Kategoriat / Web Hosting

Vvebhotellit.com

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 1

"Vvebhotellit tmi (vvebhotellit.com) on Suomalainen yritys nopealla kasvavalla asiakaskunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavat ja edulliset webhotellipaketit runsailla ominaisuuksilla. Palvelimet sijaitsevat USA:ssa erittäin tarkasti vartioidussa palvelinkeskuksessa, jota tarkkaillaan ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Siksi voimme tarjota 99,9% online takuun ja nopeat yhteydet palvelimelle. Kaikkiin paketteihin kuuluu erinomainen ammattitaitoinen, ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu." 


Kirjoita arvostelu!


www.vvebhotellit.com

 
9.8.2018
Palvelu muuttunut sadasta nollaan


Olen ollut vuosia asiakkaana vvebhotelleilla. Aina vastasivat mukavasti tukipyyntöihin ja hommat toimi tarpeeksi hyvin. Olin WHM-tilin omistaja jonka alla minulla oli noin 10 asiakkaan sivustoa. Välillä oli kaikki sivut alhaalla, mutta sen jälkeen kun olin pari kertaa heille SIITÄ huomattanut niin siirsivät sivuni jollekkin "uudelle serverille" ja sen jälkeen ne ongelmat pienenivät huomattavasti.

2017 LOPUSSA tai 2018 alussa heidän servereille hyökättiin. Olin jo tässä vaiheessa ryhtynyt siirtelemään domainejani ja sivustojani muualle kun olin huomannut että heiltä puuttuu kokonaan SSL-suojaukset palvelimilta.

Noh, hyökkäyksen jälkeen asiat ryhtyivät sitten kunnolla menemään pieleen. Olin saanut kaikki muut sivustoni siirrettyä pois paitsi 2 asiakkaan sivustoa. Minulle tuli uusi WHM- lasku tulevalle vuodelle ja lähetin tukipyynnön että onko heidän mahdollista eriyttää kaksi asiakkaan tiliä erikseen WHM-tilistäni jotta voin lopettaa WHM tilini. Eivät vastanneet tukipyyntöön kahteen kuukauteen vaikka noin 2-3 viikon välein kävin samaan tukipyyntöön kirjoittamaan että "voisitteko vastata".

Nyt sitten sulkivat root-tunnuksilla toisen asiakkaan sivuston kokonaan. JA TÄMÄ OLTAISI KOKONAAN VOITUA VÄLTTÄÄ SILLÄ ETTÄ OLISIVAT VASTANNEET TUKIPYYNTÖÖNI ALUNPERINKIN! Vaikka vaan "Ei voi eriyttää" olisi antanut minulle tarpeeksi tietoa käsiini että olisin voinut ryhtyä toimenpiteisiin asiakkaiden puolesta että ryhdyn itse siirtämään sivuja toiselle palveluntarjojalle. Noh, nyt olen viimeisen viikon lähettänyt heille uuden tukipyynnön joka päivä jossa pyydän heitä vastaamaan aikaisempiin tukipyyntöihini ja pyydän vastaamaan miksi asiakkaani sivut suljettiin. Mihinkään ei olla ainakaan vielä vastattu. Myös pääsy WHM-tililleni että asiakkaiden cpaneleihin ja FTP:lle on evätty. Joten mitä tässä nyt voi enää tehdä? Oikeestaan muuta voi enää koittaa kuin maksaa se helvetin 60€ WHM-palvelun uusimisesta ja toivoa että antavat oikeudet takaisin jotta pääsen loputkin sitten siirtämään pois.

PIIIIKKKUSEN k****pii.


1 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Vvebhotellit.com