Viimeiset 100 arvosteluaPower
  17.10.2019
Paikka mihin en ikinä mene.

Jo toisen kerran alle 200 e puhelin korjaukseen,kun olis vielä takuuta jäljellä.pyysin että saisko uuden kun vika näkyy uusiutuvan niin ei kun he samsungilla tekee tälläiset takuu jutut ym.rovaniemen powerissa huono informointi,huono palvelu,ei meinannut edes katsoa onko puhelimessa takuuta kun lahja puhelin.lopulta katsoi.ja miksi ei voi antaa uutta puhelinta jo kun vika uusiutuu koko ajan.sentään alle 200e puhelin..Huhuh..pahoitellaan vaan.no seuraavaksi kun puhelin olisi taas tullut sama vika ei olisi enää ollut takuu voimassa .olisi kaupattu uutta puhelinta. Ostan mielellään teliasta. Vaikka myy Samsungin tuotteita niin televisionkin tuli samsungilta mie jonka lähettivät kotiin asti laittamaan uuden. Älkää hyvät ihmiset luotteko poweeriin.yhteistyö täyttä sontaa ja ei ymmärretä asiakasta ja hänen ongelmaa joka on täysin ymmärrettävissä ja jos ollaan oikein asiakas palvelijoita niin eihän samaa tuotetta korjailla monta kertaa..


Verkkokauppa e-ville.com
  17.10.2019
Hyvät toimivat tuotteet..

Hyvät toimivat tuotteet verkkokaupassa,niinkuin nyt viimeiseksi tilaamani älykello,joka on laadultaan ja toimivuudeltaan niinkun pitääkin.Postitus toimi myös nopsaan Villellä.Suosittelen E-Villeä,useamman vuoden kokemuksella.


Turun Paja
  13.10.2019
Hyvää palvelua

Parin lävistyksen olen mennyt jussille laittamaan ja olen kyllä ehdottomasti tyytyväinen:) Kysyi ennen lävistämistä onko hänen merkkaamansa kohta hyvä/mihin kohtaan haluaisin lävistyksen.

Kipua en tuntenut kummallakaan kerralla, toisella kerralla nipisti hieman (nenäkoru). Rustopatteja tullut mutta ne johtuneet laiskasta putsaamisesta ja huolimattomuudestani.

Moni varmasti miettii, mikä mesta Paja on kun peruslävärit alkaen 20€ mutta itselläni vain hyviä kokemuksia tästä! Jussi on ammattitaitoinen ja vaikka olisikin hygienisempää laittaa lävistyksiä muissa liikkeissä (joissa hinnat 50€+) olen kuitenkin sitä mieltä, että pitkälti paraneminen riippuu siitä, kuinka hyvin lävistystä hoidetaan.

Suosittelen ehdottomasti, jos etsitte halpaa ja hyvää lävistäjää!


Verkkokauppa e-ville.com
  13.10.2019
e-villen takuu

Ostamani älykello lakkasi toimimasta takuuaikana. Asiakaspalvelu pyysi lähettämään rikkinäisen Mäntsälään. Saman viikon aikana tuli tieto, että tilalle tulee uusi kello, loistavaa ja selkeää toimintaa


Verkkokauppa e-ville.com
  11.10.2019
Hyvä asiakaspalvelu

Hyvä ja toimiva asiakaspalvelu. Tuotteet toimitettiin arvioidun ajankohdan sisällä. Yhtään palautusta ei ole tarvinnut tehdä ja tuotteet ovat toimineet niin kuin on luvattu


Tokmanni
  11.10.2019
Alennustuotteesta normaalihinta

Ostin 25 % alennuksella olevan tuotteen Tokmannista. Tarkastin kuitin ja sanoin siitä kassalle. Käski mennä osastolle valittamaan. Osaston myyjä katsoi laitteestaan, että tarjous ei koske kuin paria ko. tuoteryhmän tuotetta, vaikka hyllyssä olleesta hintalapusta sai sen käsityksen, että koskee kaikkia.

Valitin asiasta Tokmannin asiakaspalveluun sähköpostilla. Sieltä selvisi, että tarjouksen olisi pitänyt koskea myös ostamaani tuotetta, mutta alennus oli jäänyt syöttämättä järjestelmään. Asiakaspalvelu lupasi lähettää hintaerotuksen arvoisen lahjakortin ja hyvityksenä makeisia. Ehdotin, että liikaa peritty hinta ja hyvitys tulisi lahjakorttina, mutta se ei sopinut Tokmannille.

Tokmannilta tuli sitten kirje ja siinä oli liikaa perityn rahasumman suuruinen Tokmannin lahjakortti ja ruhtinaallinen hyvitys kaikesta vaivannäöstäni. Hyvitys oli 1,10 € Tokmannilla maksava pieni karkkipussi. Varmaankin aika moni tässä Tokmannin valtakunnallisessa huijauksessa maksoi ko. tuotteista normaalihinnan, Tokmanni sai paljon ylimääräistä rahaa ja kuittasi sen pienellä karkkipussilla. Koska alennusten unohtuminen järjestelmästä tuntuu olevan Tokmannin toimintatapa, eikä siitä kannata valittaa, niin tähän loppui minun asiointi Tokmannilla.


Suomenwebhotelli
  10.10.2019
Erittäin nopea, suosittelen!

Erittin nopeat palvelimet ja huippu asiakaspalvelu! Ostin edullisesti .fi verkkotunukseni heiltä; heti käyttövalmiina! Sen lisäksi sain SSL asennettuna cpaneelin kautta.

Suomenkielisen cpaneelin käyttö on ollut helppo näkki mulle. Kyllä olen koodari , mutta en ikinä asentanut palvelinta, DNS asetuksia eikä SSL sertifikaatteja!! Helpotti wordpresin asennuksenikin. Kesti vain pari minuuttia kun asensin wordpress sivustoani heidän "wordpress One Click" asennus ohjelmalla!

Oli kyllä mukava kokemus. Suosittelen!


Finink.com
  09.10.2019
Mustekasetit

Tilasin Lexmark tulostimeen uusiomustekasetit koska muita ei valikoimassa silloin ollut. Kaseteista tuli todella heikosti väriä sinne tänne. Laitoin asiasta palautetta kolmeen otteeseen, ei vastausta. Lähetin kasetit takaisin omalla kustannuksella, niitä ei noudettu postista, tulivat takaisin minulle. Lasku kyllä laitettiin ja vielä muistutuslaskukin koska luonnollisesti en laskua maksanut.Laitoin vastineeksi virallisen reklamaation, ei siihenkään mitään vastausta. Tilasin kasetit toiselta toimittajalta ja kaikki sujui loistavasti.


Kärkkäinen
  08.10.2019
Tilasin arcade stick

Tilasin venonm arcade stick ja tuli rikkinäisenä perille ilmoitin asiakaspalveluun syystävät minua että olen itse rikkonut anto olla viimein kerta on tilaan mitään täältä tiku tiku mölskästä


Ellos
  08.10.2019
Huono

Yritin tilata Ellokselta takin mutta pystyy tilaamaan vaan luottokortilla ja postienakkolla ei. on Ellos tarkoitettu vain rikkaille ei tavallisille ihmisille. En omista luottokorttia. En tulee tilamaan Ellokselta enää koskaan mitään.Erittäin alaarvoista käytöstä. En suosittele kenellekkään.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  07.10.2019
Ei tullut antennia eikä rahoja takaisin

Tilasin antennin kesällä. Tilausvahvistus tuli, mutta ei tullut antennia eikä vastauksia kyselyihin, saatikka rahoja takaisin. Onneksi olin maksanut luottokortilla niin sain luottoyhtiöltä rahat takaisin.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.10.2019
E-villle verkkokauppa

Todella hyvää tavaraa ja palvelu on erinomaista puhelimitse että s-postilla.Ja takuu pelaa jos ongelmia niin nekin ratkaistaa en voi muutakuin suositella.


Gigantti
  04.10.2019
Kotiin kuljetus ja asennuspalvelu

Ostimme Boschin tiskikoneen Tammiston Gigantista pari viikkoa sitten. Malli on uusi ja kalleimmasta päästä. Ostohetkellä yritimme hieman tinkiä hinnasta. Myyjä tarjosi " alennukseksi " ilmaisen kotiin kuljetuksen sekä asennuspalvelun ja vanhan koneen poisviennin. No tyydyimme tähän ja teimme kaupat. Myyjä varmisti vielä, että laitetaanko 1m vai 1.5m letkulla, johon vastasin, että 1,5m. Kuljetus ja asennuspäiväksi sovittiin perjantai 4.10.2019. Ennen poistumista liikkeestä huomasin vielä viinilaseille tarkoitetun " pesutelineen " ja kysyin vaimoltani, että haluatko myös tuollaisen. Myyjä sanoi siihen heti, että kyseinen tuote maksaa 49.50 EUR. Vaimo päätti, että emme tarvitse tuotetta. Asennus / kuljetuspalvelu tuli sovittuna päivänä paikalle, mutta heti pihalla katsoin, että nyt näyttää hieman epäilyttävältä. Autosta tuli kaksi nuorta miehen alkua, joista toinen oli kuskina ( hän ei puhunut mitään. Ei edes tervehtinyt ). Toinen sensijaan oli hyvinkin puhelias, mutta hänellä oli hyvin " poissaolevat " silmät. Jopa juopuneen näköiset. Tervehtimisen jälkeen oli seuraava lause: olisko tarjota tupakkaa. Sisälle päästyään katseli sähköistä hanaamme ja sanoi: jaahas. Sen jälkeen alkoi keksimällä keksiä syitä, jotta asennusta ei voitaisi tehdä. 1. Nyt meillä on kyllä liian lyhyet letkut. Ei voida asentaa ( vaikka välissä oli vain 600mm:n laatikosto ). No mittanauhalla näytin, että riittää hyvin.2. Vuotovahti ei mahdu tuosta letkuille tehdystä reiästä. Ei voida asentaa. Sanoin, että suurennan reikää. Ottaa n.2min 3. Pistorasia on puoliksi kaapin pohjalevyn alla. Ei voida asentaa. Sanoin, että siirrän rasian ylöspäin. Ottaa n.5min. Tämän jälkeen asennuspalvelu kärräsi vanhan koneen autoon ja lähti pois???

Kun pojat olivat lähteneet, niin minulta meni 15 minuuttia siihen, kun suurensin reikää, siirsin pistorasian, asensin koneen paikalleen ja kytkin käyttövalmiiksi. Ja hyvin toimii. Pisteenä kaikelle huomasimme, että koneen sisällä oli viinilasiteline. Se kuului tähän konemalliin automaattisesti... Hyvin toimii kone, mutta mikään muu ei tässä kaupassa ja palvelussa saa kiitosta. Vähän, kun vielä selvittelin asiaa, niin tuo asennuspalvelun ammattitaito on tosiaan ajokortin varassa, eli nämä ovat logistiikka firmoja. Kuskeilla ei ole mitään koulutusta lvi-puolelta, eikä myöskään kodinkoneasentajan puolelta. Ammattikuski päättää vaan laajentaa " ammattitaitoaan " asennuspuolelle jne...Ei siis ihme, että tuli jännäkakka, kun kohteessa olikin sähkötoiminen hana. Eli vaatii hieman enemmän tietämystä, kun perinteinen malli.

En suosittele.


Vannetukku.fi
  04.10.2019
Reklamaation käsittely

Huijari firma. Eivät vastaa puhelimeen. Eivät ota yhteyttä, vaikka keskus lupaa. En suosittele kenellekään.


Hobby Hall
  03.10.2019
Surkea verkkokauppa, asiakaspalvelu ala-arvoista

Verkkokaupan toimitusajat venyy kohtuuttomiksi: tuote, jolle toimitusaika 2-5 vrk tuli 16 viikkoa myöhemmin. Toinen tuote, jolle toimitusaika 7-8 viikkoa, tuli 3 viikkoa myöhässä. Tuotteiden hinta kuitenkin velotetaan välittömästi - ei toimitushetkellä kuten muissa verkkokaupoissa. Sähköpostilla/tekstiviestillä luvattuja toimitusilmoituksia ei lähetetä. Seurantatunnuksia paketeille ei saa kuin pyytämällä asikaspalvelusta, joka puolestaan ei vastaa. Palautelomakkeeseen ei vastata koskaan. Kun lopulta useiden yritysten jälkeen asiakaspalvelijan saa kiinni, hän on töykeä, kieltäytyy kertomasta nimeään ja vähättelee Hobby Hallin virheitä. En ikinä enää osta mitään Hobby Hallin verkkokaupasta! Puolikas tähti tulee verkkokaupan laajahkosta valikoimasta.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  01.10.2019
Kaikki toimii

Hyviä kokemuksia jo usean vuoden ajalta...


Verkkokauppa e-ville.com
  01.10.2019
kaupankäynti

Olen ollut tyytyväinen tuotteisiin mitä olen ostanut, aika taulu pitänyt ja toimitukset toimineet.


Verkkokauppa e-ville.com
  01.10.2019
Mahtavia löytöjä

Villeltä löytyy monesti sellaisia tuotteita, mistä on itse haaveillut, mutta olen luullut, että niitä ei saa mistään.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  30.09.2019
Ei toimitusta maksetusta tuotteesta

Tilasin ja maksoin tuotteet 6.8.2019, mutta en ole saanut vieläkään 30.9.2019 em. tuotetta. Olen saanut vain epämääräisiä selityksiä, eikä myyjä ole pyynnöstä huolimatta palauttanut maksettua summaa. Lisäksi myyjä lähettää vastaukseksi allekirjoittamattomia viestejä, eikä esiinny lainkaan henkilönimellä. En voi suositelle missään tapauksessa ao. verkkokauppaa, joka ei noudata mitään suomalaisia tai yleiseurooppalaisia sääntöjä toiminnassaan.


MyTrendyPhone
  30.09.2019
Vilpillistä toimintaa

Yritin luottokortilla maksaa ja sain jonkun epämääräisen viestin, että luottokorttini ei ole mennyt läpi ”riskien ja petostentorjuntaprotokollasta”. Tilaamaani tuotetta ei myöskään ole enää varastossa, vaan myöhemmin saatavilla. Tulee vaikutelma, että tuo pulju ei uskalla ottaa vastaan luottokorttirahaa, kun sitten eivät missään järkevässä ajassa toimita tuotetta, niin joutuisivat ongelmiin luottokorttiyhtiön kanssa. Pankkisiirrolla kuulemma ottavat rahaa vastaan. En nyt siis tietenkään tilaa heiltä yhtään mitään. Vilpilliseltä toiminnalta vaikuttaa. Mainittakoon nyt vielä, että mainitulla luottokortilla ei koskaan aiemmin ole ollut ongelmaa ”riskien ja petostentorjuntaprotokollien” kanssa.


AdLibris
  28.09.2019
Rahat, ei toimitusta

Adlibris laskutti ennakkotilauksena tilaamani kirjat. Osa kirjoista on nyt jo alennuksessa marketeissa, mutta tilaustani ei kuulu. Adlibriksen tietokannasta näkyy, että olen kirjat tilannut mutta ei mitään tietoa milloin ne laskutetut ja maksetut kirjat toimitetaan....

Menettivät asiakkaan....


Clamos.net
  27.09.2019
Huijariyritys

Ilmoituksia poliisille. Huijausta koko yritys.


ON24 Sisustus Oy
  27.09.2019
KAUHEA LAATU !!!

Lipasto, jonka tilasin ON24 verkkokaupasta on kauheata laatua!!! Kaikista ovista sojottaa naulat! Ja ne näkyy tosi hyvin, koska ne tulee ulos kaapeista, eikä lipaston takaa vaan edestä. Koko lipaston näky on rumistunu noiden sojottavien naulojen takia!!!Tälläisiä paskoja huonekaluja voi löytää ilmaiseksi , eikä maksaa siitä 170 euroa!!! Mieheni myös sanoin että monet asiat jotka tarvittiin kasaamiseen puuttuivat ja, että ovet olivat vinot. Hän yritti korjata ovet, mutta ne eivät silti mene kiinni! Ja sekin vielä näyttää sen miten huonoa laatua lipasto on!!!


Clamos.net
  27.09.2019
Älä ikinä osta Clamosilta

Tein tilauksen clamosilta saamatta tilausta koskaan. Kun viimein sain asiakaspalveluun yhteyden, sovittiin kaupan peruminen ja homman piti olla sillä selvä. Kunnes sitten tuli Jousto-laskutusyhtiöltä lasku... Eli eivät olleet clamosilta vieneet kaupan perumista loppuun. Nyt olen taistellut saadakseni rahani takaisin, eikä onnistu millään. Aivan uskomattoman huonoa palvelua!Ja googlen mukaan en todellakaan ole ainut


Taloushallintopalvelu Meriitti Oy
  26.09.2019
Yrityksen omakuva ei vastaa todellisuutta

Meriitti Oy:n nettisaitti: ”Hinnoittelu on selkeä eikä sisällä yllätyksiä”. Todellisuus oli täynnä yllätyksiä: Hinta lähes kaksinkertaistui muutamassa vuodessa. Toistuvat sopimuksista piittaamattomat korotukset - ilman mitään perusteita - olivat 25% vuodessa.

Meriitti Oy: ”Yhdessä sopimamme kuukausihinta pitää sisällään siis koko palvelumme ja osaamisemme”. Todellisuus: Viesti asiakkaalle: ”(Muisti)tikku aukeaa huonosti koneessani, joten aikaa menisi turhan paljon ja kirjanpidon hinta kohoaa kyllä aika roimasti.” Tikussa ei ollut mitään vikaa – Meriitti Oy:ssä kirjanpitäjä osaamiseen ei kuulu kyky avata muistitikkua.

Meriitti Oy: ”otamme tilitoimistona todellista vastuuta asiakkaidemme asioiden hoidosta. Tämä on meille kunnia-asia!” Todellisuus: Kaksi päivää ennen veroilmoituksen jättöaikaa kirjanpitäjä sanoi asiakkaalle: ”En ole varma, ehdinkö tekemään kirjanpitonne ajoissa.” Asiakas joutuu koko ajan pelkäämään, tulevatko asiat hoidettua ajoissa. Joka kolmannen määräajan kohdalla Meriitti Oy jätti asiakkaan pulaan.

Meriitti Oy: ”Kysy niin me vastaamme”. Todellisuus: Asiakaspalvelu@meriitti.fi –osoitettuihin viesteihin tulee ilmoitus: osoitetta ei löydy. Muista Meriitti Oy:n nettisaitin yhteystiedoista ei tule mitään vastausta.

Meriitti Oy: ”panostamme vaivattomaan, sujuvaan yhteistyöhön kanssasi”. Todellisuus: Meriitti Oy myöntää, että nettisaitin yhteystiedot eivät ole toimineet 1,5 vuoteen. Mitään ei ole tehty asian korjaamiseksi.

Janne Juka, Merriitti CEO: ”Meille on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme tyytyväisyys ja asiakassuhteidemme vaaliminen”. Todellisuus: Kun asiakas kysyi Meriitti Oy:n edustajalta, miksi yrityksen yhteystietoja ei päivitetä ja yhteydenottoihin ei vasta, niin vastaus oli: ”Mulla ei nyt ole aikaa tällaisista asioista keskustella.” Sitten lyötiin luuri korvaan.


Suojaapuhelin.fi
  26.09.2019
Rikkinäinen panssaeilasi

No voi,

tilasin panssarilasin, se oli paketista ottaessa reunasta lohjennut. Koetin soittaa firmaan ja laitoin asiasta sähköpostia - ei vastata. Viimeinen tilaus ko. puljusta


Clamos.net
  26.09.2019
Myös palveluun pettynyt.....

Hei vaan kaikille....

Myös kaikki ne nimimerkit jotka ylettömästi kehuvat verkkokauppaa,mutta valitettavasti ja erittäin todennäköisesti liittyvä tähän verkkokauppaan jos ei omistuspohjalta niin työntekiöinä....

Eikö olisi helpompaa vain tehdä se minkä lupaa ... Kun joku tilaa jotain niin postittaa se niin ei tarvitse lukea negatiivistä palautetta ja ryhtyä sitä paikkaamaan jakautumalla useaan persoonaan. Viittaan tässä samankaltaisiin nimimerkkeihin joilla on niin positiivisia kokemuksia ettei meinaa pystyssä pysyä...

Mielestäni tästä verkkokaupasta ei pitäisi tilata mitään... samaa ala-arvoista toimintaa clamosin koko liiketoiminta. Kannataisi huomioida se että tässä mittakaavassa kun jätetään toimittamatta ja palauttamatta maksuja,ennenpitkään tulee syyte törkeästä ja jatusta petoksesta.


Leeloo.fi
  25.09.2019
Urheiluhousut

Eipä täällä kovin imartelevia palautteita ole. Kerron oman tarinan. Tilasin urheiluhousut ja mittojen mukaan koko L on minulle sopiva. Housut tuli ja oli päällä jonkun aikaa, kahdessa kohtaa saumassa reikä. Laitoin viestiä asiasta. Minulle vastattiin ja kyseltiin minun mittoja. Laitoin ne, tottakai. Housut pyydettiin palauttamaan ommeltavaksi. 3 viikkoa lähetyksen jälkeen minulle soitettiin ko. lafkasta että housut on minulle liian pienet ja pyydettiin käymään liikkeessä että ottavat mittoja!? Siis että mitä!?! Luit ihan oikein. Ei minkäänlaista luottoa asiakkaan sanaan. Olin niin äimän käkenä puhelun jälkeen mutta näitä palautteita lukiessa ei yllätä enää yhtään.


Digishop
  25.09.2019
Saapuukohan

Tilasin tuotteen Arabian liikkeestä muutama viikko sitten. Hyllyssä verkkokaupan mukaan oli, mutta vieläkään ei tuotetta ole näkynyt? Soitellutkin olen muutamaan kertaan, luvattu olemattomia. Taisi mennä rahat hukkaan. No odotellaan vielä toivorikkaana. En suorilta lähde suosittelemaan ko firmaa.


Tyyliluuri.fi
  24.09.2019
Maksun palautus :(

Jos nyt sattuu näiltä tilaamaan virheellisillä luuritiedoilla, niin maksun takaisin saamiseen saa varautua ainakin 2 viikkoa, jos sekään riittää..! Hirveä kokemus :( * Useisiin viesteihin ei edes VASTATTU..!


Clamos.net
  24.09.2019
Ei toimitusta, ei vastauksia

Yritys ei toimita maksettuja tuotteita. He eivät vastaa yhteydenottoihin.

En suosittele kenellekään vaikka myisivät kuinka halvalla.


AdLibris
  23.09.2019
hidas toimitus

Tilatut tuotteet eivät tule arvioidun ajan puitteissa, tuotteiden saapumisessa meni yli puolet enemmän aikaa kuin sivuilla sanottiin. Viiveestä ei ilmoiteta mitään. Osa tuotteista oli likaisia ja kuhmuilla. En suosittele käyttämään.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  23.09.2019
En saanut tilaamaani tuotetta ikinä

Tilasin polarisaation muuntimia antenneille, enkä ikinä saanut niitä. Kuukauden odottelun jälkeen yritin ottaa useampaan kertaan yhteyttä myyjään tuloksetta. Älkää missään nimessä menkö tilaamaan tältä myyjältä mitään!


Kärkkäinen
  21.09.2019
Rahastus paskaa

Minulle ostettiin 1000eurolla tietokone jonka piti olla "Peli tietokone" Mutta koneeni ei pyöritä edes Cs go:ta kunnolla. Mitä rahastusta, Ja kusetusta. KONEENI ON SAMA ASIA KUIN 100-200EURON SURFFAILU KONE!!!


Sissos.fi
  19.09.2019
tilaukset

tein 2 tilausta ja olen tyytyväinen ostoksiin. tilaukset tulivat 2-4 päivän sisällä


Navimare Oy
  19.09.2019
Yhteyden ottoihin ei vastata

Olen pariin otteeseen lähettänyt yritykseen sähköpostia saamatta mitään vastausta. Kahden viikon aikana olen koittanut myös soittaa 6 kertaa, mutta puheluuni ei olla vastattu.


Clamos.net
  19.09.2019
Ei palauta rahoja

Tilasin tuotteita ja osa jäi saamatta. Yritys väitti palauttavansa rahat takaisin mutta ei ole koskaan niin tehnyt. En voi suositella. Olen tehnyt ilmoituksen kuluttajansuojavirastoon ja suosittelen kaikille muillekin samaa jotta muutoksia tapahtuu


VapeTalo
  17.09.2019
Luottokauppa

Nopea ja luotettava. Vakkarikauppa jo vuosia.


Fiorellashop.com
  17.09.2019
Kaupan tuotteiden tarkastamisessa toivomista

Palautus toimi ok kun tilasin halvan hupparin ja huomasin siinä kasvustoa kuin hometta. Ja sisällä roikkunut viimeistelemätön lanka ja helposti ratkeevat saumat ja nyppyyntyvät kankaat kertoo kaupan jälleenmyyvän perus kiina tavaraa. Tilasin sit toisen hupparin tilalle ja tän Fiorella shopin toimitusaika oli ainakin ok.

Toivosin vaan että tuotteita tarkistettasiin ennen postitusta edes sen verran ettei mulle olis lähteny läikikästä hupparia.

Nykysin tilaan näitä vaatteita suoraan ulkomailta ilman että Fiorella shop tarvii olla välikätenä.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  17.09.2019
En suosittele yritystä

Tilasin tuotteen 3.9.2019 ja sille luvattiin 4-10 päivän toimitusaika. Nyt kaksi viikkoa myöhemmin tilausjärjestelmän mukaan tilaus odottaa edelleen käsittelyä (tavarat tilataan suoraan valmistajalta, joten näyttäisi ettei asian eteen ole tehty mitään).

Olen tiedustellut asiaa useita kertoja ja yritys ei ole vastannut yhteenkään yhteydenottoon. Tässä kohtaa joutunen jättämään asian viranomaisten hoitoon.


Kidster.fi
  16.09.2019
En suosittele!

Tilasin Kidsteriltä tuotteita 29.8.19 Nyt 2,5 vkoa myöhemmin en ole niitä vieläkään saanut. Olen lähettänyt ko. yritykseen 2 meiliä, joissa olen tiedustellut tilaukseni statusta, kumpaakaan en ole saanut mitään vastausta. Todella huonoa palvelua ja vahvasti näyttää siltä, että tuhlaamani rahat menivät kankkulan kaivoon. En missään nimessä suosittele Kidsteriä!!


Travellink
  16.09.2019
Palvelu Suomeksi

Hei, varasin matkan Travellinkistä ja halusin lisätä siihen golfbäkin. Suomen numero ei ole käytössä MIKSI EI jouduin soittamaan palvelunumeroon Enlantiin. Huonolla kielitaidollani asia ei oikei tahtonut onnistua. Pettynyt palveluun koska siellä ei voinut suorittaa maksua ennakkoon vaan neuvoivat maksamaan kentällä.


Clamos.net
  15.09.2019
Eivät toimita tuotteita ivätkä vastaa kyselyihin

Tämä kauppa ei toimita tilattuja tuotteita, asiakaspalvelu ei vastaa kyselyihin ja facebookista poistetaan kyselyt/kommentit toimituksista. Ei kannata kenenkään tilata.


Clamos.net
  14.09.2019
Tuotteiden myöhästyminen/saapumattomuus

Tilaus tehty heinäkuussa, enkä ole vieläkään 15.9 mennessä saanut koko tilaustani koskevia tuotteita, enkä rahojani takaisin. Asiakaspalveluun on yritetty soittaa, sähköpostia lähetetty. Puheluihin ei ole vastattu, sähköpostiin vastattiin vasta viikkojen kuluttua. Toisella kerralla ei ole vastattu ollenkaan. Olen pettynyt, enkä suosittele kyseistä verkkokauppaa kenellekään.


Supersaver.fi
  14.09.2019
Asiakaspalvelu, josta ei vastata

Maksoin paikkavarauksesta lennolle tietyistä paikoista, mutta tätä varausta ei oltu Superseverilta siirretty lentoyhtiölle ja istuimme aivan muilla paikoilla kuin mistä maksoin. Olen nyt kuukauden päivät yrittänyt saada asiakaspalvelulta vastausta asiaan, mutta sellaista ei kuulu. Kerran soitin asiakaspalveluun, mutta minulla ei ole aikaa jonottaa 19 minuuttia pidempään, mitä tämän asian selvittäminen puhelimitse olisi vaatinut.


Digitarvike.fi
  11.09.2019
Paras hinta ja supernopea toimitus

Tilasin Nikon Z6 kameran 24-70 objektiivin kanssa lauantaina - ja tiistaina kamera oli minulla kotona. Hinta oli erittäin kilpailukykyinen (= halvin hinta koko Euroopassa). Paketit sisältöineen olivat täysin ehjät ja laadukkaasti pakatut.


Multitronic
  11.09.2019
Pelkkää murhetta ja mielipahaa

Hinnoitteluun ei voi luottaa ja pesevät ilmeisen jatkuvasti kätensä hinnoittelumokistaan.

Itselleni kävi jo toisen kerran Multitronicin kanssa niin, että ostin tarjoustuotteen, jota ei sitten ollut olemassakaan koska hintamoka ja vetosivat pykälään jossa sanotaan "Virheellisesti ilmoitettu hinta ei sido myyjää, jos virhe on niin selvä, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto." Tämä sama homma on käynyt myös monelle muulle joka on asioinut tai yrittänyt asioida heidän kanssaan.

Tällä firmalla on muutenkin merkattu osa tuotteiden normihinnoista niin ihmeelliseen yläkanttiin että ainakaan mulla ihan vaan tavallisena kuluttajana on kyllä hemmetin hankala erottaa onko alennuksessa kyseessä hintavirhe vaiko ihan vaan hyvä alennus/tarjous.

Tähdet ropisee nollaan myös sen takia että _hyvitykseksi_ tarjosivat huomattavasti huonompaa tuotetta joka on nyt heidän hintatietojen mukaan 56% alennuksessa ja tarjouksessa ollessaan maksaa saman verran kuin mitä mulla on rahaa firmassa sisällä - tosin tämä heidän kyseinen alennushinta on edelleen kalliimpi kuin monien muiden firmojen normihinta tismalleen samalle tuotteelle.

Pisteet nousevat yhteen tähteen siitä hyvästä että palauttavat rahat ilman vänkäämistä, ja että ilmeisesti heillä on ollut myös niitä onnistuneita kauppoja ja tyytyväisiä asiakkaita.

Multitronicista ei oman kokemukseni mukaan kannata ostaa ainakaan tarjoustuotteita, itse tosin en aio enää edes yrittää ostaa heiltä mitään.

Toivottavasti tsemppaavat parempaa kohti. Todella harmi että hoitavat hommat niin kuin hoitavat.


Verkkokauppa.com
  11.09.2019
Asiakaspalvelu ja reklamaation käsittely

Ostin 65” telkkarin ja kotona virtojen kytkemisen jälkeen kävi ilmi, että paneeli on halki. Laitteessa eikä paketissa ollut mitään ulkoista vauriota. Otin kuvat lähetin sähköpostia illalla. Soitin seuraavana aamuna asiakaspalveluun ja kysyin kuinka edetään. Mielessä tykytti täällä kohdatut ongelmat. Sovimme, että vien telkkarin takaisin ja vaihtoehdot on ottaa uusi laite tilalle, hyvitys toiseen tuotteeseen tai kaupan purku. Valitsin uuden samanlaisen laitteen. Virhekäsittely toimi juuri kuten kuuluukin ja asiani käsiteltiin nopeasti.


Verkkokauppa.com
  10.09.2019
Vihainen asiakas.

Tuli hankittu verkkokaupasta tekstiilipesuri merkiltään ströme T203. Emme kerenneet käyttää sitä kuin 2 kertaa vuoden aikana jolloin takuu oli voimassa. Sen jälkeen se jäi puoleksi vuodeksi seisomaan. Nyt eilen oli tarkoitus pestää kotona tuolit niin ylläriylläri takuu loppuu kuukausi sitten niin loppu koneen toimintakin. Hyvin laskettu.Eikä apua korjamiseen saa mistään koska on tuonti tavaraa.Emme tuu enää ikinä asioimaan verkkokaupassa. Kiitos teille verkkokauppa. Tuleva entinen asiakas!


Verkkokauppa e-ville.com
  09.09.2019
Hyvin toimii

Tilasin Wii-tuotteen Villeltä ja olin iloisesti yllättynyt tuotteen hinta/laatusuhteesta. Tiesin jo tilatessa että tuskin on kovin laadukas, mutta olikin yllättävän hyvä tuote !!


VPD
  09.09.2019
Ennakkojulkaisu NBA2k20 ei näy ei kuulu

Vpd kertoo toimittavansa ennakkojulkaisupelit julkaisupäiväksi kotiin. Ei tule. Tilasin kuukausi sitten ennakkoon NBA2k20 legendary editionin julkaisupäiväksi kotiin. Ei tullut. Eikä tullut tänään maanantainakaan. Mikko Vpdltä kertoi olevansa varma, että tulee keskiviikkona. Siis mitä ihmettä? Luvataan julkaisupäiväksi mutta toimitetaan viiden päivän päästä julkaisusta. Ei kai kukaan ennakkotilaisi mitään, ellei tuo perustavoite toteudu, että peli on julkkaripäivänä postilaatikossa. Olisin samaan hintaan saanut mistä tahansa pelikaupasta kävelemällä ovesta sisään. Ei ole luotettava firma. Itse en aio ostaa vpdstä enää yhtään mitään.


Turun Paja
  09.09.2019
Surkeaa palvelua

Otin muutama kuukaus sitten happy hourin aikaan useamman korvalävistyksen. Ilmeisesti paikan pyörittäjä, joka lävistyksiä teki oli tosi epäkohtelias eikä huomioinut toiveitani lainkaan. Olisin halunut yhden lävistyksistä eri kohtaan, sanoistani huolimatta hän silti teki lävistyksen jonka paikasta olin todella epävarma enkä olisi halunut sitä siihen kohtaan!! Siskoni haluaa nyt nenäkorun, mutta suurin osa liikkeistä ei tee niitä vielä niin nuorille. Turun paja tekisi, mutten todellakaa ole viemässä häntä sinne omani ja toisten kokemusten perusteella. Enkä todellakaan suosittele tätä paikkaa kenellekkään muulle.


TuningStudio.fi
  08.09.2019
BMW:n vaihtomoottori

Kesän korvalla hajosi kone, niinkuin BMW X5 2.0d -moottori hajoaa: jakopää petti ja koko kone kerralla sösselinä.

Auto hinattiin BMW-spesialistille Janakkalaan: Bemu Expert Oy tutki tilanteen ja tuomitsi moottorin vaihtoon.

Tilasin tehdaskorjatun vaihtomoottorin TuningStudio.fi´ltä. BMW N47-D20A -moottorin tuli korjaamolle vähän yli viikossa. Paketissa tuli ison englantilaisen valmistajan tekemä vaihtomoottori: 12 kk takuu ilmankm-rajoitusta,ja erittäin kilpailukykyinen hinta. Bemu Expert Oy asensi, ja samalla huollettiin autoa: uutta iskaria ja puslaa alle.

Asiantuntevaa ja miellyttävää palvelua sain kummastakin liikkeestä - ja mielestäni kohtuullisella hinnalla. X5 jatkaa matkaansa työkaluna, jolla ajetaan paljon. Kolmessa kuukaudessa on menty yli 12 tkm, ja moottori tuntuu vaan herkistyvän.

Hyvää työtä pojat!


Verkkokauppa e-ville.com
  08.09.2019
Erittäin mainio!

Olen ollut e-villen asiakkaana useamman vuoden ja ostanut siinä ajassa lukuisia tuotteita. Vielä tähän päivään mennessä en ole joutunut pettymään. Tuotteet ovat laadukkaita, hintatasoltaan erittäin kilpailykykyisiä ja valikoima on uskomaton.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  08.09.2019
Todella nopea toimitus

Sain tilaamani lisenssikoodi s-postitse muutamassa minuutissa. En olisin voinut odottaa parempaa palvelua. 10+


Verkkokauppa e-ville.com
  07.09.2019
E-ville verkkokauppa palvelu erinomaista

En voi kuin suositella e-villen verkkokauppaa ja sitä teen ystävilleni. aina asiakaspalvelu ollut ystävällistä ja mikä parasta Suomeksi. Aina on asia selvinnyt vaivattomasti, jos jotain ongelmii tai epäselvyyksii. Vastaukset ja neuvot on tullut nopeasti. rikkoutuneet tai toimimattomat tuotteet korvattu. Siis mielestäni luotettavin ulkomainen verkkokauppa, mutta onhan se Suomalaista huippu osaamista. olen vuosia tilannut tuotteita ja minun kohdallani kaikki aina ollut positiivista , eritoten ystävälisyys ja ymmärrys++++


Verkkokauppa e-ville.com
  06.09.2019
Kellotilaus colmi

E Ville toimi hyvin nopea toimitus laatu hyvää


La Chica
  06.09.2019
La Chica Flamingossa Jumbon kauppakeskuksessa

Kävin laitattamassa rakennekynnet 4.9 Vantaan Flamingon La Chicassa. Aivan ihana kohtelu ja todella ammattitaitoinen tekijä. Halusin mahdollisimman luonnollisen näköiset kynnet, ja ne myös sain, äärimmäisen huolellista työtä ja lopputulos oli 10+!

Manikyristi osasi luoda ympärilleen iloisen ja rennon ilmapiirin jossa todella viihtyi.

En ollut kuullut tästä paikasta aiemmin, mutta minusta tuli kertaheitolla kanta-asiakas. Siisti, valoisa paikka, jossa oli hyvin viihtyisää, pienehköstä tilasta huolimatta. Suosittelen lämpimästi!


Clamos.net
  06.09.2019
Ei rahanpalautusta, eikä tuotteita.

Aiemmat tilaukset ovat onnistuneet, siitä puolikas tähti.

Tein tilauksen toukokuussa, ja yksi tilatuista tuotteista oli loppunut. Kysyivät, haluanko rahanpalautuksen; vastasin myöntävästi. Sen jälkeen ei enää vastattutkaan puheluihin, eikä sähköposteihin. Rahat ovat edelleen palauttamatta.

No, tein uuden tilauksen vajaa kuukausi sitten, mutta edellisestä viisastuneena otin sen laskulla. Lasku kyllä tuli, mutta tuotteita ei. Yrityksen sivuilla tilaus näyttää edelleen olevan "käsittelyssä". Taaskaan ei vastattu puheluihin, eikä sähköposteihin.

Älkää vaan tilatko Clamos.net:stä mitään, näitä huijattuja on täälläkin riittämiin.


Gigantti
  06.09.2019
surkea palvelu ja tarjoustuotteita vain pari

20v synttärit on aivan alimitoitettu ja surkean hidasta palvelua. Aikasemminkin ollut todella huonoa ja hidasta palvelua Raisoissa ja eipä ole muuttunut - ei tarvitse enää giganttia käyttää. Muissa alan kaupoissa palvelu toimii ja tarjoustuotteita löytyy - vältä giganttia.


Kärkkäinen
  03.09.2019
Hyvä kauppa, mutta aspa olematon

Hyvä valikoima, edulliset hinnat ja nopea toimitus, mutta ilmeisesti sitten asiakaspalvelun kustannuksella: kyselin lisätietoja eräästä tuotteesta, mutta kolme päivää myöhemmin, ei vastausta.

Ostan ko. tuotteen muualta.


TuningStudio.fi
  03.09.2019
Hyvää palvelua

Audi A3:n TDI -moottorista repesi jakohihna, ja sen myötä koko yläkerta, jolloin päätin samaan konkurssiin uusia koko moottorin.

Otin yhteyttä Tuning Studioon ja siellä vastasi ystävällinen asiakaspalvelu, joka hoiti asiaa jouhevasti. Moottori saapui perille hyvinkin kohtuullisessa ajassa heti maksuliikenteen selvittämisen jälkeen, olisiko ollut noin yksi viikko.

Uudella moottorilla ajettu 6000km eikä toistaiseksi ole ollut mitään ongelmaa, kaikki toimii kuten pitää. Asennuksen suoritti Raskone Oy.

Suosittelen Tuning Studiota kaikille teille, jotka olette uuden moottorin tarpeessa.


Verkkokauppa e-ville.com
  02.09.2019
Paras kanava tilata Kiinasta

e-ville.com verkkokauppa on selkeä, palautusoikeudet, tavaroiden laatu, Suomen varasto josta myös voidaan lähettää. Useamman kerran tilannut, ei ole ollut ongelmia, tilatut tuotteet täsmää. Ei ongelmia kuten Ali....jne kumppaneilla varsinkin laadun kanssa, varsinkin kun e-ville vastaa tuotteistaan itse asiakkaalle. Toivottavasti tuotekategoriat vain laajenisivat vieläkin. Ostettavaa aina löytyy kun jotain tarvitsee ja mielellään ostan E-Villeltä.

Voin suositella e-Ville:ä kaikille


Apu Ahonen
  02.09.2019
surkeaa palvelua

Rahat vietiin kotoa, osaa veloitetuista töistä ei ikinä tehty. Epäasiallista palvelua ja pätemättömiä työntekijöitä. Kurja kokemus kaikin puolin.


Fiksaa.fi
  30.08.2019
Kaik tuli

Tilasin sahan osia ja hyvin tuli perille. Ei ongelmia. Ny mehtään.


Kidster.fi
  30.08.2019
Hitaat toimitukset!!!

Nyt jo toistamiseen Kidsteriltä tilatessa pelkästään tuotteen lähettämiseen menee viikon verran, vaikka heidän nettisivujen mukaan toimitukset luvataan 2-5 arkipäivän sisällä. Viimeksi kun kyselin tilaukseni perään sähköpostilla viidennen päivän jälkeen, en saanut koskaan vastausta, mutta tilaamani ja maksamani tuotteet sain sitten kyselyni jälkeen. Nyt olen odotellut taas viisi arkipäivää, enkä tällä kertaa kysele perään, katsotaan kauanko kestää... Tarjoukset ovat heillä hyviä, muuten toiminta tuntuu epämääräiseltä, sillä puhelinnumeokaan ei ole käytössä...? En voi suositella verkkokaupan toimintaa kahden kokemuksen perusteella. Kaksi tähteä vain hyvistä tarjouksista!


Nettikulta
  29.08.2019
Nettikulta

Tilasin turvapaketin, joka tuli seuraavana päivänä. Laitoin kultatavarat pussiin ja vein postiin. Sain kuitin, jossa seuranta koodi. Näin postin sivuilta milloin paketti oli haettu. Saman päivän iltana rahat olivat tilillä. Sain mielestäni rahaa hyvin ja oikein. Lähetin sähköpostia luvatusta s- lahjakortista(10€), joka tulikin seuraavana päivänä. Palvelu oli kiitettävää, sähköposteihin vastattiin heti ja raha tuli tilille heti.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  29.08.2019
EI TULE TUOTETTA

EN OLE SAANUT TILAAMAANI JA MAKSAMAANI TUOTETTA JA OLEN LUKENUT VAIN SELITTELYJÄ TOIMITUSAJOISTA JO 1 KOHTA 1 KUUKAUDEN?!?!?!? KIRJEPOSTI KYLLÄ OIKEESTI KULKEE VAIKKA MAAILMAN PUOLELTA TOISELLE JO MUUTAMASSA PÄIVÄSSÄ,


Pohjola
  27.08.2019
Suomen huonoin vakuutusyhtiö?

Taitaa olla korvauspuoli ylityöllistetty. Käsittely voi kestää useita kuukausia, koska ahkerasti etsitään tekosyytä korvauksen epäämiseen. Sähköpostiin vastaaminen kestää noin viikon. Asian käsittelijäkin saattaa vaihtua. Vihdoin jos onni myötä, tulee korvauspäätös, mutta myönteisessäkin tapauksessa rahojen saamiseen saattaa mennä useita viikkoja. Aikoinaan kehuskeli olevansa Suomen suurin vakuuttaja. Ja tähän uskoi vanhat taloyhtiöt Helsingissä, kunnes kellarit kastuivat... Ainoa pisteen puolikas tulee erittäin tehokkaasta laskutuksesta.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.08.2019
Toimitus pelasi sovitusti

Toiminta oli täsmällistä ja tuoteet tulivat kuten oli luvattu. Informaatio tuoteen kulusta pelasi hyvin.Voin suositella palvelua ja yritystä muillekin.


Clamos.net
  27.08.2019
Ala-arvoista toimintaa

Harvinaisen hankalaa hoitaa yksinkertaisia asioita tämän firman kanssa. Tilaus tehty 30.6. Ensin väärät tuotteet. Aikaa kului hävyttömän kauan, että sain sähköpostiini vastauksen. Sen jälkeen palautin tuotteet "asiakaspalvelun" neuvojen mukaan. Sen jälkeen onkin ollut hiljaista todella pitkään. Jossain vaiheessa lähetin viestiä ja kysyin missä mennään. Sain vastauksen, että palautukseni ei ollut vielä tullut. Aikaa oli kuitenkin kulunut sen verran, että jopa posti olisi saanut palautuspaketin vietyä perille. Tähän päivään mennessä en ole saanut korvaavia tuotteita tai rahojen palautusta. En todellakaan voi suositella, varokaa tätä puljua!


ElämysLahjat.fi
  25.08.2019
pannukakku

Ostin miehelleni lahjaksi Elämyslahjoilta Ferrariajon. Yrityksellä oli suuria ongelmia toteuttaa ajoa, sillä Ferrari oli mennyt rikki. Ajon pystyi kuitenkin siirtämään seuraavaan vuoteen. Suurin odotuksin suuntasimme vihdoin Malmin lentokentälle. Ferrariajon piti olla 12 minuutin pituinen. Malmilla ei ole ajorataa, toisin kuin ennakkotiedot antoivat odottaa. Ferrariajo oli lyhykäisyydessään 5 ajoa edestakaisin max 500 metrin suoralla. Suora on niin lyhyt ettei vauhtia ehdi kiihdyttämään paljon yli 150 km/h kun jarrut on jo niitattava ja käännyttävä. Aikaa ajoon kului kokonaisuudessaan 3 min. Jos elämyksiä haluaa, niin mielestäni Elämyslahjat ei tämän perusteelle niitä kykene luomaan.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  25.08.2019
Hyvää palvelua

Todella halvat hinnat.


Netrauta.fi
  24.08.2019
Varokaa ILP huoltoa!

Tilasin Netraudasta ilmalämpöpumppujen huollon (175 eur/laite). Huoltoa tuli tekemään pitkä vanha mies, joka oli joku jobbari. Huollon sisältö jäi epäselväksi. Saattoi olla pelkkä laitteen avaus ja pesu. 3dL kylmäaineen lisääminen maksoi erikseen 60 eur! Mahtoi olla arvokasta ainetta! Yksi laitteista alkoi vuotamaan tuon "huollon" seurauksena. Netrauta ei saa jobbaria saapumaan enää paikalle korjaamaan tekojaan. Laskua Netrauta ei lähettänyt, mutta karhukirje maksamattomasta laskusta kyllä tuli. Ei kannata käyttää Netrautaa. Ovat sähläreitä.


Verkkokauppa.com
  23.08.2019
Todella huonoa palvelua

Kaksi kertaa puolen vuoden aikana olen mennyt hakemaan tilaamiani kissanruokia, kolmatta kertaa ei enää tule. Asiakaspalvelijat sekoilevat tilausten kanssa, ruokia puuttuu ja aikaa on mennyt molemmilla kerroilla yli tunti. Ärsyttävintä on se, että kun tavaroiden kerääjä on tehnyt virheen, niin tiskin takana oleva myyjä on sitä mieltä, että virhe on asiakkaan tekemä. Ekalla ostosreissulla saamani viiden euron hyvitys parinsadan ostoksesta ei paljon mieltä lämmittänyt.


Fiksaa.fi
  23.08.2019
Hyvin toimi

Tiistaina tuli tilattua läjä evikan osia ja tänään kävin noutaa postissa. Huomenna paikoilleen, kiitos :)


Travellink
  23.08.2019
Laskuttavat extraa luottokortilta

Tilasin matkan jossa lopullinen summa kaikkien dokumenttien mukaan oli 715€. Luottokortilta kun kävin sattumalta vain katsomassa mitä oli veloitettu niin kappas kummaa..730€. Itseä ei moiset hilipatit haittaa mutta moisesta kusesetuksesta en kyllä ole kovin mielissäni. Asiakaspalvelu huomasi kyllä virheen, mutta suositteli tekemään johonkin toiseen portaalin valituksen josta vastattiin vain, että tämä valitus kuuluukin jollekin toiselle asiakaspalvelu puolelle..vissiin sille jolla aluski asioin..

Mutta kannattaa vähän vältellä varsinkin jos isompia varauksia tekee koska tuskin yliveloitettuja rahoja enää tulee takaisin saamaan!


Verkkokauppa e-ville.com
  23.08.2019
Homma toimi taas kuin pitikin!

Tilasin kuulokkeet ja tulivat sovitussa ajassa. Ei enää ikinä langallisia kuulokkeita minulle kiitos.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  22.08.2019
Ei hyvältä näytä

6.8 2019 tein tilauksen tuotteelle jolla 4-6pv toimitusaika.

12.8 tilaukseni oli vielä tilassa "Vastaanotettu ja odottaa käsittelyä", sama päivänä kävin hakemassa vastaavan tuotteen paikallisesta liikkeestä. Samalla kertaa yritin soittaa kyseiseen firmaan mutta sieltä ei vastattu vaan meni vastaajaan johon jätin soittopyynnön.

13.8 lähetin sähköpostia että heidän perua tilaus ja palauttaa rahat.

15.8 olin yhteydessä Paytrailiin joka välitti maksun heille, he sanoivat että ovat vain välikäsi eivätkä voi palauttaa rahojani. Kirjoittivat myös lähettäneen Mobile Evolution Oy:lle sähköpostia ja pyytänyt olemaan minuun yhteydessä.

Nyt 22.8 en ole saanut yrityksestä minkäänlaista yhteydenottoa enkä rahoja takaisin.


Netrauta.fi
  20.08.2019
Huijausta

Kannattaa varoa tätä. Olen vuosia sitten katsonut muutamia tuotteita Netraudasta ja ehkä silloin lisännyt ne ostoskoriin, mutten ostanut. Nyt tein ostoslistan ja menin kassalle. Silloin systeemi ilmoittaa että olen rekisteröitynyt jo. Kirjauduin tilille maksuvaiheessa ja siirryin maksamaan. Suoritin maksun ja sain tilausvahvistuksen. Sille olikin lisätty vuosia sitten katsomani tuotteet n. 700e, vaikkei niitä näkynyt ruudulla. Otin yhteyttä n. 10 minuutin kuluessa Netrautaan ja sain ilmoituksen, että he ilmoittavat myöhemmin peruutettavista tuotteista tulevista kustannuksista !!! Tuotteita ei ole edes lähetetty!! Jos ottaisin nuo toimituksena kotiin, voisin palauttaa 14 pv sisäällä, mutta lähettämättömät aiheuttavat peruutuskustannuksia!! Uskomatonta toimintaa. Oli varmasti viimeinen kerta kun ostan tästä puodista.


Gigantti
  20.08.2019
Paska toimituslupaukset

Luvataan toimittaa 3-6 päivässä, tuskimpa vaan, omalla kohdallani lukee tuotteen kohdalla toista vuorokautta "odottaa käsittelyä".

Taitaa olla koko gigantti pelkkä "Puhallus"


Puhelinfix.fi
  19.08.2019
Väärän akun lähettivät..

Lähettivät toimestaan väärän akun (!) enkä saanut palauttaa enkä vaihtaa koska tilauksesta oli mennyt "liikaa aikaa", kuulemma. Jeps, mainiota asiakaspalvelua. En suosittele missään nimessä.


Luukku.com
  18.08.2019
Roskaposti imuri

Viikossa noin 500 kpl roskapostia. Vaikea etsiä niitten joukosta niitä tärkeitä viestejä. Postilaatikko täyttyy hetkessä . Onkohan sillä edes mitään merkitystä että ilmoittelee niitä roskapostiksi. Toivottavasti tilanne jossain vaiheessa paranee, ettei tarvi vaihtaa sähköpostia jota on jo käyttänyt monta vuotta.


Motonet-verkkokauppa
  18.08.2019
Motonet takuu

Ostin autooni jakopään hihnan vaihtoprosessiin tarvittavat osat, mukana vesipumppu. Puoli vuotta ja alle 10 000 km vesipumppu leikkasi kiinni. Motonet antaa takuun tuotteilleen mutta kun pumppu maksaa alle 40 eur mutta tässä tapauksessa hinaus, korjaus + muut sivukulut vaurion takia olivat 550 eur. Tein reklamaation liikkeeseen ja kuluttaja-asiamiehelle. Motonet ilmoitti että tottakai maksaa korjauskulut myös mutta ensin pumppu lähetetään tehtaalle analyysiin.. Pumppu lähetettiin Italiaan tehtaalle ja muutaman kuukauden kuluttua tuli vastaus. Pumpun laakeri oli leikannut kiinni mutta on todennäköistä että syy oli asennusvirhe… ilman sen tarkempaa syytä. Korvausta ei makseta. Asennuksen oli suorittanut ammattitaitoinen korjaamo joten asennusvirhe ei ole kysymyksessä. On selvää että alle 40 eur maksavassa pumpussa ei käytetä parasta mahdollista laatua laakereiden osalta. Motonetin taktiikka on että rauhoitetaan asiakas lupaamalla korvaus mutta tiedetään että vastaus tehtaalta on kielteinen. Kuka tehdas todella ilmoittaisi että valmistaa huonoa laatua. Opetus tästä on että älä osta varaosaa Motonetistä jos hajonneen osan korjauskulut menee korkeaksi. Iskareita ja vastaavia ostan ehkä vielä Motonetistä koska ne on helppo vaihtaa vaikka itse. Muut osat muualta koska en yksinkertaisesti uskalla ottaa riskiä että joudun samanlaiseen tilanteeseen uudestaan.


Louhi Networks
  16.08.2019
Hinta kohdillaan, asiakaspalvelu 2019 ei

Hinta on hyvinkin kohdillaan, olen siirtänyt useamman palvelun Louhelle aiempina vuosina. Ennen 2019 olen ollut tyytyväinen asiakaspalveluun sekä palvelinten toimintaan. Kesäkuun alussa 2019 sain karmivan huonoa asiakaspalvelua tilanteessa, jossa Louhen Wordpress varmuuskopiointi oli jättänyt jotakin tietokannasta varmuuskopioimatta, ja varmuuskopion palautus rikkoi sivut. Kävi ilmi, että myöskään imageista ei kyetty tietoja palauttamaan. Asiaa selviteltiin yhteensä 2 viikkoa. Teknisiä ja inhimillisiä erehdyksiä sattuu, mutta asiakaspalvelun tapa hoitaa asiat oli luokattoman huonoa. Pari ihan yleistä vinkkiä asiakastukeen: jos lupaat asiakkaalle jotakin puhelimessa, etkä pysty sitä tekemään tai luvatussa aikataulussa, niin ilmoita siitä asiakkaalle! Jos vika on omassa järjestelmässä tai et ole asiasta vielä varma, niin älä ensimmäisenä lähetä sopimustekstien pientä printtiä asiakkaan omasta vastuusta varmuuskopioista. Äläkä lähde olettamasta, että asiakas maksaa kallista hintaa varmuuskopion palauttamisesta, kun oma systeemisi on sen sössinyt. Jos viestit asiakkaalle, että varmuuskopion palautus painike voi toki rikkoa sisällön ja on asiakkaan omalla vastuulla, niin kerro se sitten ihmeessä myös käyttöliittymässä "Varoitus! Varmuuskopion palautus voi rikkoa sivusi", äläkä viittaa jälkikäteen sopimusten pieneen printtiin. Soitto viikon päästä yhtiön toimitusjohtajalle oli kuitenkin hyvä puhelu. Asiakastuki ei siitä huolimatta hoitanut työtään. Lopulta toisen viikon lopulla toimitusjohtaja teki sitten asiakastuen työt, toimistoajan ulkopuolella. TJ:n omistautuminen lopulta asialle oli ainoa positiivinen asiakaskokemus tässä prosessissa, jonka takia päätin jättää palvelut nyt vielä Louhelle. Toivon kuitenkin tsemppiä yhtiölle, asiakastuen asenteet ja toimintamallit saadaan varmasti sopivalla koulutuksella korjattua. Varmuuskopiot tein nyt jälkiviisaana itse erilliseen palveluun.


MRoom
  15.08.2019
Aika uskomatonta sähellystä

"uusi ja mahtava" jonotusjärjestelmä on täysi susi ja selkeästi ainakin Helsingin alueella olevat parturit vain odottavat pääsevänsä parempiin hommiin. MRoom lupaili kaikkea maan ja taivaan väliltä jenkkeihin menostakin, mutta häntä jalkojen välissä on kaikki kaatumassa korttitalon tavoin. Kuuleman mukaan kukaan yrittäjistä ei pärjää ja MRoom yhtiö yrittää pitää romahtamisvaarassa olevaa yritystä pystyssä.


Trivago
  14.08.2019
Kallis ja lupaukset ei pidä

Samaan paikkaan myytiin ei oota niin kauan kun maksoin huoneesta. Vaihtamaan ei pystynyt, mutta heti kohta hotellissa olikin huoneita taas tarjolla. Halvempaan hintaan, lähes kolmasosa halvemmalla!!!! Huoneen kuvaus ei pitänyt paikkaansa. En tartte enää tilata Trivagon tai minkään muunkaan kautta. Vasta paikanpäällä otan hotellin.


FOOTWAY
  14.08.2019
Nopea toimitus, nopea ja selkeä palautus

Tilasin footwaylta kahdet kengät. Maksoin suomalaisella pankilla. Toiset olivat liian kapeat. Jännitin palautuksen onnistumista ja rahojen takaisin saamista. Se meni postin tarralla helposti. Kolmessa arkipäivässä tuli viesti kenkien saapumisesta ja samana päivänä rahat olivat tilillä. Klarnalta tuli jotain viestejä rahojen käsittelystä vielä jälkikäteen. Mielestäni footway on hyvä vaihtoehto, jos tiedät kokosi ja sinulle sopivat mallit hyvin. En tiedä mitä tapahtuisi, jos lähettäisi useita pareja takaisin.


Gigantti
  14.08.2019
Läppäri rikki - ei korvausta

Gigantin verkkokaupasta ostamani Acerin Nitro 5 lakkasi toimimasta. Kone oli hyvin tärkeä koulun johdosta. Vein nopeasti koneen huoltoon loppujen lopuksi "aivan väärään paikkaan". Ei ollut ilmeisesti valtuutettu, ymmärsin. Kone tuli hyvin nopeasti isoista vioista huolimatta kuntoon. Tähän huoltajaan päädyin, koska oli suositeltu yms. Sitten Gigantin as.palvelu totesikin, että eivät korvaa mitään, tuon valtuuttamattoman korjauksen takia. Kyse on 157 eurosta vain. Ymmärrän, mutta joustamattomuus yllätti. Kuin perustuslakia noudattivat. ;) Koulu sujuu hyvin ja pysyn aikataulussa. Harmittaa vain tämä oma mokani.


Gigantti
  14.08.2019
Paketti katosi matkalla, puh. palvelu vain pahoittelee

Nyt on mennyt 14 päivää tilauksesta ja tuote on lähtenyt vasta keskusvarastolta Ruotsista. Luvataan 4-6 arkipäivää. Kun pakettia ei kuulunut, olin yhteydessä asiakaspalveluun. Selitys "pieniä paketteja vain katoaa matkalla, kun niitä on niin paljon". Tilaus tehtiin uudelleen. Nyt, 14 vuorokauden jälkeen, ollaan kohdassa "tilaus on lähtenyt Ruotsista". Takana kaksi puhelinsoittoa ja neljä sähköpostiviestiä. Saa nähdä, milloin äidin imuri tulee. Vanha olisi halunnut ostaa kivijalkakaupasta. Minä sanoin, että nopeammin ja halvemmin saa verkosta. Miten väärässä olin, kun luotin Gigantin brändiin. Eka ja vika verkko-ostos tai sitten pitää oikeasti olla aikaa odottaa ja jaksamista seurata tilausta.


ROOM21
  13.08.2019
Törkeän pitkä toimitusaika

Tilasin helmikuussa sain tuotteet heinäkuussa!!!!! Aina kun kyselin tuotteiden perään ilmoitettiin uusi aika, jolloin ne saapuvat, mutta ei kuitenkaan saapunut. Taas kyselen ja taas luvataan myöhäisempi aika jne. Hyvitystä ei suostuttu antamaan ja asiakaspalvelu oli surkeaa!


Shopping4net
  13.08.2019
kohtuuttomat korot ja kulut vaikka maksaisit laskun

Ulkomaalainen nettikauppa josta tein kolme tilausta enkä aio enää koskaan tilata kaupasta mitään. Toista tilausta en koskaan saanut kun sieltä ilmoitettiin aina että tilaus myöhästyy, joten lopulta peruin tilauksen. Kolmannen tilauksen toimitus kesti kohtuuttoman kauan verrattuna muihin nettikauppoihin ja siinä oli lasku piilotettuna pakettiin niin ettei sitä huomannut vasta kun purki pakettia paperinkeräystä varten. Vaikka maksoin tuon laskun ajallaan niin yritys lähettää silti kaksi kuukausien kuluttua karhukirjeitä usean kymmenen euron kohtuuttomilla kuluilla ja koroilla oman rahoitusyhtiönsä nimissä vaikka itse ostosumma oli kuluihin verrattuna hyvin pieni ja lasku oli kokonaisuudessaan maksettu. En suosittele ostamaan laskulla enkä tilillä tästä yrityksestä enkä muutenkaan pitkien toimitusaikojen ja huonon asiakaspalvelun takia. Koitin selvittää ongelmia asiakaspalvelussa mutta heidän mielestään heidän yrityksensä hitaissa toiminnoissa tai kohtuuttoman korkeissa kymmenien eurojen laskutuksen kuluissa ei ole mitään vikaa. Yritys on rekisteröity ulkomaille ja siksi se kai toimii Suomessa omilla säännöillään.


La Chica
  12.08.2019
Huono hinta-laatusuhde

Paikka on melko kallis sijainnin ja työn laadun huomioon ottaen. Sain melko kovakouraisesti ja kiireellä tehdyt kynnet. Ihan OK ja mukavat työntekijät, laatu ei kuitenkaan ollut sitä mitä olisin hinnan perusteella odottanut.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  11.08.2019
Äärimmäisen huono asiakaskokemus

Noudattelee tähän mennessä kirjattuja kokemuksia, tavara ei tullut (oletan, yli 3 kk sitten ilmoitettu lähetetyksi). Asiakaspalvelu tämän jälkeen nuivaa. Ihme, että joku on jaksanut 4kk rahojaan periä takaisin ja onnistunut. Meidän suku ja tuttavapiirini tuskin asioivat tässä kaupassa. Olkoon tämä lähinnä lisänä edellisiin ja toivon että olisin itsekin käynyt ajoissa palstalla.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  09.08.2019
VAROITAN

Ostettu Applen laturi ja Nokialaisen akku. Kumpikaan ei saapunut ja 4kk rutisemiseni jälkeen sain osan rahoista takaisin. ÄLKÄÄ KOSKAAN OSTAKO TÄÄLTÄ MITÄÄN


OLE.FIT
  09.08.2019
Espoo ole.fit

Pienehkö sali ladottuna täyteen laitteita. Ohjatulle jumppatuokiolle mennessä ei juuri minkäänlaista odotustilaa jolloinka myös laitteiden käyttö estyy. Ja miksi niitä kuvia pitää ottaa aina tunnin jälkeen? Plussana hyvät ohjaajat.


Verkkokauppa.com
  07.08.2019
Takuu asiat

Ostin alkuvuodesta verkkokauppa.comista tietokoneen näytön 3 vuoden onsite swap takuulla. Ongelmat alkoivat heti 30päivän palautus oikeuden jälkeen, tuotteessa ilmeni monia valmistus vikoja jotka myös valmistajalla tiedossa siitä johtuen tuo erikoinen takuu jonka pitäisi kattaa juuri tämän tyyppiset vikaantumiset ja minun kuluttajana ei tarvitsisi kuin viedä laite ostopaikkaan ja saisin uuden tuotteen tilalle.

No tämähän ei verkkokauppa.comille sopinut ollenkaan, neljän sähköpostin, reklamaation ja lukuisten puheluiden jälkeen heidän ratkaisunsa ongelmaan on laitteen huollattaminen, joka on täysin mahdotonta.

Reklamaatiioon vastattiin ainoastaan. -Kiitos viestistäsi. Pahoittelemme mainitsemistasi vioista aiheutunutta harmia ja vaivaa. Valitettavasti tässä vaiheessa kaupan purku ei ole mahdollinen.

Minua myös myymälän puolella syyllistettiin tahallisesta tuotteen rikkomisesta.

Hyvänä puolena kokemuksesta asioidessani verkkokauppa.com myymälässä ja asiakaspalvelussa voin sanoa kehittäneeni hieman pidemmän pinnan.
Clamos.net
  07.08.2019
Positiivinen kokemus

Olen tosi tyytyväinen tämän kaupan hintatasoon. Valikoima saisi olla parempi, ja siksi annan vain 4 tähteä. IHANA asiakaspalvelu on täällä! Heidän kanssa on kiva asioida, koska tuntevat tuotteet niin hyvin ja ovat tosi ystävällisiä. Monessakaan paikassa ei tälläistä asiakaspalvelun tasoa ole ja minusta saivat kyllä uuden vakkariasiakkaan! :) Toimituksen tulo kesti minulla 3 päivää.


Clamos.net
  07.08.2019
Toimiva kauppa

Olen ollut tosi tyytyväinen tähän verkkokauppaan vuosien ajan. Kerran tuote jäi saapumatta, mutta otin yhteyttä asiakaspalveluun, ja minulle korvattiin (ilmeisesti Postin kadottama?) tuote. Tilaushistorian mukaan olen tilannut viimeisen 5 vuoden ajan 12 kertaa, joista siis 11 kertaa on sujunut ongelmitta ja tuote on ollut minulla muutamassa päivässä juuri tilauksen mukaisena.


FOOTWAY
  07.08.2019
Surkea asiakaspalvelu

Tilaus tuli ihan hyvin ajallaan, mutta kengät olivat väärät. Laitoin sähköpostia mihin laitoin tilaustiedot ja kuvan saapuneista kengistä. Kysyin, että löytyykö nettisivuilla olevia kenkiä varmasti ennen kuin teen uuden tilauksen. Sähköpostiin vastattiin nopeasti ja pahoiteltiin, sekä luvattiin selvittää asia. Meni viikko, ei vastausta. Kyselin uudestaan, ja taaskaan ei tullut minkäänlaista vastausta. Kengät lähetin takaisin ja nyt odottelen, koska rahat saapuu tilille.