Viimeiset 100 arvosteluaVerkkokauppa e-ville.com
  20.01.2018
Palvelu

Olen tehnyt useamman tilauksen ja kaikki on mennyt niin kuin luvattu. Tuotteet ovat tulleet aikataulussa. Suosittelen!!


Planeetta Internet Oy
  18.01.2018
Planeetta.net siirtoavain

Pyysin siirtoavainto domainin siirtoon ja sain sen muutaman tunnin sisällä. Ilmeisesti asiakaspalvelu on parantunut. Siirron syy oli, että domain oli pari kertaa hävinnyt kokonaan; tosin se palautettiin välittömästi, kun huomautin asiasta. Samoin sähköpostin uudelleenohjaus oli hidasta ja epävarmaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  17.01.2018
Kiitokset E-villelle kiitoksia

Teidän asiakspalvelu on hienoa ja aina yhteydenotttoihin vastataan. Kaikki tilaamani tuotteet tulleet perille ja olleet sitä mitä pitikin. Yksi virtapankki ei toiminut ja sen tilalle annoitte uuden. En ole kokenut kuin postiivista, asioidessani kanssa. Tyytyväinen asiakas jatkosssakin.(olen miettinyt joidenkin negatiivisia kokemuksia lukiessani..et milloinkahan noin heikko kokemus tulee, kun aina kaikki niin loistavaa:)


Hostinger
  17.01.2018
Maksat 502:sta

Yritä siinä sitten tehdä bisneettiä, kun et pääse päiväkausiin kirjautumaan sähköpostiin ja nettisivu tökkii. Ja kokemusta siis maksetusta Premium -tilistä.


Mytrendyphone
  17.01.2018
ÄLKÄÄ SORTUKO

Jooh elikkäs itse tilasin tablettiin akkua ja tiedustelin etukäteen chatista että kauanko mahtaa olla toimitusaika kun ei löydy varastosta, chatin ämmä sanoi että n 2 viikkoa ja minähän sitten rupesin akkua tilaamaan ja odottelin kiltisti 2 viikkoa, 3 viikkoa, kuukauden ja sitten rupesin kyselemään perään nii eivät osaa kertoa millon toimittavat, asiakaspalvelu vain sanoin että "pahoittelut että tässä kävi nyt näin." nyt 2kk mennyt eikä mitään tietoa milloin olisi akku saatavilla. haistatin firmalle vitut ja sanoin että rahat takas ja pitäkää tunkkinne. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN TÄTÄ KUSETUSFIRMAA! Varmasti olisivat odottaneet että unohtaisin tilanneeni jotain, kyllä rahat kelpaa mutta tavaraa ei ole mitä toimittaa ja rahojen palauttaminen myös hyvin vaikean oloista.


Power
  16.01.2018
Power huijaa rahat

Ostin joulukuussa 2017 Oulun Powerin liikkeestä Tivoli Audio BT:n tarjouksesta 499€, maksoin sen samalla. Tuote laitettiin tilaukseen. Olen nyt odottanut n.3 viikkoa eikä soitinta ole vieläkään tullut. Yhtä aikaa myyvät koko ajan samaa tuotetta click-pick verkkokaupassa. Myyvätkö olemattomia tuotteita? Rahoittaako Power liiketoimintaansa näin, lainaamalla epämääräisen ajan asiakkaan rahoja, tulee väistämättä mieleen jo. Tänään menen liikkeeseen ja vaadin rahat takaisin. TV-ostoksen kohdalla jo jouduin tekemään sen joulukuussa samassa liikkeessä. Joten nämä kaksi ensimmäistä ostostani ko. firman kanssa menivät molemmat pieleen, eiköhän tämä liike ole nyt nähty! Merkillistä ettei viranomaiset tai jokin instanssi jo puutu ketjun toimintaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.01.2018
Matkapuhelimet ja tarvikkeet

Kaikki meni niinkuin luvattiin. Tilattu laite toimii hyvin ja on käytössä. Alkuperäinen akku oli vähän heikko mutta koska samalla tilauksella ostettiin myös tehoakku, niin nyt pysyy varaustilassa pitempään sekä kestää käyttöäkin. Kiitokset vaan E-Villen porukalle! T. Eikka


CDON.COM
  15.01.2018
Postitusajat minimissään 10 päivää.

Cdon toimitusaika ei ole 2- 5 arkipäivää vaan tavara lähtee liikkeelle 2-5 arkipäivän aikana, jos hyvin käy. Normaali toimitusaika 10-12 päivää.


MRoom
  14.01.2018
Mennyt alaspäin

Paikallisessa MRoomissa oli suht OK jälki aiemmin, mutta nyt koko henkilökunta on ehtinyt vaihtua moneen kertaan puolen vuoden sisällä (joka kerta uusia naamoja jotka kertoo valmistuneensa vasta), ja leikkausjälki on tullut surkeaksi. Välillä onnistuukin, mutta usin ihan normaali hyvin lyhyt malli on eri mittainen eri kohdista, niin että joutuu käymään korjaamassa seuraavana päivänä kun on käynyt kotona toteamassa että pieleenhän se meni. Sääli, konsepti oli itselle kiva.

Näin yhden vanhoista työntekijöistä (tiedän, ei kattava otos) huoltoaseman kassalla, ja muutamalla sanalla tuli selväksi ettei harkinnut enää koskaan tekevänsä töitä kyseisessä paikassa. Jäi jotenkin sellainen kuva ettei myöskään työnantajana ihan reiluimmasta päästä.


Kauneushoitola Denova
  12.01.2018
Hyvän brassin sain - supertyytyväinen

Kävin brassissa ensimmäistä kertaa ja olen todella tyytyväinen. Homma hoitui nopeasti ja jälki on todella hyvä. Aion mennä Denovaan jatkossakin brassiin.


Halpis.fi
  11.01.2018
vaihto onnistui hyvin

Tilasin vahingossa väärän värin ja se vaihdettiin saman viikon aikana oikeaan, kiitos.


Halpis.fi
  11.01.2018
hyvää palvelua

Nokiassa oli jotain vikaa mutta sain tilalle heti uuden. Toimii tosihyvin nyt. Todella tyytyväinen.


Nettihotelli.fi
  11.01.2018
Nettihotelli.fi

Nettihotellin asiakaspalvelussa olisi mielestäni parantamisen varaa. Ainakin omalla kohdallani palvelu on ollut aina melko tympeää. Olen nainen, minun on välillä vaikea ymmärtää teknisiä termejä enkä hallitse ohjelmointia, joten kokemukseni saattaa johtua siitä. Toinen kritiikkini kohde on sähköposti. Vaikka se tulikin paljon toimivammaksi ja nykyaikaisemmaksi viimeisimmän uudistuksen myötä, mielestäni sen käyttö on silti kömpelöä, laatikon koko on turhan pieni ja mobiililaitteella sähköpostiin kirjautuminen ei ole mielestäni kovin sujuvaa.

Hyvä puoli on ollut, että nettisivuni ovat aina toimineet ongelmitta ja niiden muokkaaminen ja päivittäminen on onnistunut näin maallikkonakin.


Rentalcars.com
  10.01.2018
Positiivista palautetta Rentalscarille

Varasin ja maksoin etukäteen Rentalscarin kautta auton Los Angelesiin (Hertz). Noutaessani joulukuussa 2017 auton Hertziltä LA:n lentokentällä etukäteismaksu oli huomioitu mutta silti auton vuokra oli 2-3 kertainen. Huomautin asiasta Hertzin tiskillä että auto oli varattu ja maksettu etukäteen ja summa sovittu, miksi se onkin kalliimpi... no en saanut sen enempää ymmärrystä Hertziltä ja tietysti piti auto ottaa koska ilmankaan ei olisi tullut toimeen. Palattuani Suomeen otin yhteuttä Rentalscariin ja rekmoin asiasta. Rentalscar hoiti hienosti puolestani reklamaation Hertzille ja sain hyvityksen... eli loppu hyvin, kaikki hyvin --> Suuret kiitokset Rentalscarin asiakaspalvelulle (ja tietysti risuja itse Hertzille koska käsittelivät hinnoittelun totaalisesti väärin..)


Ellos
  09.01.2018
Huonoa ja hidasta palvelua

Elloksella ei toimi kuin rahastus. Palautus ollut jo kk jossain, huonoa suomea puhuva henkilö lupaa aina selvittää asiaa palaamatta koskaan. En suosittele:(


Vannetukku.fi
  09.01.2018
Älä osta

Ostettiin 4 nastarenkaat. Yksi tyhjeni 2 päivää asennuksen jälkeen, todettiin kaikki 4 renkaat vialliseksi. Vannetukku ei myönnä sitä. Täysin ala-arvoinen firma varsinkin reklamaatiotilanteissa. Heti syytetään asiakasta ensimmäisell äyhteydenotolla. Puhelimeen ei vastata eikä soiteta kun jätetään soittopyyntöjä. Asia menee kuluttajavirastoon. Älkää ostako heiltä mitään!


FOOTWAY
  08.01.2018
Kusetus tämä Footway. Hintatakuu, et näe enää rahojasi.

Olen kysynyt rahojani useaan otteeseen takaisin, lupauksia on ollut, mutta mitään ei ole tapahtunut. Nyt viimeisempiin soitoihin vastasi automaatti ja on pahoilaan sairastapauksen johdosta. Täyttä kusetusta ja valehtelua kaikissa asioissa mitä on luvattu. Mikää ei ole pitänyt paikkaansa mitä luvataan. Hintatakuu tarkoitaa siis, että menetät rahasi mikäli ole maksanut tuotteen etukäteen. Se on Footwayn hinta takuu, että hinta veloitetaan aina palautitpa tuotteen tai et. (Palautus tapahtui samanapäivänä kun tuote oli postista noudettu.) Enkä ole saanut yhteyttä Footway enää. Olisi tehnyt uuden tilauksen mutta en halua menettää enää rahojani. Oikeusteitse lähdemme hakemaan saataviamme kun ensin rikosilmoitus on valmis.


Arlatec Oy
  08.01.2018
Luotettava kauppa ystävällisellä palvelulla

Hyvin pelaa tämän kaupan asiakaspalvelu


Supersaver.fi
  08.01.2018
Kokemuksemme Supersaverista

Ostimme viime kesänä lentoliput Jenkkeihin Supersaverilta. Kaikki vaikutti hyvältä, mutta parin kuukauden päästä lentoyhtiö perui yhden lentomme. Asiasta kehotettiin olemaan yhteydessä matkatoimistoon eli Supersaverille. Näin teimmekin. Nettisivuilla annettu puhelinnumero ajoittain toimi, ajoittain ei, ja tämä herätti ensimmäisen kerran huolta. Pääsimme läpi asiakaspalveluun ja intialaisittain englantia puhuva henkilö asioi kanssamme oikein ystävällisesti. Hän lupasi reitittää meidät uudelleen - pitäisi vain odottaa lentoyhtiön vahvistusta. Asian luvattiin olevan selvä 3vrk kuluessa. Vuorokaudet kuluivat mutta vahvistusta ei kuulunut. Uusi soitto Supersaverille jossa jälleen vastattiin ystävällisesti ja asia luvattiin hoitaa saman päivän aikana. Deadline meni umpeen, edelleenkään ei kuulunut mitään. Aloimme olla epätoivoisia - saadaanko asiaa hoidettua vai olemmeko heittäneet rahamme "kankkulan kaivoon"? Lopulta soitimme suoraan lentoyhtiöön joka saman tien hoiti asian ilman lisäkuluja. Helpotuksemme oli suuri. KUNNES pari viikkoa ennen lähtöä selvisi, että vaikka olimme varausta tehdessämme antaneet lastemme iät, oli vanhimmalle lapsellemme tehty lastenlippu, vaikka hän oli todellisuudessa ko. lentoyhtiön sääntöjen mukaisesti aikuinen. Olimme asiasta ensin yhteydessä lentoyhtiöön, joka sanoi että virhe on Supersaverin ja heidän tulee asia korjata. Jälleen yhteydenotto Supersaveriin ja pyyntö korjata asia. Edellisen kokemuksen jälkeen emme kuitenkaan jääneet odottamaan asian etenemistä, vaan päätimme olla uudelleen yhteydessä suoraan lentoyhtiöön. Asia saatiinkin heti puhelun aikana korjattua. En tiedä, odottelisimmeko vieläkin, jos emme olisi suoraan järjestäneet asiaa lentoyhtiön kanssa. Pääsimme lopulta onnellisesti reissuun ja reissusta kotiin. Kokemuksemme pohjalta emme voi suositella Supersaveria, vaan ostamme jatkossa lennot suoraan lentoyhtiöltä. Jos kaikki menee suunnitellusti, ei varmaankaan ole ongelmia Supersaverinkaan kanssa, mutta muutoksiin reagointi ei tuntunut heiltä onnistuvan.


Verkkokauppa e-ville.com
  08.01.2018
Palvelu

Kyllä pelaa ja palvelu on moitteetonta. Pikkuvikainen tuote vaihdettiin uuteen vastaavaan alle viikossa.

Hyvä meininki firmassa. Kiitos


Verkkokauppa e-ville.com
  08.01.2018
Tilaamani tuotteet

Tilasin Fat-Biken ja tarvikkeita e-villen kautta. Tilaus oli helppo tehdä, ja tuotteet tulivat kohtalaisen nopeasti postin ja matkahuollon välityksellä. Pyörä on todella hyvälaatuinen ja kaikki osat toimivat moitteettomasti.Muutama pikku kämmi tapahtui tilauksen yhteydessä, sillä vaihdoin pariinkin otteeseen tuotteita. Yksi tuote jäi saamatta, mutta se pannaan molempien piikkiin, ja voinhan tilstilata sen myöhemminkin. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen asiakas, ja aion suositella e-villeä tuttavillenikin.


Verkkokauppa e-ville.com
  08.01.2018
Tuote rikki

Tilaamani tuote ei toiminut ja oli rikki. Asiakaspalvelu toimii viesteihin vastataan nopeasti.


Verkkokauppa e-ville.com
  07.01.2018
Toimitusaika epätarkka

Ensimmäinen tilaukseni käsitti useita tuotteita, jotka lähetettiin useassa toimituksessa. Toimitusten toimitusaikaa oli vaikea selvittää ja osa niistä myöhästyi luvattua enemmän. Tähän kaipaisinkin automaattista seurantaa, joka ilmoittaisi määrävälein estimoidun toimitusajan eri lähetyksille- näin mielestäni useimmat verkkokaupat toimivat.


StudentWork
  07.01.2018
Ovat nyt vähän parantaneet tapojaan

No niin.

Studentworksilla on uudet kujeet, face-to-face haastattelua ei tehdä, vaan ne tehdään modernisti videolla (varmaan koska Tampereen toimipiste on lopetettu). Ei edes livenä, vaan nauhoitteena.

Hain IT työtä, kysyttiin tasan kaksi kysymystä. Kerro itsestäsi ja IT taidoista. Piste. Samat jutut löytyisi varmasti sieltä juuri lähettämästäni CV:stä, mutta sitä ei varmasti oltu luettu. Viimeksi sentään kysyivät syventäviä kysymyksiä, ilmeisesti ei enää.

Plussaa siitä että nyt palaute toimii. Tuli kiitos, mutta ei kiitos viesti jossa oli affliate markkinointi linkkinä lehtitarjous. Tästä myötähäpeät. Jätin lehden tilaamatta.

Palaan asiaan taas muutaman vuoden kuluttua, jos ja kun satun olemaan työtön.


CDON.COM
  05.01.2018
Paska sivu

Postitus oli niin helvetin pitkä, suoraansanottuna vitutti. Customer servive:stä ei mitään vastausta aivan helvetin laiskaa toimintaa. En keksi mitään positiivista edes rautalankaa vääntämällä.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.01.2018
Homma toimii!

Olen tehnyt useamman tilauksen vuonna 2017 ja kaikki on mennyt niin kuin luvattu. Mitä muuta voi vaatia. Mitään mokia tai ennakoimatonta ei ole tapahtunut, joka on hyvä tavoite muillekin verkkokaupoille. Kiitos vuodesta 2017.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.01.2018
VÄLTTÄKÄÄ KYSEISTÄ KAUPPAA!!!!

Tilasin v.2017 MARRASKUUSSA JOULULAHJAN KYSEISESTÄ LIIKKEESTÄ. VASTATTIIN ETTÄ TILAUKSENI POSTITETTU 25.11.17!!!! 2-4VIIKKOA TOIMITUSAIKA. EIPÄ OLE TULLUT PERILLE VIELÄKÄÄN!!!!!!!

JOTEN,ÄLKÄÄ TILATKO MITÄÄN!!!! TOINEN HUONOMPI ASIA ON TÄHÄN KAUPPAAN EI OLE EDES PUHELIN NUMEROA!!AIKAS OUTOA, VAI MITÄ!!!!!!!


Jimm's PC-Store
  05.01.2018
Näytönohjain geforce 6600 gt

Tilasin joskus 2014 näytönohjaimen ja asennettuani totesin ettei minkäänlaista kuvaa saannut näyttöön, ei edes biosia saanut näkymään. olen näitä koneita kasaillut vuosien varrella useita myös ammatikseni ettei mistään asennusvirheestä ollut kysymys. Ei kun kortti takaisin ja takuuseen,,,mutta sieltähän todettiin oikein micro-kuvien kera että olen naarmuttanut kortin virtapiirejä eikä kuulemma valmistaja lähetä sellaista rikkinäistä korttia koska ne on testattu aina ennen lähettämistä. Se siitä takuusta.

Aika hyvä valikoima on ja ainakin minulla on toimituksetkin sujunnu ihan ok. Kyllähän tuolta tilata voi, mutta takuiden kanssa voi tulla ongelmia.
Duck's Tattoo & Piercing
  04.01.2018
Ei vakuuttanut...

Pettynyt olin asiakaspalvelun tasoon, outo fiilis tuli käydessä konsultaatiossa ko. paikassa.


Verkkokauppa e-ville.com
  04.01.2018
Pääasiassa positiivista kokemusta

Olen tilaillut e-villestä monenlaista vuosien saatossa. Verkkokaupan sivut ovat hyvät ja selkeät. Tuotteiden hinnat ovat hyvinkin kohtuulliset laatuun nähden. Toimitusajat ovat pitkähköt, mutta pitäneet pääsääntöisesti. Tuotteiden laatu on ollut kelvotonta vain kerran jossain lasten vesipyssyissä, jotka eivät kestäneet leikkimistä alkuunkaan. Kaikki rikkoontuivat ensimmäisessä leikissä samasta kohtaa. Tekemääni asiakaspalautteeseen ei ole vastattu edelleenkään... Elektroniikan laatu on aina vastannut odotuksia, jopa ylittänyt ne. Samoin sähkökäyttöiset lelut. Voin suositella jos/kun Kiinasta tulevien tavaroiden suhteellisen pitkä toimitusaika ei aiheuta sinulle ongelmia.


Kauneushoitola Denova
  03.01.2018
Tyhjä kokemus

Olin lukenut jo täältä samanlaisia kokemuksia tästä paikasta ja jouduin kokemaan sen myös itse. Ostin Offerin lahjakortin ja varasin ajan puhelimitse. Tullessani paikalle ovesta tulee ulos kaksi naista jotka ilmoittavat paikan olevan kiinni. Tyrmistyin, että miten voi olla koska minulla on aika varattuna. Toinen naisista soittaa Natalialle ja tietämättä, että minäkin osaan venäjää selostaa hänelle tilanteen ettei ole avannut ovea muille hänen asiakkaille, mutta tämä tyttö (minä) tuli ovella vastaan niin he jäi loukkuun tilanteeseen. Sain luojan kiitos lahjakortin perutettua ja en suosittele missään nimessä paikkaa muille jotka haluaa ainoana vapaapäivänään saada haluamaansa hoitoa.


Ironfit oy
  30.12.2017
Ongelmia toimituksessa sekä laskutuksessa

En voi suositella kyseistä yritystä. Osa tuotteista tuli monta kuukautta myöhässä ilman ilmoitusta asiasta. Myöskään laskua ei tullut. Jäimme odottamaan laskua, sitä sai odottaa seitsemän kuukautta, jolloin se saapui perintätoimiston kautta. Otin yhteyttä yritykseen ja heidän puolestaan sanottiin että lasku sekä muistutuslasku on lähetetty postilla. Kumpaakaan emme olleet saaneet. Ymmärrän että postia katoaa joskus, mutta minusta on outoa, että sekä alkuperäinen, että muistutuslasku molemmat olisivat kadonneet jonnekin matkalle.. He eivät myöskään vastaa kaikkiin sähköposteihin, kun olemme koittaneet tiedustella asiasta.


Verkkokauppa e-ville.com
  30.12.2017
villen verkkokauppa

laajavalikoima eri tuote ryhmistä.Helppo tilata,ei mene aikaa tyhjänpäiväisyyksiin. hintaan nähden laadukkaita tuoteita


Halvat Hinnat verkkokauppa
  30.12.2017
Välttäkää kuin ruttoa.

Tilasin järjestelmäkameran kyseisestä firmasta. Tavaraa ei ollut varastosta ja odottelin jonkin aikaa kunnes peruin tilauksen ja tilasin toisesta paikasta.

Pari päivää myöhemmin perumisesta huolimatta yritys lähetti kameran tulemaan kysymättä Hong Kongista ja vastasi välittömästi sen jälkeen sähköpostiin huonolla suomenkielellä, että tilauksenne on lähetetty ja minun tulisi maksaa palautuspostikulut Luxemburgiin tavarasta joka ensinnäkin jää tulliin kiinni ja toiseksi, oli edelleenkin peruutettu jo pari päivää aiemmin.

Sen verran kallis keikka on tulossa tästä, että en pysty suosittelemaan kenellekkään täältä tilaamista.


Verkkokauppa e-ville.com
  30.12.2017
Homma toimii!

Sujuvaa asiointia kaikinpuolin...edullisia tuotteita!


Eränetti
  29.12.2017
Eränetiltä hyvä suoritus reklamaatiotapauksessa.

Tänään omakohtainen Kokemus eränetin palveluista. Hyvin hoitivat asiani kuntoon. Voi siis suositella


Mediaplazashop.com
  28.12.2017
puhelin

Minulla kaikki toiminut ok,olisin antanut 5 tähteä jos puhelimeen vastattaisiin.Voi olla että joulun edeltävä ruuhka haittasi sitä,mutta aina kannattaa puhelimeen vastata jos halutaan myydä jotain. Edulliset tuotteet ja rahaan nähden kaikki ok hinta-laatu suhde.


AdLibris
  28.12.2017
Paljon tarjontaa, mutta hitaahkot tilaukset

Joskus aikoinaan tilaukset tulivat ripeästi, mutta nykyään toiminta on harmillisesti hidastunut. Tilauksen tekemisen jälkeen mitään ei tapahtu välttämättä moneen päivään, vaan tilaus jää hautumaan nettiin. Sitten jossain välissä tilauksen käsittelystä ja lähetyksestä tulee tieto, jonka jälkeen kestää vielä tovin ennen kuin se on tilaajalla.

Mistähän moinen hitaus johtuu? Hitaan tahdin ymmärtää, jos tehtäisiin vanhan ajan postimyyntinä, jossa ensin lähetetään tilauskuponki ja sitten odotellaan. Nopeatahtisilla verkkomarkkinoilla nuo viiveet ja tilauksen odottelu välitilassa kuitenkin ihmetyttävät.

Plussaa Adlibrikselle erittäin runsaasta tarjonnasta ja edullisesta hintatasosta. Joskus ulkomaisen kirjankin löytää samaan hintaan kuin mitä se olisi vaikka Amazonilla.


Elegia Day Spa
  26.12.2017
tiedustelu

osaako joku kertoa millä nimellä tai missä sijaitsee kyseisen omistajan uusi putiikki, jotta en vain vahingossa eksy sinne? Etsin juuri spa-hoitoja itselleni ja äidilleni ja toivon, etten päädy vastaavaan tilanteeseen. Kiitos jo etukäteen sille, joka osaa auttaa :)


Travellink
  25.12.2017
Varaus tehtiin, lippuja ei kirjoitettu - eikä ilmoitusta

Lentoyhtiö vahvisti jo varauksen ja kaiken piti olla ok. Ilmeisesti travellink unohti/heidän automaatti ei saanut vahvistettua lippuja. No mitään ilmoitusta ei tietenkään heiltä tullut ja oletin lippuvarausten olevan ok. Kun luottokorttia ei veloitettu, niin kysyin asiasta. Heidän mukaan lentoyhtiö ei ollut vahvistanut varausta, vaikka niin varausvahvistuksellani jo luki. Eli varaus oli lentoyhtiön puoleltani tehty, mutta travellink kämmäsi sen jotenkin. Ja asiakkaan pitäisi kuulemma tehdä vaan uusi varaus ja kalliimpaan hintaan! He itse sotkivat asian, joten hinnan olisi pitänyt olla sama. Mutta väittämällä ettei lentoyhtiö ollut vahvistanut paikkoja he yrittivät piilottaa oman osaamattomuutensa. ilmeisesti he eivät edes ymmärtäneeet, että lentoyhtiön vahvistus näkyi jo asiakkaalle tulleessa vahvistuksesta. Eli travellinkin oma virhe, mitä koitettiin piilottaa ja maksattaa asiakkaalla. Kova tinkaus, kiistäminen ja asiakkaan vähättely. Lopulta ilmoitus ”asia on meidän puolelta loppuunkäsitelty”.

Lopulta annoin periksi ja hankin liput muualta -30% halvemmalla hinnalla ja nopeammalla matkustusajalla suoraan Aasiasta.

Eikä enää koskaan travellinkin lippuja missään nimessä! Osaamatonta toimintaa, luokattoman huonot prosessit ja törkeä asiakastoimintaa (palvelusta ei voi puhua).

Nämä onnistuvat vaan sotkemaan asioita, pysykää kaukana.


Verkkokauppa e-ville.com
  25.12.2017
Suosittelen...

Kun tiedät, mitä ostat. Toki jos hankinta ei ole sitä, mitä tavoittelit, palautus ja hyvitykset toimivat niin kuin pitää. Kokemusta on monista kaupoista. Hyviä ostoksia, aina en ole itsekään ajatellut, onko nimenomaan tuo se sellainen tavara , joka on omien tarpeiden mukainen. E-Ville on aina ollut valmis vaihtamaan tai hyvittämään tuotteen. Jos nyt jotain parantaisin asiakastyyden suhteen, olisin avoimempi ja täsmällisempi toimitusaikojen kohdalla. Joskus toimitusajat venähtävät pitkiksi. Ei ongelmaa, jos ei kiirettä. Jos odotat saavasi tuotteen ”ajoissa”, on hyvä varmistaa, milloin viimeistään tuote on kotonasi.


Verkkokauppa e-ville.com
  25.12.2017
Nopeaa ja sujuvaa

E-ville nettikaupasta tilaaminen toimi kuten piti. Suosittelen


MiGame
  24.12.2017
6 viikkoa tilauksesta enkä ole saanut tuotetta

Tilasin 16.11.17 lapselle joululahjan jossa oli joulutoimitustakuu ja joka piti maksa verkkopankin kautta heti. En saanut sähköpostiin vahvistusta tilauksestani, jonka takia soitin maksulliseen palvelunumeroon seuraavana päivänä. Tilaus oli mennyt perille, mutta heidän järjestelmän virheen takia vahvistus ei ollut lähtenyt. Joulukuun alussa tuli viesti, että tuotteella on toimitusvaikeuksia, mutta lähettävät heti kun saavat. Odotin toiveikkaana kaksi viikkoa. 14.12 laitoin asiakaspalveluun sähköpostia jossa kyselin saanko tuotteen jouluksi ja jos en, niin haluan perua tilauksen. Joulu aattoon mennessä en ole saanut vastausta enkä palautusta rahoista. Soitin heidän maksulliseen asiakaspalveluun taas. Siellä ottivat vain soittopyynnön. En tiedä saanko koskaan tuotetta tai rahojani takaisin. Olen soittanut maksulliseen asiakaspalveluun kaksi kertaa, joten nämä kaupat ovat tulleet kalliiksi enkä ole saanut itselleni mitään.


Findust
  24.12.2017
Posiviivinen yllätys, voin suositella

Vierastan suomenkielisiä nettisivuja, jotka eivät ilmoita toimipaikkaansa, Y- tunnusta tai puhelinnumeroaan.

Oli tarve saada imuriin moottorinsuodatin ja Findust.com sellainen oli, vieläpä varastossa. Tilasin tuotteen ja mietin mitenhän käyneen, tilauspäivä 21.12.

Yllätys oli melkoinen kun tuote saapui 22.12.2017 Smart-postiin noudettavaksi.

Voin siis suositella Findust.comia!


MRoom
  23.12.2017
Uudet säännöt

Onneksi tuli nämä uudet säännöt, että parturissa saa käydä vain 4 viikon välein. Pääsen vihdoin eroon tästä lafkasta, jossa hinnat vaam aina nousee ja palvelut heikkenee. Asiakkaita ei kuunnella vaan mennään rahankiilto silmissä. Se on moro.


Vannetukku.fi
  20.12.2017
Vannetukku Huijari firma varokaa.

Kävin vannetukussa asentamassa uudet renkaat tuliterän vanteiden päälle. Ennen kaikkea sovin vannetukun asiakaspalvelija/asentajan kanssa. Näihin vanteisiin ei siis saa tulla minkäänlaista jälkeä. Vastasivat: ei todellakaan tule. Selvä homma! No ei muutaku asentamaan. Asennuksen jälkeen naarmuttivat kahta vannetta. Nämä sis kyseiset vanteet maksoivat 2000€ ja itse odottelin näitä ulkomailta 7kk toimitusajalla. Tämän jälkeen lupasit korvaa kahta vannetta, kesti 2kk saada korvausta. Siinä välissä soittelin vannetukulle varmaan 20kertaa, jätin soittopyynnön eikä sieltä ikinä mitään soittoa tullukkaa lopuksi korvasivat 100€ per vanne. En siis saannu uusia vanteita ja korvaussumma on naurattava. En suosittele tälläistä paskaa. Lupavat, lupavat ja lupavat eikä mitään tapahdu.!! Kauhee paikka! #kusetusfirma

Puskaradion selvennys: Korvaussumman päätti vakuutusyhtiö, ei Vannetukku.


JA-KI Oy
  19.12.2017
Huippua!

Ja-Ki muutti minut remontin jälkeen takaisin kotiin. Kaikki sujui taas mainiosti: nopeaa toimintaa, mitään ei mennyt rikki, työntekijät olivat reippaita ja mukavia. Kaiken kruunasi se, että lopuksi kaikki tulivat toivottamaan onnea uuteen kotiin ja hyvää joulua. Pelkkää plussaa!!!


Verkkokauppa e-ville.com
  19.12.2017
Tyytyväinen

Kaikki tavarat mitä tilannut olen,on saapunut yllättävän nopeesti ja olleet ehjiä.Jokusen lampun olen hankkinut ja toimiviksi todennut. Ei voi ainakaan vielä valittaa mistään.


AdLibris
  19.12.2017
Adlibrisn toiminta

Adlibsis tilauksen kanssa minulle kävi, että eivät pystyneet toimittamaan kirjoja ja peruivat lopulta tilauksen, maksoin tilauksen yhteydessä pankkitililtä tilauksen ja nyt taistelen rahojen palautuksesta, kun Adlibrisillä ei ole mitään tekemistä rahojen kanssa ja Klarna ( Laskutusyhtiö) ei vaivaudu palauttamaan tai ottamaan yhteyttä minuun, vaikka heillä on kaikki tiedot minusta. VÄLTTÄ ADLIBRIS PALVELUA.


IYOUWEBUY
  19.12.2017
Tilattu tuote

Joo,täällä sama juttu tuote tilattu ja maksettu,mitään ei ole kuulunut eikä ole otettu yhteyttä. Ei todellakaan kannata tilata täältä mitään.


Eränetti
  19.12.2017
Maahantuoja ei ota mitään vastuuta

Eränetillä on yksi asiakaspalvelunumero joka on sama kuin teknisen tuen numero. Koska Eränetti on Uovisionin maahantuoja, mihinkään muualle ei voi ottaa yhteyttä. Ei ole toista Uovisionin teknistä tukea. Ostimme toista kymmentä riistakameraa ja rahaa upposi tuhansia euroja. Ihmetystä syntyi kun ostimme käyttöohjeessa ohjeistetut muistikortit, jotka sitten eivät käyneetkään kameroihin. Eränetin huollon vastaus oli, että tekniikka menee niin huimaa vauhtia eteenpäin, että ei niitä manuaaleja ehditä päivittää sitä mukaan. Suora lainaus teknisen tuen sähköpostista: "niissä ei myöskään lue, että kamera ei osaa keittää kahvia". Olisi toivottavaa, että maahantuojalla olisi edes yksi aikuinen työskentelemässä teknisessä tuessa. Olemme ihan ymmällämme asiakaspalvelun laadusta - kun sitä ei ole lainkaan.


Siimpl.fi
  18.12.2017
Epämääräinen paja

Harjoittaa agressiivista tekstiviestimarkkinointia ilman annettua suostumusta, eikä heihin saa sähköpostilla yhteyttä. Jos muu toiminta noudattaa yhtä hyvin lakeja, kehotan välttämään viimeiseen asti.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  18.12.2017
Ala-arvoista asiakaspalvelua!

Älkää hyvät ihmiset sortuko tähän nettikauppaan!

07.12 jätin tilauksen antennista: Iskra P-58 L700 UNI MIMO 696-2700 MHz antennisarja. Samalla maksoin tuotteen 138€ PayTrailin kautta. Tuotetta oli nettikaupan mukaan varastossa. Useiden yhteydenottojen jälkeen sain 11.12 sähköpostia, jossa Mikko Markkanen ilmoittaa, että tuotetta ei olekaan varastossa, mutta tulee kyllä samnalla viikolla ja lähtee heti asiakkaalle. Nyt 18.12 en ole saanut minkäänlaista vastausta Mikko Markkaselta lukuisista yrityksistä huolimatta. En tiedä auttaako, mutta huomenna teen rikosilmoituksen petollisesta kauppiaasta.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.12.2017
Luotettavaa

Luotettavaa toimintaa kun tavara ei toiminut niin heti luvattiin korvaava tavara tilalle.


Zoovillage.com
  18.12.2017
Palautus on maksullista!

Zoovillagen sivulta lainattu: "Zoovillage ei ole velvollinen korvaamaan sinulle palautuksestasi mahdollisesti aiheutuvia palautusrahtikuluja." Palautin paketin K-kauppaan, mistä paketin hainkin, niin kuin tietysti on yleinen käytäntö palauttaa sinne, mistä haitkin, mutta kaikesta huolimatta Zoovillage lähetti minulle 5€ laskun palautuksesta, sekä 5€ return handling fee, eli: palautuksen käsittelykulut. Mitkä ihmeen palautuksen käsittelykulut?

Välttäkää. Palauttaminen EI ole ilmaista.


Verkkokauppa e-ville.com
  17.12.2017
Ei valittamista

muutamia tuotteita oon tilannut eikä valittamista. Annetuissa aikarajoissa on pysytty ja ehjinäkin on tulleet. Ei se nyt niin halpaa Kiina-kamaa oo että kaikki sieltä mutta ihan hyvää ja laadukasta joten jos et heti tartte niin kandee tsekata.


AdLibris
  16.12.2017
Viimeinen tilaus adlibrikseltä

Kolme tilausta olen kyseiseen verkkokauppaan tehnyt, yksi tullut perille (pari viikkoa myöhässä) kaksi peruuntunut. Joten täysin p***a paikka, välttäkää ostamista.


Tehohieronta
  14.12.2017
Hyvä hieroja

Ystävällinen hieroja joka osasi hoitaa vaivaista selkääni, minulla oli huomattavasti parempi olo käynnin jälkeen.


Mytrendyphone
  14.12.2017
"huolto"

Puhelin lähti reilu kuukausi sitten vesivahinkohuoltoon. Viikon päästä lähetyksestä puhelin oli vielä matkalla ja kyselin sitten, että missä mennään? No puhelin oli toisen konttorin pöydällä ja tämä konttori ei sattunut olemaan nyt se huoltokonttori. Kehoittivat ottaamaan viikon päästä uudestaan yhteyttä jos mitään ei kuulu. Sitten meni se toinen viikko ja saman sähköpostirumban jälkeen sain tietää, että puhelin oli vääntynyt ja tästä lähettivät kuvankin. Toimituspakkaus oli kuitenkin kunnossa ja asiallinen ja suoranahan se sinne lähti... Muutama viikko meni siinä kun väännettiin lupaa avata takakansi, koska puhelin oli vääntynyt ja eivät voineet antaa takuuta rikkoutuuko takalasi. Annoin luvan moneen kertaan, koska tuota vesivahinkohuoltoa on käsittääkseni aivat helvetin hankala tehdä jos puhelinta ei avaa. Nyt tuli sitten tuomio, että puhelin on korjauskelvoton ja lisäksi yrittivät ottaa kortiltani rahaa lähetyskuluihin, jotka jo kerran maksoin sekä kuntoarvioon, joka aiemmin asiakaspalvelun mukaan kuului huollon hintaan. Asiointi kyseisen liikkeen kanssa on helvetin tukkoista ja tuntuu kun siellä ei suomea ymmärrettäisi, eikä se kirjoituskaan kovin vahvaa tunnu olevan. Surullinen paja. Ei jatkoon.


MRoom
  13.12.2017
Petetty vakioasiakas

Olen ollut kyseisen parturiketjun vakituinen asiakas jo useamman vuoden ajan. Tämän vuoden lopulla kuitenkin tullut radikaali muutos jäsenyyksiin saa minut vakavasti harkitsemaan jonkin toisen parturin etsimistä, kun nykyinen jäsenyyteni päättyy.

Ketjun toiminta on ollut aiemmin todella loistavaa, jälki ja palvelu ensiluokkaista ja olen maksanut mielelläni jäsenyydestä, jolla olen päässyt leikattavaksi todella nopeasti.

Nyt kuitenkin Mroom on muuttanut toimintatapaansa täysin ja tuonut jäsenienkin leikkausmääriin rajoitukset, joten Mroom ei ole enää entisensä ja huvittavaa on, että kalleimassa jäsenyydessäkään ei ole enää rajattomia hiustenleikkauksia. Muistan alkuaikoina, kun tuohon platinium jäsenyyteen kuului myös rajattomat värjäykset.

Mikäli Mroom ei ymmärrä monista negatiivisista palautteista ja uusimattomien jäsenten määrästä muuttaa jäsenyyksiä järkevämmiksi niin toivon, että joku toinen sen tajuaa ja saamme tilalle jälleen parturiketjun, jonka lupaukset pitävät paikkansa ja joita kiinnostavat aidosti ASIAKKAAT.

Ennen suosittelin ketjua kaikille, mutta enää en sitä voi tehdä, sillä tämä on pelkkää rahastusta ja hintojen korotusta.


StudentWork
  12.12.2017
Kankeaa

Yhteyshenkilönä mainittu henkilö ei osannut vastata juuri lainkaan tehtävään liittyviin kysymyksiin, lupasi toki palata asiaan mutta sen jälkeen ei kuulunut pihaustakaan.

Myöhemmin olivat yhteyksissä kyseisestä tehtävästä, mutta olivat unohtaneet selvittää vastaukset kysymyksiini ja tässä kohtaa kieltäydyin haastattelusta.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.12.2017
Kauppa jossa asioinnit suomenkielellä

e-ville huomioi asiakkaan mielipiteitä

Laatuilmoitukset joskus harhauttavat. Jotkut alennustuotteitten "vanhat hinnat" epäuskottavan korkeita. Nämä ilmiöt kuitenkin lievempiä kuin asioimissani kiinalaiskaupoissa. Erityinen etu on että asiointi hyvällä suomen kielellä.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.12.2017
avaimenperä

todella luotettava myyjäja nopea toimitus,hinnat edullisia,tutteet hyvin esillä.


Victoria Milan
  11.12.2017
Kusetusta ja ammattilaisia

Siis tuohan on täynnä feikkiprofiileja ja joitakin ammattilaisia. Miksi moisesta maksaa?


Webhotelli.fi
  11.12.2017
Surkeinta palvelua naismuistiin

Minulla on kuukauden ollut ongelmia sähköpostin lähetyksen kanssa. Webhotellin asiakaspalvelusta on muutaman kerran vastattu, mutta ongelma on edelleen hoitamatta. Nyt en enää kahteen viikkoon ole saanut vastausta. Mitäs muuta yrityksellä olisikaan tärkeämpää kuin toimiva sähköposti? Webhotelli.fi ei ota mitään vastuuta toiminnastaan.


Webol
  11.12.2017
Käsittämätöntä asiakaspalvelua

En tiedä, mitä tässä firmassa on kokonaisuudessaan menossa, mutta tämän vuoden aikana tapahtunut verkkopalvelun supistaminen ja asiakaspalvelun siirtäminen tikettijärjestelmään on kyllä ollut täysi susi. Jo aikaisemmin firmaa oli haastavaa saada ripeästi kiinni sähköpostitse (viikon viive tavallisesti). Millainen firma poistaa nettisivultaan yhteystiedot?

Ja ilmainen vinkki KAIKILLE palveluntarjoajayrityksille: koittakaa kohdentaa asiakaspalveluanne ja miettiä, miten parhaiten viestiä asiakkaalle, joka pyytää apua. Jos asiakas vaikuttaa epätietoiselta tai on selkeästi ymmärtänyt jotain puutteellisesti ja esittää useamman kysymyksen, ei häntä palvella kovinkaan hyvin yhden virkkeen vastauksella, joka sisältää vastauksen vain yhteen kysymykseen teknisellä kielellä. Pahimmassa tapauksessa tämä vastaus vain herättää kolme uutta lisäkysymystä ja pienen ongelman setviminen vain viivästyy.

Kannattaa vaikka palkata joku viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija pitämään yhden päivän koulutuksen siitä, miten viestiä asiakkaan kanssa ja miten ottaa huomioon se, että kaikki eivät ole koodareita. Nyt palveluntarjoaja vaihtui sellaiseen, jolta sai selkeää, ystävällistä ja kohdennettua palvelua välittömästi chatissa.


Verkkokauppa e-ville.com
  11.12.2017
mukava verkkokauppa

E-ville on reilu ja nykyaikainen verkkokauppa ilman turhaa kursailua. Tuotteet on kuvailtu hyvin ja ainakin tähän saakka tilaamani tuotteet ovat pitäneet sen mitä luvanneetkin. Lisäksi listalta löytyy runsaasti tuotteita, joita ei muualta löydy. E-villen kotisivut ovat mukavaa luettavaa ja harjoittelijoiden kirjoitukset opettavaisia. Kaiken kaikkiaan kotoisan oloista kaupankäyntiä.


Verkkokauppa e-ville.com
  11.12.2017
Toimitusaika PIIITKÄ........

Olen kyllä lukenut asiaa jostain, että E-Villellä on pitkät toimitusajat. Mutta jotenkin sitä aina toivoo, että itselle tulisi nopeammin. Että sillee.........

"RO575503305CN Kuljetuksessa Kiina(China Post)

Suomi(Posti)

Viimeisin tapahtuma: 2017-11-21 00:00 已交航空公司运输


Supersaver.fi
  09.12.2017
Nimivirheet

Ostin Supersavelin kautta lennot Malagaan..Liput tuli kyllä mutta Sukunimessä kirjoitusvirhe.Joku softa oli lisännyt sukunimeeni pari kirjainta lisää.Sain korjattua virheen 175 eur lisämaksulla.Nyt on liput oikealla nimellä mutta ihmettelen sitä softaa mikä kirjoittaa nimen väärin.Väittivät jotta olen kirjoittanut sen itse.No jos noin pienellä losämaksulla selvii niin hyvä.Seuraavalla kerralla luotan lentoyhtiön omiin sivuihin.


Teknikmagasinet
  09.12.2017
Valehtelu, ja kamala asiakaspalvelu

Ostin kaaren teknin magasinetista "Razer Deathadder Elite" nimisen pelihiiren. Kun pääsin kotiin huomasin ettei razer synapse (ohjelma josta hiiren asetuksia voi vaihtaa) tunnista kyseistä hiirtä. No hetken pähkäilyn jälkeen sain sen toimimaan. Viimeisen 2 kuukauden aikana on ollut ongelmia hiiren kanssa kuten pätkimistä, asetuksien resettaamista yms. Menin Forumin teknik magasinettiin palauttamaan hiirtä, ja työntekijä antoi toisen tilalle ja sanoi antavansa rahat takaisin jos kyseinen hiiri ei alkaisi toimimaan. Menin kotiin ja testasin. Samat ongelmat. Asensin Razer Synapsen monta kertaa uusiksi ja koitin muita keinoja muttei se toiminut. Menin takaisin liikkeeseen palauttamaan hiirtä. Ja siellä myyjä alkoi testaamaan hiirtä, ja väitti sen toimivan täydellisesti (noin 10 minuutin testauksen jälkeen ilman että kirjautui edes razer synapseen). Sen jälkeen minulle kerrottiin että hiiri "on täydellisessä kunnossa" ja he eivät anna rahoja takaisin. Eli siis hiiri ei toiminut ja minulle sanottiin että minun pitäisi saada rahat takaisin. No mutta sainko? En. En suosittele liikettä kenellekkään joka haluaa rahoillensa vastiketta/hyvää asiakaspalvelua. Myyjä myös puhui minulle epäkohteliaasti, keskeytti kun puhuin ja puhui töykeästi. En todellakaan suosittele!


GoFitness
  08.12.2017
Tuote vastasi kuvausta, toimituksessa ongelmia

Tilasin GoFitness verkkokaupasta Megatec half rackin ja yläosat/alataljan. Itse tuote tuli sovittuun aikaan ja vastasi verkkokaupan kuvausta. Valitettavasti yksi osa puuttui toimituksesta. Puuttuvan osan saaminen kesti n. 5 viikkoa. Oltuani yhteydessä asiakaspalveluun sain ensin väärää tietoa, että osa olisi jo tilattu. Kun kyselin tilannetta viikon kuluttua, ei kuitenkaan tiedetty edes mikä osa puuttuisi. Tästä eteenpäin asiakaspalvelu vastasi kyllä hyvin ripeästi tiedusteluihini.Kuitenkaan tuote ei lähtenyt rahdin mukana Suomeen tästä parin viikon kuluttua kuten oli infottu. Samoin tuotteen piti lähteä gofitnessiltä viikkoa myöhemmin, mutta paketin seurantatietojen perusteella toimitus viivästyi vielä 4. kerran viikolla. Sain hieman hyvitystä viivytyksestä kun pyysin. Kehityskohteena toivoisin kuitenkin realistista tietoa puutteellisen lähetyksen täydennyksestä ja ripeämpää korvaavan osan toimitusta. Muuten itse kaupanteko toimi kätevästi ja tuote oli sitä mitä pitikin.


AdLibris
  08.12.2017
Virheelliset varastosaldot, nopea veloitus, hidas toimitus

Ainakaan askartelutarvikkeissa nettikaupan saldot eivät nyt pitäneet ollenkaan paikkaansa. Tilasin kolme purkkia eri värisiä askartelumassoja joita kaikkia oli varastossa ja maksoin nappimaksulla.

Muutaman päivän päästä tuli sähköposti, että yksi väreistä onkin loppu. No, sitä sitten etsimään muista kaupoista.

Viikon päästä tulee paketti. Siellä on lappu, että toinenkin väri oli loppu. Taas etsimään muista kaupoista.

Ylimääräinen maksu luvattiin palauttaaa automaattisesti. Nyt reilun kahden viikon päästä ei ole vielä näkynyt.

Todella paljon lisätyötä tällaisesta Adlibriksen sekoilusta, vitsit hävettää että meitä hölmojä vielä riittää pitämään näin surkeaa puotia pystyssä.


Petäys Resort
  07.12.2017
Hinnat kuriin

Paikka erittäin upea! Henkilökunta tuntuu olevan kutakuinkin hommansa osaavaa ja palvelualtista. ISOIN MIINUS TULEE HINNOITTELUSTA. 0,33 lonkero 8Euroa? LIIKAA! Hinnat kuriin niin varmasti tulemme uudestaankin majoittumaan petäys resorttiin.


Konsolinet
  07.12.2017
surkea firma

Tilasin peli ja maksoin ja seuraavana päivänä tuli vahvistus, että on lähtenyt Kosolinetistä. Mitään ei kuulunut yli viikkoon vaikka toimitusaika oli luvattu olevan 2-4 pv. Soitin firmaan, ja sanoivat, että on lähtenyt heidän ilmoituksensa mukaisesti ja haukuttiin vaan postin hitautta ja kuinka posti on mennyt heikompaan suuntaan. Odottelin seuraavat viikon arkipäivät ja soitin uudestaan Konsolinetiin, kun tuotetta ei ollut kuulunut vieläkään. Nyt olikin selvinnyt, ettei heillä ollut koskaan ollutkaan ko. tuotetta vaan oli tukkurilta loppu. Eli ottivat rahat ja antoivat täysin väärää tietoa asiakkaalle ja eivätkä olleet asiakkaaseen missään yhteydessä selvittääkseen tilannetta. Sanoivat tekevänsä aina parhaansa. Mikä mahtaa olla tilanne, kun eivät yllä aina tähän parhaaseensa? Rahat luvattu palauttaa, mutta rahat olleet kanissa 4 vkoa, ja kun tämän kertaa heidän muilla toimittamattomilla tilauksilla niin korolle voi saada jo jonkinlaisen tuoton. Varoitan tilaamasta tästä lafkasta yhtään mitään!


KondomiNet.fi
  07.12.2017
Ei postita ollenkaan

Ostamaani tuotetta ei ole toimitettu. Asiakaspalevelu ei vastaa viesteihin.

Toisin sanoen kyseinen yritys varasti rahani.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.12.2017
Harmillista ja hyvää

Ostaisitko meiltä uudelleen? Kyllä Oletko suositellut meitä ainakin yhdelle kaverille? En Muistatko edellisen kerran kun tilasit meiltä? Kyllä Olisitko tilannut aiemminkin mutta sopivaa tuotetta ei löytynyt? Kyllä e-villestä saat 1 % "bonusta" ostoksesi arvosta. Rahan voi käyttää seuraavassa tilauksessa, ostaa tuotteita tai saada alennusta. - Oliko tämä osattu kommunikoida riittävän selvästi kaupassa? Tiesitkö asian tilausta tehdessäsi? En Koetko, että toimitusaika oli lupaamamme? En Saat jopa 4€ rahaa asiakastilillesi jokaisesta tuotearvostelusta, minkä annat. Tiedätkö mistä ja miten tuotearvostelun voi tehdä? Kyllä Email-osoitteesi toimii nyt 5% alennuskoodina ystävillesi. Mikäli kaverisi käyttää koodia, sinä saat 5% ko. tilauksen arvosta asiakastilillesi suosittelupalkkiona. - Aiotko vinkata kaverille, että email-osoitteesi toimii alekoodina e-villessä? En Aiotko käyttää asiakastililläsi olevaa rahaa ostosten maksamiseen seuraavalla kerralla e-villestä tuotteita tilatessa? Kyllä ............................. Toimitusaikojen informoimisessa on parantamisen varaa. Jotkut ostamani tuotteet eivät ole toimineet ollenkaan, yksi tuote lakkasi toimimasta parin viikon kuluttua. Mutta näin voi käydä ostaessasi tavaroita kivijalkakaupastakin. E-ville on pyrkinyt hoitamaan asiat hyvin ja kompensoimaan virheet eri tavoilla. Tässä suhteessa asiat on aivan hyvin.


Ink Pistols
  05.12.2017
Taitava

Näitä lukiessa tulee kyl paha mieli. Se, että naisten ulosanti on liian useasti väärin tulkittavissa. Pienikin viaton flirtti voi tuntua miehen silmiin itsensä antamiselta. Miettikää mitä sieltä suusta päästätte ja miten eleilette miehien seurassa niin lopputulos ei välttämättä ole tämä. Raivostuttaa kun nämä naiset kertovat vain oman puolensa ja uhriutuvat täysin,vaikka kolikolla on aina kaksi puolta. Ja sitten itse asiaan. Hyvä ja rento mesta. Kaveri tehnyt mulle muutaman valtavan kuvan jopa sellaiselle alueelle mistä voisi kähmiä,hui kauhee! Mutta ei sitä tehnyt todennäköisesti,koska en antanut mitään mistä tulkita väärin asioita. Helvetin taitavaa jälkeä ja luottotatuoijani. Terveisin; NAINEN


Parturi-Kampaamo Smart Look
  05.12.2017
Parturi kiihkomielinen

Kävin juuri smart lookissa wtc-talossa. Vaihdettiin kohteliaasti kuulumiset ja muuta läpinää parturin kanssa. En pidä parturissa juttelemisesta ja annankin parturin tehdä työnsä häiritsemättä. Oletan myös parturin ymmmärtävän vihjeistäni etten ole juttutuulella. Palveluammatti kuitenkin.

Mies alkoi kuitenkin kyselemään ja vastailin lyhyesti antaen olettaa että luen lehteä enkä halua jutella. Kysely kuitenkin jatkui. Linnanjuhlat tulivat hänelle nyt kielen päälle. Tästä alkoikin varsinainen suomen, suomalaisten poliitikoiden ja ylemmän luokan haukkuminen ja halveksunta. Oli ensin kiusallista istua siinä, koska teki mieli kertoa faktoja ihan tilastojen valossa kuinka erinomainen maa suomi on oikeasti, verrattuna parturin kotimaahan, mitä hän tuntui pitävän paratiisina.

Haukkuminen jatkui ja istuin hammasta purren, ettei tämä, selkeästi tunneimpulsiivinen ihminen ala raivota ja huutaa minulle. Hän haukkui suomalaisen korkeakoulujärjestelmän koska ei ollut päässyt täällä korkeakouluun ja hänen kaikki sukulaisensa ovat lääkäreitä tmv. Kaikesta huolimatta rohkaisin häntä hakemaan engl.kiel.linjalle, koska kertoi olleensa hyvä kielessä. Ensin ehdotin yleisen kielitestin tekoa. Nämä hän ohitti ja jatkoi suomalaisten haukkumista. Hän oli jopa pelottava. Juuri sellainen kuin HE haluavatkin meidän heidät näkevän, että he voivat hallita meitä kiihkomielisyydellään pelottelemalla.

Olin ennnen tyytyväinen palveluun parturissa, mutta enää en käytä palvelujaan. En keskustele kiihkomielisen kanssa politiikasta, varsinkin jos taustalta paistaa jokin tietty uskomus. Ukko ei osannut lopettaa ja teki mieli tirvaista, jotta olisi hiljaa ja pilkkaamatta kotimaatani, yhteiskuntaani ja arvojani. Turkissa, parturin kotimaassa, samanlaisesta puheesta olisi jo laitettu seinää vasten.

Koska en harrasta muiden mielipiteiden hiljentämistä voimalla ja kunnioitan arvojani, tyydyin vain katselemaan epäuskoisena tätä niin suomalaiseen ja suomalaisiin tyytymätöntä turkkilaista parturia.


Verkkokauppa e-ville.com
  04.12.2017
Onnetonta

Jos tilaat jotakin kannattaa ottaa kuluttaja-asiamiehen numero valmiiksi esille. Tilasin puhelimeni Näyttö rikki Vastaukset viiveellä Neuvot ei toimineet Palautin puhelimen ja odottelen korvaavaa. Aikaa kulunut n. 2 kk. Pitää itse tullata maahan, jos korvaa edes saapuu. Sen jälkeen palauttaa se ja jäädä odottelemaan rahoja. Olen hankkinut vastaavan puhelimen jo muualta. Puhelimeen liittyvä lisäosan ehdotin palautettavaksi, jolloin vastaukseni sain, että sopimusehtojen mukaan ei onnistu. Kun lähetin kopin kuluttaja-asianmiehelle lähettämästäni viestistä, niin lisäosan palauttaminen onnistuukin. Yritys myy ihmisille pahaa mieltä.


Nebula
  04.12.2017
Tosi hidas ja huono

En suosittele kenellekään. Sivusto vastaa todella hitaasti, voi mennä esim 1-5 minuuttia! Heidän supportin mukaan missään ei ole vikaa ja tämä on heidän mielestään ihan normaalia. Automaattisten varmuuskopioiden palauttaminen maksaa ihan liikaa, halvempaa tehdä uudelleen koko kadotettu työ. Muutenkin tosi kallis ja ihan perusominaisuuksien lisääminen maksaa heti lisää (muissa palveluissa ihan vapaasti lisättävissä).


AdLibris
  03.12.2017
Tyytyväinen asiakas

Olen ollut adlibriksen asiakas jo monta vuotta, ja olen tyytyväinen asiakas. Valikoima on tosi laaja siitä saavat myös plussaa. Asiakaspalvelun tasoon olen ollut suht tyytyväinen vaikka vastausajat saattavat venyä yli luvatun. Eräästä tuotteesta puuttui kerran osa ja lähettivät uuden tuotteen tilalle kun palautin saamani. Yleensä tilaan kirjat klarnan laskun kanssa ja ongelmia ei ole sen suhteen ollut. Klarnan sivuilta voi myös pidentää maksuaikaa ilmaiseksi.

Miinuksiakin on, kerran oli lapselle tilaamastani värityskirjasta väritetty ihan pikkuriikkisen ja oli käytetyn oloinen. Toimitusajat ovat toisinaan pitkiä. Kerran tilaamaani kirjaa ei enää ollutkaan joten laitoin valvottavien kirjojen listalle, parin päivän päästä tuli ilmoitus että se on tilattavissa joten tilasin, kului taas pari päivää ja tuli ilmoitus ettei kirjaa olekkaan. Hyvin usein postiluukustakin mahtuvat pienet kevyet tuotteet toimitetaan lähimpään noutuposteeseen kotiin toimituksen sijaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  02.12.2017
Filamentteja

Evillen filamenttitarjonta on hyvä, ja hinnat kohdallaan


ITapsa
  01.12.2017
iTapsa takuuhuolto epärehellinen

Puhelin lähetetiin takuuhuoltoon iTapsaan koska kuulokeliitäntä ei toiminut. iTapsa korjasi liitännän ja lähetti toimivan puhelimen takaisin. Lähettivät sen kuitenkin 29€ hintaisella postiennakolla, koska "puhelimesta ei löytynyt vikaa, joten olemme oikeutettuja perimään tarkastusmaksun". Aiemmin täysin toimimaton kuulokeliitäntä oli kuitenkin selvästi korjattu. Tämä on ilmeisesti iTapsan tapa tehdä rahaa takuuhuolloilla, koska muuten se ei heille ole kannattavaa bisnestä. Tämä ei ole ainutkertainen vastaava tapaus ko. firman toiminnassa. Älkää ainakaan lähettäkö puhelimia takuuhuoltoon iTapsalle, koska myymälässä asioidessanne ko. huijausta ei ole niin helppo toteuttaa.


Nordicfeel
  30.11.2017
Kankea kokemus

Viimeisin kokemukseni 11/2017 Nordicfeel.fi:ssä oli pettymys. En löytänyt nettisivuilta tarkempaa tietoa siitä kuka palautuksen maksaa ja voinko palauttaa tilaamani kosmetiikkatuotteen, asia ei ollut ihan niin yksinkertainen joten halusin selvyyttä asiaan suoraan heiltä.

Otin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, joka vastasi seuraavana päivänä pyytäen, että kirjoittaisin viestini englanniksi koska heillä ei ollut suomalaista asiakaspalvelijaa. Kirjoitin viestin uudelleen ja sain vastauksen taas seuraavana päivänä, jossa oli vain linkki sivuille jo lukemaani tekstiin.

Hinnat ovat hyvät, valikoima ihan ok, maksuvaihtoehdot ovat hyvät ja paketti tulee suht ajallaan. Mielestäni nettisivut voisivat olla selkeämmät ehdoissa ja ohjeissa, on hyvä tietää että jatkossa harkitsen pitkään ostoksiani Nordicfeelissä koska palautus tulee tod. näk. selvittää postissa. Asiakaspalvelu voisi olla avuliaampi, palveluhenkisempi ja nopeampi.


Annails Beauty, Koivukylä
  30.11.2017
Harjoittelijan tehty työ

Varasinajan ranskalaiseen manikyyriin. Paikasta on ollut aikaisemmin ihan positiivinen kokemus, mutta nyt harjoittelija teki työn epäsiististi, asiasta ei sen kummemmin ilmoitettu ja hintakin veloitettu täysi. Pettynyt fiilis jäi.


4x4 SHOP
  30.11.2017
Paska palvelu

Toimitus aikataulut venyy ja venyy kyselyistä huolimatta. Peruutus pyynnön jälkeen luvataan toimittaa. Kyselyjen jälkeen viedään matkahuoltoon. katsotaan tuleeko koskaan perille tavara ja mitä tulee.. Toimitus ajaksi luvataan 10-15 päivää, todellisuus 30 päivää. Katsotaan miten homma saa päätöksen..


Artwork Tattoo
  29.11.2017
Suosittelen lämpimästi

"Kirill Dmitri Shestakov" pelasti mun huonosti tehty kaksi pojani kuvia Hän suunnitteli tarkasti ja väliti viesti ennen korjaus aika Hän on taitava piirtaja ja omista taittelija silmä Lämpimasti suosittelen käymaan siellä otamaan tatuointia


Cellbes
  28.11.2017
Pettynyt olo

Tilasin Cellbesiltä,kun sain arvosetelin syntymäpäiväni vuoksi.. Tilatuista tuotteista, yhdessä koko merkintä oli vedetty korjauslakalla yli ja merkitty kuulakärkikynällä se koko, mikä muissakin vaatteissa.Olivat huomattavasti isommat,mitä korjattu koko väitti. Ilmoitin asiakaspalveeluun asiasta,kuvien kera.He laittoivat epämääräisen vastauksen.."Hyvitämme 10%"..Sitten aloin kyselemään,että saanko siis uuden laskun,vai vähennänkö itse sen 10%.. En saanut uutta laskua,eikä asiakaspalvelu enää vastaa viesteihin.Maksoin koko summan ja laitoin tilinumeroni heille,että voivat sen 10 % maksaa tilille. Vaatteet olivat muutenkin laadultaan sellaisia,etten enää tilaa. Pettynyt olo..Enkä ole saanut sitä hyvitystäkään,kyse on pienestä summasta..Mutta periaate on se,että vialliset tuotteet korvataan,kuten luvataan.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.11.2017
Tilauksessa ongelmia

Muuten hyvä, mutta tilausongelmat ovat aika kovia. Olen nyt odotellut (27.11.) puolitoista kuukautta puhelinta, joka luvattiin toimittaa lokakuussa, mutta kapulaa ei ilmeisesti ole vieläkään heillä edes saatavilla. Asiakaspalvelu myös kaksi kertaa jo luvannut toimittaa tuotteen "viimeistään ensi viikolla". Noh, ei ole tuotetta näkynyt. Nyt penään rahoja takaisin.

Aiemmin tilasin Roidmin dongelin, joka tuli luvattua myöhemmin, mutta tuli kuitenkin ja hyvin toimii.

Hinnat ovat kilpailukykyisiä mutta tuotetoimituksissa tuntuisi olevan kovasti haastetta tällä firmalla, mikä on harmi.


IYOUWEBUY
  27.11.2017
Tyhmästä päästä jne.

Tilasin lokakuun alussa IYOUWEBUY verkkokaupasta lasten pelin ja tyhmyyttäni maksoin sen etukäteen. Luvattiin seurantakoodi, jota ei vieläkään ole kuulunut(marraskuun loppu). Olen lähettänyt s-posti viestin kolme kertaa ja aina vastaus on automaattiviesti että olemme pian teihin yhteydessä. Rahat meni ja tuote jäi saamatta. Onkohan ko. nettikauppaa enää edes olemassa.


Veikon Kone Oy
  27.11.2017
kaksi kertaa tilannut ja molemmat kokemukset negatiivisia

Ensimmäisellä kerralla tilasin 55" television, joita oli erä tarjoushintaan. Kun tv saapui, huomasin heti paketin avattuani että se oli asiakaspalautus. Laatikko ei ollut tehtaan jäljiltä, styroksit oli kappaleina ja laatikon pohjalle laitettu pitkä lauta tukemaan että loota pysyy kasassa. Laite itsessään oli muuten toimiva, mutta cloudingia oli todella runsaasti, joka lienee myös syy miksi joku palauttanut tuotteen. Itselläni ei ollut mahdollisuutta sitä kuljettaa postiin eikä laatikkokaan olisi enää kasassa kestänyt niin hiukan vasten tahtoani pidin tuotteen. Luotto paikkaan meni kun myydään asiakaspalautuksia uusina kertomatta sitä asiakkaalle, enkä pahemmin ole sen jälkeen heidän kanssaan asioinut.

Nyt sitten kuitenkin annoin uuden mahdollisuuden ja tilasin tarjouksessa olevan ipod soittimen. Viikon kuluttua tilauksesta tuote oli yhä keräilyssä niin aloin kysellä että milloin lähettävät sen. Vastaukseksi sain että tuotetta ei heillä ole, eikä sitä enää valmisteta, joten palauttavat maksuni. Tilatessa sitä oli olevinaan varastossa.

Enää en täältä aio tilata mitään ja muillekin suosittelen esim. Giganttia, Poweria yms. joissa homma toimii ja asiakkaalle kerrotaan rehellisesti jos joku tuote on asiakaspalautus.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.11.2017
Yritykseen ei saa suoraa yhteyttä.

Yhteydenotto-osoitteita ei löydy mistään.Toivoisin käyttötukea, kuten monilla firmoilla on. Suomenkielteisiä käyttöohjeita kaipaisin, vanhempi väestö ei välttämättä osaa Lontoota. Mäntsälän " huoltoasemalta" ei saa mitään apua mihinkään ongelmaaan, ihan turha mainostaa. Terv . Markku Kujala Järvelästä.


Verkkokauppa e-ville.com
  26.11.2017
Ensimmäinen tilaukseni.

Hinta hyppäsi kympillä ylöspäin kesken maksamisen. Ymmärsin kyllä syyn nopeasti. Vuorokausi ehti vaihtua ja yhteen tuotteeseen päivittyi kalliimpi hinta. Sen verran kuitenkin sattui, että peruin koko tilauksen ja tuskin tulen uudestaan. Kolme tähteä kuitenkin selkeistä Suomalaisista sivuista.


Verkkokauppa e-ville.com
  26.11.2017
Toimii

e-villen palvelu pelaa hyvin ja suomeksi. Heiltä uskaltaa tilata halvempaakin tavaraa, koska vialliset voi palauttaa. Perusohje tuotteista on, että ne ovat yleensä hintansa arvoisia.Kannattaa valittaa aina kun on syyta.

Mies 67


Verkkokauppa e-ville.com
  26.11.2017
Paras

Hyvä tapa saada kiinan tavarat luotettavasti. Paras asiakaspalvelu.


Verkkokauppa e-ville.com
  25.11.2017
Hyvä vaihtoehto tilata kiinasta.

Varmempi tapa saada sitä mitä tilaa kuin Wish, Ali yms.. Eikä hinnatkaan pahoja edes suomivarastolta, verrattuna toimitusaika, tullit, verot yms..


Verkkokauppa e-ville.com
  25.11.2017
Mainiota

Homma toimii kuten luvattu ja halpaakin on. Tilaan uudestaan jos jotain mielenkiintoista tulee vastaan.


Ink Pistols
  24.11.2017
Älkää menkö ink pistolsiin..

Kähmitty on! Uskomattoman röyhkeää käytöstä mut eiköhän se kulissi pian kaadu. Naiset kiertäkää tää mesta kaukaa.


Halpis.fi
  23.11.2017
halpiksen palvelu!!!!!!!

halpis on sellainen yritys mitä kannatan enemmän kuin mitään muuta yritystä. esim soneraa tai teliaa tämän firman siis halpiksen tapa vaikuttaa asiakkaisiin on jotain aivan ennen kuulumatonta. en ole saanut näin hyvää palvelua missään netti kaupoissa ja siksi tulen pitämään aina tästä firmasta ja tiedän mistä ostan aina puhelimen tai tablen. kiitos suuresti halpis.


Shellit.org networks
  22.11.2017
Joustamaton asiakaspalvelu

Tilasin taannoin palvelun, joka ei toimut kunnolla ja lopulta vastannut tarpeitani. Maksoin useamman kk kerralla, mutten saanut minkäänlaista hyvitystä. vaikka pyysin. Joustamattomuus on suomalaisten firmojen ongelma.