Viimeiset 100 arvosteluaNetrauta.fi
  18.01.2021
Varastotiedot eivät pidä paikkaansa

Tilasin työkaluja, joiden kohdalla luki toimitusaika 2-5 päivää. Maksoin tilauksen ja sain vahvistuksen, mutta pari päivää myöhemmin tuli viesti, että tuotetta ei olekaan enää edes valikoimassa. Toivottavasti lupaus palauttaa rahat pitää.

Kyllähän tämän kokoisen firman kannattaisi laittaa varastotietojärjestelmänsä kuntoon. Eihän firman pyörittäminen muuten onnistu.


Mobiilitukku.fi
  18.01.2021
Vain hyvää sanottavaa.

Tosi nopea toimitus. Sitten se mikä sai suorastaan hyvälle mielelle. Ensinnäkin sähköpostiin tuli viesti "täältä tullaan". Nyt kun kirjekuori tuli, niin kuoressa tekstit "Huh, mikä matka! Mahtavaa olla vihdoinkin kotona. Tuli tunne, että Mobiilitukussa tehdään työt ammattitaitoisesti hyvällä asenteella ja pilke silmäkulmassa.


CDON.COM
  16.01.2021
Vältä

Olisin antanut miinus tähtiä, jos olisi onnistunut. Takana kolme tilausta, joista olen tehnyt kaksi palautusta. Muistakaa, kun tilaatte, että joudutte maksamaan itse palautusten kulut virheellisissä tuotteissa tai mikäli haluatte vain tehdä palautuksen Ksl 14 pv:n sisällä.

1. palautus oli toimimaton tuote ja palautin maksaen itse postimaksun. Palautin kirjeenä, kun seurantakoodilla olisi maksanut noin 22€. Kirjetoimitus oli 5,50 ja sain palautukseni, mutten kuluja. Kyseessä oli viallinen toimimaton tuote ja lopputulemana siis maksoin 5,50 tästä toteamasta.

2. palautus oli väärä tuote (puhelimen suojakuoret Samsung S20, oli eksynyt U loppuun ja tuossa puhelimessa on erilainen kameralinssi) ja maksoin saman palautuksen kirjemaksun. Tein palautuksen saamieni kirjallisten ohjeiden mukaan. Palautin kirjeenä, kun seurantakoodilla olisi maksanut noin 22€. Nyt myyjä ei palauta rahoja, kun ei ole voinut todentaa palautusta, kun lähetin ilman seurantakoodia (tulostin kaikki sähköpostit, yhteystiedot ja tilausnumeron lähetyksen pakkaukseen ohjeiden mukaan). Eli mitään alle 22€ arvoista ei kannata tilata taikka palauttaa- menetät rahasi, jos tuote on rikki tai väärä. CDON menee niin mustalle listalle maailmassani, että maksan lapsenlapsillenikin vielä tulevaisuudessa bonuksia, jos tilaavat muualta.


AdLibris
  16.01.2021
Toimitus hidas ja muuta huonoa

Toimitus luvattua hitaampaa, tuotteen palauttaminen naurettavan kallista. 23 euroa maksoin, koska jouduin palauttamaan tuotteet, jotka luvattiin nopeampaa, mitä todellisuudessa kesti.


CDON.COM
  16.01.2021
Toimitukset pitkiä (INF)

CDON alustalla toimii monia eri myyjiä. Näyttää siltä että monet myyvät kiinatavaraa (wish/aliexpress) lupaavat toimitusajaksi 2-4 päivää, kun oikea toimitusaika voi olla jopa luokkaa 2-4 viikkoa.

Tämä koskee CDON alustalla myyjää INF Company: Itse tilasin 5.1. ja luvattu toimitusaika oli 2-4 arkipäivää, nyt on 16.1. eikä tilausta ole toimitettu, selitykset vaihtuvat koko ajan kun yritän kysyä koska toimitetaan.

11.1 on heidän mukaansa lähetetty, sähköpostiin tuli kuitti jossa lukee 12.1.

Lupaavat lähettää uudelleen jollei tule, niinhän ne kiinakaupat yleensä toimivat.

VAROKAA AINAKIN TÄTÄ INF Company -myyjää

Jos katsoo INF omaa eu kauppaa, näyttää liian hyvältä ollakseen totta, halvat hiinnat, ilmainen toimitus, ja lupaavat SalamanNopeat toimitukset...

Hyvää halvalla, ilmaiseksi toimitettuna ja salamannopeasti (Hyvin markkinoitu), taitavat myydä vain läpi suoraan kiinasta...


CDON.COM
  15.01.2021
SABOTAASIA!!!

VAROKAA TÄTÄ VERKKOKAUPPAA!

Tilasin soundbarin ja palautin sen palautusoikeuden ajassa ohjeiden mukaisesti ja moitteettomassa kunnossa. Parin viikon kuluttua tulee viesti, jossa ilmoitus että arvonalennus 100% ja tuote palautetaan minulle koska eivät voi jälleenmyydä. Syy paljon sormenjälkiä, pieni naarmu ja maa-ainesta kaukosäädin pussissa. Lähettivät kuvia ja ovat itse kaataneet pussiin multaa, josta ovat kuvia ottaneet!!! Kuluttajasuojaa minulla ei ole koska yrityksen nimissä ostin tuotteen.

Kun palautatte jotain niin videokuvatkaa ja valokuvatkaa tuote, jotta eivät voi vastaavaa sabotaasia muille tehdä!!!!

En osta mitään tuosta puljusta enää ikinä!!!


Gazoz.fi
  14.01.2021
Gazoz

Näyttäviä vaatteita, mutta laatu huonontunut. Saumat aukeavat itsestään jo yhden kahden pesun jälkeen.


MyTrendyPhone
  13.01.2021
Hankin videoprojektorin

Hintoja vertaillessa täältä löytyi mielestäni paras hinta-laatusuhde. tilauksen käsittely ja toimitus olivat nopeat, vaikka toimitus osuikin joulunalusruuhkaan.(siis postin ruuhkaan) Kaiken kaikkiaan helppo, halpa ja joustava kokemus kaupanteosta.


Sexpartner.fi
  13.01.2021
Sexpartner sivusto

Sexpartner laskutus toimii vastoin hyviä tapoja. En voi suositella sivustoa Yritetään perintätoimiston kautta periä sellaista mitä ei pitäsi


MyTrendyPhone
  13.01.2021
Harvinaisen sujuvaa !

Ja tuote tuli nopeammin kuin luvattiin. Kiitos ! :)


MyTrendyPhone
  13.01.2021
SamMan

Delivery, support and product met my expectations. I will continue to use MyTrendyPhone services as needed. Recommended !;))


MyTrendyPhone
  13.01.2021
Kannettavan netin akku

Tilaus toimitettiin ajallaan, ja tuote vastasi odotuksia.


Puhelinfix.fi
  11.01.2021
Viallinen y-meisseli, ja asiakasta halveksuttiin

Tilasin iPhone 7 näytön ja näytön vaihtamiseen kuuluvat tarvikkeet (30e). Avattuani näytön huomasin ettei mikään meisseleistä sovi ruuveihin. Katsoin youtube videosta ohjeet, koska ei tullut liikkestä ohjeita vaikka lupasivat.katsoin videosta minkä meisselin tarvitsee siihen ruuviin ja käytin ihan oikeaa mutta meisseli ei pyörittänyt ruuveija mitenkään. Laitoin aspaan viestiä siitä, mutta sanottiin että kannattaa ostaa heiltä uusi pro y meisseli... miksi minun pitäisi OSTAA uusi koska paketissa taattiin olevan kaikki tarvittavat asiat, mutta ne oli viallisia. Sanoin sitten että lähettää minulle sellaisen, mutta sitten vain syyttelivät että muka käytin meisseliä väärin, vaikka osaan ruuvit kyllä ruuvata pois:D ja aspa lähetti sitten linkin että mikä meisseli pitäisi ostaa ja katsoin sitä sitten, mutta linkissä ollut meisseli oli erikokoinen, kuin se mikä minulla tuli paketissa?!? Ei suostu siis lähettämään uutta vaan syyttelevät vain minua että tein itse väärin. No en nyt voi jatkaa puhelimen näytön vaihtoa koska ruuveja ei saa auki. Myöstään muut meisselit eivät kovin hyvin ruuveihin sopinut ja joutui aika monta kertaa yrittää ja pyöritellä että sai ruuvin irti. Katsotaan nyt miten tämä etenee. Puolikas tähti nopeasta aspasta, mutta muuten yhtä sotimista... EN SUOSITTELE! Toimitus oli 1vk


Vähänkäytetty.fi
  11.01.2021
Edelleen niin hidasta

Olen käyttänyt aiemmin perinteistä myyntitapaa, eli hinnoittelin ja kuvasin vaatteet itse. Ihan mukavasti meni myös kaupaksi, tosin hinnoittelin tarkoituksella alakanttiin, koska tärkeintä on että saan kaupaksi. Viimeksi käytin helppo myyntiä, ja se on ollutkin taas ihan uskomattoman hidasta. Vaatteet hyväksytty myyntiin jo marraskuun lopulla, minkä jälkeen lähetetty kirppismestarille. Siellä edelleen ilmeisesti? Toivottavasti jossain vaiheessa ilmestyvät myyntiin asti. Yrityksen kannattaa kouluttaa nämä ”mestarit” vähän paremmin, että homma hoituu vähän nopeammin..

Miinusta ostajan kannalta siitä, että usein ostetut tuotteet eivät vastaa lähellekään kuntoluokitustaan. Ja palautus tehty niin hankalaksi ja kalliiksi, että moni ei varmaan vain viitsi vaivautua. Ehkä siinä juuri se syy?


Supersaver.fi
  10.01.2021
suppsavver

Näköjään Supersaverilla on aikaa kirjotella ja kehua itseänsä näillä sivuilla, mutta kun pitäisi lentolippuihin saada muutosta, niin sieltä ei vastata..täysin passiivista ja asikkaita loukkaavaa touhua. Kun lukee arvosteluja mitä Trustpilotissa kirjoitetaan Supersaverista, niin siellä on heti seuraava kirjoitus vastaan: "Meillä on nopea paveluu ja annatte, 5 tähteä" yhtä lässynlässyn paskaa. Teillä on varmaan joku palkattu joka ihan on sitä varten vastailemassa ja seuraamassa mitä meidän Supersaverista kiroitetaan ja tykätään. Joku joka keskittyy mainostamaan ja heti vastaileen negatiiviseen palautteeseen. Älkää käyttäkö tätä Supersaveria , paljolta vaivalta säästyy ja rahat myös. Kumma kun teillä on aikaa vastailla ihmisten arvosteluihin, mutta varsinaiseen palveluun on hälläväliä meininki.


Puhelimenkuoret.fi
  09.01.2021
Kuukausi mennyt,eikä mitään kuulu.Palautteisiin ei vastata.

Kuukausi mennyt.Tuote ei tullut.Yhteydenottoihin ei vastata.Sinne meni rahat.


Foodora
  09.01.2021
Iso EI foodoralle!

Ruoan tilaaminen onnistui. Noin tunti tilausen jälkeen lähetti soitti puhuen todella huonoa englantia ja lopulta sain selville että lähetti oli mennyt aivan väärään osoitteeseen. Lopulta sain annettua osoitteemmee uudelleen ja lähetti sanoi että joku toinen lähetti toimittaa ruoan perille. Tästä puhelusta on kulunut noin 30min ja soitan lähetille että tietääkö hän missä ruokani menee, lähetti sanoi ei ja ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakas palveluun sain lopulta yhteyden chatin kautta ja englanniksi piti sielläkin keskustella ja sanoivat että kokeile tilata uudelleen. No tilasin uudelleen. Taaskaan ei lähetistä kuulu mitään. Asiakas palvelusta sanottiin sitten että ota yhteyttä sähköpostilla. Noh... lähetin sähköpostia ja vastaukseksi tuli että käsittelemme vietin 24 tunnin sisällä. Eli 2 kertaa maksoin ja tilasin ruoan ja nyt viikko kulunut ja ei ole tullut vastausta mistään mihinkään kyselyyn. Tämä alkaa kuulostamaan jo huijaukselta kun ottavat rahat kyllä vastaan mutta eivät toimita tilausta ja rahoja ei saa takaisin mitenkään. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET KÄYTTÄKÖ FOODORAA!!!


Veikon Kone Oy
  08.01.2021
Tiskaria odotellaan..

Tiskari tilattu 26.12. Veikon koneen verkkokaupasta. Viime viikolla sain kysyessä tiedon, että kone toimitetaan tällä viikolla. Tällä viikolla kerrottiin, että kone toimitetaan ensi viikolla. Ja joka kerta se on menossa jonnekin jakeluvarastoon Vantaalle tms. Vastaavat kyllä soittoihin, mutta antavat katteettomia lupauksia valitettavasti.


FOOTWAY
  08.01.2021
Ei palvelua, ei tähteä...

Tein tilauksen verkkokaupasta ja sain sähköpostiini viestin: Kiitos! Mahtavaa, että päädyit tekemään ostoksia yhdessä verkkokaupoistamme – tässä on hieman tietoa ostoksestasi. Ilmoitamme sinulle, kun olemme lähettäneet tuotteesi. Onko sinulla kysyttävää? Ilahdumme, jos otat meihin yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen me@footway.fi tai puhelimitse numeroon 0800 100 500. Pakettisi saapuu perille tuossa tuokiossa. Haleja, Footwayltä Tämän jälkeen olen saanut vain mainospostia, enkä mitään tietoa tilauksestani. Olen lähettänyt asiaskaspalveluun 2 sähköpostia, sekä suomeksi että englanniksi, mutta en ole saanut minkäänlaista vastausta. Olisin tarvinnut tilaamani tuotteet mahd.pian tai edes tiedon milloin ne saan.


Ebeling hammaslääkärit
  06.01.2021
Hienot hampulit

Sain uuden kauniin hymyn keraamisilla cerec-kuorilla kahdessa päivässä. Palvelu oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Lopputulokseen olen ollut erittäin tyytyväinen.


Supersaver.fi
  05.01.2021
Karmee pulju

Aivan ala-arvosta toimintaa..ihme et Supersaveri saa edes toimia, niin monelta tää on rahat vieny. Kyllä normaalissa elämässä joka tekee vastaavaa jollekkin ihmiselle, niin sopii arvata miten siinä käy. Ei tästä kasakka-firmasta voi muuta sanoa. Tiedän et on paljon pettyneitä ihmisiä kun eivät saa asioitaan hoidettua. Kasakkapulju ei vastaa puheluihin eikä s.postiin, siellä vaan viilataan kynsiä jalat pöydällä ja anetaan puhelimen päristä vieressä.


Veikon Kone Oy
  05.01.2021
Veikon Kone Jämsän liike, pari pitkää miinusta

Saimme maanantaina 4.1.2021 huonoa asiakaspalvelua Veikon Koneen Jämsän liikkeessä. Varasimme liesituulettimen internetistä edellisenä päivänä. Liesituuletin oli tarjouksessa ja sitä ei ollut saatavilla lähimmästä Veikon Koneen Jyväskylän liikkeestä, joten päädyimme ottamaan/varaamaan sen Jämsän liikkeestä.

Asiakaspalvelu oli alusta saakka ylimielistä, ei katsekontaktia juurikaan. Maksun hetkellä alkoi asiakaspalvelun pahin vaihe, hinta ei ollut sitä mitä tilattaessa ja meillä oli todiste hinnasta varaushetkellä. Hinta oli kuulemma vanhentunut, myyjän mukaan tarjoushinta päättyy liikkeen sulkemisaikaan, myös internetissä.

Myyjä käyttäytyi vihamielisesti ja halventavasti meitä asiakkaita kohtaan. Aika moneen kertaan saimme kuulla miten välimuisti tyhjennetään koneesta. Tilanne päätyi pienen sanailun jälkeen sopuun ja myyjä antoi periksi asiassa ja saimme tuotteen tarjoushintaan. Tämä ei ehkä paljoa lohduttanut enää, huono fiilis oli jo saavutettu.

Olin tehnyt hyvät kaupat ja hyvällä asiakaspalvelulla vähää aiemmin ostoksen Jyväskylän Keljonkankaan Veikon Koneessa. Suosittelin miehelleni liesituulettimen ostamista Veikon Koneesta. Sain minäkin pettyä ja olin surullinen suositeltuani liikettä. No, eipä tarvitse ainakaan Jämsän liikkeessä enää asioida.

Sitä paitsi oli outoa, ettei korona-aikana ollut myyjillä mitään suojaimia. Kaikilla sillä hetkellä liikkeessä asioivilla asiakkailla sellaiset oli, me olimme huomioineet tämän, maskit olivat asiakaspalvelijoita varten. He eivät huomioineet meitä asiakkaita vastaavasti. Tästä myös iso miinus.


Leeloo.fi
  05.01.2021
En voi suositella

En voi suositella tätä kauppaa/yritystä kenellekään enkä aio kyllä milloinkaan itse asioida tämän kaupan kanssa enää.

Kylmä asiakaspalvelu eikä mitään inhimillisyyttä löydy.

Olin maksanut tuotteet mutta palautinkin ne. Ei kuulunut rahoja takaisin moneen kuukauteen mutta ei myöskään tullut mitään yhteydenottoa heidän puoleltaan.

Lopulta kun itse otin yhteyttä niin vastasivat näsäviisastellen että tuotteita ei olisi saanutkaan palauttaa sillä niillä ei ole palautusoikeutta ja minun olisi pitänyt tämä hoksata lukea itse jostain tuotteen tiedoista!

Mutta kaupan osalta aikoivat siis vain pitää palauttamani tuotteet sekä minun rahani, ellen olisi ottanut yhteyttä? Loistavaa kaupankäyntiä. Ei voi kuin ihmetellä. Huomaa että kyse on jostain pienen piirin firmasta jossa uupuu kokemus totaalisesti.


CDON.COM
  03.01.2021
Tuote ei lähde varastolta

Tilasin tuotteen jossa luvattiin että postitus kestäisi 1-3 päivää, tuotetta ei ole vielä neljän arki päivän jälkeen edes lähetetty, ja se on yhä käsittelyssä.


Jimm's PC-Store
  02.01.2021
VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS

Viallisen tuotteen palautus ei näytä onnistuvan. Valokuvia kyllä pyydellään tasaisella väliajalla - mutta mitään ei tapahdu. Ketään ei saa kiinni, kukaan ei vastaa puheluihin. Sähköpostia tulee hitaasti ja aina liikkeen sulkeutumisajan jälkeen - ja taas ei saa ketään kiinni.


Ihanaiset.fi verkkokauppa
  01.01.2021
Hyvä

Tilaus tuli perille ja oli nopea toimitus. Tuote sellainen kuin piti. Olen tilannut vain kerran.


Gigantti
  31.12.2020
EI minkäänlaista palvelua!

Ostin Gigantista tuotteen joululahjaksi ja menin vielä maksamaan sen tilattaessa marraskuun lopussa. Nouto oli toimitustapana ja tilausvahvistuksessa lukee, että tuote on varastossa. Ilmoitusta, että voi tuotteen noutaa ei ole vieläkään tullut. Tätä tuotetta on meilitse mainospostina kaupattu useaan otteeseen. Olen jonottanut puhelinpalveluun kuukauden aikana useita kertoja ja siihen chattiin (= päättyy joka ikinen kerta samaan viestiin, että joudumme sulkemaan palvelun kun jonoa on liikaa). Nyt yritin varata Live myyjän palvelun => tuli ilmoitus: Varaus poistettu. Että sellaista palvelua! En voi suositella.


VPD
  29.12.2020
Tilausta ei tullut

En suosittele, lasku tulee mutta ei tilaus.


Telia Inmics-Nebula
  29.12.2020
Kohtaa ongelmia

Yritykseni teki sopimuksen Telia yrityspalvelun kanssa ohjelmistoista ja hankinta laitteista. Tuolloin yritys oli Telia datainfo. Yhteistyössä on ollut suuria ongelmia. Epämiellyttävin tapaus on, että hankinta sopimuksen mukainen tietoturva lakkasi toimimasta kevät- talvella. Asiakaspalvelusta ei ole saanut apua ei Telia datainfo tai Telia inmics- nebula puolelta. Yritetty on soittamalla ja sähköpostilla. Jonotusaika on todella pitkä ja jonotus katkeaa yllättäen. Vihdoin selvisi, että yritykseni tietoturvasopimus oli muutettu tilapäiseksi ilmaisohjelmaksi, jonka aika loppui. Yritystäni on laskutettu kokoajan alkuperäisen sopimuksen mukaan. Nyt tietoturva on palautunut toimintaan, mutta en pääse tarkastamaan tilaa, koska palvelulaitteiden toimintaa "ei tarvitse tarkastaa, riittää että laitteella näkyy tietoturvan logo jota klikkaamalla saa tiedon että on suojattu". Saa nähdä miten Telia inmics-nebula aikoo kompensoida aiheutuneet haitat. Tällä hetkellä ehdotus on ala-arvoinen.

En voi suositella heitä oman kokemukseni perusteella.


Zooplus
  27.12.2020
Joulun ruuat kateissa

Pari tilausta ok.. Nyt jouluksi sitten suurin osa puuttui ja sähköpostitse ilmoittelin puuttuvat.. no 1 pluspisteillä saatu herkkupussi hyvitettiin ja se oli siinä Nyt toinen kierros ja alkaa perkeleitä tulemaan jos ei tajuta kuvakaapausta ym et sanotaan et tyhmempipkin tajuaa. Suomeksi palvellaan ja joko kiire tai laiskuus.. Pistän kyllä palautetta vielä.. Kissa ilman ruokaansa kohta jos ei ruokaa aleta lähettämään heti joulun jälkeen. Ihmeen tumpeloa keäilijiää ziimplussalla. Joulu voi olla syy eli kiire.. mut kyllä silti pitäis lähetys osata kerätä oikein.. selkeesti huolimattomia työntekiöitä Outoa oli että jso osa puuttuu tuleeko loput eripaketilla myöhemmin siitä ei mainintaa odottelin paripäivää ja sitten yhteyksiä onneksi otin.. Joku mokahyvitys saisi olla tässä hommassa kun ei osata lähetyksiä sit lähettää kerralla mitä puuttuu.. Zoomiinus ps Tilasin ajoissa 13.12 jouluksi ettei ole viimetinkaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.12.2020
Huippupalvelua

Olen monesti tilannut e-villestä ja aina on tilausprosessi toiminut loistavasti. Ja tuotteet kun olleet mitä on luvattu. Myös tuotetuki on pelannut tarvittaessa.


Eläinlääkäriasema Kirsu
  27.12.2020
Vakavaa vaivaa ei tunnistettu, aikaa tuhlaantui turhaan

Vein ruokahalunsa äkillisesti menettäneen kissan Vantaan Korsossa sijaitsevaan Eläinlääkäriasema Kirsuun. Syömättömyyden syytä ei veri- ja virtsanäytteistä löytynyt, joten arviona oli ohimenevä infektio ja kotihoito. Tosiasiassa myöhemmin selvisi, että kissan tila oli huomattavasti tätä vakavampi. Olisinpa vienyt sen tutkittavaksi jonnekin muualle.

Käynnillä ei ollenkaan kerrottu, mitä muuta oireilun taustalla voisi olla eikä siitä, mitä lisätutkimuksia nyt tai tilanteen edetessä olisi vaihtoehtona. Ainoa ehdotus jatkotoimista oli ruokahalua lisäävä lääkitys, jota kenties kokeiltaisiin seuraavaksi.

Minua pyydettiin jättämään seuraavana päivänä soittopyyntö jos ruoka ei vieläkään maittaisi. Jäin odottamaan soittoa. Vasta puhelussa Kirsusta ehdotettiin ultraäänitutkimusta, jota varten täytyisi mennä paremmin varustellulle klinikalle. Miksei tästä alustavasti mainittu jo käynnin yhteydessä, jotta olisin voinut varautua viemään kissan nopeammin tarkempiin tutkimuksiin?

Asiat olisivat edenneet huomattavasti sujuvammin mikäli olisin ollut jatkokysymyksistä suoraan yhteydessä toiseen klinikkaan eikä olisi tarvinnut odotella yhteyden saamista Kirsuun. Harmittaa, että kokonaiskuva tilanteesta ja käsillä olevista mahdollisuuksista jäi hyvin epäselväksi, ja sen takia luotin liikaa kotihoitoneuvoihin kun en muusta tiennyt. Aikaa tuhlaantui aivan turhaan. Tulee vaikutelma, että asiakkaat yritetään pitää liiankin pitkään Kirsun varassa vaikka olisi syytä ohjata potilas muualle.


Seat24
  25.12.2020
Epärehellinen firma

Varasin lentoliput 2020 helmikuussa, maksoin maaliskuussa. Huhtikuussa firma ilmoitti, että SAS perui lennon. SAS ilmoitti minulle samantien, että olen oikeutettu rahojen palautukseen. Koska Covid. Seat24 ehdotti lippujen vaihtoa ja kun en suostunut vaan halusin rahat takaisin, niin firma lopetti syyskuussa yhteydenpidon eikä vastannut spostiin tai puhelimeen. En usko ollenkaan, että ko firma olisi palauttanut rahat. Nyt ne sain takaisin luottokunnalta. En varmasti suositte tätä firmaa ja kerron muillekin tästä rosvousyrityksestä.


MiGame
  21.12.2020
Huijaus firma

Tilasin tuotteen alku syksystä 2020, mutta tuotteesta ei tullut luvattua seurantakoodia. Kyseltyäni syytä tähän, selvisi, että tuotetta ei saada enää. Tähän meni 1,5 kuukautta, kun odottelin tilanteen etenemistä.

Peruin kaupat ja lupasivat palauttaa rahat. Rahoja ei kuulunut yli kuukauteen ja otin kuluttajalautakuntaan yhteyttä. Nyt olen odotellut rahojani jo 3kk:tta... eikä niitä näy. Taisin menettää ne taivaan tuuliin. Ei naurata, sillä kyseessä oli melko iso summa.

En suosittele kauppaa kenellekkään. Rahat menee, mutta tuotetta ei tule, eikä rahanpalautus toimi.


Travellink
  17.12.2020
En voi suositella valitettavasti

Pyöreät nolla tähteä, koska vähempää ei pystynyt antamaan. Odotimme 8kk rahoja perutuista lennoista, asiakaspalvelu väitti että rahat oli jo palautettu kesällä, mutta eivät ainakaan meidän tilillemme olleet tulleet, minne lie menneet, vai pelatiinko tällä vain aikaa? Asiakaspalvelua ei saa suomeksi ja soittelimme ystäväni kanssa vuorotellen asiakas"palveluun" kuitenkaan saamatta vastausta ongelmaamme. Lopulta, monen yrityksen jälkeen saimme tietää että Travellink oli hävittänyt tilinumeron mihin palautus olisi pitänyt maksaa. Onneksi yksi työntekijä sitten lopulta teki jotain ja saimme palautuksen. En voi suositella kyseistä matkatoimistoa.


Puhelinfix.fi
  17.12.2020
Viallinen y-meisseli, ja asiakasta halveksuttiin

Tilasin iPhone 7 näytön ja näytön vaihtamiseen kuuluvat tarvikkeet (30e). Avattuani näytön huomasin ettei mikään meisseleistä sovi ruuveihin. Katsoin youtube videosta ohjeet, koska ei tullut liikkestä ohjeita vaikka lupasivat.katsoin videosta minkä meisselin tarvitsee siihen ruuviin ja käytin ihan oikeaa mutta meisseli ei pyörittänyt ruuveija mitenkään. Laitoin aspaan viestiä siitä, mutta sanottiin että kannattaa ostaa heiltä uusi pro y meisseli... miksi minun pitäisi OSTAA uusi koska paketissa taattiin olevan kaikki tarvittavat asiat, mutta ne oli viallisia. Sanoin sitten että lähettää minulle sellaisen, mutta sitten vain syyttelivät että muka käytin meisseliä väärin, vaikka osaan ruuvit kyllä ruuvata pois:D ja aspa lähetti sitten linkin että mikä meisseli pitäisi ostaa ja katsoin sitä sitten, mutta linkissä ollut meisseli oli erikokoinen, kuin se mikä minulla tuli paketissa?!? Ei suostu siis lähettämään uutta vaan syyttelevät vain minua että tein itse väärin. No en nyt voi jatkaa puhelimen näytön vaihtoa koska ruuveja ei saa auki. Myöstään muut meisselit eivät kovin hyvin ruuveihin sopinut ja joutui aika monta kertaa yrittää ja pyöritellä että sai ruuvin irti. Katsotaan nyt miten tämä etenee. Puolikas tähti nopeasta aspasta, mutta muuten yhtä sotimista... EN SUOSITTELE! Toimitus oli 1vk


Tyyliluuri.fi
  16.12.2020
Erinomainen

Tosi helppo ja nopea.


Tyyliluuri.fi
  16.12.2020
Nopea toimitus

Selkeä verkkokauppa ja nopea toimitus


Vistaprint
  16.12.2020
Vistaprint

Tuotteiden printtilaatu oli hyvää ja toimituskin oli nopea. Jokainen tuote oli pakattu omaan pahvikuoreensa. Muistaa vain laittaa tarpeeksi hyvälaatuisen kuvan.


Digishop
  15.12.2020
Digishop Arabiasta hyvää palvelua

Ostin nettikaupan kautta iPhone akun ja näytön. Seuraavana päivänä tuli sähköpostilla ilmoitus tuotteen olevan noudettavissa. Kysyin myös ohjeita asennukseen ja sain niitä suoraan puhelinten huoltoja tekevältä nuorelta mieheltä. Jäi hyvä maku suuhun palvelusta.


ITapsa
  14.12.2020
Rikkoivat lasin

Vein ehjän kaksivuotiaan Samsung S9 edgen akun vaihtoon. Katseli vielä ennen vaihtoa, että ehjä lasi on sekä etu- että takapuolella. Kun hain parin tunnin päästä pois niin valitteli, että nyt kävi näin. Rikkoivat takakannen lasin. Pyysi vielä 50 euroa, että olisivat laittaneet uuden lasin. En suosittele kenellekkään.


Muovaamo
  13.12.2020
Uusi upea Muovaamo

Harvoin jaksaa palautetta kirjoittaa, mutta nyt on pakko. Museokadulle Töölöön muuttanut Parturi- Kampaamo Muovaamo oli jotain niin ainutlaatuista, että tätä kokonaisvaltaista hemmottelukokemusta on pakko vähän mainostaa. Aikaisemmin jo käynyt Kampin liikkeessä, jossa Minna laittanut hiukset jo vuosia. Nyt Muovaamo 2.0, loksahti suu auki uusissa tiloissa niin hyvä tunnelma. Taitavat tekijät aina voi luottaa, että lopputulos on paras ja aina ehdotetaan uutta ja tyyliin sopivaa kampausta. Värjäykset onnistuu myös aina. Tänne tulen edelleen asiakkaaksi vaikka työn perässä muutin Itä-Suomeen, kokemus on on aina enemmän kuin pelkkä hiustenleikkuu tai värjäys.


Staffpoint
  13.12.2020
Ammattitaidoton haastattelija

Haastattelijaa ei selkeästi kiinnostanut haastateltava eikä hän tuntunut tietävän itse työstä ja työnantajasta mitään. On surullista, että yritykset ovat ulkoistaneet työnhaastattelut ulkopuoliselle yritykselle, jossa nuoret naiset hoitavat esikarsinnan. Uskon, että niin paljon puhuttu työvoimapula ja ikisyrjintä johtuu näistä yrityksistä, kun haastattelevat nuoret pitävät jo 70-luvulla syntyneitä vanhuksina


Kärkkäinen
  13.12.2020
Paras

Kaikki löytyy mitä tarvitsee.


Tyyliluuri.fi
  11.12.2020
Tyyliluuri

Todella nopea toimitus ja asiointi helppoa!


Entertom
  10.12.2020
Kotiverkossa IP-ristiriita

Kotiverkon IP-ristiriita oli vaivannut kauan ja kiristänyt hermoja. Netistä löytyi Entertom, saapui paikalle nopeasti ja korjasi vian vielä nopeammin oikein kohtuuhintaan. Suosittelen


Taloon.com
  09.12.2020
Toimitusajat eivät pidä paikkaansa

Toimitusaika 4-7 vrk, nyt mennyt yli kaksi viikkoa ja mitään ei ole kuulunut. Ei edes sähköpostiin vastausta. Tuotteet oli edullisia ja tilaus on myös jo maksettu, niin mitäpä intressiä sitä enää olisi lähettääkään... Olisi pitänyt olla fiksumpi ja tutkia asiaa etukäteen, mutta mielikuvissani pidin taloon.comia luotettavana toimijana. Nyt tiedän paremmin.


Supersaver.fi
  09.12.2020
Uskomatonta touhua

Tilattiin myös lentoliput huhtikuun alkuun maaliskuun puolessa välissä. Lennot oli SASilta.

Ja koko hommassa on erikoista, että vaikka olimme Supersaverin asiakkaita ja itse kuitenkin hoidimme asiat suoraan lentoyhtiön kanssa.

Kun koronatilanne alkoi pahentua, niin lentoyhtiö alkoi peruuttaa/muuttaa lentoja (alunperin suoralento muuttui kahdeksi välilaskuksi) ja loppujen lopuksi SAS nosti kädet pystyyn ja sanoi, että he peruuttavat nämä meidän lennot.

Ja kertoivat, että tieto tästä menee samantien Supersaverille tiedoksi, niin he voivat palauttaa meille maksut.

Kun ilmoitin tämän Supersaveriin, niin virkailija ilmoitti mulle pokkana, että koronatilanne oli meillä selvillä matkaa tilatessa ja heidän ohjeiden mukaan siinä tapauksessa maksuja ei palauteta ollenkaan.

Seuraavat kuukaudet, kun sain silloin tällöin Supersaveriin yhteyttä tuntien puhelinjonotuksen kautta, niin aina syynä oli se, että odottavat palautuksia SASilta.

Siirsin loppujen lopuksi asian hoidon luottokorttiyhtiöön.
Vähänkäytetty.fi
  09.12.2020
Huonoa palvelua

Valitettavasti en voi suositella palvelua oman, ensimmäisen kokemukseni perusteella. Ajattelin kokeilla palvelua ensimmäistä kertaa ja laitoin Helposti - palvelun myyntiin ison määrän vaatteita.

Tuotteet ovat sellaisia, jotka normaalisti muualla menevät nopeastikin kaupaksi, mutta täällä eivät näytä menevän ja syynä on mielestäni liian korkea hinta. Myyjälle ei jää itselle Vähänkäytetty.fin palkkioiden jälkeen juuri mitään tuotteesta käteen ja helposti jää miinukselle kun pitää vielä minimaalisista myyntituotoista maksaa toimituskulut (6,90 euroa).

Asiakaspalvelulla kesti lähemmäs 3 viikkoa vastata yksinkertaiseen kysymykseen ja vastauskin oli valitettavasti mielestäni töykeä. Toiste en enää tätä palvelua käytä.


Veken Kaluste
  08.12.2020
Toimitusaika

Muuten kaikki kunnossa mutta: alkusyksystä tilasin maton minkä toimitusajaksi ilmoitettiin kaksi viikkoa, tuli viiden viikon kuluttua, ei mitään väliaikatietoja, eikä pahoitteluja. Tilatessa tuotetta oli kuitenkin varastossa ja varastotuotteet luvataan lähettää 2- 4 arkipäivässä. Nyt tilasin naulakon, varastossa oli kun tilasin, usean päivän kuluttua tilauksesta tuli sähköposti missä ilmoitettiin toimitusajaksi 1-2 viikkoa, no nyt tuli kolmen viikon kuluttua. Toimitusaikoihin siis ei voi luottaa. Asuinpaikkani on Vantaa, ei kuitenkaan mikään ihan korvessa oleva kohde.


Shopping4net
  08.12.2020
Ok.

Tilasin Fiskarsin kerroskattilan pojalle joululahjaksi. Kyseistä kattilaa ei löytynyt liikkeistä omalta paikkakunnalta, eikä pidemmälle koronankaan vuoksi huvittanut lähteä. Kattila tuli viikossa, avasin paketin postissa, lasku oli laatikon päällä ja laatikko oli ko. kattilan. Lähetin kattilan edelleen pojalle. Laskun maksoin heti. Täytyy sanoa, että hirvitti lukea arviointeja, jotka luin tilauksen tekemisen jälkeen. Kaikki sujui kuitenkin hyvin. Tilaan jatkossakin.


Tyyliluuri.fi
  07.12.2020
Puhelimen kannet

Sain hienot kannet helposti, joustavasti ja nopeasti. Olen oikein tyytyväinen uusiin Samsung -kansiini.


Clamos.net
  07.12.2020
Toimii normaalisti

Tilasin Joe Blasco meikkivoiteen tällä viikolla ja toimi moitteettomasti. Tuote tuli 3 päivän sisällä postiluukusta ja oli hyvin pakattu joten annan 5 tähteä. Jos olisin lukenut ennen tilausta näitä palautteita, en ehkä olisi tilannut, mutta nyt uskaltaudun kyllä tilaamaan uudestaankin, koska on halvempi kuin muilla.


Verkkokauppa.com
  05.12.2020
...modefinds.com

Miksi epäluotettavista verkkokaupoista ei kukaan uskalla puhua? Itse etsin näennäisen hyvälaatuiset sivut omaavasta modefinds.com kaupasta edes jotain tietoa,Modefinds.com EI OlE luotettava verkkokauppa. Tilasin n.130€ arvosta vaatteita, sivusto vaikuttaa saksalaiselta, rahat meni puolaan ja kahden kuukauden kuluttua ilmestyi yksi kolmevuotiaan kiinalaisen lakanasta käsin ompelema t-paita. En saa yhteyttä sen enempää myyjään kuin rahankerääjään tai paidan toimittajaankaan. En osaa kaunistella, kokemus oli erittäin huono.


Telia Inmics-Nebula
  05.12.2020
Huonointa palvelua

Palvelulaite puhelin (2v) ekana vuonna 100 päivää korjaamolla, sain takaisin vasta kun itse selvittelin. Nyt taas vika, ei vastausta viikkoja sitten tehtyyn huoltopyyntöön. Asiakaspalvelu ei vastaa mihinkään puheluun (lyhyt jonotus ja linja katkeaa) tai viestiin, luokatonta palvelua. Yrittäjänä ei varaa tällaiseen "palveluun", kiertäkää tämä kioski kaukaa! Harmi että Telian palvelulaitteet tulee tätä kautta, toivottavasti asiakkaat äänestävät jaloillaan sopimuskauden päättyessä, oma yritykseni kyllä katsoo laitteet seuraavaksi muualta... Ainakaan huonompaa palvelua ei voi saada.


Telia Inmics-Nebula
  04.12.2020
Surkea palvelu

Tilasin laitteen, mutta 1 arkipäivän kuluessa, ilmoitin Telia Immics-Nebula Oy:lle että haluan peruuttaa tilauksen, sain vastauksen että tilaus on toimitettu ja tästä syystä sitä ei voi enää peruuttaa. Laitoin vastauksen, että en ole noutanut pakettia ja tuotteilla ja palveluilla on peruutusoikeus 14 pv. Mulle edelleen lähetettiin uudestaan edellinen vastaus. Mitään muita vastauksia tai yhteydenottoja ei ole tullut. Postin seurantatunnuksen perusteella paketti on palauttunut heille takaisin. En laittanut enää mitään, koska oletin, että kun paketti palautuu takaisin tilaus perutaan. 1,5 kk kuluttua sain tratan, maksumuistutus eikä maksuvaatimus ole koskaan tullut. Laitoin reklamaation, katsotaan miten tilanne päättyy.


MyTrendyPhone
  04.12.2020
&/(¤##&()&&(&%¤&¤%#" V...U P.....E

Ehdottomasti. Kyllä, niin kuin moni sanoo, että helppo tilata OHO "yllätys". (siitä "yllätyksestä" 5 tähteä),mutta se suurin yllätys on vasta edessä, kun rupeat odottamaan tilaustasi.Joten kannattaa varmaankin lukea muiden kokemuksia.


VPD
  03.12.2020
Ihan ok

Netistä tilaaminen ei ole koskaan toiminut tällä firmalla. En tiedä onko järjestelmässä vikaa vai missä? Usein näyttää, että hyllyssä on tavaraa, mutta jos olen netistä tilannut ja maksanut en luultavasti tule peliä koskaan saamaan, ellen kysele perään.

Olen noin 20 vuotta käynyt kyseisessä kaupassa, mitään en maksa ennakkoon, enkä kysele esim. onko peliä tulossa hyllyyn, koska järkeviä vastauksia ei tule. Turha kysellä.

Jos tavaraa on hyllyssä, käyn ostamassa paikan päällä niin saan pelin käteen maksun yhteydessä, jos ei tilaan yleensä puolenkuun peleiltä.

Eli paikanpäällä voi käydä, mutta älä tilaa mitään täältä!

Retropelikokoelma alkaa olla ihan mukava jos retroilu kiinnostaa. Vähän huonosti merkitty tosin jos etsii tiettyjä aluekoodeja.

-Vilear
Kissatalo Ystävä
  02.12.2020
Kissamme viihtyi

Kissamme viihtyi erittäin hyvin hoitolassa. Meillä oli muutto ja veimme kissan muuton ajaksi hoitoon. Palvelu sujui moitteetta, kissa vaikutti hoidon jälkeen rentoutuneelta. Kissamme sai huoneen näköalapaikalla ja olikin istuskellut ikkunan vieressä paljon ja katsellut ulos. Kissamme oli päässyt jaloittelemaan käytävälle hoitajien kanssa ja hoitajat olivat pitäneet hänelle seuraa ja leikkineet hänen kanssaan päivittäin. Menemme ehdottomasti uudestaan!


Gigantti
  02.12.2020
Gigantti ei myy tuotetta mainostamaansa hintaan.

Netin tuotesivulla on tarjoushinta ja tuote loppu. Sivustolla ei ole mainintaa siitä, että kyseessä olisi nettitarjous, ja samalla sivulla on tieto, että tuote on saatavilla yhdestä myymälästä. Sivustolla ei myöskään mainita, että tässä yhdessä myymälässä oleva ketjun viimeinen kappale onkin jostain syystä puolet kalliimpi.

Vaikka myyjän ilmoittaman käsityksen mukaan he saavat itse päättää, mihin hintaan romunsa myyvät; kuluttajansuojalain mukaan niitä ei tulisi kuitenkaan mainostaa eri hinnalla kuin raaskivat niistä luopua. Aikovat varmaan lopulta museoida tuon viimeisen kappaleen tuotteesta, kun ovat aikansa juoksuttaneet entisiä asiakkaitaan. - Laitoin asiaa koskevan tiedustelun Gigantin asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@gigantti.fi), josta ei viitsitty edes vastata. Vastaanottokuittauksessa viesti kyllä kuitattiin vastaanotetuksi ja asiaan luvattiin palata mahdollisimman pian. Ilmeisesti sielläkin on lyöty hanskat tiskiin asiakaspalvelun suhteen ja todettu, että sellainen ei sovi enää yhtiön nykyiseen liiketoimintamalliin. Tämän hengen mukaisestihan tuota asiakaspalvelun sähköpostiosoitetta ei enää ilmoiteta verkkosivuilla, vaan yhteydenotot ohjataan maksulliseen puhelinnumeroon, jossa saat omalla kustannuksellasi turhaan odottaa vastausta, tai chat-palveluun, jossa ensin saat tapella mitään ymmärtämättömän ”robotin” kanssa ja sen jälkeen jonottaa ”asiakaspalvelijaa”, joka ei kuitenkaan osaa sanoa mitään itse asiasta tai ottaa kantaa yhtään mihinkään. Kokemukseni perusteella chatissa osaavat kertoa ainoastaan sen, minkä voit itsekin lukea tuotesivustolta, joten sitä ei yleensä kannata jonottaa.

Muistuipa taas verevällä tavalla mieleen, miksi en ole asioinut Gigantissa vähään aikaan, ja näitä arvosteluja lukiessa muistikuva edelleen vahvistuu. - On suhteellisen haasteellista enää tänä päivänä löytää yhtä töykeää ja luokatonta asiakaspalvelua kuin Gigantista. Ainakin aiemmin Gigantissa on tyypillisenä toimintatapana ollut vedota tuotesivun tietoihin, jotka on muutettu sen jälkeen, kun siellä olevaan tietoon on asiakas vedonnut, eli suosittelen joka tapauksessa aina ottamaan vähintään kuvankaappauksella kaikki tiedot talteen tuotesivuilta, jos jostain ihmeen syystä aikoo asioida Gigantissa.

Kuluttaja-asiamies valvoo muun ohella markkinoinnin lainmukaisuutta, ja kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi voi maksutta saattaa asioita ratkaistaviksi (kkv.fi). Jos ei niistä muuta kostu, niin saavatpahan tämänkaltaisetkin toimijat jotain puuhasteltavaa. Epäasiallinen toimintatapa lienee kuitenkin valittu tämän kaltaisten toimijoiden strategiaksi, joten tuskin ovat sitä kuitenkaan muuttamassa kuin pakon edessä. Itse soisin kuluttajien äänestävän jaloillaan ja pitäytyvän tekemästä ostoksiaan näistä tervettä kilpailua vääristävistä, valheellisesti markkinoivista ja kuluttajansuojanormeja rikkovista yrityksistä, jotka jo nyt ovat pakottaneet markkinoilta pois sellaisia toimijoita, joilta asiakaspalvelua ja -tyytyväisyyttä oli aiemmin saatavissa.


The Flower Shop
  01.12.2020
Omistaja perseestä

Liikkeen omistaja on töykeä ja lisäksi ”varastaa tatuointeja” joita muille tekee. Tästä löytyy helposti todisteita googlaamalla. Muitakin syitä löytyy, mutta niistä ei löydy yhtä päteviä todisteita.

2 tähteä on molemmat liikkeen muille tekijöille ja harjoittelijoille. Harmillista, että he joutuvat työskentelemään Leenan liikkeessä.


Verkkokauppa e-ville.com
  01.12.2020
Asiakaspalvelu

Olen tilannut useasti ja aina on ollut palvelu ja tuotteet erinomaisia.Suosittelen.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  29.11.2020
Windows 10 pro

Toiminta täyttä paskaa. Tuote ei toiminut ja asiakaspalvelu lähettää tyhmiä vastauksia kysymyksiin. Paljon luvataan halvalla mutta esim. ohjelmistot laittomia kopioita jotka käytetty jo aikaisemmin Kiinassa. ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA OSTAKO ETTEI KONEENNE JOUDU TOISTEN HALLINTAAN.


Verkkokauppa e-ville.com
  28.11.2020
Asiallinen paikka

Asiallinen paikka, muutaman ostoksen tehnyt heiltä ja varmasti teen jatkossakin.


Verkkokauppa.com
  28.11.2020
Surkeaa palvelua

Tuotteen saaminen kestää kuukausia eikä mitään hyvitetä. Sama toistuu joka tilauksessa. Niitä tavaroita joita olisi varastossa ei toimiteta ilman lisäkuluja. Surkeaa!


Gigantti
  28.11.2020
Lähettämääsi arvostelua ei voitu julkaista Lähettäjä Gigantt

Lähettämääsi arvostelua ei voitu julkaista Lähettäjä GiganttiAdd contact Vastaanottaja tintti.ten@tintti.netAdd contact Päiväys Tänään 08:45 Viesti 2/31 < > change-formatchange-format [contactphoto] Sisältöäsi ei voitu julkaista —Hei tuomo salminen halli, Gigantin tuotearvosteluja ylläpitävän yrityksen henkilökunta on tarkistanut kommenttisi ja on valitettavasti hylännyt antamasi tuotearvostelun. Arvostelujen tarkoitus on keskittyä ostettuun tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin, jolloin kaikki muutkin asiakkaat hyötyvät palautteestasi. Emme julkaise arvosteluja joissa on epäasiallista kielenkäyttöä, linkityksiä muille sivustoille tai jos arvostelussa keskitytään muuhun kuin itse tuotteeseen (mainitaan kilpailijoita tai tuotteesta maksamasi tarkka hinta). Kiitämme osallistumisesta ja pyydämme kirjoittamaan uuden tuotearvostelun alla olevan linkin kautta. Luo uusi julkaisu

Terveisin, Gigantti

EI TOIMINUT SEKUNTTIAKAAN PAKKO OLI LAITTAA TÄHTI - AIVAN AIHEETON! Tähdetöntä arvostelua EI voi antaa!! Hirveä hankaava ja koliseva ääni kuuluu laitteesta JO tyhjänäkin, taitaa tulla rumpu kohta seinästä läpi!! - jäi pyykit kuivaamatta eikä tule "huoltomiestä" lupauksista huolimatta toteamaan että paskakone eikä varmasti korjata.Ostaminen oli helppoa - jälkihoito täysin ala-arvoista, on nyt soiteltu maksullisia puheluita, eipä kiinnosta enään kauppiasta hoidella asiaa kunniallisesti loppuun.


Jimm's PC-Store
  27.11.2020
Jimm`s PC-Store

Useamman vuoden jo ollut Jimms asiakkaana. Hyvin on hommat hoituneet Jimmsillä. Tilatut tavarat tulleet aina ilmoitetussa aikataulussa. Hyvät valikoimat.

Jos jokin tilattu tavara on loppunut,siitä on ilmoitettu, ja tarjottu toisen valmistajan vastaavaa tuotetta tilalle. Tuotteet ovat aina olleet hyvin pakattuja,kun on postitettu.

Takuuasiat hyvin hoituneet.Ei onneksi ole kun 2 kertaa ollut takuuhommia. Palautukset ja rahojen takaisinmaksut aina hyvin hoidettu.


Coolshop
  27.11.2020
Älä osta Coolshopista

Ostin radion ja siihen akun. Muutaman kuukauden käytön jälkeen latausjohdon liitos laitteessa hajosi normaalissa käytössä. Sain kyllä toisen laitteen tilalle, mutta sekin hajosi. Palautettuani laitteen luvattiin palauttaa rahat, mutta sitten väitettiinkin että laitteessani oli kolhu, mikä vapauttaisi Coolshopin vastuusta. Olimme kuitenkin ehdottomasti palauttaneet laitteen moitteettomassa kunnossa. Heräsi epäily ettei laite ollut sama jonka palautimme tai että kolhu oli ilmaantunut tai aiheutettu Coolshopissa. Emme ole pyynnöistämme huolimatta saaneet valokuvia ja lähetystietoja laitteesta jotta voisimme todeta onko laite ylipäätään sama jonka lähetimme. Kuukaudet kuluvat eikä asia edisty. Prosessin aikana on Coolshop toiminut vastoin hyviä liiketoimintatapoja monin tavoin. Jo ensimmäinen laite joka toimitettiin oli palautustuote (sinetti murrettu, johto sykkyrällä jne). Jatkossa vakuuteltiin että laite jossa kolhun olivat todenneet olisi varmasti sama laite jonka palautimme. Myöhemmin on paljastunut ettei heillä vakuuttelujen hetkellä ollut edes laitetta hallussaan, joten asian toteaminen oli teoriassakin mahdotonta. Sitten väitettiin että laite oli ollut jo kuusi kuukautta käytössämme, mikä sekään ei pitänyt paikkaansa.


Jimm's PC-Store
  26.11.2020
Kusettavat takuuasioissa

Kusettavat takuuasioissa. Eivät suostu ottamaan viallisia tuotteita vastaan, ja jos ottavat, eivät palauta täyttä hintaa. Kannattaa varoa!


Verkkokauppa e-ville.com
  26.11.2020
e-ville

Villen kanssa kaikki asioinnit on sujunut hyvn! Suosittelen.


MyTrendyPhone
  26.11.2020
Suosittelen MyTrendyPhonea

Nopea toimitus! Hyvin pakattu (kaikki ehjänä perille) Suosittelen lämpimästi tätä toimittajaa


Netrauta.fi
  25.11.2020
Ei näy

Tilasin kuukausi sitten pari yöpöytävalaisinta netraudasta, toimitusaika piti olla noin viikko. Osaa tuotteista ei ollut varastossa ja palauttivat rahat n.2 viikon jälkeen. Loppuja tuotteita ei ole vieläkään n.kuukauden jälkeen näkynyt. En tule tilaamaan uudelleen.


Jimm's PC-Store
  24.11.2020
Viestintä

Todella huonoa asiakaskommunikointia. Vältellään vastaamasta. Joutuu kysymään samat asiat yhtä uudelleen ja uudelleen. Jokaisen kyssärin kohdalla menee useita päiviä hukkaan kun homma ei hoideta heti ekalla kerralla kuntoon.


Gigantti
  23.11.2020
Iha paska palvelu

Vein kuulokkeet vaihtoon jossa oli takku kuulokkeista ei siis ääni kuulunut kunnolla myyjä sanoi että sen pitää lähettä huolton vaikka sanoin että siinä on takku häntä ei silit kiinostanut ja parin päivän päästä tuli viesti että kuulokket voi noutaa kun menin hakemaan kuulokket pyysivät maksaa 30€ vaikka kun vein kuulokket myyjä ei maininut rahasta mitään ja laitto väkisin kuulokket huoltoon jota kautta pyrkivät saamaan rahaa paska palvelu ja voin ihan hyvin tehdä rikosilmotuksen muutenkin aina kun tilaan netistä jotain kun menen maksamaan pyrkivät myymään minulle kallimaan tuotten jne... älkäö ostako mitään gigantista.


Gigantti
  22.11.2020
Talola Design - mystisesti kadonneet arvostelut

Tästä yrityksestä oli puskaradiossa syksyllä 2020 lukuisia arvioita, jotka kuvasivat kokemukseni mukaan hyvin yrityksen tapaa toimia.

Ilmeisesti arviot olivat kuitenkin vääränlaisia, kun koko yritystä koskeva sivu on poistettu. Mystisesti myös Urakkamaailmasta on kadonnut negatiiviset arviot ja Googleen ilmestyy pelkkiä viiden tähden arvioita.

Ilmeisesti yrityksestä saa joko käsittämättömän huonoa palvelua tai äärimmäisen hyvää. Nähtävästi siis oma onneni on ollut vain käsittämättömän huonoa.

Teetin kph-remontin tällä yrityksellä, jossa oikeastaan kaikki meni pieleen. Aikataulut venyivät moninkertaisiksi, etukäteen sovitut asiat eivät pitäneet paikkaansa, työnjohdolla olivat kaikki langat hukassa ja kaiken päälle yrityksen toimitusjohtaja syytti kaikesta alaisiaan tai asiakasta. Yli 20 000 euron remontilta olisi voinut odottaa joko laatua tai hyvää asiakaspalvelua, kumpikaan ei onnistunut lähimainkaan. Positiivisena asiana voi mainita, että kylpyhuone toimii, jos unohtaa sen, että sitä on jouduttu useamman kerran korjaamaan tämän yrityksen jäljiltä. Pysykää kaukana tästä yrityksestä.


Verkkokauppa e-ville.com
  21.11.2020
Nopea toimitus

Sujuvat nettisivut. Ostaminen helppoa. Toimitus nopea. Suosittelen.


CDON.COM
  20.11.2020
Asiakaspalvelu ei toimi

Asiakaspalvelu ei vaivaudu vastaamaan. 5 vrk sitten laitoin viestin reklamoinnista, koska tuote lopetti toimintansa. En tilaa enää tästä paikasta mitään.


MyTrendyPhone
  20.11.2020
Hyvä

Mytrendyphone toimi hienosti tuote tuli nopeaan ja oli mitä pitikin.


Dplay
  19.11.2020
pätkii

harmittaa jatkuva pätkiminen. tenniksessä just loppuu tie breikin keskellä.harmittaa.


MyTrendyPhone
  19.11.2020
Arvostely My Trendy phonesta

Olen hyvin tyytyväinen MyTrendyPhonen palvelukonseptiin. Tuotteet vastaavat hyvin annettua kuvausta. Maksaminen on helppoa ja toimitus nopeaa sekä ennen kaikkea luotettavaa. Olen ostanut täältä useita tuotteita- MyTrendyPhone todellakin toimii. Suosittelen lämpimästi.


Rde.fi
  19.11.2020
Kiertäkää kaukaa

Puhelin kuukausia takuu-korjauksessa. Yhteydenottoihin ei vastata. Kiva odotella saako puhelinta enää koskaan takaisin. Opinpahan kantapään kautta että asioin jatkossakin vain tunnetuissa kaupoissa, niissä on aina takuu-korjaukset ja asiakaspalvelu pelannut.


Sexpartner.fi
  18.11.2020
Täyttä huijausta

Ei ole yhtään todellista profiilia. Vaikka vastaa rumasti takaisin, niin vastaus kiva kun otit niin pian yhteyttä ja ...


Digishop
  16.11.2020
iPhone 7:an tarvikenäyttö huono

Ostin kyseiseltä yritykseltä iPhone 7:alle uuden näytön mutta kappas kotinäppäin ei enää toiminu uudes näytös, laitoin kotinäppäimen takas vanhaan ja siinä vielä toimi. Laitoin sähköpostia johon ei kuitenkaan vastattu. Onneks ostin PayPalil.


Telia Inmics-Nebula
  16.11.2020
Asiakaspalvelu ei ole ainakaan palvelua.

Asiakaspalvelusta ei ole tietoakaan Inmics Nebulalla. Asiakaspalvelijoita ei ole koulutettu millään tavalla, ja perus käytöstavatkin ovat kadoksissa. Ongelmakohtia on hyvin monta. Tässä muutama:

-Tukipyynnöistä he jättävät vastaamatta kaikki kohtiin

-He eivät vastaa pyytämälläsi tavalla eivätkä pyydettyyn osoitteeseen tai numeroon.

-He eivät myöskään anna minkäänlaista arvioita aikataulusta palvelun korjaamiseen tai vastausten antamiseen sitä pyydettäessä.

-Heidän sähköposteihin vastatessa heidän järjestelmänsä luo aina uuden ticketin. Heillä ei koskaan ole tietoa mitä aiemmin heidän eri työntekijänsä on puhunut.

-Ticketin näkyminen Oma Nebulassa on olematon. Heidän tekemät ticketit eivät näy siellä, joten niihin viittaaminen on vaikeaa.

-Automaattivastaukset ovat täysin luokattomasti muotoiltu. Viestin sisällöstä vaikea saada selvää.

-Paras tapaukseni liittyy palvelulaitteen huoltoon. Asian ilmoittamisesta uuden laitteen saamiseen meni 7kk.

Tuntuu ilkeltä heittää näin paljon lokaa, mutta toivon, että he saavat asiansa hoidettua.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  15.11.2020
Tekee minkä luvataan ++++

DVD asema yhden päivän testi työasemassa (Linux Mint 19.3 ja W10) sekä HP kannettavassa (W10). CD/DVD-toisto ja DVD-poltto ok. Laitetta ei tunnistettu Fujtechin USB3.0 hubissa työasemassa; tn. ei laitteen vika, koska samaa on esiintynyt joillakin USB- laitteilla. Luukku ei sulkeudu helposti vaan vaatii pientä "vääntöä".


Onnenkoira
  13.11.2020
Hyvinkään koirakylpylä nykyisin SURKEA

Hyvinkään koirakylpylä Onnenkoiran taso on kyllä laskenut hurjasti! Kerta toisensa jälkeen todella töykeää asiakaspalvelua, ja pelkän rahastuksen maku jää vahvasti: tässä muutama esimerkki: fööneistä ei huolehdita, talossa tasan kaksi toimivaa fööniä millä kuivata koirat (silti vaaditaan että hirveellä kiireellä koirat ulos uinnin jälkeen), kylpylä saastainen ja lattialla kasvaa levää hei haloo. Sääli ettei alueella ole muita vaihtoehtoja jossa käyttää koiraa uimassa. Facebookissa hehkuttavat, että koronan takia siivoavat neuroottisesti ja ihmiskontakteja välttäen, joka kerta kuitenkin tupa niin täys ettei läheskään jokaiselle riitä omaa loossia vaan koirat omistajineen sullotaan samaan loossiin. Omistaja voisi nyt vähän mennä itseensä ja miettiä missä mättää.


Verkkokauppa e-ville.com
  13.11.2020
ainutlaatuinen verkkokauppa

Villen kauppa hoitaa tilaukset nopeasti ja varmasti. ennakkotilauksissa pysyy tilanteen tasalla ja toimitus on luotettava. asiakkaista pidetään huolta, suosittelen vilpittömästi kaikille Villeä. en vastaavaa asiakkaan hemmottelua ole muualla tavannut. kiitokset koko porukalle


Domainhotelli
  13.11.2020
Ei toimi

Perussivustoille varmaan ihan ok hotelli.

Meillä kuitenkin oli aktiivinen sivusto, jonka liikennemäärä oli suuri. Sopimusehtoihin vedoten domainhotelli poisti ne tiedostot joiden takia sivuillamme käytiin. Meillä siis oli ostettuna rajoittamaton kaista, mutta tämähän on vaan mainoslause ja käytännössä kyttäävät kaistojen käyttöä.

Palvelun laatu- ja laajentamismahdollisuudet on aikalailla nolla, että jos haluat tarjoajan missä voi laajemmin ottaa palveluita käyttöön niin suosittelen katsomaan muualta.
MyTrendyPhone
  12.11.2020
Tivoli iPAL akku

Sain MyTrendyPhonesta nopeasti ja hyvään hintaan uuden akun Tivoli iPAL radiooni vanhan jo heikentyneen tilalle. Tilaus onnistui kertalaakista (oikea akku oikealla pistokkeella, oikea pistoketyyppi selvisi helposti verkkosivun kuvasta). Radio on nyt jälleen kuin uusi. Missään nimessä ei kannata ostaa uutta radiota, kun uuden akun saanti on näin helppoa. Suosittelen tätä verkkokauppaa kaikille vastaavanlaista tuotetta etsiville.


MyTrendyPhone
  12.11.2020
One Plus tarvike

Tilaus meni näppärästi ja toimitus kotiin oli todella nopea. Itse tuote oli laadukas sekä vastasi tuoteselostetta. Suosittelen yritystä lämpimästi.


Synttärikuningas.fi
  12.11.2020
Puhelimenkuoret.fi

Hyvin toimii hommat. Tein tilauksen kännykän suojakotelosta. Toimitusarvio 1-3 työpäivää. Tuli 4,jässä työpäivässä. Laadullisesti hyvä tuote.
MyTrendyPhone
  12.11.2020
Kuulokeet js toimitus.

Kuulokeet mitkä ostimme niin olivat juuri semmoiset mitä muksu halusi, ei ollut niitä pehmikeitä. Toinen tuote jäi jälkitoimitukseen, niin hyvin antavst tietoa koska se mahdolisesti tuli. Iso kiitos siitä...


Synttärikuningas.fi
  12.11.2020
Ei kannata tilata täältä

Tilasin Synttärikuninkaan verkkokaupasta paketin, jonka päädyin palauttamaan yritykselle. Asiakas on vastuussa palautuksen kustannuksista, mistä olinkin tietoinen. Lähetin paketin ja laitoin asiasta sähköpostia firmalle.

Aivan surkea ohjeistus palautuskäytännöistä. Kuittauksena tuli vain, että homma ok sen enempiä kyselemättä. Paketti palautui noutamattomana minulle takaisin ja paketin vastaanottamisesta jouduin maksamaan sekä lisäksi sen uudelleen lähettämisestä. Olin yhteydessä asiakaspalveluun, joka ohjeisti toimittamaan paketin ovelle ja lisäämään jonkin puhelinnumeron tietoihin. Ovelle toimitus on kallista, joten kyselin ylimääräisten palautuskustannusten korvaamisesta. Vastauksena asiakaspalvelusta tuli, että asiakas on aina vastuussa paketin oikeanlaisesta palautuksesta ja palautusohjeiden kysymisestä eivätkä korvaa näin palautuskustannuksia. En siis voi suositella kyseistä firmaa kenellekään, kun eivät osaa ohjeistaa palautukseen liittyviä asioita selkeästi ja varmista, että kyseiset tiedot tulee merkattua palautuspakettiin. Ja muutenkin kannattaa ostaa tuotteita firmoilta, jotka sitoutuvat maksamaan palautuskustannukset. Surkeaa palvelua.


Turun Paja
  10.11.2020
En suosittele

Ala-arvoista palvelua. Epähygieniset välineet. Aiheuttaneet tulehduksia monelle ja leimat hakattu liian syvälle. En ole kuullut keneltäkään hyvää tästä mestasta.lisäksi tekevät alaikäisille lävistyksiä ilman huoltajan suostumusta.


AdLibris
  10.11.2020
Hidasta ja ehkä Ruotsista?

Ostin 2 tarot korttipakkaa 1.11 ja Adlibriksellä kesti 5. päivän iltapäivään (siitä kun seurannan mukaan alettiin käsittelemään varastolla), että paketti lähti matkaan. Erittäin hidasta toimintaa mielestäni. Nyt Schenkerin seurannassa lukee, että merenkulku on varattu ja että yritys odottaa pakettia. Jos kirjat toimitetaan Porvoon kautta (niinkuin yhdessä uutisjutussa vuodelta 2015 sanottiin), miksi ihmeessä tuotteideni pitää kulkea meren yli.


MyTrendyPhone
  09.11.2020
Suosittelen.

Nopea toimitus, kauniit kotelot ja hyvä hinta. Olen jo tilannut useita kertoja mytrendyphone-verkkokaupasta ja aina hyvä kokemus!


MyTrendyPhone
  07.11.2020
Puhelimen kuoret

Todella nopea toimitus


MyTrendyPhone
  06.11.2020
Great service.

I was surprised of their service, very polite, fast and very helpful. The goods were really good. So I strongly recommend this guys.


Suncomet
  06.11.2020
Edullinen ja hyvä hallintapaneeli

Vaihdoin toiselta palveluntarjoajalta ja kaikki on toiminut ongelmitta. Asiakaspalvelu on vastannut nopeasti myöhään illallakin mistä yllätyin. Erityisesti tykkään uudesta hallintapaneelista. Hintakin on vain murto-osan siitä, mitä oli edellisellä. Sivut on ehkä vanhanaikaiset, josta puoli tähteä pois.


Zoner Oy
  06.11.2020
kökkö hallintapaneeli ja tolkuttoman kallis

Periaatteessa toimii ihan OK, josta 1 tähti, mutta aivan tolkuttoman kallis ja hallintapaneeli on todella vanhanaikainen ja suoraan sanottuna kökkö. Vaihdoin paljon halvempaan, joka toimii ihan yhtä hyvin paremmalla hallintapaneelilla.