Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

EMP

Keskiarvo: (3.0): 3 Star Rating
Arvosteluja: 1

"Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen valikoiman vaatetusta, musiikkia, asusteita, julisteita ja paljon muita tuotteita. Kiinnitämme erityistä huomiota asiakaspalveluumme, sillä haluamme asiakkaidemme saavan laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös hienon ostokokemuksen." 


Kirjoita arvostelu!


www.emp.fi

 
17.10.2016
Saatavuuspäivämäärät


EMP on muuten hyvä kauppa; hyvä asiakaspalvelu ja paljon erilaisia fani- ja bändituotteita, myös sellaisia joita en todellakaan lähtisi kalliimpaan hintaan hankkimaan ulkomailta. Mutta suurin ongelmani EMP:n kanssa on toimituskulut- ja ajat ja etenkin saatavuuspäivämäärät uutuustuotteille.

Tilasin neljä keräilyfiguuria keväällä, jotka oli laitettu myytäväksi/ennakkotilattavaksi EMP:lle. Niitten saatavuuspäiväksi oli merkitty kesäkuun loppupuoli. Ja kun se aika oli tulossa, EMP yhtäkkiä ilmoittaakin minulle sähköpostitse, että odotappas vielä yli heinäkuun puoleen väliin. Kyllä ne lopulta viimeinkin saapuivat perille, mutta oli kyllä tylyä kun ootatettiin ylimääräistä vaikka olin niin innoissani niitä tilauksiani oottamassa.

Nyt tämän kuun alussa ostin vetoketjuhupparin, joka oli myös "ennakkotilattavissa" oleva uutuustuote ja ajattelin että se olisi täydellinen halloweenia varten. Saatavuus oli merkitty noin viikon päähän tilauspäivästäni (taisi olla tiistai tai keskiviikko kun laitoin tilaukseni menemään), mutta kun se aika koitti tuli viesti, että täytyy odottaa lauantaihin. Nyt on maanantai ja odotin viestiä, että tilaukseni olisi nyt postitettu, mutta sen sijaan sain TAAS viestiä, että pitää odottaa vielä TOINEN viikko. Nyt pelkään etten saa koko hupparia ollenkaan ennen halloweenia.

Tässä siis ehdotus EMP:lle: Älkää laittako sellaisia tuotteita kauppaanne myyntiin joita ei ole vielä edes saatavilla ettekä itsekään tiedä milloin ne tulee saataville! Ymmärrän että tuotteet ovat ulkomailta peräisin, mutta olisi vain reilua asiakkaillekin, että saatavuuspäivämäärät eivät vaihtelisi jatkuvasti antaen turhaa toivoa ja lupauksia milloin sen tilaamansa tuotteen oikeesti edes saa. Olen hermostunut tähän käytäntöön, mutta en vieläkään ole sitä mieltä että EMP olisi täysin sukka kauppa. Parannettavaa vaan on.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele EMP