Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Tampere tatskat

Midnight Tattoo

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 1

Kortelahdenkatu 7, 33210 Tampere

"Midnight tattoo on terveystarkastajan hyväksymä tatuointistudio, joka sijaitsee amurissa nääshallin lähellä." 


Kirjoita arvostelu!


www.midnighttattoo.fi

 
26.4.2015
Aivan hirveetä paskaa!


Kävin tatuoimassa niska-selkä -alueeni täällä, en suosittele kenellekkään. Jälki aivan kamalaa, värit haalistuneet, tatuoija (Vesa) oli aivan täys mulkku. Kävin vielä sanomassa värien haalistumisesta jälkikäteen, ei ottanut kuuleviin korviinsakkaan. Mitään hyvitystä tai kuvan korjaamista ei tarjottu, tosin tonne luukkuun en koskaan enää tatuoitavaksi menisikään.

Ensinnäkin ajanvaraus oli kovin vaikeeta, kun jätkää ei meinannut saada kiinni ollenkaan.

Tänne alunperin menin siksi, että sain lahjaksi lahjakortin. Toivoin, että kuva tehtäisi niin, että budjetti pysyisi lahjakortin antamien raamien sisällä. Kun kuva oli valmis, Vesa ystävällisesti ilmoitti, että se tekisi sitten 220 euroa. Kuva oli siis ruma ja REILUSTI ylihintainen, kuitenkin sen tekemiseen meni korkeintaan pari tuntia ja kuva oli pelkkiä ääriviivoja. Mitään varjostuksia tai muutenkaan ns. haastavaa värittelyä ei tähän työhön kuulunut.

Tatuoija ramppas röökillä jatkuvasti ja kun niskaa tatuoidessa ihan hyväntahtoisesti ja läpyskää heittäen totesin, että sattuu pirusti, niin vastaus oli, että "eikä satu".

En keksi yhtäkään hyvää puolta tästä paikasta. Itse kuljen poolopaita päällä siihen asti, että saan peittokuvaan ajan oikealle ammattilaiselle.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Midnight Tattoo