Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Tampere tatskat

Tattoo Studio 52

Keskiarvo: (2.5): 2.5 Star Rating
Arvosteluja: 3

Hämeenpuisto 16, 33210 Tampere 


Kirjoita arvostelu!


www.tattoostudio52.com

 
25.5.2018
Suosittelen suuresti!


Käynyt Antin tatuoitavana useaan kertaan. Kuvat on hyvin tehty. Ei infektioita tai muita ongelmia ole ollut. Hinnat ovat olleet sopivat.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.6.2016
Ärsyyntynyt


Ostin lahjakortin grouponista, arvo 200e. Kävin studiolla ja varasin ajan vuodenvaihteessa ja ajan sain maaliskuun lopulle. Kerroin millaista kuvaa olin ajatellut ja näytin sille esimerkkikuvaa että minkä tyylistä haen. Mitään esipiirrosta tms en saanut nähdä, ei tullut kuvaa s-postiin tai muutenkaan. Hakkaamisen edeltävänä iltana aika myöhään tuli vain viesti että sairastumisen takia joutuu peruuttamaan ajan. Tottakai olin pettynyt ja toivotin vain pikaista paranemista ja hän sanoi että varataan uusi aika mahdollisimman pian. Tästä nyt kulunut aikaa se melkein 4kuukautta eikä aikaa ole kuulunut. Jätämpä tämän firman vaan Ö-mappiin. En voi suositella kenellekkään.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
16.12.2015
Pettynyt


Kävin korjaamassa vanhaa tatuointi joka oli muualla tehty.lisää väriä ja taustaa paksummat ääriviivat. Työ tehtiin kolmessa erässä aina noin tunti kerrallaa jota ihmettelin suuresti. Hinta oli kysytty etukäteen mutta lopullinen hinta tuli maksamaan 200€ enemmän mitä oli sanonut,sillö hinnalla olisin saanut uuden ison kun vanhan paikkausta kokonais summaksi tuli 500€. Pakkasella odotin ulkona tunnin myöhästymistä ilman ilmotusta..olen ok tyytyväinen loppu tulokseen mutten palveluun ja hintaan.lisäksi ajan sovittujen aikojen siirtoa samana päivänä vaikka itse hoitanut juuri töistä vapaata sitä varten..kampanja lahjakortit kertovat että pitää saada asiakkaita ja hoidetaan kiireellä altapois. Hauskaa oli myös että kun kolmannella kerralla menin ei muistettu edes minkälainen kuva mulla oli kesken :D


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Tattoo Studio 52