Kategoriat / Web Hosting

Shellit.org networks

Keskiarvo: (3.2): 3 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Olemme luotettava suomalainen palveluntarjoaja, joka tarjoaa laadukkaita webhosting- ja verkkotunnuspalveluita. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu yksityishenkilöistä, yhteisöistä sekä yrityksistä." 


Kirjoita arvostelu!


www.shellit.org

 
13.5.2019
5 viikon palvelukatkos


Meillä oli usean tilan varausjärjestelmäsivusto shellit.orgilla. Palvelu toimi moitteitta parin vuoden ajan, mutta yhtäkkiä huhtikuussa 2019 tuli 6 tunnin katkos, jonka jälkeen tietokantapalvelin toimi 2 viikon ajan ajoittain erittäin hitaasti ja oli välillä kokonaan alhaalla. Vika oli kuulemma paikallistettu, mutta ongelmaa ei pystytty korjaamaan. Toukokuun alkupuolella olin jälleen yhteydessä ja sanottiin, että korjaaminen vie ainakin 2 viikkoa lisää. Jouduin laittamaan oman tietokantapalvelimen täksi ajaksi pystyyn ja katkoksen venyessä ainoa vaihtoehto oli vaihtaa palveluntarjoajaa.


5 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.1.2019
Mahtavaa palvelua


Pari vuotta ollut nyt Shellitin asiakkaana ja parasta on ollut ystävällinen asiakaspalvelu ja ennen kaikkea nopea, joka on auttanut usein hieman asian vierestäkin, vaikkei olisi ollut pakko.

Palvelu ei ole edullisin, mutta toisaalta on niitäkin tullut aiemmin käytettyä ja kyllä se on aika äkkiä selvinnyt, ettei halvalla vaan saa hyvää - käytännössä noissa halvimmissa ei usein ole ollut asiakaspalvelua, jota olisi ongelmani kiinnostaneet, vaan saanut tyyliin automaattisia vastauksia ja nekin hitaasti.

Mielestäni sivut ovat toimineet myös oikein nopeasti ja luotettavasti, ei juurikaan ole ollut katkoksia, paitsi muutama etukäteen ilmoitettu huoltokatko.

Täältä ostan jatkossakin tarvitsemani webhotellit.


5 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Shellit.org networks