Viimeiset 100 arvosteluaVerkkokauppa e-ville.com
  24.06.2019
Aikataulu

Tilaamani hittituote tuli etuajassa


Verkkokauppa.com
  24.06.2019
Asiakaspalvelu

Verkkokauppa.com on siitä erikoinen paikka että jos kohtaat ongelmia, saat vastaasi asiakaspalvelun joka on paljon pahempi kuin Finnairin asiakaspalvelu.


Verkkokauppa e-ville.com
  22.06.2019
Toimitusaika

Tilasin ilmeisen suositun tuotteen e-villestä ja seurannan kadottua suomeen saapuessaan en tiennyt yhtään aikaa koska tuote saattaisi saapua tai missä paketti kulki mutta likimain kuitenkin ilmoitetun saapumisajan (1-4vko) rajoilla tavara tuli perille. Varmasti syynä pitkälle odotukselle olikin sivulla mainittu tuotteen valtava tilausmäärä joka pitkitti ilmeisesti aikaa jonkin verran. Silti voin suositella jatkossakin kyseistä nettikauppaa, varsinkin Suomen varastolta tavara tuli seuraavan päivän aamuna matkahuoltoon tilauksesta.


Clamos.net
  20.06.2019
Saapumaton lähetys

Tilasin 19.05. Joe Blasco huulipunan. Maksoin verkkopankissa heti. Maksoin kirjemaksun kun pieni koko. Odottelin viikon..laitoin sähköpostia kun ostettua huulipunaa ei tullut. Sain sähköpostia että tämä sävy loppunut ja maahantuojalta olisi tulossa tällä viikolla ja toimitetaan eteenpäin. Varastosaldo näytti 44. Odottelin edelleen ja olen yrittänyt soittaa ja laittanut useamman sähköpostin. Puhelimeen ei vastata eikä myöskään sähköposteihin. Tilaushistoriassa näkyi tilauksen tilassa pari viikkoa odottaa nyt pari viikkoa valmis. Mitään ei ole tullut ja kuukausi mennyt. Teen rikosilmoituksen asiasta. Asia on tuottanut mielipahaa ja usko Clamos verkkokauppaan mennyt jos ei voi viralliseen kauppaan enää luottaa.


Ink Pistols
  20.06.2019
raiskaaja tatuoija

tämähän on juuri se raiskaaja tatuoija joka on nyt iltalehdessä. toivotaan että hommat loppuisivat tältä ällötykseltä.


Takomo Custom Tattoo
  19.06.2019
Ihan loistava mesta!

Joni oli tatskaajana, teki upeaa jälkeä freehandina. Tuntui hyvältä antaa vapaat kädet, kun olin ensin suunnan näyttänyt. Tunnelma hyvä, hygienia hyvä, ei voi muuta sanoo kuin että Jonilla tulen käymään vastaisuudessakin! 6/5 - would tat again :)


Petäys Resort
  19.06.2019
PETÄYS RESORT

Ei enään ikinä Petäys Resort/Hotelli Petäykseen.

Sulkenut asiakkailta veneenlaskupaikan kokonaan ja teettänyt puomit laskupaikan eteen.... En vie tänne lafkaan enään euroakaan!!!


Tattoo Studio Black Arts
  17.06.2019
Kauhistelee

Hirvittävät hinnat,ja taso on ko paikassa mitä sattuu. En olisi niin järkyttynyt jos hintaan saisi vastinetta tai omistaja osaisi arvioida työnsä (hinta -laatu) uudestaan.ja tulla vähän alaspäin.

Todennäköisesti en mene uudestaan -- En siis suosittele, ylihintaista


Tattoo Heka
  17.06.2019
Lävistys

Kaikki tämänhetkiset lävistykseni olen TattooHekassa ottanut ja aina saanut mahtavaa osaamista ja asiakaspalvelua. Tulen käymään jatkossakin! Lävistyksien kanssa tietävät, mitä tekevät ja ensimmäisen siellä ottamani lävistykseni jälkeen olen kyseiseen paikkaan ja henkilöön voinut luottaa.


Turun Paja
  16.06.2019
Kehitettävää paljon

Tekijä on huono vastaanottamaan kritiikkiä omista töistään, mustamaalaa muita liikkeitä ja sai minutkin tuntemaan että kuva ei ollut onnistunut minusta johtuvista syistä. En ymmärrä miten J saa jonkun asiakkaan vakuutettua siitä että hänen työnsä on ensiluokkaista jälkeä. Kehitettävää siis asiakaspalvelussa ja tatuointitaidoissa.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.06.2019
Nokia 3310 (original, tehdashuollettu)

Ostotapahtuma ja toimitus oli erittäin hyvä kokemus. Paketti tuli postiin aikataulun sisällä. Pakkaus oli hieman littaantunut matkalla, mutta koska tuotteena oli Nokia 3310 original, kaikki oli erittäin hyvässä kunnossa. Suosittelen myyjää aivan vilpittömästi - odotan seuraavaa tuotetta, jonka saan sieltä ostaa!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  16.06.2019
Samsung S5 akku

Tilasin Samsungin akun 24.04.2019 ja 16.06. edelleen toimittamatta. Vastaavat että on matkalla kun ei ole heillekään palautunut. En suosittele!


Kilpailuttaja.fi
  16.06.2019
ei toimi

tämä ei toimi , miksi ?

ei salli edetä,kun laittaa postinumeron ja asunnon+lämmitystiedot. ollut ongelma jo pitkään. mikä tässä mättää ?


Verkkokauppa e-ville.com
  15.06.2019
vilkut

Tilasin polkupyörään vilkut, city pyörään tein tangon päihin n.45 asteen mutkat, näkyvät HYVIN myös taaksekin!


Clamos.net
  14.06.2019
Puuttuva asiakaspalvelu

Löysin tästä itselleni aiemmin tuntemattomasta verkkokaupasta haluamani tuotteen hurjan edullisesti ja innostuin tilaamaan myös muita tuotteita koska postikulut ja tuotteet olivat huomattavan edullisia. Tilauksen jättämisen jälkeen luin kokemuksia kyseisestä kaupasta ja kaduin hieman tilaustani, sillä kokemukset olivat enimmäkseen todella negatiivisia. Tilausvahvistus tuli parin päivän päästä ja siinä kerrottiin että osa tuotteista oli päässyt loppumaan ja että saisin rahani takaisin näistä tuotteista. Toinen loppuneista tuotteista oli alunperin haluamani tuote, jota tosin myytiin verkkokaupan sivuilla edelleen mitta vain pari euroa kalliimpaan hintaan. Tuote ei siis ilmeisesti ollut loppunut vaan ainoastaan sen mahdollinen alennuserä, mutta annoin asian olla. Loput tuotteet olivat mitä halusin ja saapuivat muutamassa päivässä. Jäin odottelemaan rahanpalautusta.. Reilu viikon päästä tilauksen saapumisesta laitoin yritykselle sähköpostia jossa kysyin, koska palautus mahtaisi näkyä tililläni. Kukaan ei vastannut. Seuraavalla viikolla kysyin asiaa uudestaan, seuraavalla viikolla jälleen ja sitten yritin jo soittaa yritykseen kahdesti. Sähköposteihin tai puheluihin ei vastattu koskaan.

Otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan joka otti yhteyttä yritykseen, ja he lähettivät minulle tilausvahvistukseni uudelleen kysyen samalla tilinumeroani. He eivät siis vastanneet lähettämiini viesteihin edelleenkään. Vastatessani sähköpostiin sain samaan aikaan sähköpostin kuluttajaneuvonnasta jossa kerrottiin että "yritys ilmoittaa että ette ole ilmoittaneet tilinumeroanne heille". Yritys ei koskaan aiemmin ollut pyytänyt tilinumeroani palautusta varten. Vastasin yritykselle tilinumeroni ja kerroin myös tilanteeseen nähden ihan asiallisesti mitä mieltä olen heidän yrityksestään ja toiminnastaan mutta "yllättäen" en ole vieläkään saanut rahojani takaisin. Eilen laitoin jälleen sähköpostia yritykselle että koska voin odottaa rahojani, mutta he tuskin vastaavat koskaan. Kysyin samaa jo aiemmin kuluttajaneuvonnan yhteyshenkilöltä mutta hänkään ei ole enää vastannut minulle... Täytynee ottaa uudelleen yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Onneksi tilanteessani ei ole kyse kuin noin 15 € sta, mutta en voi kyllä todellakaan suositella tätä yritystä tämän asiakaspalvelukokemuksen pohjalta.


Opiskelijamuutot
  14.06.2019
En voi todellakaan suositella

Pyysin tarjousta pienen yksiön muuttoon (muutto kesti alle tunnin) ja kertoivat tarjouksessa kaikki muut ehdot paitsi sen, että minimiveloitus on 3h. Tämän lisäksi muutto myöhästyi kolmella tunnilla ja toinen muuttomiehistä oli aivan lapanen, jonka takia kannoin itse painavimmat tavarat. Todella epäilyttävää toimintaa, että tarjousta tehdessä ei mainita noin oleellisesta asiasta kuin minimiveloitus.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.06.2019
Hyvä tuote, palvelu ja takuu

Nopeat toimitukset, hyvä palvelu ja takuu toimii. Toimiva verkkokauppa.


Verkkokauppa.com
  13.06.2019
Toimitus kestää ja kauan

Tilatulle tuotteelle luvattiin toimitusaikaa 12-14päivää. Huhtikuun lopussa tilattua tuotetta ei kesäkuun puoleen väliin menessä ole kuulunut. Syynä oli kuulemma tilauksen huono vastaaotto ajankohta. Kun reklamoin asiasta annettiin ymmärtää, että tuote saapuisi tällä viikolla (eipä ole kuulunut).


Gigantti
  12.06.2019
Suomen surkein toimitus/asiakaspalvelu

tilasin kolme vuorokautta sitten tuotteen ja sille ei ole tehty mitäänn ....asiakspalvelu on on enemmänkin asikas kiusaaja täysin surkeita!! parhain on kun on tv:stä kysytty teknisiä tietoja niin myyjä sanoi kato netistä

SUOMEN SURKEIN TOIMITUS JA ASIAKASPALVELU---- EI ENÄÄN AINAKAAN MINULTA OSTOJA GIGANTISTA!!!


Fiksaa.fi
  11.06.2019
Nettipalvelu pelaa

Tarvitsen osan 2000 vuosimallin Mercury-perämoottoriin. Räjäytyskuvan avulla osa löytyi helposti. Linkki tilaamiseen ja maksamiseen toimivat vaivatta. Sain tilausvahvistuksen heti sähköpostiin ja maksu näkyy myös pankkitililläni. Saamani koodin avulla voin seurata tilauksen etenemistä. Tein tilauksen 6.6.19. Nyt 11.6.19 yrityksen puhelinnumeroon ei saa yhteyttä. Lähetys ei näy Postin seurannassa.


AdLibris
  10.06.2019
Toimitukset viivästyy

Tilasin pikatoimituksena tuotteita. Säännöllisesti itse asiaa perään kyselleenä sain aina vastauksen, että tavarat ovat lähdössä, pakattavana tms. Toimitus ei ole tullut vielä kuukaudenkaan jälkeen. Asiakaspalvelu valehtelee. Vuosia sitten toiminta oli hyvää, mutta nyt käsittämättömän ala-arvoista. Peruin tilauksen, mutta saas nähdä, milloin saan rahani takaisin. On huijattu olo!


ON24 Sisustus Oy
  10.06.2019
Kulmakaappi viallinen

Tilattiin kulmakaappi joka ei ollut halpa, jonka pystypalat ovat eri mittaisia !!!!!!Toinen sentin pidempi kun toinen. Tavarat toimitti Espooseen eestiläinen pakettiauto joka ei ollut suomen ammattikilvissä ja työntekijä oli eestiläinen...... Asennusohjeet oli ainoastaan venäjäksi vaikka Suomessa on aina pakko olla ohjeet SUOMEKSI !!

En ikinä tilaa ON24 tavaroita enkä suosittele muillekaan.


Staffpoint
  10.06.2019
Sitä samaa kaikkialla

Vuokrafirman kirjoilla olet b-luokan duunari. Tämä koskee kaikkia vuokrafirmoja. Ainoa toivo näissä on että pääset asiakasyrityksen kirjoille jossain vaiheessa, mikäli heillä on siihen tarvetta. Yli 10 vuotta useita vuokrafirmoja kiertäneenä on tullut tietty kuva näistä työnantajista. Pääsääntöisesti työ on yhdestä päivästä pariin kuukauteen ja jokainen työpaikka on yksittäinen työsopimus joita ketjutetaan, eli olet kiertävä sijainen. Esimerkiksi Staffpointilla sinulla ei ole oikeutta heidän tarjoamiin yksityisiin lääkäripalveluihin ellet ole ollut 6kk saman asiakasyrityksen palveluksessa yhtäjaksoisesti vaikka olisit ollut joka päivä töissä vuokrafirmalle vuosia. Näitä palveluita saavat siten hyvin harvat koska työsuhde asiakasyrityksessä lähes aina on lyhyempi kuin puolivuotta ja olet ollut siinä ajassa jo useammassa paikassa mitä todennäköisemmin. Saattaa olla myös että asiakasyritys ei tarvitse sinua esim viikkoon ja siinä katkeaa myös tuo yhtäjaksoisuus. Kieroa eiko? Tehdyistä tunneista kannattaa pitää omaa kirjaa, etenkin jos työaika vaihtelee, sillä jalkikäteen niiden selvittely voi olla tuskallisen vaikeaa ja jotain voi jäädä saamatta mutta et muista mitä. Työsopimus on usein 7,5 tuntia / päivä tai 37,5 tuntia / viikko, jolloin niitä pekkaspäiviä ei tarvitse maksaa. Tämä myös siinäkin tapauksessa että ylitöitä riittäisi joka viikolle. Tällä tavalla säästävät yhden päivän joka kuukausi palkastasi. Jotkut alat ovat kausiluontoisia, eli on olemassa kuukausia jolloin asiakasyrityksissä tapahtuu vähemmän ja arvatkaapa ketä joutuu istumaan silloin kotisohvalla vaikka tekisi mieli töihin? Se vuokraduunari tietenkin ja Kelasta on turha mennä pyytämään mitään työttömyyspäivärahaa lukuunottamatta, jolla ei maksa muuta kuin vuokran... jos sitäkään. Kertovat sieltä että olisi pitänyt säästää siitä palkasta mitä oli saanut edellisinä kuukausina. Sopimusta tehdessä kannattaa myös kysyä lomapalkasta sillä jotkut jättävät sen maksamatta ellet osaa sitä pyytää. Työtarjoukset saattavat tulla aikaisin aamulla soittona tai tekstiviestinä ja jos et vastaa nopeasti, vuorot menee jollekin toiselle. Kaikkien kanssa ei aina tule toimeen vaikka kuinka yrittäisi. Jos työpaikalla tulee ongelmatilanteita, sinä olet se joka lähtee ilman selityksiä. Valitettavasti sinun työnantajasi ei pidä puoliasi vaan yrittää hiljaisuudessa sijoittaa sinut muualle tai ei enää soita. Totuus on että vuokrafirman on helpompi menettää työntekijä kuin asiakasyritys. Eli kun yhteen suuntaan kumartaa, niin toiseen pyllistää. Osamaksusopimukset, luotot ja lainat voit unohtaa pääsääntöisesti sillä et ole vakituisessa työsuhteessa. Niiden myöntäjät tietävät että vuokratyössä sinulla ei välttämättä ole töitä enää huomenna. En suosittele kenellekään ellet ole varma siitä itse että töitä riittää koko vuoden tai ole valmis ottamaan töitä useammasta vuokrafirmasta... tämäkään ei takaa sitä että töitä on jatkuvasti. Vika ei välttämättä ole siinä vuokrafirmassa vaan asiakasyrityksissä jotka yrittävät säästää kustannuksissa. Niin kauan kuin vuokratyötä tehdään, niin kauan tilanne vain huononee. Itse en enää siihen oravanpyörään lähde.


Netrauta.fi
  10.06.2019
Katastrofaalisen huono

Tilasin Netraudasta laminaattia ja alusmuovia. Toimitusajan piti olla max 5pv. Luotin toimitusaikaan, ja suunnittelin remontin sen mukaan. Se oli virhe! Lähetys tuli KUUKAUDEN myöhässä, jouduin kyselemään sen perään monta kertaa ja minulle jopa väitettiin sen olevan matkalla vaikka se ei ollut.

Toimituksen tultua sain n. 2vk päästä ilmoituksen että minulle on tulossa uusi lähetys, 400kg laminaattia. Sekin Netraudan moka. Tästäkin aiheutui ylimääräistä stressiä.

Jouduimme asentamaan lattian huonekalujen jo tultua uuteen kotiin, joka oli huomattavasti vaikeampaa.

Vastineeksi tästä kaikesta sain hyvitykseksi vain ilmaiset toimituskulut..

En missään nimessä suosittele Netrautaa kenellekään.


La Chica
  09.06.2019
Kaameat ripset ja väärin tehty

Asiakaspalvelu erittäin hyvää mutta ripsipidennyksiä siellä ei osata tehdä ! Aluksi tehtiin kalassiset no sain muutaman tupsun silmiini sitten takuutyönä toiset nämä liimattu päin honkia ! Ripset näyttää kauhelita käsiala on hirveetä liimaa käytetty liikaa. Huomenna aika poistoon mutta ei tosiaan tähän kyseiseen firmaan. Rahat meni ihan hukkaan en voi susoitella kenellekkään tätä paikkaa.


Zooplus
  08.06.2019
Pettynyt asiakas

Olen tilannut Zooplussasta 7 vuoden aikana. Nyt loppuu tilaaminen!Sopimus postin kanssa ja sitten yhtäkkiä toimitus tulee GLS´n kautta joka EI toimita tavaraa kotiin. Ellei sinulla ole autoa saat raahata 28 kilon paketin kotiin tai tilata postista kotiinkuljetuksen , 11 euroa vaikka asut 300 sataa metriä postista!


INT2000
  07.06.2019
nimipalvelimet..

Name Servers are on the Same Subnet..

kiesus..


Dplay
  07.06.2019
Toimii heikosti

Mulla on ollut nyt dplay kokeilussa kaksi päivää ja eilen katsonut noin 5 tuntia ohjelmia. Toiminta on heikkoa, jokasen puolen tunnin ohjelman aikana kuva on pysähtynyt 1-6 kertaa useiksi sekunneiksi tai palannut valikkoon

Muilla palveluilla (netflix, hbo) tätä tapahtuu satunnaisesti muutaman kerran viikossa jos sitäkään.

Testasin katsoa välissä yhden ohjelman netflixistä joka toimi moitteettomasti, mutta siirryttyä takaisin dplayhin ongelmat alkoivat heti.

Mulla on 1GB internet ja laitteistonsa Samsungin SmartTv


Verkkokauppa e-ville.com
  07.06.2019
Kelpo kauppa

Kauppa toimii hyvin ja asiakaspalvelu vastasi tilauskyselyyni nopeasti. Voi suositella jos ei tarvitse hyödykkeitä kovin nopealla aikataululla.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  06.06.2019
hidas toimitus

Tilasin 4G antennin jonka toimitus ajaksi luvattiin 5-8 päivää mutta 2viikon päästäkään ei vielä ollu tilausta käsitelty. Noh laitoin sinne emailia ja kyselin miten voin perua tilauksen mutta kappas kummaa paketti lähti postiin seuraavana päivänä... nyt odottelen että mitähän sieltä tulee.


Varuste.net
  06.06.2019
Ihan vaan töissä täällä

Kalastustarvikkeita ostamassa Konalan myymälässä, ei menny ihan kitkattomasti. Myyjiä oli arki-iltana kohtuu paljon, palvelua vähemmän ja tietämystä ei ollenkaan. Joka asiaa piti kysyä erikseen, useampi myyjä totesi ettei tiedä alueesta oiken mitään ja poistui paikalta. Ominaisuuksista ei voinnu tiedustella mitään, hintoja ei ollut näkyvillä oikeen missään tuotteessa. Esimerkiksi tietoa mitä vapoja on myymälässä tarjolla ei tiedetty. Noin puolen tunnin vatuloinnin jälkeen ei enää jaksanu, joutu lähtemään muualle. Jäi vapa,kela & siima yhdistelmä sekä vieheet ostamatta. Ja hyvä näin koska Wobberista melkein naapurista sain hyvää palvelua, neuvoja ja kamat myös huokeammalla. En enää asio varustenetissä


MRoom
  06.06.2019
En pääse ikinä leikkaamaan

Olen kolme kertaa viikon sisällä yrittänyt päästä sinne ja olen ollu jo jonossa, ja 10minuuttia jäljellä minun vuoroon, kunnes jono kasvaa ja loppujen lopuksi noin viiden aikaan tulee viesti että emme kerkeä sinua enää palvelemaan tänään! :). Minulla on lahjakortti tänne mutta tuon lahjakortin käyttämisen jälkeen en edes kuse enää m roomiin päin


Verkkokauppa e-ville.com
  04.06.2019
Hyvän palvelun kauppa

Tuotteiden tilaaminen on helppoa,vaivatonta ja asiakaspalvelu on hyvää. Kaikki toimii. Paljon on tullu tilattua ja jatkossakin tilaan. Suosittelen.


Gigantti
  02.06.2019
Gigantille ehdoton EI

Ostin Gigantista 15.5.2019 Hp pavilion 14 ja sain sen rikkinäisellä akulla. Koska verkkosivulla lukee "50 päivän palautusoikeus, emme kysy edes syytä" niin menin konetta vaihtamaan ja ylläri, huoltoonhan se lähti sitten. Kauheen mukavaa tonnin arvoisen koneen takia heti juosta pitkin kyliä, plus saada vielä joku kylmänsodan aikainen lainaläppäri...


Halvat Hinnat verkkokauppa
  30.05.2019
Toimi niin kuin piti

Omalla kokemuksellani voin suositella Halvathinnat.com:a. Tilasin akun Samsung S5 puhelimeeni. Akku saapui lähipostiin 14 vrk:n kuluttua. Akku on oikean lainen ja on toiminut moitteetta.


MyTrendyPhone
  30.05.2019
Työkalut unohtui näytön tilauksesta

Työkalusarja piti tulla näytön mukana. Ei tullut. Jatkossa muualta tilaukset.


Netrauta.fi
  28.05.2019
Myyvät tuotett jota ei ole

Tilsin 22.5.2019 Ruohonleikkurin ja nyt vasta tieto siitä että tuotetta ei ole, jos itse en olisi ollut yhteydesä asiakaspalveluun niin tuskin tietäisin vieläkään asiasta mitään. Odotan nyt että maksavat rahat takaisin.


Verkkokauppa e-ville.com
  26.05.2019
Hyvin on tuotteet tulleet ja takuu toiminut

Olen ostanut useita tuotteita ja Suomen varastosta toimitukset tosi nopeita, Kiinasta menee vähän kauemmin, mutta tulevat kyllä. Jos on ollut takuu yms kysymyksiä, niin niihinkin on saanut hyvin ja asialliset vastaukset. Mukava ja helppo asioida


Raven Tattoo
  25.05.2019
Inara

Löysin kaverin suosituksen kautta Inaran tekemät tatuoinnit ja päätin ottaa uusimman tatuointini häneltä, suuri syy tähän oli itselle mieluisen tatuointityylin lisäksi se, että halusin tatuoinnin vegaanisesti tehtynä. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen ja tulen iloiseksi joka kerta käsivarttani katsellessa. Hyvät jälkihoidon ohjeet ja kaikkiin kysymyksiin vastattiin ystävällisesti. Tykkäsin tatuoijan tavasta työskennellä, rauhallinen ja mukava kokemus. Palaan kyllä uudestaan :)


Studio Play Arabianranta
  25.05.2019
Kiitos

Hei, Mari laittoi hiukseni taas toiveitteni mukaan upeasti. Hyvällä mielellä saa aina sieltä lähteä. Olen viime käynnistä taas tosi tyytyväinen tulokseen! Kiitos, Mari, ystävällisestä ja asiantuntevasta työstäsi!


Netrauta.fi
  24.05.2019
Netrauta- Huonoin mahdollinen ostokokemus.

Ostin ihan äskettäin liesituulettimen, jonka etupaneelissa huomasin kolhuja heti asennuksen jälkeen. Olen täysin varma siitä, että olen ostanut jo valmiiksi kolhitun tuotteen. Tein reklamaation saman tien, mutta sitä ei hyväksytty. Vastavaanlaisia palautus- ja reklamaatioehtoja en ole aiemmin kokenut, vaikka ostanut netista paljon ja joskus joutunut reklamaationkin tekemään. Tämä oli tasan viimeinen tilaus Netraudasta. Onneksi en ehtinyt tekemään suurempaa tilausta. Lukekaa hyvin tarkasti tämän nettikaupan kaikki mahdolliset ehdot ennen kun alatte tilamaan. Itse tunnen oloni huijatuksi.


Netrauta.fi
  23.05.2019
Laitteen kokeilua ei sallita

Tilasin Netraudasta viilennyslaitteen johon ei tarvita putkien asennusta. Sain laitteen, otin sen laatikosta ja laitoin virtajohdon seinään. Ajastin koneen toimimaan kokeeksi 2,5 tunniksi yöllä. Laite piti kovaa ääntä ja päätin palauttaa sen heti seuraavana päivänä. Asiakaspalvelu totesi että laite on käytetty eikä voi palauttaa. Miten ihmeessä voi tietää miten kone toimii ellei voi kokeilla. Olin liian rehellinen ja kerroin kokeilleeni. He mainostavat riskitöntä ostoa ja palautuoikeutta 14 päivää maininnalla asennettua laitetta ei voi palauttaa. Olisi pitänyt älytä. Kurkistaa laatikkoon ja todeta että on kova ääni. Asiakaspalveluesimies jolle jätin soittopyynnön oli töykeä ja pysyi kannassa että käytetty mikä käytetty. Voin kuulemma käytettynä palauttaa ja he arvioivat paljonko käytöstä veloitetaan ja loppu hyvitetään. Asia on vielä kesken mutta pahaa pelkään että sinne meni rahat melkein neljäsataa. En ikinä enää osta sieltä mitään ja varoitan muitakin käyttämästä, ainakaan tunnustamasta että olette kokeilleet jos aiotte palauttaa. Giganttiin sain palauttaa kun olin kokeillut ja rahat tuli kaksi päivää myöhemmin.


Tattoo Studio Nobody
  22.05.2019
Aina

Takuuvarma lopputulos!


Duck's Tattoo & Piercing
  19.05.2019
Tunnelma parantunut

Aiemmin tuolla työskennellyt nuiva nuori kaveri (joka oli vuosia takaperin mestan ensikohtaamiseni) on lähtenyt pois joten asiakaspalvelu on noussut huomattavasti ja ilmapiiri hyvä. Uudempi Meksikolainen vahvistus on paitsi taitava, myös sympaattinen ja puhelias. Aina täällä saamani kuvat ovat olleet priimaa ja omistaja on kiinnostunut asiakkaista, myös niistä joille ei itse tee kuvaa. Tatuoijat ovat välillä todella omituista sakkia mut Ducksyssa on nykyisin rento fiilis. Aion käydä jatkossakin jos nykyinen sakki pysyy


Domainhotelli
  18.05.2019
Ammattiharrastelija

Siirsin oman ja neljän asiakkaan sivustot vuosi sitten, enkä keksi mitään kielteistä sanomista. En ymmärrä tietotekniikasta juuri mitään, mutta sekä palvelujen tilaus, että hallinnointi on niin loogista ja selkokielistä, että selvisin melkein kaikesta itse, tuhoamatta mitään. Ja asiakaspalvelu hoiti loput nopeasti chatissa. SSL kuuluu hintaan ja bonuksena kumppanuussopimuksella asiakkaideni vuosimaksut kuittaavat oman saittini kulut. Odotan toki yhä sitä haudattua koiraa ja ihmettelen, mikä firman idea muutenkin on, koska sen taustalla ovat yhden maan suurimman palveluntarjoajan pyörittäjät. Ehkä Domainhotelli on heille testialusta, mutta mitään ongelmia ei ole ollut.


Turun Paja
  17.05.2019
Huono kokemus paikasta

Otin tosiaan Turun pajassa smileyn muutama viikko sitten. Kävin happy hourin aikana. Sattui yllättävän paljon ja koru oli aivan liian suuri. Muutaman viikon jälkeen menin toiseen paikkaan vaihdattamaan korua ja paikan lävistäjä sanoi smiley lävistykseni olevan ikeneni sisässä. Senhän on siis tarkoitus olla huulen alla olevassa jänteessä. Ikeneni olisivat lähteneet vetäytymään paljastaen hammaskaulan. Lävistäjä kertoi myös, että koru ei saisi olla niin suuri. Turun pajassa lävistäjä oli myös hyvin ylimielinen ja epämukava. Olen erittäin pettynyt. Ymmärrän, että on riski mennä halvempaan paikkaan ottamaan lävistys ja tein tietoisesti valinnan. En vain uskonut, että näin helppo lävistys voisi mennä niin pahasti pieleen. Onneksi ei sentään maksanut paljon. En siis suosittele, myös kaverillani on samalta reissulta erittäin epämukavat muistot. Kannattaa maksaa enemmän ja ottaa lävistys jossain toisessa paikassa.


VPD
  17.05.2019
Älkää luottako toimitusaikoihin

Lähettävät kuulemma samana arkipäivänä jos tilaat ennen klo 15, mutta maanantai-iltana tilasin ja vasta perjantai-iltana tuli viesti, että ovat lähettäneet paketin postiin :)) Tässä sitä ootellaan vielä se 3-4 arkipäivää että tulee postilaatikkoon, jossa voikin kestää viikkoja näiden muiden arvosteluiden perusteella. Näillä vitun idiooteilla on yks vitun homma eikä sekään näytä onnistuvan. Täyttä kusetusta koko paska


Rajala Pro Shop
  16.05.2019
Liikkeessä ei olekaan palautusoikeutta?

Vähän yllätyin kuin liikkeestä ostetulla kameralla ei olekaan palautusoikeutta. Eikä sitä ostotilanteessa kerrota! Tämähän yllyttää ostamaan verkosta ja varmaan sitten hintavertailun tuloksena muualta kuin Rajalalta. Kamera ihan koskematon alkeperäispakkauksessa, senverran avattu kuin liikkeessä esittelivät. Ja sitten samasta kamerasta oli julkaistu jo uudempi malli muutamia kuukausia aiemmin.Siinä mallissa olisi ollut juuri se ominaisuus, jota jo liikkeessä ostaessani sanoin tarvitsevani.Mutta mitään tietoa uudemmasta en saanut liikkeessä. Ajattelin sentään kun kävelen arvostettuun kameraliikkeeseen, kun oli matkan varrella, niin saan viime tiedon ja just sopivan kameran. Pitänee palata vanhaan hyväksikokemaani netistä hakien ja vertaillen ja tilaillen.


Rajala Pro Shop
  16.05.2019
Nikon Coolpix P900 takuuhuolto

Ostin talvella toiselta lintuharrastajalta ym. kompakti kameran, joka pitkähkön zoominsa takia soveltuu aloittelevalle lintukavaajalle.

Kuvasin pari kuukautta ilman kameraongelmia. Kuukausi sitten kameran näytölle tuli tuli ilmoitus objektiivivirheestä. Vein kameran Helsingin Pro-shop myymälään. Sieltä kamera lähetettiin Viroon takuuhuoltoon. Kolmen viikon jälkeen kamera palasi huollosta ilmoituksella ettei takuuhuolto löytänyt virheitä.

Niinpä lähdin tyytyväisenä linturetkelle. Neljän onnistuneen kuvan jälkeen sain taas ilmoituksen objektiivivirheestä ja kamera ei suostunut toimimaan. Vein kameran jälleen Hesan Pro-shoppiin. Yllätyin suuuresti seuraavan päivän tekstiviestistä, missä ilmoitettiin, että kamera on noudettavissa. Kameraani oli tutkittu iltapäivällä kameraliikkeessä ja huomattu, että ostamani kameran objektiivin ympärillä oli kuminen vastavalosuoja. Liike ehdotti, että en käyttäisi sitä enään. Tänään otin runsaasti kuvia, vaikka suojus on objektiivin ympärillä. Nyt osaan varoa suojuksen liukumista objektiivin etuosaan, jolloin se haittaa moottoroidun zoomin toimintaa ja aiheuttaa objektiivirhe tilanteen.

Minusta on suurenmoista, että sain ammattiatitosita ja ystävällistä palvelua ilman laskuja, vaikka kameran vuoden takuu oli umpeutunut paria viikkoa aiemmin. Nikonin ainoastaan vuoden takuu tosin kummastuttaa, kun melkein kaikissa muissa tuotteissa on kahden vuoden takuu.


NetFinn Finland
  15.05.2019
Hyvä hinta/laatusuhde

Useampia pienehköjä webbisivustoja olen netFinnin kautta pyörittänyt. Palvelu on toiminut. Kohtuullisen nopeasti on saanut tarvittaessa teknistä tukea, vaikkei palvelun hinta aina sitä mielestäni edes edellyttäisi. :)


Verkkokauppa e-ville.com
  15.05.2019
e-ville.com

Tuote tuli juuri niin nopeasti kuin tilattaessa luvattiin. Tuote oli sellainen kuin pitikin. Suosittelen ja käytän jatkossakin e-ville.com:n verkkokauppaa.Tilaaminen ja maksaminen oli helppoa.


Zooplus
  14.05.2019
Toimitukset / Kotiinkuljetus

Zooplussasta olen tilannut monta vuotta tuotteita niin koiralle kuin kissoille. Tilaukseni on yleensä noin 200-400 euroa / tilaus. Useasti tilaan mm. kissanhiekkaa, isoja määriä koiranruokaa.

Kun aloitin ostosten tekemisen Zooplussasta vuonna 2017, tuotteet tulivat kotiin kuljetuksella ja posti jätti rappukäytävään tuotteet odottamaan, jos ei ollut juuri sinä hetkenä kotona paikalla.

Tämän jälkeen loppuvuodesta 2018 tähän päivään asti toimitukset on ollut ala-arvioisia/huonontuneet.

1. Paketissa olevia tuotteita on ollut rikki. Annettu palautetta sähköpostilla valokuvien kera Zooplussaan, koskaan ei vastausta tullut.

2. Koiranruokapurkit (metalliset) on ollut täynnä lommoja ja jopa itse koiranruoka ollut pilalla. Annettu palautetta sähköpostilla valokuvien kera. Saatu vastaus Zooplussalta, että saa pienen alennuksen seuraavassa tilauksessa. Ei tullut alennusta, vaikka lupasivat. Laitettu sähköpostilla taas palautetta, johon ei koskaan tullut vastausta.

3. Tilattu useampia kissahiekkasäkkejä 4 x 12kg siis yhteensä painoa 48kg. Tekstiviestillä vastattu kuljetukseen, että jos ei ole kotona, voi jättää oven taakse. Tuolloin useampi päivä kotona odottelua ja odottelua. Ei näy postia/kuljetusta. Tuli viesti puhelimeen, että on muka yritetty tuoda pakettia, mutta viety lähimpään postiin josta sen voi itse noutaa. Todellakaan ei oltu käyty oven takana. Varmistettu postista, että jakelija ei ollut käynyt kotiosoitteessa, vaan oli vienyt tilaamani tuotteet suoraan postiin. Josta jouduin itse ne hakemaan. Todella huonoa palvelua! Laitettu asiasta jämäkkä, mutta asiallista palautetta, johon ei koskaan vastattu.

4. Tilasin uudestaan kissanhiekkasäkkejä ja muista tuotteita, tällä kertaa tarve 6 x 12kg, siis yhteensä 72 kiloa. Tuli tekstiviesti, johon vastasin. Jos en ole kotona, tuotteet voi jättää rappukäytävään (omalla vastuulla). No, kuinkas kävikään. Osa paketeista menivät postiin, josta ne joudun itse noutamaan. Joudun noutamaan 72 kiloa kissanhiekkaa!!! Tilaukseni summa oli 400 euroa ja tuotteet toimitiin 8 eri paketissa. Kaikki muut paketit, jotka eivät sisältäneet kissanhiekkaa jätettiin kotiovelle seuraavana päivänä, mutta kissanhiekat piti itse noutaa. Oikeasti, oletan että 400 euron tilaus toimitetaan kotiinkuljetuksella. Joten taas laitan Zooplussalle palautetta sähköpostilla, mutta osaan jo arvata, ettei sieltä asiaan vastata.

Joten omakohtaisista kokemuksista, en voi suositella Zooplussaa ainakaan kuljetuksen/kotiinkuljetuksesta. Kannattaa varautua, että joudut itse tuotteet noutamaan postista. Postista noutaminen sinänsä on vielä mielenkiintoista, koska olen seurannut, ettei pakettien toimitusaika täsmää edes Zooplussan sivuilla olevaan aikatauluun/aikajanaan lukee useasti kuljetuksessa, ei jakelussa. Luulisi pakettien olevan tulossa asiakkaalle siinä vaiheessa, kun aikajanan kohdalla kuljetuksessa.

Tämän viimeisimmän tilauksen takia, tilaan vielä kerran Zooplussasta, että saan käytetty keräämäni palkintopisteet. Maksoin vielä kaksi vuotisesta jäsenyydestä/säästöohjelmasta. Tämän jälkeen siirryn johonkin muuhun asiakkaaksi.


Opiskelijamuutot
  14.05.2019
Muuttopainajainen

Opiskelijamuutot saivat vielä vuosi sitten hyviä arvosteluja, nyt ei kellään tunnu olevan mitään hyvää sanottavaa ko. yrityksestä (poislukien yrityksen itsestään kirjoittamat positiiviset arviot) Meiltä jäi valitettavasti tuoreimmat jutut lukematta ja nyt ketuttaa.

Miinukset:

- Toimitetut muuttolaatikot likaisia

- Sovittua määrää muuttomiehiä ei saapunut paikalle.

- Suomen kielen osaamattomuus aiheutti ongelmia

- Huonekalut, sekä molemmat kiinteistöt, saivat vammoja näiden "opiskelijoiden" käsissä. Myöntävät virheensä, mutta eivät suostu korvaamaan vaurioita. Perustelut täysin naurettavia.

- Muuton hinta hyvämaineisten osaavien muuttofirmojen tasolla, mutta toiminta ei.Plussat:

+ Saapuvat paikalle sovittuun aikaan.

Tehkää itsellenne palvelus ja valitkaa mikä tahansa muu muuttofirma. Ei ole nastaa aloittaa uudessa kodissa inventoimalla näiden veijareiden aiheuttamia vahinkoja. Korvausten kanssa nousee tie pystyyn välittömästi ja ainoat vaihtoehdot on yrittää saada kamat omaan kotivakuutukseen tai aloittaa oikeustoimet kuluttaja-asiamiehen avustuksella. Ei välttämättä just sitä, mihin haluat käyttää aikasi heti muuton jälkeen.
Shellit.org networks
  13.05.2019
5 viikon palvelukatkos

Meillä oli usean tilan varausjärjestelmäsivusto shellit.orgilla. Palvelu toimi moitteitta parin vuoden ajan, mutta yhtäkkiä huhtikuussa 2019 tuli 6 tunnin katkos, jonka jälkeen tietokantapalvelin toimi 2 viikon ajan ajoittain erittäin hitaasti ja oli välillä kokonaan alhaalla. Vika oli kuulemma paikallistettu, mutta ongelmaa ei pystytty korjaamaan. Toukokuun alkupuolella olin jälleen yhteydessä ja sanottiin, että korjaaminen vie ainakin 2 viikkoa lisää. Jouduin laittamaan oman tietokantapalvelimen täksi ajaksi pystyyn ja katkoksen venyessä ainoa vaihtoehto oli vaihtaa palveluntarjoajaa.


Vannetukku.fi
  08.05.2019
Pyöränmutterit

Ostin Vannetukusta 2012 keväällä Nissan Micraan kromimutterit. Autossa oli sovitusrenkaat ja pyörät kiristetty momenttiin, Aina tärisi. Tarkemmin tutkiessani huomasin, että mutterien kierteet ja kartiot ei ole linjassa. lähetin yhden mutterin Vannetukulle saatekirjelmän mukana. Paluuna sain 16 uutta mutteria (myyty tuhansia muttereita, eikä kukaan ole valittanut), mutta edes kahdella sarjalla ei saanut pöyriä vakaaksi. Asia korjaantui vasta,kun heitin Vannetukun muttereilla kuikkaa ja käytin auton omia muttereita. Miten minulle osuikin isosta erästä ne toimimattomat 32 mutteria? Koska selvää tuotevirhettä ei myönnetty, olen laistanut koko Vannetukun, herkullisista tarjouksista huolimatta.


Verkkokauppa e-ville.com
  07.05.2019
Erinomainen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelussa ovat oikeasti kiinnostuneita asiakkaan ongelmista. Vastaavat kaikkiin kysymyksiin jopa viikonloppuisin. On palautukset ja huoltoon lähetykset tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.


Supersaver.fi
  03.05.2019
Mahdoton asioida!

Kun asioi Supersaverin kanssa, ei voi olla varma, minkä aputoiminimen tai yrityksen kanssa on tekemisissä. Lipusta maksoin SRG Oylle, mutta sen jälkeen en tiedä, kenen kanssa olen asioinut tai kenen kanssa pitäisi asioida.

Turkish Airlines muutti omin päin paluulentoni - oman käsityksensä mukaan täysin ennakoimattoman (!!!) suuren lentokenttämuuton takia Istanbulissa huhtikuun alussa (2019). Lentoyhtiö ilmoitti kysyttäessä, että hae rahasi matkanjärjestäjältä, kun olet siltä lennotkin ostanut. Lentoyhtiö muuttaa paluulennon asiakkaalle mahdottomaksi ja neuvoo hakemaan korvausta matkanjärjestäjältä. Tuo kertoo paljon Turkish Ailines - lentoyhtiöstä.

Minun oli pakko peruuttaa meno-paluu-lento ja etsiä tilalle uudet lennot vain 4 päivää ennen lähtöä. Matkanjärjestäjällä ei ollut palvelua suomeksi. Puhelu ohjautui epäselvästi englantia puhuvalle henkilölle. Keskustelusta ei tullut mitään. Soitin uudestaan toiselle henkilölle. Hän ymmärsi, sain matkan peruutetuksi ja lupauksen hyvityksestä. Sain sähköpostiin viestin, jossa ilmoitettiin hyvityksen maksusta 2-3 viikon sisällä.

Mitään hyvitystä ei ole tullut 37 päivän sisällä, kun tätä nyt kiroitan. Kun otan yhteyttä matkatoimistoon, tulee automaattivastauksena: "Käsittelemme asiasi tiettyyn x.x.xxxx mennessä". Ei muuta. Ei rahanpalautusta tilille.

Aloin selvitellä, minne lähettämäni sähköpostit ohjautuvat. Ilmeni että ne menevät Kreikkaan! Olen maksanut matkan Oy SRG Finland Ab:lle, mutta minun pitää asioida kreikkalaisten kanssa. Kalliiksihan se tulee. Onko tarkoitus vain väsyttää asiakas loppuun ja pitää rahat itsellä? Tunnen itseni kuluttajana täysin suojattomaksi!


Nettikaluste
  03.05.2019
Sähköpostiin ei vastata

Tilasimme Nettikalusteesta kulmavuodesohvan, joka saapui kuuden viikon kuluttua eri värisenä kuin kuvassa. Sitten kuvat olivatkin vaihtuneet nettisivuilla täysin eri kuviin. Yritin kysellä asiasta asiakaspalvelusta sähköpostitse, mutta siihen ei ikinä vastattu. Annoin asian olla. Väärästä väristä huolimatta sohva on ihan kaunis, mutta ei kovin mukava. Asiakaspalvelun olemattomuuteen pettyneenä en aio tilata enää.


Finink.com
  03.05.2019
Kaseteissa ei mustetta

Olen ostanut kaksi kertaa kaupasta tulostinmusteet, ensin isompaan Brotheriin, nyt Canoniin. Eihän niissä ole mustetta sadoille sivuille, ei edes kymmenille. Kerroin aikanaan Botherin kokemuksista toisessa kaupassa, sinne oli kerrottu samanlaisia kokemuksia. Toinen kerta tuli, kun poika sanoi saaneensa hyvät musteet ja palvelun täältä, kaikkea muuta, en saanut monta paperia tulostettua yhdellä kasetilla, meni 38 euroa.


Megaklinikka.fi
  02.05.2019
Rahastusta

Kävin tarkastuksessa jossa hammaslääkäri löysi useita reikiä ja ehdotti viisaudenhampaiden poistoa. Ottivat myös röntgenin vaikkei siitä lopulta nähnyt mitään. Epäilin hieman diagnoosia koska koko ajan tuntui että he yrittävät myydä minulle kaikki mahdolliset palvelut. Ja kaikki toimenpiteet pitäisi tehdä seuraavalla pidemmällä ajalla.

Kävin sitten toisessa firmassa paikkausta varten. Heistä vain yhdessä hampaassa oli pieni reikä jonka paikkasivat hetkessä. Eikä lääkäri nähnyt mitään syytä poistaa terveitä viisaudenhampaita.

Kaiken kaikkiaan jäi todella huijattu olo paikasta ja ensimmäistä kertaa elämässä tuli olo että terveydenhuollon edustajaan ei pystynyt luottamaan. En voi suositella kenellekään!


Administer Oy
  02.05.2019
Taas yksi entinen asiakas

Siirryin pari vuotta sitten vanhana asiakkaana oman kirjanpitäjäni myytyä yrityksensä Administerille. Alkuvuodesta kyseinen kirjanpitäjä jäi pois Administerin palveluksesta (näitä tekstejä lukiessani, en enää ihmettele, miksi?) ja sen jälkeen muuttui asiat kertarytinällä, kirjanpitokuluni tuplaantui kertaheitolla, ILMAN ETTÄ SIITÄ ILMOITETTIIN ETUKÄTEEN, lävähti vain tuplattu lasku, yritin selvitellä asiaa, mutta yrityksen linja tuntuu tällaisissa tilanteissa oleva väsytystekniikka. En ikinä saanut selvyyttä tai vastauksia asiaan, sähköposteihin ja messengeri viesteihin ei vain vastata... muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin irtisanoa yhteistyömme. (Siihen sähköpostiin vastattiin) Joten ylläolevalle Administerin edustajalle terveiset, että on yritetty REIPPAASTI ottaa yhteyttä, mutta yksin on melko vaikea keskustella asioista. Uusia toimipisteitä ihmettelevälle, Administer ostelee paikallisia pikkuyrityksiä pois... sillä ei ole mitään tekemistä luotettavan asiakas palvelun kanssa. Siis jollet pidä yllärilaskuista, kokeile jotain muuta. Edes kirjoitetut sopparit eivät auta tämän yrityksen kanssa..


Zooplus
  02.05.2019
Kotiinkuljetus ei toimi

Zooplus lähettää tuotteet väärällä tavalla. Postin ei edes kuulu ilmoittaa paketin tulemisesta, jos et ole kotona kun pakettia tuodaan, niin joudut sen itse hakemaan postista. Moni ihminen ei pysty odottaa kotona viikkoa, jos toistakin, tuleeko paketti vai eikö tule. Kotiinkuljetus ei todellakaan toimi. Zooplus ei välitä. Ongelmat ovat olleet samat jo vuosia. En tilaa enää koskaan täältä. Peten koiratarvikkeen kanssa ei ikinä ole ollut yhtään ongelmaa.


Louhi Networks
  01.05.2019
Harmillisia vikatilanteita, hidas korjaus

Taas vappupäivänä 1.5.2019 pari kertaa palvelin alhaalla. Nyt illalla klo 18 alkanut katkos edelleen korjaamatta. Ei hyvä. Nyt kyllä täytyy katsoa muita palveluntarjoajia...


Verkkokauppa e-ville.com
  01.05.2019
Hyvä tuote ja nopea toimitus

Sain tilaamani tuotteen nopeasti ja se oli parempi kuin odotin. Tilaan jatkossakin Villeltä.


JA-KI Oy
  29.04.2019
Aivan mahtavat stadin kundit

Muuttivat meidät ullakkoasuntoon, tunnissa oltiin kamat kuorma-autossa kohteessa ja tavaraa alkoi ilmestyä yläkertaan mieletöntä tahtia.

Neljässä tunnissa kaikki oli hoidettu, tavarat ehjänä ja jätkät jatkoi matkaa. Ei voi kuin hattua nostaa, tää on todella rankkaa työtä ja keikka oli vaikeimmasta päästä. Pienyrittäjät kunniaan!


Webhotelli.fi
  29.04.2019
Melko hyvä hosting

Hyvä palvelu jota olen käyttänyt kauan. Tosin alkoivat rahastaa SSL sertifikaateista lähes 100 euroa vuodessa jotka saa itsekin asentaa ilmaiseksi mutta palvelu estää ilmaisen asentamisen. Jos ostaa hosting-palvelun vaikkapa usa:sta niin monesti SSL-sertifikaatti asennetaan asiakkaan puolesta ja on ilmainen. No bisnes on rahan tekoa.


MRoom
  27.04.2019
KUSETUSTA

En osta enään korttia tästä firmasta .jonotus 1-2h joka kerta kusetusta.


Vannetukku.fi
  26.04.2019
Palvelu

Kiitos hyvästä palvelusta


MyTrendyPhone
  26.04.2019
Pientä harkintaa!

Tilasin ja maksoin tuotteen joulukuussa 2018, nyt mennään kohta toukokuuta 2019 eikä tuote ole saapunut! Olisin saanut tuotteen suoraan valmistajalta Kiinasta nopeammin ja halvemmalla! Harmikseni luotin näyttäviin nettisivuihin! Pientä harkintaa kannattaa käyttää tilausta tehdessä!


Jimm's PC-Store
  26.04.2019
Asiakaspalvelun puhelun hinta

Muuten ok palvelua, mutta sivun alareunassa oleva asiakaspalvelun numero on maksullinen. Tieto pitää kaivaa eri sivulta. Kannattaa hoitaa chatin tai sähköpostin kautta kaikkia asiat, jos mahdollista. Oisko Jimms:in mahdotonta mahduttaa tuo tieto puhelun maksullisuudesta siihen sivun "footeriin" puhelinnumeron ylä, tai alapuolelle?


Piercing.fi
  25.04.2019
Ei kannata

Tilasin 8.4, luvattiin 1-2pv toimitus. Tilaus käsiteltiin vasta 22.4 ja asiakaspalvelu ei vastaa mihinkään yhteydenottoihin. En suosittele kenellekään.


Nebula
  25.04.2019
Varokaa

Ihan luokattoman huonoa palvelua, mikään ei toimi,tuki on todella hidasta ja vastuutonta. Lisäksi riistohinnat....


Lippu.fi
  24.04.2019
Eivät palauta väärin veloitettuja rahoja

Yritin ostaa lippu.fi:n kautta lippuja konserttiin. Osto keskeytyi virheen vuoksi kolme kertaa enkä saanut lippuja. Rahat kyllä lähti tililtä. Olen laittanut siitä sähköpostia Lippupisteelle lähes päivittäin, mutta he ovat pantanneet rahojani jo yli kolme viikkoa, vaikka myöntävät itsekin, että veloituksessa on virhe. Puoli tähteä tulee siitä, että he edes vastaavat sähköpostiin.


MyTrendyPhone
  23.04.2019
Tympääntynyt

Näin hankalaa palautusta ei vielä ole vastaan tullut. Tuotteen lähetyksestä kahden viikon kuluttua tuli ilmoitus palautuneesta tuotteesta. Käsittelyaikaa luvattiin 5-7 päivää. Kaikkineen reipas kuukausi mennyt palautuksesta ja rahat vieläkin palautumatta. Rupeaa pian kuluttajavirastoa kiinnostamaan tämän puljun touhut.


Verkkokauppa e-ville.com
  22.04.2019
Luotettu

e-ville.com on luotettava ollut minulle ja kärsivällinen neuvomaan pulmatilateissa. Suosittelen lämpimästi.


Zalando
  22.04.2019
Törkeä

Kammottava asiakaspalvelu. Uutiskirjeet jatkuvaa spämmiä, joita ei voi perua. Jokainen markkinointiviestien lopetuslinkki "rikki", ilmeisesti tarkoituksella. Asiakaspalvelu ei suostu perumaan uutiskirjeitä, ellet ole tehnyt tilausta ja ilmoita heille tilausnumeroasi. Muitakin henkilötietoja kysellään useampaan otteeseen, vaikka ne olisi jo antanut. Pyytävät myös tiliin liittyviä tietoja joita ei ole olemassa/nähtävillä missään. Pelkkää kiusantekoa. Jouduin kaksi kuukautta asiasta taisteltuani laittamaan koko firman estoon, koska spämmistä ei muuten päässyt eroon. Onkohan edes laillista vaatia tekemään tilaus peruakseen uutiskirjepommituksen.


Louhi Networks
  21.04.2019
Ei toimi ei

palvelin hajonnut pääsiäisenä ja saavat korjattua vasta pääsiäisen jälkeen. Toivottavat hyvää pääsiäistä, mutta eivät korjaa palvelinta moneen päivään. En suosittele!


Sähkömittari.fi
  21.04.2019
Harhaanjohtavat kilpailutukset

Tarjosi kilpailutuksen ykköseksi Lumo energian. Tulos 15e/kk ja n 175e/vuosi. Solmittiin sopimus kun luotettiin tähän sivustoon. Myöhemmin ilmeni, että vain ensimmäinen kuukausi oli mitä sovittu loput 23 kk, sopimus 24 kk määräaikainen, noin tuplat luvatusta.

Eli jos ensimmäiseen kuukauteen on lyöty todella edullinen tarjous, sivusto laskee sen mukaan mikä olisi edullisin sopimus, loput kuukaudet voikin olla sitten mitä vaan. Olkaa tarkkana.


Autodoc
  19.04.2019
Specsit pielessä ja ostaja maksaa kulut

Autodoc :sin tuotetiedoissa usein specsit pielessä ja vaikka varmistat annettuja tietoja niin eivät välttämättä pidä siltikään paikkaansa. Tuotepalautukset/reklamaatiot toimivat todella nihkeästi ja valtavan vaivalloisesti kymmenien kuvien ja viestien vaihdon välityksellä useiden eri henkilöiden ja päivien jälkeen. Kävipä niinkin, että väärän osan jälkeen lähetetty vaihto-osakin oli väärä annettuihin tuotetietoihin verrattuna ja osa siten käyttökelvoton. Hintavat seurantakoodilliset palautukset maksaa asiakas itse jos tahtoo hyvityksen vääristä osista. Silloinkin hyvityksen saat vain Autodocsin ostorahana, et oikeana rahana tilillesi. On sieltä tosin joskus ihan onnistuneestikin lähetetty tavaraa.


Clamos.net
  15.04.2019
Epäluotettavaa toimintaa

En voi suositella kenellekään, koska mitään lupaukset tuotteen toimituksesta eivät pitäneet paikkaansa. Olen yhä ilman tuotetta, jonka tilasin puoli vuotta sitten.


Tattoo cafe
  13.04.2019
Ala-arvoista jälkeä

Tatuointien jälkiä kun katsoo, niin viivat ei ole suoria, ympyrät jotenkin sinnepäin. "Huippu laadukasta työtä" ei pidä paikkansa. Jos yhtään on silmää tatuoinneille, etsii ammattilaisen.


Netrauta.fi
  12.04.2019
Kuivahuussi + yleisiä ohjeita muillekkin (luottokorttimaksu)

Täältä koitin mökille tilata kuivaavaa pyttyä. Piti olla saatavilla "heti". No eipä tietysti ollutkaan ja homma venyi. Kävin tietysti hakemassa sen itse toisen ketjun liikkeestä, missä tavara oikeasti oli hyllyssä. Heikko luotettavuus...

Muuten yleisenä ohjeena sekä myöhästyvien toimitusten, toimitusvikojen, reklamaatioiden sun muiden kanssa tuskaileville ihmisille, jotka asioivat tämäntyyppisten firmojen kanssa. MAKSAKAA LUOTTOKORTILLA.

Jos tavarassa tai kuljetuksessa (josta rahdinlähettäjä oikeasti on vastuussa) on mitään ongelmaa eikä firma reagoi asiallisesti, vedän aina itse maksut jäihin luottokorttiyhtiön kautta ilmoittamalla huijauksesta. Tällöin tämäntyyppisillä kökköfirmoillakin motivaatio hoitaa asiat kuntoon kasvaa, muuten jäävät kokonaan ilman rahojaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.04.2019
Tyytymätön

Bluetooth Sabat kuulokeet olivat vialliset ja pätkivät vaikka äänilähde oli noin 2,5-3 metrin päässä!!! Huollossa vain sanottiin ettei samanlaisissa muissa ole ollut kyseistä vikaa. Tilaan tästä lähtien Wish verkkokaupasta, koska sieltä saa heti rahansa pois tai jos itse halua täysin uudet tilalle, eikä yritetä paskoja korjata!!!


Rengas365
  12.04.2019
Rengas365

Ei, pysty toimittamaan renkaita luvatussa aikataulussa, ei ilmoita myöhästymisestä.


Tokmanni
  12.04.2019
Tarkastakaa kuitti kassalla

Tarkastakaa aina tuotteen hinta ostovaiheessa, koska kaikkia kaupassa esillä olevia alennuksia ei automaattisesti vähennetäkään kassalla. Olen huomannut sen muutamaan otteeseen vasta kotona, mutta jokin aika sitten huomasin asian kassan näytöstä ja sanoin siitä heti myyjälle. Hän sanoi, että joo, kaikkia alennuksia ei kassalaite automaattisesti laske oikein. Hän luonnollisesti korjasi asian kohdallani, enkä sen tarkemmin kysellyt asiasta, mutta myyjän puheiden perusteella kyseessä on normaali asia. Aika uskomatonta, sillä niin monta kertaa asia on tapahtunut kohdallani, että epäilen kyseessä olevan tarkoituksellisen sumutuksen tai sitten liikkeiden sisäinen tiedonkulku on surkeasti hoidettu.

Eli tarkkailkaa kassalla aina, että hinnat menevät oikein.

Muuten asiointi Tokmanneissa on sujunut ongelmitta. Kaupat ovat hieman tylyn näköisiä, mikä on normaalia halpisketjuille toki.


Rajala Pro Shop
  10.04.2019
Hyvää takuuhuoltoa

Ostin käytetyn objektiivin, joka meni heti ensimmäisellä käyttökerralla epäkuntoon, eli jumittui kiinni kamerarunkoon. Otin yhteyttä asiakaspalveluun:

"Joo tää menee meidän takuun piikkiin. lähetä vain kamera meille niin huolletaan"

Lähetin kameran heille takuuhuoltoon:

"aprillia ei muuten menekään"

"maksaa muuten 80 e jos haluat kamerasi takaisin joten kannattaa valita 300e huolto jotta saat rahoillesi vastinetta :)"

"Lähetetään btw kamera vasta sitten kun reskontrassa näkyy että olet maksanut 240e"

Pisteenä vittuilulle loppulasku (lasku jaettiin koska olen köyhä) tuli postissa ennen kuin "takuuhuollettu" kamerani

se on boikotin paikka


Verkkokauppa.com
  10.04.2019
Koirapuisto ruoholahden myymälässä

Puolen tunnin myymäläkäynnin aikana tuli 3 eri koiraa nuuskimaan lahkeita. Mielestäni koirat eivät kuulu kauppaan joten äänestin jaloillani.

Lähtiessäni yhden koiran haukunta raikasi kassoilla. Siinäpä miettimistä, ruoholahden ympäristöstä löytyy muitakin kauppoja.


Oulanka Network Corporation
  06.04.2019
Hyviäkin kokemuksia on

Olen käyttänyt tätä palvelua noin kolme vuotta erään yhdistyksen kotisivujen alustana. Toiminta on ollut moitteetonta ja hinnoittelu edullista. Asiakaspalvelu on myös ollut hyvää, nopeaa ja ystävällistä. Yhdistyksemme ei käytä sähköpostiominaisuutta ollenkaan, joten sitä en osaa kommentoida. Ilmeisesti aikaisempi kritiikki on pääosin kohdistunut siihen. Jonkinmoisena tietoturvariskinä pidän sitä, että tiedostojen siirto palvelimelle tapahtuu ainoastaan suojaamatonta FTP-protokollaa käyttäen. Suojattua vaihtoehtoa ei ole saatavilla. Tämä pudottaa yhden tähden pois. Yhdistyksemme käyttötarkoitukset huomoiden neljä tähteä!


Opiskelijamuutot
  04.04.2019
Erittäin huono kokemus

Muutossa tavaroita ei kuljetettu ennakkoon sovitulla tavalla, paljon tavaraa vaurioitui tai hajosi. Erityisesti ohjeistettujen antiikkihuonekalujen vaurioituminen huolimattomien ja osaamattomien muuttomiesten vuoksi harmittaa. Reklamaatiota ei suostuta toimittamaan vakuutusyhtiön käsiteltäväksi vaan todetaan vaan, että ei korvata mitään. Epäasiallista käytöstä asiaa selvitettäessä. Kuittia maksusta ei saa pyytämälläkään (maksu vaadittiin käteisellä),


Vannetukku.fi
  03.04.2019
Renkaat

Sain juuri liikkeestä Vannetukku lehtisen postiluukusta. Renkaat minulle sopivat maksaisi 47,95 € . Yllättävän edullista vai onko tässä harhaan johtava mainos . Ilmoituksessa renkaat myydään monikossa eli koko setti 47,95. Mielestäni jos yksi rengas myydään tuolla hinnalla ,niin pitäisi olla HENKILÖAUTON RENGAS . KIERTÄKÄÄ KAUKAA MOINEN HUIJARI


Parturi-kampaamo Rock Beauty
  02.04.2019
Kyllä, pyöreät NOLLA tähteä!

Huonoa jälkeä, jota ei hyvitetä. Koko yritystä ei edes ole olemassa, vaikka sen nimiin laskuttaakin. Kiertäkää kaukaa!


Verkkokauppa e-ville.com
  02.04.2019
Tuotteet

Kaikki tilaamani tuotteet on vastannut odotuksiani ja laadullisesti ollut hyviä. Ja vielä hinnatkin olleet kohtuullisia.


Louhi Networks
  02.04.2019
Laskuttivat väärällä osoitteella ja katkaisivat palvelun

Louhu Networksin toiminta on uskomattoman huolimatonta. Minulle on kahtena vuonna lähetetty laskut väärällä osoitteella ja katkaistu palvelu, kun en ollut maksanut. Vanhempana naisihmisenä uskoin, että olen itse jotenkin töppäillyt ja maksoin nöyrästi viivästyskoron. Kun sitten eilen ymmärsin asian oikean laidan, lähetin vielä kohteliasta sähköpostia, jossa muistutin oikeasta osoitteesta. He ilmoittivat korjanneensa osoitteen: ja taas se väärä! Nyt jo suutuin ja kiskomalla sain miedon pahoittelun. No jos hyvä puoli pitää kirjoittaa, itselläni itse domain-palvelu on toiminut ok. Mutta asiakaspalvelua en todellakaan voi suositella.


Kotisataman deitti
  02.04.2019
En ole saanut hyvää kokemusta

Valitettavasti, ne jotka ovat ottaneet yhteyttä ovat ollet psyykkisesti sellaisessa jamassa, että haastavat heti riitaa, haukkuvat ihan kunnolla, jos en ole kiinnostunut. Näiden kanssa ei hyödytä minkäänlainen keskustelu ja mielestäni tällaiseen ei riittävästi puututa jos as. Ilmoittaa ylläpitäjille. Joten näiden kokemusten perusteella en voi suositella tätä deittipalvelua.


Verkkokauppa.com
  01.04.2019
Huijausta

Verkkokauppa mainosti lehdessä xbox one tuotetta, joka oli alennuksessa. Heti ensimmäisenä päivänä, kun tuote oli alennuksessa menin kauppaan ostamaan tuotetta, mutta sitä ei siellä ollut. Tuote ei myöskään voinut olla loppunut kaupasta, koska menin heti ensimmäisenä päivänä ostamaan tuotetta, kun tarjous oli voimassa. Myyjän kanssa sovittiin, että lähettää minulle viestiä, kun tuote on noudettavissa, olen nyt 10 päivää odottanut ja mitään ei ole kuulunut. Miten kauppa voi mainostaa tuotetta jota ei ole saatavilla?


Moppi.com
  01.04.2019
En Suosittele Moppia

Käytin palvelua kaksi kertaa, joista ensimmäisellä olin tyytväinen tulokseen kun näytin siivoojalle 119m2 asunnon alueet ja aineet joita tulisi käyttää eri pinnoilla. Työstä veloitettiin tunti enemmän kuin mitä alunperin tilattu. Minulle kerrottiin, että siivooja olisi sama, joten käytin aikaa ensimmäisen perehdyttämiseen. Toisella kerralla oli toinen siivooja ja kolmannella olisi ollut ilmeisesti kolmas, mutta avaimeni jonka luovutin edelliselle siivoojalle ei ollut kulkeutunut mukaan. Minulle on luvattu että avain palautetaan huomenna. Ilmoitan tänne palautuuko.

Moppi käyttää alihankkijoita ja siivoojilla ei ole ilmeisesti perehdytystä eikä koulutusta tehtäviin. Mopin asiakaspalvelu ei ole kertaakaan vastannut minun puheluuni ja sähköposteihin saa odottaa vastausta vähintään kaksi vuorokautta.

Olen pettynyt palveluun ja menettänyt luottamuksen sekä moppiin, että sen alihankkijoihin.

Olen toisella asunnollani käyttänyt Freskaa, joka on toiminut moitteettomasti niin siivousjäljen kuin asiakaspalvelun suhteen.


Chilinkasvattajat.com verkkokauppa
  31.03.2019
Liian vähän siemeniä

Tilasin Bolivian Rainbow siemeniä. Maksoi 2,50 euro. Pussissa oli vain vaivaiset 6 siementä. En tilaa enää mitään kyseisestä kaupasta. Kannattaa mieluummin tilata jostain ulkomailta EU alueelta. https://www.pepperseeds.eu/ tai vaikka EBAY.


Parturi-kampaamo Tixi
  31.03.2019
Volyymirpset

Noin 6 vuotta käynyt Jennyllä ripsienlaitossa ja hiustenvärjäyksessä ja aina saa olla super tyytyväinen jäljeltä. Suosittelen


Verkkokauppa e-ville.com
  30.03.2019
Luotettava, palveluhenkinen kauppa

Hyvän palvelun ripeä ja luotettava toimija.


Parturi-kampaamo Tixi
  30.03.2019
Volyymiripset

Monta vuotta Jennyllä jo käynyt ja aina hyvää jälkeä