Kategoriat / Parturi-Kampaamot / Kampaamot Helsinki

Parturi-Kampaamo Smart Look

Keskiarvo: (2.5): 2.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"SmartLook on hyvän ja ammattitaitoisen palvelun kampaamoliike

Tarjoamme monipuolisia kampaamopalveluja, kuten hiusten leikkaukset, värjäykset, permanentit, tuuhennukset, letit ja pidennykset. Miesten hiustenleikkuu alk. 20€, Naisten hiustenleikkuu alk. 30€." 


Kirjoita arvostelu!


www.smartlook.fi

 
5.12.2017
Parturi kiihkomielinen


Kävin juuri smart lookissa wtc-talossa. Vaihdettiin kohteliaasti kuulumiset ja muuta läpinää parturin kanssa. En pidä parturissa juttelemisesta ja annankin parturin tehdä työnsä häiritsemättä. Oletan myös parturin ymmmärtävän vihjeistäni etten ole juttutuulella. Palveluammatti kuitenkin.

Mies alkoi kuitenkin kyselemään ja vastailin lyhyesti antaen olettaa että luen lehteä enkä halua jutella. Kysely kuitenkin jatkui. Linnanjuhlat tulivat hänelle nyt kielen päälle. Tästä alkoikin varsinainen suomen, suomalaisten poliitikoiden ja ylemmän luokan haukkuminen ja halveksunta. Oli ensin kiusallista istua siinä, koska teki mieli kertoa faktoja ihan tilastojen valossa kuinka erinomainen maa suomi on oikeasti, verrattuna parturin kotimaahan, mitä hän tuntui pitävän paratiisina.

Haukkuminen jatkui ja istuin hammasta purren, ettei tämä, selkeästi tunneimpulsiivinen ihminen ala raivota ja huutaa minulle. Hän haukkui suomalaisen korkeakoulujärjestelmän koska ei ollut päässyt täällä korkeakouluun ja hänen kaikki sukulaisensa ovat lääkäreitä tmv. Kaikesta huolimatta rohkaisin häntä hakemaan engl.kiel.linjalle, koska kertoi olleensa hyvä kielessä. Ensin ehdotin yleisen kielitestin tekoa. Nämä hän ohitti ja jatkoi suomalaisten haukkumista. Hän oli jopa pelottava. Juuri sellainen kuin HE haluavatkin meidän heidät näkevän, että he voivat hallita meitä kiihkomielisyydellään pelottelemalla.

Olin ennnen tyytyväinen palveluun parturissa, mutta enää en käytä palvelujaan. En keskustele kiihkomielisen kanssa politiikasta, varsinkin jos taustalta paistaa jokin tietty uskomus. Ukko ei osannut lopettaa ja teki mieli tirvaista, jotta olisi hiljaa ja pilkkaamatta kotimaatani, yhteiskuntaani ja arvojani. Turkissa, parturin kotimaassa, samanlaisesta puheesta olisi jo laitettu seinää vasten.

Koska en harrasta muiden mielipiteiden hiljentämistä voimalla ja kunnioitan arvojani, tyydyin vain katselemaan epäuskoisena tätä niin suomalaiseen ja suomalaisiin tyytymätöntä turkkilaista parturia.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
3.10.2017
Ensimmäinen ja viimeinen kerta!!!


Ensimmäinen ja viimeinen kerta!!!


1 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
2.6.2017
Pätevä kaveri


Tästä on tullut kantapaikkani. Omistajamies leikkaa hiukseni taitavasti ja hämmentävän nopeasti. Ehkä hän on vain hyvä suustaan, mutta minut hän on vakuuttanut selittämällä, kuinka leikkaa niskan hankalat pyörteet ja kuinka ohentaa hiukset päältä niin, että eivät sojota.

Joskus kun olen käynyt välissä muualla leikkauksessa, hän huomaa sen työn jäljestä ja osoittaa muualla tehtyjä virheitä.

Joillain kerroilla leikkauksen on tehnyt joku muu. Yhden naisen lopputulokseen olin tyytyväinen, mutta toisen kanssa en oikein saanut kommunikoitua ja tuloskin jäi torsoksi.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Parturi-Kampaamo Smart Look