Kategoriat / Verkkokaupat / Autoilu

Suomen Tuontipalvelu Oy

Keskiarvo: (1.0): 1 Star Rating
Arvosteluja: 1

"Autojen ammattiostajien ketju Saksassa ja monenlaisia maahantuontipalveluita." 


Kirjoita arvostelu!


www.auto-saksasta.fi

 
12.2.2019
Auto Saksasta


Tilasin Suomen Tuontipalvelu Oy:n kautta ja avustuksella auton Saksasta. Ensimmäisessä yhteydenotossa Suomen Tuontipalvelun edustaja kehui autoa ja totesi sen olevan kolaroimaton ja maalipinnan moitteeton. Myöhemmin kävi ilmi, että auto oli kolaroitu ja korjattu pakkelilla. Myös takapuskurissa oli naarmuja.

Tarkastusraportin mukaan autossa oli kahdet avaimet. Kun auto sitten tuli Suomeen ei siinä ollut kuin yhdet avaimet. Toisia alkuperäisiä avaimia Suomen Tuontipalvelu ei suostunut korvaamaan, vaan tarjosivat tarvikeavainta, joka olisi tarkoittanut auton takuun loppua saman tien.

Auton tarkastanut Suomen Tuontipalvelun edustaja totesi myös, että myyjä on lisännyt autoon mukaan myös matot, jotka aiemmin oli ilmoitettu puuttuviksi. Näitä ei kuitenkaan koskaan auton mukana tullut eikä niitä jälkikäteenkään toimitettu.

En voi suositella palvelua kenellekään. Menkää itse katsomaan autoa niin voitte varmistua, mitä ostatte.

Vastine Suomen Tuontipalvelu Oy:ltä

Hei

Pyydän anteeksi Tuontipalvelun puolesta, että emme onnistuneet täydellisesti autosi toimituksessa. Maaliskuun alussa, tämän kirjoituksen julkaisemisen jälkeen, maksoimme sinulle hyvitystä 320,22 € ja sait ostaa toiseksi avaimeksi alkuperäisen Porschen avaimen.

Tässä tapauksessa Saksalainen autokauppias oli epärehellinen. Hän ei pitänyt mitään lupauksiaan. Yleisesti ottaen Saksassa toimiva saksalainen myyjä pitää lupauksensa. Me olemme välittäneet sinulle hänen lupauksensa matoista ja vakuutuksensa, että autossa on toinen avain. Rekkakuskille annettiin vain yksi avain ja lupaus, että toinen lähetetään postissa. Lopulta vasta viikkojen kuluttua myyjän kolleega paljasti, ettei autossa ole toista avainta laisinkaan.

Tämän asian käsittely kesti pitkään, koska yritimme parhaamme mukaan saada myyjää vastuuseen. Myyjältä emme saaneet korvauksia, koska kahta avainta tai uutta mattosarjaa ei oltu kirjattu kauppasopimukseen. Tämä sopimustekstin puute oli selkeästi asiamiehemme virhe, ja siksi suostuimme korvaamaan omasta puolestamme sinulle 320,22 €.

Tarvikeavain on monta sataa euroa alkuperäistä edullisempi. Kakkosavaimeksi se kelpaa useimmille ja siksi ehdotimme alkuun korvaavamme sellaisen täydestä arvosta. Joustimme kuitenkin toiveittesi mukaan ja sait ostaa alkuperäisavaimen Porschelta.

Myös itse ostaessa toisen avaimen puute on ongelmallinen tilanne. Jos kauppa on avaimesta kiinni, niin Saksaan pitäisi jäädä ehkä useaksi päiväksi odottamaan, että myyjä saa järjestettyä autoon toisen avaimen. Jos taas lähdet ajamaan Suomeen luottaen, että myyjä lähettää toisen avaimen postissa, niin tässä tapauksessa ainakin olisi kaikki korvaukset jääneet saamatta.

Me välittäjänä kannamme vastuun virheistämme ja otamme myös opiksemme. Asiamiesten ohjeistuksessa on nykyään mainittuna kauppakirjan tarkistaminen avaimien ja muiden myyjien luopausten suhteen. Ne pitää olla kirjallisena myyjältä.

Toivottavasti auto on muutoin ollut teknisesti ja kunnoltaan sellainen kuin raportissamme kerroimme. Mukavia ajohetkiä toivottaen, Tomi Rantanen, toimitusjohtaja, Suomen Tuontipalvelu Oy.
Lisäys vastineeseen Suomen Tuontipalvelu Oy:ltä

Vielä haluan lisätä, että ensimmäisessä yhteydenotossa välitimme sinulle vain myyjän puhelimessa sanomat väitteet. Hän valehteli puhelimessa auton olevan täydellisessä maalipinnassa.

Asiamiehemme löysi nuo uudelleenmaalatut ja pakkeloidut kohdat auton toisesta kyljestä käyttämällä maalipinnan paksuusmittaria. Selvitimme sen jälkeen, että maalausta ei oltu tehty Porschella, mutta se oli kylläkin siististi tehty, eikä olisi ehkä ilman mittaria paljastunut. Lisäksi hän merkitsi kuntoraporttiin puskurin naarmut. Nämä kerrottiin sinulle raportissa ja puhelimessa. Päätit ostaa auton saamasi raportin jälkeen. Ilmeisesti hinta oli kuitenkin mielestäsi edullinen löydettyihin maalipinnan puutteisiin nähden.

Kirjoituksestasi voi saada sen kuvan, että me myimme sinulle auton väittäen sen olevan virheetön, ja sitten itse löysit nuo viat. Totuus on kuitenkin, että me löysimme nuo maalipinnan virheet ja kerrottuamme niistä, halusit kuitenkin ostaa auton välityksellämme. Myyjä valehteli puhelimessa maalipinnasta ja myöhemmin matoista ja avaimista.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Suomen Tuontipalvelu Oy