Viimeiset 100 arvosteluaMRoom
  20.02.2019
Ihan ok, mutta...

Jäänyt vaivaamaan, miksi aina on uudet tytöt, kun sinne menee. Tietenkin parturi-kampaajan ura ei välttämättä ole kovin monelle elämänura, niin voi olla kova vaihtuvuus. Yhtä söpöt tytöt on kuitenkin aina ollu ;).


Ink Pistols
  20.02.2019
Hyvän peittokuvan teki...

Mulla peitettiin yhden puoskarin tekele kädessä. Sain hyvän kuvan. Aikakin meni tosi joutuisaan siinä jutustellessa. Ei pahaa sanottavaa.


AdLibris
  20.02.2019
Huonoa palvelua!!

Älkää missään nimessä tilatko, huonoa asiakaspalvelua, noutamattomasta paketista lisämaksua 14.9€ ja toimitusajat uskomattoman pitkät.


CDON.COM
  20.02.2019
Ei oteta vastuuta!

En voi suositella! Asiakaspalvelu sivulle pääsee vain kierron mutkan ja sattuman kautta jostain. Sitten siellä oleviin tietoihin tukeudutaan. Myöskin eivät ota vastuuta kun kaikkia toimitus ja palautustietoja ei ole ollut siellä missä kuuluu, mutta väittäävät että on löytynyt. En kannusta ketään ostamaan, ja kannustan poistamaan tilin sieltä.


Netrauta.fi
  20.02.2019
Netrauta, huono palvelu

Tavaraa ei toimitettu 10 päivän sisällä, jonka jälkeen peruin kaupan. Rahoja ei palautettu lupauksista huolimatta, kuin vasta kahden viikon päästä. Eli ei koskaan enää netrautaa


Travellink
  19.02.2019
Kusetusta!

Älkää käyttäkö tätä firmaa!!! Sama kuin Travellink! Ostin liput opodon verkkosivuilta, kaikki meni hienosti, kunnes sain liput Norweigialta. Sylilapsen nimi oli kirjoitettu väärin (kaikki Etunimet ja sukunimi). Soitin lentoyhtiölle, mutta eivät voi tehdä asialle mitään, koska liput on lukittu heiltä. Liput on toimitettu opodon antamien tietojen perusteella! Lukuisat puhelut opodon asiakaspalveluun (vain englanninkieli), eivät voi tehdä kuulemma mitään, lyövät luurin korvaan, kun haluat käydä asiaa läpi! Tilauksessa ja opodon vahvistuksessa kaikki nimet ja tiedot ovat oikein! Tuli siis lisää kuluja, koska sylilasta ei voi jälkeenpäin lisätä lentolippuun joka on matkatoimiston kautta lukittu, joten jouduin ostamaan istumapaikan lapselle erikseen. Älkää käyttäkö tätä palvelua jos ette halua ongelmia. Puhelut vastataan Intiassa! Ainut suomenkielinen palvelu on puhelun alussa oleva ohjattu nappienpainelurumba! Ps. eivät vastaa myöskään sähköpostiviesteihin!


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  18.02.2019
Tökeröä ja harhaanjohtava viestintä

En voi missään tapauksessa suositella kyseistä yritystä. Eivät ota asioita käsittelyyn vahinkoilmoituksen myötä vaan vasta kun laitat erikseen korvausvaatimuksen. Sen jälkeen viestivät vai netin kautta liitteitä ruinaten, niin että ilmoituksen tekemiseen menee viikko. Korvauspäätöksen tekemiseen mee kuukausi ja vastine on erittäin epäasiallinen. Jos he olisivat kaivannet lisätietoja ja selvityksiä, niin tämän olisi voinut tehdä ihan soittamalla eikä lähettämällä syyllistäviä viestejä.

En missään tapauksessa voi suositella kyseistä yritystä. Asiakaspalvelutaito/viestintä koulutus olisi tarpeen koko henkilökunnalle


Jimm's PC-Store
  17.02.2019
Huijari kauppa

Myyvät rikkinäisiä tuotteita ja takuu ei pelaa. Asiakaspalvelu antaa ympäripyöreitä vastuksia ja sitten lakkasivat vastaamasta. Asiakastilinikin oli mystisesti kadonnut.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  16.02.2019
.

Tilasin 29.1 antennin ja maksoin ei ole toimittanut,eikä vastaa sähköposteihin pitänee tehdä rikosilmoitus.


Kelloni.fi
  16.02.2019
Luotettava, nopea ja hyvä palvelu

Hyvää: - Luotettava - Nopea toimitus - Hyvin pakattu - Toimiva asiakaspalvelu - Hyvä yhteydenpito - Ystävällinen - Asiakkaan toiveita kuuleva - Virallinen jälleenmyyjä - Täysi valmistajan takuu - Uudet ja aidot tuotteet - Ilmainen toimitus ja palautus - Helppo palautus tarvittaessa - Oma tuote oli globaalisti halvin :-O

Huonoa: - Ei oikein ole... jos nyt hakemalla pitää hakea, niin ehkä valikoiman suppeus, mutta se on ihan ymmärrettävää

Suosittelen ihan ehdottomasti !


Verkkokauppa e-ville.com
  14.02.2019
Viallinen laite

Kiinalaisissa laitteissa voi olla yllättäviä laatuvaihteluita, kuten meillkin tullut autoradio oli viallinen. Palautin radion E- villelle ja sieltä tuli uusi laite, joka sitten toimikin ok, hyvin joustavasti.


Nettikulta
  13.02.2019
Nopea maksu

Kävin myymässä niiden ostopisteessä. Rahat oli tilillä saman päivän aikana.


Multitronic
  13.02.2019
Yllättävän nopea toimitus uudesta tuotteesta

Tilasin Multitronicilta upouuden kannettavan 8.2, jota ei ollut saatavilla mistään verkkokaupasta suoraan. Tuotteen toimitusaika oli arviolta 1-4vrk. Tilasin tuotteen perjantaina ja sain sen käsiini jo tiistaina illalla. Tuote tuli heidän varastoon maanantaina josta se lähti jo kohti omaa postia samana iltapäivänä. Multitronic toimitti sähköpostilla lähetyksen seurantakoodin, jota käytin lähetyksen edistymisen seurantaan.

Toimituksen sisältö oli sitä mitä piti ja toimitus postiautomaattiin toimi oikein hyvin.

Tilausprosessi toimi mielestäni täysin odotetulla tavalla. Ei valittamista.


KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu
  13.02.2019
Ala-arvoista

Yrityksen toiminta on ala-arvoista. Toimitusjohtaja uhkailee hakata tai tappaa. Työn laatu on surkeaa eikä aikatauluissa pysytä.

Jos haluat säästää itsesi verenpainetaudilta. Välttäkää tämän prätkähiirijengin käyttämistä.

Hyvää tässä oli, että päästiin eroon.


Electronic-Star
  12.02.2019
Koskahan

Koskahan saan ostamani ja maksamani ilmankostuttajan. Ostin sen 17.01 Elektronic- starilta, kohta on mennyt jo kuukausi


Urakkamaailma.fi
  12.02.2019
Täyttä humpuukkia koko roska

Kun ei edes viesteihin vastata


Suomen Tuontipalvelu Oy
  12.02.2019
Auto Saksasta

Tilasin Suomen Tuontipalvelu Oy:n kautta ja avustuksella auton Saksasta. Ensimmäisessä yhteydenotossa Suomen Tuontipalvelun edustaja kehui autoa ja totesi sen olevan kolaroimaton ja maalipinnan moitteeton. Myöhemmin kävi ilmi, että auto oli kolaroitu ja korjattu pakkelilla. Myös takapuskurissa oli naarmuja.

Tarkastusraportin mukaan autossa oli kahdet avaimet. Kun auto sitten tuli Suomeen ei siinä ollut kuin yhdet avaimet. Toisia alkuperäisiä avaimia Suomen Tuontipalvelu ei suostunut korvaamaan, vaan tarjosivat tarvikeavainta, joka olisi tarkoittanut auton takuun loppua saman tien.

Auton tarkastanut Suomen Tuontipalvelun edustaja totesi myös, että myyjä on lisännyt autoon mukaan myös matot, jotka aiemmin oli ilmoitettu puuttuviksi. Näitä ei kuitenkaan koskaan auton mukana tullut eikä niitä jälkikäteenkään toimitettu.

En voi suositella palvelua kenellekään. Menkää itse katsomaan autoa niin voitte varmistua, mitä ostatte.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  12.02.2019
Ei vastaa yhteydenottoihin päivitys

Edit: arvostelun kirjoittamisen jälkeen kesti pari tuntia ja sain viestin matkaan lähteneestä toimituksesta. Ehkä toivoa on, siis tilaus 31.12. ja toimitus ehkä 13.2. tuotteelle jonka toimitusaika oli 5- 7 vrk nettikaupassa.

***********

Tilaus 1 kk sitten. Maksoin tuolloin. Tavaraa ei kuulemma ole saatu, talon rakennus etenee ja olisin vaihtanut tuotteen mutta ei vastaa viesteihin, puheluihin tai tekstareihin. Joko joku henkilökohtainen tragedia tai petoksellinen toiminta. En tiedä kumpaa toivon. Kysellessä vastasi ihan asiantuntevasti. Täytyy tehdä rikosilmoitus huomenna. Ikävää että kotimainen toimija voi näin pitkään toimia näin.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  11.02.2019
Heikko palvelu

Asiakaspalvelu oli todella heikkoa. Luvattua toimituskoodia, kun ei alkanut kuulumaan( 9pvää tilauksesta) lähestyn s.postilla asiakaspalvelua kysyäkseni tilauksestani. En saa vastausta. Harmittaa, koska en ole ottanut firmasta mitään selvää ja maksanutkin ostokset heti. Messenger-viestiin vastataan 11 päivää tilauksesta. Tilaamiani tuotteita ei ole varastossa. Luvataan lähettää heti seuraavalla viikolla. Menee puolitoista viikkoa eikä mitään koodia ole vieläkään tullut. Kyselen taas tuotteiden perään. Saan koodin. Toimitus kestää 2,5 viikkoa. Hitto tuotteet ovat vääriä. Kyselen palautuksesta ja saan linkin sivuille, joissa ilmenee, että tarvitsen RMA koodin. Valitettavasti tässä viestittelyssä täyttyy 14 päivän palautusoikeus. Tuotteet vääriä ja palautus tekemättä! Näin heikolla palvelulla varustettu toiminta ei saa kuin puolikkaan tähden. Ihmettelen suuresti toimintaa!!


Verkkokauppa e-ville.com
  11.02.2019
Hyvin pelittää.

Kaikki toimii kuin kello tilauksesta toimitukseen ja seurantaan.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  11.02.2019
Kaikki toimi hienosti

Hyvä palvelu ja laadukas tuote. Ainoa pieni miinus luvattua pidemmästä toimitusajasta. Suosittelen.


Outnorth
  10.02.2019
Huonoa edelleen

Tilasin tietyn kokoluokan sukset. Toisenlaisia tarjosivat. Asiakaspalvelu surkeaa. Ei vastauksia pyydettäessäkään. Pyytäessä kyllä peruuttivat tilauksen, vaikka sanoin, että ostan ne alunperin tilaamani. Eivät kai halunneet myydä, koska katalogissa edelleen myynnissä, tosin korkeammalla hinnalla. Uskon, että rahat tulevat ilman tappelua. En aio enää käyttää Outnorthia.


MRoom
  09.02.2019
Ei enää MRoomia

Minäkin liityn tähän lopettaneiden joukkoon. Vuoden olin Silver-kortin haltija ja homma toimi edes jotenkuten. Useimmiten jouduin kuitenkin odottamaan, joskus jopa tunninkin ja sinä aikana sai pelätä että lisää Goldeja tai Silvereitä tulee jonoon. Vituttamiselle ei ole rajaa, kun se saa palvelua, jonka kortissa on eniten voimaa (tuo Silverikään ei mikään halpa kortti ole).

Jonottamiselle tulee siis hintaa, ei kellään ole aikaa sellaiselle nykyään (paitsi ehkä eläkeläiselle). Monta kertaa tuli turhaan ajettua paikalle ja lähdettyä ilman leikkausta. Tämä siis PK-seudulla, homma voi toimia jossain Rovaniemellä vielä missä jengi ei halua maksaa 400€ kausikortista parturiin.

Palaan normaaliin aikaan, jossa varaan tutulle ja hyväksihavaitulle parturille ajan netistä ja kun menen paikalle, saan leikkauksen silloin kun haluan. Ei turhanpäiväsitä jargonia eli joka kerran samat väkisin väännetyt jutut, vaikka juttelu kivaa onkin. Lisäksi saa kahvit kuten Mroomissa ja luettavana on uusimmat seiskat ja tekniikan maailmat ja iltapäivälehdet (Mroomissa vain vuoden pari vanhoja repeytyneitä numeroita). Kokiksen voin ostaa kaupasta eurolla jos sattuu olemaan jano.


Pikkujätti
  09.02.2019
Kampin Pikkujätti

Kokemukseni on Kampin Pikkujätistä. Kaikinpuolin mukava kokemus, asiantuntevan oloinen lastenlääkäri ja ainakin meidän käyntimme aikana rauhallinen tunnelma. Ajan sai samalle päivälle. Vastaanotossa oli ehkä hitusen nihkeänpuoleinen asiakaspalvelu, mutta ei niin nihkeä, että se olisi häirinnyt suuremmin. Varmasti tulee mentyä uudelleen, jos tulee tarve nopealle lääkärikäynnille (toivottavasti ei tule!).


Verkkokauppa e-ville.com
  06.02.2019
Kokemuksia E-villen asiakkaana

Ostin Oukitel 10000 k kännykän muutama vuosi sitten. Kriteerinä oli pääasiassa pitkä akun kesto. Sain juuri sitä mitä olin hakenutkin ja puhelin palveli minua kaikin puolin moitteetta pitkän aikaa. Sitten erään latauksen jälkeen kännykkä oli jonkin verran lämmin, kun otin sen käteeni. Otin yhteyttä E-Villeen ja sain ohjeen lähettää laitteen heille tarkistettavaksi. Meni muutama päivä ja sain postista paketin, joka sisälsi uuden Oukitel 10000 pron. Olin yllättynyt E-villen hyvästä palvelusta. Nyt viime viikolla tähän pro mallin laitteeseen tuli vika katkaisimen kytkimeen. Laite toimi muutoin kaikin puolin ja sitä pystyi käyttämään normaalisti. E- Ville antoi ohjeet joiden mukaisesti lähetin laitteen huoltoon. Lähetin paketin torstaina Matkahuollon kautta. Seuraavana päivänä, eli perjantaina iltapäivällä, sain viestin sähköpostiini, että Oukitel oli korjattu ja se oli toimitettu Matkahuollon kautta kuljetettavaksi. Ja nyt maanantaina iltapäivällä sain puhelimeni takaisin. Paketissa oli mukana selostus korjaustoimenpiteestä. Joku irronnut johdin oli juotettu kiinni. Olinko kolauttanut puhelinta jotenkin, tai mistä vika oli aiheutunut, sitä en tiedä. Minulle ei näissä kummassakaan tapauksessa aiheutunu mitään kuluja. Henkikökunnan ystävällisyys ja nopea palvelu hämmästytti minut. Kirjoitin tämän kokemukseni, koska yleensä sitä tulee moitittua, kun saa huonoa palvelua. Nykyaikana tällainen ystävällinen, hyvä, nopea ja tehokas palvelu on harvinaista. Siksi iso kiitos E-villen väelle!

Yst.terv. Matti


Louhi Networks
  05.02.2019
Surkea

Sähköposti ei toimi, useasti käynyt niin että näyttää että viesti lähtee normaalisti mutta ei kuitenkaan mene perille. Tätä on vaikea huomata edellisellö kerralla meni yli kuukausi kun selvisi ettei yksikään viesti lähde vaikka ilmoittaa että on lähetetty. Valitus Hallinto-oikeuteen myöhästyi tämän takia...voi per...kele. Tuli kalliiksi tämä "palvelu". Tukipalvelussa tyypit vastaa jos viitsivät...viikon viiveellä.


Trivago
  05.02.2019
Huonosti toimiva sovellus aiheutti sekasotkun

Etsin Tallinnasta hotellia laulupäivien ajalle heinäkuuksi 2019. Huomasin edulliselta vaikuttavan keskustan hotellin ja lähdin tekemään varausta ja vasta varaussivun jälkeen huomasin, että sovellus oli ohjannut minut tekemään varauksen ranskalaiseen samannimiseen hotelliin. Sovellussivusto oli sijoittanut ranskalaisen halpahotellin Tallinnan keskustaan samannimisen hotellin tietoihin. Käsittämätön virhe, jonka huomasi vasta liian myöhään. Useiden sähköpostien jälkeen sain varauksen peruutettua. Olen kuvakaappauksina tallentanut itselleni virheelliset tiedot Trivagon sivustolta. Ilmeisesti virheellinen ohjautuminen ei ole mikään poikkeus, koska Trivagon sivuilta löytyy ”Törmäsitkö ongelmaan, ohjauduitko väärälle sivulle?” -kysymys.


La Chica
  04.02.2019
Kasvohoito ja Keelilakkaus

Kävin tänään Malmi Novan La Chicassa. Olen tyytyväinen työnlaatuun ja ystävälliseen palveluun. Kiitos Nga ja Ky


Camo Tattoo
  04.02.2019
Missä loput 14 arvostelua?

Camo Tattoolla pitäisi olla yhteensä 19 arvostelua, mutta todellisuudessa näkyy enään 5 kommenttia. Aikaisemmin kaikki arvostelut olivat näkyvissä, joten kuka on poistanut ja miksi loput arvostelut, joissa on ollut mukana myös jonkin verran negatiivistä palautetta (keskiarvo 4.8)? Puskaradioon ei voi täten luottaa! Arvostelut voivat olla muutenkin täällä puolueellisia -kaverien, ystävien ja tuttavien kirjoittamia. Ainoa tapa löytää hyvä artisti on katsoa nettisivuilta työnäytteitä ja kysyä missä joku on käynyt, jos silmään osuu hyvältä näyttävä tatska.


Tukkatalo
  01.02.2019
Onnistunut afro-permis

Istua nökötin tänään muutaman tunnin Munkan Tukkatalossa... Istuminen kannatti!


Eurorent
  01.02.2019
Asiakaspalvelu ja infprmaationkulku surkeaa

Auto ihan ok. Ei tuulilasinpesunestettä. Hytti hais hiljasessa vauhdissa ja pysähtyneenä aikalailla.

Asiakaspalvelu surkeaa ja tylyä.


Nettikaluste
  31.01.2019
Huonekalut monaco senkki

Roskaa. Varokaa


Konsolinet
  31.01.2019
en suosittele

tuli tuossa vuosi sitten tilattua tuolta 200€ kuulokkeet sitten kun saapuivat perille huomasin pienen halkeaman sangassa mutta olin jo ollut ilman kuulokkeita noin 3kk joten en antanut asian haitata, mutta sitten tippui toinen korvakuppi pois joten otettiin yhteyttä konsolinettiin ja vastaus oli "asiasta olisi pitänyt ilmoittaa saman tien joten tämä ei ole meidän vika" eli vuoden takuu onkin noin 1 minuutin takuu


Halvat Hinnat verkkokauppa
  30.01.2019
Hidas ja hankala, ehkä mahdoton

Tuotetta odoteltu 10 viikkoa. Vasta paypal disputen jälkeen uusiksilähetys tuotteelle. Kun rahoja pyysin takaisin niin ei voi antaa rahoja takaisin ellen palauta tuotetta. Jota ei ole tullut. Heh...


Nebula
  29.01.2019
sopimusrikkoa

Palvelu loppui toimimamasta syksyllä 2018, siihen asti asiat toimi ok. Lähtivät sopimusrikkomustielle, ilmeisesti fuusio telian kanssa eräänä vaikuttimena. Upload pimennettiin 1/3 osaan alkuperäisestä sopimuksessa olevasta. Selvisi hieman mutkan kautta kun linjat katkesi ja liikenne palautui vasta parin viikon kuluttua. Samalla tuli tutkittua hieman tarkemmin liikenne. Case ollut työn alla 3 kk ja ei näy loppua.


Vähänkäytetty.fi
  29.01.2019
Hyvä paikka myydä

Hyvä nettikirpputori ja tavara menee paremmin kaupaksi kuin paikallisilla fb-kirppareilla.

Myyjänä on myös kiva, kun voi laittaa samaan paikkaan myyntiin sekä lasten että aikuisten vaatteita.

Tavarat saa kerralla pois kotoa, kunhan näkee ensin sen kuvaamisen ja hinnoittelun vaivan.

Hintaan lisättävät maksut ovat sen verran korkeita, että vähän täytyy miettiä, minkälaisina paketteina myy.


Louhi Networks
  29.01.2019
Ei, ei, ei

Serverit pätkivät jatkuvalla syötöllä, jolloin asiakkaiden sivustot ja sähköpostit jumissa. Thanks for nothing.


AdLibris
  28.01.2019
Ruotsalaiset Adlibris, Klarna ja Segoria rahastavat meitä

Tilasin Adlibriksen netistä useita kirjoja. Ne tulivat ei liikaa myöhässä joululahjoiksi, mutta ne olisi voinut maksaa lähetetyn laskun mukaan vain Klarna-nimisen pankin nettiyhteyden kautta. Kun tämä ulkomaalainen pankki halusi sotutunnukseni, perehdyin heidän ehtoihinsa ja huomasin, että antamalla sotu-tunnukseni annan heille oikeuden hankkia minun luottotietoni, ansiotietoni, omaisuustietoni jne. tehdä minusta asiakasanalyysin ja käyttää tietojani markkinointitarkoitukseen. Pyysin Adlibrikseltä sähköpostitse toista maksutapaa. Vastauksen sijaan sain karhulaskun. Maksoin Klarnalle karhulaskun ilman karhulisiä ja ilmoitin tästä Adlibrikselle. Nyt olen saanut Adlibriksen virheen takia perintäkirjeen Segoria-nimiseltä taas ruotsalaiselta yritykseltä, jossa uhataan käräjäoikeudella ja maksuhäiriömerkinnällä. En ole voinut olla yhteydessä Klarnaan, koska asiakaspalveluyhteydenotto vaatii taas sotutunnuksen antamisen. Ja sama maksutapa näkyy olevan käytössä mm. Kultajousi-verkkokaupassa. SUMMA SUMMARUM: HOITAMALALLA HUONOSTI ASIAKASPALVELU ADLIBRIKSESSÄ, SAADAAN BISNESTÄ TOISILLE RUOTSALAISFIRMOILLE !


Netrauta.fi
  27.01.2019
yhteydenottoa ei tullut vaikka luvattiin

Laitoin kyselyn kahdesta ilmalämpöpumpusta jotka oli tarkoitus ostaa netraudasta mutta vastausta ei koskaan tullut??


Suomen Seniorihoiva Oy
  26.01.2019
Palvelu pelaa

Hommasimme anopille tästä yrityksestä avustajan. Pienen alkukankeuden jälkeen homma on toiminut todella hyvin ja hänellä on nyt vireystila parantunut selvästi. Voin suositella lämpimästi muillekin.


Supersaver.fi
  26.01.2019
Varatun lennon vaihto

Olin varannut lennot Helsingistä Malagaan ja takaisin tarkoituksena olla Malagassa 4 päivää. Suunnitelmiin tuli muutos ja jouduin vaihtamaan sekä lähtö että saapumispäivät. Soitin asiakaspalveluun jossa robotti puhui ystävällisesti. Vaihto onnistui erittäin hyvin. Vaihdetut lennot olivat kelloaikojen mukaan lähes identtiset alkuperäisen varauksen kanssa mikä sekin oli tärkeää omien menojen kannalta. Ihan superhyvää palvelua!


Verkkokauppa e-ville.com
  26.01.2019
Nopeaa, asiakaslähtöistä toimintaa.

++ nopeat vastaukset viesteihin + takuuasia hoidettiin + todells positiivinen ote


Verkkokauppa e-ville.com
  25.01.2019
Nopea

Tuotteella nopea toimitus ainakin Suomivarastolta, Kiinasta tilattavista ei vielä kokemuksia. Tuote oli hyvin pakattu ja vastasi tuotekuvaustaan.


Apu Ahonen
  24.01.2019
Kehnoa kotiapua

Lukuunottamatta paria mukavaa siivoojaa, yrityksellä on ainakin ollut useampia täysin pätemättömiä lastenhoitajia sekä henkilökohtaista avustajaa. Sairaspoissaoloista laskutetaan, johto ei vastaa, ja kotoa lähti setelitkin kävelemään. En voi valitettavasti suositella. Erittäin koppavaa kohtelua ja pahaa mieltä saa asiakas.


Nebula
  24.01.2019
0 tähteä ala-arvoisesta asiakaspalvelusta

Nebulalla oli joskus hyvä maine, asiakaspalvelu, mutta nykyään Teliassa palvelu on luokattoman huonoa. En voi suositella ja olemme siirtämässä yrityksen palvelut muualle. Eksyin tälle sivulle, kun piti guuglata mitä vaihtoehtoja on.


Delooks
  24.01.2019
Suosittelen

Olen paikan kanta-asiakas ja aina saanut hyvää palvelua :)!


Foodora
  24.01.2019
Ruoka myöhässä joka kerta

Ruokaa tilattu jo kahdesti. Saapunut molempina kertoina kylmänä. Tällä kertaa tilatessa arvio oli 60min, tilauksen jälkeen arvio oli 70min.no aikaa on nyt kulunut 150min,eikä ole täällä. Kello näyttää 15min jäljellä jo pidemmän aikaa, ja kuriiri pyöräilee ihan missä sattuu. Että lupauksia lupauksia, mutta ei toimintaa. En tilaa enää.


Verkkokauppa e-ville.com
  22.01.2019
Toimiva edullinen suomalainen verkkokauppa !

Uusia tuulia edustava verkkokauppa. Toimivia tuotteita ja yleensä edulliseen hintaan. Laatu keskimääräistä parempi, voin suositella vuosien kokemuksella.

Voi myös itse saada tuotteita tarjolle!!! Joskus toimitusajat ovat pidempiä kuin luvattu, siitä ½ * pois.

Kokonaisuutena mukava ja luotettava kauppakumppani!!!


Vähänkäytetty.fi
  22.01.2019
Entinen asiakas

Olen ollut myyjänä siitä lähtien kun ottivat 1€ per tuote silloin sain 62€ kuussa (vuoden myynti jaettuna 12).

(laitoin aktiivisesti tavaraa myyntiin n. 100 tuotettaper kuukausi. Käytännössä 500tuotetta syksyllä ja keväällä eli en joutunut maksamaan montaa lähetys maksua ja joskus taisi osua tarjous ilmaisesta lähetyksestäkin)

Nostivat sitten palkkionsa 1.90 per tuote. Nostin omaa hintaa ja aloin myydä "tuotepaketteja" ja näin sain 68€ kuussa (Vuoden myynti jaettuna 12).

Eli tavaraa ja omaa aikaa meni enemmän (tuotepakettien järjestelyyn ja miettimiseen / etsimiseen että saatoin saada kaupaksi esim kolitsihousuja piti olla useammat niputettuna tietenkin samaa kokoa ettei hinta olisi ollut asiakkaalle tähtitieteellinen) raakasti ajattelin että kolmet housut 6€ josta minulle 4€

Mutta rahaa tuli silti sama summa

Nyt vähän käytetty nosti jälleen palkkiotaan 2.90€ per tuote

Olen koittanut miettiä mitä tai miten myisin mutta näiden lukujen valossa ei ehkä kannata enään lasten perus vaatteita myydä

(ehkä vähänkäytetty toivookin että heille tulisi enemmän merkkivaatteita kalliilla myyntiin)

Käytännössä ensin myyjä laittaa merkkivaatteet heille myyntiin niistä myydään korkean hinnan vuoksi vain muutama ja myyjä ei katso niitä enään takaisin haluavansa.

Vaatteet siirtyvät vähänkäytetyn omistukseen jonka jälkeen ne "lahjoitetaan" serkun serkun serkulle joka laittaa ne uudelleen myyntiin pienemmällä hinnalla.

Miten voisi sukuun kuulumattomana myyjänä saada rahaa tilille?
Verkkokauppa e-ville.com
  21.01.2019
Edullinen vaihtoehto

Hinta-laatu kohdillaan, halpaa ja ei niin halpaa. Olen tilannut jo vuosia, suosittelen.


La Chica
  20.01.2019
Aivan hirveät ripset

Kävin La Chica Myyrmannissa laittamassa ripsiäni pari kertaa. Huollon jälkeen ripset näyttivät hetken hyvältä kunnes viimeistään viikon päästä olivat aivan kamalat ja tippuneet melkein kaikki. Vaihdoin taitavalle tekijälle, joka oli aivan kauhuissaan siitä miten ripseni oli tehty. Ripset piti ottaa pois koska uusi huoltaja sanoi että tuhoavat omat ripset ja oli käytetty niin paljon liimaa että olivat ns sumppuripset. Omat ripseni olivat tuhoutuneet jo alta. Tällaista työtä sitten la chicassa. En suosittele kenenkään.. Nyt uudet ripset ja pysyvät neljä viikkoa hyvänä.


Pianorahti Oy
  20.01.2019
Loistavaa palvelua

Tilasimme hyvin lyhyellä varoitusajalla kahden flyygelin kuljetuksen. Tilaajan väärinkäsityksen vuoksi aluksi tuli tilattua vain yksi kuljetus. Tulin Suomeen vain flyygelien kuljetusten takia, ja olisi ollut miltei mahdotonta järjestää uusi aika toiselle kuljetettavalle. Sopimuksen mukaan sitten paikalle saapui eilen kaksi reipasta riuskaa miestä, jotka näppärästi ja ammattitaidolla kuljettivat ensin toisen, ja sitten toisen soittimen turvallisesti kohteisiinsa. Maksujärjestelytkin sovittiin kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Voin ehdottoman lämpimästi suositella Pianorahtia kaikenlaisten pianoiden ja flyygeleiden kuljetukseen. Miehet olivat nopeita, varovaisia, tehokkaita ja erittäin ystävällisiä.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  19.01.2019
Hongkongilainen verkkokauppa

Ketjussa ihmetellään kotimaisen verkkokaupan toimintaa. Ei tuo suomenkieli sitä tarkoita. Aivan selvästi ilmoittavat olevansa Hongkongilainen.

https://www.halvathinnat.com/tietoa-meista

https://www.halvathinnat.com/rekisteriseloste Naditek Limited(CR. 1695435) D79, 1/F, Block 2, Camelpaint Building, 62 Hoi Yuen Road, Kwun Tong, Kowloon, Hong Kong

Tilasin lisenssin F-Secure ja sain kopioidun paperiliuskan, jossa oli lisenssinumero. Ilmeisesti kopioitu useammalle ostajalle. No se kuitenkin toimii.


Verkkokauppa e-ville.com
  19.01.2019
E-ville verkossa

Aluksi hieman epäilytti tilata näin tuotetta, varsinkin kun se oli tulossa Kiinan varastosta.

Tilaus ja toimitus sujuivat kuitenkin aivan mahtavan hienosti ja nopeasti. Koko ajan tuli viestiä missä mennään ja kun tuote tuli oli se oikea ja olimme tyytyväisiä.

Voin suositella


Flesh.fi
  19.01.2019
Hyvä tuote ja toimitukset tullut nopsaan.

Hyvät tuotteet. Tilannut 3 kertaa eri fleshin. Toimitukset tullut nopsaan ja erikoislahjojakin ollut lähetyksen mukana. Suosittelen.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  18.01.2019
Perille on tullut, vaikka matka kestikin...

Olen kaksi kertaa tilannut Samsung S-1660 (MLT-D1042S, musta) tarvikekasetin, lasertulostimeeni. Kummallakin kerralla tuote tuli ehjänä ja toimivana perille. Hinta oli todella edullinen alkuperäiseen verrattuna. Yksi tähti pois pitkästä toimitusajasta, mutta mielestäni kannattaa mennä asioimaan kivijalkakauppaan, jos on kiire saada tuotteet. Valitsin halvemman toimitustavan ilman seurantakoodia(Economy-paketti). Toimitusaika tosin on ollut molemmilla kerroilla sen kuukauden verran, mutta toisella kerralla osasin jo siihen varautua. Toisella kerralla tilasin myös USB-muistitikun, joka ilmoitettiin sähköpostitse lähteväksi päivää myöhemmin ja se saapui erillisenä kirjeenä suoraan kotiin. Sama toimitusaika n 4 viikkoa, tuote ok. Hongkongista paketit tulivat, hinta alle 22 euroa/kpl, ei tullimaksuja. No joo, puolikas tähti lähti vielä siksi, että asioituani tämän firman kanssa toistamiseen, kummallisesti alkoi mainosroskaposti taas lisääntyä...?


Verkkokauppa e-ville.com
  18.01.2019
E-Ville verkkokauppa

E-Ville myy Kiinan tuotteita verkossa. Olen tilannut tuotteita useamman vuoden ajan ja tuotteiden hinta-laatusuhde on vaihdellut kohtuullisesta erinomaiseen. Pääosin tuotteet olleet hyvälaatuisia ja palautus ja neuvonta sekä huolto ovat toimineet hyvin ja mikä parasta suomen kielellä. Hyvää on myös arvostelut ja niistä saatavat bonukset. Toimitusajat ovat melko pitkiä, mutta seuranta toimii.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.01.2019
e-ville

e-ville myy kiinalaisia tavaroita joiden laatu vaihtelee. toisinaan saa hyvän halvalla. kannattaa lukea ostaneiden arvostelut. j


ON24 Sisustus Oy
  16.01.2019
Pitkä odotus

Me odotimme uutta ruokapöytää 5 viikkoa. Pöytälevy saapui rikkoutuneena. Nyt odotellaan jo melkein toista viikkoa, että saataisiin jokinlaista informaatiota milloin saadaan uusi pöytälevy, jos saadaan... Lisäksi tuotteen saapuessa kummastelin kun pöydän jalat (oli siis itse kasattava) oli kiinnitetty itse pöytälevyyn kuljetuksen ajaksi kovalla muovisella narulla ja isoilla niiteillä. Niitit ja narut yhä pöytälevyssä kiinne, ala- puolella onneksi (;. En saa niitä millään pois jättämättä rumaa jälkeä. Kenen loistava idea?


Veikon Kone Oy
  16.01.2019
Älkää tilatko

Reklamaaton tekeminen mahdotonta. Asiakaspalvelu ei vastaa koskaan, eikä sähköposteihin vastata. Jos tuote ei toimi, rahat on menneet hukkaan, koska et saa vaihdettua tuotetta. Miten tuo firma saa jatkaa toimintaansa.


Nautintojensaari.net
  15.01.2019
toimii

tavarat tuli perille kahdessa päivässä


Verkkokauppa e-ville.com
  15.01.2019
Villeä kehuisin

Olen tilannut tuotteita sekä suomen että kiinanvarastoista ja aina on homma toiminut moitteetta.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.01.2019
Testatut tuotteet

Kiinasta saa hyviä ja huonoja tuotteita. E-Villen tuotteet ovat testattuja ja hyväksi havaittuja, joten sieltä on turvallista ostaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.01.2019
Vikakoodinlukija

Ok tuote ei halvin mutta pari vuotta sitten oli aika yleinen malli ketjukorjaamoissa.


Verkkokauppa e-ville.com
  13.01.2019
Hyvä ostospaikka

Nopea toimitus ja edulliset hinnat. Ei mitään valittamista.


Verkkokauppa e-ville.com
  12.01.2019
Kaikki toimi jälleen

Kaikki toimii moitteettomasti kaupan kanssa, jouduin asiakaspalvelulta kyselemään neuvoja ja sekin puoli pelasi joustavasti. Sain asiantuntevia ohjeita, nopeasti ja ystävällisesti. Suosittelen! jk.Julkisuudessa on moitittu kiinan ostojen rasittavan mm. postilaitosta, keskustelin asiasta alueemme "postipojan" kanssa. Hän iloisesti hymyillen totesi jakamisen olevan hänen työtään ja sillä kiinan kaupallahan on työllistävä vaikutus hänellekin.


Ellos
  12.01.2019
Kokemukseni

Tilasin useasti väärää kokoa ja vaihdot sujuivat ongelmitta sekä suht nopeasti. Yhden tuotteen jouduin palauttamaan, ja ihmettelin että en saa rahoja takaisin, vaan summa hyvitetään seuraavasta ostokerrastani (n. 35€) En ottanut selvää lukeeko tämä jossain siellä sivuilla että palautus summa vain hyvitetään ns lahjakorttina, mutta se oli aikamoinen pettymys, kun olettaa että saa rahat takaisin.


MRoom
  11.01.2019
Kaikella on aikansa

Vuoden vaihteessa tuli lähes 8 (6a silver ja 2a gold)vuotta kestänyt jäsenyys päätökseen. Seuraavalla jaksolla uudet säännöt, eli rajatut käyntikerrat olisivat koskeneet minuakin. Itse kävin parturissa 2-3vko välein. Konseptissa arvostin suuresti, että parturiin pystyi menemään suunnittelematta, milloin sattui olemaan olemaan aikaa tai ohikulkumatkalla.

Oli mahtavaa, että kerran maksamalla sai käydä parturissa aina tarvittaessa tai siltä tuntuessa. Vaikka kävinkin vain noin 2 vko välein, niin tärkein oli tunne, että voin AINA käydä parturissa kun haluan. Nyt tuo tunne on viety. Nykykonseptissa ainoastaan platinum-jäsenet voivat käydä parturissa vapaammin, mutta heidänkin käyntikertansa on rajattu. Ihan niin paljoa en ole valmis maksamaan hiuksieni leikkaamisesta.

Koska en halua alkaa pitämään kirjaa, että paljonko käyntikertoja on jäljellä, niin olen päättänyt että jatkossa turvaudun perinteiseen parturiin, koska Mroom on menettänyt sen mulle tärkeän jutun.

En Mroomia moiti muutoksesta konseptissaan, sillä heillä on oikeus myydä tuotettaan haluamallaan tavalla. Se on kysynnän ja tarjonnan laki, jossa niin yrittäjällä ja kuluttajalla on oikeus valita.


Verkkokauppa.com
  11.01.2019
Kuluttajansuoja ja -takuuasiat näemmä liian hankalia

Olen ollut vuosia heidän asiakkaansa, mutta nyt ensimmäistä kertaa takuu/virhevastuuasioissa heidän kanssaan asioidessa paljastui hieman ikävä piirre heidän liiketoiminnastaan. Lähetin Verkkokauppa.comille melkoisen tarkan selityksen laitteessani ilmenneestä viasta. Siteerasin myös laitteen käyttöohjeen esittämää ratkaisua ongelmaan, joka ei lukuisista yrityksistä huolimatta toiminut. Verkkokauppa.comin työntekijä kehotti lähettämään tuotteen heille huoltoon. Huollossa totesivat ettei vikaa ole - hieman koomisesti huoltoseloste oli äärimmäisen suppea versio omasta vikaselvityksestäni ja ilmoittamani ongelma oli jätetty kokonaan huomiotta. Lähettivät kuitenkin varsin "kohtuullisen" lähes 100 euron laskun "huollosta" ja saatteena kaksi lausetta joista toinen oli ohjekirjan ratkaisu ongelmaan (joka ei toiminut) ja toisessa lauseessa todettiin ettei kyseessä ole takuunalainen vika. Reklamoin tästä ja kuluttajariitalautakunnan mainitsemisen jälkeen tarjoutuivat varsin anteliaasti puolittamaan tämän varsin ilmeisesti perusteettoman maksun. Noh, ihmeen itsepintaisen jankkaamisen jälkeen asia etenee nyt sitten pidemmän kautta ja oma suositukseni on seuraava: osta heiltä vain sillä mentaliteetilla ettei tuotteella ole takuuta. Monesti tässä tapauksessa on järkevämpää maksaa kilpailijalle korkeampi hinta (jos sen takuun haluaa toimivan) tai tilata ulkomailta (halvempi hinta).


Nautintojensaari.net
  11.01.2019
luvattu ilmaisdildo tuli perille

kiitos toimituksesta


Gigantti
  11.01.2019
Viisas ostaa muualta

Sama juttu,olisi pitänyt lukea nämä arvostelut ennen tilaamista.Ajattelin,että tilaaminen olisi helpompaa kun paikanpäällä myymälöissä,myyjiä ei koskaan näy missään tai heillä on jonoksi asti asiakkaita.Olen tilannut pari tuotetta eri aikaan ja kumpaakin on saanut odottaa enemmän kuin luvataan.Tavarat ovat jossain Ruotsin varastoissa,vaikka saldot näyttävät muuta. Tämän kaupan kanssa asiointi päättyi tähän.


AdLibris
  10.01.2019
Ala-arvoista Adlibris

Tilauksessani kaikki muu paitsi maksu meni pieleen. Jouluksi luvattu tilaukseni toimitettiin yli 2 viikkoa joulun jälkeen. Tilaus toimitettiin kahdessa erässä vaikka tilattaessa luvattiin tuotetta olevan varastossa. Tilaus toimitettiin aivan väärään postiin vaikka yhteystiedot olivat tilauksessa oikein. (80 km ylimääräistä ajoa) Asiakaspalveluun mahdotonta saada yhteyttä. Sähköpostiin ei vastata, chatti ei toimi ja puhelinnumeroa ei löydy. Ala-arvoista!!!


AdLibris
  10.01.2019
Ala-arvoinen nettikauppa

Adlibriksella ei toimi toimitusketju eikä asiakaspalvelu. Joululahjakirjojen tilausprosessi kesti yli kuukauden ja tietenkään kirjat eivät ehtineet ennen joulua perille vaikka tilaus oli tehty jo hyvissä ajoin marraskuussa. Asiakaspalvelu ei ole vastannut yhteenkään viestiini. Olisinpa lukenut tätä puskaradiota tai Trustpilotin arvosteluita aiemmin. Sekin on täynnä asiakkaiden huonoja kokemuksia Adlibriksesta joka on saanut kaikilta arvostelijoilta yhteensä vaivaisen yhden tähden. Kyse on siis kelvottoman huonosta yrityksestä. Varokaa Adlibrista! Siellä ei toimi mikään. Oikeasti.


Veikon Kone Oy
  09.01.2019
Veikon Verkkokaupan palvelu vitsi. Sitä palvelua EI OLE.

Älkää hyvät ihmiset erehtykö ostamaan Veikon koneen verkkokaupasta mitään. Ostin puhelimen EI Toimi puhelinpalvelu on vain rahastuskone, siihen EI vastata. Sain vihdoin vastauksen sähköpostiin: Lähettäkää puhelin huoltoon....Sitten kun huolto ilmoitaa heille mitä tehdään: onko vika takuunalainen Huom puhelin on UUSI joten siinä ei voi olla epäselvyyttä. Korjataan tai ehkä vaidetaan. Huolto vaatii 85e maksua ennenkuin sinne voi lähettää "korjaukseen". Kukaan ei lupaa palauttaa kyseistä maksua.

Toistuviin sähköposteihin EI vastata nyt 9.1.2019 ei vieläkään vastausta.


Tattoo Studio Sacred Oy
  08.01.2019
Mukavaa ja asiantuntevaa palvelua

Kävin ottamassa rustoon helixin ja kaikki sujui moitteettomasti. Korun paikka katsottiin tarkasti yhdessä ja hoito-ohjeet tuli selkeänä paperilla. Lävistäjä oli asiantunteva ja mukava. Oma kokemukseni oli erinomainen!


ITapsa
  07.01.2019
Ripeää toimintaa ja ystävällistä palvelua

Vein iPhonen tsekattavaksi Pitäjänmäen iTapsaan. Puhelin ei ole aikoihin ladannut kunnolla ja olin jo melko varma että koko latausliitin pitää vaihtaa.

Asiakaspalvelija oli ystävällinen ja kertoi heti hinnan (39 euroa jos riittää putsaus ja 59 euroa jos pitää vaihtaa latausliitin) ja aika-arvion (puoli tuntia - tunti). Menin vajaa tunnin kuluttua kysymään puhelintani ja pelkkä puhdistus oli riittänyt. Asiakaspalvelija näytti mikä määrä pölyä puhelimesta oli tullut ja kun kysyin miten minun kannattaa kotona puhdistaa liitintä ja sain vinkiksi putsata hammasharjalla.

Kaikki kävi siis ripeästi ja lupauksen mukaisesti. Periaatteessa ainoa, joka kirpaisi, on hinta mutta toisaalta käynnistä jäi minulle positiivinen muistijälki. Suosittelen!


Shellit.org networks
  07.01.2019
Mahtavaa palvelua

Pari vuotta ollut nyt Shellitin asiakkaana ja parasta on ollut ystävällinen asiakaspalvelu ja ennen kaikkea nopea, joka on auttanut usein hieman asian vierestäkin, vaikkei olisi ollut pakko.

Palvelu ei ole edullisin, mutta toisaalta on niitäkin tullut aiemmin käytettyä ja kyllä se on aika äkkiä selvinnyt, ettei halvalla vaan saa hyvää - käytännössä noissa halvimmissa ei usein ole ollut asiakaspalvelua, jota olisi ongelmani kiinnostaneet, vaan saanut tyyliin automaattisia vastauksia ja nekin hitaasti.

Mielestäni sivut ovat toimineet myös oikein nopeasti ja luotettavasti, ei juurikaan ole ollut katkoksia, paitsi muutama etukäteen ilmoitettu huoltokatko.

Täältä ostan jatkossakin tarvitsemani webhotellit.


AdLibris
  05.01.2019
Adlibriksen asiakaspalvelusta

Tilatessani joulukuun alussa kirjan edullisella hinnalla, sain maksutapahtuman takertelun takia 2 kirjaa. Tilausvahvistusta ei tullut, enkä heti ymmärtänyt tarkistaa tililtäni, että myös maksu on mennyt molemmista. Lähetin 2 sähköpostia asiakaspalveluun, mutta niihin tuli vain automaattivastaus, että ap:ssa on ruuhkaa. Chat oli aina varattu, eikä puhelimitse saanut ottaa yhteyttä. Nyt minulla on tarpeeton kirja, jonka palautus pitäisi itse maksaa.


Clamos.net
  05.01.2019
Varokaa

Tilasin yli sadalla eurolla tuotteita joita ei kuitenkaan toimitettu. Toimituskulut olivat myös todella kalliit muihin vastaaviin verkkokauppoihin verrattuna. Clamos pahoitteli lähettämätöntä tilausta ja lupasi palauttaa rahat tililleni, mutta siihen yhteistyö sitten loppuikin. Rahapalautusta ei lupauksesta huolimatta ole viikkojen odottelunkaan jälkeen tullut, puheluihin ei vastata eikä sähköposteihin reagoida enää mitenkään. En saanut rahoja enkä tuotteita. En voi suositella ja haluan varoittaa muitakin Clamos verkkokaupasta.


Verkkokauppa e-ville.com
  04.01.2019
Hyvää kaupankäyntiä

Ostin Jouluksi tuotteen ja epäröin onko tuote hintansa arvoinen. Tuote tuli parissa päivässä vaikka varauduin pidenpään odotusaikaan. Kiitollisena hyvästä kaupankäynnistä ja laadukkaasta tuotteesta ostin pari lisää. Samalla myös lahjapulmani ratkesi.


Veikon Kone Oy
  04.01.2019
Tilaus verkkokaupasta

Tilasin 6.11.parranajokoneen verkkokaupasta ja tuote on edelleen keräilyssä. Olen yrittänyt ottaa yhteyttä puhelimella asiakaspalveluun ja sähköpostilla ja eivät vastaa. En ymmärrä tälläistä toimintaa. Kävin kysymässä Kajaanin liikkeessä ja sieltä neuvoivat olemaan yhteydessä sähköpostilla, mutta ei vastausta viikkoon.

PS. Yritin edelleen sähköpostilla tiedustella asiaa ja pari puhelinsoittoyritystä ja ei vastausta tullut. Laitoin jo reklaamaation kuluttajaneuvojan lomakkeella ja määräpäiväksi 4.1.2019 7 pv ja ei mitään vastausta. Ei voi muutakun laittaa asia vireille kuluttajaneuvojan kautta. Mikä siellä mättää onko muilla samat kokemukset ?


Nettikaluste
  04.01.2019
Nopeaa

Kiitos,ostin teiltä jenkkisängyn 1.1.ja jenkkisänky oli luonani 3.1. Mielettömän nopeaa ja luotettavaa palvelua,tulen ostamaan teiltä vielä toistekin.


AdLibris
  04.01.2019
Olematonta asiakaspalvelua ja kohtuuttomia peruutusmaksuja

Jos olisin tiennyt jo ennen tilaamista, että noutamattomasta paketista tulee pulittaa 14,90e en olisi ikinä tilannut mitään. Täysin perustelematonta ja kohtuutonta. Peruutuksista tulee myös maksaa postimaksu, joka nyt sinänsä on vielä kohtuullista. Olen yrittänyt tavoitella asiakaspalvelua yli 3vk (kohta kuukauden) saamatta yhtään vastausta. En siis saanut saapumisilmoitusta paketista ja se lähettyi takaisin. Tämän 14,90e pitäisi sisältää myös postitukset, mutta lisäksi sain postilta 5e laskun ja kirjastani en saa rahoja takaisin. En tilaa jatkossa Adlibrikselta enää mitään.


Travellink
  04.01.2019
KUSETUSTA .

Ostin lennot Travelinkkilta 01.11-18 Teneriffalle meno 20.12-18 paluu 30.12-18 sain menolennon D8 6523 vahvistuksen ok.Paluu lunnon numero D8 6520 sille ei vahvistusta tullut.Soitto Travelinkille 19.12-18 joo paluu lentoo ei oo palautamme rahat 7-päivä sisällä rahaa ei oo tullu 04.01-18 mennessä.Kustannuksiin tuli ylimääräst 650e ja kaksipäivää loma lyheni.Jouduimme ostamaan paluu liput Teneriffalta palasimme 28.12-18 EI KOSKAAN ENÄÄ TRAVELINKIN PALVELUJA TULLÄ KÄYTTÄMÄÄN Kusetustanäkyy olevan paljon muillekin sattunut-.


Randomi.fi
  03.01.2019
Huono!

Moderaattorit epäpäteviä mitkä eivät valvo oikeastaan yhtään mitään ja chätissä vaan bannivat jos heitä arvostellaan edes vähäsen tai jos naama/kirjoitukset ei miellytä.


Finncredit
  03.01.2019
Laskut tuli, rahaa ei.

Pikalaina maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti, kello 7:00 – 23.00 välisenä aikana. Useimmiten saat rahat 15 minuutin kuluessa. --- Niinpä niin. Moni firma väittää näin. 15 min on ylitetty 11 kertaisesti. Laskut on kyllä tullut. Tämä lienee taas yksi niistä firmoista joka ei lähetä rahaa ennen kuin otetaan yhteyttä. Johtuukohan lainkaan siitä että puhelintuki on 3€ minuutti Ja laskun eräpäivä on 7 päivän kuluttua. Ja kun laina aika on 7 päivää ja korko on 150% niin 50 euron laina vuodessa maksaa 5475€ Elikkä 10950% vuosikorko Ei hyvältä näytä. Laiton firma suomessa.


Zalando
  03.01.2019
Eivät enää vastaa kyselyihin

Jostain syystä ei enää voi maksaa laskulla vaikka maksutiedot kunnossa ja ei ole muitakaan maksuhäiriöitä. Ihmettelen kun eivät selitä mistä johtuu? Palautuksiakin minulla vain 2 kpl ja nekin eri vuosina ja tilaukset melko pieniä. Asiakaspalvelu on nollan arvoinen nykyään. En suosittele enää Zalandoa.


Verkkokauppa e-ville.com
  03.01.2019
e-ville

Homma toiminut kaikkien tilausten osalta hyvin. Joissakin tuotteissa tietty on useampi viikko toimitusaikaa. Ok jos ei ole kiire.


Vähänkäytetty.fi
  03.01.2019
Hidas,

Tilitykset todella hitaita, lähes joka tilitys on erikseen pyydettävä asiakaspalvelun kautta, koska aina jokin viivästys maksuissa. Myyntihintojen oltava aivan mitättömiä koska lisäävät jokaisen tuotteen hintaan €2,90 +6,90€ postikulut. Maksat siis 36.80€ 10 tuotteen myynnistä!


Verkkokauppa e-ville.com
  02.01.2019
Luotettavaa kaupankäyntiä

Olen tilannut useita erilaisia tuotteita e-Villeltä sekä Suomi-varastolta että Kiinasta vuosien mittaan, isoja, pieniä, halpoja ja kalliita. Kaikki kaupat ovat onnistuneet hyvin ja odotusten mukaisesti ja voin todellakin suositella e-Villeä muillekin. Tuotteiden laatu on vastannut hyvin kuvauksia.
Suomalainen.com
  01.01.2019
Huijattu olo

Kirja tilattu ja maksettu jo 2.12.ja ei ole vieläkään tullut perille. Asiakaspalvelu ei vastaa. Ei hyvä!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  31.12.2018
halvathinnat ja piiiiiiiiiiiitkät toimitus ajat

tilasin puhelimen akun,maksoin 19/11-18 ja akku saapui 31/12-18 eli 43vrk sen myyntisivustossa ilmoitetun 5-15vrk sijaan.asiaa tiedustellessani hoono soome manaili mitä manaili ja lähetti seurantanumeron jolla ei tehnyt mitään. en voi suositella mitenkään,pysykää kaukana puljusta


Veikon Kone Oy
  31.12.2018
Astianpesukone

Ostettu 19.11 astianpesukone, joka ei pese kunnolla. Käyty Veikon koneessa valittamassa, käskivät soitella tuotemerkin asiakaspalveluun. Eipä ole sieltäkään kuulunut mitään.(nyt 31.12) Eli ei näillä oikeasti takuuta ole. Täytyy etsiä uusi erimerkkinen kone jostain muualta.


AdLibris
  31.12.2018
Paskaa asiakaspalvelua ja toimitukset myöhässä

Asiakaspalvelu vastaa 3 viikon viiveellä jos vastaa ollenkaan. Marraskuun toka vikalla viikolla tilatut tuotteet postitettu vasta jouluna, eli lahjat jäivät saamatta. Joku automaattinen paskaviesti "pahoitteluista". Eikä jatko kysymyksiinkään asiakaspalveluun mitään reaktiota. Chatti ei ole kertaakaan ollut käytössä kuukauden aikana.


Foodora
  30.12.2018
Foodora ei ota vastuuta

Kuski kysyi reittiohjetta ja löi luurin korvaan. Lähestulkoon jokaisessa toimituksessa eri näköisiä ongelmia. VÄLTTÄKÄÄ!!


Verkkokauppa e-ville.com
  30.12.2018
Hinta- laatusuhde

Hinta- laatusuhde on kohdallaan.


Levykauppa Äx
  29.12.2018
Ei vastuuta

Kun ostat lp levyn olet omalla vastuulla jos on viallinen, ei ole ikinä heidän vika.


ROOM21
  29.12.2018
Todella, todella surkea asiakaspalvelu.

Asiakaspalvelun laatu olematon. Tilasin tuotteet loka-marraskuun vaihteessa ja laitoin niistä useita viestejä asiakaspalveluun, kun niitä ei alkanut kuulua. En saanut viesteihini vastausta. Nyt, 2kk myöhemmin, 26.12. Olin saanut viestin että tilaukseni on peruttu kuten viimeisessä viestissäni pyysin.

En myöskään pystynyt muuttamaan tilaustani, sillä annettu asiakasnumero ei toiminut. Näihin kyselyihin en vielä tänä päivänäkään ole saanut vastausta.

En voi todellakaan suositella kenellekään.


Backstage Rock Shop
  29.12.2018
Loistavaa palvelua!

Olen ostanut heiltä kolme kertaa verkkokaupasta ja useampia kertoja bändien keikoilta ja aina hyvää palvelua!


La Muerte Ink Tattoo Studio
  29.12.2018
Suositteluni millalle!

Milla on tehnyt mulle nyt kaksi kuvaa, molempiin oon ollut todella tyytyväinen. Milla kuunteli toiveet ja suunnitteli juuri sellaiset kuvat kuin halusinkin. Nopeaa mutta hyvin tarkkaa tekemistä ja kuvat parani niinkuin kuuluukin. Palvelu tosi ystävällistä ja liikkeessä mukava ilmapiiri, Milla kyseli aina välillä miten voin ja haluunko taukoja. Hintakin oli molemmilla kerroilla pienempi kuin olin varautunut.

Lämpimät suosittelut! :)