetoaa siihen että pitää keskustella edellisen käsittelijän kanssa. 2 sähköpostia, ei vastausta, 6 soittoa ja asia ei vaan etene sitten millään eikä kerrota suoraan mikä on este ettei asia etene.

Lapsia töissä jotka ei uskalla viedä asioita eteenpäin ilmeisesti.

Pitää siirtää autovakuutukset kun ei tästä tule mitään.

En voi suositella, saa soitella perään monta kertaa.


ON24 Sisustus Oy
  04.03.2020
Järkyttävät toimituskulut

Aioin tilata 220cm leveän rullaverhon Pohjois-Suomeen. Tuote maksoi 52e, ON24n toimituskulut 160e! Tiedustellessani onko kyseessä virhe, todettiin että pitkä tuote tulee lavakuljetuksena, ja hinta on kohdallaan. Postin hinta 3m pitkälle tuotteelle on 39,90e. Matkahuollon hinta 230cm tuotteelle on 39,90e. Haistoin lievää huijauksen käryä.. Ja tilasin verhon muualta.


Hobby Hall
  02.03.2020
Älä tilaa Hobbyhallista!

Tässä varoituksena kaikille, jotka harkitsevat tilaavansa jotain Hobbyhallista:

Tilasimme Hobbyhallin verkkosivujen kautta uuden sängyn, patjat sänkyyn, petivaatteita yhteensä yli 900 eurolla. Saimme arvioidun toimitusajan kahden kuukauden päähän tilauksesta. Noin 1,5 viikkoa ennen arvioitua toimitusaikaa lähetimme sähköpostia Hobbyhallin asiakaspalveluun selvittääksemme tarkempaa toimituspäivää, jotta osaisimme olla kotona toimituksen saapuessa. Tähän viestiin emme koskaan saaneet vastausta.

Noin viikkoa ennen arvioitua toimituspäivää soitimme Hobbyhallin asiakaspalveluun, jossa huonosti suomea puhuva naishenkilö vastasi puhelimeen kertoen vain nimensä (ei esitellyt itseään Hobbyhallin työntekijänä tms.) ja hän vakuutti puhelimessa hyvin töykeään sävyyn, että sänky saapuu arvioituna toimituspäivänä. Tässä vaiheessa laitoimme oman vanhan sänkymme myyntiin ja se menikin hyvin nopeasti kaupaksi. Myimme vanhan sänkymme ja otimme väliaikaisesti käyttöön ilmapatjan.

Kaksi päivää ennen arvioitua toimituspäivää Hobbyhallista tuli meille sähköpostia, että tilaamamme sänky on loppuunmyyty ja muut tuotteet tulisivat meille arviolta kuukauden päästä eli toimitusaika pitenisi ja tilaamaamme sänkyä emme tulisi saamaan. Olimme täysin tyrmistyneitä tästä. Miten sänky voi olla loppuunmyyty, kun maksoimme sängyn jo kaksi kuukautta sitten ja tämän lisäksi huomasimme noin viikkoa ennen Hobbyhallin sähköpostin vastaanottamista, että tilaamamme sänky löytyi tarjoushinnalla yhä Hobbyhallin verkkosivuilta! Tässä vaiheessa vastasimme sähköpostiin, että haluamme perua koko tilauksemme ja haluamme rahamme takaisin. Sähköpostiimme vastattiin muutaman päivän viiveellä ja vastaus oli suuntaan katsotaan mitä voimme tehdä.

Onneksi tajusimme tässä vaiheessa ottaa yhteyttä Avardaan, jonka kautta ilmeisesti kaikki rahaliikenne Hobbyhallin ja asiakkaan välillä tapahtuu. He ilmoittivat ottavansa yhteyttä Hobbyhalliin. Noin viikko tästä eteenpäin Avardalta ilmoitettiin, että asia on kunnossa ja saimme rahamme takaisin.

Täten neuvon kaikkia välttämään tilaamista Hobbyhallista! Hobbyhall ei ole enää suomalainen firma. Hobbyhall meni konkurssiin aika päiviä sitten ja verkkokauppa myytiin Viroon. Tätä nykyä Hobbyhall ei ole millään tavalla luotettava tai asianmukainen kauppa. Kiitos!


Clamos.net
  28.02.2020
Olen tyytyväinen toimitukseen

Tilasin viime viikolla ja sain tuotteet kuten pitikin. Asiakaspalvelu oli todella joutuisaa ja välitöntä. Vähän epäilytti, koska hinnat olivat "liian halvat", joten soitin maahantuojalla. Kertoivat, että kyseessä on virallinen jälleenmyyjä, ja tuotteet ovat aitoja ja heiltä hankittuja, joten epäilyni osoittautuivat aiheettomiksi. Tilaan varmasti myös jatkossa ja voin suositella. Toimitusaika oli 6 vuorokautta.


Verkkokauppa e-ville.com
  28.02.2020
Arvostelu

Hyvä shoppi nopeella toimituksella, ei huonoja puolia. Suosittelen muillekkin koska kaupat sujuivat moitteettomasti.


Turun Paja
  27.02.2020
En suosittele

Otin jonkin aikaa sitten Turun Pajalla tragus lävistyksen korvaani eikä se koskaan lähtenyt parantumaan. Jussi laittoi lävistykseen vääränlaisen korun, jonka takia se alkoi kasvamaan ulos ja nyt kyseisen lävistyksen tilalla on arpi. Aiemmat Pajalla ottamani rustolävistykset on myös lävistetty vinoon.

Jos harkitsee lävistyksen ottamista Pajalla niin kannattaa varautua, ettei jälki välttämättä ole parhainta eikä oma terveys ole 20€ arvoinen.


Konsolinet
  26.02.2020
Outo ja töykeä palvelu

ÄLKÄÄ VIEKÖ RAHOJANNE KO. PULJUUN! Omistaja on aivan häikäilemättömän törkeä eikä varmaan ole koskaan kuullutkaan asiakaspalvelusta. En ihmettele miksi heillä vaihtuu työntekijät, silti kaikki ovat tiskin takana piilottelevia töykeitä ja epäsosiaalisia poikia.


Muuttotalo Tmi
  25.02.2020
Muutto meni erinomaisesti

Muuttotalo tmi hoiti muuttomme ja kaikki meni erinomaisesti. Ystävällinen asiakaspalvelu ja hinta-arvio piti. Täältä täysi suositus ja erinomainen kokemus muuttotalon toiminnasta ja kiitos paljon hyville muuttomiehille! Suosittelen palveluanne.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  25.02.2020
Tilasin videokameran akun. Maksoin laskun eräpäivänä sunnunt

Tilasin videokameran akun. Maksoin laskun eräpäivänä sunnuntaina 23.2.2020. Akku oli postilaatikossa tiistaina 25.2.2020.


VapeTalo
  25.02.2020
Luotettava ja nopea

Aina on makutiivisteet ja pohjanesteet saapuneet nopeasti perille. Valmistavat makunesteet itse joten niiden laatuun voi luottaa, toisin kuin mistä-lie vinkuintiasta tilatuissa.


Netrauta.fi
  24.02.2020
Ala-arvoinen palvelu !

Uskomaton FIRMA - Netrauta ! Tilasin 6.2 putkiosia, lauantaina 22.2 kyselin niistä ensimmäisen kerran, tänään 24.2 kyselin taas niiden perään, koska työt seisoo, työmiehet odottaa, eikä minulla ole kanttia maksaa maltaita , koska olen eläkeläinen. No , lukuisten yhteydenottojen jälkeen, kuulimme, että osat olivat loppu ja tulevat vasta viikon päästä. Olisivat voineet toki ilmoittaa, olen odottanut niitä nyt 18 päivää, eikä mitään ilmoitusta heiltä. Netraudan asiakaspalvelusta sain epäkohteliaan kohtelun, ei varsinaista vastausta, toteamia, en tiedä, en osaa sanoa, ainoastaan ympäripyöreitä kommentteja. Peruutin kaupat kuultuani, etten saa osia, ja maksu niistä palautuu hyvällä onnella 2 viikon sisällä ! En suosittele kenellekään ko. yritystä - VAROKAA siis , jos haluatte nopeaa ja hyvää palvelua. Olen tehnyt asiasta reklamaation Kuluttajansuoja-asiamiehelle.


Verkkokauppa e-ville.com
  24.02.2020
e-ville.com

e-ville.comin asiakaspalvelu toimii hyvin. Vastaavat nopeasti tuotekysymyksiin. Ostoksista ja arvosteluista saa hyvät bonukset (asiakasrahaa).


MyTrendyPhone
  24.02.2020
Upea kauppa!

Viisi tähteä, ei ole mitään syytä antaa vähemmän, se tekee sen, minkä sen pitäisi.


Bonusway
  24.02.2020
https://www.bonusway.fi/?r=4784118

Säästöä ostoksiin:

https://www.bonusway.fi/?r=4784118

liittymispalkkio linkistä liittyneille.


Happy Pancake
  23.02.2020
Melkoinen

Ihan hyvä sivustossa ei juurikaan vikoja mutta käyttäjissäkyllä Vois kuvitella että 65+ olissenverran elämän kokemusta ettei viittis pelleillä vakavilla asioilla


MiGame
  21.02.2020
Huijari kauppa

Älkää koskaan, ikinä, ostako täältä mitään. 20.12.19 ostin pelin verkkokaupan kautta. 08.01.20 aloin kysellä kun peliä ei kuulunut. Heillä oli järjestelmässä kuulemma virhe, peliä ei ole. Pyysi pankkitilinumeron palautusta varten 13.01.20. Sen jälkeen ei asiakaspalvelu vastannut sähköposteihin. Korttireklamaation tein. Viime yönä oli pahoittelu viesti palautuksen kestosta, rahat taas palautettu minulle. 15min päästä tullut uusi viesti että olen taas tilannut kyseisen pelin 20.02.20 ja tilaus lähetetään minulle. Tänään pankkini palautti rahani kun oli perinyt ne Migamelta. Tein myös kuluttaja-asiamies ilmoituksen.


Verkkokauppa.com
  21.02.2020
Läppärin käyttöikä on yksi vuosi Verkkokaupassa

Kun kannettavan akku alkaa tökkiä ja lakkaa toimimasta kokonaan, pidä kätesi ristissä että se tapahtuu alle vuodessa niin olet autuas ja pääset siunatussa tilassa takuun piiriin. Silloin et kohdanne Verkkokaupassa ongelmia. Mutta auta armias jos akku hajoaa yhden vuoden ja muutaman kuukauden jälkeen. Asiakassuhteesi katkeaa heti ja asiakaspalvelu lakkaa olemasta palvelua. Muutut kiusankappaleeksi joka perää olemattomia oikeuksiaan ja vetoomukset kuluttajansuojalakiin kaikuvat kuuroille korville. Olet aina väärässä kun yrität saada oikeutta tilanteessa jossa laite hajoaa myynti-ilmoituksessa mainitun "takuuajan" ulkopuolella.

Kuluttajariitalautakunta totesi jo aikoinaan (https://www.kuluttajariita.fi/fi/index/kuluttajariitalautakuntaratkaisut
/kulutt ajariitalautakuntaratkaisu/1445331846866.html) että kannettavan akun tulisi kestää vähintään kaksi vuotta mutta Verkkokaupalla on omat tulkintansa asiasta. Puljun omistaja tahkoaa miljoonia voittoa mutta taistelee muutaman kympin korvauksesta kynsin hampain. Akkukin muuttuu huollossa täysin toimivaksi vaikka olet kotona todennut moneen kertaan että se ei pelitä. Kannettavaa voi tietenkin käyttää virtajohdolla mutta silloin se ei enää ole kannettava. Mutta kuten jo sanoin asiakas on aina väärässä jos ei hänellä ole tekniikan maailman testilaitteita ja laboratorion mittaustuloksia joilla absoluuttisesti todistaa että tuotteessa on vika.

Koko tapauksesta jäi niin paskainen maku suuhun että en missään tilanteessa jatka kyseisen kaupan asiakkuutta. Harva asiakas alkaa tapella pienistä korvausasioista ja siihen tämäkin yritys luottaa. Kilpailu- ja kuluttajaviraston lakimiehen mukaan takuun ja virhevastuun eli lakisääteisen takuun erottaminen tuottaa selviä vaikeuksia monille (https://www.hs.fi/talous/art- 2000005790152.html) eikä asia näytä olevan Verkkokaupassakaan sisäistetty. Kysykääpä miltä tahansa myyjältä mitä eroa näillä käsitteillä on niin johan menee sormi suuhun ja asiakasta katsotaan kuin hourupäätä.

Edellinen läppäri kesti aikoinaan kahdeksan vuotta akkuineen. Kun elämä tavaran kanssa toimii ongelmitta on helppo olla hyvä ja kiitollinen asiakas. Ylistyslaulu lurittuu kuin itsestään. Todellinen suhde punnitaan vasta kun tulee vaikeuksia ja ainakaan tässä rasitustestissä kýseinen kauppa ei onnistunut miellyttävällä tavalla. Monet muut tapaukset täällä todistavat samaa. Lukijalle jää oikeus tehdä niistä omat johtopäätöksensä. Suomalainen kuluttaja on kiltti ja alistuvainen ja kiittää kauniisti kun lähtee rikkinäisen tuotteen kanssa kaupasta ja saa ovella vielä potkun perseeseen, jotta exit tapahtuisi nopeammin. Mutta kuten jo totesin kannattaa pitää kädet ristissä ja toivoa että jos värkki hajoaa niin se tapahtuu heti. Muuten saa penätä oikeuksiaan turhaan.

Ostin uuden vara-akun joka maksoi 50€. Se oli Verkkokaupalle liian iso hinta korvattavaksi.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  20.02.2020
Eivät toimita tuotteita tai vastaa yhteydenottoihin.

Tilasin 19.1.2020 tuotteita kyseisestä kaupasta ja arvioitu toimitusaika oli noin 7 vuorokautta. En ole edelleenkään saanut tuotteita ja eivät vastaa puheluihin taikka sähköposteihin saatikka tekstiviesteihin. Maksu heille kyllä kelpasi. Samana päivänä kun olen soitellut, niin välillä piippaa varattua, joten puhelin on kyllä käytössä. Olen huomenna yhteydessä kuluttajansuojeluun ja todennäköisesti vien asian poliisille. Jos edes vastaisivat viesteihin tai puheluihin, niin edettäisiin hieman mukavammin.


Supersaver.fi
  19.02.2020
EITTÄIN HUONO FIRMA

Etsin heidän yhteys tietojaan eikä mikään sähköposti osoite pelaa eikä he vastaa puhelin soittoihin..

Tällainen vastaus heiltä tuli:

Hello, this is the mail server on omp.info.etraveli.com.

I am sending you this message to inform you on the delivery status of a message you previously sent. Immediately below you will find a list of the affected recipients; also attached is a Delivery Status Notification (DSN) report in standard format, as well as the headers of the original message.

delivery failed; will not continue trying


Gigantti
  18.02.2020
En suosittele

En juuri käy Gigantissa, mutta vuoden alussa kävin ostamassa työpuhelimen ja asiakaspalevelija kysyi, jos voisi tarkistaa minun henkilökohtaisen liittymän tietoja, että jos heiltä löytyisi edulllisempi liittymä. Suostuin. Hän alkoi kauppaamaan huolenpitopalvelua. Tehtiin nopeasti sopimus huolenpitopalvelun erämaksuista. Missään vaiheessa hän ei sanonut, että tätä sopimusta ei voi perua. Halusin parin päivän mietinnän jälkeen perua, mutta se ei onnistunut. Soitin heidän asiakapalveluun, mutta he sanoivat, että pitää mennä sinne samaan liikkeeseen josta sen oli hankkinut. Kävin sitten siellä, mutta sekään ei auttanut. Siellä sanottiin, että ehdot näkyvät heidän kotisivuilla. Eihän siinä ostotilanteessa tullut mieleenkään, että olisi pitänyt lukea ehdot heidän kotisivuilta. Mielestäni tämä oli törkeää harhaanjohtamista. Otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan ja he sanoivat, jos asia ei etene, niin kannattaa ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan. Pyysin uudestaan yhteydenottoa Gigantista, mutta asia ei ole edennyt eteenpäin kahdessa kuukaudessa ja nyt tuli lasku siitä huolenpitopalvelusta. Saa nähdä mitä tässä tapahtuu. Varoituksen sana muille heidän asiakaspalvelusta. Tästä jäi tosi ikävä fiilis.


Mikkelin Valokuvausliike Oy
  17.02.2020
Asiakaspalvelu, huhuu?

Ei voi kehua. Ei vastausta sähköposteihin, ei vaihtotarjousta, ei mitään. Kivijalkakauppana saattaisi toimia, mutta nykyajan verkkokauppatoiminnassa jos 3 sähköpostiin tulee 0 vastausta niin asiakas on menetetty ja palaute sen mukaista.


Nettikaluste
  17.02.2020
Hyvä asiakaspalvelu

Tuotteessa luki toimitusaikana 1-2vk. Viikon jälkeen tuli sähköposti, että tuote valmiina lähetettäväksi, mutta jostain syystä osoitteena meidän vanha osoite. Kauhea paniikki päälle ja soittoa firmaan, muttei ehtineet vastata. Laitoin äkkiä sähköpostin ja sitten tulikin jo soittoa firmasta minulle. Pahoittelivat moneen otteeseen etteivät ehtineet vastata ja toimitusosoitteen muutos onnistui puhelimessa.

Erittäin hyvää asiakaspalvelua ja varmasti tilaan uudestaankin.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  16.02.2020
Ei tavaraa ei vastauksia kyselyihin

Tilasin liittimiä 17.1,2020 toimitusaika piti olla 2 viikkoa. Kyselin asiakaspalvelusta s.postitse 5.2 ja 12.2 ei edelleenkään vastausta - älkää ostako täältä mitään!


Verkkokauppa e-ville.com
  15.02.2020
Viallinen tuote

Tilasin e-villestä langattoman laturin puhelimeeni joka ei muutaman käyttökerran jälkeen enää toiminut. Otin yhteyttä takuuhuoltoon niin sieltä pikaisesti lähetettiin minulle uusi tuote ja toimimatonta ei edes tarvinnut lähettää takaisin. Todella nopeaa ja kiitettävää toimintaa


Digishop
  13.02.2020
Pettymys

Mac book pro - näppäimistö

Postitoimituksena tuli varsin ripeästi maksamani tuote. Ei ollut mitään suojaa tai tukia pakkauksessa ja niinpä oli mutkalla näppäimistö paketista purettaessa. Toki jo näkyi paketin muodosta, että ei mene hyvin sisällä olevalla tavaralla. Välilyöntinäppäin oli mutkalla ja irti, kuten myös alkoivat vääntyneen kohdan näppäimet tipahdella työpöydälle. Taas turhaa puuhaa, kun kauppiaan touhu on huuhaa.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  12.02.2020
Täyttä kusetusta..

Black Fridayna 29.11.2019 tehty tilaus, jonka ikävä kyllä tyhmyyksissäni maksoin. Tähän päivään mennessä (12.2.2020) ei ole tuotteita näkynyt ja jotenkin luulen ettei tule ikinää näkymäänkään! Ensin meni jo 2 viikkoa ennen kuin saivat edes tilauksen käsiteltyä, sitten oli muka postilla ruuhkaa.. Nyt eivät enää viitsi keksiä edes mitään valheitakaan että missä on syy..


Veikon Kone Oy
  12.02.2020
Sain väärän tuotteen.

Tilasin sauvasekoittimen. Postista ilmoitettiin, että tuote saapunut kauppasi lokeroon. Viisi minuuttia myöhemmin tuli viesti että se olikin aiheeton. Seuraavana päivänä sain viestin, että voin hakea sen lähimmästä postipisteestäni. Sain samalla kertaa muitakin tuotteita postista jotka otin vastaan. Huomasin hetken kuittauksen jälkeen, että tuote ei ollutkaan mitä piti. Lähetin tuotteen omaan piikkiin takaisin 13 euron hintaan. Soitin muutamaa päivää myöhemmin asiakaspalveluun, josta sanottiin että lähettävät sauvasekoittimen minun lähikaupan postilaatikkoon. Puhelu kesti vajaat 10 minuuttia, joka ei tuntunut palvelevalta vaan syyttävältä. Kiitos Veikko viimeisen kerran ikinä.


MiGame
  12.02.2020
Älä ikinä tilaa

Tilasin jouluna pojalle lelun migamelta.maksoin ja mitään ei kuulunut.olen soittanut 3kertaa,luvattu sp laittaa tilausvahvistus ja pahoiteltu että kestää..ei mitään vahvistusta koskaan tullut, ei pakettia..soitin taas(puhelut muuten 2€/min) kuulemma ei tuotetta saatavilla, lupasivat palauttaa rahat.mitäpä lottoatte onko rahoja tullut??


Netrauta.fi
  11.02.2020
Hyviä kokemuksia

Aiemmat jo 2010 tehdyt tilaukset toimineet moitteettomasti. Niin myös uusin kun tilasin induktiotason. Nopea toimitus, hinta kohdillaan ja ystävällinen asiakaspalvelu. Tason myyntitekstissä oli luvattu virheellisesti siihen kuulumaton leikkuulauta. Tätä ei sitten lähetyksen yhteydessä saapunut, josta rekalmoin. Netrauta nosti käden ylös virheen merkiksi ja lupasivat tilata valmistajalta puuttuvan leikkuulaudan arvioiden toimituksen saapuvan aikaisintaan vko10/2020. Puuttunut leikkuulauta saapui eilen, kolmisen viikkoa luvattua aiemmin. Suosittelut heille!


Clamos.net
  09.02.2020
Vakkariasiakas

Huomasin ihmetyksekseni tämän ketjun ja kerron omasta kokemuksestani Clamoursin kanssa; olen tilannut kolme kertaa, viimeisin tilaus 3.2.2020. Kaikki tilaukset on toimitettu postilaatikkoon viikossa, viimeisin 2 päivässä. Kerran en tavoittanut asiakaspalvelua lukuisista yritysistä huolimatta, joten sen takia yhden tähden vähennys. Tuotteet, joita myyvät, ovat hyviä ja halvempia kuin muualla.


Adam & Eve
  08.02.2020
Huono palvelu

Olin jalkahoidossa, kesken hoidon tuli toinen henkilö moittimaan minua kun kynsissäni oli geelilakka ( aika yleinen nykyään kaikissa aiemmissa paikoissa jossa olen asioinut). Minun olisi pitänyt osata varoittaa kyseistä hoitolaitoista etukäteen aikaa varatessani vaikka kukaan ei kysynyt tätä minulta.Ammatiltani olen muu kuin kauneushoitolan työntekijä.


Verkkokauppa e-ville.com
  08.02.2020
HYVÄ JA ERINOMAINEN :)

HYVÄ JA ERINOMAINEN :)


Travellink
  07.02.2020
Halvempi lento Norwegianilta suoraan

Travellink kertoo tarjoaa vertailevansa 440 lentoyhtiön hintoja. Luotin saavani Travellinkilta hiihtomatkalle yhtä edullisen lennon kuin lentoyhtiöltä suoraan. Olin väärässä. Norwegianilta sai saman lennon matkatavaroineen ja paikkavarauksineen halvemmalla - eikä kyse ollut mistään erkoistarjouksesta. Lisäksi Travellinkin varausjärjeste ei näytä tuntevan erikoismatkatavaroita, kuten sukset. Näin ollen hiihto- tai golfmatkalle omat varusteet mukana lähtevä asiakas jää varusteiden suhteen oman onnensa nojaan.


FOOTWAY
  07.02.2020
Ihan ok

Olen tilannut täältä useammat kengät, eikä minulle ole koskaan ollut ongelmia tilauksen tai palautusten kanssa. Myös asiakaspalvelu on toiminut moitteetta, eli tämän osalta 5 tähteä.

Syy miksi en Footwaylta enää tilaa, on se että epäilen että heidän kenkänsä ovat ns. 2. laatua. Tämä voisi selittää myös kilpailijoita edullisemmat hinnat. Tilasin Martensit, jotka vastasivat odotuksia. Näistä kuitenkin halkeili ja meni nahkapinta pilalle jo parin kk kuluttua vaikka kenkiä oikein hoidin ehkä erityisemmin sateella käyttänyt. Martensienhan pitäis olla lähes elinkäiset kengät, mutta omani menivät jo parissa kuukaudessa sen näköisiksi että en esim. asiakkaalle voi enää laittaa.

Toisen kerran tilasin Adidaksen tennarit. Nämä olivat kuitenkin kovin sekundan oloiset (nahka nuhjuista ja ryppyistä ja langat repsottivat). Lähetin kengät takaisin ja pyysin lähettämään toiset vastaavat tilalle, sillä nämä näyttivät käytetyn nuhjuisilta". Sain uudet kengät tilalle, jotka myöskään eivät mielestäni aivan vastanneet uutukaisten adidasten laatutasoa. Päätin nämä kuitenkin pitää, sillä ajattelin että rahalla saa mitä tilaa (hinta lähes puolet matalampi kuin muilla). Olen verrannut näitä vierekkäin ystäväni vastaavien kanssa, ja vaikuttavat kyllä aika eri kengiltä laadun osalta.


InkClub
  05.02.2020
Huono palvelu

Pari Viikkoa jo odoteltu toimitusta. Mitään konkreettista vastausta milloin saamme tilauksen tuotteet ei olla saatu. Puhelinnumero joka on inkclubin verkkosivuilla ei ole käytössä ??? Viimeinen kerta kun tilaan tuolta mitään. En suosittele kenellekään tätä firmaa.


Puhelinfix.fi
  04.02.2020
Laadukkaat varaosat

3 päivässä perille.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  04.02.2020
Myyvät piraatti tuotteita

Mainostavat Samsung akkujaan alkuperäisiksi Samsung tuotteiksi mutta myyvät PIRAATTI valmisteita. Sain vihdoin akkuni ja kun vein sen Samsung huoltoon sanoivat piraatiksi. Sain todistuksen ja asia etenee...


Multitronic
  04.02.2020
Hirveää säätämistä

Tuote jota tilasin ei saanut varastosta vaikka saldoa oli. Tuotteen toimitusaika oli 1-4 päivää ja meni 9 ja jouduin tekemään kompromisseja tilattavan tuotteen kanssa. Asiakaspalvelu töykeää ja erittäin välttelevää tietojen suhteen. Kaiken kaikkiaan kamala kokemus.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  03.02.2020
Ei jatkoon

En suosittele Halvat Hinnat verkkokauppaa. Samat tuotteet saat edullisemmin tilaamalla suoraan kiinasta itse.

Asiakaspalvelukaan ei vakuuta. Sähköpostiin vastattiin kyllä, mutta asiakasta "vastaan" ei tultu, eikä epäkohtia huomioitu kuin ns. olankohautuksella.

Mikäli kuitenkin haluatte kokeilla, niin lukekaa pienellä präntätty tarkkaan, huomioikaa muodostuvat lisämaksut ja varautukaa todella pitkään toimitusaikaan.


Pilateskauppa
  03.02.2020
Huono ja törkeän hidas asiakaspalvelu

Huono asiakaspalvelu, huono kyky tulla vastaan asiakasta, tällaiseen en ole koskaan aiemmin nettikaupoissa törmännyt. Olin ihan tyrmistynyt asioidessani heidän kanssa, kun tuote piti palauttaa takaisin ja vaihtaa toiseen. Heidän asiakaspalvelunsa on todella hidasta ja tuntui, että ihan kiusallaan jättivät vastaamatta pitkiksi ajoiksi viesteihini. Siellä on tosi ammattitaidotonta ja huonolla asenteella olevia ihmisiä töissä. Lisäksi heillä on tavanomaista kalliimmat hinnat, monia tuotteita saa jopa yli 20 euroa halvemmalla muista verkkokaupoista. En ymmärrä miten kehtaavat toimia näin, että antavat törkeän hidasta ja huonoa asiakaspalvelua ja myyvät vielä tavanomaista kalliimmalla vaatteitaan. On aivan varma, että minä hylkään heidän kauppansa vastedes ja tilaan tuotteeni jostain muualta, se kun on todella mahdollista, urheiluväline ja -vaatekauppoja on netissä lukuisia ja vieläpä halvempia ja nopeampia sekä paljon asiakasystävällisempiä.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  02.02.2020
Huijareita - eivät toimita, mutta pitävät rahoja

Tilasin tuotteen, jota ei koskaan toimitettu. Nyt tappelen siitä, että saisin rahat kokonaisuudessaan takaisin. Ovat pidättäneet ilman perusteita ’postimaksut’, joita eivät edes erittele millään tavalla, eivätkä jaa kuittia. Täysin törkeä ja passiivis-aggressiivinen asiakaspalvelu on kyseisen funktion irvikuva. En suosittele kenellekään!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  31.01.2020
Läppärin akku

Valitettava toimija joka pilaa muidenkin verkkokauppojen maineen. Tavara ei tule, selitykset vaihtelevat päivittäin. Jos pitää joku hyvä puoli etsiä, vastaavat sentään sähköposteihin vaikka selitykset vaihtelevat ja ontuvat pahasti. KOKEMUKSENI PERUSTEELLA EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN


Luurinetti.com
  31.01.2020
Toiminut kaikissa tilauksissa erittäin hyvin

Noin viiden kokemuksien mukaan toimii erittäin hyvin. Luvattu lähetysaika pitää ja kerran olen chatissa kysynyt asiaa johon vastattiin oikein alle minuutin. Mobiiliasiassa parempi kun "suomen suurin"


Verkkokauppa.com
  31.01.2020
Hyvin toimii pääsääntöisesti

Pääsääntöisesti toimii erittäin hyvin. Vaihtelua lähetysajoissa on paljon, joskus harvoin saattaa kestää kolme neljä arkipäivää. Sähköposteja olen laittanut muutaman ja niihin tulee vastaus yleensä vasta seuraavana päivänä.
Verkkokauppa e-ville.com
  31.01.2020
Peruutu

Peruutus kamera.Ei toimi ilman HITON TUPSYÄ.


Navimare Oy
  31.01.2020
Älä tilaa mitään täältä

Kolme viikkoa odotettu että tulisi edes ilmoitus paketin lähettämisestä. Sivuilla luvaaan että toimitusaika 1-3 päivää. Eivät vastaa puheluihin eikä sähköposteihin.


Puhelinfix.fi
  30.01.2020
A70 suojalasi

Joo kestihän siinä 1kk tulla Helsingistä Turkuun.

Muutaman kerran kyselin peräänkin että missähän lasi luuraa, että kiinastako te lähditte hakemaan sitä.

Tuli vihdoin perille ja on muuten ihan pas** suoja, ei toimi edes näytön avaaminen sormenjäljellä enään. (eikä uusien lisääminen onnistu koska näyttö on jostain revitty)
Digishop
  30.01.2020
Tuotetta ei ollut varastossa väärä tuote tilalle.

Tilasin suojalasin nettisivulta, lähettivät liian pienen lasin tilalle, kysyivät ensiksi sähköpostitse ja ennen kuin kerkesin hyväksyä vaihtoa uudelle tuotteelle lähettivät jo erilaisen suojalasin tilalle, eivät voineet odottaa tilaamaani tuotetta ja lähettivät uutta surkeaa tillalle.


Dplay
  30.01.2020
Paska.

Otin sen + paketin. Pääsen vain kännykällä kirjautumaan sisään. Kaikilla muilla laitteilla tulee "virhe, yritä myöhemmin uudelleen" Sovellusta olen käyttänyt ilman + pakettia ja kuva on suttuinen ja pysähtelee vähän väliä, mainokset jumittavat sekuntteja. Asiakaspalvelu on joko sposti tai Facebook viesti, ei puhelin numeroa ei edes chattiä sivuilla.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  30.01.2020
Toiminta loppuu toivottavasti.

Ei toimita tilattuja tuotteita eikä palauta rahoja.Olin yhteydessä paytrail maksuvälitykseen nyt saan todennäköisesti sitä kautta rahat pois.


Alppilan Autohuolto
  28.01.2020
En suosittele

Kallis: käsijarrun vaijereiden vaihto yli 200€. Huollon yhteydessä oli hajoitettu takapenkin mukiteline ja käsijarruun oli ilmestynyt naarmu. Lohdutukseksi antoivat mersusuklaata. En voi suositella.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  27.01.2020
laturi samsung galaxy tab

tilasin 10.12.2019 laturin tabbiin ja luvattiin 2viikon sisään, maksoin suoraan joka oli näkyy virhe.. no, nyt on jo 27.1.2020 eikä ole kuulunut mitään koko laturista, vaikka olenkin viestittänyt vähä joka paikkaa. en suosittele kenellekkään.


Hobby Hall
  27.01.2020
Pettynyt

Tilasin itselleni patjan Black Friday-tarjouksesta ja maksoin sen heti. Minulle saapui joulukuun puolivälin tienoilla aivan vääränlainen ja väärän kokoinen patja enkä voinut ottaa sitä käyttöön, vaan laitoin sen odottelemaan päivää jolloin tietäisin mitä sen kanssa tulee tehdä. Laitoin samana päivänä asiasta sähköpostia, kun en puhelimitse saanut yhteyttä Hobby Halliin. Ostin uuden patjan kaupasta, kun en halunnut enää lattialla nukkua.

Sähköpostiini vastattiin tammikuussa ja ilmoitettiin, että patja haettaisiin tuota pikaa. Postista soitettiin, että tulevat hakemaan mattoa. Sanoin että kyseessä lienee patja, koska en ole tilannut mattoa. Posti ihmetteli asiaa ja totesi ettei tuo haku kuulukaan sitten sille osastolle, mistä soitettiin. Hetken päästä puhuin toisen postityöntekijän kanssa, joka ilmoitti olevansa tulossa hakemaan mattoa. Lopulta saivat "matoon" haetuksi. Nyt odottelen rahojani takaisin. Kauankohan niitäkin saa odotella... Laitoin asiasta jo ilmoituksen, mille tilille toivon heidän rahat maksavan kun en puhelimella saanut yhteyttä...


Asuntojenmyynti.fi - Välityspalkkiovertailu
  26.01.2020
Väärää tietoa

Tämä yritys antaa väärää tietoa välityspalkkioista! Välityspalkkio on aina asiakkaan ja välitysliikkeen välisen neuvottelun tulos ja tieto ei ole julkinen. Tämä yritys julkaisee yritysten ns. listahintoja jotka välitysliikkeiden tulee lain mukaan ilmoittaa. Törkeää huijausta