Viimeiset 100 arvosteluaVerkkokauppa e-ville.com
  05.05.2021
Ryöstö yritys

Ostamani tuotteissa oli toimitus vaikeuksia ilmoittivat että toimitus viivästyy. Kun tuotteen piti tulla ilmoittivat että heillä oli sattunut hinnoittelu virhe ja jos maksan 100€ lisää niin voivat tuotteet toimittaa. Kerroin että myyjällä on hinnoittelussa huolellisuus velvoite ja olen tilannut tuotteet tiettyyn hintaan ja vastuu on nyt heidän. Kertoivat ottavansa omaan takkiinsa mokan. No viikkoja myöhemmin ei tuotteita kuulu, omaa tilausta ei verkkopalvelusta enää löydykään ja nyt eivät vastaa viesteihin. Tämä ei niin jää tähän. En voi suositella kenellekään. Oli viimeinen kerta kun kyseisestä yrityksestä mitään ostan.


Puhelimenkuoret.fi
  03.05.2021
Nopeaa

Paketti lähti jo seuraavana päivänä tulemaan ja nopeasti saapui postiluukkuun. Hyvin pakattu, sisältö tiptop kunnossa ja kuorien malli oikeaa mitä tilasin. Suosittelen!


Inky
  03.05.2021
Hyvin toimii

Mustekasetti lähetettiin matkaan kahden arkipäivän sisällä ja saapui siitä pari päivää myöhemmin postilaatikkoon. Eli kaikkki toimi kuten pitää. Tuote oli edullisempi kuin muualla.

Mukana tuli pussi, jonne voi laittaa vanhan mustekasetin ja palauttaa postiin. Inky tekee niistä ekopatruunoita.


Puutarha.com
  02.05.2021
Rahat män

Rahat meni, mutta tuote oli alaarvoinen.En voi suositella tuotteita muille.


FOOTWAY
  30.04.2021
Footwayn asiakas"palvelu".

Tilasin Haltin Pallas -ulkoiluhousut Footway :lta. Huosujen nappi lähtikin heti irti.

Yrittäessäni ottaa yhteyttä heihin, he vaan kuittasivat, että "tilaukseni tietoja ei löydy". Vaikka lähetin heille tilausvahvistuksen tiedot.

Elikkä yrittävät kiertää takuuvastuustaan.

En siis suosittele Footwayta.


MyTrendyPhone
  29.04.2021
Positiivisesti yllätyin....

... laadukkaaseen tuotteeseen ja vielä halpaan hintaan.


MyTrendyPhone
  29.04.2021
Kokenut asiakas Pohjois-pohjanmaalta

Erittäin hyviä kokemuksia. Olen korjannut aika monen tutun puhelimia vapaa-aikana ja osat tullut tilattua täältä aikalailla kaikki.

Kaikki tullut ajallaan ja reklamaatio yhdestä viallisesta varaosanäytöstä onnistui ilman taistelua. Edulliset hinnat kun olet mytrendyphone clubin jäsen. Helppo rekistöröityä.

Tässä hyvä esimerkki laadukkaasti hoidetusta ja hienosti toteutetusta yrityksestä vaikka isompaankin yhteistyöhön.


Kodin1
  29.04.2021
Heikko laatu

Vaatekaappi heikkolaatuinen ja sen nettisivulla näkyvät pyöreät peilit ovissa eivät ole läheskään niin isoja luonnossa. Liukuoven kahva ottaa kiinni toisen oven reunaan, asiakaspalvelun mielestä se on ominaisuus eikä vika. En suosittele tätä kaappia kenellekään. Kaappi tuli sinällään luvatussa ajassa ja kuljettaja soitti ennen tuloaan.


Jimm's PC-Store
  29.04.2021
Kusettavat ja varastavat takuuasioissa!

Itseltäni varastivat yli 80€! Palautin näytön missä pikselivikaa, he väittivät että pikselivikaa ei ole ja lisäksi keksivät syitä millä ei tarvitse maksaa täyttä hintaa takaisin. Itseltäni väittivät että styroksi puuttuu pakkauksesta ja hyvittävät vain 80% summasta. Noh, ostin saman näytön muualta ja 100% rahanpalautuksen toivossa lähetin siitä styroksin sinne perään. Sen jälkeen sanoivat että hyvittävät vain 80%, koska tuote ollut käytössä yli 24 tuntia. Muita vastaavia kokemuksia on vaikka kuinka paljon!

Varkaita ja huijareita ovat! Kiertäkää kaukaa!

Ja he siis ihan kirkkain silmin väittivät että pikselivikaa ei ole ja tuote ei nyt ole uutta vastaavassa kunnossa, kun sitä on käytetty yli 24h. Myyvät siis todellakin palautettuja pikselivikaisia näyttöjä uutta vastaavina jos niitä on käytetty alle 24h?

Sen lisäksi että varastavat niin huijaavat asikkaitaan, en suosittele kenellekkään!

Ei kannata tilata täältä mitään, käykää liikkeissä paikanpäällä ostamassa jotta takuuasiat hoituvat paremmin ja kusetuksen välttäminen helpompaa. Noista ainakin itselläni on hyviä kokemuksia: verkkokauppa.com, gigantti, power.


Verkkoexpress
  28.04.2021
Älä osta täältä mitään

Ei vastaa yhteydenottoihin. Ei toimita maksettua tavaraa. Pysy kaukana tästä firmasta.


Taloon.com
  27.04.2021
Hidasta

Hidasta. Koko ajan vaan ilmotetaan että tuote viivästyy. 2 kk. Odoteltu


Viinikauppa.com
  27.04.2021
Tarjoustuotteita ei lähetetä

Tarjoustuotteet ovat ainoastaan sisäänheittotuotteita, Viinikauppa.comin ei ole tarkoituskaan lähettää niitä. Hyvittävät kyllä halvan hinnan takaisin, mutta rahdin osuutta ei. Maksat siis kalliin rahdin siitäkin, mitä et saa. Ei kyllä pysty suositella tuollaista firmaa. Minun ostokseni olisi puuttuvien tarjoustuotteiden takia tullut halvemmaksi ostaa ihan lähikaupasta.


AdLibris
  26.04.2021
Tyytyväinen

Tilasin kirjoja keskiviikkona 21.4. paketti lähetettiin seuraavana päivänä ja paketti tuli perille tänään 26.4. Kirjat tuli kaikki oikein ja moitteettomassa kunnossa. Olen tyytyväinen.


HotLips
  26.04.2021
Todella nopea toimitus!

Tilaus tehty sunnuntai-iltana ja maanantaina klo 0830 tuli viesti, että tuote on noudettavissa. Noudin siis itse pääkallopaikalta.


Grillikauppa.com
  24.04.2021
Tarjouksia ja muita katteettomia lupauksia

Netissä Grillikauppa mainostaa reteesti tarjouksilla, nopealla toimituksella ja vielä ilmaiseksi jos tilaa tarpeeks hintavaa.

Tilasin ja odotin. Mitään ei kuulunut. 6 arkipäivää tilauksesta. 10 päivää ja ketään ei kiinnostanut? Reklamoin asiasta, niin sitten vasta asiakaspalvelu vastasi. Noora Voihki kiireitään, ei pahoittelua eikä tietoa koska tilaus olisi vihdoin asiakkaalla.

Lopuksi peruin tilauksen. Huonoa palvelua, miksi siitä maksaa? Mainospuheita tilausvaiheessa, toteutuma surkeaa paskaa.


AdLibris
  23.04.2021
Täysin ala-arvoista touhua.

Onnetonta touhua edelleen. Tilasin kirjoja, toimitusajaksi arvioitiin n. pari viikkoa. Jonkin ajan kuluttua ihmettelin kun mitään ei kuulu – kävi ilmi, että kirjat olivat jo saapuneet ärrälle, mutta mitään ilmoitusta tästä ei tullut. Paketti oli ehtinyt jo palautuakin, josta syystä jouduin maksamaan 14 euroa tyhjästä. Asiakaspalvelu ei suostu auttamaan.

Huijausfirma käytännössä siis nykyään. Kuluttaja-asiamiehellä olisi tekemistä!


MyTrendyPhone
  22.04.2021
Varastosaldot ei pidä paikkaansa

Tilasin puhelimen suojakotelon ja näytönsuojan, joiden piti olla varastossa ja niiden toimitusajaksi ilmoitettiin 1-2 vuorokautta. Parin päivän päästä tilausta ei ollut vielä edes lähetetty ja asiakaspalvelun mukaan kyseisiä tuotteita tulee varastoon vasta reilun viikon kuluttua. Surkeaa toimintaa ja asiakkaan harhaanjohtamista. Toivottavasti rahat saan edes joskus takaisin, kun peruutin tilauksen...


AdLibris
  22.04.2021
Surkea toimitus

Tosi syvältä ja sieltä. Toimitti kirjat itse valitsemaansa paikaan 30 km päähän. Ei voinut kysyä etukäteen ja toimittaa lähipostiin. Kehoitan välttämään tätä!


MyTrendyPhone
  22.04.2021
Hyvin toimi

Tilasin auton nopeusnäytön. Tilaus oli helppo tehdä ja koska Klarna maksu oli mahdollinen niin uskalsin tilata vaikka oli ihan outo yritys. Tuote tuli nopeasti ja toimii niinkuin luvattiin. Koko tilaus meni alusta loppuun niinkuin pitää.


Netrauta.fi
  20.04.2021
Surkea yritys

Tilasin Netraudaudasta 2x 25m verkkoaita pakettia joissa piti olla kaikki asennustarvikkeet mukana, ensimäinen toimitus oli tuotu ilman vastaaanottoa meidän pihalle, paketeissa oli lisäksi kuljetusvaurioita , myös lähetyslista puuttuivat toimituksesta. Netrauta ei ollut halukas alkuun purkamaan kauppaa jota esitin jo heti ensimäisen tavaroiden toimituksen jälkeen.Netraudan asiakaspalvelun kanssa asiointi todella hankalaa, kun tein kuluttaja neuvontaan ilmoituksen yrityksestä, niin sen jälkeen alkoi asiat selviämään sekä tuli ohjeita Netraudan asiakaspalvelusta tuotteiden palautukselle. En voi suositella tätä yritystä muille. Tätä kirjoittaessa jännitetään onnistuuko jo toimittetujen tarvikkeiden palautukset ilman ongelmia.


Zalando
  20.04.2021
Älä tilaa

Eivät palauta pyydetylle tilille rahoja, vaan sille joka ensimmäiseksi mainittu. Mul Ei pyytävät numeroa, ellei sitä noudateta. Kuljetusmaksullisissa tilauksessa eivät informoi etteivät tilattua kykene lähettämään. Siitäkin vasta pyynnöstä (siis olemattomasta tuotteesta) palautettu velotettu hinta. En enää käytä. Viiveitä myös kuljetusajassa.


Gigantti
  19.04.2021
takuuasiat päin *****

puhelin ollut huoltokierteessä 12 viikkoa. Tullut rikkinäisenä huollosta 2 kertaa takaisin tuona aikana. Nyt sitten tarjotaan tilalle huonompaa versiota alkupetäisestä tuotteesta tai sitten halvempaa mallia tilalle.


Supersaver.fi
  18.04.2021
Ala-arvoista toimintaa SuperSaver!

Minulla oli lennot SASilla jenkkeihin & takaisin maaliskuulle 2020, ja SAS perui lennot kolme päivää ennen lentoja koska USA kielsi Euroopasta tulevat lennot koronan vuoksi. Liput olin ostanut SuperSaverin kautta.

Nyt, huhtikuussa 2021, odotan edelleen rahojani takaisin. SAS on kuitannut -toki vasta tämän vuoden puolella hekin- että saan koko lippujen hinnan takaisin, ja kertovat rahani jo SuperSaverille palauttaneensakin. SuperSaver puolestaan kertoo eri versiota riippuen siitä, minkä maan asiakaspalveluun satun saamaan yhteyden. Intiasta kerrotaan etteivät ole saaneet SAS:ilta vielä päätöstä palautuksesta (= valhe), Suomessa pahoitellaan viivettä ja sanotaan, että palautus on kyllä tulossa, mutta valitettavasti tämä nyt vain kestää. Ei osata sanoa kauanko kestää, eivät voi auttaa.

En tiedä näenkö koskaan rahojani, enkä voi uskoa että tänä päivänä Euroopassa voi tällainen firma toimia kuin SuperSaver/Etraveli. Kehottaisin kaikkia samassa jamassa olevia ottamaan yhteyttä ECC:iin (Euroopan Kuluttajakeskus Suomessa), jotta saadaan ao. pulju pois toiminnasta. ECC tutkii jo Etravelin toimintaa, ja mitä useampi kuluttaja ottaa heihin yhteyttä, sen paremmat mahdollisuudet on saada yritys pois toiminnasta. Oppiläksy tässä ainakin itselleni se, etten koskaan enää osta lentolippuja matkatoimiston kautta.
Grillikauppa.com
  18.04.2021
Surkeaa!!!

Varoituksen sana! Sovitut toimitusajat ei pidä, myydään tuotteita joita ei ole, korvaavaksi tuotteeksi tarjotaan selvästi huonompaa tuotetta ja aiemmin tilattuun verrattavaan vastaavaan tuotteeseen luvataan naurettavaa alennusta. En tiedä onko tiedostettua myyntiä, mutta suoraan asiakkaan kusetusta ja erittäin huonoa asiakaspalvelua. Kaupan peruutus ja grilli jostain ihan muualta! T: pettynyt entinen asiakas


Muuttotalo Tmi
  17.04.2021
Hyvä firma

Oikein toimiva palvelu ja muuttofirma. Tekivät meille muuton ja kaikkii tavara tuli ehjänä rovaniemeltä vantaalle . Suosittelen ! Tv. Esko


Verkkoexpress
  16.04.2021
Tuote ei saapunut

Tuote ei koskaan saapunut, rahat lähti ja viestiin ei vastata..


Vähänkäytetty.fi
  16.04.2021
Kadottivat tuotteeni...

Olen ollut Vähänkäytetyssä myyjänä jo useamman vuoden. Ja olen ollut ihan tyytyväinen. Mutta nyt viimeisimmästä myyntierästäni hävisi lähes 50€ edestä myytäviä! Koittivat selvittää asiaa varastonsa kanssa, mutta tuotteita ei ole löytynyt. Sain vain viestin: "Valitettavasti tuotteita ei enää löydy varastoltamme. Ne on luultavasti laitettu sivuun epäselvien tapauksien joukkoon ja ehditty jo tästä lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, pahoittelut." En tiedä mitä epäselvää tuotteissa on ollut, ihan normaaliin tapaan kaikki merkattu. Ja ei puhettakaan esim. kadonneiden tuotteiden korvaamisesta. Kai heillä vakuutukset on kunnossa!? :/ Meinaan kyllä käyttää Vähänkäytettyä jatkossakin, mutta kyllä tämä tuotteiden katoaminen aikalailla kismittää.


Digishop
  15.04.2021
Valitse jokin toinen yritys jos aikasi on sinulle arvokasta

Digishopin palveluita suosittelen käyttämään vain omalla riskillä, takuuhuolto tai asiakaspalvelu ei yritystä näytä kiinnostavan lainkaan. Digishopissa (Espoo) teettämäni pienen huoltotyön virheen johdosta rikkoutunut tietokokone on ollut takuuhuollossa jo usean kuukauden ajan, ilman merkittävää edistymistä. Lukuisat yhteydenottoni asian tiimoilta eivät johda mihinkään, asiaa luvataan kerta toisensa jälkeen selvittää, mutta kertaakaan luvattua yhteydenottoa ei ole puhelun päätyttyä tapahtunut. Ei kertaakaan. Kyllästyttyäni tilanteeseen ja pakottavan tarpeen koneen käytölle ilmaannuttua päätin ottaa yhteyttä pääkonttoriin ja vaatia ratkaisuehdotusta, ehdottaen asiakaspalvelijan vievän asian riittävän korkealle taholle jotta ratkaisu viimein voitaisiin saada. Asia luvattiin ottaa hoitoon ja palata minulle pikimmiten. Kun ITSE otin taas päivän päätteeksi yritykseen yhteyttä, tarjottiin ratkaisuehdotukseksi jälleen epämääräisen ajan lisäodottelua varaosan saapumisen toivossa. Taas. Olisi ehkä vähemmän vaikea niellä tätä selitystä, jos samaa tarinaa ei olisi matkan varrella jo kuullut muutamaan otteeseen, aina päättyen "muutaman päivän" lisäodotukseen viikkojen ajan, vääränlaiseen varaosaan tai pitkiin toimitusaikoihin vedoten. Tekemiensä tilausten saapumisesta (tai nähtävästi myös sisällöstä) yrityksellä ei siis ole hajuakaan, aikatauluja työlle ei pystytä tekemään, asiakkaaseen ei oteta yhteyttä luvattaessa ja ratkaisumallina on odottaa aikakoneen keksimistä, jolla alkuperäinen virhe päästäisiin korjaamaan. Korvauksena ja jatkotoimenpiteenä yritys tarjoaa epämääräisen ajan lisäodottelua leveä hymy huulillaan. Ei tarvitse olla kummoinen ekonomi laskeakseen tämän järjettömyyden hinnan muodostuvan siihen käytettyine tunteineen ja vääränlaisten varaosien tilailuineen moninkertaiseksi vaikkapa vastaavan korvaavan laitteen hankintaan nähden - tai vaikkapa sen kiikuttamiseksi kilpailevaan liikeeseen korjattavaksi, jos operaatio osoittautuu näin ylivoimaiseksi yrityksen omin resurssein hoidettavaksi. Ja varmaan sitten soitellaan sieltä päin jos joskus työ valmistuu - joskaan en löisi enää vetoa asian puolesta. Mikäli et omista hankkimallesi tai huoltamallesi laitteelle korvaavaa varalaitetta, valitse jokin toinen palveluntarjoaja.


MyTrendyPhone
  15.04.2021
Asiakaspalvelu

Löysin etsimäni tuotteen helposti, palvelu oli hyvää ja toimitus tapahtui sovitusti ajallaan, voin suositella ehdottomasti


Kärkkäinen
  15.04.2021
Paras verkkokauppa

Kärkkäisellä on huippunopea toimitus, tuotteen voi saada jopa seuraavana päivänä, yleensä kahden päivän päästä. Jos jonkun tilatun tuotte toimitus kestää, niin lähettävät kuitenkin varastossa olevat heti ja loput eri lähetyksenä. Asiakaspalvelu ainakin sähköpostin kautta on nopeaa, ei viivettä. Tuotteiden hintataso edullinen, ainakin rautakauppapuolen osalta. Varaston toiminta esimerkillistä, hyvin pakatut lähetykset. Monipuolinen valikoima. Verkkosivut toimivat erinomaisesti. En keksi mitään parannettava.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  10.04.2021
Freedomen tilaus

Tilasin Freedomen kolmelle käyttäjälle. Hinta yhteensä 24,85 €. Yrityksen nimestä päättelin, että kyseessä suomalainen osakeyhtiö. YTJ ja muut lähteet kuitenkin ilmoittavat, että toiminta lakannut jo yli 10 vuotta sitten.

Noin kuukauden kuluttua sain kirjekuoren, mutta en koodia. Kirjeessä oli A4 arkki jossa asennusohjeet englanniksi ja suomeksi ja maininta, että kirjeen mukana on asennuskoodi, paskat mitään koodia ollut. Eli kyseessä on selkeä petos.

Vien nyt asian ensin kuluttajaviranomaisille ja poliisille. Katsotaan johtaako se mihinkään. Näitä petoksia on tehtailtu varmasti satoja ellei tuhansia vuosien mittaan kun lukee netin arvosteluja tästä huijarifirmasta.

Pistän myös mailia Halvat P*skat Oy:n aspaan, katsotaan vastaavatko.

Ihmettelen suuresti miksi halvathinnat.fi pitää kyseisen firman tuotteita sivullaan vaikka on yleisessä tiedossa, että HH on petoksia tehtaileva huijarifirma?


Puhelimenkuoret.fi
  09.04.2021
Pro feeling

Tavarat tuli nopeasti ja olivat tismalleen mitä tilattiin. Hinnat kohdillaan. Suosittelen. Suosikaa suomalaista pro- toimijaa.


MyTrendyPhone
  08.04.2021
Kaikkea tarpeellista edullisesti

Tilasin puhelimeen uuden panssarilasin. Täällä hinta oli edullisempi kuin vastaavissa paikoissa. Täältä mielellään tilaa edulliset lasit ja suojakuoret puhelimeen. Pääsiäinen vähän sotki toimitusaikaa, mutta eipä se mitään. Tuotteet pakataan aina asianmukaisesti ja tarvittaessa saa yhteudenkin nopeasti. Täältä meidän perhe tilaa nyt ja jatkossakin. Ei oo kahta samanlaista eikä tätä voi verrata muuhun. Suosittelen ehdottomasti.


Veikon Kone Oy
  08.04.2021
Surkeaa palvelua

Tilasin mikron, jolla toimitusaika 4-8 päivää. Tänään on mennys 12 päivää ja mikroa ei näy. Kysyttäessä sähköpostilla, lopulta vastaus, että ensi viikon loppupuolella. Enpä oikein usko siihenkään. Sama homma kun viimeksi tilasin Veikolta. Tämä kerta jää viimeiseksi ja jos löydän muualta saman tuotteen, perun koko tilauksen. Kaikenkaikkiaan todella surkeaa toimintaa. JA edelleen heillä nettisivuilla toimitus 4-8 päivää eli kuluttajaa huijataan muka nopealla toimituksella. Samanaikaisesti mikron tilauksen kanssa, tilasin liesituulettimen verkkokauppa.comista ja tuote odotti postissa 2 p jälkeen.


Verkkoexpress
  07.04.2021
Naurettavaa palvelua

Jos ainoastaan uhkailemalla saa tiedon tuotteen postituksesta, kertoo se yrityksen tavasta toimia aika paljon. En voi suositella


Netrauta.fi
  06.04.2021
Toimitus nopeus

En ole ikinä miltään suomalaiselta verkkokaupasta yhtä hidasta toimitusta nähnyt, jos menee kaksi viikkoa tilauksen toimitukseen.


Vähänkäytetty.fi
  05.04.2021
Surkeaa

En suosittele,

Postin hidastelun takia otin yhteyttä asiakaspalveluun, sain sitten lopulta firman tj:n vittuilut puhelimitse itselleni.

En suosittele, myykää torissa itse tavarat, pääsee paljon helepommalla


Puhelimenkuoret.fi
  05.04.2021
Toimii

Tilasin kuoret puhelimenkuoret.fi:stä lauantaina ja tuotteet oli perillä tiistaina. Toimi hyvin..


MyTrendyPhone
  03.04.2021
Mainio kauppa!

Olen ostanut TrendyPhonelta monenmoista tarviketta ja ei ole kuin hyvää sanottavaa. Tilaamani tuotteet ovat hinta/laatusuhteeltaan erinomaisia ja ovat käytössä jatkuvasti. Valikoima on hyvä ja aina voi kysyä, jos ei heti tarvitsemaa tuotetta löydy, mutta valikoima sen verran hyvä ja kattava, että kyllä varmasti löytyy. Kannattaa tutkia tarjontaa ja hinnasta tuskin ostokset jäävätkiinni. Palvelu nopeaa ja asiantuntevaa. Palaan ostoksille, kun tarvetta ilmenee. Suosittelen muillekin!


MyTrendyPhone
  02.04.2021
Luotettava ja sopivan hintainen tarvikekauppa

Vuosien varrella muutamia tilauksia tullut tehtyä ilman pettymyksiä. Välillä tavara tullut nopeasti perille. Positiivinen kokemus!


Foodora
  31.03.2021
Rahat meni

Rahat lähti, mutta ei ruokaa. Ravintolasta ilmoitettiin että ei ole tullu tilausta. Haluan rahani takaisin. Ei puhelinnumeroa minne soittaa. Chat palveluun vastausta odotellut jo kaksi päivää. Oli viimeinen tilaukseni foodoraan kautta. En suosittele.


Verkkokauppa.com
  29.03.2021
Kuluttajansuojaa ei ole

En suosittele lastentarvikkeiden hankintaan. Puoli vuotta aiemmin ostamistani ja kuusi viikkoa käyttämistäni Thulen rattaista hajosi kuuden viikon käytön jälkeen koppaa kantaessa vaunukopan kantoaisan kiinnike (jolloin kuusiviikkoinen vauvani siis olisi voinut pudota kopasta maahan kesäaikaan, jolloin kopassa ei olisi ollut jalkaosan suojaa). Tein reklamaation ja vaadin ehjää ja turvallista koppaa tilalle. He sanoivat että palautusoikeus on 32 päivän jälkeen umpeutunut (kyseessä ei siis ollut vaihto tai palautus vaan reklamaatio vaarallisesta tuotteesta) ja ehdottivat kantoaisan kiinnikkeen korjaamista kolmen viikon odotusajalla. En tätä hyväksy koska kyseessä vaarallinen tuote, vien asian kuluttajaviranomaiselle. En suosittele!!


Mustekasetti.com
  28.03.2021
Huonoa laatua, kateettomia lupauksia, printteri rikki

Kysyin ostaessani mahtaako edullisempi vaihtoehto olla alkuperäistä toimittajaa huonompi. Vakuutettiin, että ihan yhtä hyvät ovat nämä laser-värikasetit. No, käytin about satasen musteisiin ja kaksi kasettia ehdin vaihtaa ja samantien tulosteiden laatu karahti kiville tai on hyvin epävakaa (välillä ok, välillä kauhea). Koko printin pohja yleensä harmaan peittämä eli mustaa tuntuu vuotavan koko pohjaan. Nyt sitten printteri alkoi ulista ja tuottaa aivan outoa ja kelvonta laatua, esim. yhden tulosteen koko pohja täyssininen jostain syystä.

Otin heti vikojen alettua yhteyttä myymälään enkä saanut vastausta. Otin useamman kerran eikä edelleenkään mitään vastausta - olisin halunnut palauttaa ne kaksi avaamatonta kasettia.

Uskomatonta, että tällainen mesta voi toimia edelleen yrityksenä. Älkää ihmeessä tilatko täältä, ostakaa ne aidot alkuperäiset ja jostain muualta. Tämä on todella epäeettinen toimija.


Gigantti
  27.03.2021
Tyytyväisyystakuu

Ostin myymälästä pesukoneen. Häiritsevää meteliä mm. lingotessa. Olisin halunnut vaihtaa kokonaan uuteen merkkiin.

Tästä olisi aiheutunut lisäkuluja: poishausta, uudesta asennuksesta ja uudesta kotiin kuljetuksesta. Myöskään ei ollut mahdollista ostaa toista konetta netistä ilman lisäkustannuksia.

Olisi pitänyt maksaa uusi kone ensin, odottaa, että metelöivä kone viedään myymälään ja kuitataan saapuneeksi. Ja maksu palautetaan samalla maksutavalla kuin maksettu. Kortille ei voi palauttaa ilman käyntiä.

Myöskään ei ollut mahdollista vaihtaa liikkeessä toisen merkkiseen koneeseen ilman lisäkustannuksia. Ja tuntui olevan muutenkin mahdotonta.

Todettiin kuitenkin, että vika on koneessa ja vaihto vain samanlaiseen ei tuo lisäkustannuksia, koska ns. takuuasia.

Eli tyytyväisyystakuuta on typerää mainostaa, jos ei selvästä tämän yhteydessä kerrota, mitä se oikeasti on.

Ja uusia asennus- ja kuljetusmaksuaä voisi tarkistaa, jos ei ole tyytyväinen ja haluaa toisenlaisen koneen tilalle. Ei nyt tyytyväisyystakuu oikein minulle kolahtanut.

Huhhuh


Autodoc
  26.03.2021
Todella vaikea ja hankala firma

Takuuasiat on tehty niin vaikeiksi ja pyrokraattisiksi että mikään ei tunnu heille kelpaavan. Pyydetyt kuvat, heidän takuuvaatimus, asennuslasku leimoineen ja allekirjoituksineen olen lähettänyt jo monta kertaa. Silti niitä pyytävät edelleen aina vaa uudelleen ja uudelleen. Asia ei etene lainkaan ja varmaan on heidän tarkoituksenakin että luovun koko takuuvaatimuksesta. Varokaa tätä firmaa Autodocia se kyllä myy mielellään mutta antaa muun asian hoidon mennä menojaan.


Digishop
  25.03.2021
En suosittele (hyvin suunniteltua huijausta)

Tuote oli myynnissä useamman kappaleen suomen varaston saldolla. Tilasin ja tilauksen jälkeen varastosaldo väheni yhdellä. Useamman viikon odotuksen jälkeen kyselin tuotteen perään ja heillä ei ollutkaan tuotetta varastossa, vaan se olikin vasta tilattu Kiinasta. Mitään ei kuulunut edes kahden kuukauden aikana ja jouduinkin ostamaan toisesta kaupasta korvaavan laitteen.


Nääs Muuttopalvelut
  25.03.2021
Suosittelen

Mukavia, mutkattomia, reippaita poikia. Kaikki meni sovitusti. Lämmin kiitos ja suositus.


Freelancer.com
  25.03.2021
freelancer.com vei rahat

freelancer.com pölli kaikki tienatut rahat. Ajanhaaskausta siis kaikki työ. Niiden aspa vain vittuilee toistamalla samaa viestiä eikä asian selvittäminen oikeasti kiinnosta ketään ja siitä voi päätellä, että firmalla ei ole maksuhaluja. En suosittele kenellekään.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  25.03.2021
Puhelimen akku

Tilasin puhelimeen akun,sivulla sanottiin olevan Nokian alkuperäinen akku. 2kk:n päästä akku tuli, ei minkäänlaista Nokia merkintää, eikä ce merkintää. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta.


MyTrendyPhone
  25.03.2021
Homma toimii

Kaikki toimi hyvin ja tuote perillä nopeasti!


Tyyliluuri.fi
  24.03.2021
Kiitos!

Nopea toimitus ja tuote hyvänlaatuinen.Suosittelen!!


Sete Oy
  24.03.2021
Kiitettävästi hoidettu kokonaisuus.

Suunnittelu kohdallaan. Aikataulu piti paikkansa. Lopputulos se mitä pitikin olla. Pari virhettä tuotteessa.. Uudet osat tulivat sovitussa ajassa.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  22.03.2021
Huono kokemus Halvat Hinnat verkkokaupasta.

Tilasin seitsemän viikkoa sitten kolme tuotetta kyseisestä kaupasta. Maksoin tuotteet. Sain sähköpostiin tilausvahvistuksen ja "seurantatunnuksen". Kyselin lähetyksen perään.Ei ollut antaa tietoa. "Seurantatunnus" kertoi, ettei tuotteita näy heidän tiedoissaan. Halvat Hinnat ei vastannut sähköpostiin eikä soittoyrityksiin. Joltain sivulta aukesi tänään chat yritykseen. Mitään tietoa lähetyksistä ei ollut. Chattaaja oli töykeä ja uhitteleva. Olen ollut yhteydessä Kuluttaja-asiamieheen. Maksamani rahat saan varmaan kirjata luottotappioksi. En suosittele.


Hostingpalvelu.fi
  22.03.2021
Aikoinaan oli hyvä

2-3 vuotta sitten oli tosi hyvä firma. Nyt sähköposteihin vastaamisessa menee helposti viikkoja ja asioita jätetään hoitamatta, jos niistä ei huomauttele. Samat viat myös toistuu jatkuvasti eli vikoja ei korjata kunnolla, vaan tehdään purkkakorjauksia.


Tyyliluuri.fi
  22.03.2021
Kännykotelo

Nopea ja hyvä toimitus, pienet toimituskulutkin. Tuote hinta-/laatusuhteeltaan hyvä.


Verkkokauppa.com
  19.03.2021
Nollan arvoinen

100% epäonnistuminen. Yksikään lukuisista toimituksista ei ole mennyt oikein. Viimeisimpien yhteydessä rukoilin ja pyysin, että huolehtisivat ja tarkastaisivat että toimitukset menisi oikein. No mitään ei taaskaan tehty ja pieleen meni.

Erittäin epäluotettava yritys ja huonointa, että eivät yritä tai välitä. Erittäin huonoa palvelua


Akkukauppa.com
  19.03.2021
asiakaspalvelu

ostin akun neato-imuriin kesäkuussa 2020 ja toimitus oli nopea ,mutta nyt akku ei lataudu . tilauksen mukaan tuotteella on 12kk takuu. Olen yrittänyt soittaa liikkeeseen,asiakaspalveluun, mutta siellä menee vastaajaan johon jätin viestin .yritin myös huollon numeroon ,sama juttu. olen pyytänyt ottamaan yhteyttä sähköpostitse ,ei yhteyttä


ON24 Sisustus Oy
  18.03.2021
Puuttuvat osat eikä tietoa jatkosta

Tilasin lapselleni kauniin sängyn on24- verkkokaupasta. Tätä ennen luin netistä useita kokemuksia puutteellisista tai vaurioituneista toimituksista ja siitä miten asiakkaat olivat joutuneet odottamaan uusia tai puuttuvia tuotteita kuukausikaupalla. Mietin pitkään uskallanko tilata yritykseltä ja ottaa riskiä. Lopulta tilasin kuitenkin tuotteen hyvien ominaisuuksien takia. Lähetys toimitettiin ajallaan ja siihen saakka kaikki sujui hyvin. Kun aloimme kokoamaan sänkyä, huomasimme että toimituksesta valitettavasti puuttuivat tärkeät osat kokonaan.

Puhelinpalvelu oli jo kiinni mutta laitoin heti sähköpostia. Minulle vaststtiin viikonlopun jälkeen, pahoiteltiin ja luvattiin selvittää toimitusaikaa puuttuville osille. En kuitenkaan saanut mitään tietoa muutaman päivän kuluessa joten tiedustelin asiaa uudestaan. Asiaa luvattiin kiirehtiä. Kun vastausta ei edelleenkään kuulunut ja puutteellisesta toimituksesta oli kulunut lähes 2 viikkoa, lähetin tiukkasävyisen viestin aiheesta. Vastaukseksi sain: "Kiitos viestistäsi. Koronan takia on tehtaalla ollut seisokkeja ja siitä johtuen vastauksetkin viipyy. Ymmärrän ikävän tilanteen, mutta emme pysty vaikuttamaan maailmanlaajuiseen pandemiaan. Palaamme kun olemme vastauksen saaneet." Eli minulla on puutteellinen tuote kotona josta maksoin 487,40 euroa ja jota ei ole saatu käyttöön. Asiakaspalvelusta vastataan nimettömänä eikä ilmoiteta toimitusaikaa puuttuville osille. Olen todella pettynyt asiakaspalveluun tässä tilanteessa. Hyvällä tuurilla kaikki voi mennä hyvinkin mutta tämän viimeisen kokemuksen perusteella en voi suositella tästä verkkokaupasta tilaamista koska ongelmatilanteissa käsittely tuntuu pahasti takkuavan.


MyTrendyPhone
  18.03.2021
Hyvä ja edullinen

Kaikki tilaukseni ovat olleet onnistuneita ja tuotteet laadukkaita.


Netrauta.fi
  18.03.2021
Heippa arvostelijat

Kun tilasin tuotteen luvattiin 1-3 vk, tuli 1,5 vk eli ajallaan. Nyt sanoisin et tyhmät maksaa etukäteen minä otan aina laskulla, omaa syytänne jos rahat menee. Ennen en ole netraudasta tilannut mitään mut kyllä tilaisin uudelleenkin.


Multitronic
  18.03.2021
En voi suositella missään nimessä

En voi suositella missään nimessä. Tuotetta näyttää olevan varastossa, ja viikon sisällä ei saada lähetettyä. Sillä välin tuotteen tilaksi on muuttunut "tuntematon toimitusaika" ja "ei varastossa".


Supersaver.fi
  16.03.2021
Poikkeustilanteen hoito Supersaverilla

Supersaver saa puoli tähteä siitä, että lentojen buukkaus meni normaalisti :). Jos lentoyhtiö peruuttaa lennot, ei edes lentoyhtiön lupauksesta palauttaa rahat ole mitään hyötyä! Ei siitä huolimatta, että Supersaverille on maksettu kaikki mahdolliset lisät lentolipun lisäksi. Mitään et saa takaisin. Muidenkin kokemusten mukaan sama koskee koko Etravelin konsernia. Vuoden taistelleena ja pahasti pettyneenä varoitan!


Tyyliluuri.fi
  16.03.2021
Hyvää palvelua

Nopea toimitus, pienet toimituskulut. Tuote hinta-/laatusuhteeltaan hyvä.


Jimm's PC-Store
  16.03.2021
Entinen asiakas

Yllätyin, kun palautetussa tuotteessa väitettiin olevan naarmuja, jotka estävät toiminnan eikä tuotteella ole palautusoikeutta. Mutta pienellä googletuksella ja muiden kokemuksia luettuani selvisikin, että käyttävät tätä kikkaa yleisesti.

Suosittelen ottamaan kuvia ja jos mahdollista mikrokuviakin tuotteen paketista oton jälkeen sekä palautettavista tuotteista ennen lähetystä, jotta on todistusaineistoa ongelmien sattuessa.

Itse asioin jatkossa muualla.


ElämysLahjat.fi
  15.03.2021
Täydet pisteet!

Minä sain lahjakortin lahjaksi kaksi vuotta sitten jolloin niiden voimassaoloaika oli vuoden. Mokasin varauksen kanssa itse mutta elämyslahjoista selviteltiin tilanne ja sain lisää käyttöaikaa vuoden. Nyt heräsin taas viime metreillä lahjaa käyttämään ja pyysin lisää käyttöaikaa koronaan ja raskauteen vedoten. Sain sen muitta mutkitta vuoden loppuun asti, vaikka tähän ei myyjän olisi todella tarvinnut suostua. Elämyslahjojen asiakaspalvelu on siis ollut aina todella joustavaa, nopeaa ja aina ystävällistä. Yhteyden ja vastaukset olen saanut helposti ja nopeasti sekä puhelimitse että sähköpostitse. Harvassa paikassa palvelu on nykyään enää tällaista ja minua tämä ainakin ilahdutti kovasti! Toinen juttu on sitten sen palvelun sisältö mihin lopulta tulen lahjakorttini käyttämään. Mutta tästä en näe elämyslahjojen olevan vastuussa kovinkaan pitkälle, vaan tutkin itse mitä olen lunastamassa ja annan palautteen lopulta sinne minne se kuuluu.


Foodora
  14.03.2021
Juomat tuli, ruoka ei

Tilattiin ruokaa, tuli pelkät juotavat. Chatin kautta sain selville että lähetti oli ottanut tilauksen liian aikaisin, "asiakaspalvelu" pahoitteli asiaa ja lupasi hyvittää tilauksen. Ruoka jäi kuitenkin sille tielle, ei auttanut kuin lähteä itse hakemaan muualta. En suosittele kenellekään. Katotaan tuleeko rahat ikinä...Melkoinen huijarifirma, jäi todella ikävä tunne koko tapahtumasta.


Autodoc
  14.03.2021
Sisäilmasuodatin

Tilasin rekisterinumeron mukaan suodattimen. Tuli väärä. Palautusta vaativat niin että maksaisin postikulut. Ei kannata. On kuitenkin oman järjestelmän vika.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  14.03.2021
Autokameran tilasin

Autokameran toimitus kesti kolme viikkoa.


Finink.com
  13.03.2021
Mikä on nopeaa toimitusta

Tilasin ja maksoin tuotteen 19.02.2021.Mitään ei ole kuulunut eikä kyseiseen firmaan saa yhteyttä,vaikka olen laittanut sähköpostia suoraan ja heidän linkistään missä mainostavat nopeaa yhteyden ottoa ja toimitusta.Nyt on kohta kuukausi kulunut tilauksesta eikä minkäänlaista tietoa tai ilmoitusta missä mennään.Ei kyllä ole mitenkään vakuuttavaa ja rehellisen tuntuista toimintaa,maksun ovat kyllä saaneet mutta tilatusta tuotteesta ei sitten kuulukkaan mitään.Puhelin yhteyttä heille ei ole ja s-postiin eivät vastaa joten hyvin epärehelliseltä alkaa vaikuttamaan.Sen lupaan että menettivät ainakin minun asiakkuuteni,en tule enää tilaamaan heiltä yhtään mitään.Maksamani rahat näyttää menneen samantein.Eihän näitä tuotteita tilata sekustansa vain,kyllä ne tarpeeseen tilataan,näinkö tämä finink toimii.En voi kuin ihmetellä,enkä suosittele kenellekkään tätä firmaa.Meilläpäin sanotaan kyseisestä toiminnasta että Sutkien touhua.


Gigantti
  12.03.2021
Luokatonta palvelua

Olisi pitänyt lukea nämä arvostelut, ennenkuin tein kauppaa Gigantin kanssa. Mutta asia ei jää tähän, tuotteessa takuuta jäljellä ja olisi huollossa oli niin asiatonta palvelua, jotta menee eteenpäin tuotteen valmistajalle ja Gigantin ylemmälle taholle. En suosittele kenellekkään kauppaa Gigantin kanssa. Itis myymälän huollosta ei ole kuin huonoa sanottavaa.


MyTrendyPhone
  11.03.2021
Hyvä selkeä nopea palvelu

Kiitos hyvästä palvelusta, sivut ovat selkeät, tuote vaihtoehtoja hyvin ja kohdennetut


MyTrendyPhone
  11.03.2021
Laatu tuotteita, edulliseen hintaan.

Joka tilaukseen 100% tyytyväinen.


MyTrendyPhone
  06.03.2021
Tyytyväinen

Olen erittäin tyytyväinen nopeaan palveluun.Ja valikoimiin


MyTrendyPhone
  04.03.2021
Tyytyväinen asiakas

Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen minkä tilasin ja nopeaan palveluun. Kaikki sujui oikein hyvin. Nopea toimitus.


MyTrendyPhone
  04.03.2021
MyTrendyPhone

Tilaaminen helppoa ja nopeaa. Tuotekuvaus helposti luettavissa. Asiakaspalvelu ystävällistä. Suosittelen MyTrendyPhonea


MyTrendyPhone
  04.03.2021
Tyytyväinen asiakas

Olen ostanut jo muutaman tuotteen MyTrendyPhonesta, ja tilaus ja toimitus on aina sujunyt kiitettävästi.


Digishop
  26.02.2021
Myynnin sähköposteihin ei vastata

Soitin Espoon Sellon myymälään, että työntekijä toisi koneen huoltoon, että kuinka saadaan maksu firmalle. Ohjattiin laittamaan sähköpostia myynti@digishop.fi. No, laitoin. Ei vastausta. Nyt kolmas päivä menossa ja kolme viestiä olen laittanut. Luotto meni koko korjaamiseen. Enpä tule jatkossa käyttämään kyseistä paikkaa. Sitä paitsi yrityksen tietoja ja päättäviä henkilöitä lähes mahdoton löytää Finderista. Epäilyttää koko pulju.


Vähänkäytetty.fi
  25.02.2021
Hidasta

Myyntiin laittaminen on hidasta, vaikka lupaavat, että tuotteet julkaistaan myyntiin 10 arkipäivän kuluessa paketin jättämisestä kuljetukseen, niin laittavat vasta 20 päivän jälkeen, sitten kun vihdoin ja viimein saa aikaiseksi julkaistua myyntiin, niin osa tavaroista onkin kadonnut, että muka (odottaa vielä tuotetta varastolle) vaikka kaikki tuotteet on lähetetty samassa lähetyksessä. Ilmeisesti joku tarvitsee itselleen ilmaiseksi tavaraa, kun häviävät sen jälkeen kun on lähetetty. Tai sitten hylkäävät tuotteita muuten vain, että saavat laitettua muka hyvätekeväisyyteen. Asiakaspalvelusta jos jotain erehtyy kysymään, niin aina saa odottaa pitkään vastausta ja vastaukset ovat aina jotenkin negatiiviseen sävyyn asiakkaalle. Asiakaspalvelussa olisi paljon korjattavaa.


MyTrendyPhone
  25.02.2021
Dellin akku

Ostin läppäriini akun edulliseen hintaan ja se toimitettiin nopeasti. Osoittautui että se ei ollut yhteensopiva ja palautus hoitui mallikkaasti. Yhteydenpito oli nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Rahat palautui tilille ajallaan, ei muuta kuin hyvää sanottavaa kaupasta ja asiakaspalvelusta mikä on tänä päivänä harvinaista.

Suosittelen kaikille MyTrendyPhone kauppaa.


Tyyliluuri.fi
  22.02.2021
Tyytyväinen asiakas

Tilasin jokin aika sitten suojakuoren kännykkääni.Oli nopea toimitus ja asiallinen palvelu.Tuotekin miellyttää, kiitos❣️


Audiokit
  21.02.2021
Erinomaisen osaava palvelu

Asioin auton äänentoistoon liittyen Audiokitin kanssa, enkä "amatöörinä" oikein osannut kertoa, mitä olin hakemassa. Liikkeen kaveri ymmärsi nopeasti, mistä on kyse ja osasi neuvoa, miten tässä kannattaa menetellä. Minulla oli ennakko-oletus, että parantaakseni BMW X3:n äänentoistoa, pitäisi asentaa uudet kaiuttimet. Asiantuntija kuitenkin tunnisti, että autossani on ns. hifi-varustus, jolloin kannattaisikin lähteä liikkeelle asentamalla uusi vahvistin, joka suoraan istuu vanhan tilalle. Asennus hoitui nopeasti ja siististi, minkä jälkeen asetukset vielä säädettiin kohdilleen. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja lopputulokseen. Suosittelen mielelläni Audiokitiä, mikäli etsit ratkaisua autosoittimen äänen laadun parantamiseksi.


MyTrendyPhone
  19.02.2021
Hyvää Pukkaa.

MyTrendyPhone on tutustumisen arvoinen. Hyvät ja laadukkaat tuotteet, homma toimii ja pelittää. Vahva suositus.


MyTrendyPhone
  19.02.2021
Hyvä kauppa

Laaja ja laadukas valikoima, edulliset hinnat, nopea toimitus.


MyTrendyPhone
  18.02.2021
Luotettavaa kaupankäyntiä

Olen tilannut useita kertoja MyTrendyPhonen kautta edullisia matkapuhelintarvikkeita. Toimitus on ollut joka kerta todella nopeaa ja tuotteet parempia kuin edes osasin aluksi odottaa. Nyt jo toki tiedänkin, että tuotteet ovat laadukkaita edullisuudestaan huolimatta. Voin suositella!


MyTrendyPhone
  18.02.2021
Hyvä toimitus ja palautus/vaihto

Tuotteiden toimitus nopeaa ja tullut sitä mitä tilattu. Väärän tuotteen tilauksen vaihto ollut nopea.


Multitronic
  17.02.2021
Halpaa, mutta järkyttävän hidasta!

Olen tässä nyt muutaman tilauksen tehnyt Multitronicista halvan hinnan takia, mutta kolmessa tilauksessa neljästä toimitusaika viivästyy luvatusta reippaasti.

Jos siis tilaat Multitronicista, niin varaudu siihen, että 10 päivää menee helposti, vaikka tavaraa olisi "varastossa". Aivan sama otatko postitoimituksena kotiin vai noudon myymälästä.

Kilpailee Aliexpressin kanssa samassa sarjassa toimitusajoissa!
Tyyliluuri.fi
  15.02.2021
Homma toimi

Tilasin ja tuote tuli nopeasti, ei moitittavaa. Kiitos!


Verkkokauppa e-ville.com
  13.02.2021
Otsalamppu

Tilaus tuli nopeasti, lamppu on toiminut moitteettomasti ollut ahkerassa käytössä koiraa ulkoilutettaessa.


Veken Kaluste
  11.02.2021
Huonohko kalusteiden ostopaikka

Muutamia tuotteita ostaneena voin todeta, että laatu ei ole missään nimessä sieltä parhaasta päästä. Myydään halvinta mahdollista tavaraa samaan hintaan, kun muut kaupat myyvät kestäviä tuotteita. Hyvänä puolena valikoima on tietty laaja. Tuotteista ehkä voisi saada kuvaa niistä kirjoitetuista arvosteluista, mutta ainoa huono puoli arvosteluissa on se, että ne ovat tekaistuja. Veke ei juurikaan julkaise itse asiakkaiden antamia negatiivisia arvosteluja tuotteistaan, vain positiiviset tai puolipositiiviset kommentit julkaistaan. Toimitusajat ovat myös erittäin pitkät. Jos ei muualta saa ja hinta on paljon halvempi kuin muualla, niin silloin ehkä kannattaa Vekeä harkita ostopaikkana, muussa tapauksessa kannattaa suosiolla kiertää ja kaukaa.


AdLibris
  10.02.2021
Toimituksesta puuttui yksi kirja

Ei sen kummempaa, että toimituksesta puutui yksi kirja. Toivottavasti lähettävät, kun ilmoitettiin asiasta sähköisen kanavan kautta.


MyTrendyPhone
  09.02.2021
Erittäin tyytyväinen ostokseeni

Hyvin tyytyväinen ostokseeni, säilytän tämän myyjän tiedot, jotta voin tilata myöhemmin uudelleen.


Hobby Hall
  08.02.2021
Kusetus firma!

Tilattiin jenkkisänky noin puolivuotta sitten. Ja tilauksesta ei ole muuta kuin huonoja kokemuksia. Ostimme sängyn osamaksulla.

Ensinnäkin toimituskulut maksoivat n. 60e ja sänky tuli 3kk myöhässä. Eikä sitä edes kannettu sisälle asti.

Ja nyt huomasimme että sängystä on vielä melkein saman verran maksamatta kuin lähtiessä.

Sänky maksoi 599e ja toimituskulut n. 60e eli yht. 660e. Kun olimme maksaneet n. 170e jäljellä oli vielä 591e. Eli 70e vähentynyt laskun hinnasta.. Eli korkoihin mennyt ilmeisesti kolminkertainen määrä.

Joka kuukausi hintaan on tullut 8e korko ja 3e tilinkäsittelymaksu.

Soitimme hobby hallille ja sieltä vastasi huonosti suomea puhuva nainen (oletettavasti venäläinen). Kerroimme asian ja hän vastasi vain tylysti että itse olette hyväksyneet meidän maksuehdot ja että lueppa ne uudelleen. Sitten kun pyysin selittämään tämän ihmeellisen asian että miten korkoihin menee enemmän rahaa kuin itse sänkyyn hän selitti epämääräisesti vaikka mistä korosta. Mainitsi normikoron ja kuukausittaisen koron ja todellisen vuosikoron ja tilinkäsittelymaksut. Ja puhui 15%:sta vaikka meidän sopimuksessa lukee vain 1,25% koroista. Missään ei oltu mainittu monista eri koroista eikä varsinkaan 15% korosta. Ja sitä paitsi näyttäisi siltä että korot ovat yli 200% koska 170e maksusta vähenee vain 70e sängyn hinnasta. Ja nainen yritti koko ajan siirtää taakkaansa ja käski minua soittamaan laskutusyhtiölle. Vaikka eihän ne siitä tiedä muuta kuin sen mitä olemme maksaneet ja mitä maksamatta ja ne me nähtiinkin jo itse netistä joltain sivulta.

EN IKINÄ OSTA TÄÄLTÄ ENÄÄ MITÄÄN ENKÄ SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN.


Louhi Networks
  08.02.2021
Ei asiakaspalvelua

Tällä yrityksellä ei tunnu olevan asiakaspalvelua lainkaan. Asiakkaan sivut tällä kyseisen toimijan palvelimella ja nyt olen viikon odottanut ratkaisua ongelmiin - joita tuntuu riittävän.

Yllättäen, ei vastausta.

Tulen suosittelemaan asiakkaalle toista palveluntarjoajaa.


Supersaver.fi
  08.02.2021
Voit menettää rahasi ostamalla "vähän halvemmalla" Supersave

Mikäli lentoyhtiö peruu lennon ja olet ostanut sen Supersaverin kautta, et saa rahojasi takaisin.

Puoli vuotta sitten ostimme Supersaverin kautta Turkish Airlinesin lennot, jotka maksoivat lähes 2000 euroa. Turkish Airlines perui lentomme, eikä tarjonnut mitään tilalle, koska heillä ei ollut lähipäiville lentoja Malediiveille. Lentoyhtiö kertoi palauttaneensa rahat Supersaverille, mutta Supersaver ei ole palauttanut meille rahoja.

Asiakaspalvelua Supersaverilta saa 45 minuutin jonotuksella Intiasta vain englanniksi. Hyvälläkään englannin taidolla siitä "laulavasta" englannista, ei aina saa selvää. Asiakaspalveja vastaa, että ei voi auttaa. Kirjallisiin yhteydenottoisi ei vastata.

En voi ymmärtää miten Supersaverin annetaan jatkaa toimintaansa. Emme lukeneet näitä palstoja ennen varaamista. Kumpa olisimme lukeneet ja ymmärtäneet olla varaamatta Supersaverin kautta. Moni netin kirjoitusten perusteella vielä odottaa vuosi sitten Supersaverille maksamiaan rahoja.


Adapterit.com
  07.02.2021
VÄLTTÄKÄÄ Adapterit.com

VÄLTTÄKÄÄ! Sivusto on naamioitunut monessa maassa paikalliseksi toimijaksi. Tilaukset ohjautuvat Kiinaan. Tilattuja tuotteita tai rahojen palautusta on vaikeaa ellei mahdotonta saada. Hakusanalla "Power Source Technology Co., Ltd." löytyy lisää Adapterit.com kaltaisia kokemuksia.


MyTrendyPhone
  05.02.2021
Mahtava

Ostot ja palautukset ovat toimineet moitteetta =) Suosittelen


Muuttotalo Tmi
  05.02.2021
susoit

voin suositella täyden kympin suoritus omassa muutossan ja mukavat muuttokaverit! oli selkeästi edullisempi kuin isoimmat firmat mistä kyselin.


Mustekasetti.com
  05.02.2021
Huonoa asiakaspalvelua - luvattu takuu ei oikeuta mihinkään

Ostamamme tuote lopetti toimintansa. Olemme olleet yhteydessä asiakaspalveluun, joka ei auta. Myöskään laitetoimittaja ei auta. Heidän suuresti mainostamansa takuu on voimassa mutta ei sillä mitään tee, kun vian ilmentyessä sanotaan vain "Voi Voi", ostakaa uusi. Täältä en koskaan osta enää mitään.


Finink.com
  03.02.2021
Rahat meni mutta mitään ei tullut

Tilasin viikko sitten lasertulostimen värikasetin ja maksoin sen samalla kertaa. Sen jälkeen tuli imoitus, että tilaus on lähetetty pakattavaksi Kuljetuksen pitäisi tapahtua Matkahuollon kautta, mutta Matkahuollon seurannassa näkyy ilmoitus, että odotamme lähetystä kuljetettavaksi. Minkäänlaista yhteyttä ei Finink Oy yritykseen saa eikä heidän myyntiinsä lähettämääni sähköpostiviestiin ole vastattu. Tuntuu varsin epäluotettavalta yritykseltä.


Telia Inmics-Nebula
  03.02.2021
Hukkasivat palvelimen ja backupit

Ollaan maksettu aika kovaa hintaa fyysisestä palvelimesta ja erikseen turvakopioinnista. Nyt on jokin levyjärjestelmä hajonnut 19.1. ja lähestyvät sitten reilun parin viikon kuluttua sähköpostissa että korjaukset jatkuvat ja eivät pysty palauttamaan tietoja.

Schrödingerin turvakopiot ovat siis olemassa kun lähetetään laskuja, mutta ei silloin kun niitä olisi tarvittu.