Kategoriat / Kuljetus- ja muuttopalvelut

Kuljetus Frisk

Keskiarvo: (5.0): 5 Star Rating
Arvosteluja: 5

"Kuljetus Frisk on vuonna 1980 perustettu kuljetusalan ammattilainen. Hoidamme kaikenlaiset muuttokuljetukset luotettavasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hoidamme myös muuton pakkaamisen ja purkamisen." 


Kirjoita arvostelu!


www.kuljetusfrisk.fi

 
20.9.2017
Helppo ja kohtuuhintainen tuplamuutto


Olen viime vuosina tarvinnut muuttokuljetuksia itselleni ja jälkikasvulle viitisen kertaa. Muuttofirmana olen käyttänyt Kuljetus Friskiä.

Viime syksynä jouduin evakkoon Savoon asunnnon vaihdon takia.

Kuljetus Frisk järjesti ylimääräisille huonekaluille siistin ja lämpimän varaston vuodeksi Espoossa ja toimitti kaikki pakkaustarvikkeet paikalle.

Vanha asunto oli pientalokolmio (76 m2) ja uusi kerrostalokaksio (51 m2). Firma hoiti ylimääräiset tavarat veloituksetta kierrätykseen.

Uuden asunnon valmistumisen aikataulumuutoksen takia jouduimme siirtämään lyhyellä varoitusajalla suunniteltua aikataulua kymmenen päivää ja viikonlopuksi.

Muutoksista ja viikonlopputyöstä huolimatta annettu hinta-arvio piti paikkansa ja vastaanottopäässä oli kolme apumiestä tilatun kahden asemasta.

Kuljetukset Espoo-Kuopio/Kuopio-Kauniainen kestivät kuormauksineen ja purkuineen luvatut noin 7 + 7 tuntia. Mitään ei mennyt rikki ja muutenkin muutto sujui juoheasti.

Bonuksena firma vei vielä eilen myymäni vanhan sohvan 90 km päähän 80 eurolla, koska se ei "istunut" pienempään asuntoon.

Suosittelen Kuljetus Friskiä! Todella joustavaa viiden tähden muuttopalvelua hyvällä hinta/laatu suhteella.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.2.2016
Jo 3. muutto


Tänään tuli taas muutettua ja kuten jo otsikkokin kertoi, niin tämä oli 3. muutto Friskin suorittamana ja jälleen kerran olin erittin tyytyväinen palveluun millä homma hoidettiin. Eikä kolhuja tullut taaskaan :)

Heiltä saat rahoillesi vastinetta.

Lämpimät suosittelut!

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.1.2015
Saksan muutto


Sain Kuljetus Friskin yhteystiedot netistä. Olin kuullut eräältä ystävältäni jo aiemmin tästä edullisesta ja täsmällisestä muuttofirmasta. Muutto tuli ajankohtaiseksi viime vuoden lopulla. Sain hyvät ohjeet pakkaamisesta ja laatikoiden merkitsemisestä etukäteen, josta oli paljon hyötyä myöhemmin laatikoita purkaessani. Muuttoauto saapui kotipihalleni Saksaan täsmällisesti ja tavaroiden pakkaaminen alkoi nopeasti, mutta rauhallisesti ja ennen kaikkea järjestelmällisesti. Olin erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Muuttoauto tuli Suomen osoitteeseen sovittuun aikaan ja purku onnistui yhtä säntillisesti kuin lastauskin. Kohteliaat ja reippaat muuttomiehet olivat tehtäviensä tasalla. Suosittelen Kuljetus Friskin muuttopalvelua jatkossakin.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.1.2014
Erinomaista palvelua


Kuljetus Frisk hoiti 9.-10.1.2014 muuttoni Helsingistä (kaksio 3.kr ei hissiä) Kuopioon (kaksio 4. kr pieni hissi) todella mallikelpoisesti.

Firma järjesti 40 pahvista tukevaa pakkauslaatikkoa ja -tarvikkeet 3 viikkoa ennen muuttopäivää.

Lastaus siistiin muuttoautoon alkoi täsmälleen sovittuna kelloaikana (neljä miestä) ja kesti vajaat kaksi tuntia. Ajo Kuopioon oli sovittu seuraavaksi päiväksi.

Kuopiossa purku alkoi kaksi tuntia aikataulusta edellä. Olin varannut omat purkumiehet Kuopioon. Kuljetus Friskin kuljettaja ja apumies ehtivät kuitenkin purkaa kahdestaan lähes koko kuorman, kunnes lupaamani purkuapu pääsi paikalle. He osallistuivat vain kahden kaapin, sohvan ja sängyn kantoon, eivät mahtuneet hissiin. Purkaminen kesti vajaa kaksi tuntia.

Sovittu kokonaishinta piti paikkansa, vaikka firma teki purkamisessa huomattavasti enemmän kuin oli alun perin sovittu, tosin aikataulusta edellä.

Hintatarjous oli annettu Kuljetus Friskin edustajan ennakkokäynnin perusteella.

Olen todella tyytyväinen!2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.3.2013
Nopeaa ja tehokasta


Muutto ulkomailta Suomeen sujui mallikkaasti: nopea ja tehokas lastaus ja purku, mitään ei hajonnut, kaikki ajoissa. Voin suositella!

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Kuljetus Frisk