Viimeiset 100 arvosteluaTravellink
  23.08.2019
Laskuttavat extraa luottokortilta

Tilasin matkan jossa lopullinen summa kaikkien dokumenttien mukaan oli 715€. Luottokortilta kun kävin sattumalta vain katsomassa mitä oli veloitettu niin kappas kummaa..730€. Itseä ei moiset hilipatit haittaa mutta moisesta kusesetuksesta en kyllä ole kovin mielissäni. Asiakaspalvelu huomasi kyllä virheen, mutta suositteli tekemään johonkin toiseen portaalin valituksen josta vastattiin vain, että tämä valitus kuuluukin jollekin toiselle asiakaspalvelu puolelle..vissiin sille jolla aluski asioin..

Mutta kannattaa vähän vältellä varsinkin jos isompia varauksia tekee koska tuskin yliveloitettuja rahoja enää tulee takaisin saamaan!


Verkkokauppa e-ville.com
  23.08.2019
Homma toimi taas kuin pitikin!

Tilasin kuulokkeet ja tulivat sovitussa ajassa. Ei enää ikinä langallisia kuulokkeita minulle kiitos.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  22.08.2019
Ei hyvältä näytä

6.8 2019 tein tilauksen tuotteelle jolla 4-6pv toimitusaika.

12.8 tilaukseni oli vielä tilassa "Vastaanotettu ja odottaa käsittelyä", sama päivänä kävin hakemassa vastaavan tuotteen paikallisesta liikkeestä. Samalla kertaa yritin soittaa kyseiseen firmaan mutta sieltä ei vastattu vaan meni vastaajaan johon jätin soittopyynnön.

13.8 lähetin sähköpostia että heidän perua tilaus ja palauttaa rahat.

15.8 olin yhteydessä Paytrailiin joka välitti maksun heille, he sanoivat että ovat vain välikäsi eivätkä voi palauttaa rahojani. Kirjoittivat myös lähettäneen Mobile Evolution Oy:lle sähköpostia ja pyytänyt olemaan minuun yhteydessä.

Nyt 22.8 en ole saanut yrityksestä minkäänlaista yhteydenottoa enkä rahoja takaisin.


Netrauta.fi
  20.08.2019
Huijausta

Kannattaa varoa tätä. Olen vuosia sitten katsonut muutamia tuotteita Netraudasta ja ehkä silloin lisännyt ne ostoskoriin, mutten ostanut. Nyt tein ostoslistan ja menin kassalle. Silloin systeemi ilmoittaa että olen rekisteröitynyt jo. Kirjauduin tilille maksuvaiheessa ja siirryin maksamaan. Suoritin maksun ja sain tilausvahvistuksen. Sille olikin lisätty vuosia sitten katsomani tuotteet n. 700e, vaikkei niitä näkynyt ruudulla. Otin yhteyttä n. 10 minuutin kuluessa Netrautaan ja sain ilmoituksen, että he ilmoittavat myöhemmin peruutettavista tuotteista tulevista kustannuksista !!! Tuotteita ei ole edes lähetetty!! Jos ottaisin nuo toimituksena kotiin, voisin palauttaa 14 pv sisäällä, mutta lähettämättömät aiheuttavat peruutuskustannuksia!! Uskomatonta toimintaa. Oli varmasti viimeinen kerta kun ostan tästä puodista.


Gigantti
  20.08.2019
Paska toimituslupaukset

Luvataan toimittaa 3-6 päivässä, tuskimpa vaan, omalla kohdallani lukee tuotteen kohdalla toista vuorokautta "odottaa käsittelyä".

Taitaa olla koko gigantti pelkkä "Puhallus"


Puhelinfix.fi
  19.08.2019
Väärän akun lähettivät..

Lähettivät toimestaan väärän akun (!) enkä saanut palauttaa enkä vaihtaa koska tilauksesta oli mennyt "liikaa aikaa", kuulemma. Jeps, mainiota asiakaspalvelua. En suosittele missään nimessä.


Luukku.com
  18.08.2019
Roskaposti imuri

Viikossa noin 500 kpl roskapostia. Vaikea etsiä niitten joukosta niitä tärkeitä viestejä. Postilaatikko täyttyy hetkessä . Onkohan sillä edes mitään merkitystä että ilmoittelee niitä roskapostiksi. Toivottavasti tilanne jossain vaiheessa paranee, ettei tarvi vaihtaa sähköpostia jota on jo käyttänyt monta vuotta.


Motonet-verkkokauppa
  18.08.2019
Motonet takuu

Ostin autooni jakopään hihnan vaihtoprosessiin tarvittavat osat, mukana vesipumppu. Puoli vuotta ja alle 10 000 km vesipumppu leikkasi kiinni. Motonet antaa takuun tuotteilleen mutta kun pumppu maksaa alle 40 eur mutta tässä tapauksessa hinaus, korjaus + muut sivukulut vaurion takia olivat 550 eur. Tein reklamaation liikkeeseen ja kuluttaja-asiamiehelle. Motonet ilmoitti että tottakai maksaa korjauskulut myös mutta ensin pumppu lähetetään tehtaalle analyysiin.. Pumppu lähetettiin Italiaan tehtaalle ja muutaman kuukauden kuluttua tuli vastaus. Pumpun laakeri oli leikannut kiinni mutta on todennäköistä että syy oli asennusvirhe… ilman sen tarkempaa syytä. Korvausta ei makseta. Asennuksen oli suorittanut ammattitaitoinen korjaamo joten asennusvirhe ei ole kysymyksessä. On selvää että alle 40 eur maksavassa pumpussa ei käytetä parasta mahdollista laatua laakereiden osalta. Motonetin taktiikka on että rauhoitetaan asiakas lupaamalla korvaus mutta tiedetään että vastaus tehtaalta on kielteinen. Kuka tehdas todella ilmoittaisi että valmistaa huonoa laatua. Opetus tästä on että älä osta varaosaa Motonetistä jos hajonneen osan korjauskulut menee korkeaksi. Iskareita ja vastaavia ostan ehkä vielä Motonetistä koska ne on helppo vaihtaa vaikka itse. Muut osat muualta koska en yksinkertaisesti uskalla ottaa riskiä että joudun samanlaiseen tilanteeseen uudestaan.


Louhi Networks
  16.08.2019
Hinta kohdillaan, asiakaspalvelu 2019 ei

Hinta on hyvinkin kohdillaan, olen siirtänyt useamman palvelun Louhelle aiempina vuosina. Ennen 2019 olen ollut tyytyväinen asiakaspalveluun sekä palvelinten toimintaan. Kesäkuun alussa 2019 sain karmivan huonoa asiakaspalvelua tilanteessa, jossa Louhen Wordpress varmuuskopiointi oli jättänyt jotakin tietokannasta varmuuskopioimatta, ja varmuuskopion palautus rikkoi sivut. Kävi ilmi, että myöskään imageista ei kyetty tietoja palauttamaan. Asiaa selviteltiin yhteensä 2 viikkoa. Teknisiä ja inhimillisiä erehdyksiä sattuu, mutta asiakaspalvelun tapa hoitaa asiat oli luokattoman huonoa. Pari ihan yleistä vinkkiä asiakastukeen: jos lupaat asiakkaalle jotakin puhelimessa, etkä pysty sitä tekemään tai luvatussa aikataulussa, niin ilmoita siitä asiakkaalle! Jos vika on omassa järjestelmässä tai et ole asiasta vielä varma, niin älä ensimmäisenä lähetä sopimustekstien pientä printtiä asiakkaan omasta vastuusta varmuuskopioista. Äläkä lähde olettamasta, että asiakas maksaa kallista hintaa varmuuskopion palauttamisesta, kun oma systeemisi on sen sössinyt. Jos viestit asiakkaalle, että varmuuskopion palautus painike voi toki rikkoa sisällön ja on asiakkaan omalla vastuulla, niin kerro se sitten ihmeessä myös käyttöliittymässä "Varoitus! Varmuuskopion palautus voi rikkoa sivusi", äläkä viittaa jälkikäteen sopimusten pieneen printtiin. Soitto viikon päästä yhtiön toimitusjohtajalle oli kuitenkin hyvä puhelu. Asiakastuki ei siitä huolimatta hoitanut työtään. Lopulta toisen viikon lopulla toimitusjohtaja teki sitten asiakastuen työt, toimistoajan ulkopuolella. TJ:n omistautuminen lopulta asialle oli ainoa positiivinen asiakaskokemus tässä prosessissa, jonka takia päätin jättää palvelut nyt vielä Louhelle. Toivon kuitenkin tsemppiä yhtiölle, asiakastuen asenteet ja toimintamallit saadaan varmasti sopivalla koulutuksella korjattua. Varmuuskopiot tein nyt jälkiviisaana itse erilliseen palveluun.


MRoom
  15.08.2019
Aika uskomatonta sähellystä

"uusi ja mahtava" jonotusjärjestelmä on täysi susi ja selkeästi ainakin Helsingin alueella olevat parturit vain odottavat pääsevänsä parempiin hommiin. MRoom lupaili kaikkea maan ja taivaan väliltä jenkkeihin menostakin, mutta häntä jalkojen välissä on kaikki kaatumassa korttitalon tavoin. Kuuleman mukaan kukaan yrittäjistä ei pärjää ja MRoom yhtiö yrittää pitää romahtamisvaarassa olevaa yritystä pystyssä.


Trivago
  14.08.2019
Kallis ja lupaukset ei pidä

Samaan paikkaan myytiin ei oota niin kauan kun maksoin huoneesta. Vaihtamaan ei pystynyt, mutta heti kohta hotellissa olikin huoneita taas tarjolla. Halvempaan hintaan, lähes kolmasosa halvemmalla!!!! Huoneen kuvaus ei pitänyt paikkaansa. En tartte enää tilata Trivagon tai minkään muunkaan kautta. Vasta paikanpäällä otan hotellin.


FOOTWAY
  14.08.2019
Nopea toimitus, nopea ja selkeä palautus

Tilasin footwaylta kahdet kengät. Maksoin suomalaisella pankilla. Toiset olivat liian kapeat. Jännitin palautuksen onnistumista ja rahojen takaisin saamista. Se meni postin tarralla helposti. Kolmessa arkipäivässä tuli viesti kenkien saapumisesta ja samana päivänä rahat olivat tilillä. Klarnalta tuli jotain viestejä rahojen käsittelystä vielä jälkikäteen. Mielestäni footway on hyvä vaihtoehto, jos tiedät kokosi ja sinulle sopivat mallit hyvin. En tiedä mitä tapahtuisi, jos lähettäisi useita pareja takaisin.


Gigantti
  14.08.2019
Läppäri rikki - ei korvausta

Gigantin verkkokaupasta ostamani Acerin Nitro 5 lakkasi toimimasta. Kone oli hyvin tärkeä koulun johdosta. Vein nopeasti koneen huoltoon loppujen lopuksi "aivan väärään paikkaan". Ei ollut ilmeisesti valtuutettu, ymmärsin. Kone tuli hyvin nopeasti isoista vioista huolimatta kuntoon. Tähän huoltajaan päädyin, koska oli suositeltu yms. Sitten Gigantin as.palvelu totesikin, että eivät korvaa mitään, tuon valtuuttamattoman korjauksen takia. Kyse on 157 eurosta vain. Ymmärrän, mutta joustamattomuus yllätti. Kuin perustuslakia noudattivat. ;) Koulu sujuu hyvin ja pysyn aikataulussa. Harmittaa vain tämä oma mokani.


Gigantti
  14.08.2019
Paketti katosi matkalla, puh. palvelu vain pahoittelee

Nyt on mennyt 14 päivää tilauksesta ja tuote on lähtenyt vasta keskusvarastolta Ruotsista. Luvataan 4-6 arkipäivää. Kun pakettia ei kuulunut, olin yhteydessä asiakaspalveluun. Selitys "pieniä paketteja vain katoaa matkalla, kun niitä on niin paljon". Tilaus tehtiin uudelleen. Nyt, 14 vuorokauden jälkeen, ollaan kohdassa "tilaus on lähtenyt Ruotsista". Takana kaksi puhelinsoittoa ja neljä sähköpostiviestiä. Saa nähdä, milloin äidin imuri tulee. Vanha olisi halunnut ostaa kivijalkakaupasta. Minä sanoin, että nopeammin ja halvemmin saa verkosta. Miten väärässä olin, kun luotin Gigantin brändiin. Eka ja vika verkko-ostos tai sitten pitää oikeasti olla aikaa odottaa ja jaksamista seurata tilausta.


ROOM21
  13.08.2019
Törkeän pitkä toimitusaika

Tilasin helmikuussa sain tuotteet heinäkuussa!!!!! Aina kun kyselin tuotteiden perään ilmoitettiin uusi aika, jolloin ne saapuvat, mutta ei kuitenkaan saapunut. Taas kyselen ja taas luvataan myöhäisempi aika jne. Hyvitystä ei suostuttu antamaan ja asiakaspalvelu oli surkeaa!


Shopping4net
  13.08.2019
kohtuuttomat korot ja kulut vaikka maksaisit laskun

Ulkomaalainen nettikauppa josta tein kolme tilausta enkä aio enää koskaan tilata kaupasta mitään. Toista tilausta en koskaan saanut kun sieltä ilmoitettiin aina että tilaus myöhästyy, joten lopulta peruin tilauksen. Kolmannen tilauksen toimitus kesti kohtuuttoman kauan verrattuna muihin nettikauppoihin ja siinä oli lasku piilotettuna pakettiin niin ettei sitä huomannut vasta kun purki pakettia paperinkeräystä varten. Vaikka maksoin tuon laskun ajallaan niin yritys lähettää silti kaksi kuukausien kuluttua karhukirjeitä usean kymmenen euron kohtuuttomilla kuluilla ja koroilla oman rahoitusyhtiönsä nimissä vaikka itse ostosumma oli kuluihin verrattuna hyvin pieni ja lasku oli kokonaisuudessaan maksettu. En suosittele ostamaan laskulla enkä tilillä tästä yrityksestä enkä muutenkaan pitkien toimitusaikojen ja huonon asiakaspalvelun takia. Koitin selvittää ongelmia asiakaspalvelussa mutta heidän mielestään heidän yrityksensä hitaissa toiminnoissa tai kohtuuttoman korkeissa kymmenien eurojen laskutuksen kuluissa ei ole mitään vikaa. Yritys on rekisteröity ulkomaille ja siksi se kai toimii Suomessa omilla säännöillään.


La Chica
  12.08.2019
Huono hinta-laatusuhde

Paikka on melko kallis sijainnin ja työn laadun huomioon ottaen. Sain melko kovakouraisesti ja kiireellä tehdyt kynnet. Ihan OK ja mukavat työntekijät, laatu ei kuitenkaan ollut sitä mitä olisin hinnan perusteella odottanut.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  11.08.2019
Äärimmäisen huono asiakaskokemus

Noudattelee tähän mennessä kirjattuja kokemuksia, tavara ei tullut (oletan, yli 3 kk sitten ilmoitettu lähetetyksi). Asiakaspalvelu tämän jälkeen nuivaa. Ihme, että joku on jaksanut 4kk rahojaan periä takaisin ja onnistunut. Meidän suku ja tuttavapiirini tuskin asioivat tässä kaupassa. Olkoon tämä lähinnä lisänä edellisiin ja toivon että olisin itsekin käynyt ajoissa palstalla.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  09.08.2019
VAROITAN

Ostettu Applen laturi ja Nokialaisen akku. Kumpikaan ei saapunut ja 4kk rutisemiseni jälkeen sain osan rahoista takaisin. ÄLKÄÄ KOSKAAN OSTAKO TÄÄLTÄ MITÄÄN


OLE.FIT
  09.08.2019
Espoo ole.fit

Pienehkö sali ladottuna täyteen laitteita. Ohjatulle jumppatuokiolle mennessä ei juuri minkäänlaista odotustilaa jolloinka myös laitteiden käyttö estyy. Ja miksi niitä kuvia pitää ottaa aina tunnin jälkeen? Plussana hyvät ohjaajat.


Verkkokauppa.com
  07.08.2019
Takuu asiat

Ostin alkuvuodesta verkkokauppa.comista tietokoneen näytön 3 vuoden onsite swap takuulla. Ongelmat alkoivat heti 30päivän palautus oikeuden jälkeen, tuotteessa ilmeni monia valmistus vikoja jotka myös valmistajalla tiedossa siitä johtuen tuo erikoinen takuu jonka pitäisi kattaa juuri tämän tyyppiset vikaantumiset ja minun kuluttajana ei tarvitsisi kuin viedä laite ostopaikkaan ja saisin uuden tuotteen tilalle.

No tämähän ei verkkokauppa.comille sopinut ollenkaan, neljän sähköpostin, reklamaation ja lukuisten puheluiden jälkeen heidän ratkaisunsa ongelmaan on laitteen huollattaminen, joka on täysin mahdotonta.

Reklamaatiioon vastattiin ainoastaan. -Kiitos viestistäsi. Pahoittelemme mainitsemistasi vioista aiheutunutta harmia ja vaivaa. Valitettavasti tässä vaiheessa kaupan purku ei ole mahdollinen.

Minua myös myymälän puolella syyllistettiin tahallisesta tuotteen rikkomisesta.

Hyvänä puolena kokemuksesta asioidessani verkkokauppa.com myymälässä ja asiakaspalvelussa voin sanoa kehittäneeni hieman pidemmän pinnan.
Clamos.net
  07.08.2019
Positiivinen kokemus

Olen tosi tyytyväinen tämän kaupan hintatasoon. Valikoima saisi olla parempi, ja siksi annan vain 4 tähteä. IHANA asiakaspalvelu on täällä! Heidän kanssa on kiva asioida, koska tuntevat tuotteet niin hyvin ja ovat tosi ystävällisiä. Monessakaan paikassa ei tälläistä asiakaspalvelun tasoa ole ja minusta saivat kyllä uuden vakkariasiakkaan! :) Toimituksen tulo kesti minulla 3 päivää.


Clamos.net
  07.08.2019
Toimiva kauppa

Olen ollut tosi tyytyväinen tähän verkkokauppaan vuosien ajan. Kerran tuote jäi saapumatta, mutta otin yhteyttä asiakaspalveluun, ja minulle korvattiin (ilmeisesti Postin kadottama?) tuote. Tilaushistorian mukaan olen tilannut viimeisen 5 vuoden ajan 12 kertaa, joista siis 11 kertaa on sujunut ongelmitta ja tuote on ollut minulla muutamassa päivässä juuri tilauksen mukaisena.


FOOTWAY
  07.08.2019
Surkea asiakaspalvelu

Tilaus tuli ihan hyvin ajallaan, mutta kengät olivat väärät. Laitoin sähköpostia mihin laitoin tilaustiedot ja kuvan saapuneista kengistä. Kysyin, että löytyykö nettisivuilla olevia kenkiä varmasti ennen kuin teen uuden tilauksen. Sähköpostiin vastattiin nopeasti ja pahoiteltiin, sekä luvattiin selvittää asia. Meni viikko, ei vastausta. Kyselin uudestaan, ja taaskaan ei tullut minkäänlaista vastausta. Kengät lähetin takaisin ja nyt odottelen, koska rahat saapuu tilille.


JA-KI Oy
  06.08.2019
Reklamaatio

Lähisukulaiseni käytti tätä muuttofirmaa ja kaikki sujui hyvin siihen saakka kunnes huomattiin yhden huonekalun vaurioituneen pahoin muuton aikana. Muuttomiehet myönsivät heti vahingon ja lupasivat viedä asian esimiehensä tietoon jotta asiakas saisi korvauksen hajonneesta huonekalusta (kirjoituspöytä). Asiasta ei tämän jälkeen kuulunut mitään, eikä muuttofirma myöskään vastannut sukulaiseni lukuisiin yhteydenottoyrityksiin. Lopulta tämä antoi asian Kuluttajariitalautakunnan hoitoon, joka tutki asian ja on nyt yrittänyt myös ottaa yhteyttä muuttofirmaan - turhaan. Yhteydenottoihin ei vastata. Outoa ja tylyä käytöstä. Kyse ei enää ole pelkästään vaurioituneen kirjoituspöydän arvosta, vaan periaatteesta. Kuinka tämä muuttofirma käyttäytyy maksavaa asiakasta kohtaan? En voi suositella, olemme pettyneitä.


Fiksaa.fi
  05.08.2019
Täysin ala-arvoista toimintaa

Koittanut tavoitella sivuilla annettujen ohjeiden puitteissa kymmeniä kertoja, ilman vastauksia!itselläni kinkkinen tilanne ja kiirekin asian kanssa. En voi suositella kenellekään kyseistä firmaa!!


Verkkokauppa e-ville.com
  04.08.2019
Sain mitä tilasin ja kaikki toimi mallikkaasti

Tilaamani tuote tuli muutamassa viikossa, juuri niin kuin minua oli ohjeistettu tuotetta tilatessani. Tuote ja verkkokaupassa kerrottu tuotekuvaus täsmäsivät ja hinta oli edullinen. Suosittelen kauppoja toisillekin. Itse teen taas e-ville tilauksen tarpeen vaatiessa sillä kaikki tilaamani tuotteet ovat vastanneet tuotekuvausta ja olen ollut tilauksiini tyytyväinen.


Verkkokauppa e-ville.com
  03.08.2019
Langaton peruutuskamera 5" näytöllä

Asuntoauton peruutuskameraksi laitoin e-Villen langattoman peruutuskameran ja olen ollut erittäin tyytyväinen kyseiseen laitteeseen,aiemmin minulla oli pienempi vastaava kevytkuormurissa kunnes se erinäisten sattumusten takia hajosi. Hinta laatu suhde oli kohdillaan ja suomivarastolta tavara tuli nopeasti. Peilejä asuntoautossa on riittävästi mutta sitä mitä auton takana tapahtuu ei niistä näe joten korvaamaton apu peruuttaessa


Netrauta.fi
  03.08.2019
Glass house lasiseinät tulivat viikkoja myöhässä

Saunan lasiseinien toimitusajaksi luvattiin 6-8 viikkoa. Niiden piti tulla loma-asunnolle juhannuksen aikoihin kesäkuussa. Seinät kannettiin pihalle 4-5 viikkoa myöhässä heinäkuun lopussa kun työmiehet olivat jo siirtyneet toiselle työmaalle. Ei siis päästy saunomaan tänä kesänä eikä ole tietoa mistä saadaan mies asentamaan seinät.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  01.08.2019
Luokatonta toimintaa

Tilasin 3.7.2019 mokkulaan antennin, toimitusaika oli nettikaupan mukaan 4-6pv. Kyselin tuotteesta s-postitse 15.7.2019, jolloin tuli automaattinen viesti, että tukihenkilökuntamme tarkastaa sen. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään. Laitoin uuden viestin s-postitse 29.7. jossa ilmoitin peruuttavani tilauksen, kun ei tilausta näy ei kuulu, siihen ei ole tullut mitään vastausta. Rahat heille/hänelle ovat kelvanneet. Ilmoitan asiasta ensin kuluttajansuojavirastoon ja sitten harkitsen rikosilmoitusta.


Rentalcars.com
  30.07.2019
Rentalcars / Alamo

3.5/5 Koska rentalcarsin välittämä firma jotenkin töppäsi tuon takuusumman kanssa. Kyseinen firma oli Alamo. Alamo teki minulta omavastuun katevarauksen sekä depit, että credit puolelta vaikka vuokrausehdoisaa lukee, että edes tuo depit varaus ei ole mahdollinen. Näytti olevan ja vuokrauksen jälkeen tosiaan huomasin karevauksen olevat tuplana eli varattuna tosiaan depit ja credit puolelta, varaus oli Tanskassa kova 792 € ja tämä x 2 eli 1584 €, nyt oli niin hyvä tilanne etä reissu ei mennyt tuon takia pilalle, mutta joskus olisi voinut mennäkin. Tietystikään en tätä ihan periaatteesta hyväksynyt, vaan reklamoin. Oma hommansa oli hoitaa Suomesta kaikki katevarauksen transanktio tiedot ynnämuut tunnisteet joita he olivat vailla. Lupasivat sitten hoitaa asian nopeasti, eivät kuitenkaan tässä onnistuneet vaan vapauttivat ylimääräisen depit katevarauksen seuraavana päivänä auton palautuksen jälkeen. Tätä kirjoittaessa credit on edelleen varattuna vajaa kaksi viikkoa auton palautuksen jälkeen, vaikka Alamon asiakaspalvelu kertoi tuon katevarauksen vapautuvan 2-5 pankkipäivää palautuksen jälkeen. Sähköpostiin he vastaavat varsin hitaasti.

En enää koskaan käytä Alamoa ja jatkossa käytän omavastuun takuusumman katevaraukseen sellaista korttia joka ei ole pankkitiliini missään yhteysessä.


Digishop
  30.07.2019
Samsung S10 plus kameran lasi

Takakameran lasin vaihto. Joku kiinanrimpula liimattu vaikka edes lähelle orkkislasia käsitin käytettävän. Viikossa kertynyt jo pölyä täyteen lasin väärälle puolelle??? Never again.


AdLibris
  29.07.2019
Ala-arvoinen asiakaspalvelu

Adlibris, maailman surkein nettikauppa. Älkää käyttäkö. Ei edes puhelinnumeroa johon voi soittaa.


Netrauta.fi
  29.07.2019
Kuljetus"palvelu"

Etsin tuotetta paikallisista kaupoista, ei löytynyt. Netraudasta löytyi ja vielä kotiin kuljetettuna, maksu kyydistä 9 euroa. Odotetaan 2 - 5 päivään toimituksessa siihen 5. päivään ja kuljettaja soittaa.

Ei jaksaisi tulla tuomaan pakettia minulle, kun pitäisi ajaa 25 kilometriä suuntaansa. Vinkuu luvan jättää paketti kylälle johonkin paikkaan. Lupaan pitkin hampain, kun muusta ei puhu.

Ajan siis itse 50 km tuotteen takia, jonka kuljetus on kirjallisesti luvattu kotiin. Piti olla vielä niin, että kuljettaja soittaa ennen toimitusta ja varmistaa, että paketti löytää perille.

Jos ei toimiteta perille, niin sen voisi laittaa esille ennen tilausta. Muutamia varaosia on tilattu Saksasta asti: olivat vuorokaudessa kotiovella eikä puhettakaan mistään muusta.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  28.07.2019
Petetty?

"Mukava" huomata etten ole ainoa joka on kyseisen yrityksen kanssa mennyt halpaan... 9.7 tilattu tuote jonka toimitusajaksi luvattiin 4-10vrk 22.7 laitoin maililla kyselyä ja toisen kerran 23.7 kumpaankaan ei ole vastattu, pelkkä kuittaus viestin perille menosta. 25.7 ja 26.7 koitin soittaa mutta vastaajassa on tiedote ettei voi ottaa puhelua vastaan (vaikka on soitto aika 16-18) Tekstiviestin olen laittanut myös. Mihinkään ei vastata. Onneksi rahallinen menetys ei ole iso, mutta jokatapauksessa jatkotoimenpiteisiin aion ryhtyä. Kiitos ja piste.


Konsolinet
  27.07.2019
Paska kauppa

paska kauppa. tilasin ja maksoin pelin ennakkoon, kk. myöhemmin julkaisupäivästä en ollut saanut peliä, peruin tilauksen, ja sitten seuraavaksi odotellut rahanpalautuksia viikon. 0,5, nollan sijaan tulee mukavasta asiakaspalvelusta (joka tosin ei ota yhteyttä asiakkaaseen)


Hyvinvoinnin Tavaratalo
  26.07.2019
Ei vastausta

Tilasin hyvin arvokkaita tuotteita, jotka eivät vastanneet tarkoitusta. Palautin lähes käyttämättömät (osaa ei edes avattu) tuotteet ja pyysin hyvitystä. Luvattiin. Odotin. Mitään ei kuulunut, otin yhteyttä. Pahoiteltiin ja luvattiin hyvittää palautettu tuotteet. Odotin. Ei mitään. Otin yhteyttä tuotteen valmistajaan. He lupasivat selvittää asiaa ja olivat hyvin pahoillaan. Pian tuli kirje, että koska "Hyvis" oli jo tuotteet hyvittänyt kaiken pitäisi olla kunnossa. Tästä on nyt puoli vuotta, eikä mitään ole kuulunut. Juristini hoitaa nyt asiaa.


Lebua Spa
  26.07.2019
Kuumakivihieronta

Kävin kuumakivihieronnassa, jonka olin saanut lahjaksi elämyslahjana. Hoitaja oli myöhässä, mutta vihdoin tultuaan paikalle, hän ei pahoitellut mitenkään asiaa. Hän ei myöskään tervehtinyt, ei esitellyt itseään mitenkään tai edes hymyillyt. Hoitoa mainostetaan hemmotteluhoitona, mutta asiakkaan käsittely oli hyvin liukuhihnamainen. Hoidossa ei käsitelty kuin yksi puoli kehoa vaikka lahjakortissa lukee koko keho ja kasvot. Kasvoihin ei edes koskettu. EN todellakaan suosittele tätä paikkaa kellekään. Poistuin hyvin pettyneenä ja hemmottelusta ei ollut tietoakaan, koska siihen kuuluu edes alkeellinen asiakkaan huomioinen ja tervehtiminen. Hoitotapahtuma on kokonaisuus, johon kuuluu normaalisti myös asiakkaan emotionaalinen kokemus hoitotapahtumasta.


Veikon Kone Oy
  26.07.2019
Huono kokemus kaupan perumisesta

Tilasimme Veikon Koneen nettikaupasta lattialieden asennuksineen. Liesi tuotiin nopeasti, alle viikko tilauksesta ja asennettiin asiallisesti paikalleen. Tämä sujui siis ihan kiitettävästi. Huomasimme jo asennusvaiheessa, että lieden jalkoja ei voinut säätää, eikä sitä saatu siksi sopivalle tasolle. Olimme tehneet sen virheen, että olimme kyllä tutkineet nettisivuilta uunin kaikki muut ominaisuudet tarkkaan, mutta jalkojen säätämättömyys oli jäänyt huomaamatta. Virheitä sattuu, ja varsinkin netin kautta tilatessa, voi jotain jäädä huomioimatta - mutta ei hätää, sitähän varten on olemassa kaupan peruutusoikeus! Lain mukaan siihen ei tarvita mitään erityistä syytä, eikä kauppias voi vaatia esimerkiksi sitä, että pakkausta ei ole avattu....Lisäksi myyjä vastaa palautuskuluista. Näin siis tietääkseni pitäisi olla, mutta Veikon Koneesta ilmoitettiin, että koska laite ei ole alkuperäisessä pakkauksessa (mikä olisikin ollut mahdotonta, koska liesi tuotiin meille siten, että siinä ei ollut pakkausta lainkaan) niin sen arvonalenema on -25 % ja lisäksi meidän pitäisi maksaa palautuskulut 60 e (ja pakata laite itse). Emme olleet käyttäneet liettä lainkaan, alkuperäistä pakkausta emme siis koskaan olleet nähneetkään, mutta olisimme olleet valmiit maksamaan jotain (esim. palautusmaksun) ja olisimme ostaneet tilalle toisen, kalliimman lieden asennuksineen, mutta tämä ei kelvannut tälle yritykselle. Sen sijaan he laittoivat sähköpostin, jolla osoittivat, kuinka me (asiakkaat) olimme kovin väärässä ja heidän sivuillaan oli kaikki tarvittava tieto palautuksista (vaikka käsittääkseni heidän sääntönsä eivät noudata kaikilta osin asiasta säädettyä lakia/annettua ohjeistusta), eikä heitä näyttänyt kiinnostavan pätkääkään se, että olisimme tilanneet heiltä uuden lieden. Joudumme ostamaan vielä syksyn aikana 2 x pyykinpesukoneen ja kuivausrummut ynnä muita kodinkoneita, mutta nyt tiedämme ainakin sen, mistä niitä emme varmasti osta.... Tuntuu suorastaan surulliselta, että tänä päivänä jollain yrityksellä on varaa toimia noin joustamattomasti, eikä asiakaspalvelussa ole RIPAUSTAKAAN myyntihenkisyyttä ja halua pitää asiakasta tyytyväisenä ja heidän asiakkaanaan. "Asiakas on aina oikeassa" sisältää sellaisen viisauden, jota Veikon Kone ei ole yrityksenä mielestäni vielä(kään) sisäistänyt.
Aminopörssi
  26.07.2019
Törkeää arvostelujen sensurointia

Kävin jättämässä eräästä tuotteesta asiallisen, mutta vähemmän mairittelevan arvostelun. Tuotteessa oli ilmiselvä ongelma, jonka vuoksi laskin arvosanaa. Arvostelua ei koskaan julkaistu, vaan tuotteen kohdalla näytetään vain viiden tähden arvosteluja. En luota tuotteiden arvosteluihin enää ollenkaan.


Kodin1
  25.07.2019
Ei enää ikinä

Tilasin kodin1:stä tv-tason. Toimitus tuli nopeasti perille, mutta 140cm tv-tason sijasta toivat minulle 3x210cm pituista valkoista lautaa, jotka olivat selvästi tarkoitettu osaksi jotakin isompaa hyllystöä. Tein reklamaation ja laitoin asiakaspalveluun viestiä, mutta vastausta ei kuulu. Onneksi ostos on tehty luottokortilla, joten asian voin ohjata luottokunnan ongelmaksi. Aikaisemmat kommentit kun luin, jouduin ikäväkseni toteamaan, että samaa kohtaloa jakaneet myös muut. Pysykää poissa hyvät ihmiset!


Vannetukku.fi
  25.07.2019
En suosittele ylihintaista firmaa

Kyselin kannattaako ostaa vannetukun sähköskootteria. Asiasta tietävä vannetukun työntekijä sanoi suoraan ettei kannata missään nimessä. Suositteli tilaamaan ali baba:sta taikka muista kiinalaisista kaupoista joista vastaavat skootterit saa tilattua lähes kolmasosaan vannetukun hinnoista.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  25.07.2019
tilasin mutsille kaksi nokian orginal akkua

tilasin mutsille kaksi nokian orginal akkua,

kesti kaksi kuukautta että akut saapuivat ja niissä ei lue mitään

eli eivät ole nokian orginal akkuja vaikka semmoisina niitä myivät

meidän suku ei tue tätä verkkokauppaa enää koskaan
Clamos.net
  23.07.2019
Tuote jäi saamatta, samoin rahat

En voi missään nimessä suositella ko. firmaa! 5.4.2019 tilattu tuote eikä koskaan tullut perille. Minulle väittivät, että posti on hukannut lähetyksen, kuluttajaviranomaiselle väittivät, että postin mukaan olen tilaukseni saanut. No, kyseinen tilaus oli kuulemma lähetetty kirjeenä, joten siitä ei jää mitään seurantatunnusta postilta eli täyttä puppua tämä väite. Kuluttaja-asiamies pyysi tästä faktaa, että olisin tilauksen saanut, sen jälkeen Clamos ei enää vastannut kuluttajaviranomaiselle mitään. Minunkaan sähköposteihin eivät enää vastanneet. Sattumalta sain puhelinyhteyden sinne, lupasivat lähettää uuden tuotteen ja YLLÄTYS, sitä ei ole myöskään tullut! Sinne meni reilu 40e enkä suosittele kenellekään tilaamaan täältä! Fb-sivuiltaan poistivat kommenttini, kun siellä yritin asiaa kysellä.


Travellink
  21.07.2019
en suosttele Travellinkkiä!

Laajasta peruutusturvasta huolimatta muutosten teko lippuihin on tehty käytännössä mahdottomaksi koska firmaan ei saa yhteyttä ja puhelinpalvelu katkeaa aina kesken! Muutosten teko ei onnistu myöskään netin kautta!


Verkkokauppa e-ville.com
  21.07.2019
E-wille mitä käytän paljon

Minulle ainakin ollut hyvä netti kauppa. Olen löytänyt monta tavaraa monen vuoden aikana. Ja monta tosi hyvää tavaraa mitä olen ostanut ja tarvinnut. Nykyisin ainakin 1 viikossa katson ja etsin mitä on. Kaikki kaupat on menneet tosi hyvin. Suosittelen katsomaan ainakin. Sieltä löytyy vaikka mitä.


Netrauta.fi
  20.07.2019
Hämäävät postimaksut

En huomannut, että joidenkin tuotteiden kohdalle lisättiin automaattisesti kotiintoimitus. Tuli epähuomiossa maksettua naurettavat postimaksut pienistä tuotteista, jotka olisi mahtuneet postiluukusta. Erituotteille tuli erikseen omapostimaksu oli hämmentävää.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.07.2019
Toisille ehkä pelaa minulle ei

Luvataan verovapaata tuotetta mikä ei todellisuudessa ole.Toinen asia luvataan kolmenkymmenen päivän palautusoikeus yritys ei ota kuulevin korviin että tuotetta halutaan palauttaa. Kaiken huippu on et olen useita kertoja pyytänyt heitä poistamaan minut heidän sähköp.luettelosta, mutta ei. Nyt asia on niin että en halua tietää yrityksen olemassa olosta, saatua yrityksestä näin epäluotettavan kuvan teen ostokset muualla.


Varuste.net
  17.07.2019
puoli pistetettä säälistä

Tuotteen postiin saaminen kesti kuusi päivää!! Toivottavasti posti hoitaa hommansa mallikkaasti ja tuote tulee ilman "käräjiä"!

Esimerkkinä kompressorilaukun tilaus amazonilta, laukku tuli kotiin kuljetettuna kahdessa päivässä!! Lähetyskulut olivat 13 euroa ja risat ja laukku noin 40 euroa edullisemmin kuin halvin suomessa!!!

Olisi ollut hyväksyttää ilmoitta tuotteen hitaasta toimittamisesta, jos ilmenee jotain ongelmia esim. saatavuudessa!

Joskus aikaisemminkin olen tilannut varuste.netistä ja silloinkin tuotteen toimitus "otti aikansa"!

En suosittele!!


MRoom
  16.07.2019
Laatutakuu

Parturit vaihtuu.aina eri leikkaaja. Laatu vaihtelee leikkaaja mukana. Jäsenyys päättyy kauden loppuun. Tähti näteille tytöille.


Puhelinfix.fi
  16.07.2019
Hidas toimitus harmittaa

Tilasin tuotteen jonka toimitusaika piti olla 2-3 päivää. Kahden viikon jälkeen (13pv) sain tiedon että "Tilaus on lähetetty" mutta postin seurantakoodin mukaan "lähetys ei ole vielä saapunut Postille". Sitä tässä on 4-työpäivää odoteltu että paketti vietäisiin postin hoteisiin. En voi suositella yritystä jos on hivenenkään kiirettä toimituksen kanssa. Jos olisin tilannut saman tuotteen vaikka saksasta, se olisi ajat sitten ollut minulla ja puhelin kunnossa.

Kyllä pistelee...


Nettikaluste
  15.07.2019
Puhelimessa tehdyn tilausmuutoksen tuottama pettymys

Kyllä se dippainssikin näköjään haksahtaa liian helposti imetysaivoilla...

En voi kyllä suositella nettikaluste.fi-kauppaa. Ensin myydään tavaraa, jota varastossa ei enää ole ( Columbo korikeinu) ja tarjotaan tilalle Omppu-korikeinua samassa värissä, tilausmuutos puhelimessa tottakai. Annetaan ymmärtää, että korvaukseksi lähetetään samaan hintaan varaston kaksi viimeistä tuosta toisesta mallista kun kerran jo maksettu tilauskin kyseessä. Kun pihaan tuleekin vain yksi ja soitetaan perään niin kielletään mitään tälläistä luvatun.

Opetus: Jos siis tilaat tästä lafkasta (tai mistään muustakaan nettikaupasta) ja puhelimessa tilausta suostut muokkaamaan, pyydä mustaa valkoisella sillä joko luvataan sellaista mitä ei saa loppupeleissä tai ilmoitetaan tilausmuutos puhelimessa niin, että asiakasta johdetaan tahallaan harhaan.

#nettikaluste.fi #nettikaluste #harhaanjohtavailmaisuvaityhjätlupau kset #einäin #mustaavalkoisellaainajatkossa #asiakkaankusetus #vahinkovaitahallinen #siinäpävastakysymys


Suomalainen.com
  13.07.2019
1-3 vrk on 1-3 kuukautta

Tilasimme verkkokaupasta 3 postitusputkea,joiden toimitusaika oli sivuilla 1-3 päivää. 2 viikkoa myöhemmin lähetimme ensimmäisen kyselyn,missä tilaus viipyy. Siitä viikkoa myöhemmin vastattiin,että 2 on lähetetty myymälään ja kolmannen toimitusta odotetaan. Nyt kuukausi tilauksesta noudimme YHDEN postitusputken, 2 on vieläkin saamatta. Harmi,että emme lukeneet arvosteluja ennen tilausta. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen tilaus,jonka tulemme tekemään tästä verkkokaupasta tekemään. Huonoin verkkokauppa,josta olemme koskaan ostaneet.


Verkkokauppa e-ville.com
  13.07.2019
Paras nettikauppa

E-ville ei ole halpa VAAN edullinen laadukasta tavaroita, Tykkään kun on Suomenkielinen aspa ja puhelinnumero on myös edullinen soittaa Suomeksi saa palvelua ja saa heti avun ongelmatilanteeseen siitä tykkään , nopea toimitus.

Suosittelen lämpimästi E-Villeä


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  12.07.2019
Hidas toimitus

2,5 viikkoa sitten tilattu 4 g- antenni + muuta sälää. Toimitusaika tuotteille oli n. 4 - 6 päivää. Pari päivää sitten laitoin kyselyä s. Postilla, että milloin olisi tulossa mutta ei ole vielä vastausta kuulunut... Ei siinä mitään jos kestää mutta voisi jotain infoa tulla, ollaanko niitä joskus toimittamassa. Pitänee perua ja tilata muualta :(


ON24 Sisustus Oy
  12.07.2019
huono laatu

asiakastuolit eivät kestäneet kasausta. Pelolla odotan loppukalusteiden kokoomista.


Netrauta.fi
  12.07.2019
Tuotteissa ei ole mitään takuuta !

Sain tuotepaketin, jonka takuut olivat mahdollisesti vanhentuneet ! Tuotteiden valmistaja ilmoitti, etteivät tyyppikilven numerot kelpaa, koska niille ei ole voimassa olevaa vastaavaa numeroa ! Tavallisessa kaupassa myyjä antaa myymilleen tuotteilleen takuun ? Siis ei ainakaan mikään rautakauppa !


Kodin1
  12.07.2019
Ei voi suositella

Tilasimme jo keväällä kesää varten pöytäryhmän ja tuolit. Hyvästä valikoimasta kokosimme terassillemme hienon hyvin sointuvan kokonaisuuden. Kaikkia näytti olevan varastossa ja toimitusajaksi luvattiinkin 4-5 arkipäivää.

Kahden viikon päästä näkyi, että kalusteet olivat Joensuussa, seuraavalla viikolla Turussa....kalusteet eivät kuitenkaan näyttäneet saapuvan vaan reissaavan Joensuun ja Turun väliä. Lopulta kuukausi tilauksesta tuotteet tulivat, mutta pöytä oli aivan eri kuin tilaamalle eikä sopinut yhteen ko kaluston kanssa. Reklamaation jälkeen tuli ilmoitus , että saamme tilaamalle pöydän kesäkuun lopulla ja 2 viinon kuluttua ilmoitus ettei pöytää saakkaan. Nyt jatketaan reklamointia, pöydän tullevat hakemaan...Jää siistit tuolit, mutta nyt kun kesä kohta ohi niin alkaa sopivan pöydän etsintä. Itse en ko yrityksestä enää osta enkä voi ikävä kyllä muillekaan suositella.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.07.2019
Kuin Suomesta tilaisi

Helppo tilata ja jos on ongelmia,niin saa apua SUOMEKSI.Sain uuden tuotteen matkalla vaurioituneen tilalle, kunhan todistin kuvalla tuotteen olevan rikki.


Verkkokauppa e-ville.com
  10.07.2019
Tyytyväinen

Tilaamiini tuotteisiin ja muuhun palveluun olen ollut tyytyväinen. Tuotteet yhtä poikkeusta lukuunottamatta tulleet luvatussa ajassa. Olen saanut myös asiallista ja ystävällistä opastusta tuotteisiin liittyen.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  10.07.2019
EI Ikinä enää!!!

Tilasin 11.05 19 samsung akun eikä vieläkään tullut(10.07 -19) Ei vastata sähköpostiin eikä puh nroon saada yhteyttä.En tilaa koskaan enää!!!


Digishop
  09.07.2019
Imac SSD levyn asennus vanhan levyn tilalle

Vaihdettiin Tampereen digishopissa SSD vanhan kovalevyn tilalle iMacissa kävi todella näppärästi kaikki vanhat tiedostot säilyivät ja hinta oli juuri se mitä sovittiin ja nopeaa toimintaa ja palvelu tiskillä ensi luokkaista


Verkkokauppa e-ville.com
  09.07.2019
Toimiiko?

Suosittelen,kaikki on tullut perille mitkä olen tilannut,vaikka joskus on toimitusaika kestänyt,hy- vin harvoin (yhden kerran).!!!?


Opiskelijamuutot
  08.07.2019
Homma toimi niinkuin ennenkin

Meidän huusholli käytti Opiskelijamuuttoja nyt kolmatta kertaa vuoden sisään, homma on pelannut joka kerta yhtä hyvin!

Hinta on aina kohdallaan, muuttomiehet ovat aina olleet ammattimaisia ja asiakaspalvelu on pelannut.


Netrauta.fi
  08.07.2019
Ensimmäinen ja viimeinen kerta

Olisinpa lukenut kokemuksia täältä ennen tilaamista! Toimitusaika 2-5 arkipäivää.. Ei toimi. Tuote ei edes tule mistään omista varastoista, vaan tilataan valmistajalta. Tässä tapauksessa Opalta. Tilatuista tuotteista tiedustelunumero on käytössä vain klo kahteen asti. Tätä nyt ei missään selkeästi kerrota. Numero on maksullinen. Seurantanumeroa ei saa tuotteelle. Soitto Opalle.. toimitusaika ainakin kaksi viikkoa.Pahoittelut ja hienoa palvelua, osoitteenvaihdos mökkikuntaan onnistui helposti. Syntymäpäiväksi ei millään ehdi, mutta se ei Opan vika ole. Netrautapitäköön tunkkinsa ja muut tuotteensa. Kiitos ja hei.


Kodin1
  04.07.2019
Takuuta ei ollutkaan

Tilasimme Café rottinkiryhmän hintaan 990,- Toimitus myöhästyi yli kuukaudella ja toimitettiin joulukuulla 2018 . Vain muutama viikko toimituksesta toisen nojatuolin selkänojan säätökoneisto lopetti nojan palauttamisen normaali istuma-asentoon.Olimme talven Thaimaassa , jolloin kalusteita ei käytetty lainkaan.Teimme reklamaation kotiinpaluumme jälkeen.Vastaus tuli.Vahinko ei kuulu takuun piiriin. Se olisi pitänyt reklamoida heti vastaanotettaessa. Vika on heidän tulkinnan mukaan ” tullut käytössä ” En tule ikänä ostamaan mitään kyseiseltä yritykseltä enkä suosittele heitä muillekaan. Samaa sohvakalustoa on nyt tarjottu puoleen hintaan. En ostaisi enää silläkään . Tavara oli laadultaan kehnoa. Kannattaa välttää tätä yritystä joka ei kunnioita asiakastaan ,eikä noudata hyvää kauppatapaa jättäen mahdolliset valmistusvirheet huomioimatta.


Vannetukku.fi
  04.07.2019
Huijaavat reklamaatioissa.

Työntekijä paljasti. Mittaavat rengasta niin kauan että saavat sopivat tulokset. Kannattaa käyttää ulkopuolisella jos epäilet renkaiden pyöreyttä.

Täällä arvosana nyt alle 1.5/5 joten se kertonee kaiken


FOOTWAY
  04.07.2019
Tilaaminen estetty

Olen tilannut työ- ja vapaa-ajan kenkiä sovitteille, suurimman osan olen joutunut palauttamaan. Minulla on jalkaterät eri paria, toisessa lisäksi supinaatio, jonka vuoksi olen todennut hyväksi, että saan rauhassa kotona kokeilla kenkiä ja samasta syystä palauttanut niitä. Olen toki myös joskus löytänytkin jalkaani sopivia. Palautukset olen hoitanut ajallaan sekä maksut ostamistani tuotteista. Olen myös verkkokauppaan selvittänyt minkä vuoksi palautan suurimman osan kengistä. Nyt järjestelmä on estänyt minua tilaamasta enää jatkossa suuren palautusmäärän vuoksi. Tätä ei tietääkseni lue missään enkä saanut siitä mitään infoa ennen kuin itse kysyin miksi tilaus ei onnistu. Kysymys ei mistään kovin suurista määristä palautuksia omasta mielestäni.


Zooplus
  03.07.2019
Tilaus

Kaksi kertaa on käynyt niin, että tavaraa on jäänyt tulematta. Ekalla kerralla jäi kanin herkut(1pkt) tulematta ja toisella kerralla jäi tulematta koiran puruherkkuja, koska kerääjä ei osaa laskea 32:een. Palauttivat rahat, mutta tietysti heidän piti vähentää vielä mahdollinen alennus, että heidän tappionsa jäisi mahdollisimman pieneksi.

Ja onko kukaan tullut ajatelleeksi sellaista asiaa, että ne myyvät kaikki tuotteet yksitellen, ei siis paketeissa niinkuin normaalissa kaupassa? Maksat maltaita yhdestä luusta tai pururullasta.

Ja tämä heidän palkkiokauppansa, voi v... Sinun täytyy tilata vähintään 95€:lla (95 pistettä), että saat jonkun kämäsen purkinkannen ja oliko se nyt 2-4kg koiranruoka pussiin tarvitset 3000 pistettä eli euroa! 1 piste on 1 euro, muistakaa tämä.
Archi Tattoo
  02.07.2019
En suosittele

Tatuointini tehtiin kiireessä ja hangaten. Viesteissä sanoi tekevänsä tatuoinnit aina nopeasti eikä lupauksistaan huolimatta korjannut tatuointia.

Archi ei kuunnellut lauseitani loppuun, teki koko ajan ohessa jotain ylimääräistä ja oli puhelimessa aloittaessaan tatuoimisen. Kontaktia hän tuntui välttelevän.

Tatuointi on vinossa ja alaosa kiero,vaikka ennen stencilin laittoa piirsi keskelle rintaa viivan. Tatuointi ei ole symmetrinen (niin kuvan kuin värityksen puolesta) ja se puoli, joka tehtiin viimeisenä, on sutaistu nopeasti kasaan. Halusin n. 13cm kuvan rintakehään, mutta suostuin 20cm kuvaan, sillä pienempi ei hänen mielestään toiminut. Luotin hänen taitoihinsa arvosteluiden ja julkaistujen kuvien perusteella.

Tästä tatuoinnista hän ei ole julkaissut kuvaa, näkemäni ainoa negatiivinen palaute on poistunut ja minut estetty Archin sivuilta. Kai sekin kertoo jotain, kun kysyin Archilta kolmesti, mitä hän itse näkee tatuoinnissa eikä hän vastannut kertaakaan.

Pääkallokiitäjän sijaan tatuointi näyttää humalaiselta lentokalalta. Toinen silmä on mitä piti olla, kun taas toinen on vain vedetty suorana viivana pään myötäisesti ja on solisluun päällä (3D-efekti). Mustetta puuttuu muutamista kohdista eivätkä viivat ole kaikkialla suoria. Tatuointi ei vastaa Archin portfoliota tai hänen saamiaan arvosteluja.

Hän käytti puhelintaan tatuoinnin teon aikana, ei vaihtanut hanskojaan sen jälkeen sekä piti puhelinta neulojen ja musteiden vieressä. Viesteihin vastaa hyökkäävästi, välttelee vastuuta ja syyttää asiakasta tatuoinnin epäonnistumisesta. Viesteissä haukkui muut tatuointini ja sanoi, ettei kukaan ole ollut tyytymätön hänen työnjälkeensä, vaikka on tatuoinut 15 vuoden ajan.

Archin mielestä mm. huono hoito on syynä tatuoinnin epäonnistumiseen, vaikka samoihin aikoihin toisella tekijällä otettu ja samalla tavalla hoidettu tatuointi on laadultaan erinomainen. Archi itse ei antanut hoito-ohjeita kelmun poiston lisäksi enkä allekirjoittanut mitään asiakaslomaketta.

Oma kokemukseni kyseisestä tatuoijasta on todella negatiivinen.


Säihkysääri
  01.07.2019
Huonoa asiakaspalvelua

Tilasin Säihkysäärestä 3 tuotetta ja ne tulivat nopeasti perille. Halusin palauttaa yhden tuotteen, mutta tämä oli suorastaan mahdotonta. Asiakaspalveluun ei saanut yhteyttä sähköpostilla taikka puhelimella. Lisäksi heidän palvelimensa kaatui, että nettisivut eivät toimineet. Se ei tietääkseni puhelimen toimintaan vaikuta... Palautin tuotteen normaalipostilla, mutta he eivät ottaneet vastaan pakettia eli nyt se palautuu minulle takaisin. Huhhuh, mikä soppa. Suosittelen harkitsemaan tarkkaan, mitä tilaat Säihkysääreltä, jos tilaat ollenkaan. Muuten tuotteet olivat ihan hyvälaatuisia, mutta asiakaspalvelussa olisi paljon kehitettävää!!!


Verkkokauppa.com
  30.06.2019
Vantaan noutovarasto hiukan tökki.

Olen aiemmin tilannut Verkkokaupasta erinäisiä tuotteita postitse ja ollut tyytyväinen niin toimintaan kuin tuotteisiinkin. Tällä kertaa tuote oli senverran iso (polkupyörä) että päätin hakea sen itse suoraan Vantaan noutovarastolta kun asiaa oli sinnepäin muutenkin.

Jonotus kesti kohtuullisen vartin verran mutta kun pääsin luukulle ja annoin tilausnumeron asiakaspalvelija syötti sen koneeseen, ihmetteli hetken aikaa ja mutisi hiukan huonolla suomella jotain epäselvää tyyliin että "katson tään kohta kun kaveri tulee, odota tossa". No, minä jäin sitten seisoskelemaan ja asiakaspalvelija otti jonossa seuraavan joka sai tuotteensa, niinikään seuraava jne. minun odotellessani. Varmaan puoli tusinaa minun jälkeeni saapunutta asikasta sai pakettinsa ja lähti ja minä vain odotin.

N. puolen tunnin-kolmen vartin seisoskelun jälkeen sain katsekontaktin asiakaspalvelijaan joka siinä vaiheessa muisti minut ja pyysi uudelleen luukulle, kysyi uudestaan tilausnumeron ja soitti jollekulle. Sitten kului taas jonkin aikaa ja minut kutsuttiin kolmannen kerran luukulle ja sain vihdoin lapun kuitattavakseni, sekä selityksen että "tänään on ollut paljon näitä tilauksia jotka näyttää nollaa" tms. ja pakettini. Koko noutoon kului n. tunti.

Eli jos tilaatte tavaraa noutovarastolta niin kannattaa varata noutoon reilusti aikaa.


Bondora
  28.06.2019
Nopea laina, kallis hinta

Hain Bondorasta 5 000 euron lainaa. Lainaa voi hakea ilman Instantoria ja tiliotteen lähettämistä ja näin päätin myös toimia. Lainaaminen Bondorasta tällä tavalla on kuitenkin tosi kallista, sillä lainatarjouksen todellinen vuosikorko oli 95 %.

Suosittelen tiliotteen lähettämistä, jos Bondorasta haluaa lainaa. Saamani 3 lainatarjousta olivat vähän epäselviä, mutta ainakin palvelu on nopea. Tarkemman arvioni voi lukea täältä: https://www.top5credits.com/fi/arvostelut/bondora/


Nebula
  28.06.2019
Nebula on sekaisin

Olen ollut ainakin 15 vuotta Nebulan asiakkaana mutta tänään se loppui.

Eri palveluyritysten migraatio huononsi ennenkin huonon tuen (hidas vaste, vanhat hallintapaneelit joiden takia normisäätöön sai kulumaan tukipostia & -puheluita) negatiiviseksi väittämällä ongelmia asiakkaan itsensä aiheuttamiksi (asiakas ei ollut tehnyt muutoksia omassa confissaan). Jessus.

En suosittele Inmics-Nebulan palveluja kenellekään.


Petäys Resort
  28.06.2019
Aasiakas

Rantaravintola hieno ja hinnat ihan ok. Ruokaa sai odotella tunnin, vaikkei ollut täyttä, ruoka oli hyvää. Veneenlaskupaikka suljettu. Aika lyhytnäköistä toimintaa yrittäjältä. Yrittäjä myös käyttäytynyt tökerösti muutamaa tuntemaani ihmistä kohtaan mm. veneenlaskupaikka asiassa. Ravintolan tiskiltä sai oudon jäykkää ja piikittelevää palvelua parilta herrasmieheltä. Rantaravintolalle ajoi juhannuspäivänä hienoja vanhoja autoja parkkiin, jotka keräsivät kiinnostuneita katseita, mutta omistaja ajoi ne heti pois kärkkäästi.


Kauneushoitola Amelie
  27.06.2019
Ei enää ikinä

Ihan hirveä ja likainen paikka. Hoito tehtiin hutiloiden.


Lahden Muutto ja Kuljetus
  26.06.2019
Muutto Lahdesta Helsinkiin

Muuton tarjouspyyntösähköpostini oli hukkunut jonnekin ja jouduin kyselemään sen perään puhelimitse. Muutto alkoi kuitenkin vaivattomasti Lahden päässä ja kalusteet saatiin autoon nopeasti. Perillä Helsingissä alkoi ilmetä ongelmia, kun esimerkiksi 60 sentin levyisiä kalusteita yritettiin saada sisään 80 sentin levyisistä oviaukoista poikittain. Metallijalallinen matala kaappi valui muuttoauton takarampilta maahan ja kaapin kaksi jalkaa pääsivät vääntymään mutkalle. Pari kolhua syntyi myös sisäänmuuton aikana.

Laskutus ei pysynyt minimilaskutuksen rajoissa vaan tiedusteluni jälkeen sain vastaukseksi perusteluja muuttomiesten ruoka- ja kahvitauoista. En ehkä suosittelisi yritystä ystävilleni.

Jari Hyvärinen


Navimare Oy
  26.06.2019
Ei voi suositella!

Tilasin kyseiseltä firmalta meri VHF radion ja lomareissu painaa päälle, tilauksesta on aikaa nyt viikko. Eilen ja tänään selvitettyäni tilannetta navimaren ja matkahuollon kanssa selvisi että paketti on vasta tänään noudettu yritykseltä kuljetukseen, paketti tulee vielä hitaimmalla mahdollisella toimituksella joten toimitusaika on vielä 3-4 päivää. Vika ei ole matkahuollon vaan navimaren.

TODELLA HIDASTA PALVELUA!!!


Verkkokauppa e-ville.com
  24.06.2019
Aikataulu

Tilaamani hittituote tuli etuajassa


Verkkokauppa.com
  24.06.2019
Asiakaspalvelu

Verkkokauppa.com on siitä erikoinen paikka että jos kohtaat ongelmia, saat vastaasi asiakaspalvelun joka on paljon pahempi kuin Finnairin asiakaspalvelu.


Verkkokauppa e-ville.com
  22.06.2019
Toimitusaika

Tilasin ilmeisen suositun tuotteen e-villestä ja seurannan kadottua suomeen saapuessaan en tiennyt yhtään aikaa koska tuote saattaisi saapua tai missä paketti kulki mutta likimain kuitenkin ilmoitetun saapumisajan (1-4vko) rajoilla tavara tuli perille. Varmasti syynä pitkälle odotukselle olikin sivulla mainittu tuotteen valtava tilausmäärä joka pitkitti ilmeisesti aikaa jonkin verran. Silti voin suositella jatkossakin kyseistä nettikauppaa, varsinkin Suomen varastolta tavara tuli seuraavan päivän aamuna matkahuoltoon tilauksesta.


Clamos.net
  20.06.2019
Saapumaton lähetys

Tilasin 19.05. Joe Blasco huulipunan. Maksoin verkkopankissa heti. Maksoin kirjemaksun kun pieni koko. Odottelin viikon..laitoin sähköpostia kun ostettua huulipunaa ei tullut. Sain sähköpostia että tämä sävy loppunut ja maahantuojalta olisi tulossa tällä viikolla ja toimitetaan eteenpäin. Varastosaldo näytti 44. Odottelin edelleen ja olen yrittänyt soittaa ja laittanut useamman sähköpostin. Puhelimeen ei vastata eikä myöskään sähköposteihin. Tilaushistoriassa näkyi tilauksen tilassa pari viikkoa odottaa nyt pari viikkoa valmis. Mitään ei ole tullut ja kuukausi mennyt. Teen rikosilmoituksen asiasta. Asia on tuottanut mielipahaa ja usko Clamos verkkokauppaan mennyt jos ei voi viralliseen kauppaan enää luottaa.


Ink Pistols
  20.06.2019
raiskaaja tatuoija

tämähän on juuri se raiskaaja tatuoija joka on nyt iltalehdessä. toivotaan että hommat loppuisivat tältä ällötykseltä.


Takomo Custom Tattoo
  19.06.2019
Ihan loistava mesta!

Joni oli tatskaajana, teki upeaa jälkeä freehandina. Tuntui hyvältä antaa vapaat kädet, kun olin ensin suunnan näyttänyt. Tunnelma hyvä, hygienia hyvä, ei voi muuta sanoo kuin että Jonilla tulen käymään vastaisuudessakin! 6/5 - would tat again :)


Petäys Resort
  19.06.2019
PETÄYS RESORT

Ei enään ikinä Petäys Resort/Hotelli Petäykseen.

Sulkenut asiakkailta veneenlaskupaikan kokonaan ja teettänyt puomit laskupaikan eteen.... En vie tänne lafkaan enään euroakaan!!!


Tattoo Studio Black Arts
  17.06.2019
Kauhistelee

Hirvittävät hinnat,ja taso on ko paikassa mitä sattuu. En olisi niin järkyttynyt jos hintaan saisi vastinetta tai omistaja osaisi arvioida työnsä (hinta -laatu) uudestaan.ja tulla vähän alaspäin.

Todennäköisesti en mene uudestaan -- En siis suosittele, ylihintaista


Tattoo Heka
  17.06.2019
Lävistys

Kaikki tämänhetkiset lävistykseni olen TattooHekassa ottanut ja aina saanut mahtavaa osaamista ja asiakaspalvelua. Tulen käymään jatkossakin! Lävistyksien kanssa tietävät, mitä tekevät ja ensimmäisen siellä ottamani lävistykseni jälkeen olen kyseiseen paikkaan ja henkilöön voinut luottaa.


Turun Paja
  16.06.2019
Kehitettävää paljon

Tekijä on huono vastaanottamaan kritiikkiä omista töistään, mustamaalaa muita liikkeitä ja sai minutkin tuntemaan että kuva ei ollut onnistunut minusta johtuvista syistä. En ymmärrä miten J saa jonkun asiakkaan vakuutettua siitä että hänen työnsä on ensiluokkaista jälkeä. Kehitettävää siis asiakaspalvelussa ja tatuointitaidoissa.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.06.2019
Nokia 3310 (original, tehdashuollettu)

Ostotapahtuma ja toimitus oli erittäin hyvä kokemus. Paketti tuli postiin aikataulun sisällä. Pakkaus oli hieman littaantunut matkalla, mutta koska tuotteena oli Nokia 3310 original, kaikki oli erittäin hyvässä kunnossa. Suosittelen myyjää aivan vilpittömästi - odotan seuraavaa tuotetta, jonka saan sieltä ostaa!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  16.06.2019
Samsung S5 akku

Tilasin Samsungin akun 24.04.2019 ja 16.06. edelleen toimittamatta. Vastaavat että on matkalla kun ei ole heillekään palautunut. En suosittele!


Kilpailuttaja.fi
  16.06.2019
ei toimi

tämä ei toimi , miksi ?

ei salli edetä,kun laittaa postinumeron ja asunnon+lämmitystiedot. ollut ongelma jo pitkään. mikä tässä mättää ?


Verkkokauppa e-ville.com
  15.06.2019
vilkut

Tilasin polkupyörään vilkut, city pyörään tein tangon päihin n.45 asteen mutkat, näkyvät HYVIN myös taaksekin!


Clamos.net
  14.06.2019
Puuttuva asiakaspalvelu

Löysin tästä itselleni aiemmin tuntemattomasta verkkokaupasta haluamani tuotteen hurjan edullisesti ja innostuin tilaamaan myös muita tuotteita koska postikulut ja tuotteet olivat huomattavan edullisia. Tilauksen jättämisen jälkeen luin kokemuksia kyseisestä kaupasta ja kaduin hieman tilaustani, sillä kokemukset olivat enimmäkseen todella negatiivisia. Tilausvahvistus tuli parin päivän päästä ja siinä kerrottiin että osa tuotteista oli päässyt loppumaan ja että saisin rahani takaisin näistä tuotteista. Toinen loppuneista tuotteista oli alunperin haluamani tuote, jota tosin myytiin verkkokaupan sivuilla edelleen mitta vain pari euroa kalliimpaan hintaan. Tuote ei siis ilmeisesti ollut loppunut vaan ainoastaan sen mahdollinen alennuserä, mutta annoin asian olla. Loput tuotteet olivat mitä halusin ja saapuivat muutamassa päivässä. Jäin odottelemaan rahanpalautusta.. Reilu viikon päästä tilauksen saapumisesta laitoin yritykselle sähköpostia jossa kysyin, koska palautus mahtaisi näkyä tililläni. Kukaan ei vastannut. Seuraavalla viikolla kysyin asiaa uudestaan, seuraavalla viikolla jälleen ja sitten yritin jo soittaa yritykseen kahdesti. Sähköposteihin tai puheluihin ei vastattu koskaan.

Otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan joka otti yhteyttä yritykseen, ja he lähettivät minulle tilausvahvistukseni uudelleen kysyen samalla tilinumeroani. He eivät siis vastanneet lähettämiini viesteihin edelleenkään. Vastatessani sähköpostiin sain samaan aikaan sähköpostin kuluttajaneuvonnasta jossa kerrottiin että "yritys ilmoittaa että ette ole ilmoittaneet tilinumeroanne heille". Yritys ei koskaan aiemmin ollut pyytänyt tilinumeroani palautusta varten. Vastasin yritykselle tilinumeroni ja kerroin myös tilanteeseen nähden ihan asiallisesti mitä mieltä olen heidän yrityksestään ja toiminnastaan mutta "yllättäen" en ole vieläkään saanut rahojani takaisin. Eilen laitoin jälleen sähköpostia yritykselle että koska voin odottaa rahojani, mutta he tuskin vastaavat koskaan. Kysyin samaa jo aiemmin kuluttajaneuvonnan yhteyshenkilöltä mutta hänkään ei ole enää vastannut minulle... Täytynee ottaa uudelleen yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Onneksi tilanteessani ei ole kyse kuin noin 15 € sta, mutta en voi kyllä todellakaan suositella tätä yritystä tämän asiakaspalvelukokemuksen pohjalta.


Opiskelijamuutot
  14.06.2019
En voi todellakaan suositella

Pyysin tarjousta pienen yksiön muuttoon (muutto kesti alle tunnin) ja kertoivat tarjouksessa kaikki muut ehdot paitsi sen, että minimiveloitus on 3h. Tämän lisäksi muutto myöhästyi kolmella tunnilla ja toinen muuttomiehistä oli aivan lapanen, jonka takia kannoin itse painavimmat tavarat. Todella epäilyttävää toimintaa, että tarjousta tehdessä ei mainita noin oleellisesta asiasta kuin minimiveloitus.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.06.2019
Hyvä tuote, palvelu ja takuu

Nopeat toimitukset, hyvä palvelu ja takuu toimii. Toimiva verkkokauppa.


Verkkokauppa.com
  13.06.2019
Toimitus kestää ja kauan

Tilatulle tuotteelle luvattiin toimitusaikaa 12-14päivää. Huhtikuun lopussa tilattua tuotetta ei kesäkuun puoleen väliin menessä ole kuulunut. Syynä oli kuulemma tilauksen huono vastaaotto ajankohta. Kun reklamoin asiasta annettiin ymmärtää, että tuote saapuisi tällä viikolla (eipä ole kuulunut).


Gigantti
  12.06.2019
Suomen surkein toimitus/asiakaspalvelu

tilasin kolme vuorokautta sitten tuotteen ja sille ei ole tehty mitäänn ....asiakspalvelu on on enemmänkin asikas kiusaaja täysin surkeita!! parhain on kun on tv:stä kysytty teknisiä tietoja niin myyjä sanoi kato netistä

SUOMEN SURKEIN TOIMITUS JA ASIAKASPALVELU---- EI ENÄÄN AINAKAAN MINULTA OSTOJA GIGANTISTA!!!


Fiksaa.fi
  11.06.2019
Nettipalvelu pelaa

Tarvitsen osan 2000 vuosimallin Mercury-perämoottoriin. Räjäytyskuvan avulla osa löytyi helposti. Linkki tilaamiseen ja maksamiseen toimivat vaivatta. Sain tilausvahvistuksen heti sähköpostiin ja maksu näkyy myös pankkitililläni. Saamani koodin avulla voin seurata tilauksen etenemistä. Tein tilauksen 6.6.19. Nyt 11.6.19 yrityksen puhelinnumeroon ei saa yhteyttä. Lähetys ei näy Postin seurannassa.


AdLibris
  10.06.2019
Toimitukset viivästyy

Tilasin pikatoimituksena tuotteita. Säännöllisesti itse asiaa perään kyselleenä sain aina vastauksen, että tavarat ovat lähdössä, pakattavana tms. Toimitus ei ole tullut vielä kuukaudenkaan jälkeen. Asiakaspalvelu valehtelee. Vuosia sitten toiminta oli hyvää, mutta nyt käsittämättömän ala-arvoista. Peruin tilauksen, mutta saas nähdä, milloin saan rahani takaisin. On huijattu olo!


ON24 Sisustus Oy
  10.06.2019
Kulmakaappi viallinen

Tilattiin kulmakaappi joka ei ollut halpa, jonka pystypalat ovat eri mittaisia !!!!!!Toinen sentin pidempi kun toinen. Tavarat toimitti Espooseen eestiläinen pakettiauto joka ei ollut suomen ammattikilvissä ja työntekijä oli eestiläinen...... Asennusohjeet oli ainoastaan venäjäksi vaikka Suomessa on aina pakko olla ohjeet SUOMEKSI !!

En ikinä tilaa ON24 tavaroita enkä suosittele muillekaan.