Viimeiset 100 arvosteluaLouhi Networks
  21.04.2019
Ei toimi ei

palvelin hajonnut pääsiäisenä ja saavat korjattua vasta pääsiäisen jälkeen. Toivottavat hyvää pääsiäistä, mutta eivät korjaa palvelinta moneen päivään. En suosittele!


Sähkömittari.fi
  21.04.2019
Harhaanjohtavat kilpailutukset

Tarjosi kilpailutuksen ykköseksi Lumo energian. Tulos 15e/kk ja n 175e/vuosi. Solmittiin sopimus kun luotettiin tähän sivustoon. Myöhemmin ilmeni, että vain ensimmäinen kuukausi oli mitä sovittu loput 23 kk, sopimus 24 kk määräaikainen, noin tuplat luvatusta.

Eli jos ensimmäiseen kuukauteen on lyöty todella edullinen tarjous, sivusto laskee sen mukaan mikä olisi edullisin sopimus, loput kuukaudet voikin olla sitten mitä vaan. Olkaa tarkkana.


Autodoc
  19.04.2019
Specsit pielessä ja ostaja maksaa kulut

Autodoc :sin tuotetiedoissa usein specsit pielessä ja vaikka varmistat annettuja tietoja niin eivät välttämättä pidä siltikään paikkaansa. Tuotepalautukset/reklamaatiot toimivat todella nihkeästi ja valtavan vaivalloisesti kymmenien kuvien ja viestien vaihdon välityksellä useiden eri henkilöiden ja päivien jälkeen. Kävipä niinkin, että väärän osan jälkeen lähetetty vaihto-osakin oli väärä annettuihin tuotetietoihin verrattuna ja osa siten käyttökelvoton. Hintavat seurantakoodilliset palautukset maksaa asiakas itse jos tahtoo hyvityksen vääristä osista. Silloinkin hyvityksen saat vain Autodocsin ostorahana, et oikeana rahana tilillesi. On sieltä tosin joskus ihan onnistuneestikin lähetetty tavaraa.


Clamos.net
  15.04.2019
Epäluotettavaa toimintaa

En voi suositella kenellekään, koska mitään lupaukset tuotteen toimituksesta eivät pitäneet paikkaansa. Olen yhä ilman tuotetta, jonka tilasin puoli vuotta sitten.


Tattoo cafe
  13.04.2019
Ala-arvoista jälkeä

Tatuointien jälkiä kun katsoo, niin viivat ei ole suoria, ympyrät jotenkin sinnepäin. "Huippu laadukasta työtä" ei pidä paikkansa. Jos yhtään on silmää tatuoinneille, etsii ammattilaisen.


Netrauta.fi
  12.04.2019
Kuivahuussi + yleisiä ohjeita muillekkin (luottokorttimaksu)

Täältä koitin mökille tilata kuivaavaa pyttyä. Piti olla saatavilla "heti". No eipä tietysti ollutkaan ja homma venyi. Kävin tietysti hakemassa sen itse toisen ketjun liikkeestä, missä tavara oikeasti oli hyllyssä. Heikko luotettavuus...

Muuten yleisenä ohjeena sekä myöhästyvien toimitusten, toimitusvikojen, reklamaatioiden sun muiden kanssa tuskaileville ihmisille, jotka asioivat tämäntyyppisten firmojen kanssa. MAKSAKAA LUOTTOKORTILLA.

Jos tavarassa tai kuljetuksessa (josta rahdinlähettäjä oikeasti on vastuussa) on mitään ongelmaa eikä firma reagoi asiallisesti, vedän aina itse maksut jäihin luottokorttiyhtiön kautta ilmoittamalla huijauksesta. Tällöin tämäntyyppisillä kökköfirmoillakin motivaatio hoitaa asiat kuntoon kasvaa, muuten jäävät kokonaan ilman rahojaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.04.2019
Tyytymätön

Bluetooth Sabat kuulokeet olivat vialliset ja pätkivät vaikka äänilähde oli noin 2,5-3 metrin päässä!!! Huollossa vain sanottiin ettei samanlaisissa muissa ole ollut kyseistä vikaa. Tilaan tästä lähtien Wish verkkokaupasta, koska sieltä saa heti rahansa pois tai jos itse halua täysin uudet tilalle, eikä yritetä paskoja korjata!!!


Yritysrekisteri.com
  12.04.2019
Rengas365

Ei, pysty toimittamaan renkaita luvatussa aikataulussa, ei ilmoita myöhästymisestä.


Tokmanni
  12.04.2019
Tarkastakaa kuitti kassalla

Tarkastakaa aina tuotteen hinta ostovaiheessa, koska kaikkia kaupassa esillä olevia alennuksia ei automaattisesti vähennetäkään kassalla. Olen huomannut sen muutamaan otteeseen vasta kotona, mutta jokin aika sitten huomasin asian kassan näytöstä ja sanoin siitä heti myyjälle. Hän sanoi, että joo, kaikkia alennuksia ei kassalaite automaattisesti laske oikein. Hän luonnollisesti korjasi asian kohdallani, enkä sen tarkemmin kysellyt asiasta, mutta myyjän puheiden perusteella kyseessä on normaali asia. Aika uskomatonta, sillä niin monta kertaa asia on tapahtunut kohdallani, että epäilen kyseessä olevan tarkoituksellisen sumutuksen tai sitten liikkeiden sisäinen tiedonkulku on surkeasti hoidettu.

Eli tarkkailkaa kassalla aina, että hinnat menevät oikein.

Muuten asiointi Tokmanneissa on sujunut ongelmitta. Kaupat ovat hieman tylyn näköisiä, mikä on normaalia halpisketjuille toki.


Rajala Pro Shop
  10.04.2019
Hyvää takuuhuoltoa

Ostin käytetyn objektiivin, joka meni heti ensimmäisellä käyttökerralla epäkuntoon, eli jumittui kiinni kamerarunkoon. Otin yhteyttä asiakaspalveluun:

"Joo tää menee meidän takuun piikkiin. lähetä vain kamera meille niin huolletaan"

Lähetin kameran heille takuuhuoltoon:

"aprillia ei muuten menekään"

"maksaa muuten 80 e jos haluat kamerasi takaisin joten kannattaa valita 300e huolto jotta saat rahoillesi vastinetta :)"

"Lähetetään btw kamera vasta sitten kun reskontrassa näkyy että olet maksanut 240e"

Pisteenä vittuilulle loppulasku (lasku jaettiin koska olen köyhä) tuli postissa ennen kuin "takuuhuollettu" kamerani

se on boikotin paikka


Verkkokauppa.com
  10.04.2019
Koirapuisto ruoholahden myymälässä

Puolen tunnin myymäläkäynnin aikana tuli 3 eri koiraa nuuskimaan lahkeita. Mielestäni koirat eivät kuulu kauppaan joten äänestin jaloillani.

Lähtiessäni yhden koiran haukunta raikasi kassoilla. Siinäpä miettimistä, ruoholahden ympäristöstä löytyy muitakin kauppoja.


Oulanka Network Corporation
  06.04.2019
Hyviäkin kokemuksia on

Olen käyttänyt tätä palvelua noin kolme vuotta erään yhdistyksen kotisivujen alustana. Toiminta on ollut moitteetonta ja hinnoittelu edullista. Asiakaspalvelu on myös ollut hyvää, nopeaa ja ystävällistä. Yhdistyksemme ei käytä sähköpostiominaisuutta ollenkaan, joten sitä en osaa kommentoida. Ilmeisesti aikaisempi kritiikki on pääosin kohdistunut siihen. Jonkinmoisena tietoturvariskinä pidän sitä, että tiedostojen siirto palvelimelle tapahtuu ainoastaan suojaamatonta FTP-protokollaa käyttäen. Suojattua vaihtoehtoa ei ole saatavilla. Tämä pudottaa yhden tähden pois. Yhdistyksemme käyttötarkoitukset huomoiden neljä tähteä!


Opiskelijamuutot
  04.04.2019
Erittäin huono kokemus

Muutossa tavaroita ei kuljetettu ennakkoon sovitulla tavalla, paljon tavaraa vaurioitui tai hajosi. Erityisesti ohjeistettujen antiikkihuonekalujen vaurioituminen huolimattomien ja osaamattomien muuttomiesten vuoksi harmittaa. Reklamaatiota ei suostuta toimittamaan vakuutusyhtiön käsiteltäväksi vaan todetaan vaan, että ei korvata mitään. Epäasiallista käytöstä asiaa selvitettäessä. Kuittia maksusta ei saa pyytämälläkään (maksu vaadittiin käteisellä),


Vannetukku.fi
  03.04.2019
Renkaat

Sain juuri liikkeestä Vannetukku lehtisen postiluukusta. Renkaat minulle sopivat maksaisi 47,95 € . Yllättävän edullista vai onko tässä harhaan johtava mainos . Ilmoituksessa renkaat myydään monikossa eli koko setti 47,95. Mielestäni jos yksi rengas myydään tuolla hinnalla ,niin pitäisi olla HENKILÖAUTON RENGAS . KIERTÄKÄÄ KAUKAA MOINEN HUIJARI


Parturi-kampaamo Rock Beauty
  02.04.2019
Kyllä, pyöreät NOLLA tähteä!

Huonoa jälkeä, jota ei hyvitetä. Koko yritystä ei edes ole olemassa, vaikka sen nimiin laskuttaakin. Kiertäkää kaukaa!


Verkkokauppa e-ville.com
  02.04.2019
Tuotteet

Kaikki tilaamani tuotteet on vastannut odotuksiani ja laadullisesti ollut hyviä. Ja vielä hinnatkin olleet kohtuullisia.


Louhi Networks
  02.04.2019
Laskuttivat väärällä osoitteella ja katkaisivat palvelun

Louhu Networksin toiminta on uskomattoman huolimatonta. Minulle on kahtena vuonna lähetetty laskut väärällä osoitteella ja katkaistu palvelu, kun en ollut maksanut. Vanhempana naisihmisenä uskoin, että olen itse jotenkin töppäillyt ja maksoin nöyrästi viivästyskoron. Kun sitten eilen ymmärsin asian oikean laidan, lähetin vielä kohteliasta sähköpostia, jossa muistutin oikeasta osoitteesta. He ilmoittivat korjanneensa osoitteen: ja taas se väärä! Nyt jo suutuin ja kiskomalla sain miedon pahoittelun. No jos hyvä puoli pitää kirjoittaa, itselläni itse domain-palvelu on toiminut ok. Mutta asiakaspalvelua en todellakaan voi suositella.


Kotisataman deitti
  02.04.2019
En ole saanut hyvää kokemusta

Valitettavasti, ne jotka ovat ottaneet yhteyttä ovat ollet psyykkisesti sellaisessa jamassa, että haastavat heti riitaa, haukkuvat ihan kunnolla, jos en ole kiinnostunut. Näiden kanssa ei hyödytä minkäänlainen keskustelu ja mielestäni tällaiseen ei riittävästi puututa jos as. Ilmoittaa ylläpitäjille. Joten näiden kokemusten perusteella en voi suositella tätä deittipalvelua.


Verkkokauppa.com
  01.04.2019
Huijausta

Verkkokauppa mainosti lehdessä xbox one tuotetta, joka oli alennuksessa. Heti ensimmäisenä päivänä, kun tuote oli alennuksessa menin kauppaan ostamaan tuotetta, mutta sitä ei siellä ollut. Tuote ei myöskään voinut olla loppunut kaupasta, koska menin heti ensimmäisenä päivänä ostamaan tuotetta, kun tarjous oli voimassa. Myyjän kanssa sovittiin, että lähettää minulle viestiä, kun tuote on noudettavissa, olen nyt 10 päivää odottanut ja mitään ei ole kuulunut. Miten kauppa voi mainostaa tuotetta jota ei ole saatavilla?


Moppi.com
  01.04.2019
En Suosittele Moppia

Käytin palvelua kaksi kertaa, joista ensimmäisellä olin tyytväinen tulokseen kun näytin siivoojalle 119m2 asunnon alueet ja aineet joita tulisi käyttää eri pinnoilla. Työstä veloitettiin tunti enemmän kuin mitä alunperin tilattu. Minulle kerrottiin, että siivooja olisi sama, joten käytin aikaa ensimmäisen perehdyttämiseen. Toisella kerralla oli toinen siivooja ja kolmannella olisi ollut ilmeisesti kolmas, mutta avaimeni jonka luovutin edelliselle siivoojalle ei ollut kulkeutunut mukaan. Minulle on luvattu että avain palautetaan huomenna. Ilmoitan tänne palautuuko.

Moppi käyttää alihankkijoita ja siivoojilla ei ole ilmeisesti perehdytystä eikä koulutusta tehtäviin. Mopin asiakaspalvelu ei ole kertaakaan vastannut minun puheluuni ja sähköposteihin saa odottaa vastausta vähintään kaksi vuorokautta.

Olen pettynyt palveluun ja menettänyt luottamuksen sekä moppiin, että sen alihankkijoihin.

Olen toisella asunnollani käyttänyt Freskaa, joka on toiminut moitteettomasti niin siivousjäljen kuin asiakaspalvelun suhteen.


Chilinkasvattajat.com verkkokauppa
  31.03.2019
Liian vähän siemeniä

Tilasin Bolivian Rainbow siemeniä. Maksoi 2,50 euro. Pussissa oli vain vaivaiset 6 siementä. En tilaa enää mitään kyseisestä kaupasta. Kannattaa mieluummin tilata jostain ulkomailta EU alueelta. https://www.pepperseeds.eu/ tai vaikka EBAY.


Parturi-kampaamo Tixi
  31.03.2019
Volyymirpset

Noin 6 vuotta käynyt Jennyllä ripsienlaitossa ja hiustenvärjäyksessä ja aina saa olla super tyytyväinen jäljeltä. Suosittelen


Verkkokauppa e-ville.com
  30.03.2019
Luotettava, palveluhenkinen kauppa

Hyvän palvelun ripeä ja luotettava toimija.


Parturi-kampaamo Tixi
  30.03.2019
Volyymiripset

Monta vuotta Jennyllä jo käynyt ja aina hyvää jälkeä


Parturi-kampaamo Tixi
  29.03.2019
Volyymiripset

Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun! Jenny tekee työtä sydämellä ja suurella ammattitaidolla. Joka kerta saa upeat ja ihanat ripset!


Parturi-kampaamo Tixi
  29.03.2019
Volyymiripset

Olen käynyt Jennyllä ripsiä laittamassa jo vuosia ja aina ollut enemmän kuin tyytyväinen! Nopea ja ammattitaitoinen tekijä. Muutaman kerran vuosien varrella Jennyn lomien takia olen joutunut käymään muualla huoltamassa ripsiä ja koskaan ei ole tullut edes mieleen että tarvitsisi vaihtaa pois Jennyltä, päinvastoin olen ollut ihmeissäni miten huonoa jälkeä olen muualla saanut.


Verkkokauppa e-ville.com
  29.03.2019
Luotettava "sekatavarakauppa" netissä

> Laaja valikoima > hinta-laatusuhde hyvä > tuotteet pakataan hyvin, mitään ei ole päässyt särkymään > kiinasta kun tilaus tulee, toimitusaika on aika pitkä, siitä pien miinus. > kotimaasta kun tilaa, toimitus tulee nopeasti! > asiakaspalvelu pelaa, ongelmat saa aina ratkottua nopeasti.


Parturi-kampaamo Tixi
  29.03.2019
Lashlift

Minulla oli monta vuotta volyymiripset, mutta nyt halusin pitää niistä vähän taukoa ja kokeilin vaihteeksi Lashliftiä. Suosittelen kyllä lämpimästi, etenkin volyymiripsistä tai ripsistä ylipäätään taukoa pitäville. Helpottaa ja nopeuttaa tämäkin kummasti meikkaamista, kun ei tarvitse ripsiä taivuttaa. Näillä mennään hetki, mutta kesäksi otan ehdottomasti taas volyymiripset :)


Vannetukku.fi
  28.03.2019
kusetustako

kyselin kompuraa sanottiin et löytyy varastosta keräävät noin 15 min. kuin maksoin sanoin lähteväni heti hakee on parintunnin ajomatka. sanoivat että on ruuhkaa ei ehkä saakkaan samana päivänä.!!!!


Zooplus
  26.03.2019
Zooplus ja kotiinkuljetus

Zooplus kotiinkuljetus ei todellakaan toimi. Sanoivat, että olivat käyneet ovella, kukaan ei soittanut tai en saanut tarkkaa aikaa milloin toimitus toimitetaan. Jouduin kaikki todella painavat paketit hakemaan postista. Tilanne ei ole näköjään muuttunut mihinkään. Seuraavalla kerralla ostan tuotteeni muualta.


Ellos
  26.03.2019
Kankea ja hankala nettikauppa

Tilasin juuri uuteen asuntoon kalusteita. Kävi ilmi että niitä ei voi ennen tiedon siirtymistä maistraatista lähettää mihinkään toiseen osoitteeseen kuin se mikä maistraatissa tällä hetkellä lukee. (Outoa, entä lahjat, kesämökit yms?)

No tein muuttoilmoituksen nopeasti, lähetin sähköpostia ja soitin asiakaspalveluun 2 kertaa varmistaakseni että tulevat oikeaan paikkaan, eivätkä vanhaan osoitteeseen.

2 viikkoa tilauksesta vanhan kotikuntani rahdista soitetaan klo 20 että "mihinkäs laitetaan kun 2 osoitetta lukee?" -> olisivat menneet vanhaan osoitteeseen ellen olisi vastannut soittoon.

4 päivää vielä tästä postimies soittaa arkipäivänä klo 12 että "missä olet?, teille on rahti" ilman mitään ennakkoilmoitusta. Onneksi oli vapaapäivä ja ehdin lähikaupasta juoksemaan kotia vastaanottamaan lähetyksen.

Ja kappas, lähetystä purkiessa ja kalusteita kootessa kävi ilmi että pöydästä puuttuu jalat kokonaan. Eikä kellään ole tietenkään Elloksella hajua missä ne mahtavat sijaita kun seurannassa lukee "kokonaan toimitettu" ja lasku tuotteista pitäisi maksaa 3vrk päästä.

En enää ikinä lähde tähän rumbaan..
TuningStudio.fi
  24.03.2019
Uusi moottori hoitui helposti

Peugeot 308-autoni moottori hajosi. TuningStudio.fi tarjosi tehdaskorjattua vaihtomoottoria. Ainoana sieltä myös soitettiin perään ja kysyttiin miten halusin auton korjauttaa. Lopulta hoitivat sekä moottorin että moottorin vaihtotyön teettämisen. Kaikki meni niinkuin sovittiin, ja hinta-arviot pitivät.

Sain hyvät neuvot uuden moottorin sisäänajoon, ja muutenkin autonpitoon. Mielestäni on ihan kohtuullista antaa täydet 5 tähteä kun palvelu oli ystävällistä ja kaikki meni niinkuin piti.


Verkkokauppa e-ville.com
  24.03.2019
E-ville

Olen tilannut useita tuotteita e- villestä netin kautta. Tuotteet tulee melko nopeasti ainakin jos se löytyy suomen varastosta. Asiakaspalvelu toimii hyvin ongelmatilanteissa. Heiltä löytyy laajasti eri kategorioiden tuotteita. Kiinasta tilatessa toimitusajat voisi olla hieman lyhyemmät. Tuotteiden palautus on helppoa postin kautta.


MyTrendyPhone
  23.03.2019
iPod piuha

Ostin mytrendphone verkkokaupasta iPodiin latauspiuhan, toimitus postilaatikkoon ok, piuhalla ei tehnyt mitään, joten tuli ensimmäinen ja viimeinen ostos samalla kertaa.


Verkkokauppa.com
  22.03.2019
verkkokauppa.com valehtelee!

toimitusajaksi luvataan tilauksessa max 1-2päivää, viikko meni eikä mitään kuulunut. jos jotain tärkeää tilaatte vaikka lapsellenne lahjaksi niin täältä ei sitä kannata tilata, kun kusettavat päin näköä maksavaa asiakasta, kivahan se on lapselle kertoa että lahjaa ei olekkaan kun se on hidasteltu ja hukattu verkkokaupan toimesta,

asiakaspalvelussa joojoo-mies kertoo että hoidetaan hoidetaan ja lupasi informoida saman päivän aikana, no mitään infoahan ei tullut saman päivän, eikä seuraavankaan päivänä. uskomattoman huonoa asiakaspalvelua kun edelleenkin on paketit hukassa viikonpäivät.

tästä kaupasta en tilaa enää mitään, ei taida täällä peräjunttilasta saada mitään enää järkevästi, tilaan tulevaisuudessa tavarani ulkomailta, kun viikon toimitusajalla saat samat tavarat vaikka kiinasta.


Finink.com
  21.03.2019
Kiitos!

En muista saaneeni aiemmin näin rehtiä ja ripeää palvelua nettikaupasta. Tein reklamaation tilaamistani tarvikevärikaseteista jotka eivät suostuneet toimimaan. 24 tunnin kuluttua tästä palautteesta, sain postiin toimivat alkuperäiskasetit, jotka ovat minulla jo käytössä! Yes!


Fiksaa.fi
  21.03.2019
Hyvää toimintaa

Alkuperäsiä- ja tarvikeosia moneen merkkiin, hyvä tarvike valikoima. Palvelu pelas hyvin mailin kautta ku piti yhtä osaa kysellä. Ei pahaa sanottavaa. Tilaan uudestaankin.


Osoite Internet
  19.03.2019
huijarilafka

sinne ei edes saa yhteyttä yhteystiedot vääriä ainakin ajan suhteen Puhelimet eivät vastaa


Power
  18.03.2019
Ei tarvitse myydä samaa, mikä luvataan

Ostin jokin aika sitten hiilihapotuslaitteen, mistä on markkinoilla kahta eri versiota: megapack, missä kaksi juomapulloa, ja toinen, missä vain yksi.

Tarjoukseen tuli megapack, ja myös luettelo tarvikkeita, mitä paketista löytyy oli mainoksessa. Lähdin kauppaan. Myyjä kysyi, voiko auttaa, ja en olisi tarvinnut, mutta kerroin, mitä etsin hyllyltä nimellä. Myyjä näytti pakkausta ja ihmettelin, eikö se ole tarjouksessa. Myyjä oli varma, ettei. Pari kertaa lisää kysyen hän edelleen on varma. Sitten nuori nainen tulee paikalle ja näyttää tuotteen, ja myyjä käy tarkistamassa, onko tarjousta. Kohta hän palaa ja ojentaa syliin tuotteen. En siinä vaiheessa tarkista, onko oikea versio. Myönnän. Maksettuani menen kotiin ja ihmettelen, miksei paketti ole megapack, mutta sitten laitetestaus vie huomion. Laite päästää vedet läpi. Nopea yhteys asiakaspalveluun ja lähden kauppaan, missä myyjä testaa, toimiiko se, ja kun ei,hän sanoo, että lähtisin toiseen liikkeeseen hakemaan vastaavaa. Se on kaukana, joten pyydän testausta, että laite toimii. Tämän uskotaan onnistuvan. En omista autoa, joten pyysin turhan matkan tähden. Myyjä muistaa aukioloajat toiselle liikkeelle väärin. Liike on jo kiinni, kun olen siellä. Siis uusi 2 h reissu seuraavana päivänä. Oma moka, kun en tarkistanut myyjän puheita.

Seuraavana päivänä saan tuotteen, ja taasen liikkeessä ei ole megapackversioita, mihin vaihtaa,huomaan,enkä kysy niistä, sillä arvelen, että sitä on kysyttävä sieltä, missä on maksettu. Huomaan, että netissä ei ole tavisversioita tarjolla ollenkaan haulla, myymäläsaatavuudetkin löytyvät, mutta löytyy vain megaversio, eli tuotetta on todennäköisesti tullut vain tavisversioita ja sitä kaupataan megaversiona.

Testaan tuotteen itse ja otan sitten sen. Päätän käydä seuraavana päivänä kysymässä, miksi kaupoissa ei tarjota samaa versiota kuin mainostetaan, sillä samahan voidaan myös tehdä muissakin tuotteissa.

Seuraavana päivänä käyn asiakaspalvelun kanssa sähköpostia. Siellä neuvotaan, että myynnissä oli megaversio, käy myymälässä. Laitan myymälään viestiä, miten puutteet hoidetaan, ovatko tietoisia? Ei vastaa, lähden käymään.

Paikalla kassalla kaksi myyjää. Toinen on kassa. Kerron käyneeni viestiä asiakaspalvelun kanssa ja kehotettu käymään. Kassa sanoo, että hän saa vasta nyt viestini. Myyjä irvailee testaamisestani ja myöntää, että heillä ei ollut ollenkaan megaa, joten myytiin tavisversioita, ja että varmaan on sanottu ostaessa. Kassa sanoo samaan viidesti, että pullot voi ostaa erikseen. Sanon, että ei ole sanottu mitään ostaessa, ja että tietenkin voi ostaa erikseen, mutta jos myydään jotain, minkä mukaan tulee jotain, tulisi saada myös tuotteet. Myyjä ja kassa eivät ole samaa mieltä, sillä heillä ei ole ollut myynnissä artikkelia, mikä oli mainoksessa. Korvaavasta tuotteesta ei lukenut myöskään missään mitään. Myyjän mukaan se, että on myyty tuote, mikä on, se on myyty, ja sillä selvä. Koska myyjä ja kassa vaihtavat katseita minusta,sanon, että haluan tavata myymäläpäällikön ja kysyä, onko tämä oikea tapa toimia, miten toimitte. Hän ei kuulemma ole paikalla. Haluan yhteystiedot, mutta niitä en saa, sillä myyjä lähtee hakemaan minulle ylimääräistä, pientä pulloa laitteeseen. Otan tuotteen. Mutta en ole tyytyväinen. Tapa, miten kohdellaan, kun asiakas on maksanut, ja miten tuotteen korvaaminen on tehty, huolestuttavat. Ei niinkään tässä, vaan jatkossa. Kun ostat esim. sen puhelimen, saatko edellisen version uuden hinnalla silloinkin, mutta on asiakkaan asia huomata????

En voi suositella. Asiakaspalvelu oli hyvä e n n e n maksua ja silloin, kun se oli lähellä joutua peruutetuksi, kun laite 1 oli rikki. Sen jälkeen kassa on tehnyt asiasta ilmeisesti pilaa, ja asiakas on täysi roska.


Jimm's PC-Store
  18.03.2019
näytönohjain takuu

Ostin näytönohjaimen joka oli rikki uutena (micro kuvissa joita ottivat näkyy naarmu piirisarjassa). Olin sen kuulemma itse aiheuttanut joten takuu ei korvannut. Tilaan jimmsiltä edelleen mutta vain tuotteita joissa takuusta ei ole niin väliä.


Verkkokauppa e-ville.com
  17.03.2019
Power 5

Akun kesto huippua! Pikalaturi vaivaton, kottiin tulles heittää kapulan vaan sen päälle!


Parturi-kampaamo Tixi
  17.03.2019
Volyymiripset

Suosittelen lämpimästi Parturi-kampaamo Tixin ripsipalveluita. Ammattitaitoinen tekijä, sekä näyttävät ja kestävät ripset!


Kassavirtanen Oy
  15.03.2019
Edullisin laskutuspalvelu!

Käytin Kassavirtasta kahden eri projektin yhteydessä ja homma pelitti moitteetta. Ainakin toistaiseksi tuntuu olevan selkeästi markkinoiden halvin vaihtoehto parin % palvelumaksulla, joten voin suositella freelancer ja muihin laskutushommiin!


Teknikmagasinet
  15.03.2019
löytönurkan tarjoukset vuodesta toiseen

tuo lähinnä ihmetyttää sama milloin katsoo niin edelleen riittää samaan hintaan. en ole nähnytkään tiettyjä tuotteita myydyn kalliimmalla. Mutta mikäs siinä jos Cobran puhelimet löytyy 10e halvemmalla kuin muualta.


Netrauta.fi
  13.03.2019
Netrauta on ihan kamala kokemus!

Ostimme uudet allaskaapit Netraudasta. Allas oli viallinen (rikki), ja laatikoston kiskot vääntyneet. Netrauta tarjosi 10% alennuksen, joka tietenkin on ihan naurettavan pieni hyvitys rikkinäisistä tuotteista, jotka he eivät pysty myymään eteenpäin. Uuden tilaaminen tilalle olisi taas kestänyt viikkoja, ja remonttimiehen aikataulu oli tiukka. Vielä yrittivät syyttää meitä niiden virheestä. Ihan käsittämätöntä touhua. Älkää tilatko täältä, palautuskin postin kautta tapahtuu omalla kustannuksella!

Never again Netrauta!


Indecoria
  13.03.2019
Ei vaihto/palautusoikeutta!

Miten voi olla että ei voi palauttaa tuotteen kahden viikon sisällä kun missään indecoriassa lue sellaista sääntöä että osto on päätös. Tämä liike poikkeaa kaikista muista tämmöisellä typerällä systeemilla.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  13.03.2019
Sinnekö meni?

Tilasin 3.12.2018 CSG Networks 10-12 dBi 4G/LTE/3G/WLAN kaksoisantennin 214,90€ verkkopankilla maksoin. Toimitus kesti jonkin aikaa ennakoitua pidempään. Ok, ei hätiä. Saapui postiin 15.1.

Totesin kiireiltä ennätettyä, että aiemmin hankitut suunta-antennit toimii paremmin joten palautus 10.2.2019 ja perillä heillä postin lähetysseurannan mukaan 12.2.2019. Luvatun 30vrk mukaisesti siis.

Tähän päivään mennessä ei ole palautuksen jälkeen kuulunut pihaustakaan myyjän suunnalta. Kysellyt olen sähköpostin välityksellä 3.3., 11.3. ja tänään 13.3. aamulla.

Vaikea olisi käydä kyseistä yritystä suosittelemaan.


Gigantti
  12.03.2019
Varaa ja nouda -"palvelu" gigantissa

Tilasin kameran gigantin verkkokaupasta 9.3.2019 klo. 07:15 (Varaa ja nouda -tilaus, noutopaikka Gigantin Lommilan liike Espoossa). Sähköpostivahvistus tilauksesta tuli välittömästi ja klo. 10:10 minulle tuli tekstiviesti: "Hei, kiitos tilauksestanne. Varaamanne tuote on noudettavissa Lommilan Gigantin tietokoneosastolta, olemme auki arkisin 10-20 jne."

Ajoin n. 1,5 tuntia kyseiseen liikkeeseen kuullakseni että "valitettavasti meillä ei olekaan kyseistä tuotetta, todennäköisesti virhe varastosaldossa". Asiaa "hoitaneen" myyjän ehdotus oli että voisin noutaa kyseisen tuotteen toisella puolella Helsinkiä sijaitsevasta myymälästä jossa niitä "varmaankin on" (ei tarkistanut asiaa ainakaan minun läsnäollessa mitenkään), sitten kyseinen myyjä kysyi että haluaisinko kuitenkin maksaa kameran ensin heidän liikkeessään (Lommila) ja sen jälkeen noutaa sen heidän gigastorestaan. En halunnut :)

Se että tilaat tuotteen Gigantin verkkokaupasta liikkeestä noudettavaksi ja kyseisestä liikkeestä myyjä lähettää tekstiviestin että nyt tuote on noudettavissa liikkeestä (jopa noutopiste liikkeen sisällä mainittu erikseen) ei siis tarkoita sitä että tuote oikeasti on noudettavissa/olemassa.

Tarkoitukseni oli varmistaa että tuote oikeasti löytyy myymälästä ennen kuin lähden kolmeksi tunniksi ajamaan sen noutaakseni ja näin kävi. Loppujen lopuksi ajoin heidän kilpailijansa liikkeeseen ja ostin kameran sieltä.
Verkkokauppa e-ville.com
  12.03.2019
E-Ville tilaukset

Olen tilannut useita tilauksia Villeltä ,toimitukset ovat olleet ajallaan ja Mäntsälän toimipiste hyvin palvelualtis Suur kiitos koko tiimille


Parturi-kampaamo Tixi
  11.03.2019
Tuuheat volyymiripset

Parturi-kampaamo Tixin Jenny osaa tehdä oikeasti tuuheat volyymiripset! Tuntuu, että harva osaa tehdä sellaisia oikeasti tuuheita. Ja pysyvyyskin ollut erinomaista. Suosittelen


MyTrendyPhone
  11.03.2019
Puhelin huolto

Puhelimeni kävi huollossa, piti kestää 4-8pv, kesti 4vkoa. En suosittele.


Puhelinfix.fi
  11.03.2019
Ipad mini1 LCD-näyttö

Ostin joulukuussa Ipad mini1 LCD-näytö asensin näytön kuten ohjeet neuvoivat. LCD-näyttön alkoi vilkkua alaosasta kirjoittaessani. Sanoivat että tutkivat näytön sen perusteella määrittävät saanko fyrkat takaisin vain en.


Verkkokauppa e-ville.com
  10.03.2019
Suosittelen

Olen E-villestä tilannut kolme kertaa ja joka kerta tuotteet ovat tulleet sovitusti ajallaan. Palautuksista ja takuista ei kokemuksia, koska niille ei ole ollut tarvetta.

Mielummin tilaan kyllä E-villestä kuin suoraan Kiinasta.


Vannetukku.fi
  07.03.2019
Hyvää palvelua

Jo viidet kumit ostettu Vannetukusta, kaikki sujunut hyvin. Seuraavaksi kokeilen uusia kotimaisia Kontio-kesärenkaita.


Rentalcars.com
  06.03.2019
Huippuluotettava Suosittelen

Mulla on ongelma erään paskavuokraamon kanssa.

Rentalcars kuitenkin auttaa mua, koska olen sen kautta vuokrannut.

Ehdottomasti Rentalcars!!!


Parturi-kampaamo Tixi
  06.03.2019
volyymiripset

Vaihdoin n. pari kuukautta sitten Jennylle ja en voisi tyytyväisempi olla! Olen todella pitkään tuskaillut huonosti pysyvien ripsien kanssa ja nyt uskon löytäneeni tähän ratkaisun: hyvä tekijä! Olen aikaisemmin joutunut käymään huolloissa max. reilu 2vkon välein ja nyt ensimmäisellä kerralla pystyin olemaan helposti 3vkoa ja nyt tänään tuli täyteen 4vkoa edellisestä huollosta ja ripset näyttävät edelleen yllättävän ok

Kiiitos Jenny!


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  05.03.2019
Toimittamaton tilaus

Olen tilannut ja maksanut 14.2 ja 20.2 kaksi eri tilausta joita ei ole vielä toimitettu. Tilattaessa toimitusajaksi ilmoitettiin 4-6 arkipäivää. Ei vastaa puheluihin eikä soittopyyntöihin! Mitä tämän firman kanssa kuuluu tehdä?


Mikkelin Valokuvausliike Oy
  05.03.2019
Passikuvat

Piti uusia passit. Tarvittiin kuvat. Käytiin Mikkelin Valokuvausliikkeessä. Oivallista palvelua. Ystävällistä, sujuvaa ja neuvojakin saatiin sähköiseen palveluun Jäi hyvä tunne. Ja erityisesti nyt, kun passit on uusittu, tämä yhteistyö viranomaisten kassa on aivan loistavaa. Kiitos.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  04.03.2019
Dropshippausta älyttömään hintaan

Lapsena opetettiin, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, pitää sitten olla hiljaa. Mutta pakkohan tästä on suunsa avata...

Firman tarkoituksena tuntuu olevan tavaran tuputtaminen suurella volyymillä hyväuskoisille hölmöille. Kamppeet toimitetaan Kiinasta hurjalla hinnalla verrattuna siihen että ostaja tilaisi tavaran itse - mitään eroa ei toimituksessa ole, tuote saapuu ruskeassa kirjekuoressa maailman laidalta, mutta oikean hinnan ja maksetun summan erotus menee tämän roskapostittajan taskuun.

Kyseinen lafka Listaa myös tuhansia kohteita huutokaupoissa, mutta mistä tahansa erehdytkään tilauksen tekemään, älä käytä oikeaa sähköpostiosoitettasi, niin kuin itse erehdyin tekemään... spämmistä ei pääse eroon, vaikka kuinka yrittäisit perua "uutiskirjettä".

Rihkamakauppaa voisi suositella, jos yritys oikeasti toimittaisi varastossa olevaa tavaraa järkevällä toimitusajalla (tällaisiakin löytyy Suomesta), mutta kuukausi taitaa olla se vakio odotteluaika tässä tapauksessa. Onneksi voi säästää ja tilata tavarat kaukomaista myös itse.


Louhi Networks
  04.03.2019
Kertaakaa asiakaspalvelu ei ole vastannut kysymykseen

Silloin tällöin tulee kysyttävää. Kertaakaan ikinä koskaan ei saa vastausta siihen mitä kysyy vaan vastataan mitä asiakaspalvelujan mielessä liikkui ennen tiketin aukasua. Lisäaika jonka vaatis asiakaspalvelijalta se 40 merkkiä pitkä sähköposti loppuun ja sisäistää mitä oikeesti kysyttiin ois käytännössä sekunteja, mutta kun ei niin ei.

En voi suositella pahimmalle vihamiehellekään.


Travellink
  04.03.2019
Rahastusta

Travellink laskutti varauksesta 3 kertaan ja asian selvittely puhelimitse suomen kielellä ei ollut mahdollista. Englanninkielinen "asiakaspalvelija" puhui kieltä,jota oli mahdoton ymmärtää ja jäi mielikuva, että hänkään ei ymmärtänyt minun puhettani (joka nyt ei varmaan parasta englantia olekaan). Koska ylilaskutus oli lähes 6000 euroa ja asiaa ei voinut selvittää, oli pakko kiireesti peruuttaa varaus. Peruutukseen suostuttiin armollisesti usean sähköpostin jälkeen (sekä hotelli että lentoliput ilmoitettiin peruutetuiksi). Tästä huolimatta heidän laskutusyhtiönsä Klarna perii edelleen lentolippujen (peruutettujen!) hintaa eli yli 600 euroa. Eli heille pitäisi maksaa tyhjästä. Asia on Euroopan kuluttajakeskuksen selvitettävänä. En tosiaan voi suositella!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  04.03.2019
Huijarifirma - KIERRÄ KAUKAA!

Terve!

Varo tätä kauppaa! Halvathinnat.com huijaa - lue vaikka näitä ihmisten kokemuksia.

Täältä tietoa oikeuksistasi, kuluttajansuojasta ja mm. reklamaatiosta: https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/

KUN SINUA ON KOHDELTU LAIN TAI HYVÄN KAUPPATAVAN VASTAISESTI, TEE VIRANOMAISELLE KULUTTAJANSUOJAAN ILMOITUS TÄÄLTÄ: https://asiointi.kkv.fi/fi

Minä tein!

Ostin kaupan markkinoiman "alkuperäisen" puhelimen akun hyvässä uskossa. Tuote ei vastannut myyjän esittämää eikä ole alkuperäinen akku. Se ei mm. vastaa spekseiltään alkuperäistä akkua eikä ole myyjän kuvassa esittämän näköinen.

Se saapui teipillä kokoon kyhätyssä avatussa pakkauksessa vaarallisen laturin sisällä (näkisittepä, liittäisin tähän kuvat jos voisin).

Asiakaspalvelusta tuntematon henkilö vastaa ja kertoo, että saan palauttaa sen omalla kustannuksellani Belgiaan. He maksavat kuulemma palautuksen käsiteltyään tuotteen arvon ilman omia postikulujaan 2,95€ ja minun kulujani Belgiaan (eli tuotteen arvon verran), joten homma ei tietenkään kannata.

Kauppa on suomalaisessa yritysrekisterissä ja sen kotipaikka on Suomessa, mutta sivujen mukaan kotipaikka on Hong Kongissa ja edelleen kertovat Suomen lain vastaisesti soveltavansa täällä Hong Kongin lakia.

Boikotoikaa tätä roskakauppaa!

Vaaditaan heitä yhdessä tilille sikailustaan!

Kivaa päivää kaikille! - paitsi Halvathinnat.comille.


Dplay
  03.03.2019
Surkea valikoima.

Aivan surkea valikoima ohjelmia. Lähes kaikki maksullisia. Kenelle tämä on tarkoitettu ja kuka tätä roskaa katsoo? Ei ymmärrä...


Salon REZA
  01.03.2019
Epäsiisti

Olin alkuviikosta parturileikkauksessa,walkin asiakkaana, jonka teki varttuneempi tumma rouva. Jälki oli erittäin ammattimainen mutta liikkeen epäsiisteys ihmetytti. Lattiat täynnä hiuksia ja kuraa, liikkeessä ei taideta siivota säännöllisesti. Arveluttaa miten työvälineet puhdistetaan asiakkaiden välillä, seuraavalla kerralla valitsen siiistimmän liikkeen.


Travellink
  01.03.2019
Palvelu jota ei ole, tökkii

Olin ostamassa lentolippuja Travellinkilta, mutta maksu ei mennyt läpi ja he ilmoittivat(minä ymmärsin, että jos ei myönnetä, niin ei myönnetä) "Valitettavasti emme ole voineet myöntää lippua, koska korttimaksu on hylätty. Tavallisia syitä ovat maksutapahtuman hylkääminen kortin myöntäjän toimesta, annetun suojakoodin tai voimassaolon päättymispäivän virhe, riittämättömät varat tai tilin luottoraja. Ota yhteyttä kortin myöntäjään, jolta saat tietoja. Haluamme tarjota sinulle seuraavat vaihtoehdot: Ota yhteyttä pankkiisi, pyydä maksun hyväksymistä ja anna samat korttitiedot, jolloin yritämme maksun hyväksymistä uudelleen. Anna toisen kortin tiedot Jaa maksu kahdelle eri kortille Vahvistaaksesi varauksesi ota meihin yhteyttä soittamalla mahdollisimman pian numeroon: Suomi: 753263851 Travellink ei voi aina taata lentoyhtiön tarjoamia lentovaihtoehtoja, koska lentojen saatavuus voi muuttua milloin tahansa. Muistathan, että jos varaukseesi kuuluvia lentolippuja ei toimiteta, lentoyhtiö voi peruuttaa lentosi. Toivomme voivamme palvella sinua jälleen pian. Ystävällisin terveisin Travellink asiakaspalvelutiimi" Soitin tuohon numeroon. Se ei ollut käytössä, niin siellä sanottiin. Soitin asiakaspalvelunumeroon +358 75 3263851 jota mainostettiin Ma-Pe klo 9-17 saa suomen kielistä palvelua. Valitettavasti siellä sanottiin, että tällä hetkellä ei suomenkielisiä palvelijoita ole vapaana.....soitin monena päivänä.... No eipä siinä vielä, mutta Visa-tiliäni olikin velotettu osittain,... Soitin pankkiin sieltä kehoitettiin tekemään reklamaatio ensin Travellinkkiin ja sen jälkeen pankkiin, jos ei oikene. Ostin sitten lennot Finnairilta ja maksoin ne suoraan pankkitililtä, koska reissuun oli päästävä. Travellinkin lentoliput kummittelevat sähköpostissani toinen -odottaa ja toinen on -peruutettu. Kokemus tämäkin. Ainakin muistan. Ole sinä tarkempi. Vielä yhteydenotto kuluttaja-asiamiehelle. Olis muutakin tekemistä.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  01.03.2019
Viallinen tuote

Pakko tässä on arvostella myös ostamaani tuotetta, koska se ei toimi. Kamera herjaa että kortti on viallinen, toinen pyyttää alustaa ja sitten ilmoittaa että muistikortti on viallinen. Ensinnäkin toimitus kesti luvatusta 5-15 arkipäivää 27 arkipäivää ja kaiken lisäksi tuote ei toimi. Kannattaa pysyä kaukana tästä nettikaupast! Hyviä puolia ei ole lainkaan.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  27.02.2019
Huono palvelu ja epävarmat toimitukset. Vältä tätä

Joulukuu 2018 puolessa välissä tilasin 4 tuotetta. Näistä kolme tuli reilussa kuukaudessa. Nyt helmikuun 2019 lopussa edelleen odottelen Kiinasta lähetettyä muistikorttia. Asiakaspalvelu kehottaa tekemään Postille reklamaatiota. No miten tehdä kun ei ole mitään tietoa kuka on lähettänyt, koska ja mistä. Tilauksen peruutukseen ei suostuta vaan haluavat lähettää uudestaan. Olisiko juhannukseksi perillä.… lafkan antama asiakaspalvelun puhelinnumero on jatkuvasti tilassa "numeroon ei saada yhteyttä".


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  27.02.2019
Rikosilmoitus

Hei, sama juttu tilauksellani. Pitäisikö tehdä yhteinen rikosilmoitus?


Clamos.net
  27.02.2019
Oma kokemukseni tältä viikolta

Tilasin maanantaina ja tänään keskiviikkona tilaus saapui minulle. Olen siis itse enemmän kuin tyytyväinen ja voin suositella heitä! Kaikki tuotteet olivat mitä pitikin, sain ilmaisen lahjan tilaukseeni ja tilaus saapui alle 2 vuorokaudessa. :) Ja plussaa suomalaisuudesta, kannatan mielelläni kotimaisia yrityksiä.


AdLibris
  27.02.2019
Mitä on tapahtunut Adlibrikselle? Ei enää hyvä nettikauppa

Pitkän tauon jälkeen tilasin pahaa aavistamatta neljä karttaa Adlibrikselta. Olen vuosien aikana tilannut monet kirjat sieltä, eikä toimituksissa ja palautuksissa ole koskaan ollut ongelmia. Ja jos harvoin on ollut, olen saanut apua soittamalla as.palveluun tai lähettämällä sähköpostia johon olen saanut vastauksen nopeasti. Tällä kertaa oli toisin! Lähetyksestä puuttui yksi kartta, jonka tilalla oli joku halpispokkari. Yksi kartoista oli rikki. Toinen kartoista oli turha ja pitäisi palauttaa. Tässä vaiheessa huomasin, kun nettisivuilta etsin tietoa as.palvelusta että sitä samaa ei juurikaan enää ole... Ei ole puhelinnumeroa minne voisi soittaa, chatti on aina varattu eli ei toimi. Sähköpostiini vastattiin vasta kolmen päivän kuluttua, kylläkin ihan ystävällisesti lupauksin postittaa minulle tilaamani puuttunut kartta. (En ole vieläkään saanut sitä ja tilauksesta on nyt kulunut yli kaksi viikkoa). Asiakaspalautuksen postimaksun joutuu nykyään maksamaan itse, jos tämän olisin huomannut tilatessa niin ei olisi tullut kauppoja. Joten kehotan pysymään kaukana uudesta Adlibris nettikaupasta. Sen verran on palvelu mennyt huonompaan suuntaan.


La Chica
  27.02.2019
Iloinen & tyytyväinen asiakas

Olen käynyt Kaaren La Chicassa jalkahoidossa ja useita kertoja olen laitattanut geelikynnet . Minua on palvellut mieshenkilö joka kerta on ole ollut todellakin tyytyväinen " hoitoihin " . Kynnet kestävät hyvänä jopa 5 - 6 viikkoa , aikaisemmin kun laitatin muualla niin max 3 viikkoa ja hups , lakat tiessään ! Siisti ja kliini myymälä , hyvä , asiallinen ja ammattitaitoinen palvelu . Suosittelen lämpimästi Kaaren La Chicaa.


TuningStudio.fi
  26.02.2019
Loistavaa asiakaspalvelua!

Todella huikean hyvää asiakaspalvelua TuningStudiossa!

Tyttäreni auton alustan kanssa tuli ongelmia katsastuksessa ja näyttikin ensin siltä, että melko kallis jousien vaihto on tehtävä ja sitten muutoskatsastukseen.

Onneksi saimme asiantuntevaa palvelua TuningStudiolta ja heidän ohjeidensa avulla asiat hoituivat loppujen lopuksi ja auto läpäisikin katsastuksen.

Suosittelen lämpimästi muillekin, kysymyksiini vastattiin nopeasti ja selkokielellä, itse kun en mikään autotietäjä ole :)

t. Janne / Vantaa


Jimm's PC-Store
  26.02.2019
Toimitusajat

Kasattavien koneiden toimitusajaksi luvataan 1-3 viikkoa,todellisuus on 1.5 kuukautta. Ei mikään hetkellinen ongelma tai ruuhka. Tästä valitettu jo viime kesänä. Liikkeen puolesta asialle ei ole tehty mitään, sivuilla väitetään edelleen että ajat ovat 1-3 viikkoa. Koneiden kauppa kyllä tyssäisi hyvin äkkiä jos todellinen toimitusaika ilmoitettaisiin. Nykypäivänä 1.5 kuukauden toimitusaika on lähinnä huono vitsi.


Koirahoitola Fallen Haus
  25.02.2019
Ei enää ikinä!

Koira oli tahmainen,haisi p**kalle.

Koska on siisti ja suhtautuu omiin jätöksiin terveesti oliko toisen hoidokin jätöksiä käytetty pelotteena/rankaisuna?:(

Epämääräinen läävä. Emme pyynnöstä huolimatta päässeet tarkastamaan tilaa etukäteen. Tullessamme huomasimme että pas...nen vanha navetta. Likaa,sotkua,nauloja irtolankuista. Lento lähdössä eikä muita hoitolapaikkoja :(

Koira söi hysteerisenä, kuin ei olisi viikkoon saanut ruokaa.

Vapisi ja t o d e l l a haisi "hoidon" jälkeen.

Tämän takia auton otsonointi. Kalliiksi tuli!:[

Isäntä EI herättänyt luottamusta. Ei kirjannut koiran tapoja, tyynnyttelykeinoja, arkea,tottumuksia jne. Erikoisen oloinen Ilmoitin LäEL:lle, en kuulemma ole ensimmäinen. Toivottavasti moinen loppuu kokonaan >:(


Salon Choice
  25.02.2019
Pata päässä

Kävin Kampin Choicessa. Näytin kampaajalle kuvaa mallista, jonka haluan, myös hiusten pituus näkyi kuvassa selkeästi. Päähäni leikattiin lyhyt pataleikkaus. Hyvitystä tästä mokasta sain vajaa kahdeksan euroa. En mene enää koskaan kyseiseen kampaamoketjuun. Olisin ymmärtänyt mokan, jos olisin yrittänyt vain suullisesti kertoa mallia, mutta kun minulla oli näyttää kuva, niin ymmärrys loppui kyllä siihen. Alun pitäen luulin, että kampaaja alkaa kerrostaa hiusten pituutta, kun ensimmäinen leikkauskierros oli ohi, mutta eihän se tietenkään ollut niin.


Verkkokauppa e-ville.com
  25.02.2019
Kiina tuotteet.

Ostin parivuotta sitten Oukkidoukin ja ei siitä sen enempää se käy ja kukkuu hiukan kömpelö mutta enhän mitään puhelimien Cadillakkia tilannutkaan. Kritiikki kohdistuu ainoastaan toimitus aikoihin Kiinasta tuleviin lähetyksiin. Osalla paketeista mennyt jopa 2kk ja joku paketti jäänyt tulematta kokonaan, no eihän niitä tulemattomia ole tieten tarvinnut maksaakkaan mutta kun tilaa niin jotenkin sitä vaan oottaa, että paketti olisi noudettavissa lähipostista. Uskon kyllä, että paketit on postitettu mutta Kiinasta on pitkä matka ja kaikkea voi näköjään välillä sattua.


Gigantti
  23.02.2019
Todella hidas toimitus

Tilasin gigantin Raison myymälässä hyllyssä olevan tuotteen 13.2.2019. Lupasivat toimitusajaksi 5-8 pv. 9. pv:n kohdalla 22.2. tiedustelin kun mitään ei ollut kuulunut. Lupasivat selvittää missä on. No illalla sitten tuli postin seurantakoodi. Tuote ei ollut vielä edes saapunut postille. Siinä luki, odotathan. Tätä kijoittaessani odotusta on jo 10 pv. Pakko oli gigantista tilata kun ei muualla ollut. Käyttäkää mielummin vaikka Verkkokauppa.comia, toimitukset 99% aina 2 pv smartpostiin. Jo toistuvasti gigantin toimitus sucks.


Veikon Kone Oy
  22.02.2019
mp

Sain Veikon Koneen netikaupasta viallisen tietokoneen, siis ei auennut, joten emme ole voineet sitä käyttää. Veikon Koneesta sanottiin, että pitää laittaa huoltoon. Olin hiemen ymmälläni, sillä palautusehtoloissa sanotaan, että jos on viallinen tuote niin Veikon Kone maksaa palautuksen ja olin varmaankin ymmärtänyt väärin, että niin kuin muissakin nettikaupoissa saa uuden vehkeen tilalle, mutta eipä täällä, kun se ei koske tätä tuotetta. Huollossa ihmettelivät samaa asiaa. Toinen vaihtoehto oli, että lähetä kone Helsinkiin omilla rahoilla ja he olisivat korvanneet kustannukset ....joskus..... Olin niin hölmö, että maksoin kortilla koko koneen, eipä olisi pitänyt. Veikon Koneen myyjäkin ihmetteli asiaa. Heidän mainehan tässä menee, joten tässä aiankin muutama asiakas on lähtenyt, sillä olemme jakaneet palautetta niin laajasti kuin on voitu, onneksi mieheni on suuressa yrityksessä, joten sana leviää. Suosittelen kaikkia kiertämään tämä nettikauppa niin kaukaa kun vain voi.


Jimm's PC-Store
  22.02.2019
Huijausta

Nähtävästi täällä on muitakin, joilla ei takuupalautus ei onnistu.

Minulle laittoivat rikkinäisen muistin, ei toiminut. Palautin ohjeiden avulla ja muutaman viikoin kuluttua he laittoivat valokuvat missä vika on ja kertoivat, ettei takuu ei korvaa. Kuvasta huomasi, että virtapiirissä oli juottovirhe, valmistusvika.
La Chica
  21.02.2019
Kasvohoito Kaaren La Chicassa

Kävin muutama päivä sitten Kauppakeskus Kaaren La Chicassa "täydellisessä kasvohoidossa". Kasvohoitoa mainostetaan kaikille sopivaksi, ja että jokaiselle räätälöidään iholle sopiva hoito.

Ihoni on todella herkkä eikä se kestä vahvoja aineita. Kerroin asiasta ennen hoitoa ja minua hoitanut mies vastasi siihen "okei".

Hoidon jälkeen ihoni tuntui hieman kiristävältä mutta ihan hyvältä. Seuraavana aamuna kuitenkin ihoni oli todella punaisen läikikäs ja kirvelevä. Minulle oli yön aikana tullut koko kasvoille pieniä näppylää ja isoja kudosnestettä erittäviä alueita alaotsaan ja molempiin poskiin. Minulle ei hoidon aikana kerrottu aineista, mitä kasvoilleni laitettiin, ja kysyessäni hoitajalta mitä nyt laitetaan, niin hoitaja ei osannut vastata kielimuurin takia.

Olin todella pettynyt kasvojeni kuntoon, ja minun piti hoitaa ihoani lääkärin määräämällä lääkerasvoilla jotta se rauhoittui.

Laitoin viestiä heidän asiakaspalveluun, eikä he ole toistaiseksi vieläkään vastanneet viestiini. En suosittele ainakaan kyseistä kasvohoitoa.


MRoom
  20.02.2019
Ihan ok, mutta...

Jäänyt vaivaamaan, miksi aina on uudet tytöt, kun sinne menee. Tietenkin parturi-kampaajan ura ei välttämättä ole kovin monelle elämänura, niin voi olla kova vaihtuvuus. Yhtä söpöt tytöt on kuitenkin aina ollu ;).


Ink Pistols
  20.02.2019
Hyvän peittokuvan teki...

Mulla peitettiin yhden puoskarin tekele kädessä. Sain hyvän kuvan. Aikakin meni tosi joutuisaan siinä jutustellessa. Ei pahaa sanottavaa.


AdLibris
  20.02.2019
Huonoa palvelua!!

Älkää missään nimessä tilatko, huonoa asiakaspalvelua, noutamattomasta paketista lisämaksua 14.9€ ja toimitusajat uskomattoman pitkät.


CDON.COM
  20.02.2019
Ei oteta vastuuta!

En voi suositella! Asiakaspalvelu sivulle pääsee vain kierron mutkan ja sattuman kautta jostain. Sitten siellä oleviin tietoihin tukeudutaan. Myöskin eivät ota vastuuta kun kaikkia toimitus ja palautustietoja ei ole ollut siellä missä kuuluu, mutta väittäävät että on löytynyt. En kannusta ketään ostamaan, ja kannustan poistamaan tilin sieltä.


Netrauta.fi
  20.02.2019
Netrauta, huono palvelu

Tavaraa ei toimitettu 10 päivän sisällä, jonka jälkeen peruin kaupan. Rahoja ei palautettu lupauksista huolimatta, kuin vasta kahden viikon päästä. Eli ei koskaan enää netrautaa


Travellink
  19.02.2019
Kusetusta!

Älkää käyttäkö tätä firmaa!!! Sama kuin Travellink! Ostin liput opodon verkkosivuilta, kaikki meni hienosti, kunnes sain liput Norweigialta. Sylilapsen nimi oli kirjoitettu väärin (kaikki Etunimet ja sukunimi). Soitin lentoyhtiölle, mutta eivät voi tehdä asialle mitään, koska liput on lukittu heiltä. Liput on toimitettu opodon antamien tietojen perusteella! Lukuisat puhelut opodon asiakaspalveluun (vain englanninkieli), eivät voi tehdä kuulemma mitään, lyövät luurin korvaan, kun haluat käydä asiaa läpi! Tilauksessa ja opodon vahvistuksessa kaikki nimet ja tiedot ovat oikein! Tuli siis lisää kuluja, koska sylilasta ei voi jälkeenpäin lisätä lentolippuun joka on matkatoimiston kautta lukittu, joten jouduin ostamaan istumapaikan lapselle erikseen. Älkää käyttäkö tätä palvelua jos ette halua ongelmia. Puhelut vastataan Intiassa! Ainut suomenkielinen palvelu on puhelun alussa oleva ohjattu nappienpainelurumba! Ps. eivät vastaa myöskään sähköpostiviesteihin!


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  18.02.2019
Tökeröä ja harhaanjohtava viestintä

En voi missään tapauksessa suositella kyseistä yritystä. Eivät ota asioita käsittelyyn vahinkoilmoituksen myötä vaan vasta kun laitat erikseen korvausvaatimuksen. Sen jälkeen viestivät vai netin kautta liitteitä ruinaten, niin että ilmoituksen tekemiseen menee viikko. Korvauspäätöksen tekemiseen mee kuukausi ja vastine on erittäin epäasiallinen. Jos he olisivat kaivannet lisätietoja ja selvityksiä, niin tämän olisi voinut tehdä ihan soittamalla eikä lähettämällä syyllistäviä viestejä.

En missään tapauksessa voi suositella kyseistä yritystä. Asiakaspalvelutaito/viestintä koulutus olisi tarpeen koko henkilökunnalle


Jimm's PC-Store
  17.02.2019
Huijari kauppa

Myyvät rikkinäisiä tuotteita ja takuu ei pelaa. Asiakaspalvelu antaa ympäripyöreitä vastuksia ja sitten lakkasivat vastaamasta. Asiakastilinikin oli mystisesti kadonnut.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  16.02.2019
.

Tilasin 29.1 antennin ja maksoin ei ole toimittanut,eikä vastaa sähköposteihin pitänee tehdä rikosilmoitus.


Kelloni.fi
  16.02.2019
Luotettava, nopea ja hyvä palvelu

Hyvää: - Luotettava - Nopea toimitus - Hyvin pakattu - Toimiva asiakaspalvelu - Hyvä yhteydenpito - Ystävällinen - Asiakkaan toiveita kuuleva - Virallinen jälleenmyyjä - Täysi valmistajan takuu - Uudet ja aidot tuotteet - Ilmainen toimitus ja palautus - Helppo palautus tarvittaessa - Oma tuote oli globaalisti halvin :-O

Huonoa: - Ei oikein ole... jos nyt hakemalla pitää hakea, niin ehkä valikoiman suppeus, mutta se on ihan ymmärrettävää

Suosittelen ihan ehdottomasti !


Verkkokauppa e-ville.com
  14.02.2019
Viallinen laite

Kiinalaisissa laitteissa voi olla yllättäviä laatuvaihteluita, kuten meillkin tullut autoradio oli viallinen. Palautin radion E- villelle ja sieltä tuli uusi laite, joka sitten toimikin ok, hyvin joustavasti.


Nettikulta
  13.02.2019
Nopea maksu

Kävin myymässä niiden ostopisteessä. Rahat oli tilillä saman päivän aikana.


Multitronic
  13.02.2019
Yllättävän nopea toimitus uudesta tuotteesta

Tilasin Multitronicilta upouuden kannettavan 8.2, jota ei ollut saatavilla mistään verkkokaupasta suoraan. Tuotteen toimitusaika oli arviolta 1-4vrk. Tilasin tuotteen perjantaina ja sain sen käsiini jo tiistaina illalla. Tuote tuli heidän varastoon maanantaina josta se lähti jo kohti omaa postia samana iltapäivänä. Multitronic toimitti sähköpostilla lähetyksen seurantakoodin, jota käytin lähetyksen edistymisen seurantaan.

Toimituksen sisältö oli sitä mitä piti ja toimitus postiautomaattiin toimi oikein hyvin.

Tilausprosessi toimi mielestäni täysin odotetulla tavalla. Ei valittamista.


KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu
  13.02.2019
Ala-arvoista

Yrityksen toiminta on ala-arvoista. Toimitusjohtaja uhkailee hakata tai tappaa. Työn laatu on surkeaa eikä aikatauluissa pysytä.

Jos haluat säästää itsesi verenpainetaudilta. Välttäkää tämän prätkähiirijengin käyttämistä.

Hyvää tässä oli, että päästiin eroon.


Electronic-Star
  12.02.2019
Koskahan

Koskahan saan ostamani ja maksamani ilmankostuttajan. Ostin sen 17.01 Elektronic- starilta, kohta on mennyt jo kuukausi


Urakkamaailma.fi
  12.02.2019
Täyttä humpuukkia koko roska

Kun ei edes viesteihin vastata


Suomen Tuontipalvelu Oy
  12.02.2019
Auto Saksasta

Tilasin Suomen Tuontipalvelu Oy:n kautta ja avustuksella auton Saksasta. Ensimmäisessä yhteydenotossa Suomen Tuontipalvelun edustaja kehui autoa ja totesi sen olevan kolaroimaton ja maalipinnan moitteeton. Myöhemmin kävi ilmi, että auto oli kolaroitu ja korjattu pakkelilla. Myös takapuskurissa oli naarmuja.

Tarkastusraportin mukaan autossa oli kahdet avaimet. Kun auto sitten tuli Suomeen ei siinä ollut kuin yhdet avaimet. Toisia alkuperäisiä avaimia Suomen Tuontipalvelu ei suostunut korvaamaan, vaan tarjosivat tarvikeavainta, joka olisi tarkoittanut auton takuun loppua saman tien.

Auton tarkastanut Suomen Tuontipalvelun edustaja totesi myös, että myyjä on lisännyt autoon mukaan myös matot, jotka aiemmin oli ilmoitettu puuttuviksi. Näitä ei kuitenkaan koskaan auton mukana tullut eikä niitä jälkikäteenkään toimitettu.

En voi suositella palvelua kenellekään. Menkää itse katsomaan autoa niin voitte varmistua, mitä ostatte.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  12.02.2019
Ei vastaa yhteydenottoihin päivitys

Edit: arvostelun kirjoittamisen jälkeen kesti pari tuntia ja sain viestin matkaan lähteneestä toimituksesta. Ehkä toivoa on, siis tilaus 31.12. ja toimitus ehkä 13.2. tuotteelle jonka toimitusaika oli 5- 7 vrk nettikaupassa.

***********

Tilaus 1 kk sitten. Maksoin tuolloin. Tavaraa ei kuulemma ole saatu, talon rakennus etenee ja olisin vaihtanut tuotteen mutta ei vastaa viesteihin, puheluihin tai tekstareihin. Joko joku henkilökohtainen tragedia tai petoksellinen toiminta. En tiedä kumpaa toivon. Kysellessä vastasi ihan asiantuntevasti. Täytyy tehdä rikosilmoitus huomenna. Ikävää että kotimainen toimija voi näin pitkään toimia näin.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  11.02.2019
Heikko palvelu

Asiakaspalvelu oli todella heikkoa. Luvattua toimituskoodia, kun ei alkanut kuulumaan( 9pvää tilauksesta) lähestyn s.postilla asiakaspalvelua kysyäkseni tilauksestani. En saa vastausta. Harmittaa, koska en ole ottanut firmasta mitään selvää ja maksanutkin ostokset heti. Messenger-viestiin vastataan 11 päivää tilauksesta. Tilaamiani tuotteita ei ole varastossa. Luvataan lähettää heti seuraavalla viikolla. Menee puolitoista viikkoa eikä mitään koodia ole vieläkään tullut. Kyselen taas tuotteiden perään. Saan koodin. Toimitus kestää 2,5 viikkoa. Hitto tuotteet ovat vääriä. Kyselen palautuksesta ja saan linkin sivuille, joissa ilmenee, että tarvitsen RMA koodin. Valitettavasti tässä viestittelyssä täyttyy 14 päivän palautusoikeus. Tuotteet vääriä ja palautus tekemättä! Näin heikolla palvelulla varustettu toiminta ei saa kuin puolikkaan tähden. Ihmettelen suuresti toimintaa!!


Verkkokauppa e-ville.com
  11.02.2019
Hyvin pelittää.

Kaikki toimii kuin kello tilauksesta toimitukseen ja seurantaan.