Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

ElämysLahjat.fi

(0.5): 0.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"ElämysLahjat.fi on elämyslahjojen verkkokauppa Suomessa. Lahjojen valikoima kuluttajile on kattava alkaen mikroautoajelusta ilmapallo- tai MIG-hävittäjälentokonelentoon Venäjällä. Tarjolla on myös hieronta-, kauneus- ja urheiluhenkisiä elämyslahjakortteja." 


Kirjoita arvostelu!


www.elamyslahjat.fi

 
25.8.2019
pannukakku


Ostin miehelleni lahjaksi Elämyslahjoilta Ferrariajon. Yrityksellä oli suuria ongelmia toteuttaa ajoa, sillä Ferrari oli mennyt rikki. Ajon pystyi kuitenkin siirtämään seuraavaan vuoteen. Suurin odotuksin suuntasimme vihdoin Malmin lentokentälle. Ferrariajon piti olla 12 minuutin pituinen. Malmilla ei ole ajorataa, toisin kuin ennakkotiedot antoivat odottaa. Ferrariajo oli lyhykäisyydessään 5 ajoa edestakaisin max 500 metrin suoralla. Suora on niin lyhyt ettei vauhtia ehdi kiihdyttämään paljon yli 150 km/h kun jarrut on jo niitattava ja käännyttävä. Aikaa ajoon kului kokonaisuudessaan 3 min. Jos elämyksiä haluaa, niin mielestäni Elämyslahjat ei tämän perusteelle niitä kykene luomaan.


0 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.5.2016
Välttävä/huono asiakaspalvelu


Olin saanut lahjaksi lahjakortin Siriukseen surffaamaan. En ollut muistanut käyttää lahjakorttia kun vasta muutamaa päivää ennen kun se vanheni. Ennen lahjakortin vanhenemista päätin käyttää kortin, mutta kortissa oleva koodi ei toiminut. Tästä syystä olin yhteydessä elämyslahjojen asiakaspalveluun, jossa minulle kerrottiin, että he eivät ota vastuuta siitä, että koodi ei toimi sen voimassaoloaikana. Ja siis he yrittivät siirtää vastuun Siriukselle.

Mielestäni heidän vastuunpakoilu oli aivan vastoin hyvää toimintaa.

Lisäksi lahjakortin hinta oli 35€, vaikka Siriuksen sivuilta varattuna hinta on 25€.

Menetin lahjakortin arvon ja näin ollen en voi suositella, mikäli et haluat tukea lähes rikollista toimintaa, jossa asiakasta riistetään.


3 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele ElämysLahjat.fi