Viimeiset 100 arvostelua4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  20.01.2020
Tilattu marraskuulla ja nyt tammikuu

Ennakko aavistukset näyttävät toteutuvan, tilaukseen vastattiin että kirjattu ylös, kyselyyn 1kk päästä tehtiin jonotusnumero käsittelyyn ja siitä 1kk vastattiin että keskiviikkoisin tulee tavaraa, he he, mikä keskiviikko.

Nyt vaadin rahoja takaisin ja katsotaan miten käy. Onhan se kesällä kiva ihan syystä lähteä moottoripyöräilemään Suonenjoelle ja kyselemään missä tilatut tuotteet tai rahat on.

En voi suositella lukemieni arvostelujen perusteella yritystä ja alan hahmottelemaan rikosilmoitusta ym. asiaan kuuluvaa, riippuen tietenkin jatkosta.
Clamos.net
  20.01.2020
Hujattu

Rikosilmoitus tehty !!!


Puhelinfix.fi
  20.01.2020
Naurettavan huono

Mikään ei hommassa toimi, viikon päivät ollut seurannassa "Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan", asiakaspalvelu syyttää kuljetusfirmaa. Vastaavat kyllä nopeasti sähköpostiin, mutteivät kysymyksiin. Tilausta peruessa pyytävät ottamaan yhteyttä sitten, kun paketti on saapunut. Paketti, mikä ei ole edes matkalla.


Hostaan Oy
  19.01.2020
5/5 asiakaspalvelu

Erittäin toimiva hostaus hyvällä ja nopealla asiakaspalvelulla höystettynä.


Shopping4net
  19.01.2020
En suosittele

En suosittele missään tapauksessa! Asiakaspalvelusta ei ole mitään apua! Heidän mielestään kalliissa tuotteessa oleva kauneusvirhe ei ole reklamaation aihe! Eli pinnassa musta raapale, josta väri lähtenyt, niin se on heidän mielestään ok, kun se ei käyttöä haittaa! Mielestäni tilatessani tuotteen odotan sen olevan erinomaisessa kunnossa, myös ulkoisesti. Lopputuloksena menetin rahat, kun palautin tuotteet, kun eivät suostuneet maksaa niitä takaisin, sekä blokkasivat minut sosiaalisen median kanavissa, etten sinne voi kirjoittaa heille palautetta. Eli suosittelen välttämään kyseistä yritystä!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  17.01.2020
vähän hidas mutta muuten toimiva.

Nykyään tuotteiden pitäisi olla paitsi puoli ilmaisia niin myös postilaatikossa tai mieluiten kotiovella jo seuraavana päivänä että jengi pysyisi tyytyväisenä.


MyTrendyPhone
  17.01.2020
Hyvä verkkokauppa

Tilasin ennen joulua langattoman laturin ja s10 kotelon, tilaaminen oli helppoa ja rakastin molempia tuotteita ... toimitus vei hieman luvattua kauemmin, mutta ottaen huomioon, että se oli lomien aikana...


Dplay
  16.01.2020
Ei toimi

Yritin rekisteröityä ja valitsin ilmaisen. Annoin kaikki pyydettävät tiedot, mutta en saa auki ohjelmia. Tulee ilmoitus päivitä. Ei kuitenkaan aktivoidu tuo sana päivitä. Aivan outo juttu.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  16.01.2020
Tilaamani tuote tuli, tosin kuukauden kuluttua.

Luulin etten saakkaan tilaamani kännykän akkua.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.01.2020
Hyvää palvelua!

Mukava ostaa edullista kiinalaista tavaraa suomalaiselta toimijalta! Palvelu on ollut nopeaa ja tilauksesta tiedottaminen toimii.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  15.01.2020
Tuote viipyy

Tilasin tuotteita jo joukukuun 2019 alussa ja maksoinkin ne samalla, jota ei olisi näköjään kannattanut tehdä. Tuotteita ei ole vieläkään tullut, vaikka tilauksesta jo kuukausi aikaa. Toimitusajaksi luvattiin 1-3 viikkoa.


Elorent Oy
  14.01.2020
Iso pakettiauto

Iso muuttoauto B-kortilla. Vuokraus helppo. Auto oli hyvässä kunnossa ja siisti. Kaksion tavarat kulkivat edullisesti uuteen paikkaan


AdLibris
  14.01.2020
Toimitus väärään paikkaan

Tilasin Adlibrikseltä kolme kirjaa, toimitus ilmainen kun tilaus ylitti jonkun summan. Kului viikko ennenkuin kirjat edes lähtivät Adlibrikseltä. Sain toimitusviestin jossa kerrottiin että kuljetuksen hoitaa Schenker ja paketti toimitetaan lähipäivinä mutta naapurikuntaan K markettiin. Mulla tulee 60 kilometrin lenkki jos ne sieltä haen. Posti ja Matkahuolto olisi ihan vieressä. Sähköpostiini sain vain vastauksen että Schenker nyt toimii näin. Oli muuten viimeinen tilaus .
Verkkokauppa e-ville.com
  13.01.2020
Ihan hyvä

Olen ostanut täältä käteviä laitteita kuten varavirtalähde ja herätyskello. Tuotteet ovat kiinalaisia ja yleensä toimivat niinkuin on mainostettu. Kovin pitkäikäisiä laitteita on kuitenkin turha odottaa ja saattavat vuodessa parissa jo simahtaa. Mulla oli pari ongelmaa pitkän toimitusajan kanssa mutta asiakaspalvelu toimii hyvin ja sain palautettua tuotteen jonka olin jo tilannut toisaalta.


AdLibris
  13.01.2020
Eka häiriö.

Ajallaan tuli tämäkin melko hankala tilaus. Se että yhden opuksen kansi on kulmastaan hieman taittunut oli pettymys. En sitten tiedä missä kohtaa kuljetusta tuo on tapahtunut, tiedä sitä vaikka jo painotalolla... Luettuani palautusehdot tuumin että pitää ottaa vielä puolikas tähti pois. Joulunaikaan ei tosiaan toimitusajat päde. Aiemmat ostokset (5 kpl) on sujuneet hyvin ja kerrotussa ajassa. Ihan kelpo kauppa muulloin kuin joulukuussa oman kokemuksen perusteella.


Clamos.net
  13.01.2020
Älä osta!

Tilasin ja maksoin tuotteen (50 e) 30.10.2019 mutta en ole vieläkään saanut sitä. Eivät vastaa puheluihin eikä sähköpostiin. Asiakaspalvelupäällikkö kuittasi tilauksen lokakuussa ja toivotteli ihanaa talven odotusta.. Olen tehnyt Clamosille reklamaation kuluttajaneuvonnan ohjeiden mukaisesti ja parin viikon kuluttua täytyy ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  11.01.2020
Nopea palvelu

Tein edullisia ostoksia e- villestä.Lähetys saapui nopeasti.Asiakaspalvelu ystävällistä. Olen todella tyytyväinen palveluun.suosittelen tätä kauppaa ystävilleni ja tutuille.Aion myös jatkossa käyttää e-villeä.


Eläinlääkäripalvelu Valo
  11.01.2020
erittäin hyvää palvelua

Eläinlääkäri palvelu Valo Erittäin nopea hyvä palvelu, ainoa tietääkseni? Turun seudulla joka tekee kotikäyntejä. Saimme nopean avun, ei ollut akuutti tilanne. Saimme jättää lemmikkimme lempipakallaan meidän sylissä viimeiseen uneen. VALO, paras KIITOS!


Levykauppa Äx
  11.01.2020
Ala-arvoista toimintaa.

Tilannut aina silloin tällöin ja tleensä mennyt ihan ok. Nyt kaksi viimeisintä tilausta, on toimitukset kestäneet liki kolme viikkoa. Postilakkokaan ei näihin ole vaikuttanut. Jos ei sovituista ajoista voida pitää kiinni, niin en suosittele.


The Flower Shop
  10.01.2020
Suosittelen

Sain ajan Nikelle, joka on tehnyt tatuointeja yli 10 vuotta, ja kokemuksen kyllä näkee sekä portfoliosta että nyt myös omalta iholtani. Erityisesti värien käyttö on hänellä aivan omaa luokkaansa. Tatuoija otti ideani arvostavasti vastaan, heittäen kevyesti ilmaan omia ideoitaan, jolloin tatoinnista tuli jopa hienompi kuin alunperin osasin kuvitella. Vastaanotto studiolla oli heti alkuun huomioiva ja rento ja tatuoijien keskinäinen huumori yhdistettynä miellyttävään sisustukseen teki liikkeestä kotoisan olla. Tatuoinnin hinta osui kohdilleen suhteutettuna kuluneeseen aikaan ja lopputuloksen onnistuneisuuteen. Mukaan annettiin hyvät hoito-ohjeet ja kehotus olla yhteyksissä, jos kysyttävää ilmenee. Ei ole tarvinnut soitella, sillä tatuointi lähti paranemaan hyvin.


Clamos.net
  10.01.2020
Nopea Toimitus

30.12.2019 Tilasin laatukosmetiikkaa todella edulliseen hintaan ja toimitus 1 viikon sisällä.

Suurkiitos !


Kuljetusliike Forsman
  09.01.2020
Toimi hyvin !

Meidän perheen muutto sujui hyvin. Forsmanilta tuli henkilö tekemään arviokäynnin muuutosta. Hän antoi meille muutosta aika-arvion, joka piti hienosti. Saimme samalla hyviä ohjeita ja vinkkejä muutolle. Suosittelen !!


Verkkokauppa e-ville.com
  09.01.2020
E-ville kokeumus, ongelmatilanteessa

Ostin e-villestä puhelimen, joka ei toiminut takuuaikaa. Vaan meni rikki, ja huolto pelasi kuin junan vessa. Sain uuden puhelimen jouluruuhkasta huolimatta nopeasti melkein samalle viikolle jolloin sen lähetinkin sinne.

Huollosta pidettiin ajatasalla heti missä mennään, ja onko huollettava tuote vai kenties uusi tuote mikä tulee takaisin. :)

Minulla oli tuote viallinen ja melkein makkaran paistoi edellisessä puhelimessa joka lämpeni niin kovasti. Nyt tuli tehdashuollettu toinen merkkinen tilalle, joka on osoittautunut loistavaksi. Kiitos. Suosittelen kaikille. Ei tarvitse aina ottaa kalleinta puhelinta, että saadaan laadukas ja kestävä puhelin.:)


Hostaan Oy
  08.01.2020
Asiallinen nettihotelli

Olen ollut puolisen vuotta Hostaanin asiakkaana ja huolimatta siitä että valitsin hinnaltaan kaikkein halvimman kotimaisen Wordpressia tukevan palvelintilan mitä löysin, on kyllä tullut paljon positiivista kokemusta yrityksestä. Etenkin asiakaspalvelu ja tuki on kyllä ollut iloinen yllätys, ongelmatilanteet ollaan saatu ratkottua melkein viiveettä. Palvelin on nopea ja sivut aukeaa ilman ylimääräistä odottelua.


Veikon Kone Oy
  07.01.2020
Toimitus kestänyt jo melkein kuukauden

Ostin verkkokaupasta jääkaapin 12.12.2019. Nyt on 7.1. eikä se ole vieläkään saapunut?? Että harmittaa, kun oletin sen hyvin jouluksi ehtivän. Kukaan ei vastaa sähköposteihin, enkä periaatteesta soita heidän maksulliseen numeroonsa. Ei koskaan enää.


MyTrendyPhone
  06.01.2020
Kaikien aikojen surkein ostokokemus

Ehkä kaikkien aikojen surkein ostoskokemus. Tämä yritys kertoo lähettäneensä pakettini 2 viikkoa sitten 23. joulukuuta 2019, mutta postin seurannan mukaan paketti ei ole edes saapunut heille eteenpäin toimitettavaksi vielä tänäänkään 6.1.2020. Kun kysyn sitä tämän yrityksen asiakaspalvelusta, he eivät osaa sanoa mitään. He eivät tiedä mitään eivätkä he voi auttaa minua vaan pyytävät vain odottamaan, asiakaspalvelu on siis täysin turha. Tilasin tältä yritykseltä, koska he mainostavat nopeaa toimitusta, mutta paketti kuitenkin katosi ennen kuin se edes lähti matkaan. Mainostavat palvelua suomeksi, mutta sitä ei ole vielä useasta yrityksestä huolimatta ollut koskaan saatavilla. Kokemukseni mukaan niin toimituskulut kuin tuotteiden hinnatkin ovat monella yrityksellä edullisemmat. Itse lähetin postin kautta paketin lähes täsmälleen samaan aikaan 23.12.2019 ja se paketti on toimitettu heti joulun jälkeen perille eli postia ei tällä kertaa kannata syyttää. Kokemukseni mukaan niin toimituskulut kuin tuotteiden hinnatkin ovat monella yrityksellä huomattavasti edullisemmat. Olen viimeisen viiden vuoden aikana tilannut noin 300 kertaa esim. Ebaysta ja muista ulkomaalaisista verkkokaupoista elektroniikkaa yms., mutta koskaan en ole ennen tätä tapausta näin surkeaan ja tylyyn toimintaan törmännyt. En keksi mitään syytä miksi antaisin MyTrendyphonelle edes yhden tähden.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.01.2020
Tyytyväinen asiakas

Tuotetiedoista oli vähän hankala saada selvää yhteensopivuus asioita, mutta asiakaspalvelu oli hyvää.


Travellink
  04.01.2020
Rahojen palautus ei toimi

Ostin ensin Malagaan lennon ja hotellin. Hotelli oli peruttavissa täysin ilman kustannuksia. Vaihdoin hotellin siten, että peruin Travellinkin kautta varatun hotellin hyvissä ajoin ja otin toisen paremmalla paikalla olleen suoraan.Travellinkin mukaan peruutuksesta ei tule ollenkaan kuluja, 674 euroa palautetaan sille tilille, mistä suoritus oli tullut. Peruin 14.11.2019. Vielä nytkään 4.1.2020 suoritus ei ole tullut perille. Olen lähettänyt sähköpostia ja soittanut. Virkailija sanoi, että maksu näkyy lähtevissä, "en ymmärrä, miksi ei ole lähtenyt". Esitin vaatimuksen viivästyskorosta sekä ilmoitin, että tästä lähtien asian selvittely maksaa 100 €/h, minkä joudun vielä asiaan käyttämään.

Ja jos palaan vielä hotellin vaihtamisprosessiin. Verkkosivuilla on ristiriitaisia toimintaohjeita muutostilanteisiin. Tyrkytetään numeroa, jossa saa vain englanninkielistä palvelua. Palvelua myydään suomeksi aivan kaikilta osin, mutta sitten pitäisi osatakin asiat selittää englanniksi, jos haluaa muuttaa jotakin. Tuntien selvittelyn jälkeen löysin numeron, josta monen näppäilyn jälkeen vihdoin pääsin ystävällisen virkailijan puheille. Kuten sanottua, ei tapahdu mitään. Ei ikinä Travellinkiä!!!


Jimm's PC-Store
  04.01.2020
Eivät palauta rahojasi..

Huh, huh mikä puoti.? Kuittasivat palautukseni ja samalla kertoivat, että on nyt ruuhkaa.. Palautukseni käsittely vienee vähintään 2 viikkoa.? Joten siis minun rahojani haluavat säilöä edelleen. Noh, vien asian kuluttajaasiamiehelle. Ihan uskomatonta toimintaa ja "suomalaiselta" verkkokaupalta. En suosittele, enkä tilaa enää mitään..!


Ifolor
  31.12.2019
lähes suoraa huijausta nykyisin

Ifolor toimitti toistamiseen tilatut kuvat missä sattuu koossa. Kelpaavat lähinnä roskiin. Ifolor tulee todella kalliiksi, kun kaikki pitää tilata moneen kertaan. Ifolor ei korvaa mitään.


Gigantti
  31.12.2019
Toimitus

Kohtalaiset hinnat, mutta toimitus ei pelitä. 15.12 gigantin verkkokaupasta tilattua ja maksettua elektroniikkalaitetta saatu jo odottaa yli puoli kuukautta ja vieläkin arvioidaan, että tuote saapuisi vasta kuukauden päästä. Eli 2 kuukauden aika, että tuotteen ylipäätään saa haltuunsa. Älkää maksako ennen kuin tuote on toimitettu tai ostakaa vaan suoraan muualta ja maksakaa paremmasta palvelusta.

Liikkeistäkään ei ole hyviä kokemuksia. Mahdottoman pitkä jonotus ja koitetaan tuputtaa turhaa lisäkrääsää, että saataisiin tehtyä lisää voittoa. Asiakaspalvelu on toisinaan tökkivää ja tietämätöntä. Usein on myös saatu viallisia tuotteita. Ei näin gigantti!


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  30.12.2019
Huijariyritys

Eivät lähetä tilattuja tuotteita eivätkä palauta niistä maksettuja rahoja.


MRoom
  30.12.2019
Ensimmäinen kausikortti

Ostin kultaisen Kausikortin, koska ajattelin ketjun sopivan liikkuvaan elämääni ja inhoan odottamista. Muutamassa paikassa käynyt useamman kerran. Laatu vaihdellut kahdesta hyvästä kerrasta huonoihin erittäin huonoon. Aina pelottaa istua tuoliin kun ei tiedä miten taas onnistuu, koska aina on eri parturi. Ja vaikka yritää neuvoa, niin ei mahda mitään, kun ei vaan osaa. Nättejä on kyllä tytöt, mutta en parturissa ole kauniita tyttöjä katsomassa. Hyvä puoli on se, että jonoa ei ole ja pääsee heti tuoliin. Ei ihme.. Tämä kokeilu jää tähän yhteen kauteen ja palaan vanhaan tapaan käyttää aina samaa parturia.


TuningStudio.fi
  30.12.2019
Loistavaa asiakaspalvelua!

Oman auton dieselmoottorin kestävyys arvellutti ja jostain piti saada luotettavaa tietoa. Soitto tuningstudiolle, sain erittäin paljon asiantuntevaa tietoa ja apua. Hyviä vinkkejä pitkäikäiseen dieselmoottoriin. Suuri kiitos, hienoa asiakaspalvelua, teki kyllä vaikutuksen.


Verkkokauppa e-ville.com
  30.12.2019
Fm lähetin

Hinta / laatu kohdallaan. Toimitus pelaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  30.12.2019
Takuu Puhelin

Ostin e-villestä huolletun Nokia 8210 puhelimen ja ilmeni että se purkaa akun muutamassa tunnissa.Ilmoitin asiakaspalveluun asiasta ja ne lähettivät toisen puhelimen ilman mitään lisäkustannuksia ja tämä puhelin toimii moitteettomasti.Joten takuu toimi ja olen tyytyväinen.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  29.12.2019
Kokemuksia halvathinnat.com

Tilasin kyseisestä firmasta akun marraskuun lopussa. Tuote luvattiin toimittaa 15 arkipäivässä. Kyselin tuotetta tämän jälkeen, niin syytettiin Suomen postinlakkoa. Tämän jälkeen jouluruuhkia/pyhiä. Sen jälkeen ilmoitettiin, että tuote tulee ehkä tammikuussa.

Kun ilmoitin takarajan milloin tuoteen pitää olla perillä minulle ilmoitettiin, että vasta kahden kuukauden jälkeen katsotaan ettei tuote ole saapunut perille.

Onneksi olen maksanut tuotteet luottokortilla kuten yleensä teen tällaisten yritysten kanssa ja huomenna perun kaupat. Kyseinen firma saa keskustella jatkossa nets:n kanssa!

Ostin kaksi kertaa kyseisestä liikkeestä jotain. Ensimmäisen ja viimeisen!


Hobby Hall
  29.12.2019
Nopea toimitus

En ole koskaan ennen tilannut Hobbyhallista mitään. Nyt katselin verkkokaupasta edullista soundbaria, toimitusajaksi sanottiin 1-2 viikkoa. Tilasin laitteen kuitenkin sen edullisen hinnan takia. Oli maanantai puolipäivä ja maksoin tuotteen heti. Seuraavana päivänä aamulla postista soitettiin että tuote tuodaan tänään kotiin!


Trivago
  28.12.2019
Maantieto hukassa

Varasin hotellia Pattayalta ja trivagon kartta näytti nuolella hotellin sijainnin ja hinnan. Klikkasi nuolta ja hotellin esittely avautui. Lähdin varaamaan huonetta ja siirryin expidean sivustolle. Varasin huoneen ja maksoin sen. Maksun jälkeen huomasin että hotelli oli yli 10 km siitä paikasta jossa trivagon kartta sen näytti olevan. Siis virhe oli trivagon sivulla, ei expidean. En enää luota trivagoon.


Wepardi
  27.12.2019
Palveluiden laatu/tietoturva

Wepardi.fi kotisivuilta lainattua: ”Palvelumme ylläpidetään laitesaleissa Turussa ja valvomme palvelinten toimintaa ympäri vuorokauden”.

Todellisuudessa: ”Palvelinsali” sijaitsee osoitteessa Kupittaankatu 152, 20810 Turku. Todennäköisesti Turun halvin ”palvelinsali”, minne murtautuminen onnistuisi keneltä vaan hetkessä. Kyseisessä paikassa ei ole edes alkeellista valvontaa:

https://www.google.fi/maps/@60.4367594,22.2568212,3a,75y,151.27h,84.79t/d
ata=!3m7!1e 1!3m5!1spfiYJ0pogQqxjNfYMjOBBg!2e0!6s%2F%2Fgeo2.ggpht.com%2Fcb
k%3Fpanoid%3 DpfiYJ0pogQqxjNfYMjOBBg%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dma
ps_sv.tactile.gps %26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D171.78735%26pit
ch%3D0%26th umbfov%3D100!7i13312!8i6656

Osa palvelimista löytyy kyllä ”laitesalista” Turusta. Tosin nimipalvelut löytyvät hienosti toiselta puolelta maapalloa (USA/Kanada). Nämä ovat vielä samassa aliverkossa, mikä osoittaa täydellistä tietämättömyyttä verkkosuunnittelusta.

Yrityksen kaikki nimipalvelimet eivät vastaa julkiseen kyselyyn ja SPF-kentät tyhjinä. Verkon arkkitehtuuri puuttuu tai sitten yritetään peitellä jotain (paljon asiakkaita Viro/Latvia..).

Sähköpostipalvelin löytyy Saksasta (hetzner.com), omassa päässä domain nuoli.com ilman kunnollista salausta. Sama myös ftp- ja mailfilter-palveluilla.

Wepardi.fi kotisivuilta lainattua: ” Miksi et antaisi meidän huolehtia sivustosi tietoturvapäivityksistä ja voit keskittyä itse ideointiin ja sisällön tuottamiseen?”

Vastaus: Siksi, että oma tietoturvanne on niin alkeellista, ettei sitä käytännössä edes ole! Keskeiset hosting-palvelut menevät hienosti ja ”tietoturvallisesti” Windows 7 (tuki loppunut) ja Google Chrome v33 (vuoden 2014 versio) kautta. Tosin kyseisen palvelimen tietoturvalla tuskin on niin merkitystä.. eihän sieltä löydy kuin pelkkiä erotiikkaliikkeiden nettikauppoja (mm. erotiikkalelut.com, hotlips.ee, naistenverkkokauppa.fi, seksilelut.net, seksimarket.fi, seksikauippa.ee, hotlips.lv, erootikapood.ee, seksitori.fi, taikapauli.com). Kyseisillä sivuilla ei varmaankaan ole esim. käyttäjä- tai luottokorttitietoja, joita kannattaisi varjella..

Suurimmalla osalla yrityksen hosting-palveluissa ei ole käytössä edes TLS/SSL-salausta toisin kuin mainostavat. Ei edes kaikissa yrityksen ”omissa” ylläpitopalveluissa. Mutta kotisivuilla mainostettua: Wepardin webhotellit ovat turvallisia ja suorituskykyisiä! Kertoo myös siitä, että suurimmalla osalla asiakkaista on halvin mahdollinen webhotelli käytössä (ei salausta joka nykyään käsittämätöntä halvimmassakin palvelussa!). Tämän kertoo myös yrityksen liikevaihto, joka alta 1M€ (8000 domainia, basic-paketti 8€/kk). Kaikki muu yrityksen toiminta on nappikauppaa pl. perinnästä saatavat ”lisätulot”.

Milloin ihmiset ymmärtävät, että halvalla ei saa hyvää. Tämän yrityksen palvelut sopivat yksityishenkilöiden ja pienyhdistysten käyttöön, joita onneksi suurin osa asiakkaista edustaakin. Yhdenkään kunnollisen yrityksen ei pitäisi edes harkita Wepardi/Int2000 yrityksen käyttämistä missään olosuhteissa!

Lisäksi ilmainen vinkki Halla-aholle..vaihda pian palveluntarjoajaa. Tämän yrityksen kautta otettu kotisivu kaatuu aloittelevankin hakkerin toimesta hetkessä ja virheellisen tiedon tuottaminen sivuille onnistuu ilman suurempaa tietämystä.


Digishop
  27.12.2019
Käytettyjä varaosiamyydään uutena

Ostin Tampereen teiskontien DigiStoresta 21.12.19 iPad 9.7" LCD näytön jonka kaverini haki liikkeestä ja otti mukaansa toiselle paikkakunnalle. Avatessani paketin kävi selkeästi ilmi että näyttö on ollut toisessa laitteessa kiinni ja siinä oli hiushalkeamia ja kulumia. Pitkien välimatkojen ja joulun pettymysten välttämiseksi en lopettanut asennusta siihen vaan kokosin laitteen. Näyttö on toimiva mutta naarmut ja hankaumat ovat nähtävissä. Oletuksena on että myytävä varaosa on käyttämätön jos ei toisin mainita. Soitto liikeeseen oli hyödytön.

!Tarkastakaa ostamanne varaosat!


Verkkokauppa e-ville.com
  21.12.2019
5tähden arvostelut keksittyjä

Virheellistä ja väärää tietoa sivustolla, rahojen palautus hidasta.

En suosittele!!


Verkkokauppa e-ville.com
  21.12.2019
tuotteiden laatu

olen ostanut kyseisestä paikasta erillaisia tuotteita usein.

huion 19" piirtonäytön. 2kpl ps3 tarvike ohjaimia.

kyseisiin tuotteisiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.

huomattavasti halvempia kuin kalliit merkki laitteet tai alkuperäinen ohjain. silti laadullisesti hyviä.


AdLibris
  20.12.2019
Palautus todella kallis

Yhden paksuhkon kirjan palautus maksoi 11.80e.Kirja itsessään maksoi 23e.En osta enää koska mahdollinen palautus on kohtuuttoman kallis tuotteen hintaan suhteutettuna. Huonolla tuurilla jopa kalliimpi kuin itse tuote... Tuotteet olivat ok ja tulivat suht lyhyessä ajassa. Hiukan luvattua hitaammin mutta kyseessä joulunaika. Ehtivät pukinkonttiin kun ajoissa tilasin...


Travellink
  20.12.2019
Ei ikinä

Ostin Travellinkin nettitoimistosta Air Asian lennot. Varaus sujui hyvin. Sitten lentoyhtiö peruutti lennot. Koska lennot oli ostettu nettitoimistosta, maksun palautusta ei hyvitetty lentoyhtiön toimesta.

Pitkän seikkailun jälkeen Travellinkille löytyi puhelinnumero. Lupasivat palauttaa rahat, kun saavat lentoyhtiön lähettämän ilmoituksen lennon peruutuksesta. Lähetin sen heille, ja 2kk myöhemmin mitään ei vielä ole tapahtunut. Uusi soittorumba, kolmas virkailija lopulta osaa vastata... ja eivät voi palauttaa rahoja, koska eivät ole saaneet lentoyhtiöltä hyvitystä - ja löivät Intiassa taas luurin korvalle. Ja sanoivat, että palauttavat vain, jos lentoyhtiö ensin maksaa. Eli muussa tapauksessa eivät korvaisi mitenkään, vaikka ostettu lento on peruutettu ja sitä ei ole olemassa. Travellinkiltä lennot olen ostanut, joten he ovat vastuussa, jos myytyä lentoa ei ole. Ilmeisesti odottavat, että asiakas kyllästyy ja luopuu maksun palautuksen peräämisestä, vaikka ostettua lentoa ei koskaan tullut.

Jos siis ostatte, ja jotakin pitää fiksata, niin muutosten tai rahojen perään ei kannata haikailla.


Planeetta Internet Oy
  19.12.2019
Planeetta Internet ja olematon asiakaspalvelu.

Kokemukseni Planeetta Internetistä perustuu kokemuksiin Neobitistä, Planeetan ostettua sen toimintoja. Aiemmin toimiva Neobitti muuttui huonoksi, asiakaspalvelu olemattomaksi ja hallintalinkit toimimattomiksi. Maksetut laskut näkyivät hallinnassa vasta kun olin asiasta huomauttanut, Pyyntöihini PHP version päivityksistä ei vastattu, kyselyihini ei vastattu ja tiketti on edelleen auki. PHP-versio tosin oli päivitetty vaivihkaa asian oltua kaksi kuukautta vireillä. Olen harkinnut palveluntarjoajan vaihtoa parempaan, jos asiakaspalvelun ongelmiin ei tartuta. Odotan henkilöasiakkaan webhostin tarttuvan asiakkaan ongelmiin nopeammin kuin Planeetan alaisuudessa Neobitillä on tapahtunut.


MyTrendyPhone
  19.12.2019
Hyvä henkilökohtainen kokemus

Tilasin mytrendysta 2 panssarilasia, mutta valitettavasti yksi saapui rikki, vaikka se oli pakattu oikein, ne eivät todennäköisesti varovaisia toimituksen aikana. Asiakastuki oli erittäin kohtelias ja ratkaisi sotkun nopeasti lähettämällä uuden tilalle, joka saapui ehjänä. näin kaikkien pitäisi tehdä liiketoimintaa


Veikon Kone Oy
  19.12.2019
Tivoli Audio

Tilasin verkkokaupasta 15.12 Tivoli Audio Bt Music System + ja 17.12 kävin noutamasta sen postista.


Netrauta.fi
  18.12.2019
Ostamani tuote ei koskaan tullut perille.

Ostamani tuotteen matka minulle ja tieto siitä etten sitä saakaan kesti n. kuukauden !


Clamos.net
  18.12.2019
Konkurssin partaalla

Koko yritys on konkurssin partaalla. Myy varastoaan ulosheittohinnoin, mutta toimituksesta ei ole mitään varmuutta. Itselläni jäi osa tilauksesta saamatta, mutta kukaan ei vastaa yhteydenottoihin.

Kertovat etusivulla uudistavansa verkon maksutapoja, mutta totuus on, että yritykset eivät enää suostu välittämään heidän maksujaan, koska valituksia on liikaa. Siksi tilaaminen onnistuu vain asiakaspalvelun kautta. Ja sieltä tuskin ketään tavoittaa ainakaan puhelimitse. Jos sähköpostilla lähestyt ja tarjoat rahaa eli tilausta, niin varmaan siinä tapauksessa saat vastauksen.

Kannattaa pysyä kaukana tästä firmasta!


AlphaGeek.fi
  17.12.2019
Asiakaspalvelua ei ole - älä tilaa sieltä

Tilaus toimitettiin eri paikkaan, kuin mihin tilattiin (ihan erilainen postinumero eikä ollut Postin virhe). Asiakaspalveluun yritin ottaa yhteyttä, jotta tilaus saisi oikeaan paikkaan, mutta se osoittautui mahdottomaksi tehtäväksi - sähköposteihin ei vastata, FB:n viestejä ei edes lueta, puhelinnumero ei toimi. Jouduin ajelemaan ylimääräiset 40 km tämän hakemaan. Yksi tähti siitä, että toimituksessa oli kaikki tilaamani tuotteet. En tosin enää koskaan sieltä tilaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.12.2019
kauppias/kauppapaikka

Einomainen, luotettava ja nopea kauppias/kauppapaikka!


Verkkokauppa e-ville.com
  15.12.2019
Paranevaa palvelua

Olen ollut vuosia asiakkaana. Aiemmin oli tarvetta hioa sekavia nettisivuja, ehkä ”varmistella” (kiinalaisten?) tuotteiden laatua. Kuvatuissa toimitusajoissa on ollut ongelmia. Tilanne on parantunut monessa suhteessa. On suomalaisiakin tuotteissa valuvikoja. Asiakaspalvelu on aina ollut hyvää.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.12.2019
e-ville

Hyvältä vaikuttaa e-ville sivusto. Erinlaisia tuotteita, halvalla hinnalla ja toimituskin tuli miten piti. Asiakasrahaakin saa jokaisesta ostoksesta ja arvostellessa sen. Huonoja puolia en löytänyt ja suosittelisin kaikille.


Discshop.fi
  14.12.2019
Suosittelen ehdottomasti

Kymmeniä kertoja olen tästä firmasta tilannut ja aina on tuote tullut luotettavasti ja nopeasti perille. Hinnatkaan eivät ole kalleimmasta päästä.


VPD
  14.12.2019
En suosittele

En suosittele kenellekään VPD:tä. Kolmannella kerralla oli niin ala- arvoista toimintaa, että en ole sen jälkeen sieltä tilannut.

Lasku tuli perille nopeasti, mutta tuotteesta ei kuulunut useaan viikkoon vaikka varastossa sitä oli.

Puhelimella kun tiedustelin tilaustani ja joku suomenruotsalainen viimeinkin ymmärsi kysymykseni, sain vastaukseksi, että "ei sitä ole lähetetty, täällä se on hyllyssä". Sen jälkeen antoi luurin koppavalle esimiehelleen jolta en saanut minkäänlaista pahoittelua, vaan päinvastoin yritti syyllistää asiakasta vaikka vika oli täysin siellä päässä.

No siinäpähän menettivät vakiasiakkaan kilpaileville yrityksille.


Veikon Kone Oy
  13.12.2019
Palautus ei toimi

Tilasin tuotteen verkkokaupasta. Toimitusajaksi ilmoitettiin 4-8pv. Tämä oli ostokriteerini saada tuote haluttuun aikaväliin. Maksettuani tuotteen, tilausvahvistuksessa oli 8-30pv toimitusaika. Eli antavat avian virheellistä tietoa. Nimenomaan tiedustelin toimitusajasta ennen maksua, jotta se tulisi silloin kun olen kotona. Ei tullut, joten peruin kaupan. Maksoin tuotteen 25.10. vielä tänäänkään 13.12. ei rahoja ole palautettu. VK vetosi, että palauttavat rahat vasta kun tuote on heille palautunut. HUOMIO! He tekevät sopimuksen kuljetuksesta, eli sillä saavat vedätettyä rahan takaisin maksua. Suomen laki kirjoittaa, että mina en ole vaaranvastuussa tuotteesta ennen kuin olen tuotteen vastaanottanut. Eli tässä tapauksessa en ole lainkaan sitä nähnytkään. Siitä huolimatta kyseinen myyjä VEIKON KONE ei ole rahojani maksanut. Nyt odotankin miten kuluttajansuoja asian hoitaa. Asia on riitautettu. SUOSITTELEN, ettei kenenkään kannata asiaoida tämän kyseisen myyjän kanssa. Älkääkä ainakaan missään tapauksessa maksako tuotetta ennakkoon. Laitteita saa useasta paikasta, ettei kannata ottaa riskiä tämän myyjän kanssa.


Kärkkäinen
  12.12.2019
VERKKOKAUPPA

ÄLÄKÄÄ TILATKO MITÄÄN KÄRKKÄISELTÄ!! Olen soittanut heille nyt kolme kertaa. Ilmoitetaan vain että kaikki on varattuja ja vastaaja ei kerro että maksaako jonotus? (Sinne on ERITTÄIN kallis soittaa) Tilasin heiltä tuotteen jonka haluaisin palauttaa, heiltä ei tullut kuitenkaan ohjeita paketin mukana miten palautus tapahtuu? (kaikilla muilla verkkokaupoilla on se lähetyksen mukana) Tällä tavalla he saavat asiakkaita soittamaan KALLIISEEN palvelunumeroon??? Sähköposteja olen lähettänyt kolmena päivänä peräkkäin aina soittojeni jälkeen. Kukaan ei ole vieläkään vastannut??? Olen tehnyt ilmoituksen KULUTTAJAVIRANOMAISILLE.


La Chica
  12.12.2019
Geelilakkaus La Chica Flamingo

Olen ottanut useat geelilakkaukset Vantaan Flamingon La Chicassa ja olen ollut todella tyytyväinen. Joka kerta olen saanut mieleiset tyylikkäät kynnet omien toiveiden pohjalta. Kynsienlaittaja on ollut ystävällinen ja paikkaan on aina mukava mennä iloisen ilmapiirin takia. Suosittelen lämpimästi!


Verkkokauppa e-ville.com
  10.12.2019
e-ville

e-villen palvelun selkeys ja toimitusajat on todellakin kiitoksen arvoisia! SUOSITTELEN!


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  08.12.2019
Maksettua tuotetta ei toimitettu

Tein tilauksen 10.11.2019 kahdesta Brodit-matkapuhelintelineestä. Tuotteita luvattiin tilattavan tukkurilta vähintään kerran viikossa ja toimitusajaksi luvattu noin 10 päivää. Kolmisen viikkoa odottelin ja tsekkasin sitten statuksen. Tilaus edelleen samassa vaiheessa "odottaa käsittelyä". Sähköposteihin en saanut vastausta. Onneksi tilasin PayPaylin (ja edelleen luottokortin) kautta, jonka tiimoilta nyt odottelen rahoja takaisin.

En voi suositella!


Verkkokauppa e-ville.com
  07.12.2019
Alv

Kaikki muu ok mutta alv tuli yllätyksenä


Ironfit oy
  05.12.2019
Rahat meni

Maksetut tuotteet jäi saamatta. Puhelin jopa menee vain vastaajaan.ei saa yhteyttä eikä vastaa sähköposteihin.


Halpis.fi
  04.12.2019
Hyvä kauppa !

Ostin puhelimen, vahvistusta ei tullut sähköpostin . Kysyin vahvistusta ja sain sen seuravana päivänä. Ystävällinen palvelu, nopea toimitus . Kaupan päälle sain myös TwiX suklaapatukan ! Kiitoksia !


Dplay
  03.12.2019
0

HEIP KUVA NYKII JA PÄTKII , KUVA PYSÄHTYY JA ALKAAA ..ONNEA JA MENESTYSTÄ JATKOON EN ENÄÄN TILAA DPLAY


La Chica
  03.12.2019
Kiitos La Chica Iso Omena!

Kanta asiakkaana La chica iso omenassa yli 10 vuotta. Tytöt ovat aina hyvin ystävällisiä, kynteni ovat aina nätit.


La Chica
  03.12.2019
Hyvää asiakaspalvelua

Aina ystävällinen asiakaspalvelu. Kiitos!


La Chica
  03.12.2019
Facial treatment

Hello Iam regular customer from this salon. Always nice to come back. Good price and lovely place ..Iam very happy with servise and workers. They speak English, Finnish as well. 100% recomended

They do also nails , lashes extention , pedicure, manicure.. Iam happy:)) and cant weit visit again:)


Mobiilitukku.fi
  03.12.2019
Loistavaa asiakaspalvelua

Elisa shopitin myyjä antoi vihjeen paikallisesta yrityksestä. Kävin paikan päällä liikkeessä. Asiakaspalvelu oli loistavaa. Tuotteiden esittely ja kokeilu nopeaa ja asiantuntevaa. Hyvä suojakuoripaketti löytyi nopeasti. Suosittelen 10+


Stuntman Oy
  03.12.2019
Myyvät eioota ja rahoja ei saa takaisin

Ostin tuotteita netin kautta ja maksoin suoraan heille tilille. Niillä ei ollutkaan niitä tuotteita varastossa ( myyvät eioota...) mutta rahoja en ole saanut takaisin. Olen laittanut useaan otteeseen viestiä mutta vastausta ei kuulu. Pitänee kai tehdä rikosilmoitus.


Multitronic
  02.12.2019
Nopea toimitus

Tilattu tuote tuli nopeasti postin lakosta huolimatta


Veikon Kone Oy
  01.12.2019
palautusosoite avuksi palauttajille?

mikä on Veikon Koneen verkkokaupan palautusosoite? onko se Ristipellontie Konalassa?


Power
  01.12.2019
Powerin hintarobotti

Power on ollut aktiivinen selittäessään miten hinnat muuttuvat jopa useita kertoja päivässä kysynnän mukaan. Jos on paljon kysyntää hinta nousee ja vastaavasti kysynnän supistuessa hinta laskee. Yrityksen hintarobotin käyttö näyttää siten olevan kaksisuuntaista. Yristys mainostaa, että se vain laskee hintoja, vaikka todellisuus on täysyin toinen. Yrityksen kustannusrakenteessa ei tapahdu vastaavia muutoksia, vaan pikemminkin päinvastoin. Kysynnän lisääntyessä kustannusten osuus laskee joten myös tuotteiden hinnan pitäisi laskea. Yrityksen strategiana ja tavoittena näyttääkin olevan myyntihinnan maksimointi - ei pyrkimys edullisuuteen kuten se mainonnassaan antaa ymmärtää.


Fiorellashop.com
  29.11.2019
Kivoja tuotteita ja aika nospa toimitus

Ostin 3 tuotetta, josta kaikki oli minulle kivoja. Oon aavistuksen pienemmän kokoinen ja koot näyttäisi olevan myös. Paketti tuli 2 päivässä.


La Chica
  28.11.2019
Kiitos

Kaaressa tänään Tina laittoi ihanat mustat geelikynnet minulle. Hän oli erittäin ystävällinen ja huolellinen. Lopputulos on upea. Kiitos


Tattoo Studio Sacred Oy
  28.11.2019
Suosittelen todellakin

Olen ollut jo muutaman vuoden kanta asiakkaana ja olen todella tyytyväinen.:) Olen aina saanut mitä olen "tilannut. Todellakin suosittelen hyvää palvelua", kivaa meininkiä ja todella hyviä tatuointeja+ lävistyksiä!!


Eurorent
  26.11.2019
Taas jälleen kaikki meni ihanasti

Muutaman vuokrauksen olen nyt tehnyt ja tyytyväinen ollut. Hinta oli älyttömän halpa ja auto hyvä! Vuokrasin henkilöauton.


La Chica
  25.11.2019
Surkea geelilakkaus

Kävin ottamassa geelilakkauksen Myyrmannin La Chicassa ja jälki oli aivan törkeän huonoa. Epätasainen lakkaus, kynsien reunoilta puuttui lakkaa ja nyt useasta kynnestä lohjennut puolet lakasta pois. En suosittele kenellekkään.


Verkkokauppa e-ville.com
  23.11.2019
aktiivisuusrannekkeen hihnat

Tilasin aktiisisuusrannekeeseen uudet hihnat e-villestä kun hinta oli halpa ja alkuperäsiet olivat kokoajan pokki nekin. Ei ole viellä katkennut vaikka ranneke on kokoajan ranteessa. Harrastan autoja ja muita moottorilla toimivia vekottimia niin onhan ne kovilla. Tulee liuttimia päälle, ottaa kiinni siellä täällä...

Eli hintansa väärtti. Toimituskin pysyi ihan kohtuullisena vaikka kiinasta tuli. En voi kuin suositella ainakin tällä kokemuksella.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  23.11.2019
Nopea toimitus.

Tilasin 17.11-19 tulostimen laservärin ja tuote saapui 21.11-19 joten toimitus oli tosi nopea. Ja hinta/laatu oli kohdallaan!


Digishop
  22.11.2019
Mustekasetin toimitus

Tilasin mustekasetin, kun sitä oli netin mukaan varastossa. Kun viikon kuluttua sitä ei vielä kuulunut, niin kyselin perään. Kerrottiin että kestää vielä ainakin kaksi viikkoa, kun tuotetta ei ole varastossa. Ei enää koskaan täältä osteta mitään.


Supersaver.fi
  21.11.2019
Vedätystä

Erittäin arvelluttavaa toimintaa. Ostin liput, rahat meni heti tililtä mutta sitten tuli ristiriitaisia ja leväperäisiä ilmoituksia enkä saanut selvää oliko varaus ok vai ei. Ei vastaa puhelimeen ja sähköpostinkin päivien päästä että ei toiminut. Palautti myöhemmin rahat kyllä.


Parturi-Kampaamo Elite
  20.11.2019
Ihana kampaamo

kävin eilen heillä toivoen tietynlaista leikkausta kuvan perusteella, oli ihanaa jutella Heidin kanssa kun hän leikkasi tukkaani.Loppujen lopuksi siitä tuli juuri sellainen kun halusin!! olen todella tyytyväinen. suosittelen heitä. hyvä palvelu ja hintakin oli kohallaa. viisi tähteä. suosittelen kovasti


Verkkokauppa e-ville.com
  18.11.2019
Hyvää asiakaspalvelua!

E-Villen asiakkaana useamman vuoden. Useita kiinalaisia tuotteita, jotka joko eivät ole toimineet tai jotka Suomen viranomaiset ovat myöhemmin kieltäneet ei turvallisina. Mutta! E-Ville on hoitanut aina asiat hyvin. Useimmiten uusi tai korvaava tuote tilalle. Joskus hyvitys. Asiakaspalvelu on mielestäni huippuluokkaa. Toimitusajoissa on vielä tekemistä.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.11.2019
Toimitusosoitteet

Onko mahdollista itse muuttaa verkkokaupan toimitusosoitetta. Nyt vaihtoehtona on vain valmis lista. Esim. asiakkaalla voi olla päivittäisiä asiointeja päinvastaisessa suunnassa.(ei lähin).


Badults.fi
  17.11.2019
Lemmenkipeydellä rahastetaan

Sellainen ajatus tuli että suuri määrä olisi naisia tarjolla flirtillä ja suukoillaan hakevat huomioo ja seksistisillä kuvilla saisi käsityksen että kohta joku sitten antaa , ei , ei anna ei edes mitään viestit tulee ja menee mutta kymmenistäkään kukaan ei edes asu seudulla, näkeehän sen nyt seksipetoja kihniössä tai virroilla. Mutta rahat menee. Oikeaa kontaktia ei synny, sori vaan. jos joku muu tietää paremmin niin ok .


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  15.11.2019
WLAN tukiasema ja viestintä jäi uupumaan firmalta

Tilasin syyskuun alussa langattoman tukiaseman, sain maksusta kuitin maksunvälittäjältä ja tilausvahvistuksen automaatilta. Noh, mitään ei alkanut kuulumaan ja noin parin viikon päästä aloin kyselemään soittamalla, ja sähköpostilla, ja firman web-sivuston lomakkeen kautta missäs se minun tukiasema viipyy. Mihinkään en saanut autamaattivastausta kummempaa palautetta. Noh, nyt marraskuun alusta on sama tuote toisen firman kautta (tuli 2 päivässä) käytössä, ja rahat tulossa takaisin (toivottavasti) luottokorttifirman reklamaation kautta. En voi suositella tätä yritystä tällä hetkellä millään positiivisella tavalla. Jos tämä luokaton toiminta on esim. yrittäjän sairastumisen tai jonkun muun henkilökohtaisen ongelman vuoksi tapahtunut, toivon yrittäjälle voimia parantumiseen/asioiden selvittämiseen.


VPD
  14.11.2019
Laiskaa meininkiä

Tilasin ja maksoin 3ds-pelin, valitsin toimitustavaksi postituksen. Tuotetta oli varastossa, eli oletin että jos tilaan maanantaina, tuote lähtisi sen viikon aikana vielä matkaan. Mitä vielä; tuote jaksettiin postittaa kahden viikon päästä tilaamisestani!

Oli sen verran laiskaa touhua, että jatkossa tilaan pelini kyllä muualta.


Clamos.net
  13.11.2019
Älä tilaa!!

Tilasin kosmetiikkatuotteita 8/2019 kyseisen yrityksen nettisivuilta ja maksoin tilauksen samantien. Noin kuukauden päästä otin yhteyttä yritykseen sähköpostilla, ei vastausta. Tämän lisäksi lähetin vielä 4 muuta spostia, tekstiviestin, mesenger-viestin sekä yritin soittaa, tuloksetta.

11/2019 alussa tein Kuluttajaneuvonnan sivuilla reklamaation ja lähetin yritykselle. Seuraavana päivänä tuli sähköposti ja rahojen palautus. En enää tilaa kyseisestä yrityksestä mitään, enkä suosittele ketään muutakaan täältä tilaamaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.11.2019
Peruutuskamera

Todella hyvä tuote. Asensin jo toiseen uuteen autooni. Toimii hyvin.


AdLibris
  11.11.2019
Tavara tuli ajoissa. Hinta kohillaa

Tilaus on ök ja aikataulu ok


Multitronic
  11.11.2019
Nopeaa toimintaa

Tuote löysi perille sovitun ajan sisään. Asiakaspalvelu vastasi tahdikkaasti kysymyksiini ja kokonaisuudesta jäi hyvä maku. Suosittelen kovasti!


Ebeling hammaslääkärit
  10.11.2019
Ei hyvä eikä huono

Kohteliasta palvelua ja ihan kiva paikka mutta minua häiritsi se, et olivat koko ajan tuputtamassa ja myymässä. En halua mitään turhaa eikä oikein tullut luottamusta em syistä johtuen. Ei jatkoon.


La Chica
  09.11.2019
Geelikynnet

En suosittele, kävin Flamingossa geelikynsien huollossa, olen pettynyt lopputulokseen. Harmitti maksaa 54 € rumista , epätasaisista kynsista:(En mene uudestaan.


Swappie.fi
  09.11.2019
”Ei olisi kannattanut ostaa kadun”

Kun kuulin firmasta olin että mielenkiintoista mutta vähän liian kallista mutta asiakaspalvelu sai minut kiinnostumaan kun puhui niin hyvin minulle oli turvallinen puhelin tärkeintä ja että sovittiin että saisin apua tietoturvaan ja tehdä niiden koneella myyjän kanssa turvallisesti uuden sähköpostin uuteen puhelimeen koska on ollut pahoja tiet turva ong... asiakaspalvelija oli hyvin iloinen ja positiivinen puhelimessa ei ongelmaa tottakai sopii ilman lisämaksua sanoi puhelimessa sovittiin päivämäärä milloin tulen paikalle ilmaisin sen hänelle hyvin selvästi..... voitte uskoa että petyin pahasti kun näin liikkeen se oli todella alkeellinen ja pieni ja ihmisiä jonossa kun loppujen lopuksi pääsin tiskille ja kysyin myyjää nimeltä ewe NI hän ei ole kuulemma töissä eikä myöskään viitsinyt ilmoittaa sähköpostilla ettei tule töihin.....mutta että miten minä voin auttaa miksi en luovuttanut silloin vittu puhelin maksoi420 euroo sitten piti alkaa siinä selittää kaikkien kuullen mitä oltiin sovittu puhelimessa kun ei oltu mitään merkattu liikkeeseen olin että siinä kaikkien kuullen tehdään sähköposti ja plää plää eihän ne edes tiennyt mitä turvaominaisuuksia apllelta löytyy esim olin ihan järkyttynyt ja raivona mutta en tod suosittele kenellekään kun ei viitsitä edes tulla töihin sovittuna päivänä uskomaton maailma tänä päivänä...ei mihinkää voi luottaa.....


Foodora
  09.11.2019
Toimitus puutteellinen

Tilauksesta puuttui 4 annosta. Kiva katsella muiden ruokailua.


Puhelinfix.fi
  08.11.2019
Tilasin xperia z3 compact näytön

Näyttö osoittui vielliseksi olin yhteydessä heihin ja sanoivat että minun vika kaapeli laitettu väärin.Olen kumminkin noin 50 näyttöö vaihtanut eri puhelimiin. En suosittele


Tattoo Studio Sacred Oy
  08.11.2019
Erinomainen

Olen ollut vuosia asiakkaana ja aina saanut hyvää palvelua ja ollut tyytyväinen tatuointeihin. Tatuoija on aina kärsivällisesti kuunnellut ideani ja piirtänyt mallit toiveitteni mukaan. Ilmapiiri on mukava ja aina on hauskaa.


Eurorent
  07.11.2019
Tyytyväinen

Erittäin hyvää palvelua! Auto oli kuin pakasta vedetty ja toimi moitteettomasti. Henkilökunta todella ystävällistä. Suosittelen!


Ebeling hammaslääkärit
  06.11.2019
Erinomaista palvelua

Olen kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen Ebeling Hammaslääkärien palveluun. Kävin tuolla Invisalign-oikomisessa ja minulle tehtiin myös hammasimplantti. Hampaista tuli juuri luvatun suorat. Implantti onnistui nopeasti ja kivuttomasti jonkun 3D- ohjurin ansiosta. Ei tarvinnut edes särkylääkettä ottaa. Palvelu oli muutenkin hyvin ystävällistä. Suosittelen! :)