Kategoriat / Kuljetus- ja muuttopalvelut

Muuttopalvelu Niemi Oy

(0.8): 1 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Muuttopalvelu Niemi Oy on vuonna 1981 perustettu koti-, yritys- ja ulkomaanmuuttopalveluihin sekä tapahtumalogistiikkaan erikoistunut perheyritys. Yrityksen budjetoitu liikevaihto vuodelle 2009 on 20 milj. euroa. Palveluksessamme on 240 muuttoalan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä." 


Kirjoita arvostelu!


www.niemi.fi

 
19.10.2017
Palvelu todella surkea hajonneen omaisuuden korvaamisessa


Niemen muuttofirma hoiti meidän ulkomaanmuuton kesällä 2017. Polkupyörä oli vaurioitunut matkan varrella ja siitä oli irronnut ja hävinnyt toinen poljin. Olin maksanut erikseen Niemen muuttofirman vakuutuksesta tavaroiden rikkoutumisen varalle. Ensin kun polkupyörän vaurioituminen todettiin alkoi kamppailu, että onko kyseessä Singaporen paikkallisen Classic Move.in virhe vai Niemen muuttopalvelun virhe. Niemeltä sain lupauksen, että hakevat vakuutuksesta korvausta. Ostin itse osat polkupyörään ja vaivan jälkeen löysin korjaajan, joka sai sen korjattua ja saimme omasta toimesta toimivan pyörän. En ole kuulut Niemen muuttopalvelusta mitään ja nyt 4kk myöhemmin en ole saanut penniäkään korvausta. Paikallinen muuttopalvelu lupasi tarjota vaivasta illallisen ravintolassa. Kävimme syömässä, toimitin kuitit ja siitäkään en saanut rahoja takaisin.

En siis valitettavasti voi suositella. Kaikki toimi hyvin siihen saakka, mutta siitä juuri muutossa (ja vielä ylimääräisellä vakuutuksella) maksaa, että joku hoitaa tavarat ehjänä perille. Jos jotain hajoaa (inhimillistä sekin), niin sitten se korvataan, niin että asiakkaalle koituu mahdollisimman vähän vaivaa. Näin ei meidän tapauksessa käynyt.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.2.2015
Tavaroita hajosi


Meillä pakkauksessa (Helsinki) oli pientä puutetta ja lasiastioita oli säröillä. Samoin kuljetuksessa rakkaaseen lipastoon oli tullut näkyvälle pinnalle naarmuja ja tästä oli vääntöä oliko naarmu lipastossa jo ennestään.

2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Muuttopalvelu Niemi Oy