Viimeiset 100 arvosteluaVannetukku.fi
  20.10.2020
Huijattu

Ostin kruiserin 2.0 long range jossa ilmeni ongelmia heti oston jälkeen. Hain ongelmiin apua henkilöltä , jonka tehtävänä on nimenomaan hoitaa kruiseriin liityviä ongelmia .Olen hakenut ongelmiin apua n.6kk ,eikä apua tunnu tulevan . Olen soittanut useaan kertaan ja vastaukseksi saan kerta toisensa jälkeen tyhjiä lupauksia - "täytyy selvittää".Sovittuja yhteydenottoja ei tule koskaan - tämä kaava toistuu ja toistuu ja .....! Henkilö ei (tietoisesti) osoita millään tavoin halua hoitaa ongelmaa - ei ota "asiaa haltuun".Nyt asian käsittely on menossa eteenpäin ns."maaliin", mutta ei tämän henkilön toimesta.


Game House
  17.10.2020
Eijatkoon

Maksettua tuotetta ei toimitettu eikä viesteihin vastattu kohtuullisessa ajassa.


Suojaapuhelin.fi
  16.10.2020
tosi nopea

tilasin panssarilasin tiistaina aamulla ja keskiviikkona oli jo perillä.


Nebula
  15.10.2020
inmics-nebulan palvelu

Ko.firmassa hommat melko sekaisin-onneksi ei ole ollut tarvetta kovin usein ottaa yhteyttä, mutta silloin kun on, niin ongelmia luvassa: Laskutus elää omaa elämäänsä, tulee 6kk päästä Intrumilta maksumuistutus laskuista joita ei ole tullut, ja ei nähtävästi uusimman tiedotteen mukaan ole edes lähtenyt liikenteeseen. Sama ongelma oli jo 2 vuotta sitten! Asikaspalvelu aivan kuutamolla ja palvelun tyytyväisyyskysely tulee perässä! jotain aivan uskomatonta tuon kokoiselta firmalta. En suosittele kenellekään ja meidänkin firma ajautui heidän asiakkaakseen fuusioiden kautta. Varmasti etsitään korvaava toimija meillekin toisaalta.


Suodatinmestarit Oy
  15.10.2020
Hyvä palvelu

Hyvä palvelu puhelimitse - sain nopean avun oikean suodattimen valintaan. Nopeasti tuli myös tilaus perille.


Webholder.fi
  15.10.2020
ei lähetä laskuja pyynnöistä huolimatta

Tilasin domainin Webholderiltä ja he lähettivät tästä laskun yritykseni vanhaan osoitteeseen. Pyysin paperilaskua oikeaan osoitteeseen huomattuani virheen, mutta tätä ei koskaan lähetetty. Noin kuukauden päästä tiedusteltuani asiaa uudelleen, asiakaspalvelu ilmoitti etteivät he enää lähetä paperilaskua, sillä he olivat jo lähettäneet yhden jota ei oltu maksettu ( Tämä logiikka sotii kaikkea vastaan, eikö?!?). Kerroin etten voi maksaa laskua, joka on mennyt väärään osoitteeseen ja jota emme ole koskaan saaneet ja pyysin JÄLLEEN uutta laskua oikean osoitteen kera. Tähänkään päivään mennessä en ole saanut laskua yritykseltä yritykseni oikeaan osoitteeseen. En voi missään tilanteessa suositella tätä yritystä. Jatkan edelleen laskun pyytämistä, haluan jakaa tämän tarinan jotta muut yrittäjät eivät joudu samoihin ongelmiin kuin minä. Äärimmäisen huonoa asiakaspalvelua sekä laskutusta.


MyTrendyPhone
  15.10.2020
Edullinen, nopea, hyvä

Paketti tuli nopeasti, hyvä avulias asiakaspalvelu! Suosittelen koska asiakaspalvelu auttoi hyvin, ja hyvä tuote valikoima, olisi mukava asioida trendyphonessa uudelleen!


MyTrendyPhone
  15.10.2020
Nopeampaa kuin nopea

Toimitus saapui useita päiviä ilmoitettua aiemmin. Joten verkkokauppa saa 5 tähteä nopeasta toimituksesta.


Talola Design Oy
  14.10.2020
ihmisten huijausta

huijari firma joka käyttää vain aliurakoitsijoita ja omistaja ei tiedä rakentamisesta mitää


Verkkokauppa e-ville.com
  11.10.2020
e-ville.com

Toimituksessa kesti todella pitkään. Ilmaisen toimtuksen raja on korkealla, mikä nostaa hintoja.


Supersaver.fi
  11.10.2020
Huijatulta tuntuu olo

Tilattiin lentoliput huhtikuuksi maaliskuun alussa. Eivät todennäköisesti ehtineet tilittää maksuja edes lentoyhtiölle. Nyt lokakuu eikä rahoista ole kuulunut pihaustakaan.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  11.10.2020
Erittäin pitkä toimitusaika

Tilasin Koronan alkaessa 13.3. kaksi automaattista saippua-annostelijaa, kun niitä oli niin huonosti saatavilla. Odottelin kärsivällisesti vallitsevan tilanteen huomioonottaen. Olin jo aiemmin joutunut ilmoittamaan Klarnalle, etten maksa tuotteita, kun en niitä ole vielä saanutkaan. 30.5. jouduin antamaan tilanteesta heille 0selvityksen ja samalla sain peruttua tilauksen ja laskun. Sovittiin, että palautan tuotteet, kun ne tulevat, mutten uskonut niiden koskaan saapuvan. Tarkoitus oli, etten edes hae pakettia. 5.10. tuli saapumisilmoitus, jossa oli vain sukunimi. Luulin paketin olevan miehelleni, kun en muistanut mitään tilanneeni. Kyseessä oli kuitenkin tämä maaliskuinen tilaus, jolla kesti lähes 7 kk saapua perille. Sähköpostilla sain sitten palautustunnuksen ja ilmoitin samalla, etten maksa postimaksuja. Itse en tilaa täältä enää mitään, mutta positiivista oli nopea vastaaminen sähköposteihin ja peruutuksen ja palautuksen onnistuminen.


Verkkokauppa e-ville.com
  09.10.2020
e-ville rehellinen

Rehellistä ja nopeaa toimintaa mitä olen heiltä tilannut. Eri asia on postin jakelu, postihan jakaa nykyään harvakseltaan mutta e-ville hoitaa tilaukset tosi hyvin.


Travelstart
  08.10.2020
prahan matka

Ostimme tammikuussa lennot Prahaan huhtikuuksi. Koronan takia matka peruuntui. Yritämme saada rahat Matkatoimisto Travelstartilta lennosta, mutta kaksi kertaa kuukaudessa saamme ilmoitukset matkatoimistosta , että prosessi on käynissä.... Tänään on 8. lokakuuta 2020...Odotamme matkatoimistolta rehellista toimintaa. I.Timonen


MyTrendyPhone
  08.10.2020
Nopeasti edullista laatua

Laadukkaat tuotteet,edulliset hinnat, todellakin nopea toimitus. Olen tilannut nykyään kaikki puhelimen tarvikkeet täältä,sillä aiemmin muualta joutui odottamaan kauemmmin ja maksamaan enemmän.


MyTrendyPhone
  08.10.2020
Aktiivisuusranneke siskolle

Mytrendyphonesta löysin nopeasti aktiivisuusrannekkeen. Nopea toimitus eikä hintakaan ollut päätä huimaava. Kaikki pelasi hyvin. Olen ostanut paljon heiltä tuotteita ja aina olen saanut nopeasti ja jos kysyttävää niin apua on löytynyt


Talola Design Oy
  07.10.2020
Talola Design Oy:n lupauksiin ei ole luottamista

Talola Design Oy:n toimitusjohtaja osaa markkinointipuheet: "Remontti tapahtuu yksien ja samojen, todella osaavien ammattilaisten toimesta, Talola jättää vain huipputyön jäljen taakseen ja sovituista aikatauluista pidetään kiinni." Kaikki nämä lupaukset osoittautuivat remontin edetessä valheiksi, ilmeisesti Talolalla on vaikeuksia pitää asiakkaansa lisäksi myös työntekijänsä tyytyväisenä, siksi paljon porukka näkyi vaihtuvan. Tästä seurasi aikataulujen totaalinen repeäminen, jatkuvaa korjauksen tarvetta työn viimeistelyjäljessä, kokonaishallinnan puutetta ja riidan haastamista asiakkaan kanssa. Lisäksi laskut olivat epätarkkoja, osin virheellisiä ja vailla summia, joihin laskutusrivit perustuvat. Talolalla on /on ollut muutama osaava työntekijä, ilmeisesti he ovat yksi kerrallaan jättämässä uppoavan laivan. Ihmekös tuo, kun palkkasaatavat ovat koko ajan rästissä.


Hobby Hall
  07.10.2020
Älkää tilatko

Tilattu sänky yli 2kk sitten. Rahat kelpasivat (700€), mutta sänkyä ei ole näkynyt. Puhelimeen vastasi huonosti suomea puhunut naishenkilö joka vakuutteli että sänky olisi edelleen muka matkalla.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.10.2020
Edullinen ja luotettava

Edullisia tuotteita, hyvä takuu ja asiakaspalvelu. Toimitus voisi olla nopeampaa ja tuotevalikoima laajempi.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  06.10.2020
Asiallinen kauppa

Tuotteet sitä mitä olen tilannut, ei valittamista. Tilannut useita kertoja, tuotteet tulevat 4 viikon sisällä, jos ovat varastossa. Erittäin edulliset hinnat+++
Verkkokauppa e-ville.com
  05.10.2020
E-ville!

Olen tilannut E-villestä useita tuotteita ja olen ollut tyytyväinen tuotteisiin ja toimituksiin. Ihan ok kokemus


Verkkokauppa e-ville.com
  05.10.2020
Luotettavaa kaupankäyntiä

Turvallista, luotettavaa kaupankäyntiä. Voin suositella lämpimästi.


Kantomaanpaa
  04.10.2020
Huijaussivu

Kiinan halpakopiotuotteita. Googleta.


Verkkokauppa e-ville.com
  01.10.2020
Kotimainen toimija Kiinan markkinoilla

Olen tilannut hengityssuojaimia E-ville-verkkokaupasta. Ostaminen on ollut helppoa ja sujuvaa. Verkkokauppa toimii hyvin ja tavara tulee luotettavasti.

Verkkokaupan takana on suomalainen toimija, joka itse tuo Kiinasta tavaraa. Suurin osa tuotteista onkin laatutavaraa, mutta jonkin verran valikoimiin on eksynyt myös ehtaa kiinakrääsää, joten ostaja saa olla tarkkana.


Jimm's PC-Store
  01.10.2020
Rahat tai roskiin

Hinnat kohtalaiset. Alennuksista löytyy hyviä löytöjä. Tuote tuli nopeasti postissa ilman ongelmia. Hyvin pakattu. Ostamani tuoteessa tuli vika ja halusin palauttaa vienmääritykseen. Palautuslomake käsilteltiin nopeasti. Palautin ja vian selvitys tuli nopeasti alle viikossa. Takuu ei kattanut kyseistä vikaan ja mitään korjaus vaihtoehtoja ei tarjottu. Pyysivät melkein 50 euron hinnan rikkinäisen tavaran palautuksesta tai pistävät tuotteen suoraan kierätykseen.

Olisin mielelläni maksanut laitteen korjaamisesta. Valitettevasti en uskalla enää ostaa mitään kyseisestä putiikista vaan siiirryn takaisin muihin liikkeisiin joissa on ollut paremmat palvelut rikkinäisten tavaroiden suhteen.


Foodora
  30.09.2020
Älä käytä

Foodora syyttää ravintoloita omasta perseilystään. Appi ei toimi, valehtelee tilauksen lähteneen ja olevan toimituksessa, mutta ravintolalle Foodora on ilmoittanut ettei ole lainkaan toiminnassa. Kun Foodoralle valittaa, he esittävät hämmästynyttä. KOLME viimeisintä tilaustani on mennyt päin seiniä = ruokaa en ole saanut. Rahat tietenkin lähtee tililtä. Nyt poistin appin ja kerron tästä kuonasta kaikille muillekin. You had one job!!!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  28.09.2020
ÄLÄ TILAA!

Pari kuukautta meni, että saivat hoidettua maksamani tavaran perille, pari yhteydenottoa piti tehdä, sain vastaukseksi ihme selittelyjä. Älä tilaa mitään!!!


Verkkokauppa e-ville.com
  28.09.2020
E-villen luotettavuus ja palvelu

Olemme tilanneet E-villestä useamman kerran. Tuotteet on sivustolla esitelty selkeästi. Toimitus on ollut nopea, ja tuotteet ovat vastanneet laadultaan ja toiminnaltaan sivustolla luvattua. Aion tilata e-villestä jatkossakin.


Vähänkäytetty.fi
  27.09.2020
En suosittele

En suosittele näin myyjän näkökulmasta. Tuotteet menevät huonosti kaupaksi, vaikka omienikin joukossa on runsaasti merkkituotteita ja jokainen tuote on hyväkuntoinen. Vänkäytetty lisää tuotteen hintaan oman provisionsa, joka nostaa hinnan ostajan kannalta turhan korkeaksi ja epäilen, että kauppa ei tästä syystä oikein käy. Tällä hetkellä vaikuttaa, että tulen jäämään miinukselle postikulujen jälkeen, vaikka vaatteita on myynnissä n. 100€ edestä. Toivon, että olisin ennen myyjäksi ryhtymistä tutustunut muihinkin kuin sivuston omiin arvosteluihin, joiden perusteella oletin, että pääsisin vaatteista eroon nopeasti ja saisin ainakin omani takaisin.


Tyyliluuri.fi
  26.09.2020
Nopea toimitus

Nopea toimitus hyvää asiakaspalvelu


Adam & Eve
  24.09.2020
Juhlameikki

Olin juhlameikissä,hinta 68 e.Meikkaaja hidas,keräsi tavaroita pikkuhiljaa eri paikoista.Meikit kuin mummon laatikoista kaivettuja,,ei ammattilaistason meikkejä.Kaikki työvaiheet teki niin hitaasti ja omaa ripsiväriä piti itse laittaa ja tulos oli aika huono,palvelu vielä huonompi.Kyseli värejä,mitä haluan,ei omistanut mitään omaa mielipidettä. Hinta 68 täysin yläkanttiin tästä hoitolassa ja meni yliaikaa ja seuraava asiakas sai odottaa vuoroaan.En suosittele


Talola Design Oy
  23.09.2020
Firman heikkouksia riittää...

Itse vältin, onneksi ehdin lukea Urakkamaailman palautteet ennen lipevän edustajan paikalletuloa! Lukekaapa itse alla olevasta linkistä Urakkamaailmalle annetut ja oikeaksi tarkistetut palautteet jo tehdyistä remonteista!

https://www.urakkamaailma.fi/urakoitsija/talola-design-oy


Scandia Rent
  22.09.2020
Ei ikinä enään Scandia rentiä

Täysin huijaamiseen keskittynyt yritys. Kallis, vikoja etsivä paikka. Kannattaa ehdottomasti kuvata auto ennen papereiden kirjoittamista.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  22.09.2020
Huijaus

Tilaus ei koskaan saapunut.


MyTrendyPhone
  22.09.2020
Yllättynyt

tarvitsin adapterin nopeasti, löysin sen Mytrendyphonesta. Sain sen nopeasti, olin erittäin tyytyväinen. En ole koskaan aiemmin tilannut tältä yritykseltä, joten toivon, että tämä ei ole pelkästään onnea, koska haluaisin ostaa uudestaan ​​täältä.


Adam & Eve
  19.09.2020
Ripsien pidennys

Minulta lähti parissa viikossa irti ripsien pidennykset ja omat ripset kärsivät niin paljon, että niitä ei periaatteessa ole enää ollenkaan.


Netrauta.fi
  18.09.2020
Miksi en lukenut arvosteluja ennen tilausta

Älkää tilatko! Tilasin kirkasvalolampun, toimitusajaksi luvattiin 2-5 arkipäivää, nyt yli viikkoa myöhemmin lampusta ei ole kuulunut mitään. Sähköpostiin tuli viesti, että asiakaspalvelussa on ruuhkaa ja vastaavat 1-5 päivän sisällä. Puhelinpalvelu on maksullinen ja luettuani kommentteja en usko, että sinne soittaminen edes auttaisi. En olisi ikinä tilannut tuotetta, jonka saa useasta luotettavasta verkkokaupasta jos olisin tajunnut lukea ensin kommentteja toimittajasta. Nykyaikana ala-arvoista toimintaa verkkokaupalta.


MyTrendyPhone
  17.09.2020
Hyvä palvelu ja alhaiset hinnat

Hyvä palvelu ja alhaiset hinnat. Myös nopea toimitus. Ei mitään moitittavaa!


Hostaan Oy
  17.09.2020
Parasta palvelua

Olen saanut todella hyvää asiakaspalvelua, aina soitettaessa on neuvottu ongelmissa puhelimitse, tyhmiä kysymyksiä ei ole. Hinta on todella kohtuullinen. Kotisivukoneen avulla voi rakentaa omat sivut ilman aiempaa kokemusta. Sivut toimivat hyvin eri laitteillakin. Suosittelen lämpimästi!


Netrauta.fi
  17.09.2020
Surkeaa toimintaa.

Netraudan homma ei tunnu toimivan ollenkaan. Tilasin yli 2,5 viikkoa sitten pienikokoisen, postin pakettilokeroon mahtuvan tuotteen, jonka toimitusajaksi ilmoitettiin 5-10 arkipäivää - siitäkin huolimatta, että tuotetta oli - ja on edelleen nettisivujen mukaan varastossakin!

Tilauksesta tuli vain automaattinen tilausvahvistus, muttei koskaan minkäänlaista toimitusvahvistusta, seurantanumeroa, tai mitään mistä tietäisi onko tilausta lähetettykään.

Asiakaspalvelun puhelunpalvelussa ei käsitellä tilausta koskevia asioita, ja sähköpostiin tulee automaattivastaus joka kertoo asiakaspalvelun ruuhkautuneen ja vastauksen tulevan 5-10 työpäivän sisään - no ei ihme jos asiakaspalvelu on ruuhkautunut, kun lafkan toiminta on kaikkinensa näin perseestä.

En suosittele tilaamaan Netraudasta yhtään mitään, maksu kyllä kelpasi mutta tuotetta ei kuulu eikä minkäänlaista tietoa sen mahdollisesta saapumisesta saa ulos mistään!


Zooplus
  17.09.2020
Asiakaspalvelu on surkeaa

Olen yrittänyt palauttaa tuotetta toista viikkoa tuloksetta. Asiakaspalvelu puhuu koko ajan edellisestä palautuksestani ja sekoittaa nämä kaksi asiaa. Tilanne on raivostuttava ja olen lähettänyt useita viestejä koskien asiaa, mutta saan aina viestin koskien edellistä palautustani. En voi kokemukseni perusteella suositella palauttamista.


ElämysLahjat.fi
  17.09.2020
Lamborghini-ajelu - aina täyteen buukatttu

Sain lahjaksi Lamborghini-ajelun. Olen yrittänyt monen kuukauden ajan varata ajelua, mutta se on aina täyteen varattu. On huijausta rahastaa palvelusta, joka ei sitten olekaan saatavilla.


Veikon Kone Oy
  16.09.2020
Pesukone

Ostin pesukoneen nettikaupasta 27.8. Tänään 16.9., mitään ei kuulu. Netissä luki toimitusaika 4-8pv. Soitin, eivät tiedä missä kone on menossa. Lupasivat soittaa takaisin. Siitä on jo viikko aikaa. En osta tältä firmalta enää mitään. Ala- arvoista toimintaa.


MyTrendyPhone
  15.09.2020
Rahojani ei ole palautettu

Palautin tilaamani puhelinkuoret mytrendyphonelle. Postin mukaan toimitettu vastaanottajalle 24.8.20. Vieläkään ti 15.9.200 ei ole tullut rahoja tililleni. Olen jo kahdesti kysynyt rahojen palautuksesta asiakastuesta. Viesteihin ei ole edes vastattu kunnolla. Tein palautuksen tarkasti firman ohjeiden mukaan. Tuotepalautus on tehty mahdollisimman vaikeaksi ja monimutkaiseksi.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.09.2020
Läskipyörät

Kiitos. Hinta/laatusuhde kohdillaan.Omaan tarkoitukseen hyvä tuote. Asiakaspalvelusta ja asioiden selvittämisestä täys kymppi.


Urumi
  11.09.2020
HUIJARI FIRMA

Tuotteet maksettu toimituskuluineen elokuun lopussa. Sen jälkeen kova vääntö toimituskuluista, jotka oli maksettu nettikaupan antaman toimituskulun mukaisesti. Omistaja vaatii lisää toimituskuluja ja pakkaustyökuluja. Pyydetty postittamaan tuotteet tai palauttamaan rahat tilille mutta mitään ei ole tapahtunut. Eli seuraavaksi täytynee mennä poliisilaitokselle tekemään rikosilmoitus.


Netrauta.fi
  10.09.2020
Tavaran laatu OK, toimitus ja asiakaspalvelu ei OK

Ikkunapeltitoimitus sisälsi laadukkaita peltejä mutta ei niitä mitä olin tilannut.

Isoin ongelma on että asiakaspalvelu on ruuhkautunut eikä pysty neuvomaan miten menetellä.

Netrauta OK jos on projekti missä aikataulu joustaa ja on aikaa odottaa että Netrauta toivon mukaan vastaa kyselyihn.


Tattoo Studio Sacred Oy
  10.09.2020
Hyviä kokemuksia

Olen ollut siellä neljä kertaa ja harkitsen viidettä. Olen kuullut paikasta pelkkää hyvää. Olen itse suunnitellut kuvani ja ne ovat toteutuneet hyvin. Hinnasta en osaa sanoa, mutta käsityö maksaa. Ei ole vertailukohtaa. Kari Tuominen Tapiola


MyTrendyPhone
  10.09.2020
Hienoa

Hyvä ja täsmällinen toimitus. Ei mitään moitittavaa.


Entertom
  08.09.2020
Huikea palvelu

Soitin hädissäni, sillä itselleni erittäin tärkeä tiedosto oli vaurioitunut enkä saanut sitä enää avattua. Sain puhelimitse erinomaista palvelua, jonka avulla sain tiedoston auki. Jos olisin mennyt saman ongelman kanssa muualle, olisi minulle tarjottu monen sadan euron edestä täysin turha palvelua.


Koirahoitola Amor
  08.09.2020
Arvosteluita poistetaan, miksi?

Oma koiramme oli siellä hoidossa ja laihtui, päkiät oli aivan sileät, pidetty siis sisällä koko viikon ja pelkäsi ihmisen kättä hoitolareissun jälkeen. Ilmeisesti alkuperäinen arvostelu on poistettu, mutta se ei poista sitä tosiasiaa miten jo edesmennyttä koiraamme on siellä kohdeltu. Ikinä en missään tapauksessa suosittele paikkaa.


Hostaan Oy
  07.09.2020
Hieno palvelu

Kiitos palvelusta. Olen saanut todella nopea ja selkeä palvelu. Olen tyytyväinen asiakas.


Power
  07.09.2020
Kuluttaja kantaa riskin

Ostin Powerin verkkokaupan kautta Macbook Pro kannettavan. Kun kone saapui, kävi ilmi, että akku oli sökönä, ja lisäksi apple -takuun rekisteröinti ei onnistunut. Veimme koneen ohjeistetusti mcareen, jossa meille kerrottiin, että uutena myydyn koneen takuu oli mystisesti rauennut vuotta aiemmin. Mcaren mukaan ainoa selitys tälle oli, että kone on ollut esittelykäytössä, minkä Power kielsi. Lopulta Power suostui ottamaan koneen takaisin, mutta vähensi palautettavasta hinnasta 5% koska “koneen pohjaan oli ilmestynyt naarmu”. Eli lopputulema oli, että useamman viikon ja selvittelyyn kuluneen työtunnin jälkeen minun oli maksettava Powerille 79€, että pääsen käyttökelvottomasta koneesta eroon, ja voin jatkaa elämääni.


Rajala Pro Shop
  07.09.2020
Laitteen palautus

Soitin Rajalaan että ostamani kameran kuvanväreihin en ole tyytyväinen ja hauluaisin palauttaa laitteen,vaikka kaksi viikkoa on jo mennyt umpeen. Neuvonnasta sanotiin että se on niin lähellä sitä kahta viikkoa että kyllä palautus onnistuu. Samassa yhteydessä ilmoitin kiinnostukseni toiseen kameraan. Palautin tuotteen ja muutaman päivän kuluttua tuli puhelimeen tekstari että palauttamanne laite on lähetetty takaisin. Ei ollut kuulema uuden veroisessa kunnossa...Sitä en kyllä ymmärrä millä se todettiin,sillä kuplamuoviin pakkaamaani kamerarunkopakettia ei ollut edes avattu. Eikä muitakaan paketteja. Vain pakkauslaatikko oli leikattu auki. Joten kyllä tästä yhteistyöstä jäi sellainen maku että Rajalan kassa kaupat on loppuun käyty. Ostan kamerani jatkossa muualta.


MyTrendyPhone
  07.09.2020
Nopea toimitus

Tuote tuli nopeasti ja asiakaspalvelu oli mukavan oloista :). Suosittelen muillekkin.


MyTrendyPhone
  06.09.2020
Hyvä hinta/laatusuhde

Laaja valikoima ja yksinkertaista tilata. Tuotteet juuri sellaisia, kuin sivustolla kuvattiin. Toimituksessa hieman kesti, mutta muuten ei mitään negatiivista sanottavaa. Luotettava ja aion tilata täältä jatkossakin.


Grillikauppa.com
  05.09.2020
Tyytyväinen asiakas

Grillin tilaus sujui hyvin ja tiedoissa mainuttu toimitusaika piti. Kaukokiidon toimitusaika oli 5 arkipäivää + viikonloppu välissä. Eli grilli tuli alle 2 viikossa. Erityisen tyytyväinen olin rahtikuluttomuuteen, muilla oli saman grillin toimituskulut 39-80 €.


Parturi-kampaamo Dolce Vita
  05.09.2020
Hyvän mielen huolenpitoa

Riston tuolissa harmaakin päivä on aurinkoinen. Ihanaa huolenpitoa, kaunis lopputulos!


MyTrendyPhone
  04.09.2020
Hyvä valikoima

Tilasin kahdet kuoret sekä panssarilasit lasten puhelimiin.Nopea toimitus,edulliset kuoret sekä lasit,yllätys oli että kuoret olivat laadukkaita.Suosittelen muillekin enkä itse enää tilaa muualta.


Multitronic
  03.09.2020
Huono

Lähetys kestää ikuisuuden, paketin ympäri vedetty 10 rullaa teippiä ja paketti sen näköinen että olisi ajettu traktorilla päältä, sisällä ei minkäänlaista pehmustetta ja itse tuotteen paketti ihan rutussa ja solmussa.


Vannetukku.fi
  02.09.2020
Alle 1 tähti kertoo kaiken

Huijarifirma jossa reklamaatiotapauksissa syytetään aina asiakasta. Olen kuullut muutaman tapauksen vannetukusta ja yksi oma järkyttävä kokemus. Googlettakaa vannetukku niin uskotte ettei kannata ostaa mitään tuolta


TuningStudio.fi
  02.09.2020
Voiko parempaa palvelua olla!

Erittäin asiantuntevaa ja ammattitaitoista porukkaa. Sain paljon hyviä vinkkejä ja ohjeita uuden moottorin sisäänajamiseen. Sähköposti kyselyihini vastattiin välittömästi. Ei voi kuin lämpimästi kiittää heitä ja suositella muillekkin.


Varimport Oy
  01.09.2020
aliarvoista palvelua

Erittäin huono kokemus asioinnista.

Viimeisimmän Appleni älysin onneksi ostaa Gigantista ja siellä asiat ja huollot toimii ensiluokkaisesti.


MyTrendyPhone
  31.08.2020
Pettynyt - Jatkossa entinen asiakas

Ennen oli luotto kova firmaan, mutta nyt se karisi kyllä ja pahasti! Ostin huomattavalla summalla tuotteita 20.7.2020. Toimitus viivästyi kokoajan ja lopuksi minulle toimitettiin 21.8.2020 vain yksi (edullinen) tuote vaikka postin seurannan mukaan lähetyksessä piti olla kaikki tuotteet. Asiakaspalvelu on myös hidasta ollut. En tule jatkossa tilaamaan tästä firmasta. Toivon vain, että saisin tuotteet jotka tilasin..


Netrauta.fi
  31.08.2020
Tulihan testattua

Tilasin kaksi viikkoa sitten valaisimia, joiden toimitusaika oli 2-5vrk. Saa nähdä, saanko niitä koskaan ja jos tulevat perille, ovatko vielä ehjät.

Tuli tehtyä kaksi tilausta kerralla - ensimmäinen ja viimeinen.

Eniten harmittaa, etten aiemmin tajunnut lukea täältä arvosteluja. Olisin jättänyt tilauksen tekemättä.


Indecoria
  30.08.2020
Sohvat

Ostin sohvan uutuus materiaalilla, jonka piti olla erittäin kestävää. Materiaali kuoriutui sohvan pinnalta pois, jättäen jäljelle rumat läikät. Reklamoidessani tuotteesta, myyjä myönsi materiaalin olleen viallista, ja kertoi että se on vedetty markkinoilta pois. Samalla he kuitenkin kieltäytyivät hyvittämästä sohvaa, koska takuu oli umpeutunut. Ostin kuitenkin uuden sohvan kyseisestä liikkeestä, ja tämäkään ei sujunut ongelmitta. Sohva oli hieman korkeampi kuin myymälässä oleva mallikappale, joka oli meille vaikuttava asia, koska takan luukku ei näin ollen mahtunut aukeamaan divaani osan kohdalta. Lisäksi divaani osan pehmuste oli rutussa verhoilun alta, joka näkyi rumasti. Reklamoin taas liikkeeseen. He lupasivat uuden divaaniosan. Kun se saapui, se oli vielä korkeampi kuin edellinen, ja lisäksi sen jalat olivat eriparia. Kun laitoin asiasta sähköpostia liikkeeseen, kukaan ei vaivautunut edes vastaamaan. Ainoan tähteni annoin huonekalujen ulkonäöstä, muusta en valitettavasti niitä voi antaa!


Fitnesstukku
  30.08.2020
Palvelua karsittu

Jatkaisin asiakkaana, elleivät olisi uudistuksensa myötä poistaneet mahdollisuutta maksaa postiennakolla. Tai jos tukisivat S- Pankin kautta maksamista ja maksupalvelun tarjoaisi vaikkapa Paytrail, joka kokemukseni perusteella ei varmuudella pyydä verkkopankkitunnuksia, eli käyttöoikeuksia verkkopankkitiliin maksutoimeksiantoa varten. Laskutustahosta lukemieni kokemusten perusteella en uskalla tilata laskullakaan. Keväiseen uudistukseen asti ilmoittivat alekoodikampanjoista tekstiviestitse, mutta eivät pyynnöstäni huolimatta onnistuneet palauttamaan käytäntöä ainakaan omalle kohdalleni. Toki yrityksellä on oikeus rajata ja supistaa palvelujaan, vaikka se merkitsisi asiakaskunnan karsimista. Fitnesstukku saattaa tehdä yhteistyötä ensisijaisesti ruotsalaisten toimijoiden kanssa ja itse voin valita ostaa suomalaisista yrityksistä kotimaisten valmistajien tuotteita, vaikka se kalliimmaksi tulisikin... No, tyytyväinen olin asioinnin sujumiseen ja ongelmatilanteidenkin hoitumiseen pitkäaikaisena asiakkaana.


Motonet-verkkokauppa
  28.08.2020
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu ala-arvoista. Viikko ei riitä, että vaivautuisivat vastaamaan sähköpostiin. Ainut mikä timi oli robotin lähettämä paluu viesti. Kyllä tästä lähtien asioin ihan muissa liikkeissä kuin tässä perheyrityksessä. jos haluaa paskan palvelun, niin sitten tänne.


Halpis.fi
  27.08.2020
Puhelimet hajosivat nopeasti

Vain yksi tähti yritykselle sen takia että puhelimet jotka tilasin hajosivat käytössä nopeasti. En voi suositella, koska Prismasta saa parempia puhelimia ja kohtuu hintaan.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  27.08.2020
Älä missään nimessä tilaa täältä!

Tilasin täältä tuotteen heinäkuun alussa. Vieläkään ei ole saapunut perille. Olen aiemmin jo laittanut asiakaspalveluun viestiä, että missä tuote menee, kauanko minun annetaan odottaa ja vaatinut rahoja takaisin. Nyt asiakaspalvelu vastasi, etteivät aio hyvittää mitään. Toimitusajaksi on luvattu 2-4 viikkoa (joka sekin jo olisi syy tilata mieluummin jostain muualta) ja nyt joutuu odottamaan kyllä aivan kohtuuttomia aikoja.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.08.2020
Suomen hitain e-ville

Hitain kauppa jonka kanssa olen asioinut!! Ei vastata viesteihin, 1-3p toimitusaika Suomivarastolta on täysi vitsi !!!. Lopulta sain vastauksen yhteen viestiini,,jossa todettiin, että tilaus käsitellään mahdollisim pian? Onko 4 päivää pian? ja tavaraa ei vieläkään ole lähetetty. Rahat kyllä kelpas! En voi kuin hämmästellä kuinka surkeaa on e-villen touhu. Valitsin toimitustavaksi matlahuollon sen nopeuden ansiosta,,mutta ei sekään ihmeisiin pysty ,jos ei saa tavaraa. Vertailun vuoksi tilasin Helsingistä eräästä liikkeestä tavaraa samaan aikaan ja se tuli seuraavana päivän aamuna!

Hidas! Suorkea asiakaspalvelu, jos sitä on? Tavaraa ei näy! 0.5 tähteä siitä, että sain maksusta kuitin!


Netrauta.fi
  27.08.2020
Nopea toimitus

Tilasin ovikatoksen, arvioitu toimitusaika oli 2-5 päivää. Niinkään kauaa ei tarvinnut odotella, vaan katos tuli kotiovelle (heh heh) reilussa vuorokaudessa.

Ainakin voi siis sanoa, että toimitus oli nopea. Paketissa näytti äkkiseltään olevan kaikki mitä pitääkin, mutta voihan toki olla että asennusvaiheessa tulee vielä yllätyksiä...


Tokmanni
  27.08.2020
Hidas toimitus, ilmainen kotiinkuljetus huijausta

Tilasin aluksiyli satasen edestä tuotteita.

Kassalta en päässyt mihinkään kun mikään toimitustapa muka ei ollut käytettävissä. Vähentelin siitä sitten niitä mitä en ehdotttomasti tarvinnut.

Vasta kun loppusumma oli neljänkympin tienoilla, postitustavankin sai valita - ja maksaa tietenkin itse.

Nyt on viikko mennyt ja siitä luvatusta 2-4 paivän toimitusajasta on huiskahdettu reippaasti yli. Pakettia ei näy ei kuulu.

Tokmanni ei vastaa sähköposteihin, eikä puhelimeen. Saa olla ainoa kerta kun tilaan Tokmannin verkkokaupasta yhtään mitään.

EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN.


Nebula
  26.08.2020
Välttää!!!!

Kun heillä on rahaa, asiakaspalvelu lakkaa. ÄLÄ KÄYTÄ TELIA INMICS!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  26.08.2020
Älä tilaa täältä!

Tilasin puhelimen akun viisi viikkoa sitten. Ei ole kuulunut. Sivuilla sanotaan Toimitusajan olevan 1- 4 viikkoa. Kun asiasta kysyin, sanoivat että toimitus kestää 4-8 viikkoa. Sen jälkeen kuulemma julistetaan kadonneeksi. Tilaan paljon netistä ja homma toimii hienosti lähes aina. Tarinan opetus: Kiinnitä huomioita firmaan josta olet tilaamassa. Tästä firmasta en itse enää koskaan tilaa mitään.


MyTrendyPhone
  25.08.2020
Atk tarvikkeita

Tuli mitä tilasin. Nopea toimitus suoraan postilaatikkoon.


Entertom
  24.08.2020
Troijalainen torjuttiin

Uhkia tietokoneella - ilmoitettiin viestissä. Onneksi löysin koneelta firman nimeltä ENTERTOM , johon otin yhteyttä. Ystävällinen ja hymyilevä mieshenkilö saapui huoltamaan läppäriäni. Samalla tarkistettiin viimeisiä vetelevä printterini ja päivitettiin Skype. Troijalainenhan sieltä löytyi , onneksi otin yhteyttä korjaajaan. Erittäin ammattitaitoista toimintaa eikä mitään ryöstöhintoja.Suosittelen lämpimästi.


Verkkokauppa e-ville.com
  24.08.2020
Paketti tuli, vaikka hieman myöhässä

Tilauksesta oli jonkin aikaa. Tuli vähän myöhässä, yrittäjän ilmoituksesta huolimatta. Silti suuret kiitokset hyvästä asiakaspalvelusta!


Verkkokauppa e-ville.com
  23.08.2020
E-ville

Olen tilannut E-villestä useita tuotteita ja olen ollut tyytyväinen tuotteisiin ja toimituksiin.


Vannetukku.fi
  22.08.2020
Ei enää ikinä

Tuli ostettua ne ekat viimeiset renkaat vannetukusta. Renkaat aivan soikeat ja kun reklamoin niin jo silmällä asentaja huomasi vialliseksi ja sain uuden renkaan. Sitten tärinä vaan jatkui ja eikun takaisin. Sitten he halusi ottaa renkaat Kouvolaan tarkempiin tutkimuksiin. No mikäs siinä, mutta siis siksi aikaa en saisi renkaita tilalle ja myyjä sanoi, että laita talvirenkaat siksi aikaa alle, keskellä kesää siis. En suostunut vaan kävi hakemassa uudet renkaat toisaalta ja vein heidän kumit sinne ja vaadin kaupan purkua. Testit heidän laitteilla ei osoittanut virhettä ja syy oli minun vanteissa. Selitin ettei edelliset tai nyt tilalle hankkimat renkaat oireile mitenkään. Asia kuluttaja-asiamiehelle seuraavaksi. Vannetukku toimitti sellaiset todisteet missä he osoitti renkaat kunnos oleviksi ja väittivät, että alunperinkään edes siinä yhdessä jo vaihdetussa renkaassakaan ollut vikaa vaan oli goodwillinä vaihdettu. Kulutaja-asiamies ei voinut muuta kuin uskoa yrityksen selitykset. Sain renkaat takaisin ja möin/lahjoitin eteenpäin. Päätelkää itse missä vika oli renkaissa vai vanteissa ja miten reklaamatio hoidettiin.


Verkkokauppa e-ville.com
  22.08.2020
Ylihintaisia maskeja

Ostin e-villestä kirurgin maskeja 10 kpl hintaan noin 20€. Tein ostopäätöksen kiireessä juuri ennen maskisuosituksen voimaantuloa. Eipä olisi kannattanut kstaa maskeja e-villestä, sillä muualta samoja ja laadukkaampia maskeja saa paljon halvemmalla! Harmittaa, että meni rahaa hukkaan!


ITapsa
  21.08.2020
Välttäkää iTapsaa

iTapsa on ottanut tarkoituksella yritykselleen harhaanjohtavan nimen, josta syntyy sellainen kuva, että kyseessä olisi Applen valtuuttama huoltoliike. Nimen käyttö on epäilyttävää, sillä firmalla ei ole Applen kanssa mitään tekemistä ja liikkeen nimeksi olisi voinut antaa pelkän Tapsan. Luulin itsekin että iTapsa olisi Applen valtuuttama huoltoliike ja kävin paikan päällä korjauttamassa puhelimeni näytön. Asiakaspalvelu oli hyvin epäystävällistä ja paikalla ollut työntekijä vaikutti olevan puoliunessa sekä huokaili turhautuneesti. Maksettuani 100€ ja noudettuani puhelimeni huomasin, että näytön lasia ei ollut asennettu kohdilleen. Ajattelin kyseessä olevan vain kosmeettinen haitta, mutta parin viikon päästä näytön lasi alkoi irrota reunoista. Kuten arvata saattaa, vaati vain pienen kolauksen, että näyttö ratkesi kulmasta säpäleiksi. iTapsan mukaan huoltotakuu ei ollut enää voimassa, sillä lopullinen halkeama oli aiheutunut omasta virheestäni (pieni kolaus pöytää vasten, ei putoamisia). Nyt kuukausia myöhemmin näyttö on irronnut vain entisestään ja Applen viralliset huoltoliikkeet eivät suostu huoltamaan puhelimia, joihin on vaihdettu epämääräisiä kiinalaisia osia.

Suosittelen välttämään iTapsaa ja huoltamaan puhelimensa muualla. Jos on näppärä käsistään, niin saa varmasti itsekin parempaa jälkeä aikaan ja rutkasti halvemmalla.


Motonet-verkkokauppa
  21.08.2020
Verkkokauppa mistä ei voi tilata tuotteita

Outlet -tuotteita ei pysty ostamaan verkkokaupan kautta, vaikka niitä olisi verkkokaupan hyllyllä. Silti näitä tuotteita voi lisätä ostoskoriin, eikä missään lue ettei niitä voi ostaa!

Myymälästä on turha hakea mitään, sillä siellä ei ole koskaan mitään!


Coolshop
  21.08.2020
Valheellista markkinointia

Coolshopilla pitäisi olla 14 vuorokauden palautusoikeus, mutta siitä he eivät pidä kiinni todellisessa elämässä. Lähetin viallisen tuotteen takaisin 14 vuorokauden sisällä, mutta Coolshop ei palauttanut rahoja.


MyTrendyPhone
  20.08.2020
Erinomainen ostopaikka

Nopea toimitus. Asiakaspalvelusta sai asiantuntevaa apua ja vastausta nopeasti.Hinnat kohdallaan.


MyTrendyPhone
  20.08.2020
Hyvä ostostapahtuma

Ostin lompakkokuoren iPhone 6s plussaan MyTrendyPhonesta. Tilattu tuote toimitettiin nopeasti postilaatikkoon ja hintakin oli edullinen.


Coolshop
  20.08.2020
Kauppa tekee virheet, asiakas kantaa vastuun

Huonon verkkokaupan tunnistaa ylimielisyydestä. Coolshop on sellaisesta hyvä esimerkki. Se myy rikkinäisen laitteen, munaa palautuspostituksen, mutta silti sea jatkaa vaatimusten esittämistä siitä, mitä asiakkaan pitäisi tehdä asian ratkaisemiseksi. Mitä tällainen asiakaspalvelu on? Eivätkö normaalit ihmiset pyri korjaamaan virheitään? Vastuun kantaminen ja asiakkaan etujen huomioiminen eivät kuulu Coolshopin liiketoimintaan. Valitkaa parempi paikka tehdä ostoksia! Maailma on pullollaan verkkokauppoja. Niiden joukosta kyllä löytyy vastuuntuntoisia ammattilaisia.


Coolshop
  19.08.2020
Coolshop - kaikkea muuta kuin cool!

Coolshop-verkkokauppa myi minulle Beurer-verenpainemittarin, joka osoittautui täysin roskaksi - se ei toiminut lainkaan. Sain luettavakseni monisivuiset ohjeet, miten romu lähetetään takaisin. Noudatin ohjeita ja jäin odottelemaan moneksi viikoksi rahan palautusta (toiseksi vaihtoehdoksi tarjottiin laitteen vaihtamista toiseen samanlaiseen - Ei Kiitos!). Lopulta minulle lähetettiin kuitti rahapalautuksesta, mutta itse rahaa ei edelleenkään palautettu. Sen sijaan kuulin, että paketti lähetetään minulle takaisin ja minun pitää tehdä palautus kokonaan uudestaan. Syytä siihen, miksi laite lähetettiin takaisin, kukaan ei osannut selittää. Olemme siis umpikujassa. Minä en ota romua uudelleen vastaan ja rahapalautusta ei tehdä jos romua ei palauteta (kuka takaa, että romua lähetetä minulle kolmatta kertaa - ei kukaan!). Coolshop kehuskelee, että heillä palautus on ilmaista, mutta systeemi ei selvästi toimi ja asiakkaan edut eivät merkitse tälle verkkokaupalle mitään. Olkaa viisaita ja valitkaa luotettavampi ostopaikka. Tässä kaupassa ei ole mitään coolia, hauskaa, eikä helppoa!


Taloon.com
  19.08.2020
Arveluttavaa markkinointia ja asiakaspalvelua

Huussin arvioitu toimitusaika maksusta/tilauksesta 5-10 päivää. Nyt mennyt 75 päivää eikä ole huussia näkynyt. Jos on kovakin hätä niin kannattaa harkita tilaamista muualta. Toimituksen arvioituja uusia toimitusaikoja on tullut pari kertaa tässä välillä. Vaikka myynti-ilmoituksessa kerrotaan tuotteen arvioitu toimitusaika 5-10 vrk niin ostajana oletan että se pääsääntöisesti tulee tuona aikana. On hievan härskiä vedota siihen kerta toisensa jälkeen että sehän olikin vain arvioitu toimitusaika.


Verkkokauppa e-ville.com
  19.08.2020
Ei kannata maksaa maltaita

Hengityssuojaimia saa edullisestikin, suositelen e-ville.comia


Halvat Hinnat verkkokauppa
  18.08.2020
Paketti meni toiselle paikkakunnalle

Tilasin heiltä 7 e kapistuksen jossa reilu 3 e toimitusmaksua. Toimittivat paketin sellaiselle paikkakunnalle joss en ikinä edes käy. Paketti on lähtenyt ilmeisesti takaisin kiinaan. Eivät suostu palauttamaan maksamaani hintaa, eivät vastaa enää sähköposteihin. EN SUOSITTELE MISSÄÄN TAPAUKSESSA ASIOIMAA HALVATHINNAT.COM YRITYKSEN KANSSA!!!


Verkkokauppa e-ville.com
  18.08.2020
Heikkoa toimintaa

Tilasimme pari viikkoa sitten hengitysuojaimia, joitten arvioitu toimituspäivä oli ja meni. Ei mitään tietoa, milloin lähtee edes matkaan. Ei pidä luvata nopeaa toimitusta, jos ei ole varma, että onnistuu. Ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun käytämme tätä kauppaa.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  17.08.2020
Eivät toimita tuotetta, eivät vastaa yhteydenottoihin

Antenni tilattu heinäkuun puolivälissä. Maksettu nettipankilla. Eivät toimita tuotetta, eivät vastaa yhteydenottopyyntöihin.

En suosittele missään tapauksessa tilaamaan mitään täältä!


Verkkokauppa e-ville.com
  16.08.2020
Helpp ja nopea ostoskokemus

Helppo ja nopea ostoskokemus, sivustot toimivat ja helppokäyttöiset. Valikoima laaja ja hinnat kilpailukykyiset, noin 10 tilauksen perusteella. Tuotteiden takuu ja huoltopuoli kunnossam mitä pari kertaa on joutunut käyttämään. Tietyissä suosituimmissa kausituotteissa vähän pitkät toimitusajat. Suosittelen.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  15.08.2020
Piiiiiiiiiitkä toimitusaika.

5.3 tilattu akku saapui noin heinäkuun puolivälissä, ja onneksi se on nyt toimivaksi osoittautunut kaverin puhelimessa. Kerkesin jo haukkua firman jollain palstalla, mutta kyllä he vähän raippoja ansaitsivatkin. :)


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  15.08.2020
suoralaskutus Mehiläisen kanssa

Mielestäni osaaminen on kateissa. Asioiden selvittely on stressaavaa ja palvelu ajoittain ylimielistä. Suoraa palautetta ei ilmeisesti kestetä. Tolkuttoman suuret liikennenevakuutukset ja täyskasko menevät yli sietorajan . Verratkaa vaikka muihin yhtiöihin, joillaka on murtosa Pohjantähden summasta. Mehiläisen suoralaskutus ei näytä ottavan onnistuakseen. mielipiteitä ei kannata esittää, sillä reagointi on outoa. OLen täysin samaa mieltä toisen Helsinkiläisen asiakkaan kanssa. Saanen siteerata;"En voi missään tapauksessa suositella kyseistä yritystä. Eivät ota asioita käsittelyyn vahinkoilmoituksen myötä vaan vasta kun laitat erikseen korvausvaatimuksen. Sen jälkeen viestivät vai netin kautta liitteitä ruinaten, niin että ilmoituksen tekemiseen menee viikko. Korvauspäätöksen tekemiseen mee kuukausi ja vastine on erittäin epäasiallinen. Jos he olisivat kaivannet lisätietoja ja selvityksiä, niin tämän olisi voinut tehdä ihan soittamalla eikä lähettämällä syyllistäviä viestejä."

En missään tapauksessa voi suositella kyseistä yritystä. Asiakaspalvelutaito/viestintä koulutus olisi tarpeen koko henkilökunnalle , Lisään vielä, että vaikeaa neurologista sairautta sairastava on kaulaansa myöten nesteessä, kun kukaan ei näytä tietävän mistään mitään annetuista lisätiedoista huolimatta ja nettiin pakotetaan tietenkin - se vain ei toimi virheistä päätellen. Lopputulema on; TÄMÄ ON ENTINEN IHMISEN KOKOINEN VAKUUTUSYHTIÖ. EN ENÄÄ SUOSITTELE KENELLEKÄÄN ja yritän päästä eroon vuosikymmenien jälkeen. Poikieni sairauskuluvakuutuksista emme luovu vaan ne eriytetään mahdollisimman pian.Toivottavasti vaikeavammaiset saavat heille kuuluvaa palvelua - mitä epäilen vahvasti(nettiin vain vammasta huolimatta). Muutama ylimielinen kommentti riittää pohjalaiselle - varsinkin, kun heille on toimitettu kaikki tiedot vanhalla tavalla (ei verkossa) ja VAHINKOILMOITUKSET ON TEHTY AJALLAAN.


Netrauta.fi
  14.08.2020
Tavara tuli kuukauden päästä

Tilasin Netraudasta ajettavan leikkurin ja maksoin heti. Piti tulla viidessä päivässä Ei tullut, mutta sähköpostiin tuli tyytyväisyyskysely. Vastasin, että toimitus on myöhässä. Tuli vastaus myöhemmin, että pahoittelemme, mutta toimitusaikakyselyihin ei vastata RUUHKAN vuoksi. Ja annettiin myös ymmärtää, että joutava kyseleminen hidastaa toimitusta lisää ja asiaa käsitellään parin viikon kuluttua. Joitakin lomakkeita olisi myöskin pitänyt ajankuluksi täytellä... Olin jo luopua toivosta, mutta KUUKAUDEN odottelun jälkeen ajoleikkuri tuli, mutta ei tietenkään kuljetusliikkeen ilmoittamana päivänä vaan myöhemmin. Netraudan toimintaperiaate taitaakin olla sellainen, että asiakkaan rahat otetaan heti, mutta tavaraa aletaan vasta joskus myöhemmin pikkuhiljaa tilailemaan ulkomailta. Sillä tavalla ei tarvitse pitää varastoa ollenkaan ja viivästyksistä syytellään sitten valmistajaa. Ja kyllä se tyhmä asiakkaan mulkku joutaa päivystämään siellä kotonaan kaiket päivät epätoivoisesti odottaen toimitusta, josta ei yhtään anneta tietoa, milloin se on mahdollisesti tulossa. Suosittelen Netrautaa lämpimästi masokisteille.


Netrauta.fi
  14.08.2020
Samaa puljua

Netrauta ja Taloon.com kuuluvat molemmat ruotsalaiseen Bygghemma Groupiin ja palvelu on kummassakin yhtä ”luotettavaa ja laadukasta”.


MyTrendyPhone
  14.08.2020
Arvostelu

Tuotteet ovat korkealaatuisia. Aina kun tarvitsen tuotteita puhelimelleni, Mytrendyphone tulee aina mieleen. Asiakastuki oli erittäin hyödyllinen, auttoi minua selventämään joitain asioita, joista en ollut varma. Kokemukseni oli erittäin tyydyttävä.


MyTrendyPhone
  14.08.2020
Nopeus

Jos haluat nopean toimituksen ja laadun, tilaa MyTrendyPhone.fi:stä. Selkeät ohjeet, palautusoikeus, erittäin nopea toimitus ja suuri valikoima tavaraa erimakuun helpottavat elämämme. Kiitos!